Sziasztok!
Bbilona, olyan kedves vagy - nem felejtettél el engem
Vége a tábornak, ami iiiiirtó jól sikerült. A gyerekek közölték, hogy jövőre is akarnak jönni. A 40 fokokat meg a Balatonnál töltöttük, és csak ezért jöttünk haza, mert a biológiai órám megkergült, és bejelentkezett sajnos aminek nem kellett volna. Szóval most itthon ülök, és várom a végét meg az új hónapot.
Közben annyi változás van velem, hogy bejelentkeztem a Kaáli intézetbe, és elhatároztam, hogy megyek én is lombikra. Szeptember 7-re kaptunk időpontot, és elvileg novemberben lehetne egy beültetés. Most ezen jár az agyam nagyon, és talán új reménysugaram lesz. A lapart nem győzőm kivárni a dokimmal, mert egyszerűen hol ezt mondja, hol azt a szabadságára. Sajnos suli előtt már nem fogja megcsinálni, én meg már nem erőltetem. Ha akarják, akkor a Kaáliban megcsinálják.
Szóval ez van velem.
Bbilona, olvasgattam, olvasgattam, de megkérdezem, hogy veled mi újság van?
Katata!
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült. Hol csináltattad?
Zel, amit kimondtál, azt totál így érzem én is. Minden egyes sikertelen hónapban.
Boriska!
Nem tudtam még teljesen visszaolvasni, már nagyon sok a kiesésem, de miért kell most szurkolnunk? Biztos, hogy minden rendben lesz!
Odry!
Olyan hamar elrohant ez az idő... Néha megnéztem a vonalzódat, és csak döbbentem, hogy MÁÁÁÁÁR????? De ez jó, mert "hamar" túl leszel ezen is.
Képzeljétek, hogy a sógornőm, akiről korábban olyan sokat írtam, most megint terhes. Aki olvasott korábban biztosan képben van. Az első baba novemberben lesz 1 éves, és március-áprilisra várják a következőt. Szerintem nagyon korai még az új baba, de persze ők tudják. Még csak 25 éves - szerintem nem mérte fel igazán a dolgokat. De mindegy, úgyis csak az irigység beszél belőlem.
vagy nem, de az biztos.
Puszi mindenkinek!