kata, nagyon-nagyon-nagyon gondolok ma rád
jelentkezz kérlek amint van valami.
hát....felhívtam a dokimat.
nem jók az eredményeim, DE azt mondta ne ijedjek meg (?!) mert még meg kell várni a 2. vérvételi eredményt is ahhoz, hogy hiteleset mondhasson. na gondoltam ez k.rva jó. bocsi, de nem nagyon örülök, kb két hét múlva lesz csak meg a 2. eredmény is.
a dokim szerint a pap-a meg az fr.beta jó eredmény, csak a korfüggő és a kombinált kockázaté a rossz. érti azt a rossebb.
nyugtassatok meg, ugye nem lesz baja a babókámnak...holnap 5 órakor megyünk 4D-re anniyra be vagyok zsongva...csüt. reggel 8-ra meg a dokimhoz, azt mondta megnéz még valamit (vérvétellel)
kamilla, tudom én is, amikor ilyeneket olvastam kiakadtam..nekem viszont tényleg bevált az, hogy amikor kevésbé akartam akkor jött össze. bocsánat. az első két inszemnél annyira tutira mentem, hogy amikor megjött napokig magam alatt voltam. és pont a 3. előtt dönöttük el a párommal, lesz ami lesz, ha a 6 inszem nem jön össze akkor kérünk még hármat mert a lombikra nem lett volna lóvénk. na aztán inszem után kerítést építettünk (én is), borozgattam is, egyáltalán nem foglalkoztam annyita magammal, gondoltam ha össze akar jönni akkor összejön most, ha nem akkor a következőnél. és összejött, tanulsága nincsen, szerintem ezek mindenkinél teljesen egyediek. úgyhogy kitartást, gondolj arra, hogy pl. én is így gondolkodtam mint most te! és összejött. puszi