Új privát üzeneted érkezett!

Dimet ne aggódj!!! Folyamatosan ellenőriznek, nem lehet baj. nem kell sztem indítani, meg fog indulni nemsokára a szülésed. onnan tudom, hogy Kiszsé már nem mozog annyit, ezt szülés előtt pár nappal csinálják. szülésznődet nem fogod megvárni! :wink: :lol:

Bettica gyönyörű pé-d volt!!

Alice még mindig nem kaptam méleket, de miért nem? Küldök neked egy mélt, hátha nem jó címre küldöd.

ja, sziszekukacgmxpontnet a jó cím.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Én is vagyok és voltam is napközben többször, de valahogy sosem tudtam írni. :)
Tegnap nálunk akkora szélvihar-vihar volt hogy ihaj. Nem mertem bekapcsolni a gépet annyira csapkodtak a villámok. :shock:

Monácska!

Kívánom Neked hogy találj ki ebből az alagútból! Voltam már kicsit hasonló helyzetben uh. teljesen meg tudlak érteni. Ha szeretnél beszélgetni valakivel, én, mi itt vagyunk, bár én elfogult vagyok, én a babát választanám, minden racionális érv ellenére.
Na mindegy, nem kezdek bele hogy miért, mert az egekben lesz megint a nyomásom. :evil:

Dimet!

Nem lehet valami természetes születés megindító módszerrel próbálkoznotok? Málnalevél tea, együttlét apával, stb.? Nem lenne jobb az oxitocint elkerülni?

Czinkeb.!

Én nem vagyok nagyon képben az árakkal, mert nem járok oda. (Nem kellett még, az elején vagyunk a sztorinknak.) De mintha a lányok úgy mondták volna hogy nem kellett ráfizetniük a gatyájukat a kivizsgálásokra. Szóval nem a pénznyelésre mennek rá a dokik, hanem arra hogy meggyógyulj és legyen babácskád. :D Az eredményeid kielemzését nálam szakértőbbre bíznám. :D

Bettica!

Széééép! :D
Ilyen piros keresztet és ilyen magasra ugró hőt én is szeretnék! :lol: :lol:

Kincs!

Hajrá hajrá! :D Ha nem árt a kezelés, akkor használhat! :wink:

Rólunk:

Nem tom ki írta már hogy parázik attól hogy mit ajánl az orvos, hát én is így vagyk ezzel. Olyannyira hogy november óta nem voltam dokinál. :oops:
Komolyan kérdem, szerintetek érdemes lenne menni? 4. ciklust kezdtem meg, mióta szedem a metet. Tud nekem valami érdekeset mondani a doki vagy várjak még, hátha megtörténik a csoda magától?
Nem nagyon vágyok arra hogy jöjjön nekem a closty-val meg a laparral meg mittomén, mert elhajtom a fenébe. Nem nagyon bízok benne hogy képben van met ügyben. Egyébként is, ilyen rövid idő után tudna nekem segíteni valamit?! Szerintetek....

Hőm lent kúszik szépen. Remélem egy hét múlva lesz egy szép nagy ugrásunk is! :D Lassan el kell kapnom kétnaponta a párom! :wink: :lol: :lol: (Hát ezt szépen megmondtam! :wink:)

Jó hűsölést mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

málnalevél megy :) szexet bepróbáljuk :)

végülis most vagyok a 37. hétben. lehet kihúzom a 40. hétig. de ha a doki ragaszkodik hozzá...csak az a gáz,hogy egyedül nála magas a vérnyomásom :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Van egy nem ide illő kérdésem!Anyukák!Nálatok soha nem fordult elő a pelenke leszoktatáskor a szorulás?Mit kezdtetek vele?Nálunk a tejcukros hashajtó nem segít!A glicerines kúptól kakál,de kemény mint a kő!Ma ennek köszönhetően be is repedt a feneke!Az a baj,hogy finnyás!Nem eszik szinte zöldséget,gyümölcsöt,gyümölcslé sem menő.Már kamilla teával kapja a tápszerét.Aktíviát adok neki,de semmi.
Mit ajánlotok???

Pisi ,kaki a bilibe megy,csak sírás közepette,mert fáj neki.De ha pelenkát adok rá akkor is ugyan ez a helyzet.
Kérlek ha tudtok segítsetek!

Mindekinek jó éjt!Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Dimet: Fehérköpeny effektus :D

Kép

Kép
bettica

Szerintetek mikor érdemes tesztelni először? Nekem nem az a szuper érzékeny tesztem van és a lábam miatt aflamint kéne szedni, de nem merem elkezdeni, hátha van babó. Holnap már mutathat valamit?
vicky79
Budapest III. kerület

Kandi!
A tesztek már a postán vannak :D
Remélem rendben megérkeznek.
Pü-ben megírom az árat és a sz.számomat mindenkinek mindjárt.

Monee!
Nekem is ez a 4. metforminos hónapom :D
Szerintem min. 6 hónap kell a gyogyinak magában. Kár sietni.
Én még nem megyek egy darabig inszemre, pedig az uram miatt nem biztos a spontán, de NAGYON BÍZOK!!

Lecso!
Nem vagyok ugyan anyuka és a megoldást sem tudom...
A pszihológia tanárnônk mindig azt mondta, hogy a pisi és a kaki ajándék a gyerek részérôl. Gyakran elôfordul ilyenkor a szorulás sajnos, nehezen válnak meg a kakitól, mert az ô fejükben ez az testük egy része. Sokszor nehezen emésztik meg, hogy elt?nik a vécében, hogy undor tárgya (pl.: fúj, ne fogd meg kakis), amit eddig gond nélkül pakolt a pelusba.
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy ne okold magad!! Sajnos mi már nehezen gondolkodunk egy gyerek fejével. Egyébként én is ilyen voltam, még öt évesen is gyakran elôfordult. Késöbb nyomtalanul elmúlt.
Esetleg nem inná meg a gyümölcsöket tejjel összeturmixolva? Az eléggé hajt...

Dimet!
Az sem baj, ha megindítják... a lényeg, hogy nagyon figyelnek rátok és minden úgy lesz, ahogy nektek a legjobb!!
lona1

Mamint,
látom te profi vagy a hormonértékek olvasásában (bár biztos a többiek is), tegnap leírtam még a másik ideiglenes topicban az enyémeket, rákukkantanál esetleg, hogy ilyen egy PCO-s lelet?

Érdekes, amit a vetélésről írtál, nekem azt mondta a doki, hogy ettől nem lehet, hogy nem maradt meg a babám, csak érdekes, hogy spontán, első próbálkozásra megfogant.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Charlotte!

Hogyan lehet tudni a peteérést?
Elôször is tudod, biztos csak egy van az életben a h....
De vannak módszerek amikkel jelezhetô,de nem biztos.
1. hômérôzés: peteérés után flugrik a hô. Ilyenkor már késô az akció, de pár hónap után már jól megjósolható a nagy nap.
2. LH teszt(ovulációs teszt) : a tüszôrepedést az LH hormon kiugrása eredményezi. A hormon kiugrását jelzi a teszt. Ez után 24-36 órával reped meg a tüszô. Pcos- ben szenvedôknél gyakran alapból magas ennek a hormonnak a szintje, szóval csalóka lehet. Nem biztos, hogy tényleg követi az LH kiugrást tüszôrepedés.
3. ultrahang: megfigyelhetô a tüszônövekedés üteme, megjósolható a repedés napja, ellenôrizhetô tényleg megtörtént e a tüszôrepedés.
De azt senki nem tudja garantálni, hogy volt benne pete és az jó minôségü volt.
4. minimikroszkóp: a nyál sókoncentrációja megnô tüszôrepedés elött, ezért a mikroszkópi kép szálkássá ún. "páfrányossá" válik. Befolyásolja az étkezés, ivás, szájüregi fertôzések, de ezekre lehet figyelni.
5. Billings (jól írtam?) módszer: a hüvelyváladék nyúlósá válik. Legjobban tojásfehérjéhez hasonlít. Korábbi szeretkezés "utózöngéje"
becsaphat minket.
6.progesteron mérés: peteérés után 7. napon mért progesteron értékbôl látszik volt peteérés.

Ennyi jutott eszembe.
lona1

Dimet!!!!!!!Nyugi!!!!!!!!!KisZsé okos, ügyes és tudja, mit mikor kell!!!!!!!

Lona, asszem ennél jobban összesem foglalhattad volna!!!!!!!!

Vicky, holnap nem mutatja még ki!Kissé korai lenne!
Vendég

Sziasztok!

Monácska!
Mi várunk rád, és szorítunk, hogy minden rendbe legyen az életetdben!!!! Ha bármikor úgy érzad, hogy tudunk valamiben segíteni, vagy csak kell valaki akinek elmondhatod/írhatod bánatod, ne habozz ide jönni! Örömben bánatban mi mind veled vagyunk!!!!!!!!!

Na megyek visszaolvasok........

Ja, van egy kérdésem!
Hogy szedjem a norcolutot, hogy meghozza a mensit???

Pusszancs
csipi78

jajajajajajajaj...
hát most jutott eszeómbe, hogy a vésztartalék topikban már megkérdeztem, és meg is írtátok!!! :oops: :lol: :oops: :lol:
Bocsi lányok, úgy látom a norcolut mellé cavintont is kell szednem :) :)
még egyszer ne hari, de szét csúsztam ma : nem vettek fel fősulira :cry: :cry:
csipi78

Lafika!
Megkaphatom mostmár majd én is a titkos táblicskut :?: :lol: :?: :lol: :?: :lol:
csipi78

Csipike, meg, persze, csak sok volt a dolgom ma.........Ma akartam megcsinálni, de nem volt időm!Azt sem tudtam, hol áll a fejem ma......Bocsi.
Lona, neked is megy majd holnap, jó?????jpegben!

és Csipi sajnálom a fősulit........ :cry:
Vendég

Ne kérj bocsánatot nincs miért.......csak már én is úgy szét vagyok csúszva, hogy viszaolvastalak titeket, és már most mindent összekutyultam.
Ráér, majd ha lesz időd, nálunk is pörgés van, a jövő héttől meg előre félek!!! Meg fogok bolondulni!!!!!!!! :mrgreen:
csipi78

Sziasztok lányok!

Dimet drukk,hogy minden klappoljon!

Zsizsik merre vagy??

Rambóka?? Okr??? Norka??

A tesómék ma bejelentették a babát :)
De mikor mesélte a kismami,hogy milyen hamar + lett a teszt és milyen tünetei vannak, és beszélgettünk a vitaminokról (semmit sem tud szedni mert mindentől hány :shock: ) erősen koncentráltam,hogy ne pityeregjek :(
Akiknél spontán jön a baba milyen lazán veszik a dolgokat..
Ja és 3 ismerős friss kismami van a közelemben..
Na nem rontom tovább a levegőt..

Jó éjt!
Vendég

Lecso,
kicsit régen, de ugyanezt mi is végigcsináltuk. Fiam 13 hónapos koráig szopott, addig nem volt gond, utána annál gyakrabban.
A dokink azt mondta, nagyon sokat kell innia és valahogy próbáljuk meg elérni, ha hashajtóval is, hogy 2-3 héten keresztül naponta kakiljon. Így tanulja meg, hogy ez mehet könnyen is és nem fájdalmas. Mivel előtte annyira fájt neki, persze visszatartotta és így még rosszabb volt az egész.
Most naponta activiázunk, meg vettem neki a reformboltban zabkorpát (azt hiszem :roll: ), abból adok neki egy kiskanállal tejbe. Kimondottan gyerekeknek való, csak nem tudom, van-e alsó korhatár.

Kép
wandrea

Kincs buksisimi!!! Sok-sok puszi!!! newm fogsz baba nélkül maradni ne félj!! Kitartás!!!

Lecso sok-sok folyadék, amit Wandrea mond nagyon jó, nálunk is volt ilyen gond, már folyt a vér domi popsijából, mert visszatartotta, mert az oviban nem volt hajlandó kakilni, mert csak függöny van a gyerekvécéken, és benyitogattak neki, és szégyenlős...valahogy átálltunk az esti itthoni kakira és akkor jobb lett. első körben sok-sok folyadék, sok szilva tejjel.

Kép

Kép
rejo

Dimet: hűha... akkor megy a hajrá!!! (megjegyzem nekem is kevés volt a magzatvizem már talán a 28. héttől - vagyis pont a határon volt- és ez önmagában semmit se jelentett... csak ne lenne gubanc a vérnyomásoddal...)

Szerintetek a netfüggőség öröklődik? :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csajok!
Ma megyek Tűű dokihoz és már nagyon izgulok :)
És ráadásul a hőm egyre hülyébb (mint a gazdája) :lol:
Anyooo! Hiába terveztük mi el a mai és holnapi hőmet :lol: :lol:
Kép

Lecso!
Levi nem issza a gyümilevet?? Tőlem a zsizsikéknél csak azt kért (apától meg a kólát hihi). Minden este átmegyek hozzátok, vagy te hozod át hozzánk Levit és adok neki gyümilevet, jó? :wink: :lol:
Egyébként mivel én sem voltam még anyuci, csak gyermekkori emlékem van arról, h az unokahúgomnak voltak ilyen gondjai elég sokáig. A nagymamám mindig a "jó öreg" szilvalekvárt vette elő.... nekem már csak a gondolatától is hasmenésem volt :lol:

Dimet!
Most olvastam egy könyvet, amiben arról beszélt egy nő, h igenis tudjuk befolyásolni a gyermekünk születésével járó "nehézségeket, fájdalmakat". Állítása szerint a tudatoddal azt is elérheted, h a gyermeked segítség nélkül szülessen meg. Neki is azt mondták, h megindítják, de (szerinte) oly erősen koncentrált arra, h spontán szülessen meg a babója, h sikerült.
Nem tudom, h igaz-e, de sztem talán van benne vmi. :wink:

csakegy!
ez nagoyn édeees! :lol:

babszika

Sziasztok!

Szép jó reggelt!
Köszönöm a válaszokat,arik vagytok!Próbálkozunk,csak lesz valami!
Tegnap Levinak is vérzett a végbele,ezt tette be nálam a kaput!

Legytek jók ha tudtok!

Kép

Kép

Kép
lecso

Szóval ilyen nagy kópé a gyerekem Babszika!Mástól kell a gyümilé!Itthon csak teát akar inni,ha nincs inkább vizet.
Ma lehet leviszem megint a doktornőhöz.Múltkor a kamillateában maradtunk vele,de nem használ!

Majd csak lesz valami,csak szegény Levit sajnálom.Minden kaki sírással és verejték csöpögéssel telik.

Pá!Puszi

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lafim, hogy vagy?!

Andika, sikerült megnézni a képeket? Mostanában nem jutok msn közelébe :( Hogy vagytok? Nati lába teljesen meggyógyult már?

Mamint, a menyi-dologról kérdeztem Tűűt, azt mondta, simán lehet a gyógyszertől. A magas progi melletti barnázást nem kérdeztem tőle, azt szeptemberbe Krizsának tartogatom! :wink:

Lona, de szépen összeszedted a pé-ről a dolgokat!!! :lol:

Dimet, ez már nagyon a finis! Azt megértem hogy a dokidnál felmegy a vérnyomásod.... De azt írtad, hogy megy el a nyákdugód, fájogatsz, kisZsé egyre kevesebbet mozog. Ez mind-mind annak a jele hogy hamarosan találkozol a babáddal! :lol:

Vicky, 3-4 napot még várjál a teszttel, most még nagyon korai!

Kincs, ölelés! ((((((((((((((((((((KINCS)))))))))))))))))))) Hidd el, lesz babád Neked is! De tudom milyen rossz, körülöttem is mindenki bebabásodik mostanában...

Lecso, írok neked a babás topikba! :wink:

Nekem befűtöttek... :P

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Lecso!
Az a jó, ha nagy kópé!!!! :wink:
Teljesen odáig vagyok érte!!! 8)

babszika

Anyooo!
Ez nagyon csini görbe! :wink:

babszika

Sziasztok,
köszi a leletmagyarázatot! nem keseredtem el jobban , hiszen már így is magam alatt vagyok, pedig még csak az elején vagyok nagyon.
este közben átgondoltam a dr T magánrendelést is és belevágok, ti csak jobban megerősítettétek az elhatározásom.
köszi a tánácsokat!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok,
még elfelejtettem megkérdezni. dr T magánrendelésénél van még egy doktornő, akihez gyorsabban be lehetne jutni, tudnak korábbra időpontot adni. ismeritek? ajánljátok? v inkább legyek türelmes, és várjam ki dr T-t, az a tuti?

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, akik az MM-ben dolgoznak, mind profik és a doktornő is ugyanolyan tökéletesen szuper, mint Tűű doki!!!!!!!Menj oda nyugodtan!
Vendég

köszi Lafead!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

lafead, anyoooka: azt hiszem nem lesz szükségem tesztre. Ma lement a hőm 36-ra. Előrementem, ha hlnap is ilyen alacsony lesz, akkor elveszi a ferty a pé-t. Pedig már úgy bíztam, hogy ilyen jól reagálok a magasabb adag merckforminra. Szerintem csak a kánikula nyomta fel. :(

czinkeb: az én endokrinológusom is a Sote I. bel.-en van/volt. Ha kell info róla küldök pü-t.
vicky79
Budapest III. kerület

babszika, ebben én is hiszek :) és ha semmi gáz nincs, nem szeretném,ha megindítaná. hiszen a vérnyomásom csak nála magas, ma néztek fehérjét, ha nincs a vizeletemben, akkor tényleg nincs gond. dagadni meg nem dagadok kórosan. most jöttem uh-ról,minden rendben van. azt mondta a doki,nincs kórosan kevesebb magaztvíz. annyi van, amennyi szülés előtt két héttel szokás. kicsit kevesebb, de nem vészes. az áramlások meg jók. sőt, meg is dícsérte zsuzsit,mert ilyen gyorsan még sosem mérte le...ált. hosszú ideig tart, de agyerkőc olyan ügyesne feküdt,hogy hamar végeztünk :)
szóval, nem szeretnék megindított szülést, csak nagyon indokolt esetben.....
na, jöttek anyósomék.pááááááá

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hali csajok!

Czinkeb szia, mi még nem "találkoztunk" - üdv itt köztünk!!!

Anyookám!
Jó a görbéd... :wink: :lol: :lol: ...én is ilyet szeretnék, de nekem most csak ez jutott:
Kép

Ma elkezdtem szedni a norcolutot.......úgyhogy jövő héten legkésőbb lesz új tickerem :)
csipi78

Ja l is felejtettem mesélni!!
Reggel véletlenül 500 mg meforal helyett 1000 mg-ot vettem be....
beértem melóba, és aggódva vártam a has-mast...de semmi!!!!
-azért máskor nem csinálok ilyet :lol: -legalább is magamtól nem
csipi78

Sziasztok!

De bunkó vagyok! :oops:
Czinkeb: Üdv közöttünk. Jó helyen vagy, jelentkezz be nyugodtan a másik dokihoz, ő hamarabb fog tudni dogadni és állítólag ugyanolyan jó, mint Tűű doki.

csipi: :( pedig milyen jó lett volna egy szép piros csíkocska a végére. Tojcsifehérje nem volt a csökkenések körül? Nekem látszott a görbémen is, hogy mikor próbálkozik a szervezetem a pével, akkor le is ment a hőm és volt tojásfehérje-szerű váladékom is (mondjuk folyamatosan)...

Dimet: Hú, akkor már tényleg hamarosan itt az idő. Lehet, hogy nem fogja megvárni, hogy a szülésznőd visszajöjjön :D Hogy bírod? Ilyenkor már gondolom mindenhogy kényelmetlen a fekvés is. Tudsz aludni azért?

Vicky: ne temesd még el azt a hónapot. Mennyire ment le ahőd az eddigiekhez képest?

Anyooo: Gyönyörű pé! Most néztem, hogy nagyából egyszerre fogunk izgulni (a lentebbi dolog miatt már nem vagyok benne biztos, hogy esélytelenek voltunk ebben a hónapban)

Nekem viszont csodák csodája valamiért átrakta a ferti a pémet 29. cn-ről 30. cn-re :shock: vki meg tudja nekem magyarázni ezt? Elhiggyem?
Ha jól láttam, akkor megemelte az átlaghőmet, de lehet, hogy csak hülyeségeket látok már bennük...
Bedobom a görbéimet (mai+tegnapi), hátha vki meg tudja nekem magyarázni a dolgot.
Kép Tegnapi

Kép Mai

Kép

Kép
bettica

Ja, köszi az esetleges véleményt!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica, ez még ekkor előfordulhat, a hőd alapján dönti el!Amúgy én 29cnre tettem volna, de ha fent marad a hőd valszeg 30cnen hagyja.Megemelte az alphődet.........ennyi.Viszont eksön tekintetében ez tán jobb is így nem? :oops:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Nem bírtam ki. :?
Ma elmentem UHra.

Van egy pici dobogó szívecskés babuci a pocakomban. :D

Puszika Mindenkinek!

Este leszek!

(6+4)
Vendég

Kavicskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
El sem tudom mondeni, hog mennyire örülök..... :) :) :) :) :)
jaj nagyon feldobtad a napom!!!!!!!

Pusszancs
csipi78

Kavicska:
HATALMAS GRATULA!

Kép

Kép
bettica

Kavicska! :D

Jajj, de jóóóóóó!
Gratulálok!
Úgy megdobbant a szívem, mikor olvastam!
lona1

Kavicska, óriási gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lafi: Nem tudom, hogy mennyire lenne most felkészülve a szervezetem egy babóra, még a metnek kell egy kis idő, így inkább az első napra tenném. Várnék még legalább egy ciklust vagy kettőt...

Kép

Kép
bettica

Dimet!

Miért van olyan érzésem, h. a doki nem akar lemaradni a szülésedről?????? Inkább megindítaná??????? :evil:
Ha az UH-os szerint semmi gáz és nincs fehérje a vizeletedben akkor ne hagyd magad!
Kiszsé majd jön, amikor eljött az ideje!

Többiektől bocs! Megyek alszom egy kicsit! :oops:

rambóka

Kavics!
Most látom!!

GRATULÁLOK!!!!!!!

Nem baj, ha nem ikrek, majd legközelebb!!!!! :lol:

rambóka

Sziasztok,
köszi mindenkinek!
megyek MM-be a dokinénihez, mert hozzá korábban tudok menni, a SOTÉ-t nincs idegem kivárni.
egyébként kb mennyi idő alatt zajlik le a teljes kivizsgálás?
első alkalom állapotfelmérés és utána kb mikor van a labor és leletmegbeszélés? mikor derül ki h kapok metformint v sem v h mi a teendő? tudom , türelmesnek kell lennem, de hát....

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kavics!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Czinkeb, változó, hogy mennyi ideig tart, vigyél minden leletet, amid van. Ott átbeszélitek, kiírja, milyen vizsgálatokat kell még megcsináltatni, aztán visszamész egy új időpontban és kiértékeli az eredményt.
Amúgy én eleve már bejelentkeznék terheléses cukor és inzulinvizsgálatra is, legalább eggyel több lelet lesz és ha minden leleted friss, vagyis az előző ciklus 3. napján nézetted, és viszed a terheléses ir vizsgálat eredményét is, lehet hogy elég lesz, de egy tutti, akkor időt spórolsz meg!
Vendég

bettica: Dobok én is egy görbét. A következő két nap azért van rajta, mert próbálkoztam.

Kép

Kavics: Ezer gratula!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Csak otthon akartam írni, de ezt én sem hagyhatom ki! :wink:

KAVICS!!!!

GRATULA NEKTEK!!!!!!!!
Van egy hat hetes manókád, ez hihetetlen! :D

Jaj, olyan szépet írt az előbb a férjem hogy minnyá bőgök. :)

Jövök még délután!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok Lányok!

Az ember elmegy 2 hétre nyaralni és micsoda hírekre tér haza! Kavicska, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lyutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?