Bartika!
Én nagyon egyetértek Veled! Jól tetted hogy a nagyiknál hagytad a kis Pötyikéd! Jó kezekben van, és tényleg nagyon jól gondolod hogy a kertesházban jobb neki! És nagyon jól döntöttetek kistesó ügyben is,(szerintem) mert a barátnőm most a 15 hónapos gyerkőce mellé 30 hetes kismama. Hát elég nehéz lenne neki nagyszülők pesztrája nélkül! Tetszett ahogy megfogalmaztad"egykék boldog világa" aztán ő is hogy fog örülni ha majd mondhatja hogy "anyya pocakjában baba"
Remélem összejön hogy augusztusban talizzunk itt Debiben!
Jó fogaknak örülnék én is!
Ildi: A medencében nem Nati csücsül igaz? Bartika szerintem a melegtől nem jól látta!
Vagy én?
Tök mindegy, szerintem ez a meleg mindenkit kikészít!(bocs Bartika)
Angi: Ti merre mentek nyaralni?
Gaby: nektek is jó pihenést akkor!!!Fanni sem eszik jól. Tökre idegesítem magam rajta én is, de hiába. Ha nem, hát nem. De szerencsére nagyon sok gyümölcsöt megeszik.És rengeteget iszik. És még szopik, úgyhogy csak nem hal éhen! De szerintem ez normális ebben a hőségben!!!Komolyan én ma mondtam azt, hogy már egyszerűen nem bírom!!! Soha nem volt még 29,5 fok a lakásban!De szerencsére a kertesházban elviselhetőbb, hisz kinnt a medence, az árnyékok.
Vali: hurráá!És tényleg nagyon ügyesek vagytok hogy kibírjátok ebben a hőségben ezt a nagy lóti- futit!
Vok: sajnálom hogy így fel kellett ma húzzad magad a dokinál. Katasztrófa ami az e.ü.-ben van. Az a nő, hogy nem sül le az arcáról a bőr anya létére!!!!!Én is égtem ma egy jót. Én is nődokihoz mentem, felhívtam mikor tud megvizsgálni. Mondta hogy akár most is. Fél óra, ott is voltunk. Aztán kerestük a terhesambulanciát, ahová hívott.(átalakították a kórházat) aztán nagy nehezen megtaláljuk a dokit. Aki megkérdi hogy fizettem vizitdíjat? Nem mondom, én azt hittem ilyen esetben nem kell. Elküldött hogy fizessem be!!
Aztán meg azon mérgelődtem hogy most akkor adjak neki borítékot vagy ne adjak?
De amíg vizsgált olyan rendes volt, és annyi mindenre emlékezett velem kapcsolatban, hogy a felét kivettem ugyan, de adtam neki!
Irigy vagyok hogy Ti is mentek nyaralni! Gőzöm nincs mikor jutunk fel, mert jövőhéttől kezdem a nyelvtanfolyamot! Hát az sem lesz egy olcsó mulatság! Kiakadtam hogy a nyelvvizsgadíj 17900 ft.És még mellé a tanfolyam ára, amit már jövőhéten vihetek egyösszegben! Úgyhogy mi az idén sem megyünk messzire nyaralni!
Ma megkeresett egy csaj, hogy nincs-e olyan kislányruhám amit neki tudnék adni, hisz néhány hónap és megszül. (elég szegények, szívesen adtam volna)De én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nagyon kevés ruhát kellett vennem, mert a sógórnőm mindent átadott, persze csak kölcsönbe! Mondtam neki hogy azokat nekem már vissza is kellett adjam amiket Fannika már kinőtt, és hogy kérje el tőle, hiszen őt is ismeri. Amik meg nekem megvannak, én a barátnőmnek készítettem már össze, hogy odaadom, hiszen nekik is jól jön a segítség. Remélem megértette. Tényleg úgy bántott hogy nem tudok neki többet adni, csak egy kiskádat, meg néhány megunt játékot! Hiába, én mindenkit úgy szeretek és sajnálok!
Jaj bocsi hogy így kiírtam magamból. Jólesett!
Cory: Jó vezetést! Bátran, de azért óvatosan!
További kitartást nektek és a gyerkőcöknek ebben a melegben!
Kertünk élővilága!!