Sziasztok!
Én is vagyok és voltam is napközben többször, de valahogy sosem tudtam írni.
Tegnap nálunk akkora szélvihar-vihar volt hogy ihaj. Nem mertem bekapcsolni a gépet annyira csapkodtak a villámok.
Monácska!
Kívánom Neked hogy találj ki ebből az alagútból! Voltam már kicsit hasonló helyzetben uh. teljesen meg tudlak érteni. Ha szeretnél beszélgetni valakivel, én, mi itt vagyunk, bár én elfogult vagyok, én a babát választanám, minden racionális érv ellenére.
Na mindegy, nem kezdek bele hogy miért, mert az egekben lesz megint a nyomásom.
Dimet!
Nem lehet valami természetes születés megindító módszerrel próbálkoznotok? Málnalevél tea, együttlét apával, stb.? Nem lenne jobb az oxitocint elkerülni?
Czinkeb.!
Én nem vagyok nagyon képben az árakkal, mert nem járok oda. (Nem kellett még, az elején vagyunk a sztorinknak.) De mintha a lányok úgy mondták volna hogy nem kellett ráfizetniük a gatyájukat a kivizsgálásokra. Szóval nem a pénznyelésre mennek rá a dokik, hanem arra hogy meggyógyulj és legyen babácskád.
Az eredményeid kielemzését nálam szakértőbbre bíznám.
Bettica!
Széééép!
Ilyen piros keresztet és ilyen magasra ugró hőt én is szeretnék!
Kincs!
Hajrá hajrá!
Ha nem árt a kezelés, akkor használhat!
Rólunk:
Nem tom ki írta már hogy parázik attól hogy mit ajánl az orvos, hát én is így vagyk ezzel. Olyannyira hogy november óta nem voltam dokinál.
Komolyan kérdem, szerintetek érdemes lenne menni? 4. ciklust kezdtem meg, mióta szedem a metet. Tud nekem valami érdekeset mondani a doki vagy várjak még, hátha megtörténik a csoda magától?
Nem nagyon vágyok arra hogy jöjjön nekem a closty-val meg a laparral meg mittomén, mert elhajtom a fenébe. Nem nagyon bízok benne hogy képben van met ügyben. Egyébként is, ilyen rövid idő után tudna nekem segíteni valamit?! Szerintetek....
Hőm lent kúszik szépen. Remélem egy hét múlva lesz egy szép nagy ugrásunk is!
Lassan el kell kapnom kétnaponta a párom!
(Hát ezt szépen megmondtam! )
Jó hűsölést mindenkinek!
Monee