Hali csajszik!
nem aludtam szinte semmit, mert nekünk nincs legkondink, panel 8.emelet..mi következik ebböl?...1000fok volt ejjel..mindegy
meloban vagyok, velem szemben egy legkavaro, amit eltakar a monitorom, tehat nekem nem csinal hüvöset, legkondi nincs. mi következik ebböl?...1000 fok az irodaban, de agyilag legyek a topon, 4 kezzel dolgozom egyszerre,nem baj, kicsi vagyok,de erös..mindegy
csajok, vennem kellene egy nyari ruhat, de nem tudom hol talalnek valami szepet. ötlet? mert most 3/4es gatyoban vagyok, de ezt nem birom mar..otthon nincsen nyari rucim, soha nem volt, a miniszoknyaim pedig nem jönnek ram ..
hat kesz vagyok..tegnap reggel fel8kor a dokinal voltunk, a haziorvosnal, hogy megcsinalja a belgyogyaszati vizsgalatot..nos, negyed 11kor jutottam be..szerintetek?
senkit nem hatott meg a pocakom, nem is reszleteznem..de amikor bementem, az volt az elsö kerdes, hogy rosszul vagyok e..gondolom lesapadtam a nagy varakozasban..na mindegy, vernyomas ok, tüdök tisztak bla bla, felirt egy vaskeszitmenyt, mert az fontos es igyak calcium pezsgötablettat, naponta 2-t.
megkertem, hogy merjen meg, 71 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csajok, en a terhesseg kiderülesenel 60 kg voltam
mint a nögyogyaszomat, a haziorvosomat is megkerdeztem, hoyg mit csinalok rosszul..tudjatok, egszseges kajak, ovatosan a csokival(1 hete nem is mertem enni), sok seta es sport..hiszen olvastatok..es megis olyan vagyok, mint egy nagy fehet anyacet
azt kerdezte mit szoktam inni, mondom vizet, mennyi kenyeret eszek, ha eszek 1x egy nap es csak barnat, kb 3 honapja nem ettem feher kenyeret..akkor allitolag mindent jol csinalok, ilyen tipus vagyok..szerinte van, aki a terhesseg alatt nem, de pl. a szoptatas alatt nagyon meghiznak..jo kilatasok
irt ekg-ra beutalot, es kepzeljetek amikor odamentünk, nem akartak megcsinalni, csak delutan..en udvariasan megkertem öket, hogy please most, mert dolgoznom kell bla bla..en csak ne ugraljak, jöjjek vissaz 2-re vagy üljek le es varjak..csajok, en leültem, de olyan sirogörcsöt kaptam..szegyelltem is magamat, de ez nagyon fajt..ült mellettem egy korhazi dolgozo, ö megfogta a kezemet es bevitt magaval es megcsinaltak az ekg-t...hat kicsit kiborulva erkeztem a meloba, felve attol, hogy mit kapok majd..de szerencsere ma senki nem genyozik velem..
szoval az emberek szemtelensege ezuttal is megpecsetelte a lelkelemet, en nem birom az ilyen szitukat.
ja, es kepzeljetek,tegnap reggel hanytam. de mitöl?
Ma mar jobb a kedvem, csak alig van idöm irni, mert olyan sok a melo, de engem teljesen kikeszit a meleg..jo volt olvasni, hogy hianyoltatok, ezert is jelentkeztem gyorsan
Mindig olvaslak am benneteket, es az anyus topicot is!!
remelem mindenki jol van..nos, a sportot abbahagytam, irtam az anyukasban, hogy melyen ül mostanaban a mehlepenyem, remelem azert, hogy visszavandorol.igy elkerülnem a csaszart, de egyebkent igazat adok Nikinek, hogy nem ez a lenyeg, hanem az, hogy a baba egeszsegesen jöjjön vilagra..termeszetesen vagy csaszarral..ez mindegy
egyebkent nekem van egy gerincproblemam is, az utolso 2 gerinccsigolyam 25%kal el van fordulva a gerincoszlopomtol, ezert lehet, hogy a mehlepeny teman kivül is csak csaszarral szülhetek, meg el kell mennem egy ortoped orvoshoz tanacsadasra ezügyben.
vigyazzatok a melegben!!!
jaj, tegnap volt Minike 25 hetes
egyem a kis szivet, jaj, annyira varjuk mar