Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc!

Írjál gyorsan még valamit, hogy meglegyen az 1000. hozzászólásod :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Új fórumozó vagyok és egy kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha tudtok előzetes segítséget adni.

Idén március óta nem szedek gyógyszert, mert babát szeretnénk a férjemmel. A ciklusom előtte mindig 28 napos volt, március óta előfordult már 30 napos is.

Ebben a hónapban a 28. napon úgy éreztem, hogy meg fog jönni, de csak pici vérzés jött. Utána 2 napig semmi. Ilyen még nem fordult elő korábban. A 31. napon aztán megjött a menses.

Előtte levő héten gyakorta megszédültem és hányingerem is volt.

Szerintetek mi lehet ennek az oka? A doktor régebben azt mondta, hogy a gyógyszerem (Femoden) nagyon gyorsan kiürül a szervezetből és ez nem fogja befolyásolni a teherbe esést. Tehát nem tudom, hogy a vérzés miért lett az utóbbi 2 hónapban ilyen változó és miért nem vérzett 2 napig, amikor a 28. napon már elkezdődött.

Tudtok valamilyen ötletet adni?

Orvoshoz feleslegesen nem akarok menni, mert nem is a közelben lakik.

Köszi előre is.
svall

Kacsa!

Én is úgy tudtam, ahogy JUca is írta, hogy elmletben szopi után kell kínálni gyümivel, de a Dórinak se kellett úgy. Ezért én is úgy csináltam, hogy kb. abban az időpontban adtam neki, ami később az uzsi lett. Nálunk ez vált be :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mármint két szopi között gyümizett, na :) csak a lényeg maradt le :)

És nem szeretek a lap tetején lenni :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :D Az az igazsag, hogy nem latszi de tenyleg nagyon sok kilo feljött ami termeszetesen teljesen eltörpül most az örömöm melett. Igazabol a terhesseg alatt idaig 2 kg az összes kb. 15 az elötte...

De nem izgat majd leadom. Megegyszer köszi! :D

Evi!

Tenyleg! Eszre sem vettem es megvolt az 1000. hsz.-m. :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Unique!
Cipőtéma: Ha jó és tényleg biztonságos cipőt akar az ember a gyereke lábára, sajnos mélyen kell a pénztárcába nyúlni! Piciknek ideális a Killefeet, a Falcon, ezek nem olyan méregdrágák, aztán nagyon jó a superfit, csak irtó drága, de szuper minőség! Nagyobbaknak jó a Moki, ez is piszok drága, viszont megéri, mert még az én " cipőevő" 5 évesem sem bír kárt tenni benne! Jó a Pablobsky (biztos rosszul írtam), a legjobb minőségű bőrből dolgoznak, viszont horror az ára, én még nem vettem, nekem nem jön be, az árán túl a kinézete miatt sem! Ja, és nagyon jó lett a Melánia, ha jól tudom, a Killefeet felvásárolta, azóta jó a minősége nagyon, az ára viszont viszonylag alacsony!
Az ortopéd orvosoknak nem egységes az álláspontjuk, most az az elfogadott, hogy egy kicsit, de csak kicsit meg kell emelni a cipő belsejét!

Kacsa!
Gyönyörű a lányod, festeni sem lehetne szebbet!

Fleur!
Kitartást a kánikulában, nagyon kifogtad ezt a nyarat! Hol szülsz?

Márti
borossné becz márta

Juca! Évi!

OK, bizalom megszavazva!
Én már csak ilyen elméletben agyalós vagyok! apa mindig mondja is, ha eltorzult arccal nézek magam elé, hogy biztosan agyalok vmin.

Amúgy nekem is a nem szopi utáni dolog lenne a szimpi, főleg, hogy elvileg, ha jól menne, kiváltanék vele szopit. Kivi leszek, hogy fogja majd fogadni! Meg hogy a gyerek gyomrában vagy a gyereken lesz-e több pempő! :lol: Még jó, hogy vpihárból vizet itatni is ilyen melegben akarok, mert legalább nem gond, ha nyakon öntöm! :wink:

Márti!

Köszönöm!

kacsa14

Én észre sem vettem, hgoy mikor lett meg az 1000. hsz! Perszeű vissza tudok sázmolni!

kacsa14

Sziasztok,

Köszi a jó tippeket cipő témában! Most már tényleg "csak" vadászni kell rájuk. Az az igazság, hogy sztem a drága cipő nem feltétlenül drága. Mert ha most elromlik a lábtartása, később helyrehozni.... :( (tudjátok, mire gondolok...)

Márti :)
Köszi! Tudsz lelőhelyet, ahol lehet kapni ezeket? :)

Juca, Évi :)
Köszi a poénkodós hozzászólásokat :twisted: Ennél is ritkábban.... na ja, értem, mire gondoltok... :) Nem mindig rajtam múlik, mikor jövök :) :)

Évi :)
Megzabálom a lányod ezzel a "Szia"-val... :) Én is rögvest padlót kaptam volna :) :)

Még visszaolvasok, szita üzemmódban vagyok.. :twisted:

KépKép
unique

Juca :)
Örülök, h lement Kinga láza... Rémes, amikor betegek a Pöttömök :(
Bearshue... Igen, ismerem, ilyenje van Laurának is :) Köszi!

Évi :)
Köszi, a fogyást illetően is! :) Most kicsit én is szontyi vagyok, mert bár még nem jött meg, érzem, h meg fog (házisárkány vagyok, és farkaséhes jelentem...) és ez engem sem érint jól, pedig még csak az 1. hónap... No comment...

Svall :)
Hát, sok okosat nem tudok írni, ilyen nékem is szokott lenni, h előtte héten kicsit rosszul vagyok, de mindig megjön utána. Én eddig nem is gondoltam babára ilyenkor, régebben voltam UH-n ilyenkor és semmit sem találtak, max. annyit mondott az akkori dokim, h lehet, h van valami gyulladásos izé. De kemény dió, az bizti. Nehéz kivizsgálni, mert a hormonszintek OK-k ilyenkor általában, UH nem mutat semmit. (legalábbis nekem nem mutatott)
Egy szó, mint száz: nem vagy egyedül a problémával, de ha tudsz majd valami közelebbit, én is szívesen veszem a megoldást.
Kicsit arra gyanítok, h nincs meg valami ion a szervezetben, aminek kellene, h legyen annyi, mint ami kellene (pl. Mg, Ca...). DEe nem tudom biztosan.

Jucmuc :)
nagyon szép a pocód!

Puszi

KépKép
unique

Unique!

Tudok egy nagyon jó helyet Szigetszentmiklóson, ha erre jársz! :lol:
Egyébként azt javasiom, hogy ne Brendonban vedd meg, mert ráteszik a saját haszonkulcsukat és az amúgy sem olcsó cipők így már csillagászati összegekbe kerülnek! Egyébként, ha jól emlékszem, az Europark Babaházában viszonylag jó áron vannak gyerekcipők, de már rég jártam arra! Mi mindig Miklóson vesszük a cipőket a srácoknak a Tipetupában, nagyon baba-és gyerekbarát hely, Timi a tulaj játékokkal, szeretettel várja a manókat és mindig kapnak kekszet is!
Úgy próbálja a srácokra a cipőt, hogy észre sem veszik, annyira a játékokkal vannak elfoglalva! Mi mindig órákat töltünk ott.

Márti
borossné becz márta

Szia Márti,

Te Szigetszentmiklósi vagy? Én Biatorbágyon lakom :) Kb 20 perc Tőletek :) Hol van az a cipőáruház? Jövő héten, ha jobban leszünk, elmegyek a kicsivel :) Meglessük :) Az M0 mellett, vagy beljebb?

Puszi

KépKép
unique

Unique!

Bizony, itt lakom!
Ici-pici üzlet a Szent Miklós lakótelepen! Be kell jönni a városba rendesen, de eligazítanak. Tipetupa cipőbolt a neve, holnap úgyis megyünk arra, megnézem neked, nehogy szabin legyenek a jövő héten, ha erre jártok!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Nagyon szépen köszönöm!

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!!!

Na, végre idejutottam... Jó fárasztó volt a mai nap, de megérte... ;) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szorítást (jutalmul a hsz végén kaptok képeket! :D De aki elfelejtett drukkolni, az nem nézheti ám meg! :twisted: :lol: ) !!! Minden rendben Csipetkével, mindene megvan, kalimpált ezerrel, bukfencett vetett... :D 1 mm a tarkóredője, orrcsont megvan, 5 cm a drágám, úgyhogy megnyugodtam. Velem egy kisebb probléma adódott, sajnos megrövidült a méhnyak, 1000-es lett, úgyhogy no emelgetés, no erőltetés... Hogy magyarázom meg a 13 hónaposomnak??? :roll: Magnéziumot szedek, a dokinő szerint nem lesz gond (miért is lenne? ;) ).

Kindzse bébi!
Isten éltessen névnapod alkalmából!!!

Jucmuc!
Csini pociiiiiiiiiii!!! :D Nekem Csipet nélkül is nagyobb volt... :twisted: Holnap én is csinyálok oszt fölteszem. Még egy igazítás: triplateszt van nálunk is, tegnap megkérdeztem a védőnőt.

Unique!
Megmondom őszintén, én is kínais szandit vettem Kendének... Egyszerűen nem volt rá tízezrem, meg a másik, hogy már kinövőben van belőle... És ez is harántemeléses, tartja a bokáját, szóval okés ebből a szempontból. Nagyon gratula a fogyihoz!!!

Évi!
Jesssz, tudtam én, hogy minden oké lesz… Fú, lehet, hogy van bennem egy kis költői véna??? :D Növesztgesd csak azt a tüszőcskét!

Andy!
Hát, ez érdekes, hogy a férjed egyszer szeretné, egyszer nem… Nem indokolta, miért? Az biztos, hogy mindkettőtöknek akarni kell, mert lehet, hogy egész nap Te lennél vele, mégis a közös babátok, akit ketten fogtok felnevelni. Ha már a fogantatás körül is vita van, az nem jó. Üljetek le, beszéljétek meg, menni fog ez! :) Majd apa is rájön, hogy szeretne egy kiscsajt! :D

Kacsa!
Én elvinném magánba mindenképp Timcsát a helyedben. Nem akarok kekeckedni, de miért akarod elkezdeni a hozzátápit? És lehet, hogy nem leszek túl szimpi (mindenki azt hiszi, az LLL ügynöke vagyok :twisted: ), de sztem nyugodtan várd ki a hat hónapot. Ha több tejcsit akarsz, tedd Timcsát többször cicire, a mell elsősorban az ingerre válaszol, nem elég csak az ivás, a homeós bogyó, a pihi… De ha már döntöttél, úgyis látni fogod, mikor fogadja el a csöpp, lehet, hogy szopi után is, én speckó mindig előtte adtam, mert utána már nem volt hely a pociban… ;)

Na és akkor a képek a végén:

Csiupetke Őfelsége 12 hetesen:
Kép

Kende baba vagánykodik:
Kép

Kende még jobban vagánykodik: :D
Kép

És egy lazázás:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Norwell!
Nagyon kis édes a pindurkád, no meg a 13 hónaposod! :D Hát elhiszem, hogy nehéz lesz pihenned egy perpetum mobile mellett, de vhogy biztos megoldod majd. :wink:

Juca!
Kinga olyan aranyos a kis fogacskáival! :D Jó a vonalzós kép is.
Jobban van már a lánykád?

Jucmuc!
Nagyon helyes a pocak, látszik, hogy laknak benne!
:wink: :lol:

Évi!
Hátigen, láttunk már mikropetéből bőgőmasinát :lol:
A kolpingban ti is észrevettétek,hogy Theodora ásványvíz folyik a csapból?Az íze nagyon olyan volt. :roll:

Emili ma megkapta a 4 hós oltást, asúlya pedig 6500 g., és már 65 cm a pöttöm lány. :lol:
Orrát még szívni kell, de ezenkívűl meg sem látszik rajta, hogy náthás.Vagyis inkább csak ezt a taknyosságot kapta el tőlem, szerencsére nem lett komoly.
Holnap intéznem kell a gyedemet, mehetek megint amunkaügyi kp.ba, már eléőre rosszul vagyok tőle.Nem csípem ezeket az ügyintézéseket. :twisted:

Szép éjaszakát!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Kinga, boldog névnapot!
Hű, a kalács jól hangzik. :shock:

Évi!
Egyik méhkürt ügyében szenvedtem hiányt. Az én dokimnál nem ennyibe kerül a kuksi :( Mondjuk luxus lenne, mert a lényegen nem változtat. Valószínűleg mindig van peteérés, csak megnyugtatóbb tudni melyik az esélyesebb hónap. Az nagyon izé, ha más dokit is felkeresek? Egyrészt közelebbit, másrészt úcsóbbat. Az eddigit is meg akarom tartani, elsőbbséget élvez, de kicsit "uncsi" hogy vagyonokat fizessek kisebb dolgokért. Igaz nekem az is bejátszik a döntésben, hogy hogyan alakulunk a továbbiakban. Többiek?
Jaaaj, ez ismerős ez az "apa, főztem neked vacsorára szendvicset" :D

Kacsa
Ez is ismerős, ez a "rendeljünk két menüt, vacsira úgyis elfogy" :) (Azt hittem ez csak a mi specialitásunk.)
Meg is látszik az eredménye :(

Jucmuc
Nagyon csini feszes a pocid. Ki gondolná, hogy 13 hét eredménye. Az én pocim is van ekkora most, csak baba nélkül, úszógumival :?
Letizia Casta modell (Loreal). Az Asterixben játszotta a hosszú hajú csajt.
A próféta szóljon belőled. Mindig is lány járt a fejemben.

Unique
Sajnos nem tudok segíteni homokozó ügyben, építési maradékból készült. Deszkák lettek egyszerűen összecsavarozva. De egy jó ötletet is láttam, hogy amikor nincs használatban, akkor olyan hézagos teakfa mozaik lapokkal van letakarva és akkor rögtön funkciót is válthat.

Andy
Valamiért nem smakkol neki az ügy, de vajon miért? Biztosan fél valamitől. Nem biztos, hogy meg fogod tudni a választ, vagy legalábbis nagyon ki kell nyitni a füled. Jucával csak részben értek egyet, néha muszáj provokálni, ha elfojtás van. Különben az életben nem érünk egy kérdés végére. Néha lusták agyalni. Az biztos nem jó, ha tüskék vannak. Mindenesetre az biztosan elgondolkoztatja, ha látja, hogy szomorú vagy (tudom, hogy innen könnyebb osztani). Nem féltelek, drukkolok!

Maci
Vigyorgok. :mrgreen:

Jaj de jó ez a hűvös... Most már képes vagyok otthon a láblógatáson kívül másra is.

Kemény dolog ez a peteérés, most én kergetem apát. Vajon meddig tart? :lol: (Törléskor megint láttam a jeleket tegnap is meg ma is. Meg is lepődtem.)

Üdv:
lilia

Kép
lilia

Lemaradt:

Svall!
Üdv!
Én is szedtem évekig aFemodent, majd mikor abbahagytam, nekem is borult minden, hormonok főleg.Akkor határoztam el, hogy soha többet gyógyi, így jött a "zokni", majd Kelenföld. :wink: :lol: És be is vált, akkor jött Emili, amikor mi akartuk. :D

Évi!
Múltkor azt mondtad, lecseréled az avatar képedet!Nos ez nem történt meg :twisted: :lol: :lol: Viszont jó a szöveg a vonalzóján Dórinak. :D

Lilia!
Jó kergetőzést, de legfőképp eredményeset!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tejszaporítással, fejéssel kapcsolatos jótanácsokat! Most ott tartok, hogy 1 hete elektromossal fejek 3-4 óránként (a kézivel keveset fejtem, mert kikészült majdnem teljesen mindkét kezem már). Iszom a tejszaporító teát továbbra is, egy darabig még szedem az urtica urens-t, de ha elfogy nem veszek valszeg többet, mert sajnos így sincs több tejem, mint korábban. De ami van, azt lefejem rendesen és le is fagyasztom. Sajnos ennyit tehetek...
Rolika ma 1810 gr már. Vasárnap este volt ijedtség, mert oxigénbúra kellett neki, és szúrtak egy vénát a fejecskéje tetején, amitől eléggé sokkot kaptam :( Eddig nem kellett használni. A lényeg, hogy a tüdején vizenyő van még mindig, ezért nem rendeződött a légzése. Most megemelték a vízhajtó adagját, ettől meg súlycsökkenés lépett fel, vasárnap 1840 volt már, hétfőn 1760-ra esett, és mára már hízott ismét szerencsére. Amúgy más baj nincs hál' Istennek, gyanakodtak gyulladásra vagy fertőzésre, de egyiket sem igazolta a vérvétel eredménye. "Csak" ez a fránya vízenyő, oxigénprobléma :(
Képeket ígértem, tudom, de képtelen vagyok eljutni odáig, hogy megcsináljam az albumot. Egyenlőre marad az ígéretem, ne haragudjatok! Most is mire tudnék a képekkel bíbelődni, mennem kell fejni, utána meg már lefekszem :(

Olvasgatlak ám benneteket, főleg a képekben gyönyörködöm, mennyi szép, édes baba van itt :)

Fleur
Én pénteken lennék 37 hetes :) Te meg már 32 vagy! Elrohant az idő :) Vigyázz magadra, örülök hogy végre semmi meló, tudsz pihenni és csak a kiscsajra figyelni!

Jó éjt!

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Most csak gyorsan, Norwell , Neked írnék a hozzátápi témában! Tudom én, hogy 6 hósan ideális a dolog, de több indokom is van, ami miatt nem várnék.
Volt/van ez a szopizavar/sztrájk/syopiyavar vagy mi a frász! Szóval a lényeg az, hogy még most is elég instabil a szopi. Sokszor akkor eszik rendesen, ha közben járkálok vele és rázom a fenekét. Korábban ez nem volt, tehát nem elkapatás miatt van! És így nem merek csak a szopira támaszkodni. A tejem sem túl sok, bár eddig sem úsztunk benne. De régen türelmesen elszívogatott órákig is akár, most viszont, ha eccer rájön a dili, akkkor már nem tudod visszatenni, sőt minél inkább tömnéd a szájába, anál inkább nem kell, úgyhogy emiatt a gyakori mellretétel sem eccerű. Ráadásul az ekcéma miatt hjgítani kellene a szervezetében a tejkoncentrációt, ritkábban szoptatni és itatni. Inni viszont nem iszik, se vizet, se babateát, se c.üvegből, se kanállal, se pohárral. Ha ne adj isten, a cicivel bármi történne, akkor nem is tudom, hogy mivel lehetne megetetni, mert semmit nem fogad el, ami nem a cicin keresztül jön ... Úgyhogy ezért akarok elkezdeni próbálkozni, hogy szokja, hogy más is van a cicin kívül, hogy legyen más alternatíva is.

Tündi!

Rolinak továbbra is mennek a drukkok!
Azt a szaporító fejést, amit írtam, nem próbáltad?

kacsa14

Húú de csönd lett hirtelen!
Végre egy kicsit fellélegezetünk ebből a melegből.

Ezt a képet nézzétek meg!!!:
Kép

Ez a baba NEM Szilárd kisebb korában, hanem a harmadik unokatesója, ráadásul nem is a férjem oldalán (pedig rá hasonlit a gyerekünk). Megdöbbentem a hasonlóságon. A kis áluk, a szájuk, szemük tejesen ugyanaz. Eddig bárkinek mutattam a családban a képet, senki nem vette észre, hogy ez nem az én fiam. Még az apja sem!!!!!!!

Na és akkor egy mai kép a kis huligánomról nagypapa karjaiban:
Kép
Kép

Néha úgy kell kicsikarni belőle a mosolyt. Annyira koncentrál a környezetére, hogy még a szemöldökét és összeráncolja. Aztán egy másodperc, és már mosolyog is.

Kacsa!
Már nekem is mondta a védőnő és a gyermekorvos is, hogy ha kimarad a széklete több napot, akkor el kezdhetek adni neki barackot. De nekünk minden nap van kaki. Szerintem nincs olyan, hogy jól vagy rosszul tesszük, ha korán elkezdjük a hozzátápit. A gyomruk úgyis szép lassan szokik hozzá mindenhez, a lényeg, hogy ha elkezded, akkor kövess egy rendszert, fokozatosságot. Minden babának más az igénye. Gondolom, amig van tejed, azt sem fogok megvonni tőle.

Juca!
Igazad van, bármi lappanghat benne. Ha nem lesz jelentkező a szopipárnára, akkor maradhat nálunk addig, amig sikerül elpasszolnod. Nem foglalja egyelőre a helyet, csak nem akartam ilyen sokáig bitorolni.
Milyen volt a szinház? Mit néztetek meg?
Kinga hol fürcsizik ilyen vidáman? Gondolom, a lakásban nincs ilyen nagy medence :)

Judit!
Milyen hájakról beszélsz? Én nem látom, pedig jól megvizsgáltam. És már szépen növöget a pocak. Jaj de kiváncsi vagyok, hogy kell-e fiú neveket nézegetni, vagy maradhat a sor, amit ide leirtál. Ja, és egyáltalán nem tűnik fel, hogy milyen nemű babára is vágytok :lol: :lol:
Privi nem jött. Irtál? Egybéként mikor indultok?

Anikó! Juca!
Jövő héten tali? Anyuék elutaznak, és sokat leszünk Fóton, mert a kertet ránk bizták. Van nagy kert, hintaágy, pancsimedence, Puli (saját kis területén elzárható). Úgy hogy lehet ide is jönni, de nekünk bárhol jó Fót és Dk között.

Ja, és jöhet más is!!

Szilárd most is sokat alszik. Ez már nem a meleg szerintem, hanem végre beállt neki egy alvási rendszer, délelőtt és délutánra. Igy még tevékenykedni is tudok, igaz nagyon csendben, mert elég soká alszik be olyan mélyen, hogy ne zavarják fel a hangok.
Vendég

Judit!
Bocsika, közben látom, hogy jött privi. Kicsit béna vagyok :) :oops:
Válaszoltam rá.

Pupy drága!
Merre jársz, már nagyon hiányzol!!!
Vendég

Angie!

Valóban nagyon hasonlít a két kis fickó!

A kedvedért én is teszek fel két képet!

Az unokatestvérek ( ekkor mindegyik még csak pár perces volt)

Kép

És napjainkban

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Tündi!
El is hiszem, hogy rosz látvány a fejben kanül!Én is szúrtam oda egy párat, ha már nem bírták a többi vénák. :( Sajna sokszor csak oda lehet tenni, mert a picike vénák még gyöngék, nem bírják úgy a terhelést, és egy idő után felmondják a szolgálatot.Egyébként amikor szúrtunk, akkor nem volt annyira szívszaggató, a cél lebegett a szemünk előtt.De így, hogy már van gyerekem, nem biztos, hogy lenne hozzá nagy merszem/kedvem.Ezt csak akkor tudja meg az ember,ha már van gyereke.De Rolika ügyes nagyfiú!, és hamar mehettek haza! :D

Angie!
Igen, tényleg nagy a hasonlóság!
Én most hoztam el a férjem gyerekkori képeit, majd teszek fel, azon is kiköpött apja Emili.Egyébként mindig másra hasonlít, attól függ, milyen arcot vág. :lol:

Vannak vízalatti képek a Kolpingos babaúszásról, a linkre kattintva meg tudjátok nézni őket.Emili a 25-35-ig, és a 38, 41, 48-as kéepket van.A szőke nő nem én vagyok, ő a fotós volt.Emili volt a bemutató példány, azért van róla ennyi kép 8)

Elintéztem ma a gyedemet, így most remélhetőleg 2 évig nem kell ilyesmi után járkálni.
Most vhol fúrnak, így Emili felébredt! :evil: :evil: :evil:

Kép
pankaa

Kép
pankaa

Timika!
Kristófnak sok boldog névnapot kívánok!(jól emléxem, hogy most tartjátok? :roll: )
Kép

Kép
pankaa

Sziasztok! :D

Unique :D

Köszönöm szepen! :D

Norwell :D

Kösziiii :D A Te kis csipetked is nagyon csinike am! :wink: Es persze Kende baba is! :D

Panka :D

Köszike! :D micsoda nagylagy mar Emili ezekkel a meretekkel! :D

Lilia :D

Köszönöm! :D Ertem mar Letiziat! :D :wink: Szerintem abbol nem lehet baj ha egy kicsit körülnezel orvos ügyben. Lehet, hogy talalsz ennel jobbat ahol nem is kell ennyit fizetni. :wink:

Tündi :D

Orülök, hogy a kis Roli szepen fejlödik, drukkolok, hogy minel elöbb hazamehessen az anyukajaval! :D

Angie :D

En elöször teljesen azt hittem, hogy Szilard van az elsö kepen! Felelmetes a hasonlosag! Mindket baba nagyon szep! :D

Kép
Kép
jucmuc

Panka!
Nagyon jók a képek!!!

Andy

Kép
oriandy

Andy!
Köszi!

Lányok!
Mi jövő 7végén szombaton úgy tervezzük, hogy felmegyünk Pestre vásárolgatni.Esetleg lenne vkinek kedve talizni?Mi az Árkádba, és az Ikeába megyünk terveink szerint.
Ha vkit esetleg érdeklünk, akkor megbeszélhetnénk egy talit du-ra.
Mostmár tényleg eldugulok mert sok lesz belőlem. :oops:

Kép
pankaa

Kacsa
De igen, úgy fejek, 7-5-3 perc, sőt többet is, és eddig is felváltva fejtem a melleimet. Egyébként úgy tűnik, most 2. napja mintha picivel több lenne a tej mégiscsak, de még nem jelentős. Egyik éjjel viszont azt álmodtam, hogy a bal mellemből rettentően megindult a tej. Érdekes érzés volt, talán megvalósul ez az álom is ;)

Pankaa
Tudom, hogy mért oda szúrják, értem én a lényegét, de őszintén szólva azt sem szoktam nézni, amikor ledugják a szondát a pocijába az orrán keresztül, pedig tudom hogy az aztán végképp nem fáj neki, de én képtelen vagyok nézni. És akkor ehhez képest a kanül a fejében... na de ma kivették végre, és ettől nagyon boldog voltam! Anyukaként igen, máshogy látunk, érzünk dolgokat, de azt hiszem, ez így is van rendjén :)

Jucmuc
Aranyos a kismamapocakod! :)

Juca
Kingának boldog névnapot utólag is!
Ami a félelmet illeti: én valahányszor nagyon féltem valamitől, az bekövetkezett. Pl. melóhely elvesztése, de volt példa erre megboldogult hajadon koromban, hogy egy kapcsolatot féltettem, mégis szétesett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne félj! Legyen benned fenntartás, izgalom, aggódás, csak félelem ne! Most biztos gondolod, hogy nem tudom miről beszélek, mert én nem éltem át azt amit te. Ez igaz, de a félelem az félelem bármilyen helyzetben is van az ember. Szóval bármi, csak félelem NE! Szorítok én is nektek!

Továbbra is köszönjük a drukkokat! :) Rolika ma ismét 1840 gr, vissza is szedte, amit a vízhajtó miatt leadott, nagyon kis ügyes. Jól van, bizakodunk, hogy hamarosan megoldódik ez a tüdőprobléma!

További szép napot!

Tündi
tündi30

Panka!
Jaj de találkoznék veltek. Az a baj, hogy nekünk nagyon kiesik az Ikea. Hosszú utat nem merek bevállalni, mert még háttal utazik Szilárd az ülésében, és van, hogy el kezd sirni. És az a baj, hogy magától nem tud megvigasztalódni, hanem még jobban belehajtja magát. Olyankor meg kell állnom, és megvigasztalnom. Nem fordul elő sűrűn, de ha a nagy dugóban csinálja, akkor nem tudnám mit kezdeni vele.
Emili neked a klónod, nem hinném, hogy jobban hasonlit az apukájára, mint rád. Ha igen, akkor ti ikrek vagytok a férjeddel :)
Még a babaúszással kapcsolatban kérdeznék. Mi októbertől akarjunk járni. Én is 3. hónaptól terveztem, de igy, hogy koraszülött lett, beleszámolom még azt a másfél hónapot. Van olyan baba, aki nem birja a viz alatt? Vagy esetleg a bőre nem birja a tisztitott vizet? Hány fokos a viz? Ti milyen gyakran jártok? Kicsit izgulok, de mindenképpen megyünk. Már alig várom.

Andy!
Az az érdekes, hogy az a gyerek nagyon távoli rokon, lehet, hogy nem is harmadik, hanem 4. unokatesó, mert az apukájával vagyok én 3. unokatesó.

Norwell!
Nagyon cuki Csipetke. Nagyon formás kisbaba. Tök jó fotókat készit róla a dokinéni.

Annácska!
Nagyon régen jártál már erre. Balcsiztok?
Vendég

Panka!

A valahol, ahol fúrnak, itt van ... bocsika ... Timcsa egyébként húzza rá a lóbőrt, pedig a 2 szoba közt megy a buli! Még készülj, mert a kültéri egység ezután jön!

---

Na, voltunk csípőszűrésen. Timcsa, amint letettem az ágyra (egyszerre 5 baba van bent, addig várni kell, míg sorra kerülsz) elkezdett bömbölni és ordított végig. El sem tudtam mondani, hogy miért jöttünk, a doki megvizsgálta rendesen, mintha most jöttünk volna először. Azt mondta, hogy rendben van. A kiskönyvbe is nagatív leletet írtak és hogy kezelést nem igényel. Aztán miközben kézzel tekergette, kérdezte a doki, hogy miért jöttünk és Timcsa száját befogva tudtam csak kommunikálni. De nem érzett semmit. Úgyhogy csak nem törtem ki a lábát. A tornát mindenesetre folytatjuk. Rehab-ra még úgyis megyünk majd kontrollra és nem mondta a doki, hogy hagyjuk hamarabb abba. Meg egy kis torna amúgy sem árt (legalábbis, ha lelkes anyuka ki nem töri a gyerek lábát).

kacsa14

Köszönöm Tündi! :D

Kép
Kép
jucmuc

Angie!

Kinga ma is lázzal indított, most is küzd a szervezete. Holnap megyünk reggel megint a dokinénihez, ennek függvénye bármi. Tehát megkérdem mi lehet, és azt is, hogy jövő héten, ha már Kingánál törpös a mjúzik, akkor talizhatunk-e kisebb babóval. Ha egy kicsi kétség is van, hogy fertőzünk, akkor nem talizunk. Ez nálam szabály, hogy ne tőlünk betegedjen más gyerek (persze, ha tudok róla). Egyébként ez valami genyó vírus lehet. :evil:

Az egyik medence az unokatesóméknál van (ami az avataron is látszik), a másik anyósoméknál. Mindkettő kb. 4 m átmérőjű lehet. Ezek tiszták, mert csak a család úszkál benne, tehát nem itt lett Csipi beteg. Viszont Zsófi unokatesóm idősebbik lánya, vasárnapra lázas lett.
Ezeket a nyári vírusokat én is mindig benyelem sajnos, én gyakrabban vagyok beteg nyáron, mint az influenzás időszakban, és jobban leterít.
Most úgy néz ki megúszom.

A pancs nagyon jól hangzik, de várjuk ki a végét.

Voltunk tegnap színházban, már nem tudom ki kérdezte bocs. Bővebben a blogban.

Megyek, mert sok a dolog...

tjuca

Szép estét!

Jucmuc
Nagyon csini pocid van!
Remélem, jó lesz a megérzésed. Nemsokára kiderül. :)
Apa minek örülne jobban? Kisfiúnak vagy kislánynak?

Évi
Csorog a nyálam a szendvicsedtől... Nyami! :D

Norwell
De jó, hogy minden rendben van. Vigyázz magadra!
A lazázós Kende zabálnivaló. :D

Panka
Hű, mekkora lány már Emili. :)

Tündi
Nagyon sajnálom azt a fránya vizenyőt! Remélem, hamarosan helyrejön és végre hazavihetitek Roli babát.
Ne gondolj a rosszra, csak az lebegjen a szemed előtt, hogy minden rendben lesz. Csak pozitívan! :)

Angie
Sziszkó micsoda kis HurkaGyurka! :) Döbbenetes a hasonlóság a két képen.

Lilia
Szerintem nyugodtan keress fel másik orvost is. Több szem, többet lát!

Kacsa
Mégse okoztál maradandó károsodást Timcsában. :) Szupi, hogy minden rendben a csípejével.
Vendég

Sziasztok

Kingának, Anikónak boldog névnapot kívánok! És Kingának mielőbbi kigyógyulást a lázból-vírusból.

Norwell
örülök, hogy jól érzi magát a baba odabent. Neked meg pihenés van elrendelve!!! Bár tudom, hogy Kende mellett nehéz lehet ezt megvalósítani. Mikor kell legközelebb menned?

Tündi
továbbra is mennek a drukkok Roli babának.

Most csak rövid leszek, mert megyünk a Balcsira.Ketten Mátéval!!! :lol: De csak két napra, egyet alszunk ott. Anyuékhoz megyünk Kenesére, Húgom is ott van a két gyerekével. Párom ma dolgozik, így nem tud jönni. :cry: Máté nagyon beindult a forgolódással. Pelenkázni már csak úgy lehet, ha kezébe adok valamit, mert különben rögtön hasra fordul. A legújabb, hogy már a fürdőkádjában is forgolódik, mint a ringispil. De hát ez az élet rendeje. :wink: :lol:
Majd hétfőn jövök megint, akkor újra szoliban lesz a kedvesem. És amúgyis rossz időt, esőt mondanak, úgyhogy szobafogságon leszünk.
Még valami: tegnap este voltunk sétálni Mátéval. És végre láttam a szomszédék 3. gyermekét, a 2 hónapos Grétát. Nagyon édi kiscsaj, épp szopi után voltak. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

:oops: Hát sikerült újra ideérnem. Nem volt egyszerű dolog egyáltalán, de azt hiszem kicsit megnyugszik az életünk.
Elvileg mától már lesz otthon újra net :D sikerült modemet venni, és már a T-com sem sz@rakodik, és végre fel tudom tenni a táblát. :lol:
Annyira hiányoztatok már, és nagyon sajnálom,h. eddig nem jöttem, már kicsit féltem,h. kitagadtok a topicból. :oops:

Mielőtt mesélnék magamról (mert ugye a visszaolvasás,h. képben (a tábla miatt is) legyek még hosszú foyamat lesz) szeretnék pár dolgot kívánni, ami így hírtelen aktuális. :lol:

Kinga, Kristóf, drága Anikó na és persze Annácska NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!! :lol:
Kép

Most egy picit dolgoznom kell :evil: de jövök mindjárt!!! :wink:
Vendég

Timi :D

Nagyon sok boldogsagot kivanok Kristofnak nevnapja lakalmabol! :D

Aniko :D Anna :D Pupy :D

Nektek is nagyon boldog nevnapot kivanok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Szia Unique!

Megnéztem neked, sajna most vannak Timiék a cipőboltból szabin, aug.14-én 10h-kor nyitnak! Ha nem sürgős, szerintem várd meg őket, megéri és nagyon jó fej a tulaj!

Annáknak, Anikóknak boldog névnapot!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok :(

Most önző dög módon csak magunkról írok :cry: Voltam ma is uh-n, és még az a csöpp 13 mm-es tüszőm is eltűnt :( Volt, nincs :( Biztos nem repedt meg, mert se sárgatestet, se tüszőfolyadékot nem látott a dokinéni. Hát kibírtam röhögés nélkül, mikor mondta a tényeket :( Így aztán hiába a szép méhnyálkahártya :(

Következő ciklustól Clostit szedek. Na, evvan :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

De akkor hova lett??? Felszívódott??? Hát ilyet még nem is hallottam ...

Sajnálom!

De hajrá Closty!!!

Én tegnapelőtt raktam el a Closty-s üveget (csak napi 1 szemet szedtem, így a fele megmaradt tesó babára). Eddig babonából kint maradt az asztalomon!

kacsa14

Kacsa!

Nagyon úgy tűnik, hogy egyszerűen felszívódott. A kis hálátlan :( Pedig úgy szurkáltak a petefészkeim, mint akik igen nagy munkában vannak, és növesztik a tüszőimet, Ja, növesztik, mi? Jól felszívódtak :evil:
Most majd eszem a Clostit, ettől meg tüszőm lesz, de mnyh nem, mert elvékonyítja :( Áááááá...

Hazafelé meg megint láttam egy nagy hasú csajszit bagózni :evil: Tuti időzítés, szívesen felrúgtam volna, mint a döggombát :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Jucmuc, Márti!
Köszi a névnapi köszöntést! :lol:

Márti!
Még nem is üdvözöltelek. Üdv. közöttünk!!! :lol:

Évi!
Sajnálom ezt a tüsző dolgot, bár őszintén még sosem hallottam ilyenről. :( Remélem a Closty meghozza a hatását.
A csajról meg inkább ...:evil:
Én múltkor a Sikk c. női magazin címlapjától lettem rosszul. A fiatal velem egyidős csajszi volt a főoldalon a következő hírrel: 2 év alatt 2 baba, újra terhes... :evil:

Na akkor elkezdek írni lassan... :wink:

Úgy hiányoztt már a csacsogás Veletek!
Vendég

Évi!

Most ne azon törpölj, hogy más mekkora barom, hanem azon, hogy kiderült a bibi. A vékonyodott méhnyálkahártyát meg gyanítom nézni fogja a dokinő, kapsz progit, iszol sert és nem lesz gond. Most még futhattatok volna pár "üres" ciklust, nem jobb, ogy megvan a baj? Mondtad neki a pajzsmirigyed is? Amúgy lehet Dorci előtt is ez volt a baj, csak éppen jó terminust fogtak ki, mikor vizsgáltak. Ne pánikolj, kiszurkoljuk azt a tesót itt is ott is.

(Itt van egy csaj annyi idősek lehetnek az ikrei, mint Dóri, állandóan kinthagyja vagy az egyiket vagy a másikat a babakocsiban a bolt előtt vagy mindkettőt -> gondolom nehogy elvigyék a kocsit, és az szokott cigizni, hogy jön belőle a füst, mint a gyárkémény. Na kedvem lenne egy csúzlival kilői a szájából a cigit nekem is.)

Pupy!

Olyan gyanús vagy te nékem kedves, bár jó értelemben. A napokban gondolkodtam, hogy mi lehet, mert egy-egy mondatra azé beköszöngetel máskor. Na most vagy baba van, vagy melóhelyváltás, vagy mindkettő, vagy valami orvosi vizsgálat vagy valami más, de várom már, és nem ér itt húzni az agyamat. :twisted:

Lília!

Mivel drága a doktor keresnék minden szívbaj nélkül másikat, és ha ő még mindig jobb, akkor nála szülnék, ha meg nem hát visszamennék. Ebben nincs szégyelnivaló, mi sem dobáljuk két marékkal a pénzt, pláne nem ennyit. :-(
Talán Évit kérdezd meg, de ez csak egy gondolat volt... :-)

tjuca

Hosszú leszek!!! :oops:

Előszőr is szeretném mindenkinek megköszönni a türelmet,h. ilyen sokáig nem voltam, mégsem zártatok ki. 
Nem volt könnyű ez a pár hét, sőt…
Eltünésem ott kezdődött,h. otthon elromlott a modem. Először azt hittük,h. a T-com a ludas, mert állandóan ledobott. Azt mondta a szolgáltatónk,h. jelzi a hibát a T-comnak várjunk. Majd mivel semmi nem történt ezért múlt hétvégén megbeszéltük,h. veszünk egy új modemet, akkor hátha. Elvileg Lac ma megvette, majd meglátjuk este :wink:
3 hete Hazautaztunk anyuékhoz a műtétre. Borzasztó volt ilyen kiszolgáltatva látni anyut, mikor a 2és fél órás műtét után kitolták és megszólalt, hát eltörött a mécses nálam. Annyira féltem,h. nem éli túl a műtétet sem.  És tudom,h. Apu fejében is megfordult ez,mert az én kökemény „keresztapa” kinézetű apukám is elpityeredett. Aztán az elkövetkező napok sem voltak könnyűek, szite alig aludtam, sírtam, féltem… de szerecsére anyut egész hamar (kb. 10 nap) után kiengedték, most végre otthon van, de szegénykém nayon gyenge. A műtét sikerült, a daganatot eltávolították. A szövettani eredményre 3 hete várunk. :evil: Az orvos szerint rosszindulatú, de,h. kell-e kemoterápia azt nem tudni. Anyu nem akarja engedni a kemoterápiát. De a műtétet sem akarta, így majd beglátjuk. Oyan borzasztó volt (most is könny szökik a szemembe) látni,h. anyunak potyognak a könnyei a fájdalomtól szorítja a kezem, és azt mondja,h. jaj kislányom, ennyi fájdalomért nem is érte meg. Én pedig nagyot nyeltem és mondtam (meg most is minden nap beszélünk) ,h. nem lesz semmi baj, és meggyógyul stb.
Vettünk neki aloe vera termékeket, meg c-vitamint most azt szedi, jövő hónapban pedig Avemar kúrára fogom. Remélem,h. rendbe fog jönni.
Nagyon nehéz volt ez az időszak, ráadásul Laci is most „hibbant meg”. Egyszer csak nem szólt hozzám. Pár nappal miután visszajöttünk anyuéktól…. Otthon maradtam még egy napot, és délig aludtam (mert előtte 3 napig semmit) erre hazajött és rámkiabált,h. én miért alszom még. Én kérdeztem,h. mia baja, és,h. ne beszéljen velem így, erre nem szólt hozzám.. 2 napig!!!!! Elmentem és egy volt kolléganőmnél aludtam, és meg sem kérdezte,h. hol voltam!! Azóta persze rendeződött a helyzet, de nem kért bocsánatot, meg…. Nem tudom… olyan hideg Velem, és nem értem miért. De nagyon rosszul esik. Múlt hétvégén kint voltunk a strandon egy barátunkkal, és egy csaj mellettünk sminkelte magát, erre én nem bírtam megállni és hangosan megszólaltam,h. Ezt nem hiszem el. Erre a barátunk elött elkezdett szidni,h. én miért nem tartom a szám, stb. Erre én mondtam,h. úgy látom,h. csak a rossz tulajdonságaimat látja, akkor minek vett el. Erre csönd, majd közölte,h. de hát nekem tényleg vannak hibáim. Én erre visszakérdeztem,h. miért szerinted neked nincsenek? Erre felált és otthagyott. Jaj lányok nem tudom, de ez a lavina megint elindult úgy mint tavaly. Félek nagyon!!! Remélem,h. csak rossz napjai vannak, de nagyon meg tud bántani. Ezen előzmények (és a fogorvoshoz járásom miatt, aki kloroformmal tisztítja a fogam, mert egy másik doki elcseszte :evil: ) ebben a hónapban nem volt babaprojekt. Egyáltalán nem próbálkoztunk… :cry:
Most látom mennyit írtam, de muszáj kiadnom magamból…. Visszajöttünk és a főnököm is megőrült. Az ő apukáját is műtötték és a felesleges dühét rajtam vezette le. 1 hétig mindedn nap este 8-10 között értem haza, és még egy köszönömöt sem kaptam tőle, sőt volt,h. napközben üvöltött velem. Azóta már kicsit megnyugodott, gondolom a szeretője is helyre rakta… :evil: :wink:
Megpróbálok visszaolvasni, bár nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni, és ha lesz otthon nem, akkor a táblát is frissítem..

Sok puszi és bocsánat,h. hosszú lettem…..
Vendég

Drága Angie és Szilárd baba!

Nagyon-nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseteket!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Pupy!

Jaj ne haragudj én jó hírre számítottam, de sehogyan sem találtam. :cry:
Lacival meg addig beszéljétek meg, amíg nem mérgesedik nagyon el a helyzet.

tjuca

Juca!

Köszi :)
Igazából én magam se tudom, hogy most mi a fenéért vagyok szomorú... Pár szem gyogyó, és még az is lehet, hogy sikerül :) Dokinéni megígérte, hogy mindenképpen elintéz nekem egy pct-t, még akkor is, ha az összes pesti kórházat fel kell hívnia. Addig is csinálunk egy-két clostis-irányított együttlétes ciklust. A legrosszabb, ami történhet, hogy így sem sikerül, és akkor megint inszemre kell mennünk, és slussz.
Dokinéni tudja a pajzsmirigy-alulműküdést,most is be van állítva gyógyszerrel, és 3 havonta szigorú kontroll, tehát ha bibi van, rögtön kiderül.
Most a szülésznőm volt nagyon rendes (a dokinénim mellett dolgozik asszisztensként is), mikor kijöttem kérdezte, hogy mi volt, és olyan kedvesen vigasztalt. Azt hiszem tényleg kifogtam velük Amerikát, és a világ végére is elmennék utánuk :)

Lili!

Ha tényleg érdekel, akkor megadom az elérhetőségét a dokinénimnek :) Sokat kell rá várni, augusztus végére van a legközelebbi szabad időpontja (ezt ma hallottam, amíg vártam).

Pupy!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon kell átmennetek most :) Remélem anyukád most már gyorsan felépül! Lacival meg tényleg jó lenne egy nyugodt pillanatában elbeszélgetni kicsit, mert most inkább a segítségére lenne szükséged. Jaj, remélem mielőbb véget ér ez a sok bajság :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, Juca!
Köszi a bíztatást, én is nagyon remélem,h. véget ér,mert kezd kicsit deja vu érzésem lenni. :evil:
Lacival pedig megbeszélem, mert ez a helyzet így egyikünknek sem jó. :roll:

Csajócákról dobnátok egy-egy képet?? :oops:
Vendég

Pupy :)

A Te kedvedért :)

Tavaly augusztusban még így kajálta a barackot:

Kép

Most pedig így:

Kép

Olyan nagylány lett :)

Kép

Kép