Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Boldog névnapot kívánunk mi is Izabellának.

Ági
Dorka nagyon ügyi.Bizti nem lesz semmi gond,pihizzetek sokat.Jó utazást.
Gyümi ügyben Timi is így van.Tavaly a dinnyén kívül mindent megevett.Idén meg semmi.Az vált be eddig,hogy a barátosnője imád enni,és ha látja hogy mondjuk eszi a barackot akkor eszik ő is.Így mostanában a sárgabarack az megy.Mondjuk a cseresznye az ízlett neki,azt ette magától is.Az epret is csak akkor ette ha látta hogy eszi a barátnője is. Meg a turmix az nálunk is beválik.

MnZsani
Sajna nekünk nem az Éva néni a védőnőnk.Gabikát meg már nagyon rég nem láttam,mondjuk nemigen hiányzik :lol: . Szinte semmit nem tudtam meg tőle,meg ha kérdeztem is olyanokat válaszolt hogy a fülem kettéállt.

Cirmike
Nagyon jó amiket leírtál,hogy miket akartok megnézni.Kicsit irigykedem.Szeretnék már egyszer eljutni erre a helyre,majd a férjemet piszkálom vele hogy jövőre hozzunk össze valami ilyesmit.

Na most mentem
Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

csak képek :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

:D :) :wink:
angika

Sziasztok!

Erika,
megváltozott a telszámod? Már napok óta próbállak elérni, de mindig azt mondja hogy most nem elérhető!

Angika,
nagyon édi a Julcsi a képeken. Ez a göndör haj nagyon tuti! :)

Aranka,
Izának boldog névnapot kívánunk! Jártok úszni? Milyen?

Cirmike,
nem félt a Réka a lótól? Én is gondolkodtam már hogy a Mátét elvisszük megmutatni neki - Szárligeten van egy jó kis tanya - csak még nem jött össze. Ha lát egy lovat akkor mindig azt mondja "gyíí paci!! " :) Mikor indultok Erdélybe? Biztosan jó lesz, tényleg jónak tűnik a progi. Ezeket az utakat ki szervezi?

MnZsani,
nem is mesélted milyen volt a Máté szülinapja! Mit kapott?
Gyűjtöm az ötleteket :)
Amúgy bicózni ált. a csóni tóra szoktunk menni ill. a máltai játszóra. Apjával szokott még a vasútállomásra menni.

na mentem nagyon fáradt vagyok - de mitől? :)
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Angika
Azt hittem valami jó tanfolyam volt, de akkor ez ilyen egyszeri alkalom (hét) volt. Jártam már a TIT-hez is, de szerintem ott csak a nyelvtan lehet megtanulni, beszélni nem. Sajna nem kapom addig meg a papirom, amég nincs nyelvvizsgám. Nekem az ismerősöm 1500/45 percért tanít, de a gyes mellett most sok, heti 2*2 óra.
Tényleg nagyon aranyos Julcsi a képeken.

Lívia
A Gabika tényleg egy idióta, nem csondálom, hogy nem hiányzik. Jól megy az új kocsi? Voltatok már vele messzebb valahol?

Zsani
Felébred közben a Máté, majd este írom az ajándékokat.

Jó du-t mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors egy kérdés, aztán szaladnom kell főzni.
Tud valaki olyan helyet Tbányán ahol spinningelni lehet. A Kanárit tudom, de az nem olyan szimpi nekem.
Vendég

Zsani!
Na ez jó kérdés, mert engem is érdekelne. Asszem a Gálon az Axi-ban vagy mi a neve ott lehet. Szerintem Cirmike tudja, mert ő járt oda.
Engem dózsakertben érdekelne van-e ilyen lehetőség, mert nagyon rámférne...
Tegnap elkezdtem a Rubint Réka Add önmagad DVD-jét. 40perc. Végig csináltam és nem lett izomlázam. Remélem használni fog :wink:
Te tornázol?
Edit
(majd jövök, de Kata beteg (náthás, köhög) + jönnek a fogai meg amióta mászik állandóan vele kell lennem)

Kép
Kép
edi78

Edit
Szerintem Dózsakertben nincs ilyen lehetőség. Pedig nekem is az lenne a legjobb, mert én is ott lakok.
Én is a Rubint Rékának a kazettáját szeretem. Szerintem hatásos, persze csak akkor, ha keveset eszik mellé az ember. Tornázgatok, mert dagi vagyok, és azért gondoltam, hogy jó lenne valami más mozgás is, nem csak az itthoni Réka. Az új kártyáit nem vetted meg véletlenül. Esetleg lemásolnám és feleznénk az árát :)
Várjunk még valami infót, hátha tud valaki valamit.
Egyébként megnéztem, hogy a Kanáriba kedden és szerdán van kezdőknek spinning fél 6-tól, 790-ért.
Katának jobbulást!

Zsani
Mi is a csónihoz meg a máltaira megyünk, na meg a kertbe. Igy már de. is eltudunk menni a máltaira, mert hamar hazaérünk. Máté nagyon élvezi a bicót, mindig mondja, hgoy a nagybicót vegyük ki a garázsból.
Szülinap - kapott egy roller szerű járgányt, sok legót, napszemüveget (nagyon vagány benne, de csak biciklihez adom rá) és a bicósülést. Ja és pénzt. Volt itthon pici tortája meg sok lufija, aztán a családdal kint a kertbe tartottuk, ott volt nagyobb torta. Nem evett belőle a Máté, mert azt mondja, hogy nem finom. Még a fagyit se szereti...persze annyira nem bánom. Nálunk a kinderes tojás a sláger.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Olyan rég voltam már errefelé :oops: ,bár mindennap olvaslak benneteket,csak írni nincs időm......

Ági
jó utat nektek!!!!!!!Pihenjétek ki magatokat!!!!!!!!!

Kriszti!
Szívből gratulálunk kislányod születéséhez!!!!!!!!!!!!!
Sok tejcit és pihenj amennyit csak tudsz!
Képet majd ha lesz egy kis időd,teszel fel a kislányodról?

Angika
olyan édes Julcsi azon a képen ahol csukott szájjal alszik,olyan mint egy játékbaba!!!!!
Na meg az utolsón ahol vigyorog az is aranyos!!!!!
Szép a virágos hajcsatt a hajában,hol vettétek?

Lívia,Zsanka
írtam e-mailt nektek Disney ruha ügyben :wink:

Aranka
hova jártok úszni?
rég jártál köztünk,utcán is sokszor csak futólag talizunk :roll:

Ma anyukáméknál voltunk,íme pár kép:
Kép
Fürdőköppenyben :P
Kép
Pisilni készül Viki Kép
így strandoltunk ma
Kép
rajzolt a mamával
Kép
papával vezet egy kicsit
Kép
új torta remekem :P :P
Kép
belülről sem rossz,Viki is kívácsiskodik :wink:
Kép
délutáni fürdés
Kép
Kis drágánk!!
Kép
Kép
hason sem rossz :wink:
Kép
kiöntöttem a fürdőkád tartalmát :twisted:
Kép Kép
egy kis viráglocsolást is bevállalt :lol:
Kép

Mára ennyi volt belőlem/belőlünk :lol:
Mindenkinek jó pihit,kellemes hétvégét,sziasztok:Erika és Viktória Lili

cseriviola

Csak gyorsan reagálok.
Igen én az Axy fintessbe járok még mindig heti 2X, egyik (kedd) az spinning. Sokat javított az állóképességemen, így már nyugodtan elmehetek Tatára a Cseke tóra is futni (már 2 kör is megy).
Spinning minden nap van 6 és 7 órától. Be kell jelentkezni és előre kell fizetni (aznap reggel 9-ig le lehet mondani telefonon és jóváírják). 10 alkalmas bérlettel 500 Ft.
Nekem jó, mert ott lakik mellette a Dédi aki addig tud vigyázni a gyerekekre amíg ott vagyok. Nekem nem megy az itthoni torna. Ha tudtok vkivel elmenni futni az a legjobb (minden izomzatra), csak szar hidegben esőben és nagy melegben.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam köszönni Nektek mielött indulnánk!
Vigyázzatok nagyon magatokra és a gyerköcökre!!!!!!!
10nap múlva jövünk :)

puszi:
Angi és Julcsi

Kép Kép
angika

Sziasztok!

Ma szabadnapos vagyok,így a családdal kijöttünk anyósomékhoz strandolni :lol:

Cirmike
utólag is boldog névnapot Rolinak!!!!!!!!!

Angika
jó utat,sokat pihenjetek,képeket,élménybeszámolót kérünk!!!!!!!! :lol:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!:-D

Nem mentünk el úszni, mert a csaj a 11.30-as csoportba tudott csak betenni, az meg nekünk nem jó, Izabella olyankor már iszonyat nyűgös, kaja van (már amikor eszik) utána meg alvás.

Ritkán olvaslak Benneteket, nagyon fáradt vagyok, eléggé megviselt az elmúlt fél év, de csütörtökön hajnalban már jön haza Gábor, végleg.

Köszi mégegyszer, nagyon jól esett!

sziasztok

Kép
smariza

Sziasztok!

Aranka
elhiszem,hogy fárasztó volt az elmúlt fél év.......de kitartás mindjárt jön haza a férjed!!!!!!!
Hova járnátok amúgy úszni?

Máguska
nagyon boldog születésnapot kívánunk Bálintnak!!!!!!!!!!
Remélem,hogy olvasni szoktál még minket,ha már írni nem igazán :cry:

Voltunk anyósoméknál tegnap és ma,íme pár kép:
új biciklivel :lol:
Kép
így ki lehet bírni a meleget :P Kép
Kép Kép
Gábort víz alá nyomom :wink: ...........
Kép
..........majd felhúzom :twisted:
Kép
imádok bicózni!!!!! Kép Kép
homokozok
Kép

cseriviola

Erika,
Köszi, hogy gondoltál Rolira (te sose feljtesz el senkit, hogy csinálod?)
Nagyszerű anyósodéknál a medence! Jó ebben a nagy melegben!

Aranka,
Nagyon jó, hogy most már itthon lesz a férjed! Számunkra milyen hamar eltelt a fél év, de gondolom neked milyen hosszú volt...

Vasárnap volt egy kis családi összejövetel, grilleztünk este 7-kor, szegény Andrásom 50 fokban forgatta a húsokat.

Tegnap hajnaltól engem egy vírus terített ki. Ráment a gyomromra, majd a csontjaimban is éreztem, délután lázam is volt. De sokat pihentem, aludtam, még jó hogy András itthon volt, ma már jól vagyok, csak gyengén.

Angi,
jó pihit!!! (bár tudom már nem olvasod)

Képek vasárnapról:

Réka pancsol
Kép

Apa sütöget
Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nagyon pang mostanában a topikunk :cry: gondolom a nagy meleg és a nyaralások miatt van ez......
Kaptam Öller Krisztináéktól egy e-mailt,íme:
Sziasztok kedves ismerősök, baba-klub társak!

A Nagy család legkisebb tagjaként megérkeztem 2007. július 9-én.

A rólam készült képek ne tévesszenek meg senkit, én vagyok rajtuk!!!!!!!! (nem a nővérem, csak ennyire hasonlítok rá)

Most még néha kicsit káosz az életünk, nem egyszerű az élet két pici gyermekkel. Anyukám fáradt, de én jó kislány vagyok, szinte csak eszek-alszok egész nap. 1-2 órát szoktam sírdogálni.

Sziasztok

Nagy Réka

És jöjjenek a képek,olyan édes a pici lányka!!!!!!!!! :lol:
Kép
Kép Kép

Remélem,hogy Kriszti nem haragszik rám azért,mert megosztottam veletek az e-mailjét :roll:

cseriviola

Sziasztok

Gratula a babához,nagyon aranyos. Újabb kislány :D
Ha így folytatjuk akkor nem lesz lányainknak párja :D

Erika
Bocsi hogy eddig nem mentem.Valószínű holnap beugrok.Kedden Komáromba voltunk,ma meg itthon pacsáltunk az erkélyen. 30 fok van a lakásban. :(
De aki nyaral legalább jó ideje van.
Jó Viki bicója,hol vettétek és mennyiért?Tudja rendesen hajtani?

Most mentem,kikapcsolom a gépet mert ez is csak fűt.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

sziasztok!

megjöttünk a nyaralásból.Nagyon jó volt,csak iszonyúan hiányzott Dorka.Ráadásul olyan helyen voltunk ahol tele volt gyerekkel.Nagyon pici babák is voltak,még nem volt 1 hónapos sem.De rájöttün a férjemmel hogy ez még nem a dorkának való dolog.Eleve az autóút ami 7 óra volt,igaz klímás a kocsi de akkor is iszonyú volt...Na meg azért az a pára meg a nap is sokkal jobban fog és éget,tehát még árnyékban is tökre leég az ember...Rám most azt mondják hogy szőke cigány vagyok :lol: 8)Hajamat is jócskán kiszívta a nap...
Dorka iszonyú jól elvolt anyuéknál,sajna csak anyu volt otthon aput persze ilyenkor küldik el Svédországba :x Haza sem akart jönni.Amikor meglátott odafutott átölelt azt mutatta a kocsit és neki jobban örült :? Na de azt most már kibékélt velem ,és újra anyás lett :lol:
Viszont a bilizéssel most leállt :cry: .Rá sem akar ülni.Ebbe a melegben bugyiban van otthon és kérdem kell e pisilni,erre ő csóválja a fejét hog ynem.És van hogy délelött nem is pisil ,pedig sokat iszik...Pár napig most nem veszem elő a bilit azt próbáljuk újra...Pedig anyuéknál is van ugyanolyan bilije...

Most ennyi ,még eléggé fáradt vagyok majd teszek fel képeket is.Voltunk eg yöbölben csoda szép hely,na de oda elfelejtettük vinni a gépet :cry:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Azért kihalt a topik mert mindenki strandol... :) Ma taliztunk a fényesen az Éviékkel, Reniékkel és a Cirmikéékkel is :)
Nagyon meleg van, csak délután merek kimenni strandra a Matyival.

Ági,
legalább egy kicsit kikapcsolódtatok! Látod jól bírta a Dorka is! És Anyukád? :)
Én Anyumék is most vannak lent Hországban Novigrad-ban, tegnap beszéltünk azt mondták nem bírják annyira meleg van :D :D

Krisztinek nagyon gratulálunk a kis jövevényhez!!! Nagyon szép! Mennyi haja van!
Mostanában csak úgy "potyognak" a gyerekek több ismerősöm is megszült az elmúlt 2 hétben. Háát nem irigylem őket ebben a melegben!

Angi,
jó utat! Hova mentek? Nem is mondtad... vagy igen? :D

Erika,
jók a képek mint mindig. Milyen alkalomra készült a torta? Már nagyon vágod a témát :) :)

Mi a hétvégén fent voltunk a Hungaroring-en Forma1es autókat nézegetni majd vas. lementünk a Balcsira. Jó volt mindkettő nagyon, de annyira meleg volt hogycsak na. A Máté nagyon élvezte nagy F1 rajongó a család.
Remélem hamar lehűl az idő, mert én nagyon szenvedek. :oops: :oops:

na vannak képek is:
kukucs itt vagyok középen
Kép

F1es autóban ülök
Kép

mentem pihizni
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Igen, aki teheti menjen vízközelbe, ezt nem lehet másképp bírni!
Mi szombaton Komáromba voltunk, kedden a fiúk egész nap Fényesen, tegnap du. együtt 3-an a Fényesen, pénteken is kimegyünk sz.tem du. Szombaton meg v.hova Balcsis strandra szeretnénk!

Zsani akartam tegnap kérdezni a strandon, de annyian voltak, meg ott nehéz beszélgetni a Thomasról! Hogy-hogy hol olvastad ezt a vonatfestékmérgezős dolgot? És akkor én most vigyem vissza az üzletbe mind a 13! mozdonyt???? Mert annyi van már, mindenkitől azt kért névnapjára a gyerek!

Rena!
Kár, hogy csak a végén taliztunk, Soma szeretett volna Bálinttal még játszani! Meg jobban meg tudtam volna kuksizni a fiúkat!

Pénteken nem jöttök még ki többen esetleg?

Gratula a kislányhoz Krisztiéknek! Tényleg NAGY a Réka, mint egy 3-4 hetes legalább!

Erika!
Kérdezted a Thomas könyvet, a Libriben vettük: 2.400 Ft, de 20 % kedvezménnyel vettük nyitáskor. 2 része van, Somának mindkettő megvan (2-at most kapta névnapjára). Igen, való Viki korosztályának is, mert olyan rövid 3, v. 4 történet van benne!Keménytáblás, belül az a vastagabb lapos!
Tényleg nagyon megy már neked ez a torta-dolog. Én hétvégén szedres-joghurtos szeletet csináltam, ebben a melegben a gyümis édességeket kívánjuk!
Tök jó lehetett anyósodéknál, gondolom egész nap a medencében áztattatok! :)
Jóban vagy velük amúgy?

Ági!
Gondoltam rátok, milyen jó időt fogtatok ki! úgy elhiszem, hogy rosszabb volt, hogy láttátok a gyerekes családokat! Azért nem pisil Dorka annyit, mert kiizzadja. Én is alig pisilek, ahhoz képest, mennyit iszom! Ezért muszáj!

Lívi!
Igen, az az első jel, hogy utólag szól, hogy pisilni kell, mikor már bennt van, aztán hogy utána még mennyi idő mire tényleg tud szólni előre, az már egyénileg változó, lehet 1 hónap, de lehet fél év is!
Mindig írod mikor voltatok Komáromba, mi meg pont előtte! Múlt hét előtt vasárnap voltunk, mikor Ti hétfőn! Kár, mert ott még nem találkoztunk ismerőssel, így Soma mindig egyedül játszott!

Szombaton még szaunáztam is Komáromban, nem vagyok komplett mi? De olyan jó volt, igazi meleg volt ott, és csak úgy izzadtam. Méregtelenítésre marha jó volt, utána olyan "könnyűnek" éreztem magam! Mostmár itt az irodábanis tudok! :twisted: :!:

Na most befejezem!

lola77

Sziasztok!

Örülök, hogy Tatán összefutottunk tegnap Zsaniékkal, Loláékkal. Csak mi Cirmikéékkel nem találkoztunk.

Lola:
Megyünk még máskor is, remélem akkor tudnak játszani a fiúk. Mi még a játszóteret is kipróbáltuk, miután a medencéből kikűldtek. :)
Péntek sajnos nem jó most nekünk.

Mnzsani, Edit:
Nekem is hiányzik Dózsakert-Bánhidáról egy fittness terem, ahol lenne spinning is. Járok tornázni, de itt fogyni nem lehet, inkább csak átmozgatunk mindent. Egy órás. (Az Onko-ban, Bánhidán, hétfő-kedd-csütörtök este.)Mellette még itthon tornázom, nekem is megvan Réka 1-2-3, Norbitól több torna. Norbit én jobban szeretem, a Rékáét nem birja a térdem.
Nincs kedve valamelyikőtöknek futni? A csónira is át lehet futni, ott azért kellemesebb, mint a tömbök között.
Most próbálom a Gastroyal gyümölcsleves kúráját, nővérem barátnője négy kilót fogyott egy héten, rajta olyan 15 kiló felesleg volt. Napi 3xfél liter vegyesgyümileves, van benne valamilyen galuska is, mellé esetleg még gyümölcsöt lehet enni, sokat inni. A leves csak 650 kalória naponta, szerintem kicsit ki is kell egészíteni. Egyébként finom, és 700Ft/nap.

Aranka:
Milyen jó, hogy holnap már jön haza Gábor, gondolom nagyon készültök. Rád is gondoltam a levesevés közben :D, tudom, hogy szívesen próbálgatsz! (fent leírtam a lányoknak)

Erika:
Megvettem a Muffinos újságot, amit Hugitól kaptál, köszi, hogy szóltál, nagyon jók vannak benne, már ki is próbáltam a feketeerdő-muffint, csak gluténmentesen, hogy a keresztfiam is ehessen belőle, nagyon finom lett. :)
Príma konyha extra: Legjobb muffinok, ha valakit érdekel.

Megyek is, ma egy almás-körtés-csokisat sütök.

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Lívia

elfelejtettem mondani,hogy Viki bicóját anyósomék Székesfehérváron vették,azt hiszem,hogy az Auchanban,6000 ft volt.
Lába még nem ér le teljesen,gyakorolni kell neki a tekerést,de nagyon szeret próbálkozni vele :lol:

Ági
hol is voltatok pontosan nyaralni? :oops: :roll:

Angi
nektek is jó nyaralást!!!!!!!!!

Zsanka
Köszi a torta dícséretet :lol:
Öcsém barátnője jú.végén lediplomázott és neki készítettem a sikeres vizsgáért,gratuláció képpen.
Nagyon tutik a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fényesre érdemes kimenni hétközben délután?Víz nem túl koszos,sokan vannak?
Lehet,hogy kedden mi is kinézünk,ha addigra mehetek vízbe :roll:

Vörikriszti
két képen annyira hasonlít Vikire,pedig nem is vagyunk rokonok :lol:

Lola
igen,jóban vagyok anyósomékkal,szeretem őket,lekopogom........
remélem,hogy ez így is marad örökre viszont is!!!!!!!

Reni
örülök,hogy sikerült beszerezned az újságot és,hogy már ki is próbáltál belőle 1-2 receptet,én még odáig nem jutottam :roll: :oops:

Végezetül rólunk pár mondat,majd képek szokás szerint :lol:
Vikihez hétfőn éjfélkor ki kellett hívni az ügyeletet,mert annyira ugatásszerűen köhögött,közben sírt,nem bírta abba hagyni :cry:
Nyitott ablaknál álldogáltak apjával,akkor kicsit jobban lett,adtam neki inni.
kruppra vagy gégegyulladásra gyanakodtam.
Dokinő szerint vagy valami vírus okozta,vagy kezdődő gégegyulladás :evil: már megint......
Adtam neki calcimuscot,majd fenistil cseppet,tök erős kúpot váltottunk ki neki.
Kaptunk egy beutalót is a kórházba a gyerekosztályra,ha rosszabbodna az állapota,szerencsére erre nem került sor!
Aznap éjjel vele aludtam,nagyon sokat köhögött,sokszor felém fordulva,kedd du-ra már én is elkaptam tőle,úgyhogy ez valami bölcsis szerzemény volt :evil:
Szerencsére már javulgatunk mindketten,márcsak kicsit náthásak vagyunk/ebben a dög melegben :D .
Szerdára megemeltem magam,így két napig a derekam is fájt :evil:
Szóval minden összejött :evil:
Ma du elmentünk Viki haját levágatni,nagyon sajnáltam,neki,de a bölcsibe úgyis szarnak majd rá,hogy mindig legyen neki összekötve,így jobbnak láttuk levágatni,előtte persze minden oldalról lefényképeztem Viki haját :lol:
Ezzel az új frizurával is édes,jó mert lehet leengedve is meg feltűzve is neki a hossza engedi.

Lassan befejezem,vár még egy kis vasalni való :evil: :shock:
Pár kép,aztán léptem,sziasztok:Erika
Kép Kép Kép Kép Kép

Holnap teszek fél képet az autónkról is!!!!!!!!!!!
Most már mi is beálltunk az autótulajdonosok körébe :lol:
Érdekes,hogy pont a tavalyi balesetünk évfordulóján találtuk meg az új autónkat........
Ezüst metál színű,7 éves Renault Megáne kombi :D

cseriviola

Többiek akik olyan rég jártak erre,mi van velük???????

Lrita,Vicus,Edit73,Lillaka,Máguska,Zsuzsi?????????

cseriviola

Sziasztok! :)

Ági!
Nem semmi szomszédaid vannak!!! :evil:
Kiváncsi vagyok a nyaralásotokra, képek? :)

Angika!
Julisról is szuperek a képek. Olyan csinos mindig :wink:
Feltettél egy képet még régebben, ki az a kislány babakocsiban Julissal? Ismerős? Katának is lehet, h. hullámos-göndör lesz a haja. Vagyis a család mondja, hogy szerintük göndörödik hátul…Jó lenne. Nagyon szép Julcsi haja.

Zsani!

Csaknem a Gabika védőnőről volt itt szó? :wink: Képzeld anyukámnak is ő volt a védőnője, úgyhogy engem már „ismert”. Meghallgatom azt kész. Azt mondta, nem nekem, hogy azért nem jár hozzám ki vagy járt, mert hogy a doki kijár. Na szép, mert fizetek ezért. Na mindegy nem hiányzott, főleg, hogy bejelentkezés nélkül jött állandóan!!!!
Én a neten szoktam felvilágosulni vagy kérdezek a topikokban :wink:
Neked mi volt a bajod vele?
Ja és nem tudom a R. Rékának milyen új kártyái vannak??? Mire gondolsz?

Erika!

Nagyon jók a képek. Vikinek milyen szép hosszú haja van/volt! Hullámosság van benne? Nagyon jó lett az új frizura, jól áll nagyon Vikinek!! Melóba teljesen belerázódtál?
Tök jó, hogy anyósodnál tudtok így strandolni. Jó az a medence. A tortád meg csodás, nagyon fincsinek néz ki :D
Szép az új bicikli. Mire kapta Viki?

Cirmike!
Jaj, de aranyos Réka! Hogy vagytok? Roli?
Miket sütöttetek?

Zsanett!
Máté a kis autóversenyző :D Jó programokat találtok ki mindig :D Apa jól bírja a meleget? Hétvégén együtt mentek pancsizni?

Renáta!
Szívesen futnék veled, mert tényleg jó az állóképességnek, de nagyon amatőr vagyok. 4 évig atlétizáltam, de hol van az már….Meg még megy a szopi és a melleim nem bírják az iramot :D Merre gondoltad a futást? Te edzett vagy?
Viszont érdekel ez a torna dolog. Hol van az az Onko?

Lívia!

Neked is gondod volt a Gabikával? :wink: Ki a gyerekorvosotok?

Kép
Kép
edi78

Lola!
Nincs légkondi az irdodában? Merrefelé dolgozol?

Magunkról picikét:
Mi voltunk 1x balcsin, meg Kata tegnap és ma is lavórban pacsált egyet. Délután nem vittem ki, nagyon meleg volt anyáéknál a teraszon.

Jól vagyunk. Kata bal felső foga már kint van. Néha szenved vele. Panadol szirupot 1x be kellett vetnem. A dokinéni azt mondta 2 napja, hogy nemsokára 6foga lesz. Ma 5x szopizott, de félek, hogy megharap. :) Szerencsére majdnem 2dl plussz folyadékot is iszik.

Ma szemészetre kellett elmennem, mert egy hete nagyon viszket, szinte elviselhetetlen, a szemem. Piros is. Kaptam vmi szemcseppet. Előtte 4napig már használtam egy szemcseppet, de nem használt. Remélem ez fog, mert nem akarok újra menni, főleg ebben a melegben és ma is Katával mentem. Szerencse aludt, meg útközben vettem gyümit neki, meg szereztem kanalat.

Ma ilyen fáradt volt a Kata, elaludt hintázás közben, akkorát kómázott, hogy ezt fel kellett volna venni: :lol:

Kép

Durci Kata:
Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Erika:
Így is nagyon szép Viki. Jól áll neki. Jobbulást Nektek!

Edi:
Dehogy vagyok edzett!!!! Nem futotottam 10 éve legalább. Úgyhogy lehet, hogy nem is bírnám. Viszont arra nem gondoltam, hogy Te szoptatsz, nem biztos, hogy jó. Kevesebb lehet a tejed.
Szerintem kevés gyerek harapja meg az anyukáját szopizás közben, úgy vigyáznak ők erre. :)

Onko: Itt a Bánhidai lakótelepen van, a lottózó után kell befordulni balra, ott van egy bekerített játszótér is. Több orvosnak van magánrendelője, + gyógytorna, dietetikus. Hétfőn 7-8-ig lesz. Kedden, csütörtökön fél 7-től volt, de most a nagy meleg miatt 7-kor is kezdtünk. Elkűldöm Neked a tornáztató csaj számát, tőle meg tudod kérdezni, hogy lesz-e. 350 Ft.
Nagyon aranyos Kata, ahogy elaludt a hintában.

Rena

KépKép
renáta29

Rena
Érdekelne a futás, csak az a baj, hogy mire én elfutok innen tőlunk a Csónihoz már meghaltam:) Max. bicóval tudnék elmenni a tóhoz, de ott hova tegyem, amég futunk. Neked hánytól lenne jó?

Edit
Nekünk az Éva néni volt a védőnőnk, csak tudom, hogy a Gabika egy idióta-már bocs. Szóval szerencsére semmi közünk nem volt hozzá, az Éva néni meg mindig jött rendesen - most meg mi járunk hozzá.
Olyan kártyái vannak a Rékának, amikből össze lehet állítani egy edzést. De közben gondolkoztam és lehet mégse olyan jó, mert nekem hiányozna a tempó, amit pl. a videókazin diktál.
A Katának szűrke babakocsija van narisárga csíkkal?
Vendég

Sziasztok!

Edi!
Édi Kata ahogy elaludt a hintában,a neten lehet hasonlóakat látni :lol: Jó sokszor szopizik még.Szereti amit főzöl neki?És mitől viszked a szemed?

Erika:
Jó lett Viki haja nagyon.Eltettél egy tincset emlékbe?Én amikor vágtam Dorka haját az első vágásból leraktam emlékbe.Olyan furi hogy az még tök fekete volt,most meg szinte szőke.Hú de megkosolnám a tortát :D Nekem jövőhét kedden lesz a szülinpaom,remélem kapok valami fincsit :lol: :)
Teszel fel képet a kocsitokról?Ahogy mentünk Horvátba eszembe jutottatok hogy mi történt tavaly veletek :cry:
Mi Horvátba voltunk Krk szigetén,Njivicében.

Cirmike:
Megvan Rékának már valami vizsgálati eredménye?Hogy bírja ebbe a melegbe a tornázást?Jó a kinti sütödétek,fincsi kajákat lehet csinálni benne,anyu szokott néha grillezni.

Zsanett:
Jók a képek Mátéról,Dorka is nagy forma 1 rajongó,na meg persze mi is :lol: na meg minden autó, motor sláger nálunk.Séta közben is megáll ha megy eg yhangosabb motor,vagy autó és berreg nekik,mutogat meg vigyorog :lol:

Na és akkor jöjenek a képek :lol:
elindulás elött
Kép
naplemente
Kép
isteni fagyik voltak :lol:
Kép
így ki lehet bírni 8)
Kép
ilyen tiszta volt
Kép
Kép

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

MnZsani:
Akkor ha nem lesz ilyen meleg, lelevelezzük a futást, jó? Nem fontos átmenni a Csónira, lehet itt is futni, Dózsakert-Bánhidán.

Lola:
Ti szoktatok még futni?

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok Csajok!

Mindig olvaslak benneteket de nincs időm írni de most itthon vagyok betegállómányban. Dorkának nagyon szorizunk,hogy rendbe is maradjon.

Angelikát megmüttőtték egy hónapja a veséjével meg az epéjével, 30 db epeköve volt pedig csak 6 éves de nagyon jól viselte a bent tartózkodást. Az 1. számú gyerekklinikán műtőtték.

Aztán meg én követtem a kórházban nőgyógyászati műtétem volt kimetszeték a negyed méhem meg a méhnyakamat, mert nagyon rossz volt a rákszűrésem sokadszora.

Emeseanyunak azaz a Szilvinek tegnap megszületett a kislánya Hajnal Dóra Lila nagyon szép kiscsaj együtt feküdtünk a nőgyóygászati osztályon, elvileg vasárnap jönn haza ha minden oké, pont a szülinapján.

Előre nagyon boldog szülnapot kívánunk, a kórházból Zsuzsi Kép

Mindenkinek jó nyaralást.
Pusz

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok,

Erika,
Örülök, hogy sikerült újra autót vennetek!!! :lol: Képek???
Szerencsére hamar lezajlanak ezek a vírusfertőzések. Dokinőm mondta hogy ilyenkor nyáron nagy melegben, mivel az ablakon is meleg jön be, nyissuk ki a hűtő és fagyasztó ajtaját és álljunk elé a gyerekkel, ha köhögési (kruppos) rohama van.
Én nagyon sajnáltam volna levágatni Viki haját, annyira szép volt, bizti most is ari, csak nem nagyon látszik az új fazon a képen.

Ági
Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Nagyon finomak a horvát fagyik.
Látod milyen jól bírta Dorka? Nekem is olyankor nehéz mikor nélkülük vagyunk, ha meglátok más kicsiket...
Majd csak augusztusban megyünk fel a dokihoz Pestre (mert most nincs), de az elemzés a radiológus által már megvan szerintem a kp-i szgépen a kórházban.

Tényleg nagyon sok babás ismerőssel találkoztam a Fényesen szerdán. Klassz volt!

Edi,
Grillezni főként pácolt húsokat szoktunk (csirke, pulyka), meg cukkinit (bébi) , sokszor pedig pisztrángot egészben, jól átsül. Hamuba teszünk fóliába csomagolt krumplit. Csinálok tzatzikit salinak, vagy paradicsomot kockázok fel.

Reni,
Hogy bírsz csak gyümilevest enni, mikor ennyi finomságot sütögetsz??? Én nem bírnám... olyan jól hangzik amiket írsz. Inkább nem is sütök. Ma sütöttem palacsintát, de csak 6 db-ot, nehogy teleegyük magunkat. Másfél jutott nekem.
Tegnap este voltam a Csekén futni, nagyon döglesztő volt. Inkább hanyagolom addig amíg hűvösebb lesz.

Zsani,
Nagyon tuti Máté az F1-es képeken!

Eldugulog, mert lányom nem hagy békén.
Hétvégén leugrunk a Balcsira fürcsizni és ígértünk Rolinak vizibicózást is.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Edi
Vikinek nincs sajnos hullámosság a hajában,így kicsit könnyebb szívvel vágattam le neki.
De ha olyna göndör lenne mint Dórinak vagy Julcsinak,biztos nem mentünk volna fodrászhoz tegnap :lol:
Hajtincseket természetesen tettem félre,majd beragasztom a babakönyvébe.
Melóba már teljesen belerázódtam,bár sokkal jobb volt itthon!!!!!!!!
A torta nem azért mert én csináltam,de azonkívűlhogy szép volt,fincsi is :P
Szedres vajaskrém volt az egyik réteg a másik pedig epres vajaskrém :wink:
Viki csak úgy kapta a biciklit,de lehet,hogy Lili napra...nem tudom :roll:
Az a lényeg,hogy aug-ban majd hazahozzuk és itthon is fogjuk tudni használni,majd elmegyünk ide-oda bringázni :D
Aranyos ahogy Kata alszik a hintában,és milyen morcos a székében :lol:

Ági
tök szép helyen voltatok!
Édi Dorka baba!!!!!!!!
Képet mindjárt teszek fel a kocsiról is :P

Zsuzsi
jézusom!!!!!!!!Angelikának 30 epekő???????? :evil:
Mindketten minnél előbb gyógyúljatok meg teljesen!!!!!!!!!
Küldök egy kis gyógyenergiát++++++++++++++++++++++
Veséjével mi van,jobb a helyzet már,javult az állapota?
Szabolcs jól van?
Köszi,hogy megosztottad velünk Szilvi kislányának születésének hírét!!!
Ha olvassa egyszer szívből gratulálunk Dóra Lilla születéséhez,sok boldogságot és rengeteg tejcit kívánunk!!!!!!!!!!
És persze neki boldog születésnapot!!!!!!!!!Jövőre majd együtt ünnepelhetnek :lol:

Jöjjenek a képek :lol:
Viki és Laura
Kép
Kép
halló mama!!!!!!!!!
Kép
Viki megmutatja Laurának,hogy kell pisilni :lol: mi folyik ott?????
Kép
Pisilő kislányok :D
Kép
Repülő!de hol is pontosan? :P
Kép
integetés
Kép
szeretjük egymást :)
Kép
Kocsink :P
Kép
Kép
Viki is vezeti :wink:
Kép

Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!

cseriviola

Edi!
Nincs sajna légkondi az irodában sem! Ez egy régi bányaépület, ami nem jelenti azt hogy nem lehetne beszereltetni. Csak elég nagy épület, így a főnök csak oda vezettette be, ahol a sok szám.gép van, mert azok nem tudnának működni... Nálunk csak 2 van, a kábé 13 nm-en... :evil: meg ilyenkor kábé 35 fok! :shock:
Jobbulást a szemednek, huzatot kaptál, v. mi? Kata jó nagyot nőtt!

Erika!
Szép, nagyon a kocsitok, látom hűek maradtatok a márkához, emlékszem írtad, hogy nagyon szerettétek. Legyen szerencsétek ezzel az új kocsival, használjátok sokáig! Jó nagy!
Viki haját a helyedben én is levágattam volna, ebben a melegben úgyis felfogod neki általában!

Rena!
Mi már nem futunk sajna, mert a sógornőm most fog szülni (3. lányt!), így talán szeptembertől nekiállunk, ha ő úgy érzi... de nagyon hiányzott idén, meg rám is fér!

Mnzsani!
A képedről úgy tűnik, sokat fogytál és tök ügyi Máté a szobatisztaság terén!

Zsuzsi!
Jobbulást Angelikának, nem semmi az epekő! Orvosok mit mondanak, mitől van? Jól rátok jár a rúd az biztos!Sok gyógyenergiát küldök én is Nektek+++++++++++++++++++++!

Na most húzok tovább dolgozni, ma 6.15-re jöttem, és egész nap egyedül leszek... Jövő héttől meg aztán majd 2 hétig! Izgulhatok ezerrel, hogy Soma ne legyen beteg, nem hiányozhatok!

lola77

Sziasztok!

Zsuzsi:
Jobbulást kívánok Mindkettőtöknek!

Szilvinek gratulálok a szép kislányokhoz, és nagyon boldog születésnapot kívánok!

Cirmike:
Nem tudom sajnos megállni, hogy csak levest egyek.:( Egy hétig nem ment. Egy-egy napokra még igen, de az meg nem elég, hogy fogyjak. A lányoknak azért ajánlottam, mert szerintem finom, és van aki ügyes, be tudja tartani. Nekem is a palacsinta a gyengém, én se sütök többet, csak 5-6 darabot, max. kettőt eszek meg. A süti finom lett, Bálint mégsem volt hajlandó megkóstolni, mert véletlenül elárultam, hogy gyümölcs van benne. Pedig szereti az alámát, körtét, de a sütiben nem. Egyet sem evett. Benedek egyet. 16-ot sütöttem, adtam anyósomnak, meg a férjem vitt munkába, de ő meg nem édesszájú. Így valamennyit ettem én is. Csak azért sütöttem, mert Benedeknek a névnapját most tartottuk.

Erika:
Szép nagy autót vettetek. Helyesek a lányok. Írjál majd, hogy mikor vagy szabad, alsónaci ügyben. :)

Mi szombaton Balatonkenesén voltunk, vasárnap a Csekén sétáltunk este, ott is uzsonnáztunk. 3 gyerekünk volt hétvégén, itt nyaral a nővérem 10 éves lánya.

Sziasztok
Rena

KépKép
renáta29

Lola:
Drukkolok, hogy Soma ne legyen beteg.

Teszek fel két képet a strandolásról. Kép Kép

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Erika,
nagyon szép a kocsitok. ÉS jó nagy! Jövőre mi is eladjuk a Fábiát- a párom szerint túl öreg :) - és már most beszélgetjük hogy milyen autó legyen helyette. Egy biztos: kombi lesz! :) Mindig annyi cuccunk van, mint a cigányoknak 8)
A csajok nagyon aranyosak a képen, főleg az elsőn a csajszis cuccokban. :) Szerintem ne sajnáld a Viki haját - hozzáteszem gyönyörű volt neki! - így biztosan jobb neki, nincs annyira melege. A Máténak és levágtuk pénteken, nem izzad annyira. Mindig vizes volt a buksija.

Reni,
csak ámuldozok mekkorák már a fiaid! Hallottam voltál tornázni, hétvégén mesélte a Zsuzsi, hogy beszélgettetek. Kicsi a világ :).
Én is sokat gondolkodtam már a futáson, tavasszal voltam is egy párszor, de én nem vagyok az a sportolós típus :roll: .

Edi,
nagyon édes a Kata a képeken! Főleg a durcás-székesben aranyos! Apa rosszul viseli a meleget, egész nap autózik, szegénykém. Most már bent van az üzletben, a kolléganő szabin van - most egy kicsit jobb.

6db palacsintát csináltok? Én kb. 20at, aztán eszek 2-3at többit a fiúk. :) A Zoli leadta a rendelését a hétre: gofri, lángos jó lesz sütögetni :).

Ági,
nagyon szép helyen voltatok! Remélem jövőre mi is lejutunk a tengerparta, mert már nagyon hiányzik! Anyuék is hazajöttek a hétvégén, tiszta barnák. Mint a négerek. :) :P

A hétvégén voltunk a fényesen - Lívi találkoztam a tesóddal, nagyon aranyos az Andris, esküszöm hasonlít a Timire - aztán vasárnap meg lementünk a Balcsira. Szuper volt a hétvége, de már kezd elég lenni a strandból :). A jó idő pedig folytatódik a héten...

A hétvége képei:
Apával
Kép
Kép

Szörföltem is :)
Kép

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Erika: Szép nagy az autótok! Ebben bizti elfértek... :lol:

Zsani, akkor a tiétek is legalább ekkora lesz???!!!! :lol:
Aranyos Máté az utolsó képen... nagyon tipikus férfias... össze kellene gyúrni Reni fiaival... :lol: :lol: :lol:

Lola, kitartás melófronton!!!

Zsuzsi én is sok-sok gyógyenergiát küldök +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobbulást mindkettőtöknek!!!!

Most beszéltem barátnőmmel, Emeseanyu (Szilvi) tesójával, ma jöttek haza a kórházból a kis Dóri-Lillával, jól vannak a nagy tesó Emese nagyon örül neki és vigyáz rá!!!

Cirmike

UI: Sajnos most sem csináltunk képeket a hétvégén... nem lehet mindenki Erika, mi állandóan elfeledkezünk erről... :cry: Pedig nagyon élvezték a Balcsit a dagonyát és a vizibicót!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Reni/Zsanka
küldtem e-mailt a rucik átvételével kapcsolatban.

Nagyon édesek a gyermekek a képeken!!!!!!!!!
Köszönjük mindenkinek a kocsival kapcsolatos gratulációkat és jó kívánságokat!!!!!!!

Mégcsak hétfő van,de már most fáradt vagyok :cry: soká lesz péntek meló vége........
Már nagyon várom,aztán két hét szabi :lol: :lol:

cseriviola

Reni
Oké, remélem összetudjuk majd egyeztetni az időt.

Lola
Köszi, de inkább csalóka a kép :roll:
Matyek szerintem is tök ügyi, igy legalább nem kell pelusra költeni a gyesből :lol:
Nem tudod véletlenül, hogy itt Tbányán melyik ovi az, ahol játékosan tanulnak nyelvet a gyerekek?
Vendég

Mnzsani!

Ovi: itt Újvárosban tutira egyikben sem (Kodály, Gyermekkert,Szivárvány,Micimackó), a város többi óvodája közül talán a felsőgallai és az alsógallai szerintem, mert azok nemzetiségiek, mindegyik sváb, tehát esetleg németet. Egyszer 2-3 éve hallottam, hogy a felsőgallaiban igen, de hogy már kiscsoportban-e, vagy csak az iskolaelőkészítősöknek, azt nem tudom, már nem emlékszem. Asszem itt vegyes csoportok vannak.
Kertvárosi ovikról,Gálon, Ságvárin, Dózsekertiek nem tudom sajna.

Zsanett!
Jó a pocakos képetek nagyon! :wink:
Férjed melyik fénymásolós cégnél dolgozik, ha nem titok?

lola77

Sziasztok!

Ági
nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!

Most csak ennyire futotta,tv-zek,közben pedig főzök :lol:

Puszi:ERika

cseriviola

Lola
Köszi az infót az ovikkal kapcsolatban. Dózsába egyik oviba sincs azt tudom. Egyébként nem értem miért nem csinálnak nyelvi csoportokat, szerintem sok szülő fizetne érte.
Vendég

Sziasztok!

Erika!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést!!!!! :lol: :P

Nem tudtok Tatabányán olyan helyet ahova be lehet ülni kb:20 főnek is egy asztalhoz ahol nem ez a hülye tuff tuff zene megy és lehet beszélgetni?
Férjemnek lesz 8-án a 30.szülinapja és szeretném meglepni egy bulival. :)
Köszi előre is Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

szerencsésen hazaérkeztünk!!!!
Nagyon jól éreztük magunkat! Most gyorsan teszek fel képeket aztán holnap írok bQvebben is!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok!

Na,sehol senki? :)

Nagyon jól telt a nyaralásukn. Ennél jobb időnk nem is lehetett volna. Igazából semmi különöset nem csináltunk, egész nap a strandon voltunk. Első nap Julcsi még fél a víztől és nem lehetett bevinni,de aztán megbarátkozott vele és nagyokat pancsiztunk. Jól lebarnultunk,kicsit égtünk,de szerencsére nem vészesen. Pénteken megérkeztek utánunk Zolti szülei,Botival és sógornőmék Emesével. Ők csak vasárnapig maradtak. Anyóyomék meg velünk jöttek haza. Julis meg Boti nagyon összenőttek. Egész nap rosszalkodtak. :)
Még lesznek képek,csak ahhoz a géphez nincs kábelünk. :( pedig azon vannak az igazán ari fotók!

Ági!

Ma délután láttam apumék kocsijából Balázst az erkélyeteken klímát szerelni. Integettem is neki,mint egy félőrült,de biztos nem ismert föl. Csak,hogy ne törje a fejét,hogy ki lehetett az! :lol:
Szép helyen jártatok nagyon!!!
Megkaptam a képeket még a játszós taliról,köszi! :wink: :)
Jövő 7en játszózzunk majd,ok!

Reni.!

Akkor tényleg Ti voltatok ott Kenesén??? Pont elmentünk egymás mellett a fagyiárus előtt és tök ismerős is voltál. Na most már tudom honnan :lol:

Erika!
Nagyon aranyosak a lányok :) :d
Meggyógyultatok már???
Milyen hosszú haja volt Vikinek! :roll: :shock: Az új frizurával is nagyon szép! :)

Emeseanyunak és Krisztinek gratula a kislányokhoz!!! :D

Edi!
Julcsi unokatesójával van a képen!
Nagyon ari Kata a kis relaxfoteljében! :wink: :lol:

most lépek! további szép napot
angika

Sziasztok!

Angika
nagyon jók a nyaralós képeitek!!!!!!!!!!
Köszi már meggyógyultunk lekopogom...... :lol:

Már csak holnap megyek dolgozni,aztán legközelebb aug.13-án :lol: ,nagyon jól fog esni egy kis szabi,bízom benne,hogy lassan fog eltelni :D
Mi anyósomékhoz megyünk vasárnap,és ott leszünk egész héten,medenec,kemence......jó időt is szeretnénk hozzá :P

Itt a köz.házban a keddi zenés babaklub csak úgy folytatódna ősztől,hogyha sikerül összehozni a létszámot,kb.6-8 anyuka gyermekkel.
Közületek ki tudna és szeretne járni?

Aug.1-jén a közösségi házban anyatejes világnapi rendezvény lesz,majd még megérdeklődöm a védőnőnket,hogy pontosan hánytól.

cseriviola

Sziasztok

Mi is megvagyunk csak kicsit lusta voltam mostanában. :D

Csak magunkról írnék pár szót,mert már annyian írtatok mióta nem voltam h nem tudom követni. :D

Mi megvagyunk,jövő héten megyünk mi is a balcsira de csak hétvégére.Majd jövőre remélem lezs nagyobb nyaralásunk.Idén csak autózunk :D
Timi pisi kaki ügyben nagyon érdekesen viselkedik.Egyik nap megyünk ügyesen másik nap meg mint aki nem is tudja miről beszélek.Mindegy majd csak megérti hamarosan. Beszélni még nemigen beszél,viszont elmutogat meg magyaráz mindent. Jókat szoktunk nevetni rajta,mert elég nagy bohóc.
Fogügyben alsó szemfogak várhatók aztán már csak az uccsó 4 rágó.REmélem már nem lesz nagyon sok gondunk fog ügyben.

Na mentem valahogy nem vagyok most írás terén formában.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Angika:
Akkor tényleg Ti voltatok! Annyira ismerős volt, anyuka is, kislány is, de valami más nevet mondtál Julcsinak, itt elbizonytalanodtam. Meg ilyenkor hirtelen nem jut eszembe a név. :D
Nem találkoztatok a strandon kisegérrel? Mi igen, gyerekeknek nagyon tetszett... Hát, én azért aggódtam, hogy nehogy hazahozzuk a táskákban. :D

Erika:
Örülök, hogy kaptál szabadságot, biztos jó lesz.

Lívi:
Van, hogy még Benedek is későn szól pisi ügyben, pedig ő már 2.5 éves. Majd megtanulják. Nekünk nyaralás előtt már szobatiszta volt, az az egy hét rontott rajta, de majd visszaállunk.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok

Csak elköszönök: holnap indulunk Andrásommal 10 napra Erdélybe (mint ahogy már írtam)
Most jöttem haza Móvárról, leraktam Rékát anyunál. :cry:
Rolcsit este viszi párom anyóshoz én pedig 15 éves ált.sulis oszt.találkozóra megyek ma 5-re a Pikantóba.

Mindenkinek szép napokat, jó pihenést (aki teheti) !!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Július 19-én 10,17-kor megszületett második kislányom Hajnal Dóra Lilla 3620 grammal, 50 cm-el.

Gyönyörű, kedves és jó baba.

Sziasztok

Szilvia/Emeseanyu
emeseanyu

Sziasztok!

Szilvi,
még1x gratulálok nagyon a kislányod születéséhez! Szólj a "tróger" hugodnak hogy küldje az ígért fotókat :) :)

Mi is búcsúzunk holnap megyünk a balira és csak jövő hét vasárnap jövünk haza! Remélem jó idő lesz, mondjuk annyira nem kell mint 1 hete volt! :)
Mindenkinek puszi.
Jó hétvégét!

mentem még pakolni kell
Máté, Zsani

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?