Sziasztok,
Képzeljétek délután simán aludtunk 3 órát
Úgyhogy szerintem megint jó későn alszunk ma is el… Tegnap délután is sikerült 2 órát, aztán hajnali 2 után aludtunk el, persze reggel ez nem tűnt túl jó ötletnek
Amúgy éjszaka kicsit kivoltam… Ma 5 (!) hónapja történt… Félelmetes, hogy ennyi idő eltelt már. Viszont remélhetőleg ennyivel közelebb is vagyok ahhoz, hogy anyuci lehessek egyszer végre. Bocsi lányok, de ez most úgy kikívánkozott belőlem…
Numa,
Ha nem kocsival jössz, akkor szívesen hozlak-viszlek a talira! Úgyis szomszéd kerületben lakom, nem tart semeddig arra indulni
Agnese,
Édi lehet, ahogy Milán beindul
Képeket kérünk!
Napcsi,
Neee csináld, a talira mindenképpen jönnöd kell! Oszd ki a melót, aztán irány a tali!!!
Tini drága,
Olyan kis drága vagy!!! Nagyon gratulálok, hogy minden rendben volt az UH-n, és persze a kukachoz is
Puszi neked!!!
Réka,
Kár lenne, ha nem tudnál jönni a talira!!!
Nagyon gratulálok az AFP-hez! És még jobban gratulálok a kisfiatokhoz!!!
:D:D:D:D
Chesti drága,
Sajnálom, hogy megint bacit találtak!
:(:( Drukkolok, hogy ne kelljen megint gyógyszert kapnia rá, és hogy magától elmúljon!!
Fantasztikusak a képek Nikiről!
:D Annyira szép, nagylány már!!! Milyen lazán támaszkodik az asztalra ivás közben, mintha bárpult lenne
Kis tünemény!
:D
Benszi,
Sajnálom, hogy csalódtál a genetikai UH-n! Na majd a 4D
Lucia,
Zabálnivalóak az ikrek!!
:D:D:D És komolyan egyre szebbek (ha még lehet fokozni
)
:D
Lukréciám,
Gyönyörű és csini kismami vagy, úgyhogy ha anyud ilyeneket mond, akkor fogd be a füledet, mert tuti benézi a dolgot. Biztos rólad beszélt?
Sharon,
Nekem azt mondta anno a dokim, hogy nem kell éhgyomorra mennem az AFP-re , csak ha kérdezik a vérvételnél, mondjam azt, hogy éhgyomira vagyok
Persze nem nagy zabálással, de egy kis reggeli belefér
Ha nem néznek mást most, akkor nincs jelentősége, az eredményt a kaja nem befolyásolja!
Zuzmó,
A lényeg, hogy a talira jöttök!
Puszi!
Share,
Holnap hívlak tali ügyben!!!
Lexikém,
Egymilliárd drukk!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi mindenkinek, és jó éjt!!