Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a tippeket, de Jakab a fogadott dokija. Ő semmit nem látott (bár nem tudom milyen uh-t csinált neki), de el szeretne menni máshoz is. Én reménykedem benne, hogy csak a vérvizsgálat tévedett... Vele mennék karácsonykor szülni...

BBj, hát ezt utálom én is, hogy még nekik áll fejjebb! Erdélybe azért jó menni, mert ott mindenhol találsz magyart és tárt karokkal fogadnak. Egyébként Görögországban is ezt tapasztaltam anno, a seggünket kinyalták, mosolyogtak, kérdezgettek szóval igazán vendégszerető nép.

Most nézegettem a képeket, azért többnyire az látszik rajtuk, hogy jól éreztük magunkat! És úgy fürödnék most a tengerben az saját izzadságom helyett!
Menni akartunk valamerre fürdeni, de nem kockáztatom meg, hogy rosszul legyünk a tömegben. Itt van Csongi haverja, inkább játszanak, majd a jövő héten munka után strandolunk.

Évi és
Kép
csongianya

Látom mindenki fürdik, én meg jól elbeszélegetek itt magammal... :lol:

Végre sikerült pár képet felvarázsolnom az albumomba, íme:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13112&page=1

Évi és
Kép
csongianya

Évi!!!
Megnéztem a képeket nagyon jók,igazán szép helyen voltatok ,látom a nagyfiad is nagyon élvezte a nyaralást.Csini vagy a fürdőrucis képen
:wink: :wink:

KépKép
diÁcska

Jaimee!
Vagy már?
szilbee

Sziasztok! Itt vagyok, csak még nem tudtam végigolvasni mindent rendesen. :lol:

MIndjárt lesz AFP eredményem...Majd szólok, bár fogalmam sincs, mi a normál érték. Múlt héten hibernáltam magam a légkondis kégliben, olvastam-olvastam-olvastam....Pihentem. Jót tett azt hiszem, bár a hasam feszülget. Sógornőm szerint ez normális, két gyereke is van. :shock: :shock:

Szilbee: voltál már Mosonyinál?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Na megvan az AFP: 1,04. Jó ez szerintetek? A védőnő szerint oké.

Szilbee: Most olvasom Mosonyit. ÁÁÁÁÁ!!!!!!!! Akkor szerdán megyünk.

jaimee

AFP ref: 07-2,5, szóval tökre örülök! :lol: :lol: :lol:

Jól elvagyok magammmal..... :lol: :lol: :lol:

jaimee

Jaimee!
Az tök normális érték. Nekem Leventével pont annyi volt! 8)
Mi ma megyünk Mosonyihoz! Nem tudtok esetleg ti is ma jönni?
szilbee

Szilbee: De, nagyon gondolkodom...........nagyon nagyon gondolkodom.....Ha megyünk, akkor fél 7 után nem sokkal szoktam beesni. :D Juj, előre tartok attól, hogy mennyien lesznek....Főleg kismamák, akik nem várhatnak....Brrr...3 napi hideg élelem nem kell nekem, mert alig tudok enni, de egy hordónyi innivaló nem árt. :lol: :lol:

jaimee

Szilbee: De, nagyon gondolkodom...........nagyon nagyon gondolkodom.....Ha megyünk, akkor fél 7 után nem sokkal szoktam beesni. :D Juj, előre tartok attól, hogy mennyien lesznek....Főleg kismamák, akik nem várhatnak....Brrr...3 napi hideg élelem nem kell nekem, mert alig tudok enni, de egy hordónyi innivaló nem árt. :lol: :lol:

jaimee

Mi nagyon korán megyünk. Próbálunk még 5 előtt menni, mert Leventét fürdetni kell majd legkésőbb 8-kor, de inkább 7:30-kor. Csak remélni tudom, hogy 7-re végzünk. :roll:
szilbee

Egyébként mennyit szoktatok várni?

jaimee

Mi általában pénteken megyünk és olyankor 1 esetleg 1 és fél órát. De most bizti nagy lesz a tumultus. :?
szilbee

Remélem, nem lesz rekorddöntés, eddig 3 óra a rekord...Akkor 3 hatalmas pocakos kismamával ment el sok-sok idő, de a jó része az volt az egésznek, hogy a végére tökre összebarátkoztunk a váróban, jókat nevettünk - félig-meddig kínunkban - és megfogadtuk, hogy legközelebb hozunk sütit és üdítőt is, hogy kényelmesebb legyen a várakozás, illetve aláírást gyűjtünk, hogy legyen egy nyamvadt tévé is a váróban. Akkor székből sem volt elég, az Apukák ácsorogtak.

jaimee

Kár hogy pénteken nem rendel a fia diplomaosztója miatt, mert péntekenként mindig nagyon szokott sietni. Igyexik olyankor mindig 5-re végezni.
Rosszullétekkel hogy állsz?
szilbee

Ma lesz még Leventének a 2 éves státusz vizsgálat. Tiszta rohanás lesz a délutánunk.
No menek is vissza gyorsan takarítani, legalább az meglegyen.
Ja és elhoztuk apóséktól a légkongyit! Így most nagyon király idő van nálunk! :P 8)
szilbee

Hááát, a múlt héten csak egyszer hánytam, akkor is én voltam óvatlan. Dehát ugye feküdtem, pihentem, kíméltem magam...Még mindig hányni tudnék a sós mogyoró és a chips szagától, de fura módon, most már elfogadja a gyomrom, a baba, a hormonok, kinek mi tetszik a szénhidrátokat, vagyis vééégre tudok kenyeret és köretet is enni. Talán rájött, hogy kell az neki....

Az energiám viszont nem jött vissza, dél tájban mindig tudnék aludni 2-3 órát és hétvégén alszom is....Tegnap alig tápászkodtam fel a Forma1-re...Ja és este 8 után piszok nyűgös, hisztis és nyavalygós leszek, mert már ülni is fárasztó...Anyósomnak már biztos megvan a véleménye rólam....Itt van viszont a kívánósság, nem mondom, hogy ölni tudnék, ha valamit megkívánok, de majdnem.... :lol:

jaimee

Nekem még mindig nem jött vissza az energiám. Bár szerintem én krónikus alváshiányban szenvedek már mostanra. Még mindig nem aludtam ki Levente első 18 hónapját. No de lesz ez még így se!!

Azért ha összefutnánk Mosonyinál és megismernél, szólj már árm, hogy Te vagy, mert tudok ám nagyon vakergér lenni!! :oops:
szilbee

Szilbee: :lol: :lol: :lol:

jaimee

Szilbee Jamie de jól elbeszélgettek de látom ki van mindenki a melegtől :-D

Jamiee mikorra is vagy pontosan kiírva?

Kép
kbernadett

Látom mindenki oda van vagyis itt nincs :(

Kép
kbernadett

Hali!
Csak egy gyors bekukk, mert vacsiztatnom kell.

Levente státusza:
95 cm :shock:
16 kg :shock: (pedig nagyon egészségesen étkezik... gondolom az apjától örökölte a testalkatát)
Egészséges, de azért a csontkorra és laborra elvisszük a 18 hós eredmények miatt.

Pocilakó uh-ja:
Most már én is láttam hogy kiscsiFIÚ!
BPD 24 hetesnek felel meg (61 mm) Femur 40 mm. Minden belső szerv jól működik. 8) Fejvégű fekvés.

Jaimee!
Kár hogy nem találkoztunk. :(
szilbee

szlbe nem sokára kétvées lesz Levente!!! hu az tök jó! lesz buli is ugye?
Mit vesztek neki ajándékba?

puszika

Kép
kbernadett

Betti!
Mi meg pont akkor nem tudunk írni, mikor te is géphez kerülsz. :(

Lesz egy családi összeröffenés szombaton, de csütörtökön azért mi is megünnepeljük hármasban (négyesben). Szóval csütörtökön sütöm a gyimilcstortát... bár még formám sincs... de majd szerzek addig, péntkre meg hozzuk a Marciból.
Vettünk neki fából készült barkácskészletet, mert most mindent / mindennel csak machinál. A vasalódeszkát is állandóan csavarhúzóval szereli. Tipikus férfi és tiszta nagyapja (anyai) e téren.

Jaimee!
UH??
szilbee

Jó reggelt!

Szilbee: Nekem van egy gyümitorta formám, sosem használtam, ha végképp nem tudsz szerezni, kölcsönadom.

Végül milyen tortája lesz Leventének? Vagy lemaradtam róla? Írtad már? :oops:

UH-ról: Nem találkoztunk, ami azt jelenti, hogy nagyon sokat nektek sem kellett várni. Alig mertem bemenni a rendelőbe, mert láttam az ajtón, hogy majd augusztus 21-ig nem rendel....Aztán szerencsére pörgött a dolog, így csak 3/4 órát várakoztunk, 4-en voltak előttem.

Jó alaposan megnézte a doki a babát, ilyen sokáig még nem is nézegette, de nem bántam, mert kivételesen én is láthattam, ahogy figyelte és nagy élmény volt. :lol: Pl. a bordáig még sosem láttam. Most méretek nem jutnak eszembe, csak femurt és fejecskét mért, hosszra pedig szte összesen kb. 20 centi lehet és 30 deka. Szóval még gyarapodhat bőőőőven. Szervei rendben.

Egyetlen problémám ez a méhszáj vizsgálat, már teljesen para vagyok tőle és le akarok ugrani az asztalról, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám, nem vagyok hisztis orvosnál. :? :? :?

Szóval minden oké, majdnem hogy meg lettem dícsérve, hogy már nyugodtabb vagyok, nem parázom mindenen.

Ja, és egy óvatos tipp szerint kislány, mert sehol semmi fütyi nem volt látható, pedig próbálkoztunk. De persze nem rohanok rózsaszín ruhácskákat venni. :lol: :lol:

jaimee

bordáig=bordáit

jaimee

Ti mikor érkeztetek? Mi kb fél hétkor jöttünk el, de már 16:10-kor ott voltunk.
szilbee

Diótorta lesz majd szombatra. 8)
szilbee

Mano!

Dávid fiadnak nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!

Várjuk a képeket is!! :D
szilbee

Szilbee: Jujjjj, akkor mellé lőttem alaposan, mégis vártatok jó sokat.... :cry: :cry: Én 3/4 7-re értem oda, ahogy mindig. Azt hallottam, hogy az elején nagyon lassan haladtak a dolgok. Este már pergeti, 15-20 perc alatt mindenki végzett.

Hmmm....diótorta.....

jaimee

Sziasztok!

Itt vagyok ismét,az eltünésem oka,hogy pénteken elutaztunk és vasárnap jöttünk haza.Azóta pedig lázas háznézésbe kezdtünk,és eléggé lefoglalt.
Amugy jól vagyunk,csak még mindig ez a meleg.tegnap tartottam egy almakúrát,mert a pénteki tanácsadáson ezt javasolta a védőnő.Sajnos 3 hét alatt 2kg 30dkg-t híztam :( és elkezdtem vizesedni is.

Átolvastam amiket irtatok,de eléggé kihagy az agyam ebben a melegben :) ne haragudjatok érte.

Jaimee, gratula a jó Afp-hez :)

szilbee, akkor fincsi tortája lesz leventének.Nekem is szombaton tartjuk a szülinapomat,de én nem tudom milyen tortám lesz még :)

Csongianya,ha esedékes még a 4D-s uh-ra ami kell akkor én leirom neked a számot.
Ez a mátyás király úti rendelőben van.mi is ott voltunk már 2x.Nagyon alaposan megnézik a babucit :) Afp miatt mi voltunk genetikusnál(pedig enyém jó lett,de b.artur elküldött,amugy én is jakabhoz járok),és azt mondta Mosonyi ez egy elavult vizsgálat,és már meg kellene szüntetni,sokszor téves eredményt mutat.És a teendő anyni hogy rendszeresen járok az uh-kra,mert az magasabb rendűnek szá
mít,mint afp.
Tehát a tel szám :0620-583-71-85

Remélem tudtam még segíteni!

Szép napot mindenkinek :)

Kép
Kép
tundi24

Bernadett: December 26-ra vagyok kiírva elvileg. A múltkor az volt a rémálmom, hogy bementünk szülni Szenteste és üres volt a kórház, sötét folyosók mindenütt, sehol senki, végül a portás szólt, miután végigbotorkáltunk vagy 3 emeletet, hogy hát Ünnep van, ilyenkor nincs kórház....Mit képzelünk?? :lol: :lol: :lol:

jaimee

Tündi: Pont mos akartam kérdezni, hogy hol vagy! Ki végez 4D-t Szolnokon? Már többeket hallottam, hogy Kecskemétre járnak, mert ott jobb vagy a gép vagy a doki, ez nem derült ki....

Na megyek, dolgozni...

jaimee

jaimee, a 4d-s uh-t az a nőci csinálja aki a kórházban van uh-n asszisztens.sztem nagyon jól elmagyaráz és megmutogat mindent.Az egyik ismerősöméknek ő vette észre hogy baj van a kisfiú veséjével,és a doki nem látta :( Utána elmentek másik dokihoz és ő is megerősített hogy tényleg baj van a babucival,és igy nem szülhetett itt szolnokon.

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Te hanyadikán születtél?
szilbee

Sziasztok!

Na, volt olyan kálvária tegnap.... A barátnőm akinek rossz lett az AFP-je talált egy helyet Pesten 4D-s ultrahangra. Felmentek, majd teljesen kiborulva hívott, hogy azt mondták neki, hogy minden rendben a szívével, fejével, méreteivel, csak éppen nyitott a hasa a picinek, meg kell szülnie, de lehet, hogy csak a köldökzsinór.... Jakab a dokija, az éppen szabadságon. Rábeszéltem, hogy hívjuk fel Mosonyit, de ő már beszélni alig tudott, így én hívtam fel. Háááát, Szilbee, gondoltam rád, annyit beszélt, hogy már sült meg a telefon a fülemen Kb. 10 percig a 4D-s ultrahangot szidta, hogy már a bevásárlóközpontokban is csinálnak, oda ültetnek egy asszisztenst, akinek még orvosi végzettsége sincs, meg hogy kontárok, pancserek. Végül megbeszéltük, hogy elmegyünk hozzá, aztán még 2-án a pesti klinikára, aztán majd meglátjuk, higyjem el, az hogy rossz az AFP az nem jelent semmit, és ha baj lenne, azt már Jakab látta volna az eddig UH-kon!
Tegnap már nem volt ereje a barátnőmnek elmenni, úgyhogy holnap elmegyek vele, tartom benne a lelket.

Petri, egy barátnőm volt kinn vasárnap Püspökibe, azt mondta rengetegen voltak, mint a régi szép időkben... Hétvégén készülünk Túrkevére, állítólag nagyon gyerekbarát a strand, sok miklósi jár oda.

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Húúú...szegény barátnőd. Micsoda rémálom.....Nagyon együttérzek vele....
Mosonyinak egyébként igaza van.....Remélem, minden oké lesz vele...Megírod majd?

Hú, jöhetett volna pedig tegnap 7 körül,mert nem voltak sokan, dehát ugye ez már múlt idő...

jaimee

Évi: Ezzel a barátnőddel fogsz együtt szülni karácsonykor? Mert akkor találkozunk, lehet. :wink:

jaimee

Jaimee, igen vele! És igen remélem találkozunk! Hogy vele is minden rendben lesz, és majd közben neked is fogom a kezed, jó :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évui: Ja, lehetsz a dúlám. :lol:

jaimee

Évi
Mi is voltunk vasárnap a Tiszán :D tényleg rengetegen voltak csak mire mi kiértünk (a forma 1 után amit nem hagyhatok ki) nagy homokvihar volt :cry: és ott kezdett el folyni Timi orra.
Egy hete voltunk Túrkevén is. Szerintem is jó! Conginak meg különösen jó lesz ha pl szeret csúzdázni. Tömegnyomor se volt.

Mi anno Bpesten voltunk 4D-n a praxisba . Ott szonográfus nézett Győrfi Mátyás, engem nagyon megnyugtatott hogy minden rendben.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jaimee!
Mikor mész legközelebb?? Mi aug. 24-re "kértük" magunkat. Ha legközelebb úgy jön össze, hogy esteleg egy nap megyünk, lehet elkérem a telszámodat és szólok hogy milyen a helyzet a váróban... esetleg majd foglalok neked helyet. ;)

Bizti valami hidegfront jön, mert a fiam még mindig húzza a lóbőrt. :shock:
szilbee

Azt mondta a doki bácsi, hogy aug 20 hetén már rendel mindkét nap, mehetek.

Azért félek ám, hogy mi lesz, ha addig van valami amíg szabin lesz....Marha hosszú idő. :? :? :? Én meg menjek Jakabhoz, keresztbe járunk dokik között? :lol:

Ja, azt mondta az egyik kismama, hogy az NST 2000 Ft Mosonyi papánál. Nem nekem mondta, én meg nem faggattam, ezt is csak fél füllel hallgattam.

jaimee

Mosonyi azt mondta, hogy ha gond van telefonon elérhető és Balatonról pikk-pakk itt van. 8)

Akkor inkább megyek a kórházba nst-zni. Akkor Levente már úgyis bölcsis lesz.
szilbee

sziasztok!

Még új vagyok itt de nagyon tetszik a társalgó. Szeretnék egy kis segítséget kérni az oldal használatához: hogyan kell ezeket a babák korát mutató csíkokat felrakni?

Magamról (s a kis családomról) pár szó:
Párommal Pistivel két hete július 14-én volt az esküvőnk. Van egy 18 hónapos gyönyörű kislányunk Emma. Szeptember 28-ára várjuk a kisöcsi érkezését.

Azt szeretném még kérdezni: tudtok e valami jó baba s kismamabarát szabadstrandot valamerre a környéken?

segítségeteket előre is köszönöm

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Üdvözöllek lizocska köztünk!!!

Én sajna ilyennel nem tudok szolgálni de a többiek jobban ismeretek ebben a téren :-D

Kép
kbernadett

Sziasztok Lányok!

Hú Évi. A barátnőd szörnyű napokat élhet át. Én reménykedek, hogy minden rendben. Várom a fejleményeket.

Szilbee!
Szép gyümölcstortát lehet sütni hagyományos lecsatolható tortaformában is. Ha megsült a piskóta, le kell választani az oldaláról, aztán visszacsatolni rá. Ha elég magas a perem, szépen megtartja a krémet, gyümit stb.De csak ha kihűlt lehet róla végleg lecsatolni.

Mi kertvárosi baba-szülő buliban voltunk szombaton. Az egyik anyuka elhozta két taknyos gyerekét :twisted: .Hétfőn indultunk volna családilag táboroztatni a Balatonra, erre Nándi ébredés után elkezdett hányni, " hasmenni", úgyhogy itthon maradtam vele, a férjem egyedül ment el a csoporttal. Szegény Nándi egész nap azt hajtja két hányás között, hogy ő már meggyógyult menjünk a Balatonra. Úgy sajnálom szegénykémet. Ja egyébként a beteg gyerekek anyukája már másnap kórházban volt a kisebbikkel, mert úgy hányt, hogy kiszáradt.És az is kiderült, hogy a nagyobbik már a buli előtt is hányt, de nem akartak kimaradni semmi jóból. Tuti tőluk kaptuk el. De ma már jobban volt Nándi, nem hányt, stb, ivott is csak enni nem akart.Ha jobban lenne, pénteken elmennék vele, legalább 2-3 napot pancsolhasson a Balatonban.

Betti!
Hogy álltok a szobatisztasággal?Gondolom már megy mint a karikacsapás.

Sziasztok
Kati
ducimami

Kati!
Az ilyen szülőket soha nem tudtam megérteni. Levente is így szedte össze (meg mi is) februárban a hányós nyavaját. :evil:
Remélem Nándi gyorsan túl lesz rajta és ti se kapjátok el. :(
szilbee

Lányok!
A GYES-t külön kell igényelni vagy autómatikusan utalják? Nekem úgy rémlik, hogy az ÁK-tól kell kérni erre is papírt, de Ádám szerint automatikus a dolog. Majd fel is hívjuk őket, csak nem akarok tök tudatlanul odaállítani a kérdéseimmel, mert akkor nem foglalkoznak úgy az emberrel (legalábbis a berényi ÁK-nál... mert valami oknál fogva én oda tartozom).
szilbee

Szép jó reggelt!

Párom ma ment vissza dolgozni, úgyhogy én is itt kukorékolok már. Szilbee, a Gyest is igényelni kell, nem megy itt semmi automatikusan. A MÁK-hoz menj (miért tartozol Te Berényhez???), adnak nyomtatványt.

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?