Jó reggelt!
Szilbee: Nekem van egy gyümitorta formám, sosem használtam, ha végképp nem tudsz szerezni, kölcsönadom.
Végül milyen tortája lesz Leventének? Vagy lemaradtam róla? Írtad már?
UH-ról: Nem találkoztunk, ami azt jelenti, hogy nagyon sokat nektek sem kellett várni. Alig mertem bemenni a rendelőbe, mert láttam az ajtón, hogy majd augusztus 21-ig nem rendel....Aztán szerencsére pörgött a dolog, így csak 3/4 órát várakoztunk, 4-en voltak előttem.
Jó alaposan megnézte a doki a babát, ilyen sokáig még nem is nézegette, de nem bántam, mert kivételesen én is láthattam, ahogy figyelte és nagy élmény volt.
Pl. a bordáig még sosem láttam. Most méretek nem jutnak eszembe, csak femurt és fejecskét mért, hosszra pedig szte összesen kb. 20 centi lehet és 30 deka. Szóval még gyarapodhat bőőőőven. Szervei rendben.
Egyetlen problémám ez a méhszáj vizsgálat, már teljesen para vagyok tőle és le akarok ugrani az asztalról, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám, nem vagyok hisztis orvosnál.
Szóval minden oké, majdnem hogy meg lettem dícsérve, hogy már nyugodtabb vagyok, nem parázom mindenen.
Ja, és egy óvatos tipp szerint kislány, mert sehol semmi fütyi nem volt látható, pedig próbálkoztunk. De persze nem rohanok rózsaszín ruhácskákat venni.