odry, köszönjük előre is, na látod milyen jó apácska pont szabadságon lesz (nem aug. 5-ig tartó távollétről volt szó?), ez is simán megy a maga útján.
kicsiboris, na lesz ám pityergés délután
Reméljük nem gubodzik össze szégyenlősen legkisebb kicsiboris!
kamilla, persze holnapután, nekem már csütörtök van, kicsit eltévedtem az idő dzsungelében. Kellett volna értesítsenek a 3. napi eredményről? Vagy a kórházban sincs meg?
Higyj magadban, nagyfőnök segíteni fog, talán nem győzi a sok tennivalót, leköti a sok gonoszság amit produkál a teremtett népe! Fel a fejjel, tudod, mindjárt átköltözik hozzád, pandácska, reni rókája, sajnos nem válogathatsz, itt nincs párdon.
zelem, no akkor most mi van azzal a bogyóval, egyszerűen kevesebbet szedsz? Mikor kell menned újabb vérvételre? Fel kell jönnötök a nagyvárosba, vagy helyben is meg tudják csinálni ezt a vizsgálatot?
gyöngyi, ezer éve nem jelentkeztél, micsoda nagy dolgok is ezek, egy foga kibújt. Már lassan igazi nagylány lesz a lelkem. Ne haragudj kutya irígy vagyok, mindenkire akinek csemetéje van, persze csak úgy pozitívan olyan kesergősen, csak a szokásos mélypont, tudjátok!
sonjus, na mi van azzal a mensivel?
domo, jól megtréfál a szervezeted, remélem az sül ki belőle amire itt gondolunk egy páran!
kabócabogár, nálatok elindult valami?
sapé, ti is kezditek lassacskán ha jól emlékszem.
tamaranna, te hogy vagy?