Új privát üzeneted érkezett!

Kata :D

Erezzetek nagyon jol magatokat otthon! :D Mi is megyünk haza nemsokara!

Odry :D

Ez tenyleg nagyon izgis! :D Hihetetlen, hogy elrepült az idö! :D Gondolok ratok!

Boriska :D

Szoritok a mai kukkolashoz es persze a holnapi dokilatogatashoz is! :D

Pandacska :D

Sikerült utananezned? Bocsi, nem akarlak haborgatni ezzel a dologgal csak a jövö heten megyünk haza azert nyüstöllek... 8) Kép

Teszek fel egy pocakkepet:
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Bbilona, olyan kedves vagy - nem felejtettél el engem :)
Vége a tábornak, ami iiiiirtó jól sikerült. A gyerekek közölték, hogy jövőre is akarnak jönni. A 40 fokokat meg a Balatonnál töltöttük, és csak ezért jöttünk haza, mert a biológiai órám megkergült, és bejelentkezett sajnos aminek nem kellett volna. Szóval most itthon ülök, és várom a végét meg az új hónapot.
Közben annyi változás van velem, hogy bejelentkeztem a Kaáli intézetbe, és elhatároztam, hogy megyek én is lombikra. Szeptember 7-re kaptunk időpontot, és elvileg novemberben lehetne egy beültetés. Most ezen jár az agyam nagyon, és talán új reménysugaram lesz. A lapart nem győzőm kivárni a dokimmal, mert egyszerűen hol ezt mondja, hol azt a szabadságára. Sajnos suli előtt már nem fogja megcsinálni, én meg már nem erőltetem. Ha akarják, akkor a Kaáliban megcsinálják.
Szóval ez van velem.

Bbilona, olvasgattam, olvasgattam, de megkérdezem, hogy veled mi újság van?

Katata!
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült. Hol csináltattad?

Zel, amit kimondtál, azt totál így érzem én is. Minden egyes sikertelen hónapban.

Boriska!
Nem tudtam még teljesen visszaolvasni, már nagyon sok a kiesésem, de miért kell most szurkolnunk? Biztos, hogy minden rendben lesz!

Odry!
Olyan hamar elrohant ez az idő... Néha megnéztem a vonalzódat, és csak döbbentem, hogy MÁÁÁÁÁR????? De ez jó, mert "hamar" túl leszel ezen is.

Képzeljétek, hogy a sógornőm, akiről korábban olyan sokat írtam, most megint terhes. Aki olvasott korábban biztosan képben van. Az első baba novemberben lesz 1 éves, és március-áprilisra várják a következőt. Szerintem nagyon korai még az új baba, de persze ők tudják. Még csak 25 éves - szerintem nem mérte fel igazán a dolgokat. De mindegy, úgyis csak az irigység beszél belőlem. :( :) vagy nem, de az biztos. :twisted:

Puszi mindenkinek!
babszi

jucmuc, egész szép nagy a pocid, szinte ekkora az enyém is :lol: :lol: igazi kismamis pocak!!!

babszim én is kerestelek már ezerszel kb :P sőt írtam is neked :wink: :wink: :wink: jajj nagyon örülök a híreidnek, végre-végre belevágtok!!! na ez az én babszim, nem a beletörődős :!: :!: és szuper, meglesz a lapar, azon pár nap alatt túlleszel, aztán egy-két vizsi és már 'ugranak is be a jó kis helyükre a babukák!!!
nekem a genetikai vizsgálat első eredménye nem lett jó, holnap beszélek reggel a dokimmal, talán okosabb leszek utána...
légyeg, hogy kitartást drága babszim!!! és gyere légy szíves sűrűbben!!!

Kép
kicsiboris

jucmuc, neked is feljebbmászott a gyomrod? nekem minden evés után kő kemény..neked is?

Kép
kicsiboris

gyöngyikéék: Kép

Kép
kicsiboris

zelem, én is várom nagyon de annak nagyon örülnék ha mihamarabb te is és itt minden csajszi átélhetné ezt :D
de tetszenek ezek a nevek neked?

Kép
kicsiboris

gyöngyi, ennek a lánynak a szeme sem áll jól, milyen kis kópé, biztosan nagy zsivány a szentem :D

babszi, végre itt vagy közöttünk újra, és micsoda szenzációs hírek :D Karácsonykor már te is hányós kismama leszel :shock: , hu a mindenit bele kell húzni, mert megmaradok itt a végén sepregetőnek. Jó ksi tanár néni lehetsz, ha így élvezed a gyerkőcökkel. :wink: Én most 2 olyan tábort is láttam, ahol kritikán alulian viselkedtek a vezetők, no persze nemtudom pedagógusok voltak-e.
Mi várjuk a határozatot, arról hogy alkalmasak vagyunk örökbefogadó szülőnek, aztán jelentkezünk egy-két alapítványhoz és beállunk a sorba (de az egyiknél van egy kis hátszelünk, reménykedem hátha ez is egy lehetőség nekünk).
Közben itt hagyott hétfőn a férjecském 2 hétre - vízitúrán van a Dunán.

jucmuc, ilyen szép pocak ez kell nekünk is, jó lesz mintának. Ugye csajszik?
bbilona

zel, na ez azért könnyebbség, vacak dolog lenne ezért felutazni a büdösbe.
bbilona

kicsiboris, Lőrinc - jó kis név, gondolj rá milyen fárasztó augusztus 11-éi lesznek, mire karonfogva egymást a Lőrincek, az összes dinnyébe belepisilnek.
bbilona

Boriska, :D Ilonka, :D

Köszönöm! :D :D

Boriska,

Hat nem is tudom...igen elegge feljebb van most. Eddig erre nem is figyeltem..:)

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc! Szép pocok!

Babszi! Ő az, aki végigbagózta a terhességét?
A lapar csak az átjárhatóság miatt kellene? Figyi, ha szükséges, a Kaáliban meg fogják csinálni. Lényeg, hogy lépj egy bazi nagyot előre! De ezzel már meg is tetted!
Én nem csak Odry voniján hasalok el, hanem Jucmuc, Pandácska, Kicsibé is gondolkodóba ejt. Bakker,mintha csak most tette volna fel a tesztet, hogy jé kétcsík, vagy most izgultuk volna a beültit, vérvételt. Erre tessék eső harmad végén vannak! Sőt, cifrázom. Tizára emlékszel? Nemrég voltam nála, és simogattam Marcell baba kezét, lábát. Pedig, mintha ő is most írta volna, hogy inszem után repcsire ül....

Kicsibé! Jó kis nevek. Szeretem ezeket a ritka szép fiúneveket. Ezért lesz nekünk Lukácsunk! A tesóm az exével Lujzit akart. Csak valahogy sosem jutottak el addig, csak egy nevet beszéltek meg. Nekem már akkor is tetszett.

Kép
Kép
Kép
zel

Nagyon köszönöm minden sorotokat!
Bbilona!
A ferjemmel ezalatt a pár nap alatt beszélgettünk, és mondta nekem az örökbefogadást. Rájöttem, hogy arra nem vagyok készen. Nem tudom, hogy a család mennyire fogadná el az új jövevényt, aki nem onnan jön, ahonnan kellene. Persze nem a közvetlen családtagok, hanem a kicsit távolabbiak. A rokonok, akikkel együtt töltesz egy-egy ünnepet. Akiknek meg kellene mondani a jóhírt, hogy terhes vagy és boldog. Úgy érzem az egész világnak beismerném, hogy nem lehet gyerekem, és ettől én hibás vagyok. Bizony, ilyen őrült gondolataim vannak. És azért neked írom elsősorban meg, mert te benne vagy, hátha máshogy látod a dolgokat. Én megfogadtam, hogy ha csak így lehet gyerekem, akkor nem fogom elvinni anyosomhoz és a pereputtyához, mert bizony nem fogadnák el.
Ha azt veszem, hogy a kis kínai kisfiút, akit anyuék nevelnek - a barátnőm, akitől nem vártam volna (3 gyerekes) nem fogadta egyik alkalommal, amikor el szerettem volna vinni hozzá... Innen jönnek az ostoba gondolataim. Rasszista? Vagy az örökbefogadott gyerekkel is így lenne? ....

Bizony lányok, rohan az idő. Kerestem a táblázatot, hogy mostanában ki hol van benne - csak így tudom utolérni magam olvasás helyett.

Igen, az a sógornőm, aki végig cigizte a 7 és fél hónapot a gyerekével. Az esküvőjén meg kirázta a gyereket a hasából. Aki egy percig sem szoptatta... Most újra terhes. Az ilyeneknek mindig egyszerűbb az élet. Nem görcsöl azon, hogy legyen, mert lesz. Nem izgatja, ha nincs, mert úgyis lesz. Mi, azaz én meg töröm a fejem, hogy melyik döntést hozzam a másik után. Jól választok-e orvost, a lombik sikerülhet-e...
babszi

Van vki a Kaáliból itt a topicban?
Lenne persze pár kérdésem.
babszi

tudod drága babszi, mi nem a környezetünknek szeretnénk gyereket. Én elég öntörvényű és nyers vagyok. Gyerekként annyit hallottam, a "mit szólnak hozzá"-t, hogy már tele van vele a padlás. Persze zavarna, ha nem értenének velem egyet, de azért nem fogom gyermek nélkül leélni az életemet, mert anyósom, barátnőm nem elég intelligens a dologhoz, és itt most senkit nem szeretnék megbántani. Nálunk ők még nem is tudnak róla, elég lesz akkor beadagolni ha már a kapujában állunk.
Hozzánk bármikor jöhetsz a kis mostoha testvéreddel, vagy az örökbebabátokkal.

Az persze megint más ha a pár valamelyik tagja nem tudja 100%-ban elfogadni a kis lurkót. Úgy nem is szabad nekivágni, mert annak az egész család kárát látja.

Tudod az ember fejében a kérdések, félelmek ott kavarognak, de én nem tartom szégyellni valónak, hogy nem sikerül a saját gyermek, azt 6 évi gyermektelen házasság után ha nem mondjuk is tudja mindenki.
Én titkom reménykedem is benne, hogy meglesz az első örökbebabánk és a nagy örömre lesz egy vérszerinti is., és tudom hogy mindkettőt ugyanúgy fogom szeretni, mert a gyerekeket nem lehet nem szeretni.
Pedagógusként ezt te tudod a legjobban.

Higyj magadban, erős, klassz csaj vagy neked is jár ami a többieknek. Ha a lombikot vállaljátok hát úgy lehet az a te utad.

Babszi gyere sokszor, majd mi tele :D :wink: tömjük a fejecskédet minden jóval, utravalóval, önbizalommal!
bbilona

Babszi,
Én a Bp. Kaáliba jártam.
Vendég

most indulunk 4d-re, holnap jelentkezem, mindenkinek pusszantás, már be vagyok zsongva :lol:

Kép
kicsiboris

kicsiboris,++++++++, holnap? hogy fogok így aludni?? :shock:
bbilona

Nem emlékszem, írtam-e, hogy Dévai doki milyen plusz vizsgálatokat kért még. Hát a múlt hétre legnagyobb része el is készült. Most mentem egy x-dik orvoshoz, aki megcsinálta chlamydia tesztet is. Nagyon féltem, hogy sokat kell majd az eredményre várnom, de amíg felöltöztem el is készült. Negatív. Nagyon szimpi volt a doki, nála született anno a kishúgom is. Végigkérdezett mindent, és mondta, hogy azért szeretne majd hallani rólam, ha már belekeveredett az ügybe. :lol:

Babszi! ÚÚÚÚÚÚúúúúúú! Ez a nem fogadta kisgyereket szinte fáj. na és, ha nem te szülted, vagy nem ő, hanem akárki, aki valamiért nem tartotta meg??!! Az akkor is gyerek, akinek szeretre, törődésre van szüksége. Abban, meg nem vagy hibás, ha valamiért eddig nem sikerült a saját babát összehozni. Ezen ne is agyalj. Kérlek. Egy betegséget nem veszünk meg, nem kérünk. Csak kapjuk, mint szamár a fület! Nekem is jutott. Én is kérdeztem már, miért pont én, stb stb... De ettől nem vagyunk kevesebbek, vagy rosszak. Kicsit mások, de hidd el ez valahol majd még a hasznunkra is válik. Vagyis a gyerekeink fogják előnyét látni. Mi majd igazán tudjuk, mit jelent, mekkora csoda.

Félj, hogy jók-e a döntéseid. Akkor legalább biztosan meggondoltad, mit tégy. És tutti a jó irányba indulsz. Félek én is, Bbilona is, bármelyikünk. De inkább féljünk, rágjunk át valamit még kétszer, mert akkor tudjuk majd eldönteni, mi helyes.

Te kis bezsongott Kicsibé! Képet! Képet!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Boris,
Drukk++++++++++++++++
Vendég

Ilona!
Azért vagyok betolyva, mert azt mondták legutóbb az UH-n, hogy kicsike, így nagyon nem szeretném, ha előbb jönne, mert Petyka ugyan a 39. héten született de csak 2030g-mal. Persze ilyenkor mindenki azt mondja, hogy nem baj majd kint megnő, csakhogy ez nem ilyen egyszerű, mert az első pár hónap nagyon kemény volt. Mást se csináltam csak fejtem és kanalaztam bele a tejcsit, mert nem tudott még olyan jól szopizni. És az sem mellékes, hogy 2000g alatt ki sem engedik a kórházból. Hát ezért vagyok betolyva! :?

Babszi!
Annak idelyen én is a Kaáliba jártam, dr. Krizsa Ferenchez.

Odry!
Köszi az infókat és sok sok erőt kívánok neked és gyors szülést.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Babszi!
Tényleg gyorsan telik az idő... Örülök neked, hogy írtál, itt senki sem feled. Remélem nálatok is hamarosan jönni fog a Csodamanó, én nagyon szorítok érted!

Andi!
Köszi, én is remélem, hogy élményként élem meg a szülést.

Jucmuc!
Nagyon kis aranyos a pocakod!

Gyöngyi!
Anna nagyon rád hasonlít, pedig azt mondják a lányok az apukákra jobban. Szép kis csaj és most eszembe jutott, mikor írtad nekem a szülés történetedet, most meg pár nap-hét és én fogok erről írni.

Ilona!
Apának a főnöke nagyon rendes és mivel már beszéltek erről, most tegnap szolt neki így 1 től kapja a szabit. Na majd látjuk, mikor is lesz a nagy nap....

Kisboris!
Látom te vagy a kép felelős. Majd mi is küldünk a babáról és felteszed a csajoknak!? Köszike előre is.
Nagyon várom az uh.-os híreket, esetleg képet is teszel fel!?

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Kicsiboris köszönöm, hogy felraktad a képet.
Lányok köszönöm a dicséreteket Anna nevében is.
Mágnes!A Te Annádnak előre is sok boldog névnapot kívánok! (Nem tudom, hogy jövök-e holnap)
bgyöngyi

Sziasztok!

Annáknak boldog névnapot kívánok! :lol:

Gyöngyi!
Anna nagyon huncut a képen :lol: , és tényleg mennyire hasonlít rád. Habár nálunk is így volt, de most már valahogy inkább apucira hasonlít Ágota.

Boris!
Na mi volt tegnap?Képet tudsz feltenni?

Jucmuc!
Szépen nő a pocid! :lol:

Kép
sapé

andi, így már értem. Ismerem a szitut barátnőm 2. kislánya 1190grammal született, hónapokat feküdt inkubátorban, szegényke. Szurkolok, hogy egy kis szumo legyen, na jó legalább 2300g! Ne aggódj sokat, majd mi izgulunk helyetted hogy Gergő jól érezhesse magát még egy idejig odabent!

odry, aranyat ér az ilyen főnök, így legalább te is megnyugodtál kicsit.
bbilona

Boris! Mi volt? Minden ok? Kép?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Megszületett az unokahugicám, Zsóka.
3:45 körül bújt ki, 3700 g, 55 cm.
Mindene megvan, és nagy a haja.

Amint tudok, teszek képet. Este megyünk megnézni őket!!!! Addig nem akarom zavarni, hadd pihenjen anyuci.

Kép
Kép
Kép
zel

Boris,
??????

Zel,
Hatalmas gratula :lol: Jó egészséget nekik!!! Nekem szeptemberre várható az unokahugom :D
Vendég

Kép Kép Kép

az uh-n minden okkés volt, köszi csajok az energiákat, majd jövök még csak most értem be...valamit kell csinálnom :wink:

Kép
kicsiboris

Kicsibé! De drága! Én is, nekem is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, gratula. Már lehet is menni látogatni? Szokás nálatok? Nálunk csak a szűk család (tesók, szülők) látogat ilyen friss babót.

Andi, ekkora baba pont jó is lenne nemigaz?

kicsiboriska, micsoda sztárfotók! :D Mesélj hozzá, várom!
bbilona

Pandácska!
Nagyon pontos kiscsaj a hugim. Adri mára volt kiírva. Éjfélkor telcsizett az öcsém, hogy bementek a kórházba, de őt hazaküldték, mert még nem indult el a szülés. Nem bírt egyedül megmaradni, mondtam, aludjon nálunk. Szóval Adri vérzett, de fájások még nem voltak, és csak egy centire volt nyitva. Hajnali fél háromig beszélgettünk a tesómmal, aztán az alvásra szavaztunk. Mire elaludtam volna, jön a hálóba ezerrel, hogy ő most indul, mert "apa kezdődik". Aztán mire megint elaludtam volna, kereken 3:50-kor csörgött, hogy mindene megvan és nagy a haja, és már most olyan, mint az anyja.. De semmi mást nem tudott mondani, annyira sírt.
Aztán reggel beszéltem vele megint, de akkor meg én nem tudtam beszélni....

Kép
Kép
Kép
zel

Bbilona!

Akkor pont beférek a szűk családba! :lol:

Babát nem fogjuk még látni biztosan, de Adri tutti örülni fog. Csak egy pár percre, hogy ne fárasszuk, de ez sokkal jobb lesz neki is biztosan, mintha napokig nem mennénk....

Meg tudod, Adri annyiszor volt velem inszemeim után, hogy tudom, ha az apukán kívül csak egy ember mehetne a kórházba utána, akkor is engem hívna. Neki sajnos nincs anyukája. Vagyis van, de nem tartják a kapcsolatot.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, hát akkor tényleg ott a helyed, szuper lehet egy ilyen kapcsolat.
Mi is van most a zel féle boltocskával?
bbilona

Sziasztok!
Anna nevében köszönöm a köszöntéseket! Gyöngyi:
A te Annácskádat is puszild meg a nevemben Isten éltesse sokáig!! Gyönyörű Csajszi!

Boriska:
Gyönyörű baba! Az ott egy kuki, vagy a köldökzsinór?? :)

Nekünk vasárnap volt a keresztelőnk, azóta Anyuéknál vagyunk, de holnap már megyünk haza.
Annához óránként kelni kell, felsír, teázik, aztán alszik tovább. Én viszont így fáradt vagyok nagyon. Ma hajnalban is kikecmeregtem az ágyból, és közben elaludtam. Pechemre éppen akkor, mikor szálltam le az ágyról. Így elestem, bibs lett a térdem, és alám fordult a bokám. Fél lábon bicegtem a csajhoz :?

Na sietünk is, megyünk strandolni!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boris,
És lehetett valamit látni a lábai között? Örülök hogy minden rendben volt :lol:
Vendég

zelem, gratula a család új apró jövevényéhez :lol: :lol: sok boldogságot a babához :!: és hamarosan neked is indul a projekt, úgyhogy mindjárt látsz te is iylen képeket :lol: :lol:

mágnes pandi, kamilla, sapé köszi! nem sajnos nem látszik még sem nuni sem kuki, amit nagyon sajnáltunk..Annácskának nagyon szép névnapocskát :lol:

odry, felrakom a képeket még nem láttam a freemailemen.

csajok, képzeljétek éppen csuklott a picuri babácskánk, utána dörzsölgette a szemecskéit aztán szopni kezdte az ujját :lol: :lol:
olyan jó volt látni, hogy jól van és izeg-mozog. az én kedvesem este azt mondta, hogy nagyon nagy élmény volt neki, és hogy nagyon várja, hogy 'igazi nagyban is láthassa, persze majd januárban :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Hú, tök szupik a képek! És nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, akkor holnap? Hogy is van? Nálad vannak már a szurik, és mennyi jár egy napra? Mikor máész ezekután uh-ra?
bbilona

Boriska! :D

Nagyon jok a kepek gratulalok! :D

Odry :D Sape :D

Köszönöm szepen! :D :D

Zel! :D

Köszike! :D Gratulalok az unokahugodnak, Isten hozta a kis Zsokat! :D

Kepzeljetek nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell külön AFP vervizsgalatot csinalnunk a 16. heten mert ez a 12. heti combinalt teszt eleg meggyözö mar ami a down-t illeti a nyitott gerincre pedig azt mondta, hogy ugyis csinalunk uh-t es ott rögtön latszik ha valami baj van...

Pandacska! :D

Neked menni kell majd külön AFP-re?

Kép
Kép
jucmuc

Köszönöm a gratukat! Adri mondta, hogy ma mindenképp menjek be utána, mert látnom kell a kicsilányt. Sőt, ha minden oké, vasárnap jönnek is haza, és állítólag az első peluscsere az én feladatom lesz. Majd csak késődélután megyek, hogy tényleg ne zavargolódjak feleslegesen.

Bbilona! Boltocska? Alakul, mint púposgyerek a prés alatt. Csak a párom kedden későn ért haza, így egy este kimaradt a melóból.Nemrég jöttem haza, leraktam az utolsó 20 db egész lapot. Már csak 8 db van vissza, de ezeket vágni kell, és ahhoz azért én valahol mégis kislány vagyok..... :oops: Aztán festés, polcok stb. Van még mit tenni. Lehet nem is végzünk, mire mennünk kell Pestre. Pedig szerettük volna.

Jucmuc! Ez jó hír. Egy vizsgálattal kevesebb, és tudjuk, hogy makkegészséges baba van a pocidban. Tökkkkkkéletes.

Kicsibé! Nem tök mindegy, hogy látszott-e? Úgyis kislány lesz!!! :lol:

Minden Annababának nagyon sok boldog névnapot kívánok én is!

Kép
Kép
Kép
zel

zelem édi vagy, YES KISLÁNY LESZ :!: :!:

jucmuc, kombinált tesztnél a 2. vérvételen megcsinálják nekem az AFP-t, furcsállom, hogy téged lebeszélt a dokid, mert nem csak nyitott gerinc meg down kór lehet, hanem pl. edwards kór és még bármi más. szerintem mindenképp csinálják csak meg :!: ne hagyd magad lebeszélni :wink:

Kép
kicsiboris

mágnes most olvasom a 'balesetedet, akkor felköthetem a nem is tudom mimet :roll: bugyogómat...jó fárasztó lesz az első pár hónap, de azért elviselhető? vagy feledtetik az örömök?
gyógyítgasd a térdecskédet, meg jó uszikálást!!

Kép
kicsiboris

zel, nemáá tied az első peluscsere :wink: Esz a fene, de jó neked! Jó lehet látni, hogy mindjárt kész a lapozás. Nehéz elvágni a lapot, vagy miért vagy te kicsi hozzá? Festés, polcok az már ezek után gyerekjáték lesz. Még van egy bő hetetek, ahogy én téged ismerlek, még a szomszéd üzletnek is nekilátsz addig. :wink:

jucmuc, csupa jó hír, reméljük az orvosdo észnél van és tudja mit csinál.

mágnes, húha ha kamera lenne a szobátokban biztosan mosolyognál magadon :D

kicsiboriska, a párod egy aranymaszat.
bbilona

Jucmuc,
Igen megcsinálják természetesen pedig jó lett az eredményem.

Boris,
Neked nem kombinált tesztet csinálnak hanem integrált a kombi teszt csak egy vérvétel és azonnal van eredmény.
Vendég

Telefonnal lett fényképezve, és úgy kaptam én is, de Ő A HUGICÁM!

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Gratulálok! :lol: Jó erőt, egészséget kívánok a mamának és a csemetének is!Édi a fotón, biztosan alig várod már, hogy ölbe vehesd. :lol:

Boris!
Örülök, hogy minden okés volt! :lol: Ja, és a képek is jók lettek! :lol:

Kép
sapé

Ilona!
Nem tudok semmit. Holnap megyünk Szerelmecskémmel vérvételre, aztán majd ott megmondják.

Zel! Gratulálok az új családtaghoz. Nagyon édi-bédi-bébi. Úgy irigyellek, hogy ilyen a kapcsolatod a sógornőddel. Sajnos nekem még mindig nem sikerült helyre tennem magamba a dolgokat és legszívesebben megállítanám az időt, hogy soha ne jöjjön el az október. Azt hiszem, akkor végleg megkattanok.

Boris. Azért nem látszott semmi, mert nincs is ott semmi! Szóval lány lesz. :)

Kép

Kép
kamilla306

zel, ez a gyerek gyönyörű, ennyi hajat csak ámulok.

kamilla, dehogy kattansz, addigra te leszel a világon a legboldogabb kismama, meglásd! Te csak koncentrálj a mára, ne gondolkozz annyira előre. :wink: Várjuk a híreket holnap! Klassz hogy a párod is veled megy, vagy az nem azonos a szerelmeddel :D :wink: ? Csak viccelek :oops:
bbilona

Pandácska!
Szerintem is igaza van az orvosodnak, az integrált teszt sokkal pontosabb mint egy sima AFP. Rengeteg országban már nem is kötelező, mert annyira pontatlan.

Ilona!
2500g van becélozva!!! Remélem meglesz!

HOLNAP REGGEL MEGYEK UH-RA! DRUKKOLJATOK! KÜLDJÉTEK A GRAMMOCSKÁKAT! :D

ÉN is minden ANNA babának boldog névnapot kívánok!

Kicsiboris!
Igazán helyes kis babytek van!! :lol: Azért egy igazi krampusz kisfiú sem rossz hidd el!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!
Köszönjük a névnapi jókivánságokat!
Andi! Drukk a holnapi Uh-ra.
Kicsiboris! Nagyon kis édi babócátok van. Mesélj mi volt, mekkora a babóca?
Zel! Gratula a babóhoz. Szép hajas baba.
Jucmuc szép a pocakod!
bgyöngyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?