Új privát üzeneted érkezett!

zel, nálad nem lesz mellékhatása, de ez a szedjen akkor kevesebbet nem túl pontos hozzáállás.
bbilona

Lányok,
nagyon, de nagyon aranyosak vagytok, de nem vagyok terhes. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
katata

Kata,
Nem találok szavakat annyira hittem hogy babás vagy :cry: :cry:
Kép
Vendég

:shock: :cry: :cry: , szívből sajnálom a kutyafáját neki.
bbilona

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(
Úgy sajnálom. Tudom, hogy ilyenkor semmi nem vígasztal, de mi mind veled vagyunk és szerintem most mind veled síruk is. Nem szabad most feladnod. Maradtak még a fagyiban, igaz? Azok tuti befutók lesznek!

Kép

Kép
kamilla306

Majd jobb lesz, most nagyon szar.... De tudom, hogy jobb lesz, hiszen 19-en még várnak rám.
Csak én ezt a kettőt is szerettem nagyon. :cry: :cry: :cry: :cry:
katata

Kata! Neeee! Nem hiszem el... Sajnálom...
zel

....
Ha vagy, és most nézel! Rúgd szét a seggem, de kérdeznék párat!! Miért a szomszéd 17 éves tolhat babakocsit, miért a 14 roma kislány rángat maga után egy kisgyereket? Miközben a következő a hasában van? Miért teszed ránk ezt a terhet? Miért nekünk kell ezt végignézni? Mi miért nem "érdemeljük" még meg?? nekünk miért nehéz ennyire? Ha a gyermekeket szereted, miért oda teszed őket, ahova??? Miért nem figyelsz arra jobban, hogy hol várják már nagyon-nagyon?????....
zel

Bocsi, attól, aki hisz . De kiugrott. Nem trótudtam, majd nem akartam visszatartani..

Hol a zsepim?

Kép
Kép
Kép
zel

"Nem tudtam" , csak nem látom, mit írok.. Félreütök. Dühös vagyok és szomorú..

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!

Nagyon sajnalom! :( Es sajnos tudom mit erzel most...Bizni kell, hogy a következö sikerülni fog! Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kata:
Hát én is folyton lestem a topicot.. A fene vigye el!!! Nagyon sajnálom! Mikor mehettek újra?

Boriska:
A dokim annak idején azt mondta, ez a teszt nem azt mondja, hogy egészséges gyerekünk lesz, vagy éppen fordítva, hanem csak az esélyt! Ne aggódj, ha érzed, hogy minden oké, biztosan úgy is van! Amikor magzatvízvételt akartak, én is tiszta nyugodt voltam, mert tudtam, hogy nem lehet baja a manómnak!
A 4D-n pedig aztán végképp meg fogsz nyugodni, ott látod majd a gyönyörű egészséges babátokat!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katata!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
sikerülni fog a következő!

boris!
Nem lessz semmi baja a babucidnak!
m. reni

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! :cry: :cry: Pedig annyira szorítottam neked!Majd a következő hidd el sikerülni fog, csak kitartás! Következőt mikor csinálhatják?

Kép
sapé

Boris!
Tudtál beszélni a dokiddal?Mit mondott?

Kép
sapé

zel, sajna ezt senki sem érti.
bbilona

Kata!
Nagyon szomorú vagyok és nagyon sajnálom.
Kívánom, hogy a körülményekhez képest, minél hamarabb tudj újra bízni és remélni.
Sírni ér?
Sírni ér!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sonjus

basszus, ez nem igaz, mondja valaki, hogy nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kata, nagyon erős vagy. én tudom, és így van :!: :!: :!: rád vár a 19 babóka!!!
azért én is hittem benne, de nem szeretnélek elszomorítani jobban. na kitartást katám, csak bízzál a következőben, ezt felejtsd el :!:

Kép
kicsiboris

Kata, nem voltam itthon, de végig izgulta, olyan biztos voltam a jó hírben. Nagyon sajnálom, el sem akartam hinni :cry:
Nem értem, hogy mi lehet ilyenkor a gond?

Zel, az én fejemben is ilyen gondolatok vannak. Fel nem foghatom, miért pont mi???

Kép
domo

LÁnyok,
köszönöm az együttérző szavaitokat. Buggyantam a fürdőkádban és befaltam 2 kinder pingui-t, így most egy kicsit már jobb. Persze nagyon csalódott vagyok, hisz még ma is azt írtam, hogy nagyon poizitív vagyok és látjátok, ez sem mindig segít.
Most holnap reggel hazautazunk, így lesz egy spontán hónap,aminek talán örülök is,mert nem tudom meddig lehet ezt lelkileg elviselni. Így legalább lesz hónap pihi és utána jöhet a következő szerencsés két babócánk! Már a beültikor beszéltük a biológussal, hogy ha lesz legközelebb, akkor várhatunk még egy napot és a 3. napon, 8 sejtesen kapnám vissza őket. Így majd a pihis hónap után ezzel próbálkozunk.
Azért csajok, lelkileg nagyon kiborított a dolog,jót fog tenni a nyaralás!
katata

Kata,
Most jót fog tenni egy kis pihi! Ezt én is akartam mondani hogy talán várni kellene pár napot amíg több sejtesek nem lesznek úgy azért több az esély is elvileg!
Kép
Vendég

Kata!
Minden elismerésem a tiéd!
A Kinder Pingui ilyen jól hat??

Gyere hozzánk is. Majd én jól kipihentetlek!!! :lol: Időd nem lenne gondolkodni.

Viccet félretéve! Pihenj, kapcsolj ki, amennyire lehet. Ne gondolkodj, nem hibáztál semmit.

Puszillak!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
Nagyon sajnálom! :cry: Érthetetlen, hogy egyeseknek miért ilyen nehéz, masokra meg csak ránéznek és már terhes is!
A következő biztos sikerülni fog!
Csak mindenkit szeretnék emlékeztetni az én példámra, bíztatás képpen! Petykáért évekig küzdöttünk és most a kis Gergő elsőre spontán sikerült! Lányok kitartás, ne adjátok fel!!!!

Boris!
Nem akartalak megilyeszteni, csak gondoltam jobb ha tudod milyen lehetőségeid lehetnek, de drukkolok, hogy ne legyen rá szükség. Nem irígyellek a két hét várakozás miatt, én is szét aggódtam magam az elején. Most meg azért rágom a körmeimet, mert az UH-s orvos azt mondta, hogy kicsi ezért pénteken mehetek kontroll UH-ra. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Lányok,
elbúcsúzom, holnaptól nem leszek ilyen sokat itt, de igyekszem jönni és megígérem, hogy jót jól fogom érezni magam, jót fogok nyaralni és kikapcsolódom!!!
Szorítok továbbra is mindenkinek és, ha nem is leszek itt, de sokat fogok rátok gondolni, mert szeretlek Titetek!!! :D
Sok puszi!
katata

Sziasztok!

Reggel voltam a dokinál..... azt mondta 3-4 napig biztos egyben maradunk, de aztán..... szóval 1 héten belül lehet baba :wink:
teljesen jól be van feküdbe,ezért már az ülés sem megy...

Kata!
Sajnálom :cry:

Kép

Kép
odry

Lányok,
még annyit segítsetek már, hogy ugye most abba kell hagynom az utrot, mikor fog megjönni? Hány nap múlva?
katata

Odry,
húha, ez nagyon izgis!!! :lol:
katata

Kata,
Igen most már nem kell szedned kb. 1 héten belül fog megjönni nekem mindig az utro másnapján meg is jött valakinek kicsit késöbb.
Vendég

Odry!
Te jó ég!!! Ne tedd ezt velem!! Ha te megszülsz én tutira bepánikolok!
Egyébként, miért gondolja az orvos, hogy csak napok vannak hátra??

Kata!
Nagyon jó pihenést kívánok nektek, szeressétek egymást az a lényeg!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Pandus,
köszike! :D
katata

Andi,
köszi, meglesz! :wink:
katata

Andi!

Azt mondta, írom szó szerint...
- már meg lehet simogatni a buksiját és úgy gondolom 3-4 napig nem történik semmi, de utánna akár mikor...
erre én - akkor 1 héten belül lehet baba?
- igen... nyitva vagyok csak még egy kicsit kemény, ne kiméld magad és pár napon belül bepuhul és talán hétvége.

Én Pénteken töltöm a 37. hetet,így nem bánom, mert onnan nem koraszülött. Egyébként nem kicsike... ez is egy dolog, ami miatt várható.
A BPD: 99 ???? szóval nem bánom, ha a hétvégén kibujik, mert így még van esély a kibujásra :wink:
Egyébként 3 napja fordult totál egyenesen lefelé és a feje nagyon be van állva....

Nem kell pánikolni, úgy is Te leszel a következő!!!! :lol:

Kép

Kép
odry

Sziasztok lányok!
Igaz most nem nagyon hiányoztam senkinek, de azért volt kiért izgulni a napokban látom.
Kicsiboris! Nyugi nem lesz semmi gond. Holnap az Uh-on meglátod az egészséges babótokat. Emlitsd meg a dokinak hogy picit jobban nézze meg a babót (amugy mindent végignéznek, legalábbis nálunk igy volt). Ne idegeskedj!!!
Pandácska nagyon édes a babócátok!!
Kata nagyon sajnálom hogy nem sikerült! Most jól pihenjétek ki magatokat és aztán hajrá! Jó utat nektek!!
Odry neked nagy drukk!! Mennyire vagy nyitva azt nem mondta a doki? Ne aggódj nem lesz semmi gond. Ha a férjed nincs is otthon akkor mentővel bemész és aztán a férjed is megy utánatok. Az első baba nem mindenkinél van meg olyan hamar. (Nem akartalak ijesztegetni. Bocsika!)
Rakok fel egy képet ami a mult heti nyaraláskor készült, azért is nem irtam nektek.
Anna holnap már 8 hónapos és pár napja elkezdett kúszni, de még van mit csiszolnia rajta. És kezd hisztis, anyás lenni nagyon.
Bocsi most nem megy a kép majd később megpróbálom.
bgyöngyi

Sziasztok!

Odry!
Pihenj amennyit tudsz, mert akkor most már tényleg nincs sok hátra! Anno nekem is valami hasonlót mondott a doki, amikor a 38.hét táján befordult a buksija Ágotának, és még 2 hetet húztam rá.De most ez a nagyon meleg, és frontos időszak lehet, hogy meghozza neked a babát!Vigyázz magadra!Probléma mentes, könnyű szülést kívánok neked! :lol: :lol:

Kata!
Neked jó pihenést kívánok!Kipihenten gyere ismét! :lol: 8)

Kép
sapé

Gyöngyi!

Örülök, hogy jól vagytok. :lol: Várjuk a képeket! :lol:
Merre voltatok nyaralni? Annának, hisztis korszaka lesz egy pár még! Mi jó néhányon vagyunk túl. :roll:

Kép
sapé

katán, jó pihenést, ha még bekukkantanál!

odry, pont tegnap gondolkodtam azon, hogy húha frontok jönnek mennek, ilyenkor több a szülés is. Elérkezik hamar a nagy izgalmas találkozás a gyermeketekkel, kívánom hogy könnyű szülésed legyen.

andi, nem értem mitől félsz? Nemsokára te következel, de miért is baj ez? Értetlenkedek állandóan igaz? :wink:

kicsiboriskám jelentkezz hamar, nagyon izgulok értetek :roll: :D

babszi, nincs még vége annak atábornak?

kamilla, huha holnap indul a mandula :wink:
bbilona

Kata, nagyon jó nyaralást, pihenést és minden egyéb jót kívánok neked :lol:

Odry, mindjárt itt a baba, hű de izgi! Amíg tudsz, gyere minden hírrel.

Gyöngyi, próbáld még egyszer felrakni a képet!

Sonjus, mi a helyzet a barnázásal?

Kicsiboris, gyere gyorsan a jó hírekkel!

Dóri, hova tűntél???

Kép
domo

Kata! Jó utat!!!!
Domo! Még mindig nem jött meg? Nem lehet esetleg, hogy mégis.....
Boris! Remélem minden rendben lesz.

ÉS akkor most Odryn a topik szeme!!!! Kívánom, hogy gyors legyen és sima ügy. Ügyes legyél. Hajrá!!!!!

Ilona! Pénteken indul a mandula.... :) Dehát még a 3. napi vérvétel eredményét se tudom, úgyhogy ki tudja. Reméljük a legjobbakat.

Zel! Ilyeneket már én is kérdeztem a Nagyfőnöktől. Én alapvetően hívő vagyok, járok is templomba, de mostanában nem tudok mit kezdeni a biblia tanításaival, mert annyira úgy érzem, hogy "kicseszett velem az élet" és én nem érdemlem meg. Persze a hívő társaim mondják, hogy próbára tesz az Isten, de a többieket miért nem? Miért csak engem? Kicsit most úgy érzem, hogy a vallást az emberek saját megnyugtatásukra találták ki, hogy könnyebb legyen beletörődni a rossz dolgokba.

Kép

Kép
kamilla306

katám, azért gyere sokszor mert hiányozni fogysz a jó kis topikunkból :lol:

odry, húúúúú én már berezeltm volna....de kérnék is gyorsan még a nagy napod előtt egy szívességet :wink: meg tudod kérni a párodat, hogy amikor megszületik a baba és kipihente ő is magát akkor írja meg nekünk, hogy hogy született a babátok? mekkora, jól vagytok-e ? esetleg majd ha képet is felrakna nagyon hálásak lennénk :lol: :lol: :lol: mert utána úgyis el lesztek a babussal, biztosan neked sem lesz energiád netezni és olyan klassz lenne tudni mi van veletek :lol: :lol: :lol: köszike előre is drága odry, és ha esetleg akármikor is beindulna a szülés, nagyon szorítok neked, tudd, veled vagyunk itt mindannyian és várunk vissza!!!

Kép
kicsiboris

csajok ma 5-re megyünk a párommal és az őseimmel a 4D uh-ra, úgy várjuk, tegnap este a kedvesem elalvás előtt ezt mondta:
úristen, megtudhatjuk tényleg hogy lőrincke lesz-e vagy lujzika, eddig nem is hittem el :lol: :lol: :lol: na képzelhetitek utána nem tudtam elaludni mert ezen álmodoztam...
holnap meg a dokimhoz megyek reggel 8-ra, remélem megnyugtat....

Kép
kicsiboris

Kamilla, még mindig nem. Most már várok holnapig, akkor kell mennem a vizeletvizsgálatra. De semmi tünet, csak a hőm még mindig 37,2 kora reggel.

Kép
domo

Sziasztok!
Domo ez a hő nagyon jó! Drukk!!!
Sapé Siófokon voltunk 5 napot és nagyon jó volt. Anna is jól viselte.
Képet sajna nem tudom felrakni mert nagy és nem tudom tömöriteni. Valakinek elküldhetem kicsinyiteni?
Kicsiboris anno én is a 15-16. héten voltam először 4D-n ami nagyon jó volt és megmondták hogy kislány lesz. Aztán amikor a kis szivét is hallottam sirva fakadtam. És biztos minden rendben lesz!!
Képzeljétek ma reggelre Annának kibujt a pici fogacskája, de még csak a kis recéket lehet érezni megnézni nagyon még nem tudom, mert a pici nyelve ott van. Valószinű ezért nyűgibb mostanában és reggel ma is fél 5-től többször felsirt, de mindig visszaaludt. És éppen ma 8 hónapos!
bgyöngyi

Boris,
Majd részletes beszámolót kérünk és képeket :wink:

Gyöngyi,
Gratula a foghoz :lol: mostantól azért óvatosabbnak kell lenni mert tud majd harapni :lol: az unokahugom egy időben mindig megharapott :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a szurkolást.
Meg van beszélve a párommal, hogy küld az email címlistára mindenkinek levelet, esetleg képet, így mivel egy párotoknak meg van az email címe, biztosan nem maradtok le!!!!!!

Még a héten 2 alkalommal megy a párom dolgozni, így most ágyba zavar, mert nem szeretné, ha akkor történne valami, ha nincs itthon. Vasárnap estétől már szabin lesz..... hátha.

Azért jövök amikor tudok! Mindenkinek sok szépet és kítartást!

Odry

Kép

Kép
odry

Katata!

Jó pihenést!!!!! :lol: :lol: :o :lol:

Boris!
Gyere majd a fotókkal!!!!
Meg a beszámolóval!
m. reni

odry, köszönjük előre is, na látod milyen jó apácska pont szabadságon lesz (nem aug. 5-ig tartó távollétről volt szó?), ez is simán megy a maga útján.

kicsiboris, na lesz ám pityergés délután :D Reméljük nem gubodzik össze szégyenlősen legkisebb kicsiboris!

kamilla, persze holnapután, nekem már csütörtök van, kicsit eltévedtem az idő dzsungelében. Kellett volna értesítsenek a 3. napi eredményről? Vagy a kórházban sincs meg?
Higyj magadban, nagyfőnök segíteni fog, talán nem győzi a sok tennivalót, leköti a sok gonoszság amit produkál a teremtett népe! Fel a fejjel, tudod, mindjárt átköltözik hozzád, pandácska, reni rókája, sajnos nem válogathatsz, itt nincs párdon.

zelem, no akkor most mi van azzal a bogyóval, egyszerűen kevesebbet szedsz? Mikor kell menned újabb vérvételre? Fel kell jönnötök a nagyvárosba, vagy helyben is meg tudják csinálni ezt a vizsgálatot?

gyöngyi, ezer éve nem jelentkeztél, micsoda nagy dolgok is ezek, egy foga kibújt. Már lassan igazi nagylány lesz a lelkem. Ne haragudj kutya irígy vagyok, mindenkire akinek csemetéje van, persze csak úgy pozitívan olyan kesergősen, csak a szokásos mélypont, tudjátok!

sonjus, na mi van azzal a mensivel?

domo, jól megtréfál a szervezeted, remélem az sül ki belőle amire itt gondolunk egy páran!

kabócabogár, nálatok elindult valami?

sapé, ti is kezditek lassacskán ha jól emlékszem.

tamaranna, te hogy vagy?
bbilona

gyöngyike, hát már ilyen nagy Annátok!! döbbenet, hogy nő ez a lány :!: lassan-lassan lábrakél :lol: és a fogacskák is jönnek :P cuki lehet annababa :lol:
mi is reménykedünk, hogy meglátjuk a kis nuniját vagy kukiját hihihi maj jól megkukucskáljuk őkelmét :lol:
küldjed nekem a képeket! szívesen felrakom őket lekicsinyítve, erre a címre küld légyszi: diana_k@freemail.hu

odry, köszi, akkor majd mindenről tudunk ami veletek történik, de jó :lol: :lol: köszi, és tényleg pihengess utána már nem nagyon lesz rá módod :wink:

domo, hát, nem is mondok semmit :shock: csak csendben szorítok neked :!: :!: :!: :!:

ilonkám, hát nem tudom, az őseimre leszek kíváncsi, ők nem azok az 'elsírom magam' típusok...aztán ki tudja, lehet, hogy meglepődnek majd azért...még sosem láttak uh-t, pláne 4D-set..

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Megjöttünk Montenegróból. Gyönyörű volt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kata, Domo: sajnálom, majd legközelebb összejön. A remény hal meg utoljára!
Ilonám: igen, elindult nálunk valami, méghozzá lehet, hogy a bárányhimlő. A hétvégén érintkeztem egy himlős babával, és akkor még nem tudtam, hogy az, mint ahogy a szülei sem. Augusztus 5-6 körül kellene mennem egy gyors UH-ra, majd 12 körül jön meg a menszim. Remélem, hogy addigra letudom a hi9mlőt, ha egyáltalán ki jön rajtam valami. Anyukám azt mondta, hogy kiskoromban csak egy pár pötty volt rajtam. Reménykedem, hogy az is ad elég védettséget. Csak most nem tudom, hogy merjünk e próbálkozni spontán úton, mert pont most lenne a középidőm, de nem akarom, hogy valami baj legyen. Na, ezt jól rád (Rátok) zúdítottam. Ne haragudj! Kellett neked kérdezni! Ti hogy álltok? Megkaptátok már a véleményezéseteket? Vagy azt nem is mondják meg neketk, hogy hogyan értékelték a lebombázott udvarotokat? Ha már írtad bocsi, csak még nem győztem visszaolvasni mindent az elmúlt két hétből.

Puszi
kabócabobár

boriska, azért klassz hogy elmennek veletek, ilyet még nem is hallottam. Te fűzted meg őket? Elég lesz ha ti pityeregtek a pároddal, vagy ez nem így van. :? :wink:

kabócabogár, hú de jó kis nyaralóhelyet találtatok :D Bárányhimlő a nemjóját, NE IJESZTGESS! Nem abból van felnőtt korban az övsömör? Szurkolok, hogy ne legyél beteg, lehet hogy most vigyázni kellene a szerelemmel! Te mi az a gyors UH?
bbilona

Sziasztok!

Valami rohadt trójai izé szórakozik velem, de nem tudom kinyírni. Mindig feljön a figyelmeztetés, és se a törlés, se a megszakítás nem teszi el...

Bbilona! Szedem a kisebb adagot a gyogyiból és a jövő héten megyek vetetek még egy vért elenőrzésre. Addigra biztosan fog látszani valami változás. Nem kell ezért felmennünk Pestre, megyek Pécsre. Már beszéltem a dokim asszisztensével is.

Gyöngyi! Olyan szépek azok kis icike fogacskák. Nem kell sok idő,és látod majd rendesen, meg követi a többi fogcsi. Ja, keresztlányomnak már 4 van. Mondták, csak szeret, nem harap... Annyira szeretett, hogy megharapott.... De nem bántam.

Kicsibé! jajj, de várom már, lesz megint kép? Ugye?!?! De jó nektek, hogy ezen kell morfondírozni: Lőrinc? Lujzi?

Odry! Nagyon izgi. Tényleg jó Kicsibé ötlete. Beszélj a férjeddel, hogy tudósítania kell minket!!!!!

Kamilla! Én alapvetően nem vagyok hívő. Néha bekattanok, és akkor jó lenne hinni , hogy valaki mégis irányít, vagy vigyáz, vagy legalább figyel. Aztán rájövök, hogy ez nem így van, és igazat adok neked abban, hogy ezt mi emberek találtuk ki. Arra jó, hogy a nehéz időszakot, vagy valami számunkra megmagyarázhatatlant valamire, valakire rá lehessen fogni. De nem ez számít. Ha valaki ebben lát kiutat, vagy biztonságot, higgyen, jobb, mintha a borosüvegben keresné.

Kép
Kép
Kép
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?