Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, mert pillanatnyilag hulla vagyok. Én se aludtam valami jól. Nődoki szeptemberig szabin. pff. Nem baj, kivárom, hátha addigra tisztul a pf-em
Anyoo, érdekes, mert met óta a pés mensik tényleg kevésbé fájnak, és kevesebb is. A nem pés is sokkal kevesebb, már-már annyira, hogy inkább barnázás.
Tényleg erről a mensi, de mégse az jelenségről kérdezted? Meg a magas progi mellett barnázást is? Mit mondott?
Kincs, ez a kérges dolog tényleg érdekes! Pl. sosem hallottam nem pcos-októl, hogy éreznék a pé-t. Mi igen. Ennek is biztos van valami köze ahhoz, hogy nálunk esetleg nehezebben szabadul ki a pete.
Hormont én nem szednék, de az én vagyok. Nem csípem őket. De lehet, hogy neked pont ez kell. Norka majd eligazít biztosan!
Üdv közöttünk
Czinkeb! Tűű dokinál a kontroll én úgy tudom kb 7000 ft. Legalábbis a régi helyen annyi volt. 20.000 biztos nincs!!!
A hormonjaid szerintem nincsenek rendben, legalábbis annyira nem, ahogy az orvos mondta. Progid alapján peteérésed nem volt, és az LH/FSH arányod is rossz. Ezt nem azért írom, hogy beparáztassalak!! Mindenképpen várd meg Norkát, Rambókát, Kavicskát, ők profik a hormonokban, az ő szavuk számít!
Vígasztalásként mondom, hogy nekem 3 hónap alatt helyre rántotta a metformin majdnem az öszes hormonomat. Nincs garancia, hogy nálad is ennyi idő alatt helyrejönnek, de előbb-utóbb biztos tökéletes hormonháztartást csinál.
Én is javasolnám,hogy jelentkezz be már most Tűű dokihoz, 1 hónap nem olyan sok idő, addig pihengetsz, és tájékozódsz a metforminról.
Dimet, akkor esetleg a meleg front?
Mona, ha olvasol mégis: KITARTÁST! Sokat gondolok rád, rátok!
Kandi, én itt vagyok!!!