Sziasztok!
Jól megígértem, hogy majd gyakrabban jövök, aztán tessék... Nem keresek ám kifogásokat, csak igen sok a meló mostanában, estére meg hulla fáradt vagyok...
Bibike,
Eddig nem volt alkalmam rá, így most szeretnék gratulálni a kislányodhoz, nagyon aranyos kisbaba, főleg az utolsó képen! Zabálnivaló!
Ballagyo,
Neked meg gratula a szép nagy terhességhez! Most nézem, hogy köztünk meg csak 2 hét különbség van, tök jóóó!
Kismoni,
Két kislány? Nem semmi... Azt hiszem nagy nőuralom lesz nálatok!
Tini,
Szuper az uh kép, és olyan szép nagy a baba!
Bibar,
Sajnálom azt a migrénes dolgot, biztos nagyon rossz lehetett. Nem a frontokra vagy érzékeny? Nekem mindig nagyon fáj a fejem a hidegfrontok előtt...
Krisztikének, a másik topikba MEGY A DRUKK EZERREL!!!!!!!
Zsókuci drága, jó szórakozást nektek a hétvégére, érezzétek jól magatokat. Az, hogy néha előtörnek belőled a régi fájó dolgok, teljesen természetes, de szerintem jobb, ha ilyenkor kimondod, vagy kiírod magadból, és nem gyülemlik fel. Egyébként meg továbbra is példakép vagy előttem, nem tudom ismerek -e még egy ilyen erős csajszit, mint Te vagy...
Csajok, azt szeretném kérdezni, hogy az utro-ról hogyan kell leállni? Azt tudom, hogy fokozatosan kell csökkenteni az adagot, de mégis mennyi ideig? Nekem 3x1 volt, most 4 napja már sak 2x1-et használok, mikor lehet csak napi 1 és azt meddig kell? A doki azt mondta minden nap csökkentsem eggyel, és úgy hagyjam abba, de az nekem, a totál paragépnek kicsit túlságosan hirteln megvonásnak tűnik... Vagy már megint csak túlaggódom a dolgot?