Hosszú leszek!!!
Előszőr is szeretném mindenkinek megköszönni a türelmet,h. ilyen sokáig nem voltam, mégsem zártatok ki.
Nem volt könnyű ez a pár hét, sőt…
Eltünésem ott kezdődött,h. otthon elromlott a modem. Először azt hittük,h. a T-com a ludas, mert állandóan ledobott. Azt mondta a szolgáltatónk,h. jelzi a hibát a T-comnak várjunk. Majd mivel semmi nem történt ezért múlt hétvégén megbeszéltük,h. veszünk egy új modemet, akkor hátha. Elvileg Lac ma megvette, majd meglátjuk este
3 hete Hazautaztunk anyuékhoz a műtétre. Borzasztó volt ilyen kiszolgáltatva látni anyut, mikor a 2és fél órás műtét után kitolták és megszólalt, hát eltörött a mécses nálam. Annyira féltem,h. nem éli túl a műtétet sem. És tudom,h. Apu fejében is megfordult ez,mert az én kökemény „keresztapa” kinézetű apukám is elpityeredett. Aztán az elkövetkező napok sem voltak könnyűek, szite alig aludtam, sírtam, féltem… de szerecsére anyut egész hamar (kb. 10 nap) után kiengedték, most végre otthon van, de szegénykém nayon gyenge. A műtét sikerült, a daganatot eltávolították. A szövettani eredményre 3 hete várunk.
Az orvos szerint rosszindulatú, de,h. kell-e kemoterápia azt nem tudni. Anyu nem akarja engedni a kemoterápiát. De a műtétet sem akarta, így majd beglátjuk. Oyan borzasztó volt (most is könny szökik a szemembe) látni,h. anyunak potyognak a könnyei a fájdalomtól szorítja a kezem, és azt mondja,h. jaj kislányom, ennyi fájdalomért nem is érte meg. Én pedig nagyot nyeltem és mondtam (meg most is minden nap beszélünk) ,h. nem lesz semmi baj, és meggyógyul stb.
Vettünk neki aloe vera termékeket, meg c-vitamint most azt szedi, jövő hónapban pedig Avemar kúrára fogom. Remélem,h. rendbe fog jönni.
Nagyon nehéz volt ez az időszak, ráadásul Laci is most „hibbant meg”. Egyszer csak nem szólt hozzám. Pár nappal miután visszajöttünk anyuéktól…. Otthon maradtam még egy napot, és délig aludtam (mert előtte 3 napig semmit) erre hazajött és rámkiabált,h. én miért alszom még. Én kérdeztem,h. mia baja, és,h. ne beszéljen velem így, erre nem szólt hozzám.. 2 napig!!!!! Elmentem és egy volt kolléganőmnél aludtam, és meg sem kérdezte,h. hol voltam!! Azóta persze rendeződött a helyzet, de nem kért bocsánatot, meg…. Nem tudom… olyan hideg Velem, és nem értem miért. De nagyon rosszul esik. Múlt hétvégén kint voltunk a strandon egy barátunkkal, és egy csaj mellettünk sminkelte magát, erre én nem bírtam megállni és hangosan megszólaltam,h. Ezt nem hiszem el. Erre a barátunk elött elkezdett szidni,h. én miért nem tartom a szám, stb. Erre én mondtam,h. úgy látom,h. csak a rossz tulajdonságaimat látja, akkor minek vett el. Erre csönd, majd közölte,h. de hát nekem tényleg vannak hibáim. Én erre visszakérdeztem,h. miért szerinted neked nincsenek? Erre felált és otthagyott. Jaj lányok nem tudom, de ez a lavina megint elindult úgy mint tavaly. Félek nagyon!!! Remélem,h. csak rossz napjai vannak, de nagyon meg tud bántani. Ezen előzmények (és a fogorvoshoz járásom miatt, aki kloroformmal tisztítja a fogam, mert egy másik doki elcseszte
) ebben a hónapban nem volt babaprojekt. Egyáltalán nem próbálkoztunk…
Most látom mennyit írtam, de muszáj kiadnom magamból…. Visszajöttünk és a főnököm is megőrült. Az ő apukáját is műtötték és a felesleges dühét rajtam vezette le. 1 hétig mindedn nap este 8-10 között értem haza, és még egy köszönömöt sem kaptam tőle, sőt volt,h. napközben üvöltött velem. Azóta már kicsit megnyugodott, gondolom a szeretője is helyre rakta…
Megpróbálok visszaolvasni, bár nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni, és ha lesz otthon nem, akkor a táblát is frissítem..
Sok puszi és bocsánat,h. hosszú lettem…..