Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a részvéteket, aranyosak vagytok. Az a baj, hogy ilyen vigasztalást nem tudok adni anyámnak, valahogy nem tudok, mit mondani neki. Szerencse, hogy a férjem teológiára járt, õ tudja, mit kell ilyenkor mondani.

Beja: Ma Dorka nagyon csini volt az "új" ruhákban, annyira tetszik neki is, hogy nem volt hajlandó levenni fürdéskor, így sárga harisnyával és egy inggel fürödtünk Kép Ha jön új szállítmány feltétlenül szólj, mert biztosan megyünk hozzátok. Bálint miatt ne gondolj semmi rosszat, Dorka egy kicsit nehezebben oldódik fel, péntekre már jobban ment neki az ismerkedés, akkor minden fiúhoz odament és nagyot kiáltva mosolygottKép Legközelebb Bálint is kap ilyen mosolyt!Kép
Különben Dorka egyik tücsök zene társa is mostanában verekedõs lett, pedig kislány és régebben egy angyal volt, biztos valami fejlõdési szakaszt jelent ez a verekedés. Gondolom, most jött rá, hogy van akarata, ami nem mindig egyezik a többiek akaratával. Bálintot az idegesítette, hogy Dorka nem volt hajlandó vele együtt játszani, nem azt csinálta, amit õ gondolt, szerintem ezért ütött rá, így akarta rávenni a közös játékra.Kép

Zafi: örülök, hogy Réka jobban van. Dorka még sosem evett meg egy egész kiflit, szerintem Rékától ez egész szép teljesítmény még betegen is!Kép

Solya: nekem teljesen más eredmény jött ki, mint a többieknek (pl.: patiszonKép), ebbõl is látszik, hogy én miért nem értem meg a vicceket és a humoromat is miért csak kevesen értik, ráadásul a reklámokkal is gondjaim vannakKépKép

Szila: ha tanácsolhatok valamit fényképezõ ügyben, vegyetek inkább Bécsben, ha mondjuk arra jártok, mert sokkal modernebb modelleket olcsóbban meg lehet kapni, mint itthon Magyarországon és minõségi gépet kapsz, az Áfa-t pedig vissza lehet igényelni.

Bogancsi: gratulálok Zefírhez! Tomi jobban eszik már?

Szila: nálunk teljesen fordítva jönnek a fogak kifelé, mármint sorrendben, szerintem minden elõfordulhat!

Menta, Gorsi: mi is telefonon rendeztük a biztosítónál a kárbejelentést, azonnal megmondta, mennyi pénzt kapunk (beázásra 12 ezret) és 2 nap múlva hozta a postás. Kellemesen csalódtam!

Zsuzsa: Gratulálok a matek tagozathoz!

Tali: ha mentek szabadba, küldjetek sms-t nekem (30 3995975), mert akkor utánatok megyünk, ha Dorka túl lesz a szurin. Szerintetek náthásan mehet szurira (csak picit náthás)?

Vigyázzatok magatokra! Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Dzsili!
vandi@chello.hu
Andi

Andi
andi3

Bölcselkedem nektek kicsit mert ilyen hangulatban vagyok, hátha nektek is tetszenek az idézetek!

Mindannyian különbözõ utakat választunk az életünkben.De bárhová is megyünk, mindenhová viszünk magunkkal egy kis darabot mindenkibõl.

"Mindenki meghallja amit mondasz.
A barátok meghallgatják, amit mondasz.
A legjobb barátok meghallják azt is amit nem mondasz ki."

Kép

Jó éjt, szép napot: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Zsuzsi,
köszi az infóta géppel kapcsolatban, de végül is vettünk egyet (Canon PowershotA40).Kép

Beja,
már nagyon várom, hogy végre eljussak hozzád!!!KépKép Egyszer csak összejönKép

Szila
Szila

Sziasztok!

Rebi! Küldök Csengének álommanót, hogy többet tudj jönni! Kép
Talira mi is mennénk! Grrrr! leszek, ha valami meggátol benne!!

Dzsili! Énis-énis kérek csinos fickókat!!!KépKépKép

Zafi! De jó, hogy jobban vagytok! Roboráló gyógyKépKépKépKépKépok mennek!

Solya! Sajna a tesztet elõször végigolvastam, úgyhogy nem csináltam meg.

Zsu!
Nagymamád Kép

Harisnyában fürdés KépKépKép

Biztos lenne más is, ha eszembe jutna...
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Zafi! Örülök, hogy jobban van már Réka! Kép Kép Kép

Dzsili! Lehet, hogy apa agyon fog csapni, de hát hûséget fogadtam, nem vakságot... Kép Szóval kérek én is csinos fickókat! Kép

Solya: 7 helyett 10, a 6 F megvolt, a piros stimmelt. Ennyi.

Zsuzsi: amikor az én nagymamám meghalt (4 éve), már régóta egyre jobban és jobban leépült, így nem volt váratlan a halála. Az utolsó emlékképem az, hogy ebédet vittünk neki, én ülök az ágya mellett, anyukám pedig eteti õt, hurka-kolbász volt krumplipürével. Azóta valahogy nem tudok disznótorost enni...
Szóval akkor, az elsõ pillanatban egyszerûen nem fogtam fel, aztán bõgtem egy nagyot, és ment az élet tovább. Csodálkoztam is magamon, hogy aránylag gyorsan sikerült feldolgoznom, mígnem eltelt fél év, és akkor kezdtem rendszeresen róla álmodni. Valahogy mintha akkor realizálódott volna bennem, hogy tulajdonképpen mi is történt...

Tali: nem tudom, hogy megyünk-e, mert aznap de. megyünk UH-ra és terhesrendelésre is. Aztán, ha lesz kedve a családomnak, talán megyünk. Küldenétek nekem is SMS-t, ha kimentek valahova a szabadba? (20)388-0050. Köszönöm.

Zsuzsa: gratula a matek tagozathoz. Kép Kép

Bogancsi: Zefír: Kép .

Rebi: drukkok mennek a többi zh-hoz! Kép Kép Kép
Nálunk a magyar mellett a latin eredetû nevek jöhetnek csak szóba.

Megyek palacsintát sütni, annyit írtatok róla, hogy nagyon megkívántam!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Valami csoda folytán (vagy a küldött álommanóknak köszönhetõen? Kép) Csenge már több, mint 2 órája alszik... KépKép... így van esély arra, hogy este még ma elalszik... tegnap (sem) nem igazán jött össze... KépKépKépKépKép (a szemeim kb így álltak már.. Kép)

Zsuzsi
Ha egy kicsit is lelkiismeretes az orvos, szerintem a kicsit náthás gyereket sem oltja be... fõleg nem a 15 hónapos oltással...

Annak az esélye, hogy a zh-im 2-esnél jobban sikerülnek kb. annyi, mint hogy Csenge holnaptól végig alussza az éjszakát... (12 órát!) Kép de letojom... ösztöndíjat már úgysem kapok, ez a jegy nem számít be az államvizsga jegybe, úgyhogy... Kép

... borzasztóan zörög ez a klavi...majd otthonról folytatom...

üdv.
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Dzsili: csak Zsófinak mutattam meg a hapikat Kép A Smecta tök szuper, ma nem is volt egyáltalán termés.

Henke: Mangónak hívják a sarokszomszéd kutyáját Kép A Benczúr magánrendelõ és van UH-készülék.

Zsuzsi: szóval fürdõruhás fürdés volt? Tomi nem eszik jobban, de legalább én nem izgatom magam. Mai kajái: tápocska, délelõtt minimális gyümölcslé, ebédre májgombócleveske, pici zöldborsófõzelék. Nemsokára jön a vacsi...

Ma délután fél Telki (na, jó, csak negyed) kiment az utcára és - nem tüntettünk Kép , hanem - falutakarítás volt. Mi hatan a Rozmaring utcában szedtük a szemetet, kb. 20 kg gyûlt össze! Tomi a babakocsiban üldögélt és nézelõdött. Szerintem meg volt gyõzõdve róla, hogy meggárgyult a családja, hogy az utcán szedi össze a harapnivalót Kép Kép Kép

Zafi: hogy vagytok???

Jó éjt! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

SZiasztok!

SZinte biztos, hogy nem megyünk talira, megint iszonyúan fáj a fejem, hányok és megy a hasam KépKépKép Pedig nagyon figyelek, hogy mit merjek egyáltalán megenni - ma eddig reggeliztem egy fél szelet kenyeret és ettem délben kb. két evõkanálnyi zbabot! És közben nagyon éhes vagyok KépKépKép, de már csak inni merek, abból is csak vizet, legfeljebb kamillateát! Ma szerencsére András átvette Ármin gondozását, mentek sétálni, etette-itatta, játszott vele, de ha holnap is így folytatom, nem tudom, mi lesz szegénnyel Kép Lehet ez szerintetek idõváltozástól? Nem tudom, van-e ma melegfront, arra normál állapotomban is érzékeny vagyok - de most már minden héten napokig csak nyûglõdöm Kép Nincs vmi ötletetek akár arra, hogy milyen homeos szert, vagy teát egyek-igyak, hogy elmúljon?

Bocs, nem errõl akartam igazán írni - de nem megy több Kép

Márti++
márti

Márti!

Kép és sok sok gyógy megy Kép Kép Kép Ötletem nincs, hogy milyen szert vegyél be, de ha hánysz és megy a hasad, akkor ne kamillateát igyál, mert az hajt és csak ront a helyzeten. Én a 3. harmadban is hánytam sokszor kevés folyadék és korpovit kekesz segített.
Amúgy szerintem is melegfront van én is rosszul aludtam éjjel.

Azt hiszem talira, mi is benézünk.

Zsuzsi! (26)!
Fogad õszinte részvétem Kép
A halált mai napig nem tudom kezelni én sem.

Henke!
Mikor el akartam mondani nagymamámnak, hogy terhes vagyok, akkor már eszméletlenül feküdt a kórházban Kép szörnyû volt.

Már ilyen profin vezetsz? Nagyon ügyi vagy! Kép Én is egész hétvégén gyakoroltam. Õrsön tényleg jól lehet az orvosi rendelõnél parkolni, vagy picit odébb (de az is pár perc gyalog a metrótól) hajts rá (nem a Szentmihályi útra, hanem, a Füredire ott a lakótelepen egész okés, ismerem a körnéyket mi tavaly márciusig ott laktunk)

Edit!
Vili is tud halacskául Kép

Dzsili!
Álompasikat én is kérek szépen!

Álommanókat is kérünk, mert mostanában a nappali alvás nálunk is elég kûzdelem és este is nehezebben alszik el Vili (az éjszakák nem vészesek), azt sejtem a harapás mégiscsak a fogaknak köszönhetõ.

Ma apa Vilivel annyit játszott, még játszóterezni is voltak! Kép
így lett igazi vasránapi ebéd: húsleves, rántottmáj, krumpli saláta, pundig, és aranygaluska is (bár ez utóbbit anyósom követte el)

Norci
norci

Márti
Csatlakozom Norcihoz, a kamilla hajt! Sima enyhe fekete teát ihatsz vagy vizet.
Gyógyok mennek!KépKépKép

Gorsi
gorsi

Norci! Gorsi!
Hogy én milyen hülye vagyok Kép Pedig tudtam elvileg, hogy a kamilla hajt, de most nem jutott eszembe, csak nyakaltam - na jó, mértékkel - hogy legalább folyadék legyen bennem! Akkor most valami más tea után nézek, hátha az segít! KÖszi! KépKépKép

Márti
márti

Sziasztok!

Tegnap küldtem mindenkinek e-mailt.Vagy senki nem kapta meg,vagy mindenki egyöntetüen hülyeségnek tartotta.KépHa igy van,akkor bocs,hogy ilyennel zavartalak titeket!Azt hittem kedves ötlet.Kép

Dzsili!
Képzeld,végül mégiscsak apaval kellett megnézni a pasikat,mert én nem tudtam sehogy se megnyitni.Valamit machinalt a gépen és ugy sikerült.Tényleg a szomszéd a legjobb!KépKépKépKépPersze azért Apa megjegyezte,hogy biztos azért nézek ilyeneket,mert ô mar nem jo nekem.KépKépKépKép

Marti!Sok-sok gyogy neked!KépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi!Utcatakaritas!Kép

Norci!Alommanok mennek nektek is!KépKépKép

Jo éjt!
Edit
edith16

Sziasztok!

Edit: én nem kaptam semmit!!!!

Márti: jobbulást!

Mi megyünk holnap Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Márti!Kép Próbáld ki a diófalevél teát, Rebi után szabadon!Kép Amióta azt itatom Rékával, már nem volt gondunk, és Rebivel megbeszéltük, hogy akkor biztos a tea.Kép De a bioszigetben ajánlották még hasmenésre a lósóska-teát is, mert az átmossa az egészet. Most nagyon toppon vagyunk a témában!

Egyébként Réka ma már még többet evett, mint tegnap!Kép Végre elfogadta a banánt meg az almát is!Kép Szerintetek mikor adhatok már neki szokásos kajákat? Még egy kicsit híg volt a kaka, de úgy látom, hogy már jobban érdekelné a husi, mint a fõtt krumpli répával!Kép És nagyon kívánja már a danonino-t, mondja, hogy: nonoKép
Ja, azt is akartam mesélni, hogy mondja magára, hogy Réka: HókaKép

Bogancsi! Jó ez az utcatakarításos program!Kép Nálunk is lehetne, ma volt itt lomtalanítás!Kép

Edit! Én nem kaptam tõled semmit, szerintem a többiek sem!Kép

Holnapra jó talizást, majd gondolok rátok!

Jóéjt!
Zafi
zafi

Sziasztok!
Holnapra jó talizást mindenkinek!

Márti!
Gyógyok mennek.KépKépKépKép Meggyógyulhatnál már Te szegényKépKépKépKép

Edit!
E-mail nem érkezett nekem sem.Kép

Zafi!
Nekünk valami evõ manó kéne, hogy jöjjön felénk. Réka olyan jókat eszik,Kép Beával meg nem vagyok kibékülve e téren.Kép

Dzsili!
Pasikat nekem miért nem küldesz? Én is kiváncsi vagyok!
Levél holnap délután megy, ha hazaérek a Pityu sulijából!

Ja, és még egyszer mindenkinek köszönjük a gratulációkat! Azért felhomályosítottam a nagy örömködésben a gyereket, hogy még csak majd most jön a java. Szerencsére egyelõre nem ijedt meg, ráér majd szeptemberben észbe kapni.

Sziasztok! Jó éjszakát!
zsuzsa

beababa

Csak ezért maradtam,hogy megtudjam,mi a helyzet.KépSzoval nem tudom miért nem kaptatok meg,mert nekem ott van az elküldöttek között.Hat akkor szomoru vagyok,mert mar targytalan.KépKépDe majd megirom,hogy mi volt az.

Pusz

Edit
edith16

Edit!
Lehet, hogy csak a számítógép ördöge volt! Kép Nekem is volt már, hogy napokkal késõbb kapták csak meg a mailemet!

Dzsili!
Ide azokat a pasikat nekem is! Kép Nagyon kíváncsivá tettetek! Kép Remélem én egyedül is meg tudom nézni! Kép

Márti!
A korpovitot én is ajánlom, teákban nem vagyok otthon, de nagyon beindítottátok a fantáziám! Vigyázz magatokra! Kép

Zsuzsi!
Kirázott a hideg. Fogadd részvétem. A Nagymama már 19 éve halott. Most is elsírtam magam. Még mindig velem van. Pedig messze laktak, alig-alig találkoztunk, de még mindig nagyon sokszor segít. Nem tudom hogyan, de érzem. Kép

Borcsa!
Nem tudom, megköszöntem-e már a segítséget?! Ha nem: köszi, hogy megnézted! Apa azt mondta, valószínûleg köhög a Javánk. Majd megjavítja, ha lesz ideje.

Képzeljétek, vettünk két biciklit! A múltkor már beszereztünk két akciós gyerekülést, azok eddig csücsültek a garázsban és tegnap elmentünk 4esben bringázni! Hát nem mondom, azt hittem dimbes-dombos a környék, tegnap kiderült: hegyes-völgyes! Kép Aztán az is kiderült, miért megy annyira nehezen a biciklim. Majd belehaltam a fejtõkbe. A gyerekülés lábtartója az egyik fékpofát odaszorította a kerékhez. Már majdnem füstölt, mire észrevettük. Kép De annyira jó volt!

Reggeli: Mostanában megitatok a gyerekekkel 1/2-1 dl facsart narancslevet a reggelihez. Azóta rendesen reggeliznek és ebédelnek! Kép

És szurkoljatok: ma kezdem a németet egy német némettanártól! Parázok rendesen!

Jó talit!

Sziasztok!
Solya
solya

Sziasztok!

Márti: remélem, már sokkal jobban vagy!!! Szerintem a sós vízben fõtt krumpli és a cukor/citrom nélküli tea jó diéta.

Edit: én sem kaptam semmit Tõled Kép

Zafi: de jó, hogy már jobban vagytok!!!

Solya: drukkolok a némethez! Nekem se ártana gyakorolni egy eredeti némettel, mert különben már egy mukkot se fogok tudni, mire visszamegyek dolgozni.

Zsuzsa: evõmanók nekünk is jöhetnek!!! Most már feladtam a tízórait és az uzsonnát Tominál, marad a 3 "étkezésszerû" evés-féle.

pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

bogancsi!
Köszi, de én most nem tudok németül! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Márti: jobbulást kívánok neked!!! Ma már jobban érzed magad? Van valaki segítséged?

Edit: én sem kaptam semmit. Kép Szerintem próbáld meg még egyszer elküldeni!

Dzsili: megkaptam a házikót, köszönöm! Kép

Magunkról:
Azt álmodtam, hogy megszületett a baba, és kisfiú. Ma voltunk ugyanis UH-n, és bárcsak a lottószámokat álmodnám meg így! Már 100%, hogy Rominak kisöccse lesz. Kép Kép
Ugyan kislányt vártunk, de én nem vagyok lehangolt, fõ, hogy egészséges legyen! Apa kicsit szomorkásabb: õ nagyon szeretett volna még egy kislányt.
(Talán, talán, esetleg valaha rá tudom beszélni, hogy próbáljuk meg még egyszer, hátha a 3. kislány lenne... Kép )
Neveken nem is gondolkoztunk, valahogy egyáltalán nincs ráállva az agyunk még fiúnevekre. Egy esélyes van: az Antal, mivel apát is így hívják. Kép Tudom, tudom: nagy a fantáziánk... Kép Kép Kép

Látom, "sokan" írtatok ma: biztos nagyon jó volt a tali!

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi(?)
p_laura

Sziasztok!
Ej, de nagy pangás volt itt ma!! Irgum-burgum...

Laura!
Üdv a fiús anyukák táborábanKépKép Szerintem olyan jó, ha van egy kisfiú meg egy kislány is a családban, úgyhogy én ehhez nagy-nagy gratulát küldök.
Miért akarjátok a kisfiatokat ugyanúgy hívni, mint az apukáját?? Szerintem az olyan fura. Azt se tudnám elképzelni, hogy a lányomhoz a saját nevemen szóljak.

Márti!
Ugye már jobban vagy???? Használt a kamilla kiiktatása?

Edit!
Én se kaptam emilt, de már nagyon érdekel, mi lett volna a küldemény. Please!!!!!!!!!

Nálunk annyi újság van, hogy tegnap elment a nagyi meg Zsolti húga, Donci szerintem totál felfogta, hogy pápáztunk nekik a reptéren és akkor most õk elmentek. Egy percig sem kereste õket itthon, csak mikor telefonáltam, akkor mondta, hogy mama, papa, tehát tuti tudja, hogy most egy ideig csak így tud velük beszélni.
Mama rendesen megtömte, kitágította a bébi gyomrát, igaz nem nagyon kellett rátukmálni semmit, falta a kajákat!!!! Még a Rákóczi-túrósból is evett uzsonnáraKép Ennek köszönhetõen már 10.5 kilósak vagyunkKépKép Ja és így most tök egyszerû az etetés, imád enniKép koppkoppkopp.

Szóval Bogancsi, csak nyugi, fog még Tomi falni, csak türelemKépKépKépKépKépKép Addig meg küldöm a gyomortágítókatKépKépKép

Na mára ennyi, megyek filmet nézniKép
Puszi: Nyuszimanóék

Ui. menü: kedd-szerda: póréhagymakrémleves zsemlekockával, marhapörkölt tarhonyával, szerda: kelkáposztafõzelék, és csütörtökön-pénteken: spárgás tonhalas rizottó (finn kajaKép)
nyuszimano

Sziasztok!

Márti
Sok-sok gyógyit küldök neked, többre nem futja, ami tudnék javasolni már mondták vagy te is tudod!
Drukkolok neked hogy minnél elöbb rendbe jöjjél! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Laura
Gratula kicsi fiadhoz! KépKépKép
Azért arra felhívnám a figyelmeteket, /apának is/ hogy van aki kezét lábát töri azért, hogy ellenkezö nemü gyermekei legyenek..... KépKépKépKépKépKépKép
Egy kis fiú csodálatos én az enyémeket semmi pénzéert nem cserélném el, hidd el, apuka meg fog veszni töle ha majd tudod olyan pasis csintalanságokat fognak elkövetni együtt! KépKépKépKépKépKépKép A fiúk is tudnak nagyon aranyosak és kedveskedön bújcisak lenni ám! KépKépKépKépKép

Solya
Küldöm a pasikat neked is! KépKépKépKépKépKép
Én is szoktam bicajozni a gyrekekkel,minden nap, Napocska is szereti! Biztosan jó volt a túra, az azért egészen más! KépKépKépKépKépKépKép
Nem is tudom így hirtelen van e valaki még rajtam kívül aki egyedül birtokolja a számítógépet és az internetet?
Nálunk nincs aki segítsen, se megnyitni se semmit, ez lehet rossz is de jó is, senki nem szól bele semmibe, ha el rontok valamit nekem kell helyre hozni.A gyerekeim meg csak próbálgatják még! /Már mint el venni tölem, de ehhez még alacsonyak. /KépKépKépKépKépKép
Edit!
Nekem sem jött töled semmivéle kis aranyosság, pedig én minden ilyesmire vevö vagyok! KépKépKépKépKép
Ha a párod megorrolt a képekre az csak jó mert legalább jól ki lehetett vele békülni, miközben azt bizonygattad hogy milyen nagyszerü pasi is...... meg minden! :o:o:o:o:o

Zsuzsa
Levél az nem jött: Kép
És azért nem küldtem még pasikat mert gondoltam megkérdezem, hátha nem mindenki vevö az ilyesmire, nem lehet tudni, esetleg van akinek az ilyesmi nem jön, be ezért "csak" kérésre reppennek a pucér popsik,de mindjárt pótolom! KépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Laura! Én is gratulálok a kisfiúhoz!KépTényleg jó, hogy egy lány és egy fiú!Kép És szerintem az sem baj, ha az apukája nevét kapja, ha fiúnk lesz, nálunk is apa után kap nevet!Kép De azért még van idõtök gondolkodni és szokni a fiúcska gondolatát! Biztos vagyok benne, hogy a párod nemsokára már nagyon fog örülni, hogy fia lesz!Kép

Bogancsi! Tominak étvágymanókat mi is postázzuk, nálunk már jártak!KépKépKépKépKépKépKépKép
Réka kezd visszatérni önmagához!Kép Ebédre még megpróbáltam diétás kaját adni neki, de nem nagyon izgatta, valamit nyammogott, aztán elment aludni. Na de délután!!!Kép Ébredés után banán, mikor apa hazajött bolognai spagetti+túrós rétes (orvosi engedéllyel már nem kell diétázni), aztán még egy alma.Kép

Aki tud tuti gyerekszemészt, az szóljon légyszi! Andi, nem te írtad, hogy a Bethesdába jártatok? Valami ilyesmi rémlik.

Zafi
zafi

Dzsili!
Kb fél óra múlva kész leszek a levállel, nézd meg a postaládát majd.Kép))
Zsuzsa

beababa

Dzsili!
Levél elment.

beababa

Dzsili!!!
Engem kihagytál!Kép Én is kérek tuti pasikatKép! Légyszilégyszilégysziiii!!!KépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Megprobalom még egyszer elküldeni,de akkor nem irom be egyszerre mindenki cimét,hanem mondjuk,harmasaval,hatha az a baja.

Laura!Gratulalok a fiucskahoz!KépHol tartasz most?Hanyadik hétben?Képzeld,én pedig nagyon szeretnék egy kislanyt Riki mellé!KépUgy szeretnék hosszu hajacskat fésülgetni,ruhacskat,szoknyacskat,szandalkat adni ra!KépKép

Solya!Drukk a némethez!!KépKépKép

Marti!Jobban vagy?

Dzsili!KépKép

Nyuszimano!Te hogy vagy?Mekkora a pocakod?Kép

Zafi!Gratulalok Réka visszatért étvagyahoz!KépMiért kell a szemész?Nem javult Réka szeme?Kell még tornaztatni?

Most ennyi,megyek meggyartom a maileket.

Edit
edith16

Dzsili!
A túrától messze voltunk! Kép Hegynek fel tekertünk ezerrel, Kép mikor egyszercsak megálltunk. Mondtam Andrisnak, vmi nemstimmol. Õ is gondolkodott már egy ideje, hogy lehet ennyire rossz a kondim, hogy állandóan leelõz? Kiderült, hogy a gyerekülés odanyomta az egyik fékpofát a kerékhez! Kép Utána repültem, szálltam...Kép Szóval kb. 900 m-t meg is tettünk. Ennek fele hegynek fel! Kép Na mindegy, gyakorlat teszi a mestert.

Néha élveznék egy ilyesmi kötésû pasit, de nem tudnék mit csinálni vele! Kép

Laura!
Én majdnem elsírtam magam az UH-on, mikor a dokim boldogan megosztotta velünk a nagy hírt: fiú! Kicsit összeomlottam, még jó hogy feküdtem, már majdnem kibuggyantak a könnyeim, amikor megláttam Andris ragyogó arcát és elgondolkodtam, milyen önzõ voltam, amikor elképzeltem, hogy két kiscsaj rohangál majd körülöttem! Most majd a harmadik örökli a tuti cuccokat és majd a következõ kislányommal babázik Sára.
Azóta mintha kicseréltek volna: el sem tudom az életem képzelni egy kisfiú nélkül! Szuper fiús anyukának lenni! A korábbi félelmeim addig tartottak, míg a kórházban megkérdeztem, mi a különbség a kisfiúk és a kislányok pelenkázása között! Kép
És nálunk Andris nem akarta, hogy a fiát ugyanúgy hívjuk. Aztán felajánlottam egy kompromisszumot: legyen a fiunk második neve András. Ez olyan Mátyás királyos. Adtuk is meg nem is. Kép
De azt én sem tudnám elképzelni, hogy a lányom ugyanúgy híják, mint engem! Kép
Most mennem kell, Sára keresi az álommanón a cumiját! Kép
solya
solya

Sziasztok!

A tali jó volt! Az csak a látszat volt, hogy majdnem elaludtam, jól éreztem magam Kép
Most megyek is lassan aludni Kép

BSzilvi: Boldog szülinapot KépKépKépKép

cory

cory
Budapest

Remélem mostmar elment mindenkinek!KépNe tudjatok meg mennyit dolgoztam vele!KépKépKép

Solya!Nem lett izomlazad a biciklitura utan?Kép

Edit
edith16

Sziasztok!
Sajnos nem tudok mindennap olvasni, most is csak atfutottam az utobbi napok termeset.
Most mi is nagy pakolasban vagyunk, mert honap vegen koltozkodunk. Igy most dobozolunk rendesen. Dani is segit. Kép kipakolja amit en bepakolok es helyette pakol be olyan dolgokat amit o fontosnak tart. Egyfolytaban dolgozik, szinte meg sem all. Kép Segit nekem port is torolni, tegnap a harisnyajat hasznalta erre a celra.
Ugy latom, hogy mar csak mi vagyunk az osztalyban aki meg nem beszel... Kép De hat csak megszolal egyszer....

Zafi! Jo hir, hogy Reka mar jobban van; remelhetoleg teljesen meggyogyultok. A zmar nagyon jo hir, hogy elkezdett enni. Nagyon drukkoltam am nektek a hatterbol meg ha nem is tudtam irni. Kuldok gyogyokat: Kép Kép Kép Kép Kép

Bogancsi! Orulok, hogy Tomi jobban van. Nagyon megnyugtato amit a doki mondott! Mostanra mar teljesen kiment a gyogyszer hatasa? Gratula Zefirhez! Kép Hogy jonnek ki Kivivel? Kép

Edit! En sem kaptam e-mailt. Kép Mit akartal kuldeni? Aranyos lehet ahogy Riki olvas. Mar korabban akartam irni, hogy Dani si ugy telefonal ahogy Riki, hogy babanyelven karattyol bele. Annyira edes! Kép

Solya! Megneztem a kis csupasz fenekut! Nagyon edes! Kép

Zsuzsa! Nagyon aranyos Bea a kepen! Kép Gratula a fiadnak! Kép

Dzsili! Megneztem a kepeket Napsirol es rolatok! Nagyon aranyosak vagytok mindannyian! Latszik hogy vidamak es kiegyensulyozottak a gyerekeid! Nagyon tetszettetk az eskuvoi kepek is! Csinosak voltatok es nagyon jo otlet! Kép

Lina! Nagyon aranyosak vagytok a kepen. Kép Milyen az eredeti hajszined?

Szila! Nagyon edes Hanga a kepen! Kép Nalunk is a ket felso fog utan az elso ketto jott es most talan (tobb honapi varakozas es hosszu kinlodas utan) jon megint felso...

Zsuzsi! Resztvetem a nagymamad miatt... Kép

En is megneztem a neveket... Megdobbentem, hogy Daniel a masodik helyen all! Kép Oszinten, en nem tudtam, hogy otthon ez ennyire nepszeru – itt eleg ritka allitolag. Ha elobb latom ezt a kimutatast lehet, hogy nem Dani lenne Dani Kép – nalunk az volt a lenyeg, hogy olyan nevet valasszunk amit ugyanugy irnak angolul es magyarul... Igy meg szoba jott a Peter Kép , Adam, es Patrik illetve szoba kerult a Mate. De a ferjem a Danielbe szeretett bele. Ha otthon szuletett volna Dani akkor Balazs lenne. Nekem regota az a kedvenc nevem es talan sikerult volna a ferjemet is rabeszelni. (a kovetkezo fiunknak a masodik neve tutira az lesz). Ha kislany lesz a kovetkezo akkor Nikoletta lesz (bar angolul nem igy irjak...).

Mar regota akartam irni menut, mert nagyon tetszik az otlet.
Hetvegen csinalatam nagyon finom sult csirkecombokat (provence fuszerkeverket tettem ra) melle karfioldarabokat tettem es csinaltam hozza zoldseges rizottot (srepa, borso) a tetejere reszelt sajt. Isteni lett!
Mara csirkeporkolt van (Dani parolt brokkolival kapja) nagyon izlik neki! :o)
Mult heten csinaltam meg olasz csirkecombokat sajtos tesztaval. Hmmmmmmm nagyon fincsi lett masik nap pedig ananaszos csirkemellet mazsolas rizzsel. Hmmmmm
Mas most nem jut eszembe...

Megint kisregeny lett.......
Sziasztok! Danimama
danimama

Sziasztok!

Zafi! Nem a Bethesdába jártunk, hanem Pálfia doktorhoz, illetve a lányaihoz. Ha érdekel, szívesen megadom az elérhetõségét.
Örülök, hogy Réka már jobban van.

Dzsili! Nem láttam a pasikat, nem engedi megnyitni a gépem...

Laura! Gratula a kisfiúhoz!Kép

Márti! Hogy vagy? Remélem, már jobban.Kép

Solya! Hogy sikerült az óra?

BSzilvi! Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Neked és a férjednek!KépKépKépKép

Luca ma esti alakítása: fürdés közben, míg én egy percre kiszaladtam a fürdõszobából a pizsamákért, õ megkóstolta a fürdõsót.(Zsófi sem vette észre, csak gondoljuk, hogy ettõl lehetett. Nem ehetett túl sokat, max 1-2 kiszóródott szemet) Mire visszaértem, telehányta a kádat az éppen elõtte elfogyasztott paradicsomlevessel.Kép Szép látvány volt... Kivettem, megtöröltem, és kijött a maradék leves is, egyenesen az ölembe...Kép Megmosdattam, felöltöztettem, addigra már teljesen jól volt, még Zsófi tésztájából is evett. Szopizott, és elaludt. Remélem, ennyivel megúsztuk.

Jó éjt!
Andi

Andi
andi3

<FONT COLOR="ff6000">BSzilvi!
Boldog szülinapot!</FONT>
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Megint en Kép
Az elobb beszurtam egy kepet Dobrogi Danirol, de olyan nagy lett, hogy kivettem... most lekicsinyitettem es ismet megprobalom...

Danimama

ui: Nyuszimano! Leirnad a tonhalas, spargas rizotto receptjet? Kép

Kép
danimama

Andi!
Szegény Luca! Kellemetlen élmény lehetett.Kép

BSzilvi!
Régen jártál erre! Hogy fogod így látni, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk neked.KépKépKépKép

Az elõbb elkezdtem írni egy hozzászólást, de kitöröltem véletlenül, és most nincs kedvem újra írni, majd talán holnap. Az igazság az, hogy hosszú volt a nap. Ma megint ünnepeltünk, úgy látszik ezek a napok már csak ilyenek. Ma Miki napot tartottunk. Ma 8 éve, született meg a lelkem.KépKépKép Akkor húsvét elõtt voltunk, nagypéntek délelõtt kipottyant. Akkor kezdett esni a hó. Szülésznõ felkiáltott: "Nini nyuszika meghozta a Mikulást". Ez annyira frappáns felkiáltás volt, hogy azóta is emlegetem.KépKépKép

Elmegyek aludni, sziasztok, jó éjszakát Zsuzsa

beababa

BSZILVI!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED ÉS A PÁRODNAK!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andi! Küldd el légyszi az elérhetõséget, a szemüveges topicban olvastam a Pálfia dr. családról. És ha néhány szót írnál a véleményedrõl velük kapcsolatban, az nagyon jó lenne! Jöhet magánban.
Elkezdtünk aggódni, mert nem megy a tornáztatás és most már egyre sûrûbben néz bandzsán Réka, inkább megmutatnám több dokinak is. Hiába próbálunk mindenféle trükköket, nem fordítja kifele a szemét.Kép Az jobb szemével követi a tárgyakat, a bal meg megáll a középpontnál, bármit is csinálunk.Kép

Jóéjt!
Zafi
zafi

Nem sikerult.... Kép

Megprobalom utoljara...

Kép

BSzilvi! En is hianyolatalak mar! Nagyon boldog szulinapot Neked es a parodnak is! Kép

Danimama
danimama

Edit
Megkaptam az üzidet,szerintem kedves ötlet volt töled !
KépKépKépKépKépKépKép
Küldtem Szilviéknek egy képeslapot remélem rájuk talál! KépKépKépKép
És persze Nagyon Boldog Dupla Ünneplést Kívánunk Napocskával! KépKépKépKép

Danimama
Aranyos a kis Döbrögi! KépKépKépKép
Köszönjük a kedves szavakat, nyilván ezek azért boldog kis pillanatai az életünknek és nem vagyunk mindíg ilyen kiegyensúlyozottak, de ez nagyon jól, esett erre törekszem.

Zsuzsa
Mikinek ez úton is Bodog Születésnapot Kívánunk! KépKépKépKépKépKépKép
Levél megérkezett de válaszolni már nem lesz ma idöm majd holnap! KépKép

Andi
Szomorú vagyok miatta hogy nem sikerült megnyitnod KépKép Power Point kell hozzá, diavetités.
Remélem már jobban van Luca és nem lesz gond, az alapos tisztálkodásból, ami során belül is, sikerült "megfürdetnie" magát! KépKépKép

Borcsa
Bizti, hogy nem kaptál tölem e-mailt?
Az Outlook-om szerint vasárnap 18,15-kor el ment a levélkém! De azért ismétlek jó?!
Az a címed ami a profilodban van?

dzsili

Zafi

Nem tudom milyen mértékü Réka problámája az egyik kis ismerös gyerköcnél is szemtengely ferdülést diagnosztizáltak,befelé álltak a szemei eléggé, ö egy szemüveget kapott aminek az egyik felét leragasztották, a jobbikat, hogy ezzel is a másikat, erösebb szemmozgásokra kényszerítsék! Ma már kutya baja szerencsére!

Az biztos hogy te látod a legjobban ha úgy érzed nem javul, vagy nem tudjátok a tornát hatékonyan végezni, akkor érdemes esetleg több orvot is megkérdezni, inkább kétszer mint egyszer nem.

Remélem kevésbé drasztikus módszerrel is lehet segíteni kicsi lányodon, küldök neki puszikákat KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

dzsili

Sziasztok!

Dorka ma végre megkapta a 15 hónapos oltás egyik felét. Igaz, hogy most egy picit náthás, de legalább nem volt hõemelkedése. Az oltás után 36,5-je volt, ami hónapok óta nem volt neki! Igy megnyugodtam. Húú, nagy hisztit adott le, a végére olyan boldogsággal szabadult ki a rendelõbõl. Azt hiszem a lányom sosem lesz orvos...Kép

Laura: gratulálok a kisfiúhoz! Csatlakozom Zafihoz, engem sem zavarna, ha apja nevét kapná a gyerekünk vagy az enyémet, szerintem adjatok neki kettõs keresztnevet.

Zafi: ez tök jó hír, hogy Réka ennyit eszik és jó étvággyal! Most már biztosan meggyógyultatok!

Márti: Jaj, nagyon sajnálom, hogy megint beteg vagy. Vagyis nem tudom, hogy ez betegség vagy a szokásos terhességi rosszullét? Mit mond a dokid? Eszel elég folsavat és vitamint? Az Ideál újságban régebben hirdettek valami cseppet, ami frontérzékenyeknek jó. Roibos teát is ihatsz, szerintem, nincs benne koffein és sok értékes ásványi anyag van benne.

Ne haragudjatok, hogy ha érzelmileg felkavartalak volna benneteket, nem akartam senkit sem elszomorítani!

A temetés miatt kicsit parázok, mert a nõvéremmel kb. 3 éve nem nagyon beszélünk egymással, mert 2000. Karácsonyán összevesztünk. Most anyám nagyon akarja, hogy kibéküljünk és persze, hogy együtt utazzunk le vidékre a temetésre. Én külön akartam/ok a saját autómmal. Már találkoztam a hétvégén a sógorommal, nem tûnt olyannak, aki nagyon szeretne velem találkozni, fõleg a férjemmel nem ( de õ nem jön a temetésre, mert Dorkára vigyáz). Most látom elõre, bármit is teszek, az nem lesz jó döntés. Ha együtt megyünk le, mindenki feszélyezni fogja magát és ez szerintem eléggé megzavarja a személyes gyászunkat, plusz ott a lehetõség a veszekedésre. Ha külön megyek, akkor meg újabb sértõdésre adok okot, mert, hogy miért vagyok ilyen, hogy nem közösködöm velük. Nem értem anyámat, miért akarja ezt az alkalmat békülésre felhasználni, szerintem ez érzelmi zsarolás. Az elmúlt 3 évben többször próbáltam közeledni nõvéremhez, de minden próbálkozásomban talált valami kifogásolni valót és mindig megsértõdött, hogy én állandóan minden megnyilvánulásommal megalázom õt és a családját. Egyszerûen csak teljesen más világban élünk és nem értjük egymást, de én nem akarom az én nézeteimet az õ családjára erõszakolni, õ meg csak a saját családja elvei szerinti közeledést tudná elfogadni, amire én sosem leszek képes... Értitek? Mit csináljak? Komolyan kérdezem.

Üdv: zsuzsi, bocs az offért!
zsu26

Dzsili!
A címem a profilbeliKép! Ma reggel megkaptam!
Naggyon csini fickók!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jó reggelt!

Laura: Apukám második neve volt Antal, szerintem nagyon jó név! A 3. gyereket érdemes megpróbálnotok!!! Kép Apa meg majd mehet csajozni a fiával Kép

Bszilvi és férje: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nyuszimanó: nálunk a családban mindenkibõl csak 1 van - kivéve a bátyámat, mert õ apu nevét kapta. Köszi a gyomortágítókat, mintha már kezdenének használni. Tegnap pl. megevett egy lábatlan tyúkot Tomi! Kép

Zafi: gyerekszemész a Heim Pálban, aki szerintem - bár nem magán - nagyon jó: dr. Véghseõ Andrea. De jó, hogy megjavultatok!!!

Danimama: Tomi sem beszél, ne izgulj! Papagájok: egész jól vannak, Zefír már nem hagyja magát terrorizálni Kivitõl. Tegnap röptette õket Juli. Nagyon édes Döbrögi Dani!!!

Andi: Mily erkölcsös a géped Kép Kép Kép Hú, ez a paradicsomos fürdõvíz durva lehetett...

Zsuzsa: gratulálunk a 8 éves Mikulásnak!!! Azért az jó, hogy most nem esik a hó!

cory: írj már pár szót magadról, hogy vagy!!! No, meg Baluról is, azok kedvéért, akik nem voltunk talin Kép

Zsuzsi: nehéz tanácsot adni... Nálunk is volt összeveszés a bátyámmal, nagyon csúnyán Kép Persze anyagiak miatt... Azóta nagyon lassan, de kibékültünk szerencsére. Én azért inkább külön mennék, mert egy hosszú úton még jobban össze lehet veszni, igaz, kibékülni is. Nekik van kocsijuk? Le tudnak menni vagy Te vinnéd õket? Mert ha van kocsijuk, akkor miért KELLENE Neked vinni õket??? A temetésen meg próbálj meg csak a saját gyászoddal törõdni. Épp elég az.

Márti: hogy vagy???

Szép napot! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

BSzilvi!
Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Neked és Férjednek!Kép Reméljük hamar megtelik a postaládád a sok jókívánsággal.

Dzsili!Kép
Köszi a lapot!Kép Én nagyon-nagyon örültem neki!Kép Bár még az én szülinapomra 1 hónapot kell várni, de Te voltál az elsõ, aki BOLDOG SZÜLINAPOT kívánt!KépKépKép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Bzilvi! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk mi is Nektek!
Kép
Menta és Helena
menta

Sziasztok!

Bogancsi: nagyon jól vaygok, köszi, csak álmos vagyok Kép Ma megyek dokihoz, és már kapok is AFP-re beutalót. Szerintem ez rossz az egész terhesség-szülés dologban, a rengeteg vérvétel. Utálom!!!

Balu köszöni jól van. Azóta is végigalussza az éjszakát Kép, nagy gazember. Rakok fel képet az új sérójával Kép

Most megyek, mert a világ végére megyünk egy barátnõmhöz Kép

cory 14+1 Kép

cory
Budapest

BSzilvi!

Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Nektek!KépKépKépKépKépKépKépKép

Sára, Máté és Solya
solya

Cory!
Megneztem Balut! Hat meg se ismertem volna, ha nem tudom, hogy a te profilodat nezem. Milyen nagy fiu lett!!! Mar tenyleg kisfiu, nem pedig kisbabaKép Nagyon tetszik a frizuraja, lehet azert, mert nekunk is pont ilyen van? En csak ilyent tudok neki geppel vagni, ill. jobban mondva Adri vagta neki legutobb.
Szurkolok a vervetel miattKép Nalunk nincsen, hehehe (na jo, nem gonoszkodomKép

Dzsili!
En is kernek pasikat, vagy kismamaknak mar nem jar?

Mar akartam mar regen kerdezni, hogy lehet ilyen aranyos kepeket beszurni? Es honnan? Pl. nagyon tetszik most Menta a tiedKép
Segitsetek! Biztos, nem nagy ordongosseg.

Danimama!
Doncit most tettem le aludni, ha tenyleg fog aludni, akkor megy a recept emilkent! Amugy meg nem probaltam, most fogom eloszor csinalni. (de csak akkor, ha a kelkaposzta fozibol nem maradna mas napra, mert penteken meg mar utazunk el husvetolni.)

Ja es ma meg fozok kokuszos tejberizst is, kimondottan Doncinak, (meg nekem), ez is finn recept, kell esetleg valakinek?

Henke!
Hogy vagy? Hanyinger, hanyas, faradtsag? Sajna en meg mindig hanyok, de mar nem traktalom vele a tobbieket, lehet, mar hozzaszoktam?

Puszi: Nyuszimano
nyuszimano

Elvitte az eszem a tavasz! Leírtam kétszer ugyanazt! Kép De lehet, hogy (agyi) izomlázam lett, mire megtaláltam az okát a lassúságomnak? Kétszeresen nem szokta a cigány a szántást? Kép

A németóráról ne is beszéljünk! Én adtam angolórát és még fizettünk is érte, nem is keveset! Ha egy szóval kellene jellemezni: KATASZTRÓFA volt! Kép A lány nem volt felkészülve, pedagógiai érzéke nulla, és ugyan német anyanyelvû, nem tudott semmit sem elmagyarázni úgy, hogy megértsem. Igaz meg sem próbálta. Kép Ráadásul állandóan engem kérdezgetett, hogy akkor mit csináljunk, ismételjük-e meg a Themen 1-et az elsõ leckétõl, Kép vagy csináljunk mást? Aztán adott egy szöveget, ahova be kellett volna helyettesíteni az elöljárószavakat. Mondta hogy nehéz, az igaz! A társadalombiztosításról szólt, hogy lehet vele megtakarítani és az ehhez tartozó szakszavakkal. Na erre varrjál gombot, Orsi, gondoltam magamban. Majd ezek után kaptam egy névelõs feladator, ahol be kellett helyettesíteni a megadott esetbe a megadot névelõt. Beszélni egy szót nem beszéltünk, mert ha németül kérdeztem, angolul válaszolt, mindent angolul próbált magyarázni, a since-t zinc-nek ejtette Kép és kiborított! De a legjobban az, hogy 40 euró volt! Kép Hát aki tanít tudja, hogy ennél rosszabbul nem lehetett volna csinálni. Az is igaz, hogy vmi okból kifolyólag õ azt hitte, hogy nulláról indulunk és ehhez képest hozott egy üres Thement. Improvizálni pedig tudni kell. Ha legalább elkezdett volna beszélgetni...

Zsuzsi!
Kép Egyszerûen hagyni kell az eseményeket, menjem minden a maga medrében. Tudom, könnyû ezt mondani, fõleg úgy, hogy sosem volt ilyenben részem, csak apumék vesztek össze a bátyjával, az is nehezen oldódott. Már nem tudom, mikor, de temetésen, vagy esküvõn békültek ki. Próbáld elmondani Anyudnak, hogy egyedül szeretnél menni, de nem haragból, hanem mert egyedül szeretnél maradni a gondolataiddal, és ezen a napon nem szeretnél veszekedni. Nem tudom, nagyon nehéz. Kép
Boldog szülinapot Mikinek! Kép Én is nagypénteken születtem! Kép De nem hoztam havat! Kép

Danimama!
Ne keseredj! Ketten vagyunk néma fiúk anyjai! Kép Máté kb. annyit, hogy DE. De azt jó hangosan. Igaz a múltkor, mintha a nõvérét hívta volna és korábban elhangzott némi Aja, mag Pa, meg gyeje, de nem számottevõ. Mit tegyünk? Késõn érõ tipusok! Anyósom felkészített, hogy a férjem két évesen még nem beszélt, ne lepõdjek meg ha a lányom a cserfességét tõlem örökölte! Kép És Mátém majd akkor szólal meg, mikor elege lesz a megkötözött indián szerepkörbõl! Kép

Menü: Ma fõzök életemben elõször kelkáposzta fõzeléket! Andris kívánságára hétköznap, mert utálja és nem szeretnénk, ha a gyerekek emiatt nem ennék! Kép Én imádom, ahogy anyum csinálja, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Mellé tegnapról maradt sült csirkecombi (csak sóval, sütõzacskóban sült).

Na megyek káposztázni!Kép
Köszi a drukkokat! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Bogancsi: Az éjszaka jót tett nekem, gondolkoztam. Köszi, amit írtál. Praktikusan úgy fogom csinálni, mint a ímátyás király mesékbenKép Velük is leszek meg nem is. Külön autóval megyek, hogy kényelmes legyen mindenkinek, de õket követem és ha útközben valaki mellém akar ülni, akkor ott a lehetõsége, de vissza is szállhat. Úgy döntöttem, veszek egy nagy levegõt és félreteszem az egész veszekedés hülyeséget, megpróbálok semlegesen viselkedni. Csak az a baj, hogy a nõvérem annyira nem imser engem (8 év korkülönbség, senkinek sem ajánlom, mert olyan mint ha egykék lennénk), biztosan félreérti a viselkedésemet, én meg hiába magyarázom, hogy hogy érzek, úgyis úgy fordítja le magában, hogy na már megint a kis hugi nagypofáskodik...Kép
Akinek van tesója, nálatok nincs valami versengés? Én ebbe a versengésbe beleõrülök!!!! A férjem tesója is állandóan rivalizál velünk és a nõvérem is teljesen ki van borulva, hogy a kicsi hugija, egy felnõtt, önállóan gondolkodó nõ lett. Ráadásul nem hiszik el, hogy amit csinálok, az belõlem jön, mindig azt hiszik, hogy a férjem a felbújtó, mikor õ nem is szól bele a dolgokba...

Szerintetek, hogy lehet jó testvéreket nevelni? Úgy szeretném, ha a Dorkám jól kijönne a testvérével, inkább ellenem legyen, mint a tesója ellen, hiszen õk az életben többet lesznek együtt, mint mi szülõk.

Henke, Nyuszimanó: lehet, hogy követlek benneteket, a férjemmel döntöttünk, hajrá kistesó! Ti mennyire készültetek elõre? Szedtetek vitamint vagy folsavat? Mikor fogtok szülni, kb. november?

Cory: tényleg feltûnõen keveset írsz, gondolom, fáradt vagy.

Bszilvi: Boldog szülinapot kívánunk mi is Nektek!

Andi: hogy vagytok? kipihentétek a fürdés fáradalmait? Milyen fürdõsót evett?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?