Új privát üzeneted érkezett!

Kismoni!
Gratula a csajokhoz!
Bibibke!
Hát tüneményes és gyönyörű,ahogy alszik!
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk Zekénél UH-án. Minden OK a kicsivel, képzeljétek, fejjel lefelé úszkált, miközben a keze-lába mozgott. Az apukája teljesen meghatódott, természetesen én is. Zeke szerint szép nagy terhesség. Megpróbálok felrakni egy képet róla.

[/img]http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin/img?alid=28143;iid=342771
ballagyo

Bocs, úgy látszik, nem sikerült.
ballagyo

Lexi

Unokatesóm is ezeknél a dokiknál volt amit Nikó írt!Ő is nagyon ajánlja!Kitartás eddig is jóra fordultak a dolgok és ezután is így lesz!!!!
gabicsibe

Ballagyó!
Gratula a szép nagy babóhoz!Akkor gondolom már végleg kidobtak a BMC-ből!
Vendég

Kismoni
Igen, jól gondolod, valóban kiscsajszi. Ahogy Krisztivel ezt már elég régen mondogattuk: "küzdő típus, mint az anyja" Bár őszintén szólva nagyon nem szeretném, ha olyan élete lenne, mint nekem. Remélem csak ezt az egy harcot kell ilyen keményem megvívnia.

Lucia
írtam privit és nagyon hálás vagyok! Köszönöm!

Gabicsibe, Sharon
Engem mindkettő a SOTE-ra utalt be. Meg se fordult a fejemben, hogy máshova menjek. Sőt, őszintén szólva örülök neki, mert mivel elég nagy az esélyem a koraszülésre, helyesebben a korai császárra a lepény miatt, ezért szeretném szemügyre venni ezt a kórházat. A nagyon pici babókáknak egyedül itt van esélyük. Kíváncsi leszek mennyire fog majd kiakadni a doki, mert az itteni orvos azt mondta, hogy egyetlen pici helyet talál, ahol esetleg meg tudnak szúrni, mert a kevés víz és a lepény miatt nem vagyok egyszerű eset. Itt a városban mindig azt mondja a doki, hogy a baba nagyon pici, a víz nagyon kevés. Pesten soha nem mondja ezt a doki, bár igazából nem érzem, hogy Őt izgatná mi van velem.
Vendég

Bibike
Édes a kiscsaj. Milyen kis durci szája van, nagyon cuki. Ugye, hogy nem lett pici???? (Csak annyira mint egy újszülött. Téged is csak paráztattak. ) Még egyszer sok boldogságot!
Vendég

Nikó
Köszi a tippet. Erre nem gondoltam. Megfontolom.

Benszi
Még így is jól jártam, mert már bent volt a kiskönyvem és amikor bementem, akkor telefonált valakinek, hogy akkor vigyék a császárost a műtőbe. Megvárta még bemegyek és csak utána ment el műteni. Úgyhogy szavam se lehet.
Vendég

Jajj, csajok!!!!
Hétfőn megyek a rákszűrésem eredményéért. Esküszöm nem akadnék ki egy P4-es értéken. Hiszen mi jöhet még????????? Amúgy az AFP miatt nem izgultam és rossz lett. Elhatároztam, hgoy ezentúl minden miatt aggódom és izgulok. Nekem az életem során ez jött be. Rosszra számítok és tök tudok örülni a jónak. A pozitív hozzáállás egyszer sem vált be. MIÉRT VAGYOK ÉN FORDÍTVA BEKÖTVE???????
Vendég

Lexi!
4óra után próbált volna meg elmenni császározni egyet és még váratni téged!RÁkszűrést azt csinálnak a beülti előtt is nem?nekem csináltak,de lehet azért mert már régen volt!
Reméljük tud egíteni neked Lucia,hogy előbbre vegyenek!
Vendég

Lucia,
Te milyen pezsgőtablettát ittál? Én a Pharmavit Magnesium 250mg-at iszom. Szerinted ebből mennyit kellene innom?
A 21.hetet kezdtem szerdán.

Lányok,
Nem tudom nektek mondta-e a dokitok (főleg ha keményedik a hasatok) akkor a legjobb az oldalfekvés. Ha minden igaz akkor így keményedik legkevésbé a has és a babák vérellátása is jobb!

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Móni!

Én nem is tudok háton feküdni,mert egyből jelez a kis lakó,hogy nem kényelmes neki.Az oldalfekvésről még azt is hallottam,hogy a bal irányba jobb feküdni,akkor jobb a vérellátása a lepénynek.

Lexi

Én is úgy gondolom,hogy az UH a mérvadó,annyi minden okozhatta nálad ezt az AFP-t.A SOTE 1-re vagy a kettesre vagy beutalva?Az egyesen állítólag a szülészeten tündérek de a nőgyógyászaton nagyon bunkók. :cry:

Bibike

Drága ez a bébi!!!!!De szuper lehet!!!!! :lol: Az uccsó fotó a legcukibb,ahol legörbül a kis szája!

Zsókuci drága

tündér vagy,akkor majd privibe mobilszámot cserélünk? :P És nagyon köszi.

Bibarci

:P :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Lukrécia
Baross utcába, az melyik? Bocsi, de csak egy vidéki vagyok. :D Már nincsenek illúzióim, ha bunkók, akkor bunkók. Már nem érdekel. Lassan sem nőnek, sem embernek nem érzem magam, csak egy nagy rakás szerencsétlenségnek. Most éppen azon filózom, hogy hova menjek 4D-re és mikor? Érdemes- e elmenni egyáltalán? Már most egy vagyonba van ez a gyerek, akit lehet, hogy én fogok megöletni. Ezt aztán lelkileg feldolgozni........................
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm a megértéseteket, nagyon aranyosak vagytok!

Lukrécia, Bibar,
Akkor majd priviben értekezünk, hogy mikor és hol legyen a tali! Várom ám már nagyon, hogy személyesen is megismerjelek Benneteket (is)!!! :D:D

Lukrécia,
Küldöm priviben a számomat! :wink:

Benszi,
Drága vagy. Már nagyon várom azt a napot, hidd el…

Lexi,
Úristen! 4 órát kellett várnod? :shock: Kérlek, ne add fel!! Most már nem lehet!!! Látod, Lucia is miket írt!!!! Veled vagyunk bármi is lesz, úgyhogy a gyógyszeres szekrényt tessék gyorsan kiverni buksiból!!!! És ne legyél dinnye, szép P2 lesz az az eredmény!!!!

Kismoni,
Tök jó, hogy két puncisod van! :D:D:D:D Köszönöm a kép-dicséretet, aranyos vagy! :D
Hű, az azért nem jó, hogy puhult a méhszáj! Pihizz sokat!!! Gondolom, úgy sem mered bevállalni a talit, ha hozlak-viszlek… Ha mégis, csak szólj!!!

Bibike,
Csodaszép a kislányod!!! Még egyszer gratulálok!!! :D:D:D:D:D

Lucia,
Millió puszi Neked!!! :D

Ballagyo,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!! :D

Jaj, nem is írtam még, hogy szombaton megyünk Balcsira, barátokkal, ott is alszunk egy éjszakát, és hát lesz némi „ereszd el a hajam” is :D:D Már tökre be vagyok zsongva. Remélem szép idő lesz, és a víz is fincsi melegecske lesz :D:D

Puszi, és szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lexike,
Még egy üzenetet jöttem megírni Neked! Van egy aranyos lány, aki olvas minket folyamatosan, én a BMC-ből ismerem, és msn-n tartjuk a kapcsolatot. És azt üzeni Neked, hogy az AFP-t befolyásolhatja az is, ha sok fűszereset, vagy sok tejterméket ettél!!! Ő most megy genetikaira, és azt mondták neki (pedig jó lett az AFP-je), hogy nem kell az AFP eredménnyel foglalkozni, ha rossz, akkor sem, mert ez már nem korszerű, genetikai vizsgálatra menj el!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi

A Baross utcai az az Egyes Női.Mindegy,lényeg hogy jó kezekben legyél.Igaza van Zsókucinak,tudom hogy nehéz de most még ki kell tartanod,annyi minden történt veled,lehet hogy az okozta.

Zsókuci

Megírom én is mindjárt a pü-t :D

Kép
lukrécia

Zsókuci
Sajnos nem ettem fűszereset és a tejterméket sem vittem túlzásba, mert 5 hete megy a hasam. Utána olvastam én is a dolgoknak és ugye nekem vérzés volt, magzatvíz kevés, lepény fejlődési gondok voltak (vannak) és a baba is kisebb. Ez mind mind oka lehet a rossz eredménynek, de ezek se túl jó ómenek. Most ki vagyunk bukva, férjem is, amit igazából nem értünk, hiszen tegnap óta csak annyit változott a helyzet, hogy ma vártunk 4 órát. Tulképpen mindezt már tudtuk, mégis ma zuhantunk meg. Remélem holnap már jobb lesz. Viszont azt olvastuk, hogy eredmény 4 hét múlva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addigra 24 hetes lesz a kisbabám!!!!!!!!!! ne már
Viszont jó hír, hogy ha így alakulnak a dolgok, akkor jövő hét szombaton megismerhetlek :) Ennek örülök ám! puszi
Vendég

Lexi!
Ez normális,hogy alig tudtok felocsudni egyik napról a másikra!Én azért hiszem,hogy ez a sok vérzés és lepény csinálta a rossz AFP-t!No meg azt ne felejtsük el,hogy összevissza labdáztak az időpontjaiddal,hogy hány hetes vagy éppen!

Kismoni!
Automatikusan én is az oldalamon fekszem,szopipárna a lábam között és akkor nem kemény!Csak ne akarj megfordulni és felkelni!Olyan akkor,mintha téglát hordanál a hasadban és nem babát!

Csajok!
Ma megyünk az Istenhegyire genetikaira!Már várom és látom megint Senillát és Némót!
Képzeljétek!Ma apa reggel bekiabált az alvó gyermekeimnek,//csak hason keresztül,mielőtt bárki valami másra gondolna//hogy Jó reggelt!Azonnal megrúgtak a lelkeim!Már most okosak és hallgatnak az apjukra!
Vendég

Bibike, nagyon édes az apróság, főleg az utsó képen, a kis durci szájával :lol:

Lukrécia, én is olvastam a bal oldalon fekvés előnyeiről, sajnos Lilkónak megvan erről a sajátos véleménye, ugyanis övé a bal oldalam :roll:

Kismoni, pihenj sokat, vigyázz a csajokra!

Lexi, kitartás :!: :!: :!: Szorítok a vizsgálathoz és utána tessék szigorúan pihenni.

Lucia, gyönyörűek a gyerkőcök :D :D :D

Sok puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok Csajok!!

Még jövök ma!

Bibike :)

Gratulálok!!!

Kép
mot

Nos sziasztok!!!

Réka drága mi is lányosak voltunk apával, de amint megláttuk a kis kukiját már nem is gondoltunk a kiscsajos gondolatainkra! Na ezt jól leírtam!

Bariném várjuk a 4D-s képeket nagyon! És remélem nem pörögsz annyit már mint eddig! :D :D ( Holnap hívlak ha megfelel! )

Bibike pussszantsd meg helyettünk is a picurkátokat, nagyon édi, és látszik itt kint is jól érzi magát, édesen alszik! :D

Nos csajok nekünk a fekvés nem egyszerű! Mindíg a jobb oldalamon szerettem feküdni, és most meg rá kell jönnöm, hogy a bal oldalon neki kellemesebb, és ezt jelzi is a kis drága, de így még nem szoktam hozzá az alváshoz, jól kifárasztom magam, akkor meg már mindegy melyik oldalon aludunk! :)

Nos itt a kis picurkánk keddi képe!

Na most nem értem miért nem sikerül! :(

Kép
tini75

Kép

Kép
tini75

Na csak összejött!!!

Kép
tini75

Bariném!
Édes a kis Roland!Már nincs annyi mászkálás,de csak a lábam miatt,amúgy lenne!Hívj nyugodtan holnap!Pusza!
Vendég

Kép
mot

Hűha, Mot, hogy mekkorák vagytok már! Édesek a képek!

Judit

jucicuki

sziasztok
tegnap nem jöttem mert megint szuper migrénem volt hányással összekötve,nagyon rossz volt :cry: :cry:

Benszi
ha fiú akkor valószinű Olivér,ha kislány akkor Kamilla,de még nem biztos :oops: :oops: :oops:

Bibike
tündéri baba :P

Zsókuci
mi is nagyon várjuk már hogy megismerjünk :P :P jó balcsizást nektek,mi meg szelidi tóra megyünk hétvégén :lol: :lol:

Lexi
kitartás neked,nem lesz szükség gyogyszerekre,egészséges lesz a babo :oops: :oops:

Lukrécia
hivjál majd :P :P

bibar

Bibarci!
Nagyon szar lehet ez a migrén!Nekem csak nagyon ritkán van!Olivérrel én is szemezgettem ha a másik fiú lett volna!Kamilla az olyan tiszta és légies név!Szép!
Vendég

Lexi!

Remélem a mai napod jobb lesz, mint a tegnapi!
Megváltozott a vonalzód!!! És piros lett!!!! Kislány?????

Kép

Kép
sharon

Sharon
Igen, már többször is írtam, hogy kislány, vagy nem????? Tényleg megzakkanok?? Még kedden mondta a doki, hogy csajszi. Ott nem láttam, bár igazából fogalmam sem volt, hogy ott mit látok, mert a doki nem mondott semmit. Itthon megnéztük a felvételt Krisztivel és tisztán látszik a "folytonossági hiány" a lába között. Én nagyon örülök neki, mert mióta az eszemet tudom, (meg utána is) kislányt akartam. Remélem jól vagy! Kacérkodtunk a gondolattal, hogy hétvégén megint lemegyünk a Balcsira, de nagyon szanálni kéne a lakásban és a pincében, mert az idő megy, mi meg nem haladunk. A héten se csináltunk semmit.
puszi
Vendég

Juci

hát ezek a Lilik már csak ilyen reklamálósak.... :wink: :lol:

Lexi

4 hét?Hát ez jó. :evil:

Krisztikének drukkoljatok a másik topikról,ma ment leszívásra! :D

Bibarci

Hívlak,fél 12 körül megy el a főnök,utána ha be leszel kapcs.Szegény migrényes Nyunyika :cry:

Kép
lukrécia

migrényes=migrénes :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Bibike! Nagyon édes a kislányod és gratulálok hozzá!

Tini! Nektek is a kisfiúhoz és Lexinek a kislányhoz!

Lexi Remélem minden rendben lesz és most már csak nyugis babaváró hónapok lesznek!

Bibar! Fejfájásra próbáld ki az eukaliptusz illóolajat a halántékodra kenni, vagy pedig a régi vietnámi balzsamot. Nekem mind a kettő bevált. Én is nagyon fejfájós vagyok és mikor terhes voltam (rövid ideig) nagyon rossz volt, minden nap többször is fájt a fejem, gyógyszert nem akartam bevenni és a vietnámi balzsam segített. Igaz próbáltam aludni is. Mostanában pedig az eukaliptusz olaj segít. Szóval megpróbálom mellőzni a gyógyszereket. Amúgy a vietnámi balzsamban is eukaliptusz olaj van, csak kevesebb. Remélem jobb lesz a fejfájásod!
Nefke
nefke

Lexi!

Lehet, hogy írtad csak nem vettem észre, bocs! Én sem vagyok mindig magamnál!
Nagyon örülök, hogy kislány! Tudom, hogy ez volt az álmod! Gratulálok!
Nekem még két hét, hogy kiderüljön! Már majdem kilyukad az oldalam a kiváncsiságtól.
Ha a hétvégén jöttök, akkor randi!!!! Öntök beléd egy kis életkedvet!!!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Ez csak természetes, ha megyünk, vagy valaha csak a közelben leszek, akkor jelzem. Ki nem hagynék egyetlen dumapartit sem. Fájdogál még a pocid? A kikötői séta után nem volt gond?? Vigyázz magatokra, üdv a párodnak is. Azt hiszem ma megnézem az aprócska ruhákat, amiket 3 éve vettem, mikor terhes voltam. Kíváncsi vagyok a kisszoknyákra és a rózsaszín felsőkre. Eldugtam őket, úgyhogy még meg kell keresni. :) Ha az időpont nem változik, akkor jövő hét szombaton is találkozunk.

Estrella
Jó reggelt! Ma nem kell főznöd, tudod! Mi újság? Minden rendben? Ha unatkozol, csak szólj.

Köszi a vonalzóm dicséretét, de azt hiszem Lukréciáét nem tudom überelni. Nálam az az etalon. Éjjel fél egykor csinálta nekem az én Drágám. Volt egy karácsonyos verzió is, mert dec. 24-re vagyok kiírva, de végül emellett döntöttem.
Vendég

Mot!

Gyönyörű a kislányotok! Gratulálok!

Korábban már többen is írtátok, hogy Magne B6-ot szedtek. Én is kaptam tegnap Zekétől hányinger ellen. Azt mondta, napi 3-szor 1-et vegyek be. Hát én bevettem, este már nemcsak egyszer, hanem háromszor hánytam. Most már végképp nem tudom, mit csináljak.
ballagyo

Lukrécia
nekem jó akkor is :P :P :P

Nefke
köszi a tanácsot,kipróbálom majd,és ilyeneket patikában is lehet kapni?

Ballagyo
szegény,akkor jó estéd lehetett :cry: :cry:

Benszi
nekem is tetszenek :P :P az Olivér az már tuti,a Kamilla még változhat,de ha rajtam múlik akkor nem fog :P :P hogy vagy?mikor mész balettre?

bibar

Bibar!
Én rossmannban vettem, de sok helyen lehet kapni, biztos van patikában is, szerintem próbáldjátok meg, ha ott nincs akkor valami drogéira.
Most adtam a kollégámnak és neki is megszünt a fejfájása. :lol:
Nefke
nefke

Lexi!

Én annyira örülök, hogy kislányod lesz! Majd' kiugrok a bőrömből! Hú, a babaruha válogatást én is élvezném, még ha pakolni is kéne sokat, akkor is! Én még semmit nem mertem venni, de lassan a fészekrakó ösztön nálam is aktiválódik. A gyerekszoba még nincs leburkolva és már napok óta rágom az Attila fülét, hogy vegyünk meg végre a szalagparkettát. De most fontos horgászhatnékja van, nem ér rá! Ja, és eldugta előlem az összes világítós patronját, mert lelkesen meséltem neki, amit az öcséd mondott és úgy gondolta ezek után nem lesz biztonságban a közelemben, mert persze ki akartam próbálni, hogy egyet széttörök és bekenem vele a drága uramat. Vajon miért nem lelkesedett érte?
A sétát jól bírtam, nem volt gond. Tegnap viszont minden bajom volt: szurkált, görcsölt, keményedett. Ráadásként fájt a fejem. Ma már jobb.
Várlak Titeket a jövő héten!

Kép

Kép
sharon

Ballagyo

Szerintem kevered a magne b 6-ot a b6 vitaminnal.Az való hányingerre,bár őszintén szólva nekem nem sokat ért.Pár napja megint szedem,mert visszajött a hányingerem(ami kb másfél hétig nyugton hagyott :lol: )és újra szedem,dehát semmi.Azért vegyél tuti ami tuti.

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!
Megvagyunk ám mi is, csak végre elkezdtük kipakolni a babák szobájából Apa dolgait, és ezzel úgy elment az idő, hogy már nem tudtam bekukkantani hozzátok.

Lexi!
Nagyon sajnálom, hogy megint van min idegeskedned, de szívből remélem, hogy a vizsgálatok eredményei megnyutatóan zárulnak majd. Próbálj kitartani, bár gondolom ez ennyi megpróbáltatás után már egyáltalán nem egyszerű. Mégis bízz a kislányod egészségében!

Zsókuci!
Remélem a hétvégén jól fogjátok magatokat érezni!
Az meg természetes dolog, hogy a hófordulók még mindig megviselnek. Azt hiszem bármelyikőnk így érezne a helyedben.

Napocska!
Hát eltévedtél? A 3 villamos pedig pont jó lett volna, akár az Örsön szállsz le a Sugár oldalában, akár egyel odébb. Ha vilivel jössz, nem kell troliznod. Ha úgy alakul, hogy jövő héten is mindketten rászánjuk magunkat, mehetünk együtt is, mert én is a 3 vilivel járok. Én mindig az Örsön szállok le, mert megszoktam, bár már kifigyeltem, hogy a köv. megálló talán kicsit közelebb van. Elküldöm a telcsiszámom pü-ben és akkor meg tudjuk dumcsizni a legközelebbi próbálkozást, jó?

Bibike!
Nagyon édes a kislányod! Várjuk a szülitörit, ha lesz időd! Milyen anyukának lenni?

Puszi mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Jól megígértem, hogy majd gyakrabban jövök, aztán tessék... Nem keresek ám kifogásokat, csak igen sok a meló mostanában, estére meg hulla fáradt vagyok... :?

Bibike,
Eddig nem volt alkalmam rá, így most szeretnék gratulálni a kislányodhoz, nagyon aranyos kisbaba, főleg az utolsó képen! Zabálnivaló! :D

Ballagyo,
Neked meg gratula a szép nagy terhességhez! Most nézem, hogy köztünk meg csak 2 hét különbség van, tök jóóó! :D

Kismoni,
Két kislány? Nem semmi... Azt hiszem nagy nőuralom lesz nálatok! :D :D

Tini,
Szuper az uh kép, és olyan szép nagy a baba!

Bibar,
Sajnálom azt a migrénes dolgot, biztos nagyon rossz lehetett. Nem a frontokra vagy érzékeny? Nekem mindig nagyon fáj a fejem a hidegfrontok előtt...

Krisztikének, a másik topikba MEGY A DRUKK EZERREL!!!!!!!

Zsókuci drága, jó szórakozást nektek a hétvégére, érezzétek jól magatokat. Az, hogy néha előtörnek belőled a régi fájó dolgok, teljesen természetes, de szerintem jobb, ha ilyenkor kimondod, vagy kiírod magadból, és nem gyülemlik fel. Egyébként meg továbbra is példakép vagy előttem, nem tudom ismerek -e még egy ilyen erős csajszit, mint Te vagy... :D

Csajok, azt szeretném kérdezni, hogy az utro-ról hogyan kell leállni? Azt tudom, hogy fokozatosan kell csökkenteni az adagot, de mégis mennyi ideig? Nekem 3x1 volt, most 4 napja már sak 2x1-et használok, mikor lehet csak napi 1 és azt meddig kell? A doki azt mondta minden nap csökkentsem eggyel, és úgy hagyjam abba, de az nekem, a totál paragépnek kicsit túlságosan hirteln megvonásnak tűnik... Vagy már megint csak túlaggódom a dolgot?

Kép

Kép
mamm

Hmmm, mintha egy napot "késne" a vonalzóm... Valamit elszúrtam volna? :roll:

Kép

Kép
mamm

Lányok!

A segítségeteket kérem meg az okos tanácsokat! :lol: :shock:

Ma du elkezdett kaparni a torkom meg köhögök is.Gondolom ez holnapra sem lesz jobb,sőt... :wink:
Mit szedjek és mennyit????Mindent megveszek csak használjon....Úgy hallottam a köhögés nem tesz túl jót terhesen. :?

Mamm

Én a 14-ik betöltött hétig álltam le,de pl Bibar asszem hamarabb.Szerintem ha ilyen óvatos vagy Te is,akkor most 4 napig 1×1,aztán ennyi.Azért szerintem se hagyd abba három nap alatt. :? Ok,Benszi csak úgy leállt róla és nem lett semmi baja de ez most kivételesen nem követendő példa. :lol: Én is paráztam abbahagyni,dehát az csak rosszab,ha túl sokáig viszed.Remélem segítettem,puszi

Kép
lukrécia

Lukrécia, nekem a védőnő a BIOPAROX spray-t ajánlotta, állítólag nagyon jó és csak helyileg hat, nem kerül a véráramba.
Szerintem próbáld ki, de ha nem használ, inkább doki.

Jobbulást!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sharon
A jövő heti talink a babanetes találkozón jött volna létre. :) úgy tűnik, hogy én nem leszek ott. Kedden már megyünk a genetikai tanácsadásra és ha úgy ítéli az orvos, hogy szükség van a magzatvíz vizsgálatra, akkor szerdán lesz, így nekem szigorú fekvés a program arra a hétre. Egy jótevőm elintézte ezt a közeli időpontot. (Ezúton is nagyon köszönöm neki.)

Ma ismét igénybe vettem a magyar egészségügy szolgáltatásait. Elmentem és bejelentkeztem allergológiára. Évek óta súlyos asztma allergiám van, de a hormonoktól nem jött ki annyira. Mivel kapart a torkom és viszketett a fülem megijedtem, nehogy augusztusban esetleg befulladjak. A bejelentkezés nem volt sima ügy. A nő úgy indított: Mit akar? (Banánt szedni.....) Szépen elmondtam mit szeretnék. (Megzavartam a beszélgetését egy kolleganővel, amiért szégyeltem magam, de türelmesen vártam.) Mivel nem tudtam megmondani mikor voltam ott utoljára, ennél is jobban kihúztam a gyufát. Aztán amikor már úgy beszélt velem, mint akit a fenekéből rángatott elő (ez milyen hülye mondás, nem is értem) akkor szépen, kedvesen megkérdeztem tőle, hogy ugyan már miért beszél így velem. Akkor kapcsolt. Szeptemberre akart időpontot adni. Egy másik kolleganője súgta a fülébe, hogy ne szórakozzon már, adjon a jövő hétre!!!!!!! (Persze mondtam, hogy kismama vagyok és mi a szitu, de őt nem nagyon érdekelte.) Végül ennek a csajnak köszönhetően jövő hét csütörtökön megyek gyógyszerért.
A magyar egészségügy nem haldoklik, hanem évek óta HALOTT. Sajnálom a lelkiismeretes orvosokat, hogy nincs esélyük arra, amit életük céljaként tűztek ki. Gyógyítani csak kevesen akarnak, őket meg kiközösítik, mert az emberek ragaszkodnak hozzájuk. Persze én megértem, hogy kevés pénzt kapnak, meg stb. de én erről nem tehetek. Párom, meg a hugom ki is volt akadva, hogy nem szóltam be, mert régebben elég beszólogatós voltam. (Engem is megedzett a BMC?!)
Vendég

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!
Megjöttünk a genetikairól!Fantasztikus élmény volt!Kb. egy hete olyan fura érzéseim vannak belül,mintha kiakarnák szakítani a méhem vagy mintha összerándulna egy csomóvá!Hát megvannak a kis bűnösök!Ők ficánkolnak annyit,hogy a doki alig tudta lemérni őket!Egyébként mindenük megvan és édesek, makk egészségesek!A fiú 325gr,a lány 300 gr.Minimális eltérések vannak,de teljesen jó,sőt 20+1 napsnak felelnbek meg a 19+5 helyett,de ez lófütty!
Szóval a doki befogta az a rcát UH-val és elfordult,hogy bejelölje,addigra a fiú a fenekét dugta oda!Azt mondta ha ezt nem látja,akkor el sem hiszi,olyan ramazuri van benn és nagyon sajnál amiért még ilyen sook van hátra és ennyi ficergéssel!Szóval csajok annyit mozognak,hogy egy percig sem álltak meg a fél óra alatt!De egyik sem!Mi lesz ha kibújnak?Akkora ficergés van,hogy iszonyatosan keményedik miattuk a pocakom!Ja,hát arról nem is beszélek,ők hogyan gyepálják egymást,pedig van közöttük egy burok!!!!
De gyönyörűek és az enyémek!!!!!!

Mindjárt visszaolvasok!!!!!
Vendég

Benszi
Jajj, de jó lehetett!!!! Két életerős kis emberke. Az én pici lánykám csak 185 gr. Édes kis kertitörpém. Ma nagyon jó hírt kaptam, mely szerint az az orvos, akit konzultációra hívott a pesti dokim, az egyik legjobb a szakmájában és ha Ő mondta nincs baj, akkor nincs baj. Annyira jó volt ezt hallani, hogy megint feléledt bennem a remény. Remélem most már elkezd nődögélni is a kis törpi. Bár az is eszembe jutott, hogy ha kis vasgyúró lenne, akkor meg nem bírná el a méhszájam, mivel azon van a lepény is. Húúúú, ezt a terhesség dolgot asszem én újraírom az orvosi tankönyvekben. :) :oops:
Vendég

Juci!

Köszi a tanácsot,utánanézek :D

Lexi

jobb ez így hogy hamarabb túl leszel rajta,még ha a tali is az ára.... :? Hát ez a sztori sem semmi,veled annyi minden történik! :shock:

Benszi

Na szép! :lol: Bár az anyjuk is ilyen hiper pörgős ha nem tévedek... :lol:

Kép
lukrécia

Lukrécia
Valóban nem lehet ránk fogni, hogy unalmas terhességem lenne. MInden nap, sőt minden wc-zés tartogat izgalmakat. Úristen, mi lesz, ha megszületik. Tiszta aggódás az élet. Párom mindig mondta, hogy Ő vagány gyereket akar, nem anyám asszony katonáját. Hát nem tudom, hogy fog valóra válni az álma. Ezek után én a széltől is óvni fogom. A taliról még nem mondtam le! Annyira szeretnélek Benneteket megismerni. Persze csak racionális keretek közt.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?