Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

megjöttünk tegnap, minden szupi volt, csak utolsó éjjel Mincsi belázasodott, úgyhogy tegnap hazafelé még beugrottunk a Heim Pálba, mert nem ment le a láza 38 alá.
Vmi vírust szedett össze, semmi tünete nincs csak lázas. Este kapott kúpot, jól aludt, reggel óta 2x volt fenn 15 percre, azóta alszik. Enni nem hajlandó, szerencsére inni iszik.
Láza már nincs, csak nagyon bágyadt.
A dolog pikantériája, hogy ugye orvost váltotunk és pont a régi volt ügyeletben. :roll:
Be is szólt....na mindegy, jól kezeltem a helyzetet, mert utána meg se mert szólalni. :P

Mennem kell, képekkel, élménybeszámolókkal jövök később.

Ja, amúgy azt hittem sokkal többet fogok olvasni!!!

Rékának utólag, de annál nagyobb szeretettel Boldog félévest!!!
Nagyon édesek a képek.Milyen kis hurkás!
Méghogy nincs 7kg!!!Ha-ha, Mincsi 9,5kg!!! :wink: :wink:

Kép
gombocka

Sziasztok!
Nagyon édi a félévesed, Ildi! Aranyosak a képek, tényleg jó kis husi, hiába nincs 7 kg.

Gombócka,
jobbulást Mincsikének!
Legalább nem rondított bele a nyaralásba ez a láz...
Melinda is majdnem 9,5 kiló :shock: 9,3 :lol:

Mi holnap indulunk Almádiba. Kicsit hülyén jött ki, mert következő hét hétfőn meg rögtön megyünk Velencére. Úgyhogy most kinyaraljuk magunkat. Úgyhogy én most 2 hétig tuti nem írok.
Ja, kiscsaj nem megy :( Motorozik, mindenhová felmászik, áll mint a cövek, de ha egyet lép, akkor elesik :roll: Franc se érti. Sztem direkt csinálja, mert ki akar csinálni :wink: :lol:

Na, pusz.

Kép
szeee

Szeee,
Jó nyaralást nektek.
Reméljük jó időtök lesz nektek is.
Nekünk pokoli meleg volt. Még jó, hogy volt benti medence is, így nem kellett a tűző napon felforrni.

Pedig van itt egy tök jó kis ruci a Melindának, mire visszajöttök kinövi.Reménykedtem, hogy a héten esetleg oda tudom adni.
Mincsi most alszik, már nem volt láza egyáltalán, kicsit nyügös volt, ha felkel és jól van átugrunk anyósékhoz, mert apa ott van.
Esetleg arra kanyarodhatok, ha otthon vagytok. Csak 1 perc, semmi érintkezés.
persze megértem, ha nem.

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
csak most olvastam, amit írtál :roll: Nagyon ari vagy, de mostmár tényleg csak 1-e után tudunk talizni.
Remélem Mincsi rendbejött azóta.

Mi a Balatont megjártunk, holnap indulunk Velencére.

Dobok pár képet.
Pusz.
(Írjatok ám, jól eltűnt mindenki...)

Kép apával a vízben
Kép anyával a vízben
Kép strandon Kép a szálloda parkja Kép a veszprémi állatkertben majmozunk

Kép
szeee

Sziasztok!

Visszatértem rettegjetek!!!! :lol: :lol: :lol:

Nem olvastam vissza csak a képeket néztem, de mindenki jó nagyra nőtt ahogy látom!!!
MI megvagyunk úgy tünik aug eleje a végleges időpont amikor megyünk. Elötte még szeretnék egy megatalit, hogy Lizus elbúcsúzhasson kis barátaitól!!!! Na meg hát én is.

Na most csak ennyire futotta. Valamelyik nap jövök bővebben!!!

Puszi mindenkinek!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Ugye ha jól emlékszem 3-an is vagyunk akinek Csaba a párja? Tehát BOldog névnapot kedves apucijainknak!!!

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Öööööö, igen, köszönjük, de mi elsősorban

Mincsikének kívánunk boldog névnapot!

:wink:

Szilvi & Melinda

Kép
szeee

Sziasztok,
köszönjük szépen a köszöntést Mincsike és Apa nevében is. :lol:
reméljük mindenki jól van, mi pár napot megint nem voltunk itthon.
Annyir akeveset tudok gép elé jönni, állandóan van vmi tennivalóm, ha meg éppen nincs, akkor pl. olyan dolgok történnek, hogy eltörik a mosógép kifolyócsöve és elönti a lakást a víz....

Anna,
A tali nagyon jó lenne, rég láttuk egymást!

Ildi, mi újs veletek?
Beköltöztetek?
Nagylány, nagyfiú?
Nagyon el tetszett tűnni! :wink:

Puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Hát hogy én mekkora egy bunkó és feledékeny vagyok. Kicsi vejemnek én is nagyon sok boldogságos névnapot kívánok. És elnézést kérek hogy nem jutott eszembe, de ez a korral jár!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Pár szó rólunk:
Szóval köszönjük az érdeklődéseket mi jól vagyunk, habár Lizuson kiütések vannak. Megcsípte valami és enyhe allergiás reakciót váltott ki belőle. Már lázasan készülődünk. Ha Megérkezik a hisztis csajszi útlevele már rögtön indulhatunk is, meg van kint az albérletünk ma írta alá kint apa a szerződést. Ő már máj. 31-e óta kint van, és nagyon tetszik neki a dolog. A munka annyira nem főleg mióta kiderült, hogy ha a szakmájában helyezkedne el jobban keresne. De amúgy imádja Írországot. Múlt héten volt itthon az útlevél miatt Lizának. A csajszi nem semmi volt nem ismerte meg az apját, sőt majdhogynem félt kicsit tőle. Nagyon rosszul esett apucinak (aki köszöni a Csaba napi jókivánságokat), de a végén már újra kötödött apához.

Amúgy Liza nővekszik egyre több értelmes szót mond, rettentően hisztis lett, viszont már nem olyan anyás szerencsére. Kedvencem a nyáltól cuppanó hatalmas puszi áradat amivel minden reggel megajándékoz. Egyszerűen imádnivaló.

Majd holnap rakok fel pár képet is!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mincsike drága sok boldog névnapot kívánunk Neked így utólag is,remélem elnézed nekünk ezt a kis késést...
Kép

Puszika!

Jövök még...

Ildikó
ilgya1

Csajszik!!!

Képek helyett csak a hírt hozom utazáunk napja július 27-e 19:10!!!

Úgyhogy valami talit ha lehet mihamarabb hozzunk össze, mert mindenképp szeretnék elbúcsúzni a számomra legkedvesebb fórumos barátnéimtől.

Pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok Lányok!

Ildi, köszönjük Neked is a köszöntést!
Gondolom van mit csinálni a házfelújítás miatt, no meg nem lehet egyszerű 2 gyermekes anyukának lenni, hisz számomra egy gyerekesnek sem könnyű néha.
tegnap már azt mondtam felindultságomban a Mincsinek, hgy megy a bölcsibe, erre azt mondta: jó!és vigyorgott egyet. :shock: :shock:
Én nem tudom, de nálunk korán kezdődik a hiszti korszak....

Anna,
mi jöv héten hétfőtöl csütörtökig nem leszünk itthon ill. az e heti péntek nekünk nem jó, azon kívül bármikor.
Szóval találjunk akkor egy időpontot, tilos búcsú nélkül elmenni.
És azért néha haza látogattok vagy legalább a neten majd tudsz hírt adni magatokról?

Szabus?
Valamelyik éjjel Zazussal álmodtam. Pedig még élőben sem láttam.
Játszott a Mincsivel.Jó lenne ha erre a talira valahogy el tudnátok jönni.

pusz mindenkinek

Kép
gombocka

Ja Ildi,
akartam kérdezni, hogy megy a hozzátápi?
Meg mindent írj, miket csinál már Réka baba és természetesen a Dávidról is kérünk infokat!
Szobatisztaság?Hogy álltok?

Kép
gombocka

Sziasztok!

S.O.S!!!!!

Valamelyikőtöknek volt már mellgyulladása? Ha igen, mit csináltatok?
Képzeljétek, tegnap du. már éreztem, h vmi nincs rendben (gyerkőc kihagyott egy szopit és szétfeszült a mellem), aztán kiette, de még utána is fájt, éjfélre jól belázasodtam.

A neten utánanéztünk, van aki hideg, de van aki meleg borogatást javasol. Szerintetek? Van akinek vmelyik bevált?
Éjjel hideggel borogattam, kicsit jobb, de lehet, hogy meleggel kéne, fogalmam sincs...

Lehet, h fel kéne hívnom a védőnőt :roll:

Azt is olvastuk, hogy akkor is előfordulhat ilyen, ha vki a családban náthás, influenzás. Na, nálunk a gyerek is kicsit, a párom meg nagyon, én meg így jártam. 14 hónapon keresztül semmi ilyen gondom nem volt, még az elején sem, erre most.... :evil:

Kép
szeee

Bocs, én csak most olvastam.
én a melegre szavazok.
nekem azt mondták anno a kórházban

Kép
gombocka

sziasztok

már megint olyan késő lett,mire ideértem :oops:

szegény Szilvi! én is a melegre szavazok. szerencsére nem volt még benne részem-

Gombócka,igérem mindenre válaszolni fogok.olyan édi vagy!

Anna,jó lenne tényleg tali amíg mész. mi sajnos nem leszünk kész,így a meghívás u-grott :oops: de valami köztes megoldást kifogunk találni.
pusz
ilgya1

Sziasztok!

Köszi a tippeket, már jobban vagyok.
Ami a talit illeti, mi jövő héten itthon leszünk, de a következő héten a dédinél...
Hú, nem lesz egyszerű összehozni ezt a talit.

Kép
szeee

Szisztok,

Szeee,
örülök, hogy jobban vagy.

Mi holnap utazunk a dédihez, de valszeg csüt. jövünk haza.
tehát péntektől itthon vagyunk.
ha esetleg péntekre beszéltek meg talit akkor légyszi küldjetek egy sms-t, mert nem leszek netközelben egyáltalán, csak csüt. este.

Ildi,
addig várjuk a pótlást! :wink:

Képzeljétek tegnap elmentünk Szigetszentmiklósra strandra.
Mincsi úgy élvezte.
Jött anyukám is meg apósom, szóval megoszlott a figyelem, így én is tudtam élvezni a strandolást, ráadásul a szokott időben Mincsi az árnyékban kidőlt és 3 órát aludt! Még a napirend sem borult.
Viszont a víz kicsit hideg volt, de ki se akart jönni belőle.
Azért hogy ne minden legyen 100%-os én kicsit elintéztem magam a csúszdán, felszakadt a kisújjamon a bőr elég mélyen, így ma a bnőmnél kötöttem ki a sebészeten,mert eléggé feldagadt és bazira fájt. ...kaptam tetanuszt is...

Puszikálok mindenkit!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Hát ebből nem lett semmi :D mármint a részleteimből:)annyira,de annyira nincs időm,hogy már megint 11 elmúlt és most jöttem olvasni valamennyit,meg kiváncsi voltam mi van Szilvi a melleddel....(na ne értsétek félre :D :shock: :roll: )Örülök,hogy jobb lett,voltál végül dokinál? és mivel borogattad?(hideg vagy meleg?)

Tegnap éjjel nem aludtam semmit,Réka nagyon nyűgős volt, a foga is jön,nem tudom.......remélem ma jobb lesz. Dávid már jobban van,de ő is lázas volt és pénteken elvitem őket dokihoz,állítólag a strandon nyelt be valami vírust,hólyagok lettek a szájába...
Erre Zsolti kitalálta,hogy menjünk le a Balcsira,ha már ilyen jó idő lesz a héten,úgyhogy kedden este lépünk egész vasárnapig.

Még onnan mobilról tudok jelentkezni,de inkább csak olvasni fogok,remélem lesz mit.

Anna,én nagyon sajnálnám,ha nem jönne össze a tali,mielőtt elmentek.Pedig nagyon úgy néz ki :( nagyon korán elmész...

Jaj,Gombóc mit csinálsz te magaddal,te nőszemély?Tessék vigyázni magadra!!!!
Mincsike csúcs!Képek?

Jó éjt!(Hú pedig tudnék írni......)

Na pusz!!

(Szabusék biztos nyaralnak valami jó helyen!!! :wink: )
ilgya1

Még egy gyors reggeli bekukk, mert lassan ébredezik a Mincsi aztán reggeli és indulunk mi is.

lldi, jó pihit a Balcsin, jó ötlet volt apától!
Rékának gyógypuszi, reméljük hamar kibújnak a fogacskák.
Dávidnak is puszika, na ezektől félek én is, hogy vmit összeszed.
Melyik strandon voltatok?
Gondoltam, hogy ha lenn leszünk dédinél akkor egy délelőtt még elviszem, Nagykáta ill. Jászberény van viszonylag közel, de nem nagyon ismerem azokat a strandokat.

Így a biztonság kedvéért betettem a medencéjét.

Képek...majd lesznek, azaz vannak, de sosincs türelmem kicsinyíteni, de ha visszajövünk megigérem teszek fel.

Mennem kell vki átrendezi a szobáját... :shock: :shock: :shock:

Kép
gombocka

Sziasztok!

Tudom, hogy nincs senki, de azért elírogatok itt magamban.
Anna,
lesz tali?
Mi jövő hétfőtől csütörtökig nem vagyunk, az tuti.

A mellgyulladásom elmúlt, a homeopátia csodákra képes :)

Nálunk amúgy annyi, hogy beköszöntött a dackorszak. Melinda megtanulta a "nem"-et. Igaz, nem mondja, csak a fejét rázza minden kérdésre és felszólító mondatra és őrjöng, ha nem az történik, amit ő akar. Ő lett a játszótér réme :shock: Minden gyerektől el akarja szedni a cuccát.

Bezzeg menni még mindig nem hajlandó. Szerintem már csak azért sem, mert dackorszak van, ugye. Eddig önállóan összesen 2-t volt hajlandó lépni egymás után :evil: Ha mondom neki, hogy menjél a lábadon, v. hogy gyere ide, arra is csak a fejét rázza :evil:

Röviden ennyi.
Ha tudtok, jelentkezzetek!
Pusz.

Egy őszülő fiatal anyuka :lol:

Kép
szeee

Basszus...írtam egy tök hosszút, erre most belépek, hogy írt e valaki és sehol a hsz...

Szeee,
nem irigyellek a NEM miatt...nálunk szerencsére ezt a szót nem igazán mondja, most arra van rákattanva, hogy kérek tőle vmit ill. megkérem vmire, vagy kérdezek tőle, akkor azt mondja: jóóóóóóóóó. Kis huncut.
Hát Melindából ki se nézném, hogy ilyeneket produkál. A kis nyugis baba... :wink: :wink:
Viszont a klíma miatt baromira irigyellek, nálunk 34 fok van a lakásban...
Szerencsére a dédinél nagyon jó idő volt a házban.
Kint meg sokat pancsolt a Mincsi, a medencéjében, meg a virágokat akarta locsolni egyfolytában.

Anna,
mi van a talival? Ne tűnjetek el, mielőtt aztán tényleg "eltűntök!!"

pusszz

Kép
gombocka

Sziasztok!

Hát úgy látom nagyszabású tali nem fog összejönni, de majd akkor legközelebb amikor hazajövünk!!!

Van valaki akinek megfelelne a szerda délelött v délután egy kis talira?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Megjöttünk Balcsiról. Nagyon jó volt. Elviselhetőbb a hőség a vízparton,még akkor is,ha csak délután mentünk a strandra. A házban is hidegebb volt,mint itthon. Már azon gondolkodunk,hogy klímát fogunk beszereltetni,mert iszonyat ez a dög meleg. :?

Anna,nekünk jó a szerda (inkább délelőtt) csak a z a kérdés,hogy hol hozzuk össze. Te most hol laksz? Mi lenne,ha az Europarkba mennénk?

Gombóc,mi a nagykátai strandon voltunk az nagyon szuper,csak a strandokkal sajnos az a baj,hogy könnyen elkap az ember mindenféle fertőzést,főleg ha meleg vízes. Dávid ott szedte össze a szájgyulladását,mert ivott a vízből,de ez elkerülhetetlen:(
A képeket várjuk!
És kijött az első fogacskánk!!!!!16-án. és köszi a gyógypuszikat.

Őszülő fiatal anyuka! :D
Nem irigyellek én se :D nem vigasztalni akarlak,de itt is csak az idő segít :D olyan édes lehet,el se tudom én se képzelni,Melindát mint daclédit ill. mint a játszótér rémét.Puszika nektek! Egyik nap nem volt jó a vonalzótok,igaz? Kép

Elviselhetetlen a hőség,pedig ma enyhült az idő. Réka extra nyűg,úgyhogy megyek,majd jövök a képekkel.

Írjatok tali ügyben!
Ildikó
ilgya1

Ildi: Az Europark nekem jó, nem lakok most messze tőle!!! Hány órára gondoltál? 9-10?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
nekünk is jó a szerda délelőtt, azzal a feltétellel, ha Mincsinek elmúlik a hasmenése, ugyanis péntek óta megy a hasa. Ma levittem a dokinőhöz, mivel egyéb tünet nincs, diétás kaját kell neki adnom.
Mondanom se kell hogy mióta ilyen meleg van alig eszik.
Lehet, hogy mi is a strandon nyaltunk be valamit.

Europark nekünk is közel van, csak nem tudom mit tudunk ott csinálni. Nekem a Mincsi nem marad egy helyben.
Viszont azt hallottam, hogy szerdánként a Lurdyban 50% kedvezmény van a játszóházban. Az nagyon kiesik nektek?
Csak egy ötlet volt, mi bárhová el tudunk menni.

Ildi,
örülök, hogy jó volt a Balcsin, nálunk is pokoli meleg van a lakásban.... :roll:
Gratulálunk a fogacskához!!!!

Sok pusz.

Kép
gombocka

Sziasztok!

Nekünk jó a Lurdy is,ha mehetünk utánatok.Kocsival jösz?
Én az útvonallal vagyok gondban :( Ott van egy játszóház is igaz?

Szegény Mincsike,remélem nem komoly ez a hasmenéses vírus :x most viszont mi küldünk sok sok gyógytündért nektek. :? Kép a Híradóban is mondta,hogy járvány van. Állítólag gyors lefolyású,remélem nálatok is az lesz.

Én se tudom,hogy mit csináltunk volna az Europarkban,de ott legalább hideg van alapon gondolkodtam :D és az van szerintem a legközelebb mindenkinek.

Akkor legyen 10 óra körül a Lurdyba szerdán,ezen belül nem tudom hol kéne. Gombóc?
Anna jó lesz?

Leengettük Réka ágyát :D annyira kapaszkodik már,és az ölünkben már fel is nyomja állásba magát.

Ildikó
ilgya1

De hűlye vagyok,már látom,hogy írtad a játszóházat :oops:
ilgya1

Igen, van játszóház az emeleten, ahol a kajáldák vannak.
Kocsival mennék és természetesen jöhetsz utánunk.

Újabb gratuláció Rékának!!!!
:lol:

Anna, ha kell el tudok menni értetek kocsival csak az üléssel vagyok bajban, mert csak 1 van. :oops: :oops: Mármint gyerekülés.
De ha nektek van "beszereljük"!

Sziéviék gondolom elutaztak, eltűnt.

Kép
gombocka

Bocs, Szilviék akart lenni :oops:

Kép
gombocka

Nekünk tökéletes a Lurdy szerdán!!! Örülök, hogy tudunk talizni mielött elmegyünk, csak azt sajnálom hogy a többiek nem tudnak jönni. De majd amikor hazajövök látogatóba remélem bepotoljuk!!!

Gombocka: Nekünk csak Írországban van már ülésünk, úgyhogy mi maradunk a bkv vendégszereteténél!!!

rÉKÁNAK GRATULA!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

ok, akkor holnap a Lurdyban.
hány óra körül?
Ildi ti idejöttök hozzánk és innen menjünk?
Nekünk annyi a kérés, hogy dél körül Mincsi aludni szokott, addigra haza kellene jönnünk.

A játszóházhoz annyit, hogy hozzatok zoknit a gyerkőknek és magatoknak is, mert csak úgy lehet a játékokra felmenni.
Azt hiszem 600 Ft 1 óra.Mármint 50%-kkal.

10 körül jó?

Pusz

Kép
gombocka

Sziasztok!

Akkor holnap fél10 fele odamegyek hozzátok,jó Gómbóc?És akkor megyek utánad kocsival,gondolom fél óra elég,nem?

Hát tényleg kár,hogy a többiek nem tudnak jönni.

puszi
ilgya1

jó a fél 10, negyed óra alatt ott vagyunk.
megnéztem a neten, 10kor nyit.
anna, akkor megerősítést kérnénk tőletek is.
puszi

Kép
gombocka

A 10 óra jó!!! Ott leszünk!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Én nagyon jól éreztem magam tegnap!Kár,hogy Szilvi és Szabusék nem tudtak eljönni :( jó az a játszóház. :D

Majd teszek fel képeket,csak most zizi van....

Átkülditek emilkében,amiket ti csináltatok?

Puszika!

Anna!

Ha ma tartod,akkor sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!!
Kép
ilgya1

HIÁNYOZNI FOGSZ!!!!!
ilgya1

sziasztok,

Mi is jól éreztük magunkat és én terveztemis hogy felteszem a képeket, de az altatásnál bealudtama Mincsivel.
Ildi,
Tegnap du még emlegetett téged a Mincsi,hogy IDI és mutogatta a kisautót.
Ma bontottuk ki a kindert, és mondtam neki, hogy tőled kapta.
Nem engedte, még azt se, hogy a papírját kidobjam!! :shock: :shock:

Anna,
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Reméljük a babszem eltűnik lassan onnan ahol éppen van :wink:
Ne aggódj nem lesz semmi baj és mi tutira gondolunk rátok holnap 7 körül!
Valóban hiányozni fogtok!!!!
Amint tudsz jelentkezz, a címet küldöm priviben!!!
Nektek külön sok puszi!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Látom volt tali, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni, ma jöttünk haza.
Anna,
mindenesetre sok szerencsét kívánok nektek, remélem megtaláljátok a számításotokat Írországban!
Mikor jöttök haza? :wink:

Egyébként pedig Boldog névnapot!!!

Ildi,
Gratula Rékának a fogacskához meg az ácsorgáshoz :)

Mi nagyon jól éreztük magunkat a dédinél, Melinda iszonyúan élvezte. Múlt héten elindult és a dédinél már egyre többet ment, persze a maga óvatos stílusában, kész kabaré ahogy halad. Mindegy, de legalább már itt tartunk, épp ideje volt. Viszont a dédinél valahogy leszokott a fejrázásról és a minden ellen való tiltakozásról, remélem nem csak átmenetileg...

Pusz.

Kép
szeee

Szeee,
üdv újra itthon! :lol: :lol:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Nálunk is Mincsi nap mint nap emlegeti a dédit.Hihetetlen agyuk van!
Gratulálunk Melindának az egyedül elinduláshoz!Figyeld meg úgy rákap majd az ízére, hogy azt veszed észre rohan!!!
Szóval "hisztokorszak" ellen lehet, hogy elég egy dédi?
Mi szombaton utazunk el Gyulára és csak köv. vasárnap jövünk haza.
Úgyhogy most meg mi nem leszünk, de tartsátok ám a frontot!!!

puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Szilvi,örülök,hogy megjöttél!!!!Gratulálunk mi is Melindának,nagyon ügyes látod,nincs lemaradva semmiről :o
ne álmodozz :wink: az igazi "nem " korszak csak ezután következik :wink: :D :lol:

Gombóc,jaj olyan aranyos a kisfiad!!!!!Imádom!!Jó pihenést nektek majd kérjük a beszámolót és a képeket! Pihenjetek és regenerálódjatok,jót fog tenni! :wink:

Anna,semmi izgulás!!!Ahogy megbeszétlük egy két feles a repülőn aztán elűzve a csúnya gondolatok!!!Megbeszéltük?
Akkor ma már apával alszotok....
SOk sok szerencsét kívánok nektek és amint tudsz jelentkezz!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket jól esett!!!!
Nagyon jól éreztük magunkat a játszóházban örülök, hogy még tudtunk talizni a kiutazás elött, de azt én is sajnálom hogy Szilviék és Szabusék nem lehettek ott!!!!

Képet most nem tudok tenni, de majd igyekszem. Ildi a tieid nagyon jók lettek.

Szilvi örülök, hogy jól vagytok. Gratula és sok pussz Melindának!!!!

Amint tudok jövök, mert hiányozni fogtok!!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Irigykedünk itt rendesen a Melindával, nézzük a képeket.
Minden gyerek jó sokat nőtt, főleg Réka :) Olyan édes kis husi :)
A Melinda szerintem tuti szerelmes a Dávidba, úgy nézi. Mondjuk megértem :) A kis csapodár. Múltkor még a szomszéd kisfiúval puszilkodott :)

Anna,
jelentkezz mielőbb, ahogy megérkeztek!!!!
Esküszöm, én is izgulok.... :lol:

Kép
szeee

Ezt a Dávid küldi Melindának!
Kép
Mi nem kapunk dédis képeket? :shock: Hol lakik amúgy a dédi?

Remélem Anna minden rendben veletek!(Nem hallottam a hírekben,hogy lezuhant volna az írországi járat :lol: :wink: )

puszi.
ilgya1

hahó!

Melinda köszöni a szives macit! :oops: (Azt hiszem, itt tényleg lesz valami).

Képek a déditől (Kecskeméttől nem messze lakik egy kis faluban).

Kép virágágyásban :)
Kép szintén
Kép megyek a kispárnámmal :)

Látom Gombóckáék megint leléptek, irigylem őket, én sem bírok itthon magammal...

Kép
szeee

Hello csajok Írország is bejelentkezik!!!!

Most csak gyors életjelet adok magunkról, úgy tünik jövő héten végre lesz netünk is!!! Jöhetek gyakrabban. Nekem mintahogy az várható volt nem túl jó itt sokat unatkozom esténként, apa szinte mindig melózik vagy alszik így csak ülök a négy fal között.

Liza nagyon jól van, és a replést is jól viselte, végig aludta. Tegnapelött voltunk a tengerparton is ami nagyon tetszett a lányzónak.

Na most csak ennyire futotta tőlem. Bővebben (és képekkel) majd legközelebb.

Puszi mindenkinek!!!

Anna&Alízbaba

Melinda nagyon édi a képeket!!!

U.I.: Mindenki nagyon hiányzik nekünk!!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Anna,
de jó, hogy jelentkeztél! Kíváncsi vagyok a képekre. Amúgy Dublinban vagytok, vagy hol?
Te mit fogsz kezdeni magaddal? Te is elmész majd dolgozni?

Klassz, hogy Alíznak tetszik kinn.
Mikor jöttök haza?

Nálunk nincs semmi különös.

Pusz.

Kép
szeee

Sziasztok!

Anna örülök,hogy máris jelentkeztél! Azért könnyebb lesz,ha bekötik a netet,de nehogy itt ülj egésznap :wink:

Mesélj sokat mindenről és tegyél fel sok sok képet!

Szilvi!
NA hogy bírod a rohangászást? :wink:
Mekkora már ez a kislány azta mindenit. Nagyon szép virágágyása van a dédinek!

Gombóc,bírjátok még?

Mi is megvagyunk,élvezem a kétgyerekes anyaság minden percét. :D
A lakásfelújítás is halad, a konyhám is kész van, ma fejezték be,már csak be kell pakolni a cuccaimat. Azért még hiányzik elég sok dolog,erre az én kicsi egyetlenem vesz egy új autót. :evil:

Ildikó
Ja és tapsolni is tudunk már :D ,figyuszka:
http://www.youtube.com/watch?v=y-t81IR41Bc
ilgya1

Sziasztok!

Ildi,
megnéztem a videót, aztamindenit!!! :D Nagyon ügyi a kiscsaj, az én lányom 11 hónaposan volt hajlandó tapsolni, akkor is suttyomban :lol:
De még ennél is jobb az a video, ahol a Dávid nevetteti a Rékát, olyan édesen kacag :)

Ma gyerekem beverte az ínyét, vérzett neki nagyon, ordított mint a sakál, úgy sajnálom szegényt :( Mert már gyalog jár mindenhová, a mászást szerintem már elfelejtette. De a sebességgel még vannak "gondok", mondhatjuk úgy is, hogy totyog... De legalább nem kell futkosni utána, hehe...

Gombócka,
vagytok már? Milyen volt Gyulán?

Kép
szeee

Hello mindenkinek!!!

Tegnap éjszakától végre van itthon net!!!! :D :D :D

Szeee: Nem Dublinban, hanem Tipperary megyében egy Cahir nevű kisvárosban lakunk. Aranyos kicsi és barátságos hely. Nincs messze a tengerpart sem!!!

Melinda tempójával ne legyen gondod nesokára úgy fog rohanni, hogy öröm lesz nézni!!! :D

Ildi: Egyszerüen édes a kis tapskirálynő. Úgy örülök, hogy élőben is látthattam mielött eljöttünk!!!

Akkor pár szóban a napjainkról:

A repülést már írtam Liza szinte végig aludta. Aznap éjjel mivel nem tudott aludni tartottunk egy rövid pezsgőzést a megérkezésünkre, apával, keresztapával és még egy magyar fiuval akivel együtt repültünk!!!

Másnaptól jött az unalom ugyanis apa nagyon sokat melózik. Heti 1 szabanap és néha 15-17 óra meló is van egy nap. De hát ez van nem panaszkodom.

Mi Lizával sokat szoktunk sétálni a környéken, mert a táj lenyügöző. A levegő rettenetesen friss és minden híreszteléssel szemben egyáltalán nincs hideg. Nagyon kellemes idő van, sem nem forróság, sem nem jéghideg. Az eső sem esik állandóan, de az esővédőt azért sosem rakom ki ababakocsiból, mert ugye sosem lehet tudni!!! :lol:

Az apjával egész jól elvan nagyon imádja. Éjaszakánként tűrhetően (2-3 keléssel), napközben viszont nagyon jól alszik!!! Eddig még soha nem aludt ilyen jól napközben ált. 2* 1,5-2 óra!!!! Enni sokat és sokmindent eszik új kedvence a nuggets, sütőben sült krumplival. Amin meglepődtem, hogy szereti a görögsaliból az olivabogyót. És még egy ínyencség ami bejön nála a koktél rák. :lol:

Az angollal elég hadilábon állok, így én egyedül vásárolni sem tudok menni, de a keresztapuci el szokott minket vinni ide-oda vásárolni stb. Vele is jól kijön a csajszi.

Na a dumából ennyi elég jöjjenek a képek:

Kép A hegyek hercegnője lettem
Kép Elvigyelek egy körre?
Kép Keresztapai idill
Kép Anya nem hagytál egy csepp sört sem????
Kép Alkoholizálás a tengerparton
Kép Hív a tenger 1
Kép Egyedül nem ment - hát anya segített

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?