Új privát üzeneted érkezett!

Numato!

Te írtad nekem azt korábban, hogy neked is sokáig nem látszott a pocid? És mikor kezdett el nőni, amikor már látni is lehetett? Most néztem, hogy napra pontosan 6 hét van közöttünk!

Kép

Kép
sharon

Szia Bibar! :D
Küldtem neked egy pü-t.
Timso :wink:

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Bibar
Igazság szerint nekem a pesti doki abszolút nem segített a döntésben. Sőt, közölte, hogy menjünk ki, aztán majd ha lesz egy kis szünete, akkor behív minket. Mondjuk mi már Balcsin megbeszéltük, mert úgyis tudtuk, hogy ez következik. Holnap megyek a városi dokimhoz. Remélem, Ő olyan lesz, amilyen szokott, mert nem szeretnék benne is csalódni. Bár, hogy őszinte legyek emberileg mindig is többre tartottam, csak itt a kórházi felszereltségben nem bízom.

Lukrécia
Minden rendben???

Sharon
Ez csak természetes. Ha megyek Balcsira, akkor tutira szólok. Meg a találkozóra is szeretnék elmenni. Erről nem beszéltünk, de úgy látom, Te is ezt tervezed.
Vendég

Bibar
Bocsi, azt elfelejtettem megírni, hogy NAGYON ROSSZ. 40- 60 között lenne jó az AFP terhes és azt hiszem 3 körül a másik kettő. Azt már leírtam, hogy nekem mennyi lett, most fejből nem tudom pontosan. Szóval elég ijesztő a helyzet.
Kíváncsi lennék, hogy hallott-e már valaki ennyire rossz eredményről.
Vendég

A magzatvíz vizsgálatra még nem sikerült bejelentkezni, mert szerdán csak vizsgálat van, időpont egyeztetés nincs. Pechemre ugye ma szerda van, úgyhogy azt mondták holnap telefonáljak. Jó lenne, ha valami csoda folytán, minél előbb mehetnék, hiszen az idő nagyon szorít. Úgy tudom két-három hét, mire megjön az eredmény. Addigra már bőven átlépem a 20. hetet. Nagyon durva!!!
Vendég

Lexi
Nagyon sajnálom, hogy megint van valami, ami miatt aggódhatsz.
Én annyit tudok az AFP-vel kapcsolatban, hogy külföldön sok helyen már nem nézik, mert egy jó UH-s géppel lehet látni, ha van valami probléma a babával. Viszont önmagában az AFP érték nem bizonyít semmit. Már csak azért sem, mert nem mindegy, hogy mikor veszik le. Nálad biztos, hogy jó időben történt a vérvétel? Ha jól emlékszem variáltak többször is, hogy hányadik héten jársz.
Azt is olvastam, hogy szintén emelkedik az AFP mennyisége az anya vérében, ha a terhesség alatt vérzést észlelnek. Nálad ez is volt. Szóval bízzál benne, hogy nincs semmi baj! Tudom, hogy nehéz, mert annyi minden történt már. De látod, hogy a babád még mindig a pocidban van, és fejlődik. Erősek vagytok együtt. Sok kitartást kívánok, és szorítok, hogy minden rendben legyen!

Agnese

Kép

Kép
agnese

Maanddaaa de jóóóó. :) Tökre megörültem, hogy biztosra mondtátok. :) Kimegyek kocsival értetek. :)

Akartam is írni, hogy aki vonattal jön, kelenföldibe, az írjon mert szívesen elugrom értük a pályaudvarra kocsival.

Napcsi, apám mekkora összhang van már most köztetek. :) Ügyes babuci, hogy befordult. :)

Numa pihi pihi pihi. :) és babatalin gonosz módon vigyázunk majd rád, hogy ne emelgesd a babákat. :)

Lippa drága kellemes pihenést kívánok, már amennyire két kis eleven cajszi mellett ez lehetséges. :)

Benszi, hogy van a derekad?
Hajnali 3? :shock: :shock: várunk a hírekkel.

Sharon, nem majd ez most nem jött be, de én jókat vidultam. :)

Mamm pü. :) és nagyon reméljük, hogy aktívabb leszel. :)
Szzéépp a vonalzód. :)

Lexi drága, nem is tudok mit írni. Én is bevállatam volna a vizsgálatot amugy. Remélem nem lesz semmi baj, és azért az megnyugtató, hogy nem látott semmit igy a doki. Méhlepény hol van amugy? Feljebb jött már? Bocsi ha már írtad. :oops:

Minyuu :) puszi neked is, várunk a jó hírekkel mihamarabb ide.

Lukrécia, Bibar tessék írni magatokról! :lol:

Agnese kérünk képet Milánról! :) Olyan jó lenne ha mesélnél legalább pár szóban, hogy van a nagy legény. :) :lol:

Nem sokára viszem a vizeletmintát, meg mérés is lesz, de tuti 9 kg-nál tart a csajszi. :)

chesti

Sharon, nem azt írtam szerintem,hogy nem látszott (egyébként mivel duci vagyok, a 3.hónap körül kezdett el látszódni :lol: , hanem azt, hogy majd egyszercsak azon kapod magad, hogy hoppá, megnőtt a pocak:) :lol: :lol:

Chesti, pihenek én, igenis értettem:)csak ez a hasfájás olyan paráztató....

Kép
numato

Lexi
Lukrécia balcsin van :D :D hát igen,jo lenne neked minnél elöbb a vizsgálatra idöpont,jo ezen tul lenni :oops: :oops: de nem lesz semmi baj,lehet hogy az időzités volt rossz :oops:

Chesti
irunk irunk anyuci :P :P :P velünk minden oké,remélem jövö hét pénteken fog mozgolodni a babuci a 4d-en,mert mostani uh-án is alukált :oops: :oops: majd akkor tudok képet is felrakni/remélem/ja és a megérzésem nem tudom miért az hogy kisfiu lesz :oops: :oops: jo kis husika a tündérlány,remélem a pisivel minden oké lesz.

bibar

Chesti

Képet majd legközelebb teszek fel. Most épp alszik a kis gézengúzom, így talán tudok írni.
Nagyon beindult Milán, forog, alig lehet bepelenkázni, és próbál mászni, és felülni. Még nem igazán jött rá, hogy hogyan kell, de alalkul. Kúszva már bejárja a nappalit(na persze nem túl nagy a nappalink :wink: ) és ha kiszúr magának valamit, addig ügyeskedik, amíg eléri. Egyre anyásabb, most már olyan, mintha nyújtaná a karját, ha át akar jönni hozzám, ha az apja kezéban van. Ha elveszek tőle valamit, akkor van a nagy sírás, és dobálja magát. De amilyen gyorsan rájön, olyan hamar le is megy. El lehet terelni a figyelmét. Még :wink: Jelenleg három foga van, most jön fent a negyedik, már elég duzzadt az ínye. Amúgy ugyanolyan vigyori most is mint volt. :D A hozzátáplálás döcögve megy, most már próbálkozunk a főzelékkel is. De remélem belejön, még szerencse hogy van még tejci. Most 68 cm és 7350-7400 g körül van.
Nagyon jók a Balcsis képek. Látszik, hogy milyen jól érezte magát Niki. :D Nem semmi, 9 kg. Nálatok, hogy megy a hozzátáplálás?
Mennem kell, mert Milán felébredt. Majd még megpróbálok jönni...

Kép

Kép
agnese

Lexi :(
Nagyon járna már egy kis nyugisidőszak nektek!
A helyedben én is megcsináltatnám azt a vizsgálatot, bár igaz, hogy én is nagyon sokat hallottam már az afp elavultságáról.
Kitartás, bizakodás, mást nem tudok mondani :oops:

Chesti, 9 kg? :shock:
Lehet ám bicepszed? :lol: :lol:

Agnese,várjuk ám a képet Huncut Milánról :wink:
Csak, hogy a csajok kapkodhassanak érte :wink:

Bibar, az én kis mazsolám is alukált a 4d-n. de legalább velünk szemben tette, így legalább láthattuk a kis pofikáfát.
Holnap délelőtt megpróbálom feltenni.

Gica, voltál ma jógázni?
Képzeld el, én is elindultam, de nem értem oda :oops:
Tegnap este útvonaltervezővel megnéztem, hogyan kell odajutni, de a cél előtt nem sokkal ellenkező irányba mentem a trolival :oops: :oops: :oops:
Annyira béna vagyok :twisted:
És akkor már csak néhány perc volt 10-ig.
Ha jó irányba mentem volna, még azért sikerült volna odaérni, bár akkor is neccesen.
Hát bánatomban bementem az Árkádba, és vettem magamnak két kis tunikát. Olyan jó kis leárazások vannak.
Na, hát így jártam.

Hát csajok, nem akarom a falra festeni az ördögöt, de nekem sajna rezeg a léc a topiktali fölött :oops: :twisted: :evil:
Azt említettem már, hogy afestés még nincs befejezve, és hogy a bátyám csinálja.
Hát, tegnap jelezte, hogy jövő hétvégén tudna jönni befejezni. :cry:
Nem azért, annak mondjuk már marhára tudnék örülni, ha be lenne fejezve, mert a tököm tele vele (bocsi) , de a talit nagyon sajnálnám.
Férjuram azt mondta, menjek csak, de még nemtom, hogy megengedhetem e magamnak, hogy ne én irányítsam őket :D 8)
Ha értitek mire gondolok...

KépKép
naposoldal

Sziasztok!!

Ismét nem jöttünk egy darabig, de itt is vagyunk, ebben az enyhe időben jobb ideülni a gép elé!!!

Olyan buta is vagyok! Ilyenkor mikor ennyi ideig nem jövök végigolvasok mindenkit, és a végére zokogok, majd eltelik egy kis idő mire tudok írni!!

Szörnyű vagyok! A kedvességeteken, a képeken, és szerintem már lassan a vesszőn és a ponton a sorok végén is tudnék sírni, pedig azt hittem túl vagyok a hormontúltengéseken! De nem úgy tűnik! :oops:

Egyszerűen imádok ide járni, még ha nem is olyan sűrűn teszem mint az elején, de minden napra van valami program, és mire hazaérünk örülök, ha ledőlök!

Nos mindenkinek gratula a változásokhoz, pocakosodásokhoz, és ahhoz, hogy ti is ki bírtátok ezeket a forró napokat!! Bár sajna azt mondják ilyen lesz az augusztus is! De ki fogjuk bírni!!

Este jövünk, és még írok külön külön is nektek!!

Helízetjelentésünk: tegnap volt a genetikai Uh-unk, és láttam mindenét, láttuk, a kukija is ott volt, és azonnal szerelmes lettem a kis kukacosunkba, az arca tiszta apja lesz!! Apácska jelezte ezt nem tudja hogyan állapítottam meg, de én tudom! :D Minden megvan ahogyan a nagykönyvben meg van írva! És egy érdekesség!!!! NEM SZABAD HANGOSAN NEVETNI KÉREM, E A KUKACA ÚGY ÁLLT MINT A CÖVEK! Na és amint néztem meg is jegyeztem tiszta apja, majd később már hazafelé jeleztem apácskának, hogy nem vette észre senki mire értettem, de én pont arra!!
:D :D

Nos 19 - 20 cm lehet kb., de nagyon ficánka volt, pedig előtte aludt, és torna gyakorlatokat kellett végeznem, hogy ébredjen fel! Nos erre be is indult rendesen! De tiszta vitamingolyó, mint az édesannya, 310gr., és tele volt a pocija, és a hólyagja is! Pisilt a doki szerint!!! Hát lányok ez minden pénzt megér ez a csodás pocakosodás!!

Nos pá este ugyanit!!

Kép
tini75

Mamm :lol:
Jó, hogy itt vagy :lol:
Várjuk az aktív hozzászólásokat :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Lexi:
sajálom, ez nem igazság, hogy mindig van valami amin paráztatnak!! :cry: De a barátnőmnek is csináltak, és egyáltalán nem fájt neki, csak utána pihennie kellett!!

Nyaralóknak jó pihhit, a képek tök jók!

Tini örülök, hogy minden ok!
LÁnyok!!A talira én se tuti, hogy tudok menni, mert esküvőre kell mennem, ami nem Bp.en lesz... :cry:
Ja: megvan az Afp:1,3 :D és ma volt a genetikai UH, úgylátszik ez már csak ilyen mert nekünk is FIÚNK van!!Kicsi huszár.... :lol: tök jól van, mindene megvan, tuti fiú, mert én is iszonyú jól láttam a kis kukacát és a zacsikat is, és csak utána mondta a nőci, hogy gartulál a fiamhoz!!Annyira furi még...mindig mindenki azt mondta, hogy nekünk csak lányunk lehet...na majd tanulok a hugomtól...Apukám örül, lesz nagy hagyományőrzés az unokáinál! :lol: Mi meg megbeszéltük, hogy így izgisebb lesz a tesó projcet :D :D

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Naapccssiii ne mááárrr. Gyere el. :) Kiadod az ukázt a pasiknak reggel, és jöhetsz is. :) 10-14-ig lesz, hacsak 1 órácskára is ugranál be már az is tök jó lenne. :)

Tini tiszta érzelmi hullámokat élsz meg, az egész hsz-ből lejött. :) Édeess vagy. :) Már be is írtalak táblába, nagyon örülök, hogy ott leszel/lesztek. :)
Kis kukacosod zabálnivaló lehet. :) Jót nevettem. :)

Agnese egyszercsak egyik napról a másikra eszi majd a kajcit. :) Nikinél akkor jött be, amikor hús is került bele. Amennyire nem akart enni, most már a napi 2 főzelék megy. :) Bár a melegben nagyon nem akart enni.
Hozzáteszem a cici még mindig főtápláléka. :lol: :lol:
Már 3 fogacska? :) Nálunk megint leállt, bár 3 hete már tök duzzadt a felső ínye.
Akkor Milán is hamarosan hipp-hopp felül, majd mászik, és már állni is fog. :) Niki kúszásból elég gyorsan rájött a mászásra, bár bevallom, én mint a hülye kutya trappolva mutattam neki hogy is kéne. :) A mai napig tetszik neki, ha négykézláb megyek felé, vagy jön utánnam. :)

Kontroll:
Hát vizeletben volt megint baci. :( Nem sok, de jövő héten is kell vinnem, meglátjuk leküzdi e magától vagy sem. Mérik majd hosszát is a csajénak, most 8400 g. :) még nincs 9 kg, pedig irtó pufikának látom, harapdálni való kis hisztipanka :) :lol:

Kép Kép Kép Kép

chesti

Kép
Kép Kép
Kép
chesti

Chesti!
A derekamat az uram karban tartja maszírozással!
Bariném!
Már most cövekőrmester lesz belőle!De jó!Tényleg nem semmi kis vitaminglyócska!Gratulálok nagyon!Talira jössz ugye?Chestinek már beígértem!
Réka!
Grat a kicsi Huszárhoz!És a jó Afp-hez!
Lexi!
Ezt hol csinálják?
Bibar!
Mikor mész 4D-re?
Sharon!
Neked mikor lesz Afp-d?
Numa!
Nyomd a pihit!

Szóval a Jánosban a genetikai az szar!Ugyanezeket megmondja majd minden alkalommal a saját dokim is!Szóval,koruknak megfelelően nőnek,hihetetlen a hyperaktivitásuk és a drága kis Senillám ásítozott és bemutatta a mutatóújját a dokinak,hogy ne csesztesse már!Némónak megint láttuk hatalmas szerszámát,ami a lányok szíve lesz!Adatokat fejről combcsontról nem írok,mert felesleges!
Kép az nem játszott be és 10perc alatt végeztek a 2 babával!Én úgy tudtam hogy rétegesen átnézik a vesét,májat,agyat stb.Hát nem.Megkérdeztem hány centisek és hány dekásak!Válasz:hát a könnyvekben leírják!Mondjuk nem volt bunkó,csak basszus,azért tudni kéne szerintem és nem csak találgatni!Na mindegy!PÉntekre bejelentkeztünk !D-re és genetikai UH-ra az Istenhegyire,mert ott Á-tól-Z-ig megnéznek mindent alaposan!
Vendég

Chesti!
A Niki nem pufi,hanem édes luvnya!Gyönyörű!
Vendég

Chesti :lol: Édes kis NIKIBABA :lol: :lol:
Husis karok, lábak :lol: :lol:
Annyira dögönyözni való :lol:

Meglátom,mit tehetek tali ügyben :wink:
Rajta leszek...

KépKép
naposoldal

Benszi
hát nem semmi,nagyon alapos volt a doki :twisted: :twisted: én jövö hét péntekre jelentkeztem be 4 d re,elöbb is mentem volna de a 16. hetet meg akartam várni :oops: :oops: már nagyon várom :lol: :lol:

Réka
gratula a fiukához :lol: :lol: mi is lányosak vagyunk de van egy sanda gyanúm hogy kisfiú lesz :oops: :oops:

Chesti
az a fránya baci :cry: :cry:
de ezek a gyönyörűűűűű szemek :P :P nagyon jók a képek,már hiányoltam :P :P

bibar

Lexi
Most olvastam,hogy mi történt veled.Én is megcsináltatnám avizsgálatot és én sem szeretnék beteg babát!Uncsitesómnak is volt ilyen vizsgálata,túlélte és szép egészséges kislánya van!
Sok erőt és kitartást kívánok!
Sajnálom,hogy nem tudtunk a hétvégén találkozni,de ahogy írtad tényleg gyorsan repült az idő!Remélem lsz még alkalom a talira!

Réka
Gratulálok a fiacskádhoz!

chesti
Ezekkel a hatalmas kék szemekkel nem lehet betelni!
gabicsibe

Sziasztok mindenkinek!

Nem tudok sokat írni, élünk és virulunk, az augusztus 4 jó lesz nekünk, mert átrakták a szemészet kontrollt jövő hétre....

Lexi, a magas AFP általában velőcső-záródási rendellenességre utal, az tökéletesen látszódna egy ultrahangon is!!!!!! De: Magas AFP-t okoz a koraterhességi vérzés is, abban pedig bőven volt részed.

Szerintem semmi baja a babádnak, igaz én csak belgyógyász voltam szebb időkben, amíg nem lettem 24 órás "Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom
társkutatóként.".
Milyen vizsgálatot akarnak nálad?

Puszi mindenkinek, este még benézek, ha hagynak a bébik, addig is teszek fel képet.

Moni, irtam neked!

Lucia

Kép Jaj úgy élvezem én a strandot...

Kép
lucia1

Lucia!
hát zabálnivalók a gyerkőcök!
Bibarci!
Gondolhatod kicsit furán jöttünk ki,de azért vidámak voltunk!

Apa azt mondta a motorban bizt volt,hogy kell,de a hogy már tutira kell venni egy puskát,mert jönnek a pasik az ő lánykájához!
Vendég

Sziasztok!

Újra itthon. :lol:

Chesti

nagyon tündériek a képek!!!!Már olyan kiváncsi vagyok Nikire "élőben" is ! :lol: Sajnálom a bacit.Ilyenkor mi van,mit kell csinálni?

Gica

Asztahétszázátdevékonyvagy!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem semmi ekkora pocak mellett!!!!!Anyukám milyen büszke lenne rám ha ilyen vékony lennék! Egész hétvégén kaptam az érzést,hogy hogy nézek ki! :shock:

Zsókuci

szuper jók a fotók,nagyon tuti kis nyaralás lehetett..... :lol: Szerintem tündéri a kis fotó rólad! :P

Numa

szép a pocód!Pihengess akkor!Mikor kell visszamenned a dokihoz?Érzed már a csapatot????

Taptau

édesek a képek!Kik azok a gyekőcök Mátéval?

Napcsi

de ügyes kislányod van!Hááát,a jógára indulásod....,mintha magamat látnám....ezek a mérlegek....!!!! :lol: :lol: :lol:

Mamm

gratula és írjál többször!Jó a vonalzód! :wink:

Lexi

Luciának igaza lehet,Te aztán véreztél eleget,lehet,hogy azért ilyen magas az AFP.Én is elmennék a szúrásra,de ezt Te döntsd el,ne a mi tanácsunkra cselekedj.

Timi

Örülök,hogy minden ok volt az UH-n.

Bibarci

Hát szerintem haláli fazon a bébi,tojik a világra,békésen szundizik,jöhet UH,bármi! :lol: Bár ha ilyen nyugis lesz,akkor nem a szüleire ütött!! :lol: Holnap csörgök,puszika :P

Kép
lukrécia

Képzeljétek pár napja nekem is keményedik a hasam.Írtó sz.r érzés.Ugyhogy Dr.Lukrécia megemelte ismét a magne b6 adagját 3×2-re. :lol:

Kép
lukrécia

Lucia :D
De édesek a gyerkőcök :D
Zsombi mindig ilyen kis komoly, férfias? :lol:

Lukrécia :lol:
Jó, hogy megjöttél :lol:
Én nemtom, de a Bibarcival közös fotón nagyon csini vagy. Nem vagy te túl kritikus magaddal?
Vagy csak anyukád?
Vagy ez is mérleg vonás? :wink:

Benszi, klassz kis alapos vizsgálaton vettetek részt :roll: :shock:
Az jó, ha tudtál rajta vigyorogni... :)

KépKép
naposoldal

Bibarci, én is valahogy fiút érzek neked :oops: 8)
Pedig a százalékokat nézve nagyobb az esélye a lánykának...
Kiváncsi vagyok nagyon :wink:

KépKép
naposoldal

Bibarci!
mi lesz kicsi alvós Bibar neve?
Lukrécia!
Nagyon szar a keményedés!Én már kb.2 hete 3X2szedek!És azt mondta ma a doki,hogy ez egyre szarabb lesz!

Jajj!El is felejtettem írni!Eddig azt hittem a kiscsaj a bolond,mint az anyja,hát nem!A fiú rugdal iszonyatosan és a lány a nyugisabb!A fiú alul épp fejjel lefelé,a lány meg keresztbe a köldököm körül lábbal lefelé!És egymás bokáját rugdalják állandóan .Egy hete még fej-fej mellett voltak!nem bírnak magukkal!De hát az én büdös kis kölkeim,hogy egyem a szívüket!
Vendég

Lukrécia!

Milyen volt a Balcsin? "Kibírtad" anyukádat?
A keményedés elég szar dolog, nagyon utálom. Most már én is magamnak állítom be a gyógyszereket. Az egyik doki a 15. héten progeszteront írt fel, amit a 12. hétig lehet szedni, a másik meg No-Spa-t, ami meg a méhszájat is ellazítja.... hát erről ennyit. Fogtam az összeset, kidobtam és én is 3x2-re emeltem a Magne B6-ot és pihenek.
Hű-ha, most nézem, túl vagy a felén!!!!!

Benszi!

Holnap megyek afp-re meg a védőnőhöz is. Az afp-t éhgyomorra veszik le? A laborban azt mondták, hogy kicsit ehetek, de a neten azt olvastam, hogy éhgyomorral kell menni! Mi az igazság? Ha lehet enni akkor nem mennék korán reggel, mert akkor rengetegen vannak és nem nagyon bírom még a sorbanállást. Mostanában sokat szédülök. Viszont, ha később megyek, addig meg nem bírok koplalni.... micsoda gondok! :roll:

Rékaróka, Tini!

Gratulálok a fiúkhoz! Legalább javul a topic fiú-lány aránya és lesz akik udvarolnak majd a szebnél szebb csajoknak!!!
Már én is nagyon várom, hogy kiderüljön a dolog. A sima 18. hetesen már lehet látni vagy csak a 4D-n? Még két hetem van!

Kép

Kép
sharon

Napcsi!
Annyira örültem,hogy tuti a lányka is,hogy beletojtam,mert tudtam úgyis elmegyünk az Istenhegyire,ott meg nagyon alaposak és olcsók is!
Vendég

Sharon!
Én éhgyomorra mentem!Nekem ott vették le a vért,ahol a ctg-t csinálják az anyukáknak!Szerintem eszel egy falat kekszet,nem lesz semmi bajod!Drukkolok!Az a baj,hogy a haskeményedésre csak az ágynyugalom a jó!
Vendég

Sharon!
Afp-re én is éhgyomorra mentem, mert a Margitban ilyenkor cukit is néznek.
És igen, sima uh-n is jól látni!!Legalábbis én teljesen mezei uh-n voltam és azonnal, összetéveszthetetlenül lehetett látni mindenét!!Mondom még a kis ujjacskáit is meg tudtuk számolni az meg ugye jóval kisebb mint a kukijuk+a zacsik! :lol: Úgyhogy nyugi!!
Hát nem tom mi van,de én is beállok a keményedők sorába.Ma szinte egész nap keményedtem. Az uh ágyra felfeküdtem, és magam is meglepődtem úgy dudorodot ki a hasam!Aztán megnyugodott, de baromi szar érzés volt...eddig nem szedtem semmit, de most én is magneb6 fun lettem...
Benszi!Jaj de cukik!annyira jó lehet egy vegyespáros!! :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

K..va rég voltam, most is csak annyi időm van, hogy beugorjak. Jövünk a talira mindenképp, képet addig már nem teszek fel, majd meglátjátok milyen a kis hercegnőm. Jön két fogacska, de észre sem vettük eddig szerencsére csak onnan, hogy megharapott és kíváncsi lettem mitől olyan kemény az ínye. Nagyon édi mikopr vigyorog meg lehet lesni. Már elhagytuk a 8 kg-t, szerintem mostmár kicsit lelassul a gyarapodás, eddig rohamtempóban nőtt.
Még mindíg szopizik szerencsére, most kezdjük a hozzátápit, az alma-körte pürét nagyon szereti és a barackot is.
Hát egyenlőre ennyi, mindenkinek puszi, majd megpróbálok sűrűbben jönni, de még mindíg fején a ház, úgyhogy....

Kép
Kép
zuzmó

Napcsi :lol:

Én nem vagyok kritikus magammal,csak az én drága édesanyám szeret kínozni! :lol: Amúgy is ha vki 55 kg-nál több,az neki már kövér. :shock: :shock: CUKI,nem? Mellesleg Ő is mérleg.... :wink:

Sharon

Én is éhgyomorra mentem AFP-re,viszont volt cukor,így nem tudom mi a jó.Alig bírtam ki én is. :lol:
Lehet hogy egy kicsit több pihit betervezek én is,mert pörögtem pár napot,azóta érzem a keményedést.Hát nem tudom. 8)

Benszi

De édesek a kis drágáid! :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Megint rohanok, csak egy gyors bekukk.

Zuzmó, de jó hogy írtál! Nálunk a fogzás nem megy simán, napok óta üvöltenek éjjel...

Lexi, közben megnéztem a könyvemet, sajnos arra nem találtam utalást, hogy mennyire emeli meg az AFP-t a vérzés. :(

Én is egészen biztosan elmennék amniocentézisre (magzatvíz-vizsgálat), ha erre a vizsgálatra gondolnak nálad. És utána megnyugodnék (megnyugodnál). Ilyenkor az AFP szintjét is megnézik a magzatvízben, a kromoszóma vizsgálatok mellett. Sok-sok puszi, kívánom hogy szerencsével járjatok!!!

Jó éjt mindenkinek!

Lucia

Kép
lucia1

Lukrécia
Neked tényleg nem a meleget nehéz elviselni a Balatonon. (Bocs, nem bántani akarlak.) Ha engem anyu fikázna, az kimondhatatlanul fájna. Ha már Ő sem lát szépnek, hát......
Nem a Ti tanácsaitok alapján akartam dönteni, csak szerettem volna tudni, hogy ennyire rossz ember vagyok, mert nem szeretném, ha beteg lenne, vagy más is bevállalná a bizonyosság kedvéért. Örülök, hogy más is hasonlóképpen gondolkozik. Amikor megtudtuk az eredményt, akkor ezt már eldöntöttük és a szavazás 2-0 arányban eldőlt. Ehhez jött anya, hugom, anyósom, Kriszti szavazata, ami már csak uazt a célt szolgálta, mint az itteni vélemények.

Lucia
Én is nagyon bízom ebben. Fura dolog ez, hiszen tulajdonképpen minden mindennel összefügg. Pont ezt vezettük le tegnap Krisztivel. A lepény okozta a vérömlenyt, a vérömleny a vérzést. Emiatt a baba nem fejlődött a kellő ütemben, így lehet, hogy később záródott valami, aminek a 16. héten kellett volna. Mondjuk ezt csak a magam megnyugtatására találtam ki, de szerintem elég racionálisan hangzik. Ugye???

Benszi
Ezt a SOTE-n csinálják. Be kell jelentkeznem. (HOlnap, ma nem lehetett) Ha jövő héten szerdán megcsinálják, hát nem tudom hogy megyek a talira. Pedig annyira szeretnék. Igazából a kockázat aggaszt, hiszen a lepényem még mindig lent van (azt hiszem Chesti kérdezte is) így a 20. hét nagyon kritikus. Nem tudom miért, de valami lehet ebben, mert az egyik ismerősöm is 2 babát elveszített a 20. héten uaolyan lepénnyel, mint az enyém. A 3. maradt meg neki, bár annál is vérzett a 20. héten, de az kislány volt és túlélte.
Hol és mikor érdemes 4D-s uh-t csináltatni?????????????????????
Annyira szeretnék többet látni belőle, csak az a baj, hogy én már rengeteg uh-n voltam. Két hétig minden nap és a heti 2 utána is megvolt. Remélem ez nem árt szegénykémnek.
Vendég

Chesti
Még mindig nem tudok mást írni, csak azt,hogy Niki gyönyörű. A súlya sem semmi. A hugom kisfia 20 hónapos és 9,5 kg. Úgy látszik nálunk a családban divat a mini bébi. Amúgy a kiscsávó gyönyörű, okos és imádnivaló. Én csak Kiscsirkének hívom, a lábacskái miatt, hiszen olyan vékonyka. Bár Krisztivel ma nevettünk a tegnapi uh felvételemen, mert nálunk is érik egy pár csirkeláb. :)

Réka
Irigy vagyok az AFP eredményedre. Gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Lucia!
Fogzásra nagyon tudom ajánlani a Viburcol kúpot. Nekünk bejött. Máté is teljesen "bekattant" egy ideje. Amióta elkezdtük a kúpot, jobban érzi magát, nem rág mint egy őrült, nincsenek felsírós-rohamai (amit a fogára fogtunk, és így utólag joggal)... kopp-kopp-kopp!
Homeopátiás gyógyszerkészítmény. Növényi- és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készült végbélkúp. Chamomilla recutita D1 1,1 mg Atropa belladonna D2 1,1 mg Solanum dulcamara D4 1,1 mg Plantago major D3 1,1 mg Pulsatilla D2 2,2 mg Calcium carbonicum Hahnemanni D8 4,4 mg 1,1 g-os végbélkúponként.
1-3. napig 2x1, majd 4-6. napon 1x.
Cukik a gyerkőcök!

Lexi, úgy tudom, a Praxis-ban genetikus doki végzi az vizsgálatot. Jól döntöttetek az amnioval, szerintem.

Puszi!

Kép
Kép
share

Lucia
Nagyon köszönöm. Tulajdonképpen az alacsony AFP utal azokra a gondokra, amelyek kromoszóma - rendellenesség következményei lehetnek. (Nálam ugye nem ez van.) A magas érték pedig uh-val elég jól szűrhető. Ezt mondta a dokim. Ezért is óriási a dilemma, mert ha elvetélek, akkor önmagamat hibáztathatom csak. Azt meg nem bírnám ki, ha megjönne az eredmény, mely szerint minden jó, de addigra már nem lenne babám. Húúú, azért ez nagyon szar!! Remélem holnap az én drága doktorom kitalál valami nagyon okosat.
Vendég

Sziasztok,

Képzeljétek délután simán aludtunk 3 órát :wink: Úgyhogy szerintem megint jó későn alszunk ma is el… Tegnap délután is sikerült 2 órát, aztán hajnali 2 után aludtunk el, persze reggel ez nem tűnt túl jó ötletnek :shock:
Amúgy éjszaka kicsit kivoltam… Ma 5 (!) hónapja történt… :cry: Félelmetes, hogy ennyi idő eltelt már. Viszont remélhetőleg ennyivel közelebb is vagyok ahhoz, hogy anyuci lehessek egyszer végre. Bocsi lányok, de ez most úgy kikívánkozott belőlem… :? :roll:

Numa,
Ha nem kocsival jössz, akkor szívesen hozlak-viszlek a talira! Úgyis szomszéd kerületben lakom, nem tart semeddig arra indulni :wink:

Agnese,
Édi lehet, ahogy Milán beindul :lol: Képeket kérünk! :D

Napcsi,
Neee csináld, a talira mindenképpen jönnöd kell! Oszd ki a melót, aztán irány a tali!!! :D

Tini drága,
Olyan kis drága vagy!!! Nagyon gratulálok, hogy minden rendben volt az UH-n, és persze a kukachoz is :lol: Puszi neked!!!

Réka,
Kár lenne, ha nem tudnál jönni a talira!!!
Nagyon gratulálok az AFP-hez! És még jobban gratulálok a kisfiatokhoz!!! :D:D:D:D:D

Chesti drága,
Sajnálom, hogy megint bacit találtak! :(:(:( Drukkolok, hogy ne kelljen megint gyógyszert kapnia rá, és hogy magától elmúljon!!
Fantasztikusak a képek Nikiről! :D:D Annyira szép, nagylány már!!! Milyen lazán támaszkodik az asztalra ivás közben, mintha bárpult lenne :wink: :lol: :lol: Kis tünemény! :D:D

Benszi,
Sajnálom, hogy csalódtál a genetikai UH-n! Na majd a 4D :D

Lucia,
Zabálnivalóak az ikrek!! :D:D:D:D És komolyan egyre szebbek (ha még lehet fokozni :wink: ) :D:D

Lukréciám,
Gyönyörű és csini kismami vagy, úgyhogy ha anyud ilyeneket mond, akkor fogd be a füledet, mert tuti benézi a dolgot. Biztos rólad beszélt? :lol:

Sharon,
Nekem azt mondta anno a dokim, hogy nem kell éhgyomorra mennem az AFP-re , csak ha kérdezik a vérvételnél, mondjam azt, hogy éhgyomira vagyok :D Persze nem nagy zabálással, de egy kis reggeli belefér :wink: Ha nem néznek mást most, akkor nincs jelentősége, az eredményt a kaja nem befolyásolja!

Zuzmó,
A lényeg, hogy a talira jöttök! :D Puszi!

Share,
Holnap hívlak tali ügyben!!! :D

Lexikém,
Egymilliárd drukk!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek, és jó éjt!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Van még hely két fő részére abban a bizonyos kocsiban? :lol: Bibarral a XVlll kerből jövünk. :shock:
Azért meg ne kérj elnézést amit írtál légyszíves.Természetes hogy fáj,szerintem a gyógyírt(ha létezik) egy másik kis bébi fogja megadni nektek.Remélem mielőbb. :P

Lexi :lol:

Dehogy bántódtam meg! :lol: Anyám nem egyszerű történet.Mindig a "fontos"dolgok kötötték le,kicsit felszínes a drága. :? Nem is bírjuk egymást hosszú távon....
Hát ha szerdán mész a SOTE-ra,szerintem inkább pihizz szombaton,persze ahogy érzed majd.Hú,azért ez most kemény dió,viszont utána megnyugodhatnál.A dokinak mi a véleménye erről a 20-ik heti magzatvízvételről?Ez csak szerinted kritikus időszak vagy mondta a dokid?Mert akkor inkább várni kéne még vele,nem?Bár annak is jópár hét az eredménye úgy tudom.Jaj,nagyon nehéz. :cry:

Bibarci

Napközben nem leszek itthon,hívlak ha hazaértem.Puszika :P

Kép
lukrécia

Lukréciám,
Igen, akkor gyertek Velem :D Szuper!!! Örülök ám nektek!
Köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy, és megértesz.

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi!
Hányra mész a dokidhoz?Én az Istenhegyin fogom csinálgatni a 4D-ket ennél a B betűs faszinál,!Őt nagyon tudom neked ajánlani és csak péntekenként van!Ja és a legolcsóbabk!10.000FT!Honlapőjukon fenn a neve!Ha gáz lenne a sok UH,akkor a dokik nem csinálnák!
nem lesz semmi baj az amnion,utána szigorú pihi,Tenna Lady figyeljen be és semmi baj nem lesz!
Zuzmo!
képet!
Lukrécia!
Köszike!
Magne B6!és Pihi!
Réka!
Köszi!
Zsókuci!
Sajnálom a tegnapot!Lesz idő,amikor azt veszed észre basszus elfelejtettem a napot!Az lesz az igazi!Én is várom már a holnapi +genetikai UH-val összekötött 4d-t!
Vendég

Ma voltam a városi dokimnál. Nem volt valami nagy élmény. 4!!!! órát vártam az uh-ra és a "váróban" = egy fehér lepedő mögött beszélgettünk a férjemmel. Jól lebaltázott minket, hogy őt ez mennyire zavarja. Esküszöm suttogtunk!!! Így kezdődött. Utána meglátta az AFP-eredményemet, amitől dobott egy hátast. Nála nem volt kérdőjel a magzatvíz vizsgálat. Úgyhogy tutira megyünk. Aug 6-ára kaptunk időpontot. Ez még csak konzultáció lesz, ezt követi a vizsgálat valamelyik szerdán. Eredmény kb. 2-3 hét. 23 hetes lesz a baba, mire kezemben az eredmény. Akkor mondjak ítéletet??? Inkább beszedem a gyógyszeres szekrény tartalmát. Hogy lehet velem ennyire kegyetlen az élet??????? Soha nem bántottam senkit. Mindig segítettem, ahol tudtam. Utálok élni, ez egy nagy kib...ás. (Bocs, kijött)
Vendég

Lexi!

Nem lesz szükség a gyógyszeresszekrényre! Olyan sok helyen már elavult vizsgálatnak tartják az afp-t, mert túl sok a hamis pozitiv eredmény, csak a kismamákat izgatják vele!!!! Hidd el nem lesz szükséged arra, hogy ítéletet mondj!!! Max, hogy milyen nevet választasz a kicsinek! A 4d Uh sokkal precízebb, mint az afp szerintem és ott nem láttak semmit, ami aggodalomra adna okot! Olyan felbontása van az 4D-nek, hogy az agykamrákat látják...stb, akkor egy nyitott gerincet nem vennének észre??? KIZÁRT!
Tudom, hogy most azt hiszed csak vígasztalni akarlak, de szerintem nem lesz semmi baj. Most nagyon tragikusan látsz mindent, nagyon nehéz is ez az időszak, de kitartás és meglesz az eredménye karácsonykor!!!!

Kép

Kép
sharon

Szia Lexi!

Nagyon sajnálom, hogy mindig vam valami ami elront mindent. Azt én is olvastam és halottam ismerőstől is akinek nem lett jó az AFP-je, hogy ha valakinek eltér azt okozhatja az ha nem a megfelelő időban történik a vizsgálat. Márpedig nálad nagyon nincsenek képbe, hoyg mennyi idős is a babóca. Szóval picit ha tudsz próbálj megnyugodni mert a stresz sem tesz jót sem neked sem a babónak. Tudom, hogy ez most irtó nehéz de próbáld meg. Nagyon szorítok nektek majd írjál mikor mész és hova, ja nem szeretnél a Schöpf-Meribe menni? Tini ott volt és nagyon meg volt elégedve vele.
Dr. Garamvölgyi György igazgatónál jelentkeztünk be, de Dr. Ferenczi Miklós csinálta, aki nagyon kedves, és rendi volt!!
29 ezer volt a vizsgálat, és 2500 a szoba díj, de van olcsóbb szoba is, de ebben volt bent fürdőszoba és toalett és hűtő meg televízió is. Szerintem próbáld meg.
Ezt Tini írta nekem!
nikó

Lexi!
Milyen seggfej orvos ez,hogy ennyit várat,amikor tudja,hogy feküdnöd kéne!Sehol máshol nem tudják ezt a vizsgálatot elvégezni?
Vendég

Sziasztok!

Lányok, köszönöm Mindenkinek a gratulációkat a lányokhoz!
Most már biztos, hogy mindketten puncisok. :D
Lucia,
Köszönöm a válaszod. :) Sajnos azóta rosszabbodott a dolog annyiban, hogy már kicsit puhult is a méhszáj. :( Tehát nagyon sokat kell feküdnöm.
A gyerkőceid miatt irigykedem; nagyon édesek. :D
Zsókuci,
Neked nagyon köszönöm a megnyugtató szavavakat. Mindig olyan Drága vagy és ne kérj tőlünk elnézést ha kikívánkozik belőled valami.
A fényképek viszont szuperek, de ahogy egyik volt munkatársnőm is megmondta, az az igazi fénykép ahol Te is rajta vagy a többi inkább csak képeslap. Jó újra látni Téged így képen is. :D
Chesti,
A kislányod egyre szebb! :D
A talin sajnos most már biztos nem leszek ott mivel ágynyugalomra vagyok itélve. (Na jó most egy picit csalok)
Lukrécia, Benszi,
Sanos nekem is sokat keményedik a hasam. Eddig Magnesium pezsgőtablettát ittam de lehet, hogy muszály lesz Magne B6-ot is szednem. Ettől viszont fáj a gyomrom. :( Szép kilátások.
Lexi,
Át tudom érezni a bánatod. Látod nálunk is mindig van valami probléma, de bíznunk kell, muszály.
Az én picurkáim is kibírták a 8. héten az erős görcsöket és a vérzést; attól kezdve gondoltam, hogy lányok. Valaki egyszer azt írta, hogy a lányok többet küzdenek. Remélem ez a jövőben is így lesz! Már a páromnak is mondtam, hogy szerintem Neked is lányod lesz. Hát kíváncsi vagyok.

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Most ne haragudjatok de nem tudok visszaolvasni, csak jöttem egy pár képet felrakni, az én gyönyörüségemröl!! :lol:
Születés történetet a héten megprobálom majd megirni!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bibike27

Sziasztok csajszik!

Megint csak Lexinek írok, bocsánat érte. Lexi, írd meg légyszí az adataidat priviben, Név, TAJ, stb, megpróbálok neked korábbra időpontot kérni. Amúgy azon is gondolkodtam, hogy nem ikerterhességnek indult neked nagyon magas (380?) hcg-vel a terhesség? Mert az is megemelheti az AFP-t. Szóval sztem nem lesz semmi baja a babádnak, azért menjetek el amniora.

Puszi mindenkinek

Lucia

UI: Moni feküdj minél többet, a 32. hétig húzzátok ki. A Magnézium pezsgőtablettában 10x annyi magnézium van mint a magne-B6-ban, én az utolsó 6 hétben a fekvés mellett naponta 5öt ittam. :) Most hány hetes vagy?

Zsókuci, az a legszebb amin te is rajta vagy! Igen, igen igen, egyre közelebb leszel hozzá!!!!

Kép
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?