Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jogász barátnőnk levele sikert aratott, már nem él a blog. :)
JUHHHÉÉÉÉ :)

(a szomorú az, hogy majd más helyen, máskor ugyanígy meg fogja csinálni, mert már évek óta ezt csinálja, és mindig lesz fórum, ahol hazudozhat....)
Vendég

Ez nagyon jó hír, hogy ilyen hamar sikerült eltüntetni, de tényleg bármikor , bárhol előbukkanhat :evil:

Eszti, ma mentek Balcsira?????

Jó nyaralást!!!! :D :D
vas

Sziasztok!

Hú mik vannak! Nem semmi elmebeteg az a nő! Én már nem tudtam elolvasni, mert akkorra már letiltották. Hála az égnek! Nem értem miért jó ez neki?

Eszti: Ügyes vagy a gyors intézkedés miatt! :lol:

Meli:Te meg azért vagy ügyes mert megtaláltad! :lol: :lol: Aztán ide is írj már jó? :lol:

Nancsika:megint meghaltam a szövegedtől.Hihetetlen hogy milyen mókásan adtad elő! Csúcs! És mi újság?Hogy vagyyyy?

Vali:Veletek mi újság? Mesélj! :lol:

Tünde:Írok P.ü.-t! :lol:
Vendég

Sziasztok

Eszti
Az ilyen ember tényleg beteg. :shock: :twisted: Nem semmi.

Nektek már rég a balcsiba kéne pancsolnotok. :D

Ildi
Hányadik napnál jár Nati? :D
Jó csúszdázást! :D
Nálunk lassan már forr a víz. :lol: :lol: :lol:

Meli
Azért ti jól vagytok?????? :lol:

Nancsi
Remélem, már túl vagy a fosin. :wink:
Mikortól mész munkába? Most akkor van bölcsi? :?:

Vali
Mindent sikerült elintézni? :?: :wink:

Cory
Mennyit vezettél már? :)

Angi
Most nagyon irigykedek a légkonditokra. :oops: Nálunk már baromi meleg van ,jó gondolom másnál is. :lol: :lol: Már a nappaliba nyomjuk, mert fent elviselhetetlen a meleg.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Meli, itt is köszi, hogy szóltál. Ez a nő egy idióta, mindenhol belebotlok. Már nagyon elegem van belőle :evil: :evil:

Eszti, összegyurmázta a fiaink becenevét, így az ő fia Süvibogár Benyó lett, láttad? :lol:

Köszi a blogtöröltetést!

Megyek, ezer a dolog, csak ezért ugrottam be,
sziasztok:)

faby

Babetta: még semennyit :( Még nem jött meg a jogsim :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Edit, múlt hétfőn kapta, tehát ma a 9. nap :shock:
A tegnap esti bömbizésen kívül eddig semmi történés nincsen.
Mos megint alszik.
5 óra körül megyünk, mikor az uram hazaér, ő marad a kicsikel itthon.
Mi meg csúszkálunk egy jót.
Bőven elég lesz 2 óra is.
Tegnap éjjel meg tescóztunk az urammal(nagy élmény), mikor az összes gyerek aludt, Evelin meg gépezett, ő volt a b.sitter(ma meg apu lesz :wink: )

gondolom, hogy forr a vizetek :lol:
Nálunk is meleg van, de egyenlőre még bírjuk fennt(jól üzemel a külső árnyékoló) :wink:
vas

Sziasztok,

Köszi csajok az érdeklődést, tegnap minden rendben ment (el sem akartam hinni :shock: ), aláírtuk a hitelszerződést, megjártuk a közjegyzőt, perkáltunk egy csomó pénzt, most már rajtuk a sor :lol:

Sajna a lótifutinak még mindig nincs vége, ma szinte egész nap a Földhivatalban voltunk, egyszerűen katasztrófa, amilyen állapotok ott uralkodnak :evil: 3 után értünk haza, akkor ebédeltünk, szegény Alizt is cipeljük folyton magunkkal ebben a dög melegben, de egész jól bírja a csaj a kiképzést. Este 7-kor mondjuk beájult a szőnyegen játszi közben, úgyhogy apa még csak most bírta lenyomni :shock: Reggel kelés, furikázzuk Vincét az angoltáborba, aztán irány az újabb portya, szal nem unatkozunk :(

Mindent végigolvastam, de bocsi, hogy semmi reakció nem telik most tőlem, az agyam is szita :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

szerencsére már én sem tudtam a hülyét elolvasni, de fent van az iwiw-en, mofly néven, meg írt egy másik blogot, ahol a testvérét szapulja, tuti személyiségzavaros őrült :shock: :(

Vali:
további drukkok mennek, hogy minden okés legyen!!
nem semmi, hogy ilyen jól bírja Alíz a huzavonát ebben a hőségben!

Ildi:
holnap mi is akarunk menni Mogyoródra, milyen volt??

Gaby:
mindenképp vegyetek úszópellust, mert a többi akkorára dagad egy perc alatt, hogy a bokájáig fog lógni :lol:
szeintem a DM-es a legolcsóbb, azt útközen biztos talátok
jó nyaralást!!! :)

megyek valami ebédet csinálni, mondjuk semmi kedvem hozzá...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Megjött a jogsim :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory :)
akkor irány a nagyvilág!!! :lol:
persze ebben a melegben azért vigyázz!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory éljen-éljen!!! :D
Akkor az utak ördöge lehetsz már hivatalosan is :wink:

Tünde, nagyon jó volt, csak 5-től 7-ig voltunk, de baromi sokan voltunk, csak az út szélén tudtam parkolni, minden csúszdánál sokat kell várni, negatívum, hogy 18,45-kor leállítják a csúszdákat.De ezenkívül jó.
Kicsit tömeggyilkolászás megy a csúszógumikért.
Nem tudom mi van ott napközben, ha este is ez megy. :roll:
Össztapasztalat JÓ. :)

Vali, nagyon ügyik vagytok!!
Szegény, kicsi Alíz még szerencse, hogy ilyen jól bírja a megpróbáltatásokat. :D

Mi így viseljük a meleget:
Kép
vas

Tünde, megnéztem az iwiw-en a tyúkot :?
háááááát....................

Szerintem inkább örülj, hogy nem olvastad, nagyon hátborzongató volt, hogy más fotókkal, más gyerekek nevei összevonásiaval csinált családot magának :shock:
Ráadásul, hogy ismerjük Eszti, Mamackát, Csillát.
Így még őrültesebbnek tűnt az egész :shock:
vas

Húúúúúúúúúúúúú................
Sehol senki megint :shock: :shock: :shock:

Hol bújkáltok???
lakások mélyibe? :wink:
medencék vizébe???? :D

Puszóka mindnekinek :D
vas

na halika minden bújdosónak! Nálunk 90 fok van.... legalábbis a szobák sarkában, mert azok derékszögűek :-) de egyébként hőgutta van!

Eszterem nagyokat alszik ! nem nagyon birja ő sem... :(

Tünde: kösz. már találtam is itteni hiper-szuperben pellust , ill. szóltak, h nálunk is lehet kapni... privire nem válaszoltál :( irigyellek az Olasz miatt :D :oops: :oops: :oops: már nekem is mehetnékem támadt arrafelé... kell hát a kód?

Cory! óriási gratula a jogsidnak nomeg neked ! vezess sokat, és bár lesznek türelmetlenek, ne hagyd magad! Pláne okos férfiak, akik azt hiszik ők mindent jobban tudnak...( tisztelet a kevés kivételnek :shock: )

Ildi: irigylem a mendencédet :oops: :oops:

Rólunk:

vasárnap d.u indulunk Budapestre, ott éjszakázunk a barinőmnél,majd hétfő reggel irány a Balcsi! :lol: gondoljátok h jó időnk lészen? aszongyák jövő hét közepétől 25 fokok lesznek... és nem a vizben... :( :( :(

a ti gyerekeitek sem esznek ? normális ez? Eszter pár kanál levest evett, és köszöni szépen, több nem kell.... :( pedig amúgy elég jól eszik. csak törpicur. még nincs 10 kg. normális ez?

na pussz mindenkinek!

KépKép
gaby70

Sziasztok!

Hát, nem volt mostanában nagy pörgés... de megértem. Nekem se volt hangulatom irni. Megsülök együltő helyemben. Hanna meg nem szokott hagyni irni, mert már fel tud mászni a székre és folyton mindent elnyomkod. :D:D

Vali!
Örülök, hogy sikerült túlesni a hiteleken! Remélem hamar rendeződik minden nálatok is!
Van már vevő a lakásotokra???

Ildi!
Szép helyen voltatok! :D Milyen volt az aquapark? Hogy birod a sokaságot??? :D

Tünde!
És ti hogy éreztétek magatokat Mogyoródon? Mi Ceglédre akarunk majd lemenni, meg a Csepeli strandot is meg akarom majd nézni. Képekről mindegyik nagyon jónak tűnik. :D

Bartika!
Hááát, a fogászat miatt nem irigyellek... Én Hannát még nem adnám oda senkinek 1 hétre... Nekem az még nagyon hosszú idő.
Jól néztek ki a vizben. :D:D
Kicsit lemaradtam kistesó ügyben. Hogy álltok??

Boscó!
Van valami terv, hogy mikor jöttök Pestre????

Livi!
Remélem nem főttetek agyon a buszon!!!!!

Mai történet:
elmentem nődokihoz. Reggel 8tól volt hivatalosan rendelés. A doki lazán besétált 9.35re, majd megcsinálta a recepteket. Végre benet az első, mi voltunk a másodikok. Erre nem bemegy a vérvételes nővér a lányával előttem??? 2 órája ott aszalódzunk Hannával. Mondtam is neki,h gy nem igazán örültem annak,h ogy bementek elénk. Erre közölte, hogy őt ezt nem érdekli, mert itt dolgozik és neki ennyi jár.... Én tényleg nem értem az embereket, főleg azokat az anyákat, akik elfelejtik,h ogy milyen volt, amikor kicsi volt a gyerekük. Azt ne is tegyem hozzá, hogy egy eüsnek jobban kéne tudnia, hogy egy kisgyerek hamarabb kap hőgutát egy tetőtéri, légkondi nélkülis helyen, mint egy felnőtt...
Szóval felment a pumpám rendesen.

Viszont most újból készülünk Bécsbe anyuval és Hannával. Remélem most összejön. Hétfőn reggel indulnánk és csütörtökön a 15 hós oltás előtt jönnénk haza... :D

Jó főlést mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Helló,
vagyunk mi is. Mi a mai naptól kezdve strandolunk majd ezerrel. Délután kinézünk az ittenire egy másik anyukával és kislányával.
Nyaralni meg 30-án megyünk. Remélem akkor olyan 30 fok lesz.

Gaby,
normális, hogy nincs étvágya. Melege van. Csak igyon sokat. Lidi is kicsit talán kevesebbet eszik, de mi nem izzadunk itthon. :) Jó nyaralást!
Vas,
jó a beachetek! :D Mogyoród jó lehetett. A kicsik nem szoktak nyafizni ha Ti elmentek pancsolni?
Vok,
igen, elfelejtik sajna az emberek, hogy a gyerekük volt pici is. Ebben a melegben mindenki agresszívebb... Jól jönne egy kis lehülés! Drukk Nektek, hogy összejöjjön a bécsi út!
Nancsi,
hogy vagy?
Vali,
a lányod egy hős! Meg Ti is!
Cory,
hurrá jogsi!

Na lépek. Mindenkinek jó 7végét!
Pussz.
angi79

Hello Csajok!
Remélem már nem sokáig tart ez a meleg. Nehezen viseljük mi is. Kimenni már csak úgy merek, hogy viszek egy palack lefagyasztott vizet, azzal hűtöm magam, kívül-belül.

Ildi! Nagyon cukker Nati a medencében, de hol vannak a többiek? :)
Nagyon magányosnak tűnik ottan a nagy napernyő alatt! :)

Vali! Örülök, hogy sínen van a lakásdolog!!! Látod látod!!! :D Frankó lehet ilyen időben ügyet intézni, gondolom a Földhiviben sincs légkondi!

Tegnap leszállítottak a villamosról, mert megolvadt a sín, és nem ment tovább... :shock:

Angi! Hova mentek nyaralni 30-ától?

Nekem még van egy fogászat ma este... a többin túl vagyok.
Aztán ma már rohanok a kis bogaramhoz!!! :)

Vok! Lehet, hogy azért is gondolod így, mert nincs olyan viszonyod a nagyszülőkkel, nem? És nem egy hét, hanem 4 éjszaka. De lehetne egy hét is, mert ANyósomnál pont ebben a melegben jobb helyen van,mint bárhol. NAgy tégla családi házban nincs csak 25 fok. Saját szobája van Pötyinek, homokozója, hinta, medence. Ott árnyékos a kert és ki tudnak menni a kertbe (ha nem is annyit, mint hűvösebb időben). NEKEM bazira hiányzik, de most úgy gondoltam ebben az idióta időben nem fogom magammal cipelni orvostól orvosig. ÉS nem tudom mit csinálnék vele itt bezárva 50 nm-ren. Neki még nem én vagyok a fontos (nem sírt, nem is emleget, most MAMA van és PAPA), hanem az, hogy jól érezze magát. ÉS ez jól van így.

Kistesó projekt áll. Elhalasztottuk januárra a petevezetékátfújást is. Most úgy érzem Pötyinek jobb, ha egy ideig még élheti az egykék boldog világát. :) MOst kezdett el beszélni, játszin csúszok-mászok vele, ami pocakkal elég bonyolúlt lenne. :)

Hűvös fuvallatot mindenkinek!!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Én nagyon egyetértek Veled! Jól tetted hogy a nagyiknál hagytad a kis Pötyikéd! Jó kezekben van, és tényleg nagyon jól gondolod hogy a kertesházban jobb neki! És nagyon jól döntöttetek kistesó ügyben is,(szerintem) mert a barátnőm most a 15 hónapos gyerkőce mellé 30 hetes kismama. Hát elég nehéz lenne neki nagyszülők pesztrája nélkül! Tetszett ahogy megfogalmaztad"egykék boldog világa" aztán ő is hogy fog örülni ha majd mondhatja hogy "anyya pocakjában baba" :lol: :lol: Remélem összejön hogy augusztusban talizzunk itt Debiben! :lol: Jó fogaknak örülnék én is! :lol:

Ildi: A medencében nem Nati csücsül igaz? Bartika szerintem a melegtől nem jól látta! :lol: Vagy én? :roll: Tök mindegy, szerintem ez a meleg mindenkit kikészít!(bocs Bartika)

Angi: Ti merre mentek nyaralni?

Gaby: nektek is jó pihenést akkor!!!Fanni sem eszik jól. Tökre idegesítem magam rajta én is, de hiába. Ha nem, hát nem. De szerencsére nagyon sok gyümölcsöt megeszik.És rengeteget iszik. És még szopik, úgyhogy csak nem hal éhen! De szerintem ez normális ebben a hőségben!!!Komolyan én ma mondtam azt, hogy már egyszerűen nem bírom!!! Soha nem volt még 29,5 fok a lakásban!De szerencsére a kertesházban elviselhetőbb, hisz kinnt a medence, az árnyékok.

Vali: hurráá!És tényleg nagyon ügyesek vagytok hogy kibírjátok ebben a hőségben ezt a nagy lóti- futit!

Vok: sajnálom hogy így fel kellett ma húzzad magad a dokinál. Katasztrófa ami az e.ü.-ben van. Az a nő, hogy nem sül le az arcáról a bőr anya létére!!!!!Én is égtem ma egy jót. Én is nődokihoz mentem, felhívtam mikor tud megvizsgálni. Mondta hogy akár most is. Fél óra, ott is voltunk. Aztán kerestük a terhesambulanciát, ahová hívott.(átalakították a kórházat) aztán nagy nehezen megtaláljuk a dokit. Aki megkérdi hogy fizettem vizitdíjat? Nem mondom, én azt hittem ilyen esetben nem kell. Elküldött hogy fizessem be!! :lol: :lol: :shock: Aztán meg azon mérgelődtem hogy most akkor adjak neki borítékot vagy ne adjak? :lol: De amíg vizsgált olyan rendes volt, és annyi mindenre emlékezett velem kapcsolatban, hogy a felét kivettem ugyan, de adtam neki! :lol: :lol: Irigy vagyok hogy Ti is mentek nyaralni! Gőzöm nincs mikor jutunk fel, mert jövőhéttől kezdem a nyelvtanfolyamot! Hát az sem lesz egy olcsó mulatság! Kiakadtam hogy a nyelvvizsgadíj 17900 ft.És még mellé a tanfolyam ára, amit már jövőhéten vihetek egyösszegben! Úgyhogy mi az idén sem megyünk messzire nyaralni! :roll:

Ma megkeresett egy csaj, hogy nincs-e olyan kislányruhám amit neki tudnék adni, hisz néhány hónap és megszül. (elég szegények, szívesen adtam volna)De én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nagyon kevés ruhát kellett vennem, mert a sógórnőm mindent átadott, persze csak kölcsönbe! Mondtam neki hogy azokat nekem már vissza is kellett adjam amiket Fannika már kinőtt, és hogy kérje el tőle, hiszen őt is ismeri. Amik meg nekem megvannak, én a barátnőmnek készítettem már össze, hogy odaadom, hiszen nekik is jól jön a segítség. Remélem megértette. Tényleg úgy bántott hogy nem tudok neki többet adni, csak egy kiskádat, meg néhány megunt játékot! Hiába, én mindenkit úgy szeretek és sajnálok!
Jaj bocsi hogy így kiírtam magamból. Jólesett!

Cory: Jó vezetést! Bátran, de azért óvatosan!

További kitartást nektek és a gyerkőcöknek ebben a melegben! Kép Kép Kép Kép

Kertünk élővilága!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kép Kép
Vendég

sziasztok!

Bartika sztem is nagyon jól döntöttél, amikor a gyerek érdekeit vetted figyelembe és előrébb helyezed a saját érdekeidnél, még akkor is ha nagyon hiányzik. Ilyen az ANYA ! önzetlen:-) bár, én se igen adnám oda senkinek. de igaz nem is kényszerülök rá, mert mi is kertesházban lakunk...

Boscó! MESESZÉP a fürdőző hableányod! szerintem már most felvennék manökennek! :D az a hajzuhatag nála! és azok az őzike szemek! 3x is visszanéztem a képeidet! már 1x mondtam, h köteleznélek minden oldalra feltenni egy Fannibabát:-) most is mondom! csak kár h elrontottad a zabáló kigyóval. Engem személy szerint ki lehet kergetni a világból a kigyókkal. visszatérő rémálmom, h megmar egy, és nincs ellenszer... :shock: :shock:

Vizitdij: felháboritó! és úgy gondolom, én csak azért se adtam volna neki boritékot. Hamár befizetted, akkor Isten áldja....érje be a vizitdijjal, még akkor is ha kedves volt.... :roll: :roll:

milyen nyelvet tanulsz? én sikeresen letettem a deutschot... :lol: :lol:

Vok: sajnálom h fel kellett húzzad magad, sztem én is totál kiborulok ha velem történik. de a doki se semmi másfél órás késéssel lazán...bevonulni.... :shock: és te ezzel szültél? a nőci se semmi, aki bement előtted, dehát ez már jóérzés kérdése....

Barti szavaival: hűvös fuvallatot mindenkinek! :!:

nomeg egy mosolyt .... Kép

KépKép
gaby70

azt mondtam , márpedig itt maradsz....:
Kép

KépKép
gaby70

azért megskalpolnám, aki az én gyerekemmel ezt csinálná.....

KépKép
gaby70

Boscó!
Jujjjjj, az a kigyó!!!! Nekünk csak varangyos békáink vannak és már attól is ki vagyok, nem hogy kikészülnék egy kigyótól.... ááááá Mit csináltatok vele? Befogatjátok?
Én nyaralok, neked meg lesz egy diplomád nyelvvizsgával :D:D Csak próbállak feldobni. :D:D Egyébként csak azóta megyek ilyen sűrűn nyarlani, mióta van Hanna és anya megfiananszirozza a dolgot. Addig általában csak dolgozni jártam Bécsbe, nem nézelődni... De az is jó. :D:D És hiányzik is.

Dokinak én elveből nem adok sztkban... Ezért van a magánrendelője. Igaz, nem fizetinek sokat a sztks rendelésért, de nekem se dugnak pénzt a zsebembe, mert leérettségizettek egy gyereket... Igy én se adok extrát a nem extra szolgáltatásért.

Gaby!
Nem, nem nála szültem. Ő most Norvégiában van, de már ő se rendel sehol se sztkban, csak magánban és azt meg nem birnám anyagilag. Kicsit húzós vagyok nőgyógyászatilag... Ez meg nem az új orvosom volt, hanem valaki helyettesitette.

Bartika!
Nem azért nem adnám oda senkinek Hannát, mert nem vagyok jóban az anyámmal, hanem mert nem tudnám még. :D Hanna még nem aludt el nélkülem, (bár biztos menne neki) és ugye még szopizik is. De majd, ha úgy jön ki a lépés, lehet, hogy augusztusban 2 napot és 1 éjszkát nélkülem lesz, ha megyek továbbképzésre.

Na, megyek, mert Ádám "beteg" és naaaaaaagyon szenved. Leütöm egy baseballütővel... :lol: :lol: Hogy legyen, ami tényleg fáj neki. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!!

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezek, megint az van, mint mindig, két topikra már nem mindig futtja... :oops: :roll:

Visszapörgettem pár oldalt, kíváncsi voltam találok-e gyönyörű gyerekeket, és hát persze, hogy találtam!!! :) :) :)

Most azt szeretném kérdezni azoktól, akiknek már megvolt a 15 hós oltás, hogy mi az a cucc, amiről korábban beszéltetek, az MMR "kivezetője"? Mi ez tulképp és mit csinál? Cseppek, vagy kúp? Van, aki beszerezte és használta? Gyógyitárban lehet kapni?

Köszííííí!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok,

most csak bejelentkezem, újra itthon :) Picit korábban érkeztünk, mert Botika sajnos benyelt vmit. Nagyon fosikázik :( Nagyon sokat volt pelus nélkül, és óriási meglepetésemre, szól pisinél, kakinál, sőt volt, hogy 3 órát aludt pelus nélkül, és kibírta, meg, az autóba se pisilt be, csak mikor kivettük :shock:
Lényeg, hogy most annyira fosizik, hogy kénytelen vagyok folyton pelusozni, de a pisi, kaki teljesen véresre marta a bőrét. A Balcsi meg már csaknem forr, nem tettem bele már tegnap sem, így hazajöttünk. Azért jó volt. Majd mesélek még, hozok képeket (bár már sokszor eszembe jut, hogy ennyi beteg ember miatt, egyáltalán tegyek-e :?), meg visszaolvasok alaposabban.

Nem győzzük a klímát nyomatni, 32,5 fok volt a lakásban, mielőtt após beindította nekünk érkezés előtt. :roll:

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Néhány füstjel magunkról.
Ezerrel melózom, reggel 10-hajnali 4-5-ig, bármint amikor Martin hagy:-)
Reggeltől - reggelig megy a 2 klíma, így szobáról-szobára vándorlunk.
Késő délutántól pancsi a kerti medencében, vagy irány a velencei tó.(Kíváncsi leszek a villanyszámlára :evil: )
Nyaralni mi majd télen megyünk. Itt is elég meleg van, de már lassan a velencei tó is felforr.... :wink:
15 hós oltás tünetmentes volt. :D :D :D
Állítólag, az új rendelet szerint, 3 hónap múlva kapja meg a 3 éves oltást. :(
Martin adatai: 89 cm, 14,30 kg.
Pedig alig eszik. Már válogat is. Akár mit kínálok neki, az első szava, hogy: NEM. De bezzeg a cici és a szopi....
Ja, és már olyan érthetően beszél és olyan édes amikor segít takarítani vagy adogatja egyesével a ruhákat a szárítóra. Megzabálom.
Martin össz fogszáma: 8 db már egy fél éve. Hol lehet a többi?

A mi kertiállataink: 5 db levelibéka,2 süni, 3-4 őz/őzike a kert végében a hajnali órákban.
Tud valaki hatásos ellenszert a békákra???? Már az emeletre is feljönnek és itt ücsörögnek a teraszajtón, szúnyogra vadászva.
Én meg megőrülök, hogy ahova nyúlok a kertben ott vannak :evil:

Kistesó project:
Rajta vagyunk, most vettem egy "törpemikroszkópot" ami nyálból megmondja, hogy mikor is van peteérés. Ciklus alapján kiszámíthatatlan, mivel 34-40 naponta jön meg a menzeszem 1-2 napra. Már nagyon szeretnék újra pocakos lenni!!!!!!!

Megpróbálok visszaolvasni, hogy képben legyek.

Cory! Gratulálok!

Bosco! A lányod gyönyörű, főként a kiengedett hajjal. :D

Majd jövök!

Szép HŰVÖSEBB napokat!!!!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Halihóó!

Húú Csajok, én meg most olvastam, hogy kicsi lehűlés lesz ugyan, de nem sok, marad a meleg. Már verema fejem a falba amiért nem vezettük be költözéskor (2005) a légkondit. Most már nem lehet,mert engedélíköteles. Ja és úgysem lehet kapni, ha meg véletlenül sikerül, akkor 3-4 hétre rá tudják csak beszerelni, annyira el vannak havazva a szakik... fasza. :shock:

Még tegnap jöttünk is tovább azzal a lendülettel Szolnokról Debrecenbe. Anyósomék elutaznak 2 hétre, így áttettük a tábort anyuékhoz. :) Itt anyival jobb, hogy lent 26 fok van, Pötyi is lent alszik, de nekem csak fent jut hely (bár azon gondolkodta felverek egy sátrat és kint alszok), mert fent 30 fok van és hiába nyitok éjjel ablakot. :(
Mi is vettünk egy 4m széles medencét, délután már csobbanunk is, csak ott lehet elviselni. Bár itt még mindig jobb, mint Pesten.

Vok! Hát amíg szoptattam, én sem hagytam ott Pötyit. Igazából ez volt a második alkalom, először két hónapja hagytuk ott 3 napra, akkor mentünk Apával romantikázni... :) Pötyi mázlim van, de leteszem és bárhol is legyünk (mi azért megyünk rendesen, hol szálloda, hol Szolnok, hol Debrecen) elalszik. Csak a nyunyó és a cucó legyen vele. :) Direkt ezért kezdtem el adni neki a "kellékeket" 3 hónapos korában. :) Bár úgy hallottam, nem mindenkinél működik...

Bosco! Azta, látom nálatok is kútvízből van a medence! Mintha gyógyvíz lenne! :) Újfaluban milyen a víz? Itt először azzal engedtük tele, de olyan fekete és büdös lett a víz a sok vastól, hogy inkább kicseréltük. :(

Tényleg csajok! Akiknek medencéje van!!!! Mennyire tesztek bele klórt és algaölőt? Nem gáz, ha ebből iszik utána a gyerek???

Ildi! MOst akkor tényleg nem Nati ül a vízben???? Ne már!

Viol! Pötyi minden szuritól belázasodott, már előre paráztam, hogy mi lesz most ennél a 15 hós bika szurinál. De ettől a csoda bogyesztől nem lett semmi tünete! Vagyis csak egy pici, a nyakán, a füle alatt pár órára pici pöttyök jelentek meg (mumsz tünete). Szóval megéri venni, mi is a Gazdagréti patikában vettük. Mikor kapjátok a szurit? Elküldjem neked a mienk? Összesen 6 szem kell, szóval még maradt benne rendesen. :)

Na most mennem kell,még most ebédelünk.
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti,
hű, látom nálatok akkor volt értelme beszerezni azt a cuccost. De én azt sem tudom ám, hogy mi a fittyfene az! :) Bogyók? Mennyi kell? És mi a neve? Mi pénteken kapjuk, szal 27-én. De Hegykőn ám! :) :wink:

KépKép
viol81

Jah, és mennyiért dobálnak ilyesmit?

KépKép
viol81

ó, és mi anyunyó és cucó?
Sejtem, de pontosan mik? Dorkának kis vékony takarója van, azt öleli mindig vadul, mi is jó korán betettük neki, és azzal szinte bárhol elalszik. Mi is most voltunk nyaralni, kíváncsi voltam mi lesz az esti elalvással, de nem volt gond. :)

KépKép
viol81

na és még valami! :D :wink:

Kép

hehe

KépKép
viol81

vagy így:

Kép Kép

KépKép
viol81

Sziasztok Csajok!

Jelentem megjöttünk. Tüncike jól viselte haza és vissza a buszutat. Légkondis járgányon jöttünk-mentünk.

Sajnos úgy néz ki, hogy beteg lett. MÁr mikor mentünk haza akkor folyt egy kicsit az orra, most már nagyon fikis, és mára megy a hasa is. Holnap megyünk dokihoz. Csak sajnos a miénk szabin van.
Úgyhogy a helyetteshez megyünk.

Egyébként voltunk strandon. Sajnos csak a felnőtt vízbe tudtuk bevinni (remélem nem ott szedett össze valamit), de nagyon élvezte.

Egyébként a férjem két uncsitesója is velünk jött, egy lány és egy fiú, 21 és 19 évesek. Úgyhogy pótanyuka lettem. A lány itt marad velem aug végéig, mert melózni akar egy hónapot a suli előtt.

pussz!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Lívi,
hol voltatok?
JObbulást Tündének!!! :)++++++++++++

KépKép
viol81

Viol! Nem semmi hasonlóság! :) Le sem tagadhatod... :)

A bogyesz nem tudom mennyi volt, Apja vette, őt zavartam el érte. :) De nem lehett ökör összeg. Van benne vagy 30 apró gombostűhegynyi bogyó, ami azért vicces, mert ez csak MMR oltásra való, de hát az oltást megelőző nap kell bevenni este 2-t, aznap 2-t és másnap 2-t. SZóval marad dögivel... Elküldtem volna postán, de hát nem ér oda 27-ig. :( Főleg mivel Apát kéne megkérnem, mert mi Debrecenben vagyunk ugyebár. De hátha van nálatok olyan gyógyszertár, aki forgalmaz homeopátiás szereket!! Van???
Ja! És mikor mentek nyaralni Gosztolára???

Nyunyó azért nyunyó (ez a hivatalos neve, ez volt a cédulájára is írva), mert nyúzzák, hangutánzó szó lehet... :) Nálunk egy plüss négyszög alakú rongy, minden sarkán csomó és a végén egy bárány fejjel, piros kendővel a nyakán. A cucó meg cumi. Pötyi csak alváshoz kapja meg mindkettőt, így aztán amikor megkapja, általában működik ugye az asszociáció. :P Na meg a menetrend, mert nyilván akármikor nem aludna el, nyunyó ide vagy oda... :lol: De mostanában elájul este fél 8-kor, alszik reggel fél 9-ig, majd délben is KO és alszik két és fél órákat. Mondjuk Szolnokon és itt is az ő szobája a leghűvösebb és egész nap a kertben tevékenykedik.

Itt most úgy tűnik jött valami hidegfront, mert kellemes 25 fok van. :)

Livi! Nálatok is lakik a leányzó? Mert akkor nem vagy egyedül, nem?

Enyim gyerekre csak volt valami hatással az "anyátlanság", mert most végre anyás egy kicsit, mert jön és ölelget, megzabálom... :P

Pesten milyen idő van?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elszállt amit írtam! Pedig egy regény volt!!!!!! :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

na akkor röviden!

Bartika: ez csapvízből lett engedve!!! A fúrtkúti víz még locsolni is veszélyes, hiszen mindent megszinez olyan vasas! :roll: Kutyus nélkül Fanni si nehezen alszik el. Baumaxból vásárolt komplex szert teszünk a medencébe! Naponta többször megy a szűrő.Mégis ilyen zöld a víz! De mis em merünk többet beletenni, néha akaratunk ellenére is nyel belőle a gyerek, és csak reménykedem hogy nem lesz tőle baja!

Era:hajrá kistesó!!!!! :lol: Fanni nekem is így tetszik a legjobban. De ebben a melegben kell a csuri! Békákra nincs ötletem. Csak receptem! :lol: :lol: :lol: :lol: De én inkább kihagyom! Pedig nagy bogrács lenne velük tele! :lol: :lol: :lol:

Vok:ment pü.Nem is kígyó volt, csak egy sikló! Másnapra odébbállt, de a halat kivettük a szájából! :lol: Nehogymá még etessük is!! :lol:

Nancsika: hogy vagy?

Anita:Boti? Ő hogy van? Képeket várjuk! :lol:

Viol: esetetekben nem kérdéses ki az anya! :lol: :lol: :lol: Édes nagyon!!!

Gaby: a te kis huncukád is zabálnivaló!!

Vali: mesélj hogy alakulnak a dolgok??

Faby: olvastam hogy lassan minden szépen megvan! Ügyesek vagytok hogy a legnagyobb melegben ennyit szaladgáltatok! Édes a kis csokibarna Dominó!

Na leléptem!Csobbanok egyet míg alszik a gyerek! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást. Már semmi bajom, el is felejtettem, h fosi volt. :D

Jól vagyunk, küzdünk a meleggel. Alexet, ha lehet, áztatom valami vízbe. Tiszta kiütéses a melegtől, nem győzöm hintőporozni. Strandolunk is ezerrel. Hétvégén voltunk mindkét nap, holnap is megyünk a szomszédasszonyommal, meg az 5 hónapos csajával.
Nagyon élvezi a pancsolást, teper a kis lábával a vízben, de egy centit nem halad előre :D
Jövő héten hétfőn kezdjük a bölcsibe a beszokatást, amitől előre zizgek, h mi fog történni. De addig még biztosan jövök.

Most viszont bocsesz, de megyek. Ezer dolgom van még.

Puszika! Hűsöljetek sokat!
Jah, és, ha valakinek van kedve Veresegyházra jönni holnap strandolni, szóljon! :)

Kép

Kép
nancsika

Bartika,
köszi a lhetőséget a postai dologra, de asszem itt Hegykőn is foglalkoznak homes bogyókkal, csak meg kell rendelni. Megmondod nekem a pontos nevét? :)
Jah, múlt héten a legnagyobb melegben voltunk Gosztolán, 3 napot. Elmentünk a Lenti fürdőbe is, nagggyon jó! :) Hazafelé megálltunk Sárváron szintén pancsira. :) Abban a melegben egy áldás volt... :)
[quote]m írta:ert most végre anyás egy kicsit, mert jön és ölelget, megzabálom...

á, nálunk is olyan jó, mostanában szokott rá a puszi adására, ollllyan jóó!!! :) :) illetve, eddig ha sírt vmiért - pl elesett - akkor ugye vigasztalta az ember ölelve, stb., de ő csak hagyta, most meg szó szerint bújik ha történt valami, meg jön oda és emeli fel a kezeit, hogy vegyük fel, mert neki most nagy baja van. Olyan kis édes, imádom! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Elképesztőek ezek a hírek erről a beteg emberről... grrr. Teljesen elment a kedvem a fórumozástól. :(

Anita! Mi is elkaptunk valami náthát, de már keveredünk kifelé belőle. Zazi nem nyelt semmit, pedig egész idő alatt víz alatt volt. Megyünk úszni... :)

Annácska, ti még ott vagytok???

Hűvős estét!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Viola!
Anyóséknál voltunk, az ő volt munkahelye igazolta, hogy 80 órát voltam náluk gyakorlaton. Strandon meg Berekfürdőn voltunk. Állítólag más is beteg lett ott. Ezt most tudtam meg a héten.

Bartika!
Igen, nálunk lakik. Most éppen nyári munkát keres augusztusra. Pénzt szeretne szegényke keresni.

Melitta!
Van ennek a nőszemélynek valami honlapja is, mert emlékszem még ide is feltette egyszer, mint ahogy minden topikra.

Rólunk: voltunk dokinál, hasmenés, kis torokpirosság, néha hőemelkedés, estére láz. Kaptunk rá Smecta port, Normaflore-t, és ennyi! Konkrétan hogy mi gyógyítsa ki, azt nem tudom.

Pesten DÖGMELEG van!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Továbbra sincs semmi időm, meg olyan gyengének érzem magam :(

Melitta, Boti meg valszeg mégsem a Balcsitól lett hasmarsos. Ő is visszaköpi reflexesen a vizet, ha véletlenül nem zárja rendesen a légutakat (neki már ösztönösen, emlékezetből jön, hogy ilyenkor zárja, már nem búvárreflex), de gondoltam, lehet mégis lecsúszott pár korty. Szóval bármit is csinálok, még mindig sok a kaki, és elég nyálkás, de legalább a popsit helyrehoztuk. TAlán tényleg megint a fogzás, mert könyökig lóg a szájában, ömlik a nyála, és ma éjszaka is 3x sírt keservesen.... tőle szokatlan módon.
Hajrá úszás! Jobbulást Zazinak!

Livi, akkor lehet a torka fájna Botinak, és akkor ugyanaz lehet vele , mint Tüncivel????? Na, meglátjuk.

Megyek is, mert nem bírja tovább az etetőszékben :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
jobbulást kicsi fiadnak!!!!!
++++++++++++++++++

Lányok,
el tudná nekem küldeni valaki Bartika telefonszámát? Megkérdezném tőle annak a homeos, MMR-kivezetőnek a pontos nevét, mert ma délelőtt megrendelném a gyógyszertárban, hogy csütörtökön be tudjam már adni az első kettőt.
Jöhet priviben, vagy a ggviol@freemail.hu címre, vagy 20/379-33-82-re sms-ben.

Vagy tudja esetleg más vki is mi a pontos neve?

Köszönöm!!! :)

KépKép
viol81

Viol! Itt vagyok! A pontos neve MMR kivezető, az adagolást leírtam. Szuri előtt, szuri napján és utána 2 bogyó pici vízben feloldva, kaja előtt és után negyed órát várni. :lol:
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti,
köszíííííííííí!!!!!!!! Futok is a gyógyiba, délig van nyitva! :D
[quote] írta:kaja előtt és után negyed órát várni.

mire kell várni?

KépKép
viol81

Hát, az összes homeos szer a nyálkahártyán keresztül szívódik fel, így evés előtt negyed órával, vagy evés után negyed órával érdemes bevenni. Szóval kaja közben nem hatásos. :lol: [/b]

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Mi itt voltunk:

http://www.oaziswellness.hu/main.php?Lang=HU

és itt:

http://www.aqua-land.hu/

Mogyoródon nem, mert nagyon drága :(

Anita:
jobbulást Botinak!!!
gondolom azért jó volt Balatonon! képeket várjuk türelemmel :)

Viol:
sikerült bogyót venni??
ha nem:
www.homeopatika.hu

Livi:
remélem férjed biztonságban van, akkora árvizek és viharok vannak Angliában!!

Bartika:
egész nyáron lent vagytok??

Melitta:
azt akartam Tőled kérdezni, hogy milyen nádtetőtök lesz, mert a környéken lévő tele van darázzsal :(
biztos van rá megoldás, igaz??

Era:
nem semmi mennyit dolgozol :shock:

Nancsika:
akkor jó, ha már meggyógyultál!! :)
melyik strandra jártok??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Hazajöttünk Anyuméktól. Már visszaolvastam, de írni most nem nagyon lesz időm, mert Keve úrfi mindjárt ébred, aztán megyünk útlevelet csináltatni neki. Már másodszor, mert tegnap a nő képtelen volt őt lefényképezni. :evil: Mondta, hogy akkor csináltassunk valahol szabvány igazolványképet, és vigyük oda azt. A szabványnak (legyen csukva a szája, nézzen a kamerába, mindkét füle benne legyen, a kép 80%-át a feje tegye ki) Elég nehéz megfelelnie egy 15 hónapos gyereknek. Mindezt úgy, hogy egy forgós, billegő székre felállítva egy fülkében, ahova a szülő nem mehet be! Nem is értem, hogy ezt hogy gondolják! :evil:
Most töltök képeket, és este még jövök.

Tusfürdőt választanak:
Kép Kép Kép Kép Kép
Így pózol a bohóc a fényképezőgépnek:
Kép Kép
Attila ilyen pofátlanul barnán jött haza a nyaralásából:
Kép Kép

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Keve is nagy locsibajnok? Zazi imádja! :)

Livi: nem tudom, milyen honlapja lehet, de nem is vagyok rá kíváncsi. Én ezek miatt nem szeretek képeket feltenni, no meg ha tudnánk, hogy mennyi beteg ember nézegeti ezeket a fórumokat... hát, nem lenne rossz zárt topikba írni...

Tünde: megoldás van, mi elvileg meg is oldottuk, de remélem tényleg így van... meg attól is függ, hogy rendszeresen karban van-e tartva. Csak reménykedni tudok...
Ti mindig olyan helyekre jártok, amiket én is kinézek magunknak :) :) mikor elkezdődött a nagy meleg, pont az oázist néztem ki! Nem voltak sokan?

Melitta

Kép
nyf

Tünde,
köszi, elvileg megrendeltem itt a hegykői gyógyszertárban, aztán holnap kiderül, meglesz-e :roll: :D
Hűűűű, szupi helyeken jártok, tök jó!!! Csak ez nekünk cseppet távol van. Nekünk kimerül a hegykői strandban és ha nekiindulunk, akkor Sárvár. vagy van még egy ausztriai is, ott még nem voltunk, de Dorkának is van már útlevele, egyszer kiugrunk.

Lidke,
de jó képek!!! :) :) És tényleg ilyen szemtelenül barának lenni!!! :) :wink: Bár a múlt héten itthon is sokaknak sikerülhetett... :roll: Abban a langy melegben... :D
Kevének milyen szép szemöldöke van!! :shock: :P

Ááááá, én ma aerobicon voltam, leizzadtam rendesen. Ha sikerül rávennem magam, akkor rendszert csinálok belőle... :)

KépKép
viol81

Lidke:
nálunk úgy csinálják az útlevélképet, hogy az ölünkbe kell venni.
És hogy csinálnának egy pár hónapos babának aki nem is tud ülni???? :shock: :roll:

Melitta:
jó volt mindkét hely, az Oázisban több a betonos rész, kevés a zöldterület és csak egy kis gyerekmedence van, a többi medence azért nagyon klassz
a ráckevei jobban tetszett... :)
Nem voltak sokan, mert csak hétköznap megyünk ilyen helyekre (akkor olcsóbb is :oops: )

Viol:
ez az a hely?
http://www.sonnentherme.at/index.php

Itt már többször voltunk és nagyon-nagyon jó!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?