Új privát üzeneted érkezett!

Gina! Kép Kép Kép Hidd el,ott a fény az alagút végén :!: :!: :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ugyanmár nincs mit, remélem boldogultok vele!

Gina!

Sajnálom! :cry: :cry:
Nem is tom mit lehet ilyenkor mondani?! :cry: :cry:

Kincs!

Szép ez a cél meg idő dolog, csak sajna nem bírom bemagyarázni magamnak hogy ez így a jó. (Nem téged cikizlek, tudom hogy ennek így kéne lennie.) Hogy majd a mi babánk is jön magától amikor akar. :cry:
Tegnap pakolásztam be a szekrénybe és jó néhány babaruhát tettem a fiókomba, és ma is turkáltam 3at. Mindegyiket megsimiztem megszeretgettem mikor elraktam, de hiába, hiányzik a baba belőle.
Ezer tervem van a gyerekszobával, a babának csinálandó dolgokkal kapcsolatban, de addig nem merek nekiállni amég nincs úton a gyerkőcünk. Nem akarom szomorítani jobban magam, mert én nem azt látom hogy ez majd az övé lesz, hanem az, hogy mikor lesz meg az aki élvezni fogja, lesz-e egyáltalán.
Francba, ki kéne pihennem magam. Akkor vagyok ilyen depis, amikor már nagyon fáradt vagyok. :cry: :cry:

Sima irodai munkám van hétközben, de ilyenkor "szezonban" hétvégenként rallye és hegyiversenyekre járunk "dolgozni" sportbíróként. Ez a Férjem és az én hobbim is, ami mellesleg azért sem rossz, mert anyagilag is honorálják ezeket a hétvégéket.
Most Veszprémben voltunk, ott ellenőriztük hogy a versenyzők nem követnek-e el tiltott szervizelést, ezért autóztunk ilyen sokat. Mentünk fel-alá mint a mérgezett egér. :D
Tüzet mi is láttunk nem keveset, sőt sajnos az egyik versenyautó is rommá égett a verseny során. :(

Csipi!

Írj privit az emil címeddel és akkor neked is átdobom! :)

Kellemesebb délutánt!
Elvonulok bőgni...
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gina!
Most írhatnám azt, hogy nagyon sajnálom, de inkább mást írok.

Sírd ki magad. Szomorkodd ki, aztán gondolj a lefagyasztott 9 babóra.
Jó esélyed van, hogy nem lesz szükség több lombikra, hormon terhelésre és az ezzel járó lelki és anyagi terhekre.

Fel a fejjel Ginácska!

Tudod, én Nikinek is azt szoktam mondogatni, hogy azt sajnálom, hogy rengeteg PCOS nő éveket veszteget el kezeletlenül és nem jön a baba.
Aztán elkezdik szedni a metformin, egy bizonyos százaléknak összejön pár hónap alatt, de van akinek sokkal több időre van szüksége, hogy a szervezetét teljesen helyrerázza.
És ez a sok fölöslegesen elpazarolt év rengeteg lelki megpróbáltatást jelent.

Te a fent leírtakra egy igazán jó példa vagy! :( Sajnos! :(
De az ENGEM (persze tudom, hogy téged nem nyugtat és nem vigasztal) "megnyugtat" (szándékosan írom idézőjelbe), hogy a múltkori lombikodnál nem bírtak kisajtolni belőled egy normális petesejtet. Most kilenc fagyibabád is lett! Én ezt mindenképpen a metnek tudom be. És annak, hogy jó uton vagy!!!
Nem tudom mikor lesz babád. De én valahogy azt érzem, hogy bebabásodsz! Nem kell már sokat várni!

Tudom, hogy a fenti gondolataim nem vigasztalnak, nem is tudnálak most vigasztalni. Csak úgy éreztem, hogy le kell írnom....

Lecso!
Semmi bajom. Vagyis relative semmi. Émelygésem egyáltalán nincs. :roll:
Du nem aludtam, most elég hulla vagyok.

Csók Mindenkinek!

(6+1)
Vendég

Gina: én is nagyon sajnálom. :(

Dimet: drukkolok nektek.

Kincs: te már az 1 cn.-en vagy? nem együtt mentek a napjaink? Nekem még semmi, bár állítólag volt pé-m a ferty szerint a 15 cn-en. Egyébként én július 1-vel kezdtem a déli 850 mg-omat és kellett kb. 2-3 hét, hogy ne menjen a hasam tőle.

lona: könnyen odataláltál? Jó ára van. Én most vettem egy terhességit a dm-ben 799 Ft-ért és ez nem a legdrágább. Ha most nem vagyok babás, akkor felkeresem őket. Ha meg az vagyok, akkor a kolléganőim szerezzenek maguknak :)

Képzeljétek, tegnap úgy megeröltettem a bokámat (aminél tavaly részleges szakadásom volt), hogy hazafelé be kellett mennem a dokihoz. Persze, hogy siettem, mert hülye módon a tűző napon gyalogoltam, alig vártam, hogy hazaérjünk. Itthon meg be egy kád hidegvízbe. Érzem is a hólyagomat. Na mindegy, kiírt a hétre, a jövő héten meg szabin leszek. Pihentetnem kell.

Zsizsik: neked nem érzékeny a műtött lábad?
vicky79
Budapest III. kerület

Kincs köszi kérdésed! :D

Eddig semmi bajom nincs, lekopogom, de tegnap óta szedek csak 500-at esténként, szóval ez még semmi adag. hmm. pedig este még turó rudit meg kinder pinguit eszek, meg palacsintát, eddig mégse foftam egyszer sem. hm.

kiváncsi vagyok bőrőm mikor lesz szép. azt már nagyon várom.

Kép

Kép
rejo

Kavicska bébi te meddig fogsz dolgozni? Táppénzre nem is akarsz elmenni így az elején?

Bár ha ilyen jól vagy... :lol:

Kép

Kép
rejo

Köszike lányok!

Kavicska neked külön köszi..IGENIS segítenek a szavaid.

Igen, sírtam, igen, szomorú vagyok. Délután kertben dolgoztam, levezettem az energiát ( meg már 3 hete nem csináltam ott szinte semmit) ....gondolkodtam. Azt hiszem, ennek a sikertelenségnek oka kell hogy legyen. Megbeszélem a dokikkal, érdemes lenne-e egy laparoszkópiás vizsgálat vagy valami. Hátha endometriózis vagy mittom én még mi bajom van. Egyszerűen nem fér a fejembe, jók a hormonok, reagáltam a stimura, minden tökéletes...és mégsem. Azt még nem tudom mikor kapom meg a fagyibabákat. Szeretném ősszel és 3at. De először megbeszéljük a dokik + én + apa, hogy mi lenne a következő lépés. ( és addig diéta, leadok 15 kg-t!) ..... még szerdán ujabb teszt, azt mondják kötelező :( Mégegyszer hallagassam végig, ahogy sajnálkozva mondják: nem sikerült :( .....DE NEM ADOM FEL!

Most egy ideig nem leszek.....bocsika!

Pussz!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Mi van ezzel már megint :?: :!: :!: :evil:

Gina: Megértelek és drukkolok neked, hogy minél hamarabb sikerüljön! Várunk vissza!

Pussz

Kép

Kép
bettica

hahó!
krumplis pogácsa

engem beenged! Ti is láttok vagy csak én magamat?
krumplis pogácsa

na megint egy próba
krumplis pogácsa

[quote="krumplis pogácsa"]n írta:krumplis pogácsaa megint egy próba

igen így működik. Kattincsatok az "idézet" gombra valamelyik hozzászólás jobb felső sarkában, és akkor tudtok írni.
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Ginacska, en csak csatlakozni tudok Kavicska velemenyehez. A mostani lombik tenyleg ugy zajlott le, hogy ossze sem lehet hasonlitani az elso lombikkal. A kilenc fagyibaba nagyon remenyteli...Pihend ki magad, beszeljetek at a dolgokat, mert a lelki megnyugvas sokat segit....es azutan ujult erovel vagtok neki a fagyibabas beultetesnek...Bar a sors utjai kifurkeszhetetlenek, nem lennek meglepve, ha kozben spontan is bekoltozne hozzatok egy kis lelek. Sok erot es kitartas kivanok a lelki feltoltodeshez!

Mona, hogy vagy, remelem megallt a barnazas?

Rejoka, kuldtem mailt, megkaptad?

Alice
alice27

végre végre végre trallalala! halleluja! hallleluja! halleluja haleluja, halelluuuuuu u ja! :lol: :lol: :lol: :lol:

Alice nem kaptam semmit, pedig nagyon vártam már napok óta! :cry: megpróbálod még egyzser elküldeni?

Ginuska ne próbálj ennyire okot keresni. nem lehet ezeket a dolgokat ésszel és akarattal irányítani. sajnos. vagy inkább szerencsére? :roll:

Kép

Kép
rejo

Rejo, koszi a magyarazatot! :wink: Meg a mult heten valaszoltam (ket mail is ment)...kuldom megegyszer oket!
alice27

végre.....jaj, ez a függőség

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Nagyon szép jó reggelt!

Remélem ti tudtatok aludni.Hosszú volt nagyon az éjszaka!Monácska+a babnet volt a fél éjszaka az álmomban.Zűrzavaros volt az egész.Kerestem őt,de nem találtam sehol!

Na mindegy!Megkapta ma reggel az sms-t Monácska és válaszolt!
:"Drága Lecsó!

Megkaptam az sms-t is, és köszönöm az aggódást. Sajnos elég rosszul alakulnak a dolgaim, és nem találom a kiutat belőle....
Jelentkezem, ha van valami.

Mindenkinek szép napokat, Te pedig nagyon vigyázz magadra!

Mona'

SZERETÜNK MONÁCSKA!!!!MINNÉL ELŐBB OLDÓDJON MEG A GONDOD AZT KÍVÁNOM!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnapi napon nagyon kibabrált velünk ez a két topik. :lol:
Azonnal kiderült, hogy minket nem lehet leállítani.
Lafi leleményessége önmagáért beszél. Azt is láttam, hogy a Szerkesztőt különböző hangvételű levelekkel bombáztátok. :lol:
De megolódott!!! :D

Monácska!
Nagyon sok pozitiv energiát küldök feléd.+++++++++++

Az éjszaka nem aludtam jól. Vagy az időjárás, vagy fáztam, vagy mittomén, de rosszúl aludtam, most pedig eléggé hullának érzem magam. :roll:

De mennem kell dolgozni! :? :lol:

Jók legyetek.
Mindenkinek sok puszika!
Vendég

Sziasztok jó reggelt!

Ez a tegnapi nap nem volt semmi...erősen függünk :lol:

Ezoterika fogadd nagy nagy gratulációm,jó egészséget!!

Monácskát olvastam az nlc-n..... :cry: :shock:

Anyooka jó olvasni a soraid,a dokid 100% foglalkozik veled te pedig vidámabb vagy! :P

Csajok tegnap voltam dokinál,Lafi a kérdésemre azt válaszolta hogy a pco-s petefészeknek van "kérge" de ha van pé akkor az reped és a pete kiszabadul,ha még pé sincs akkor van gond...hát :roll: nem érzem magam okosabbnak..
És azt hiszem nem tudok dokiban bízni :( és ez gond lehet..
Ezt a hónapot clostizni akartam,hogy két spontán ciklus után kicsit segítsünk a szervezetemnek..a doki azt mondta hogy vagy spontán,vagy pici hormon...a clostit pco-soknak nem javasolja a nyálkahártyát véknyítja és a cisztásodást is erősíti..hát okéebben van igazság..
De a hormontól kicsit tartok...végül 3 szurit írt ki aztán meglátjuk,hogy reagálok...
Nem így képzeltem ezt a hónapot és kicsit feszült vagyok,Ti a dokitok javaslatát kételkedés nélkül elfogadjátok,nincs agyalás,hogy így jó lesz e??

puszi!
Vendég

Anyóka!
Igen jó döntést hoztatok! :wink:
Onnan gyerek nélkül el nem jössz! :wink: (Norka szavait idézem)
Vendég

Kincs!

Én totál megértelek.
Szégyen vagy sem, én is szoktam agyalni ezerrel, h akkor most mi és hogy legyen.

A görbém egyre viccesebb:
Kép

babszika

Csajok!

A Mona válaszolt a mailemre:

"Elég zűrösek lettek a dolgaim...... Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy a baba megmaradhat, a párom hátraarcot csinál. Mélységesen megrémültem, kiborultam és nem látom a további utamat.....
Jelenleg egyáltalán nem akarok fórumozni, megpróbálom valahogy gatyába rázni az éeltemet....
Köszönöm az aggódást, fogok jelentkezni, amint úgy érzem van értelme egyáltalán élni.

A regisztrációmat töröltem....."

Hát, én szóhoz sem tudok jutni.....

babszika

Sziasztok!

Végre-végre működik!!! :lol: :lol:

Lányok, én is nagyon rosszul aludtam! Én álmomban is Ti voltatok :) (ezt nevezik függőségnek, nem?! :P )

Kincs, ebben a kéreg-repedés dologban lehet valami, mert tegnap én is megkérdeztem Tűűt, hogy mit szól a laparhoz és azt mondta, hogy mivel ilyen szépen van pé, szerinte felesleges...

Kavicska, úgy legyen! :wink: :lol:

Babszika, érdekes a görbéd... De most fent van a hőd! Szerintem volt pé-d 22. napon! Ha holnapra+holnaputára beírsz 36,7-et ad a ferti vonalat?

Végre hűvös van!!! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Anyooo!

Ha beírom, akkor feri tényleg a 22. napra teszi pé-t.
A vicc az az benne, h 36,7 sosem szokott lenni :lol: :lol: :lol: Tegnap 3x néztem meg a lázmérőt, mert azt hittem, h álmos vagyok és rosszul látok :D

babszika

Babszika, mióta szeded a metet? Met előtt nekem is nagyon alacsony volt az alaphőm és gyönyörű szépen felment 36,6 környékére. A görbuszod szépen emelkedik!

Kép

Kép
anyoooka

Te Anyoooo!
Én még nem is szedem!!!! :lol: :lol:
Holnap megyek Tűű dokihoz és remélem, h kapok!!!!!!

babszika

Babszika :oops: Tűű dokinál jó kezekben leszel, az biztos! :wink: Drukk holnapra!

Kép

Kép
anyoooka

Köszi! :lol:

babszika

Vicky!
Könnyen odataláltam!!
Remélem a kolléganôidnek maguknak kell ezt elintézniük, mert ... :wink:

Kincs!
Ki tudja, talán tényleg ez a jó megoldás! Miért félsz jobban a hormonoktól, mint a clostitól?

Anyóka!
De jó, hogy megkérdezted ezt a mensi dolgot! Nekem is gyengébb mióta szedem, de ennek ellenére mégis valahogy normálisabb. Csak lehetne egy két nappal hosszabb.
Kaáli? :wink: Igencsak élesedik a helyzet!!

Én szuper jól aludtam, mert végre h?vös volt! Bár úgy nézek ki, mint aki nem aludt semmit :roll: , biztos most jöttek ki rajtam a meleg miatti kevés alvás jelei.

Lona
lona1

Jó reggelt Mindenkinek!
Anyoooka!Nem vagy semmi,jól felpörögtek az események körülötted is! :wink:
Kincsecske!-Én úgy vagyok ezzel,amíg nem próbáltad nem fogod megtudni,hogy fogsz reagálni a hormonra....Nekem Nati az első lórugásra össze is jött!Próbát megér! :wink:
MONÁCSKA!Ide nem csak olyan csajok járnak akik terhesek és ha a baba nem maradhat meg,mi azért remélem,hogy megmaradhatunk Neked!Regisztrálj újra és öntsd ki a szíved,tuti sokat segíthetsz ezzel a lelkednek!-és ha találkozhatsz is párunkkal....kicsit könnyebb lehet.......szerintem!!
Én is sokszor eltünök,előkerülök.....jó pár válságon mentem keresztül.....de jó volt vissza jönni ide!GYERE VISSZA! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Hali!

A mensim nekem is 2.1/2 napig tartott, most már pici barnázás van csak..
A clostival nekem soha nem volt gondom,nem csinált cisztát és novemberben a 14cn két 18mm tüszőm volt clostira..ezt tudom,hogy jól működik
A hormonokat már nem egyszer próbáltam az utolsó kisérletezés májusban volt túlstimuval.....
Most másik szurit kapok,és kevesebb adagot remélem minden jól alakul és a végén azt mondom kár lett volna kihagyni..

Monácska sztem a pároddal kell tisztázni a dolgokat,ha erre a pici életre tényleg vártatok,nem gondolhatjátok,hogy...
Vendég

Kincsecske!
Ezt próbáltam leírni......ha nem próbálod most ki,nem tudod mit hagysz ki....remélem érted.....(Én legalábbis iilyen vagyok!) :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most jövök a nődokitól!A pici szépen növekszik.Már 17 mm-es.Különesebb teendőm nincs!Tovább szedni a gyogyit egy marékkal+Pihenés,de sok!

Legyetek jók ha tudtok!
Puszi!

Kép

Kép
lecso

Kép Növögessetek!Örülök,hogy minden rendben! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mona nagyon sajnálom, hogy ennyi szenvedés után, mikor már sikerült végre, akkor.... Tarts ki! Van miért élni, hidd el. Ha szükséged van ránk itt vagyunk és szívesen meghallgatunk... Nagyon vigyázz magatokra!!!

Lányok: Asszem pém volt :) Nem is mertem remélni, hogy ilyen korán. Még csak másfél hónapja szedem a metet és megfelezte a ciklusomat. :roll:
Most biztosan nem jött össze a babó, de abszolút nem bánom. Hasson csak a met, tegyen helyre, hogy jó eséllyel induljon a terhességem...

A kéreggel kapcsolatban nekem azt mondta a dokim, hogy azért olyan fájdalmas a mensim és pém is, mert vastag a petefészkem külső héja, mint a legtöbb pcosnak... Akár még lehet is benne valami. :o

És a görbém:
Kép Hőgörbe

Kép

Kép
bettica

Köszi Kandika!

Növekedünk!Remélem így is marad !Mindent megteszünk érte!

Kép

Kép
lecso

Lecso: Tök jó, akkor minden rendben van és szépen fejlődtök. Csak így tovább! :)

Kép

Kép
bettica

Lecso ez szuper! Minden okés!

Bettica ez gyönyörű!
Vendég

Sziasztok,
czinkeb. vagyok, 29 éves. nem vagyok egy profi a netes csetelésben, de remélem jó helyen vagyok. olvasgattam a levelezéseiteket, és látva, h nagyon bennevagytok a PCOS témában bátorgodom beszállni, remélem nem baj.
jan-ban leraktam a fogigátlót, és februárban már éreztem, h vmi nincs rendben, mert nem jött meg, de baba sem volt. elmentem márc-ban nőgyógyászhoz, aki az uh alapján pco-t állapított meg. 2 hónapig clostit kaptam, de nem lett baba, így már puregont írt fel + repesztőt. most a nyarat ki kell hagynunk, mert a párom keveset van itthon és az időzitett akciózás nehézkes lenne.
a nőgyógyászom szerintem megbízható, rendes, alapos, csak nem túl bőbeszédű, de szerintem csak nem akar feleslegesen idegesíteni, bár én nagyon beparáztam. azt mondja, h az nem jó, mert akkor csak annál nehezebb lesz nekem, ne aggódjak, lesz baba. de az a baj, h hiába mondja mindenki , h ne aggódjak, csak annál jobban idegeskedem. egyébként a vérképeim a doki szerint normálisak, ciszták vannak mind2 petefészkemben, nem jön meg csak gyógyszerrel, nincs peteérésem.
a pcos honlapot már alaposan átrágtam, az előadásokat is meghallgattam, de azért még vannak kérdéseim. ti biztosan tudjátok a válaszokat.
próbáltam időpontot kérni a SOTE endokrinológiára a honlapon ajánlott dokihoz, de csak szept végére(!) tudnak időpontot adni. dr Tűű dokihoz magánrendelésre is csak aug végére tudnék menni, és a PCOS csomag 36.000 lenne nála = első állapotfelmérés + 1 laborvizsg + leletelemzés + diabetikus tanácsadás.
az ilyen kivizsgálásra még hányszor kell visszamenni? ez hogy megy?
tudtok ajánlani vhol vkit akihez vmivel gyorsabban lehet bejutni vagy ez normális? nem szívesen mennék magándokihoz ha csillagászati árakkal dolgozik, mert azért a nőgyógyász sem 2fillér, de nagyon várom a lehetőségeket.
említettem a nőgyógyásznak a metformint, de szerinte még várni kellene. nincs se mellette, se ellene, de ő nem tudja felírni.
egyébként a PCOSoknak akkor csak a metformin a tuti megoldás?
bocsi, h levelem hosszú lett, de gondoltam újként inkább leírom a teljes problémámat.
szóval nagyon szívesen venném, h ha ajánlanátok egy jó endokrinológust és ha bármi tanácsotok van egy kezdő reménykedőnek.
köszönöm

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

gyors bekukk: jelentem még 2 in 1. nem hatott a hidegfront.

Kép

dimet

Szia Czinkeb. üdv közöttünk!

Tényleg ne aggódj, lesz babád!!! :wink: Ha visszaolvasgattál, láthatod, hogy milyen sokan babásodtak már közülünk (és a többiek is fognak, tuti!)

Igen, PCO-soknak a metformin a megoldás. Ez ugyanis nem nőgyógyászati hanem endokrin betegség. A metformin pedig az inzulinrezisztenciát gyógyítja, ami ennek az egésznek az okozója.

Amit NE tegyél: ne hagyd magad stimuzni!!!! Rosszat teszel vele magadnak! Egyébként is, előbb az ir-t és a hormonjaidat kell renbe tenni! Ha olvastad a pcos.hu-t akkor azt is láttad, hogy kezeletlen PCO-soknál milyen magas a vetélés aránya.

Doki. Szerintem Tűűnél jobb kezekben nemigen lehetnél! Én mindenképpen őt ajánlanám Neked! Gyorsabban bejutni pedig szerintem sehová sem lehet... És az ára sem olyan iszonyú, ha megnézed, hogy mi mindent kapsz érte...

Tűűhöz 3 havonta járunk vissza ellenőrzésre, laboreredménnyel a kezünkben.

Nem írtad, hogy hormonokat néztek-e Nálad! Ha igen, milyenek lettek az eredmények?!

Kép

Kép
anyoooka

Bettica, gyönyörű a görbéd!

Lecso, szuper! Vigyázz magatokra!

Lafim, merre vagy?!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok,
köszi Anyoooka a tanácsokat!
néztek hormont: clostis kezelés előtt TSH 2,083, ösztradiol: 80, progesteron 0,3 , prolactin 12,8, FSH 7,1 , LH 16,6 ,
duphastonos ciklus 3. napján TSH 1,913, ösztradiol: 65, progesteron 0,2 , prolactin 9,1, FSH 7,5 , LH 12,2 :arrow: nem tudom,h ez mennyire gáz eredmény.
endokrinologushoz meg most szerettem volna menni, de kicsit kétségbeestem a hosszú várólistát hallva, meg hát kikerekedtek a szemeim a PCOS csomag listaárán. akkor ezek szerint a 36e után még 3havonta kb 20e az endokr. várhatóan. csak azért kérdezem h tudjak számolni, és áttervezem a költségvetésünket.
bár a baba mindent megér! és ha tényleg ezzel lehet csak eredményesen babásodni, akkor belevágok mindenképpen.
mégegyszer köszönök előre is mindent!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Kincs,
Kandinak szerintem is igaza van. Ha nem próbálod meg, nem fogod megtudni, segít-e. Talán épp erre a kis rásegítésre van szükséged.
Tudom, itt senki sem rajong a clostiért, de én már a második hónapot nyomom :oops: A lombik nekem is túlstimus volt, a legnagyobb dózisokat kaptam, ráment a gatyánk és nem lett annyi petesejtem, hogy többször kaphattam volna vissza fagyibabákat.
A clostytól viszont először 4, most három óriási tüszőm lett és nem kellett a maximális adag. A nyálkahártyám most is elég vastag,nincs egy cisztám se, nem híztam, de fogytam 7 kilót. Úgy gondoltam, mielőtt újabb lombikra mennénk, amire egyelőre nehezen szánnám rá magam (nekünk apa miatt sajna nincs garancia a spontán sikerességére), megér néhány hónap próbálkozást :)

Kép
wandrea

Érdekes amit írsz Wandrea. Én meg annyira nem szeretem a clostit, hogy ha mégis szükség lenne inszeminációra, meg szeretném próbálni gyogyik nélkül. Hát nem tudom mit fognak szólni hozzá...
lona1

Szia Lona!
Fel tudtad adni ma a csomit? :wink:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Mi van csajszik....van topikunk....és mégse írtok?????
kandi72
Budapest III. kerület

csajok, azt mondta a dokim kevés a magzatvíz, ráadásul nála bazi magas votl a vérnyomásom (pedig itthon méregetem, és nem szokott annyi lenni....)
úgyhogy ha így marad minden, akkor ha visszajött a szülésznőm külföldről,megindítja a szülést. .......
holnap megyek vérvételre, vizeletre és uh-ra.
szombaton mindne rendben volt, remélem még mindig így van
ja, már beállt a medencébe szépen.
most aggódok.....
ennyi.

Kép

dimet

Sziasztok!

Lenne egy butyuta kérdésem felétek: honnan lehet tudni, hogy van pé? Csak hőmérős módszerrel ellenőrizhető?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert pillanatnyilag hulla vagyok. Én se aludtam valami jól. Nődoki szeptemberig szabin. pff. Nem baj, kivárom, hátha addigra tisztul a pf-em ;)

Anyoo, érdekes, mert met óta a pés mensik tényleg kevésbé fájnak, és kevesebb is. A nem pés is sokkal kevesebb, már-már annyira, hogy inkább barnázás.
Tényleg erről a mensi, de mégse az jelenségről kérdezted? Meg a magas progi mellett barnázást is? Mit mondott?

Kincs, ez a kérges dolog tényleg érdekes! Pl. sosem hallottam nem pcos-októl, hogy éreznék a pé-t. Mi igen. Ennek is biztos van valami köze ahhoz, hogy nálunk esetleg nehezebben szabadul ki a pete.
Hormont én nem szednék, de az én vagyok. Nem csípem őket. De lehet, hogy neked pont ez kell. Norka majd eligazít biztosan! ;)

Üdv közöttünk Czinkeb! Tűű dokinál a kontroll én úgy tudom kb 7000 ft. Legalábbis a régi helyen annyi volt. 20.000 biztos nincs!!!
A hormonjaid szerintem nincsenek rendben, legalábbis annyira nem, ahogy az orvos mondta. Progid alapján peteérésed nem volt, és az LH/FSH arányod is rossz. Ezt nem azért írom, hogy beparáztassalak!! Mindenképpen várd meg Norkát, Rambókát, Kavicskát, ők profik a hormonokban, az ő szavuk számít! :)
Vígasztalásként mondom, hogy nekem 3 hónap alatt helyre rántotta a metformin majdnem az öszes hormonomat. Nincs garancia, hogy nálad is ennyi idő alatt helyrejönnek, de előbb-utóbb biztos tökéletes hormonháztartást csinál.
Én is javasolnám,hogy jelentkezz be már most Tűű dokihoz, 1 hónap nem olyan sok idő, addig pihengetsz, és tájékozódsz a metforminról.

Dimet, akkor esetleg a meleg front? ;)

Mona, ha olvasol mégis: KITARTÁST! Sokat gondolok rád, rátok!

Kandi, én itt vagyok!!! :)

Kép
mamint

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?