Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata!!!!!!!Nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyere amint tudsz!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Nekem is megmaradt 4 doboz Duphastonom bárkinek szívesen elajándékozom remélem soha többet nem lesz ilyesmire szükségem!

Jucmuc,
Köszi :lol:
Vendég

Kamilla,
köszike! Amint tudok majd jövök holnap! 8)
katata

Kata, én is nagyon szurkolok!!!!++++++++++++++++++++++++

Kép
domo

Kata,
Nagyon drukkolok+++++++++
Kép
Vendég

Kata,
???????? :shock: :roll: :shock: :roll:
Vendég

Kata! Még egy adag drukk!!!!+++++++++++++++++++++++

Hát én már teljesen ki vagyok akadva. Egymás után három topikban is azt olvasom, hogy "minden az agyban dől el", "hinni kell, hogy sikerül" bla-bla-bla. Dehát én az elején (két és fél éve)hittem a spontánba. Meg se fordult a fejemben, hogy nem sikerül fél éven belül. Azt gondoltam, hogy aki nem védekezik az terhes lesz. Aztán fél évvel ezelőtt meg iszonyúan hittem az inszemben. Biztosra vettem, hogy a hatból egy tutira sikerül. (na jó, a 4-5ben annyira nem hittem, de az első háromban meg az utolsóban igen.) Akkor most mi van? Mit kell még az agyban eldönteni? És az is hülyeség, hogy "ne akard görcsösen". Csomó csajsziról olvasok itt a neten, aki tisztára be van zsongva és előbb-utóbb sikerül.

Szóval higgyek benne, hogy sikerül, de ne akarjam annyira, mert az gátol. ?????????

Bocs, hogy ilyen vagyok korán reggel.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Akkor most nagyon utálni fogsz :wink: minden az agyban dől el szerintem is erre itt vagyok példának. Bocsi de valószínű aki ezt írta az már megtapasztalta hogy az agy irányítja a testet ezért tud egy rákos beteg is meggyógyulni a legváratlanabb helyzetekben. Persze mindenki abban hisz amiben akar...
Vendég

Pandácska! Én nem azt akartam kihozni az egészből, hogy aki ezt mondta vagy írta, az hülye, hanem, hogy attól vagyok kiakadva, hogy ez nálam miért nem működik! Persze az oké, hogy ha valaki nagyon beteg, fontos, hogy ne hagyja el magát, mert akkor mit sem ér a gyógyszer, de én akartam-akarom, hogy sikerüljön és hittem is benne és mégse.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ezektől én is kiakadok. Ne akard túl erősen, mert akkor bekattansz, de azért akard, mert még azt hiszi a baba, hogy nem is akarjuk.
Semmivel sem törődve vágtunk bele 2 évvel ezelőtt. Mindent megteremtettünk, emiatt sem izgulhattunk. Akkor még nem is figyeltem magam, sokat nem is tudtam az egészről. Nem voltam annyira sem bekattanva, mint most. Csak 8-9 hónap elteltével lett gyanús a dolog.
De még mindig hiszem, hogy egyszer csak én is terhes leszek! Szerintem semmi baj a fejemmel! Viszont feladni sem tudom, és igenis nagyon - nagyon akarom!

Panda, én elfogadom, hogy az agyban dől el, csak azt nem tudom, hogy mi a baj nálam ott fent? Miért úgy dől el, hogy nincs baba?

Kép
domo

kamilla, nemtudom pandácska hogy csinálta de jó neki hogy sikerült.
Ne legyél kiakadva, biztosan segítenek olyan dolgok amik teljesen kizökkentenek a napi kerékvágásból, de nem akarni, az csak úgy nem megy. Ezért lett volna jó pl. nálatok az esküvő, mert az nagyon sok szervezést igényel, és eltereli a figyelmet, de ez valamiért nem jött be sajna. Odry, is az építkezés alatt lett babás spontán, katata is tett fel egy cikket egyszer, hogy a sikertelen lombikok 65%-a pszichés eredetű. A statisztika ezt mutatja.
Ismerek egy lányt, aki lombikozik, részleteket nem tudok, de azt hiszem nagyon megszenvedi, volt olyan hogy a 300e forint értékű szurijait kilopták az autójából (száradna le a keze), ezek után hallottam vissza milyen irígy a más 3. születendő gyermekére, még örülni sem tud neki. Hogy is örülhetne szegény, de persze ezt nem értik. Ne törődj a többiekkel, önmagadat meghazudtolni úgysem tudod! Fel a fejjel te is hamarosan anyuci leszel, hiszen itt van a 27-e, és kezditek a projektet!

katám, te most 4 hétig egyáltalán nem leszel? :shock:
bbilona

domo, mindannyiunknak lesz, naná. Most kezded a felkészülést a 4-re?
bbilona

kata, nagyon-nagyon-nagyon gondolok ma rád :!: jelentkezz kérlek amint van valami.

hát....felhívtam a dokimat.
nem jók az eredményeim, DE azt mondta ne ijedjek meg (?!) mert még meg kell várni a 2. vérvételi eredményt is ahhoz, hogy hiteleset mondhasson. na gondoltam ez k.rva jó. bocsi, de nem nagyon örülök, kb két hét múlva lesz csak meg a 2. eredmény is.
a dokim szerint a pap-a meg az fr.beta jó eredmény, csak a korfüggő és a kombinált kockázaté a rossz. érti azt a rossebb.
nyugtassatok meg, ugye nem lesz baja a babókámnak...holnap 5 órakor megyünk 4D-re anniyra be vagyok zsongva...csüt. reggel 8-ra meg a dokimhoz, azt mondta megnéz még valamit (vérvétellel)

kamilla, tudom én is, amikor ilyeneket olvastam kiakadtam..nekem viszont tényleg bevált az, hogy amikor kevésbé akartam akkor jött össze. bocsánat. az első két inszemnél annyira tutira mentem, hogy amikor megjött napokig magam alatt voltam. és pont a 3. előtt dönöttük el a párommal, lesz ami lesz, ha a 6 inszem nem jön össze akkor kérünk még hármat mert a lombikra nem lett volna lóvénk. na aztán inszem után kerítést építettünk (én is), borozgattam is, egyáltalán nem foglalkoztam annyita magammal, gondoltam ha össze akar jönni akkor összejön most, ha nem akkor a következőnél. és összejött, tanulsága nincsen, szerintem ezek mindenkinél teljesen egyediek. úgyhogy kitartást, gondolj arra, hogy pl. én is így gondolkodtam mint most te! és összejött. puszi

Kép
kicsiboris

jucmuc köszi a segítséget, az adataid szerint igen magas nálam a rizikó... ami nálad 1:4801-hez, az nálam 1:79-hez...de reménykedem..és hogy vagy?

Kép
kicsiboris

Boris! Nem lesz semmi baj!!!!! Szorítok, hogy jó híreket kapj holnap UH-n meg a vérvételen csütörtökön!

Köszi mindenkinek a bíztató szavakat. :)

Kép

Kép
kamilla306

Domo,
Én csak azt tudom hogy nekem most elöször(lombiknál) volt az hogy kijeletettem sikerülni fog és ezt közöltem a dokival meg a világgal. Mindenki csak mosolygott rajtam hogy úgy legyen majd meglátjuk... De én a buksimba nagyon eldöntöttem hogy babás leszek nem is gondoltam arra hogy nem így lesz. Annyira jól telt az a két hét beültetés után pedig mindenki azt mondta az a legroszabb de nekem az volt életem legszebb két hete mert nem féltem az eredménytől és a sikeretelenségtől. Mindenkinek más módszer jön be valakinek az ha nem is gondol rá vagy elutazik stb... nekem ez volt jó és ezért mondom azt hogy az agy irányít de ez gondolom érthető hiszen ez segített.

Boris,
Nem lesz semmi baja a babának!!!! Volt már másnak is rossz ez a kockázati arány és mégis egészséges a babája!!! Tényleg rossz erre két hetet várni de majd az holnapi uh megnyugtat ha látod milyen kis ficánka :wink: Nagyon drukkolok nektek!! Majd képeket kérünk :D szerintem ha jól fekszik látni fogjátok a nemét is :wink:
Vendég

Kicsiboris, minden rendben lesz, és egészséges babád van!
Nekem két barátnőmet is megijesztették ebben az időszakban, kellettek még plusz vizsgálatok, és nem lett semmi baj!
És még mi is mind izgulunk értetek :lol:

Ilona, igen, rögtön akarom a 4.-et, csak még nem jött meg.

Kép
domo

pandi, jól esett. a bíztatás, és tényleg annyira szeretném már látni ahogy lambadázik odabennt :lol: tényleg a te babádnak a kis keze hol volt amikor 4D-n voltatok? a miénknek midig a fülecskéinél vannak, na holnap majd jól megnézem és persze, rakok képeket is :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

domo, köszi :!: :!: most asszem minden energiát be kell gyűjtenem :lol:

Kép
kicsiboris

Panda, én azt gondolom, hogy lombiknál már az is segítség, hogy két kis babakezdeményt kapsz vissza. Amióta elkezdődött ez velünk, mindenkinek azt mondtam, hogy ezt végig kell csinálnom, de az 1. lombik tuti hogy sikerülni fog. Ebben igazán hiszek!

De azért ennél az inszemnél is pozítiv voltam, még a párom is! és egy kicsit még most is hiszek benne

Kép
domo

na kicsiboris ez fa..a. Nagyon sokat gondolok rád, hogy a fene egye meg, miért nem lehet felhőtlenül örülni, ha már ennyit küzdöttetek érte! Jusson eszedbe, hányszor is mondják, anyukának vetesse el mert Down kóros lesz és egyéb finomságok, aztán megszületik agy Makk Marcsi v. Makk Marci. :wink:
bbilona

Sziasztok Lányok!
Kicsit nyaraltam, de nem eleget :(
Tudjátok hogy van ez!

Nem ígérem, hogy visszolvasok, mert nagyon lemaradtam :oops:

Kata????????????????????????????????????????????

Kicsiboris!
Rendben lesztek, ne aggódj!

Kamilla!
Én nem tudom, hol dőlnek el a dolgok, ha fejben, lehet fejet kellene cserélnem, ha máshol, akkor azt a mást :D

Én 5. napja barnázom, nem tudom mi van :( A dokim szabin még a héten, máshová nem szívesen mennék, bár gondoltam rá, hogy elmegyek UH-ra, de hát úgysem látnak soha semmit :( akkor meg csak kidobott pénz lenne.

Pusz mindenkinek és drukkkkkk
sonjus

domo, nem jött meg :shock: ? Biztosan negatív volt az a teszt? Vagy neked ez így szokott lenni?
bbilona

Ilona, a teszt tuti az volt, még egy kis halvány derengés sem volt!
Szerintem még a vasárnapig dugdosott utro tartja vissza...Ha nem jönne meg csüt-re, akkor kell visszamennem vizeletviszgálatra, ha meg igen, akkor a 2. nap, és akkor jöhet a negyedik.

Sonjus, jó, hogy visszatértél. Jól telt a nyaralás? Merre voltatok?
És most akkor nálatok is indul a következő inszem?(ha lesz rá szükség :lol: )

Kép
domo

Domo!
Drukkolok azért neked, hátha mégis.... :)

Balcsin voltunk, durva meleg volt, de maradtam volna még :)
Igen, indul augusztusban a következő inszem. Most ezt a barnázást nem nagyon értem, mert ha minden rendben a hormonjaimmal, meg egyebekkel, akkor ennek nem kellene lennie! Nem?
Ennek a hétnek a végén vagy a jövőhét elején megjön, aztán hívom a dokim :)
Mostmár többedszerre átbeszéltük a párommal, hogy nem szeretnénk lombikot. Bevállalunk még kb 2 inszemet, aztán az égiekre bízzuk magunkat :)
sonjus

sonjus köszi, reménykedünk a párommal:o))
szerintem a barnázás egy-két napon belül elmúlik, nekem is volt ilyen néha..

ilona, hát igen, sokan irigyelnek biztos (persze pozitívan) hogy babát várok, aztán tessék...ez nem éppen irígylésreméltó helyzet, de én bizakodó vagyok, nem lehet semmi baja az én kicsimnek:o))

Kép
kicsiboris

kata :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
kicsiboris

katám, jövök itten 5 percenként, hogy mi van veled.....gyere mán drága!!

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok!
Na kéremszépen,most értem haza, sajna nem itt van az a klinka... Lecsapoltak, eredményért 3-tól lehet telefonálni. Vezetés közben végig arról ábrándoztam, hogy fogok sírva fakadni a telefonban, ha közli velem az asszisztens a jó hírt és ha előbukkant olyan gondolat, hogy másért fogok sírni, azt gyorsan elhessegettem. Izgis nagyon! 8)

Boriskám,
nekem is volt ismerősöm, akinek az eredményei alapján el akarták venni a babáját, ő meg nem hagyta és végeztetett még valami vizsgálatot,ami veszélyes volt kicsit, de kimutatta, hogy nincs semmi baj és meg is szülte a gyönyörű,makk egészséges kislányát. :lol: Szóval ne izgulj nagyon, a holnapi uh biztosan nagy élmény lesz és meg fogsz tőle nyugodni!! :wink:
katata

Kamilla,
ezt a dolgot én sem nagyon értem. Annyira bíztam az inszemben, meg voltam győzdve, hogy nekünk az kell, hiszen minden rendben és valószínűleg az időzítés amivel gond van. A második inszemben is nagyon bíztam, a harmadikban már nem. Nekem a doki nem javasolt több inszemet, mert 37 éves vagyok már. Most rettentően bízom a lombikban, az inszemekkor utrot sem kaptam, most az is van és láttam a két szép embriómat, amit visszakaptam. Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mi kell még? Nagyon bízom is, szóval csak pozitív teszt jöhet szóba!!! :lol: Aztán lehet, hogy 3 után itt bőgicsélek nektek, de most annyira bízom a babókban....
katata

Katata!
Hihetetlen hosszú lesz 3-ig várni :) :wink: de nagyon nagyon és még jobban drukkolok és izgulok, hogy az a sírás legyen, amit a jó hírre beterveztél :D :wink:
sonjus

Ilonkám,
holnap reggel indulunk haza 6-kor és akkor így talán este 8-ra megérkezünk. Nem fogok eltűnni 4 hétre ígérem, de nem tudom, hogy mikor fogok tudni jönni,de igyekszem!!! :lol:

Domo,
ne is add fel!! Nem csinálsz holnap még egy tesztet? Vagy megvárod a csütörtökit?
katata

Sonjus,
ari vagy! Nagyon jól esik ám!!! :lol: Elmegyek csomagolni és akkor majd csak telik az idő. 8)
katata

Kata,
Már lerágtam mind a húsz körmömet :lol: én gyorsan kimostam a hűtöt most már csak a jó hírre várok :wink: Mire vissza jössz már 8 hetes babás leszel :lol:
Vendég

Ezer millió drukk még plusszba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

kata, hát a franc essen beléjük! 3-tóóóóóól, ennyire lassúak....
de nagyon várom :lol: :wink: :wink:

Kép
kicsiboris

Lányok,
nagyon édesek vagytok, igazán megható! Már csak 2 órát kell várrni! :D
katata

kata, neked kötélből vannak ám az idegeid, ez rosszabb mint egy otthoni teszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira kíváncsi vagyok már...

Kép
kicsiboris

Boris!
Valószínűleg javasolni fognak egy magzatvíz vizsgálatot estleg méhlepény mintavételt, aminek 1-2% a vetélési kockázata, de tuti eredményt ad. A szomszéd asszonyomnál mind két lurkónál megcsinálték, mert mindíg találtak valamit, de szerencsére mindkét gyerek makk egészséges.
Ha választási lehetőséged van inkább a magzatvizet válaszd, mert a másik jobban megviselhet.
Ne idegeskedj az a lényeg. Ja, és ezeknek a vizsgálatoknak az eredménye csak hetekkel később van meg. :?

Kata!
Remélem hamarosan jó hírekkel jössz!

Domo!
Nekem ez egy spontán terhesség. Már nem nagyon emlékszem, de kb. a 28. nap környékén még negatív volt és két nappal később már pozitív, igaz nagyon halvány. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy azért teszteltem korábban, mert nem hittem el, hogy nem vagyok terhes. Karácsonykor már fájt a hasam aztán már émelyegtem is. Így én előbb éreztem, mint ahogy kimutatható lett volna.

Most megyek megpróbálom ágyba dugni a Petykát. :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Hát én ezt már nem bírom idegekkel. Mi lesz majd, ha a saját eredményemre kell várni?????

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, hát ezzel én is így vagyok. néha borzalom, hogy nem tudja meg a fontos dolgokat az ember idejében mert csak váááár, meg vááááááááááááár.

andi, remélem azért, hogy nem lesz nagy gond a második után, mert magzatvízmintavételre nincs kedvem menni...

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Már csak egy óra!! Kata!!!!!! Jujjj, de izgi.

Én ma lehidaltam egy incipincit. Hívtam a Dévait, a baktériumos kenetem okés. Aztán telcsi Pécsre, ahol hívjam 20 perc múlva, aztán azt mondták, jók az eredményeim... Na mondom, nekem csak egy eredményem kell legyen. Ja, az is jó, csak kicsit alacsony. Mondom, mennyire, mert nekem pontosan kéne, a gyogyi miatt, ja, hát azt elfelejtette, de hirtelen nem is tud belépni a gépbe, és szedjek kevesebbet a gyogyiból. Na, ez milyen. Akkora lett a fejem, hogy csak na... Szóval szedhetek kevesebbet, és mehetek még egy ellenőrzésre.
A vérképem alapján meg vérszegény is vagyok, kaptam a házidokimtól gyogyit arra is. Hát csoda ezek után? Állandóan véremet veszik?!

Fejben dől el? Lehet benne valami, de engem is jól átcseszett már a fejem néha. Én is jártam úgy, hogy hittem, meg elképzeltem, eldöntöttem, mégse sikerült. A ""ne akard annyira, meg amikor nem figyelt rá, és amikor már feladta"" helyzetekről meg úgyis ismeritek a véleményemet. Szóval most pörgök ezerrel, de a babakérdés nem megy ki a fejemből.

Kicsibé! A legkisebb borisnak nem lehet baja! Mert kicsi a boris,de erős!!!!! Bakker, de ezt nem hiszem el, még két hétig akkor is idegeskedni fogsz, ha a babónak ártasz vele. És ezt tudod! Próbálj meg nyugis lenni, mert tényleg nem lesz semmi gond..

Sonjus! A pecsételés hátterében akkor is hormon van. Valszeg a progid nem volt az igazi. Nem mértél hőt véletlenül? Örülök, hogy jó volt a nyarci, kell a pihi!

Kata! Már csak 50 perc!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata :D

Nagyon szoritok a harom orai telefonodhoz! :D :D :D Kép

Boriska :D

Ne izgulj biztos, hogy minden rendben lesz! Csak azt nem ertem, hogy ha a PAPP-A es a FREE BETA jo akkor miert ilyen nagy kockazatot szamol??? :shock:
Viszont a korra szamolt kockazat miatt ne aggodj az nekem is 1:240-hez. De nem az a lenyeg.
Arra gondoltam szerintem a kockazati tenyezöbe beszamitjak a tarkoredöt is. Lehet, hogy kicsit kesön neztek vagy nem is tudom mar csak agyalok itt...mindenesetre ne izgulj holnaputan mar mesz is a dokihoz! Az orrcsontot neztek estleg a genetikai uh-n?
Nyugi!!!

Kép
Kép
jucmuc

Zel,
A vérképem alapján most én is vérszegény vagyok. Azt mondták egyek sok piros gyümölcsöt meg céklát. Figyu te most mit is szedsz? mert erről lemaradtam :oops:
Vendég

Pandácska,
a céklával vigyázz, mert azt hallottam, hogy mikor a fogai fejlődnek nem szabad céklát enni, mert nagyon erős a festékanyaga. Nem tudom mondjuk mikor fejlődnek a fogai, vagyis ugye csak a kezdeményei és az sem biztos, hogy ez így van, de azért nézz esetleg utána! :wink:
katata

Kata,
Szerintem az már befejeződött mert a 8. hétben kezdődik a fog kialakulása :wink: Már csak fél óra :wink:
Vendég

Pandus!

A prolaktinomra bromociptint szedek, 2x1/2-et. Ez most 2x1/4 lesz.
Na ezért lettem síkideg.

A vérszegnységemre pedig Ferro- folgammát kaptam. Hááát csúnya, barna, meg hányás, émelygés, szorulás lehet tőle. Mivel elolvastam a tájékoztatót, simán mindegyiket megteszem.

Kata!!! 24 perc!

Kép
Kép
Kép
zel

Már csak 14 perc, én bevállalom helyetted a sírást katám, már most elkezdem úgy izgulok értetek.

boriska, hát csak bátran előre ahogy eddig is tetted, az jó neked is is és legkisebb kicsiborisnak is. Nem lehet baj és kész! :!:
bbilona

Kata,
Most már hívjad őked mert felfordulok az izgalomtól :lol:
Drukkkkolok+++++++++++

Zel,
Hú ez nem hangzik jól :?
Vendég

3 óra!
++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306