Hello mindenkinek!!!
Tegnap éjszakától végre van itthon net!!!!
Szeee: Nem Dublinban, hanem Tipperary megyében egy Cahir nevű kisvárosban lakunk. Aranyos kicsi és barátságos hely. Nincs messze a tengerpart sem!!!
Melinda tempójával ne legyen gondod nesokára úgy fog rohanni, hogy öröm lesz nézni!!!
Ildi: Egyszerüen édes a kis tapskirálynő. Úgy örülök, hogy élőben is látthattam mielött eljöttünk!!!
Akkor pár szóban a napjainkról:
A repülést már írtam Liza szinte végig aludta. Aznap éjjel mivel nem tudott aludni tartottunk egy rövid pezsgőzést a megérkezésünkre, apával, keresztapával és még egy magyar fiuval akivel együtt repültünk!!!
Másnaptól jött az unalom ugyanis apa nagyon sokat melózik. Heti 1 szabanap és néha 15-17 óra meló is van egy nap. De hát ez van nem panaszkodom.
Mi Lizával sokat szoktunk sétálni a környéken, mert a táj lenyügöző. A levegő rettenetesen friss és minden híreszteléssel szemben egyáltalán nincs hideg. Nagyon kellemes idő van, sem nem forróság, sem nem jéghideg. Az eső sem esik állandóan, de az esővédőt azért sosem rakom ki ababakocsiból, mert ugye sosem lehet tudni!!!
Az apjával egész jól elvan nagyon imádja. Éjaszakánként tűrhetően (2-3 keléssel), napközben viszont nagyon jól alszik!!! Eddig még soha nem aludt ilyen jól napközben ált. 2* 1,5-2 óra!!!! Enni sokat és sokmindent eszik új kedvence a nuggets, sütőben sült krumplival. Amin meglepődtem, hogy szereti a görögsaliból az olivabogyót. És még egy ínyencség ami bejön nála a koktél rák.
Az angollal elég hadilábon állok, így én egyedül vásárolni sem tudok menni, de a keresztapuci el szokott minket vinni ide-oda vásárolni stb. Vele is jól kijön a csajszi.
Na a dumából ennyi elég jöjjenek a képek:
A hegyek hercegnője lettem
Elvigyelek egy körre?
Keresztapai idill
Anya nem hagytál egy csepp sört sem????
Alkoholizálás a tengerparton
Hív a tenger 1
Egyedül nem ment - hát anya segített