Új privát üzeneted érkezett!

A tegnapi napot így bírtuk elviselni Dunaújvárosban az ismerőseink nyaralójában:
Kép

Adjatok lábvizet:)
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Naittenvagyok :) Már teljesen rendben vagyok kedvileg, újra bizakodó és lelkes vagyok, de a gólyás vonalzót nem teszem vissza. Szét idegesít, ahogy egyre csak számol vissza, hogy hány napom van mensiig. Nekem ne számolgasson itt :evil: Na.
Ma tüszőleső uh-ra megyek, meg talán még csütin is, és lehet, hogy repiszurit is kapok. (El se hiszem, hogy már megint itt kell tartanom...) Pct-t a Kaáliban sem csinálnak, úgyhogy kimarad. Ennyit a nyűgjeimről :(
Drukkolnátok egy kicsit ma délután az állandóanpicsogóésmagátsajnálóÉvinek??? :twisted:

Éééééés akkor a lemaradásom:

Syry!

Grat a tanuláshoz! Megemelem a kalapom azok előtt, akik gyerkő mellett tudnak tanulni! Nagyon ügyes vagy! És klasszak a myaralós képek, szépek vagytok!

Norwell!

Sose gondolnék olyat, hogy "persze, neki könnyű, ott a tesó a hasában". Köszi neked is a lélekápolást :)
Nagy puszi a kis fájós Kendepocakra! MInden rendben már?

Nyuszi!

Akkor most kivételesen, és utoljára örülünk a mensidnek. Jó darabig most már kerüljön el!!!

Emili!

Kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánunk neked! És tartsd meg lécci ezt az éjszaka-átalvós szokásodat, anyáék nagyon fogják díjazni :)

Timcsa!

Ha jól emlékszem, Te pedig aznap voltál 100 napos :) Boldog 100 napos szülinapot!!!
Tündériek a fürcsis képeid :)

Fleur!

Nagyon csinos kismama vagy! Szép nagy baba már Lilla :) Gondolom milyen megnyugtató, hogy már a szülésznő is megvan :) Olyan jó, hogy tudod, hogy melyik kis alkatrésze merre van a csöppnek. Én is mindig leltároztam a Dorcit, mikor kalimpált. Boldog pocakosidők :)

Anitta!

Drukk a lombikhoz, és gratula a sógornődnek a kisfiához :)

Timika!

Örülök, hogy Kristóffal nincs nagy baj :) A dokik néha tényleg hihetetlenek :(
A Kaáliba egyelőre nem megyünk vissza. Úgyis észreveszem majd magamon azt az őrületes türelmetlenséget, és baba utáni vágyat, és majd akkor. Addig reménykedünk a spontánban... Hátha... Olyan naiv tudok lenni, mint egy négyéves...

Márti!

Sajna semmi ötletem nincs ronda szúnyogcsípésre, de van egy anyuka itt a házban, ők kínlódtak ezzel, majd megkéredezem neked, jó?

Juca!

Tündéri a pancsoló kislányod!

Angie!

Szilárd is csoda édes :) Látszik, hogy jódóga van :) Gratula neki a forgáshoz, nagyon ügyes!
Dórikám egyelőre jól viseli a meleget, csak az étvágya sínylette meg, ami egyébként se volt túl fényes.

Anikó!

Hú, ez a félrenyelés a frászt hozná rám is...
Tök jó lehet látni, hogy mennyire szeretik egymást a fiaid :) Kis drágák :) Ágoston zabálnivaló kis hurkagyurka, úúúúgy megrágnám :)
Hát igen, a Dórikám is ilyen kis mimóza volt pici korában :) Most meg épp az ellenkezője, válogatás nélkül haverkodik fűvel-fával :) Kivéve a biztonsági őr a Sparban, na, azt az ürgét nem bírja elviselni, hehe :)

Andi!

Nagyon házias fiad van, neked már nincs gondod a porszívózásra. Sikerült beszélned az alsó szomszéddal?
Palancsintát sütöttél?! Atyagatya... Nálam már porosodni kezdett a főzőlap, mert egy hete be se kapcsoltam :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Drukk-drukk du.-ra! Tudod, az én kis mikrotpetém is már mekkorára nőtt! Tegnap pl. 6150 gr volt! :)

És, ha tüszőrepi szuri, hát tüszőrepi szuri! A cél a tesóbaba, a hogyan már más tészta! Úgyhogy emiatt ne légy szomi! Legalább jó kezekben vagy és figyelik a dolgokat!

Fleur!

Simizd meg helyettem is Lilit! Mi is mindig jót játszottunk odabentről!

Andy!

A 2 pelusos! Szenzációsak! És a hátizsákos malackás fotó!!!

kacsa14

Évi
Sok sikert a lesős UHra!
A következőnek babavárós vonalzót teszel fel. :)
Vendég

Elmegyek hazafele.
További szép napot!
Vendég

Évi!
Megy a drukk neked!!!
Mi ott tartunk apával, hogy úgy néz ki megszülte a kövét és indulhatna a tesóproject erre ő: várjunk még!
Majdnem befordultam mikor meghallottam. Alig vártam a júliust, ráadásul ugye a mensim is rendetlenkedett, erre ő meg még várna.....
Basszus!!!!!!!!!!!!! Mit tegyek?
Halkan megjegyzem ma este tuti lesz valami, mert én szerettem volna tegnap, de ő meg motorsportot nézett és azt mondta, ha nem baj, majd ma. Meglátjuk mi lesz, meg-e élesben vagy sem. Minden esetre nem tudom megemlítsem-e neki este elött még a dolgot! ??
Szerintetek??

Maci!

Ti hogy álltok???

Kacsa!
Köszi!

Fleur!
Mi is tetőtérben lakunk! Így ismerem a helyzetet! És valóban nehéz kibírni a babóval együtt ezt a kuka meleget!
Tuti jó dolog lesz a légkondi!

Andy

Kép
oriandy

Köszi a drukkokat lányok, bezsebeltem :) Szerintem már csak holnap jövök az eredménnyel, de ha jó híreket kapok, akkor igyekszem még ma megírni:)

Kacsa!

Nem vagyok szomorú egyáltalán :) Csak picit reménykedtem azért, hogy a tesónál másképp lesz majd, de ha nem, persze az se baj, csak legyen tesóka :)
Emlékszem még persze a kis Mikropetédre :lol:

Maci!

Én is így terveztem, legközelebb már csak babavárós vonalzóm lesz. Neked is köszi a drukkot :)

Andy!

Miért akar várni a párod? Gondolom, hogy mennyire meglepődtél a kérésén :shock: Szerintem mindenképpen beszéljétek ezt meg! Te ismered őt, tudod, hogy mikor van olyan beszélgetős hagulatban, és akkor finoman kérdezz rá szerintem.
Neked is köszi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Tegnap késő este hazaértünk a Balcsiról! Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, Manócska különösen! :lol:

Remélem Mindenki jól van!!!!!

Évi!
Mihez kell drukkolni???Lemaradtam! :oops:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok! :D

Angie!

Köszönöm! :D Kepzeld csinaltunk kepet is a hetvegen, majd legközelebb felteszem, meg a gepben van. :wink:
Holnap irok majd privit es ott egyztetünk! :D Szilard meg mindig nagyon ari föleg, ahogy tevezik! 8)

Aniko!

Köszike! :D Rendben is van minden kepzeld, ugy örülünk neki! :D Ezek szerint a fiuk nagyobbak..ertem. Most mar tenyleg nagyon kivancsi vagyok am! :D :wink:

Macika!

Köszönöm, :D gratulalok a baratnödnek a fiahoz!

Tina!

Ertem, köszönöm :D az infot most utananezek a dolgoknak! Ez a vizsgalat tulajdonkeppen csak egy vervetel? Vagy mast is csinalnak?

Norwell!

Ez a meleg sajna mindenkit kikeszit nem is csoda ha a gyerekek sokkal erzekenyebbek...Beszeltünk mar nevekröl de szerintem majd akkor lesz igazan aktualis amikor mar tudjuk a nemet is. Egyebkent nekem nagyon tetszik a Sofia, Anna, Chiara, Letizia, Elisa...igen csupa lanynev :wink: 8)

Panka!

Gratulalok az elsö ataludt ejszakahoz! :D

Kép
Kép
jucmuc

Évi!

Persze, elhiszem, hogy jobb lenne természetes úton! De most csak a végeredményre szabad koncentrálni!

---

Hoztam még fotót.

Anyával: (Csak hogy lássátok, hogy Timcsának Anyja is van, bár sok hasonlóság nem található rajtunk, még az Apjára sem hasonlít, sőt még a postásunkra sem!)

Kép

Ujjat szopizva, peluscsücsköt markolászva:

Kép

kacsa14

Évi!

Nem tudom, miért akar várni! Pedig mikor szóbajött a tesóbaba, ő mondta, hogy júliusig várjunk vele, hogy Dani legalább 2 éves legyen (vagy több), amikor megszületik a pici. Most hogy gyógyszeresen végre megjött és talán helyreálltam, meg azt mondja még várjunk. Ugyan ez volt az indoka, csak nem értettem, akkor elsőre miért júliust mondott. Na, majd este beszélek vele és holnap megírom, mire jutottunk.

Kacsa!
Gyönyörű ez a "pici"lány!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Kacsa!
Nagyon édesek a képek!
A pizsije nagyon csini!!
És aranyosak vagytok a képen nagyon!

Évi!
Ezerrel mennek a drukkok!!!!
Látom az uj vonalzod! :lol:
Ismerös ez az idöszak! :? :lol: Nézdmármeginthovakészülagyerek?? :evil:

Panka!
Gratulálok az átaludt éjjszakához!
Én ugy látom Emiliböl minta gyerek lett! :D

Syry!
Szuperek a képek!A halacskás inget én is kiszurtam! :lol:

Fleur!
Jo a lábáztatos kép! :D
Örülök,hogy minden rendben a Lilivel!
Szuper,hogy szülésznöd is van már!
Ez most már nagyon a finish felé közeledik!

Lilia!
Jo is a finom házikenyér!
Nekem soha nem volt türelmem még azt is megcsinálni!Megfözöm bármit söt imádok fözni de valahogy a kenyér sütés nem megy! :oops:

Csibe!
Gondolom Gáborka milyen jol éreztem magát a Balcsin!Tegyél képeket majd!

Jucmuc!
De szuper!
Örülök nagyon!Ilyenkor ugy megnyugszik az ember persze csak egy idöre vagy talán csak egy pillanatra?! :wink: :lol:

Angie!
Hogy van a kis hétalvo pufi-bébid?
Akartam kérdezni,hogy utazoágyat visztek amikor átmentek anyukádékhoz?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Hétvégén nem voltunk a telken, így egy csomó mindent megcsináltam itthon. Jól el is fáradtam.

Fleur!
Olyan jó volt olvasni a soraidat, amikor írtad, hogy Lilla éppen merre, hogyan helyezkedik el.
Az viszont, hogy itt jártál a városban és nem szóltál...?! :D Jó a lábáztatós kép! :D

Maci!
Talán Te írtad a mobil klímát. Egy pár sor róla: múlt hét pénteken, miután a férjem látta, hogy már nagyon szenvedek,kérdezte, hogy nem-e lenne jobb ha egy kicsit hűvösebb lenne. Hát dehogynem!-mondtam, erre 2 óra múlva beállított egy mobil klímával, amit használtam vett, viszont abszolút jó állapotban, működőképes. Viszont egy dolgot nagyon fontos tudni róla: mivel minden része bent van a lakásban így elég hangos. Szóval mi most a kinti klímán gondolkodunk, mert a 10. emelet sem egy leányálom ilyenkor, ahogy gondolom a tetőtér is egy szauna lehet.

Évi!
Szorítok!!!

Most csak ennyi, mert mindig akad valami dolog.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Jaj Jucmuc!
Még Neked akartam írni!
Nálunk az AFP egy sima vérvételből áll.
Nagyon szépek ezek a nevek, amiket írtál.
Tegnap kérdeztem én is a férjemet a nevekről. Hát Ő még nem nagyon gondolkodott ezen, úgyhogy mikor kértem, hogy mondjon már egy lány meg egy fiú nevet, ezt mondta:
Vilhelmina
Taksony
:twisted:
Na jó!
Akkor nálunk a névválasztás elhalasztva! :D

Kép
Kép
tina82

Évi!

Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen többet orvoshoz menned!
(Akkor mégis jól éreztem, amit éreztem, a második "baba" utáni vágy ugyanolyan, mint az elsőnél, annyival másabb, hogy már azt is jobban kívánom, hogy gyerek, mert tudom, hogy mennyi mindennel jár) Én már alig várom, hogy próbálkozhassunk, de piszkosul félek, ennyire talán még sosem rettegtem a kudarctól, meg hogy megint elmegy. :cry:

Lányok!

Mi a habokban hűsölünk, fényképek vannak a blogon. :-)
Nálunk nincs sem klíma, sem ventillátor, de nem is hiányzik. Annyi, hogy Kinga csak kánikulai hűs kajákat eszik, de semmivel sem másabb mint előtte.
Itt egy "kedvcsináló kép", meg egy úszógumis is:
Kép
Kép

Már alig várom, hogy menjünk mi is a Balcsira.

tjuca

Tina!

A névválasztás nálunk is így volt. Mindig volt vmi. kifogás, hogy miért nem ülünk neki --> még nem tudjuk a nemét, 2félét meg ő ugyan nem választ, aztán mikor már tudtuk akkor meg fáradt, így nem keres nevet, stb. Végül írtam egy listát. Kezébe adtam az utónévkönyvet, ő is írt egy listát és a 2 közös névből választottunk egyet. Viszont, ha elnézték volna a nemét, akkor lett volna Pistikénk, mert fiú névre még nekem sem nagyon volt tippem.

Juca!

Megértem, azaz csak próbálom átérezni, hogy félsz, de csak előre szabad nézni és bízni abban, hogy a baba, aki legközelebb a pocódba költözik, Veletek marad. Mert, ha Te, az Anyja sem bízol benne, akkor ki bízna más benne?

Pancsi jó lehet! Timcsát most így nem nagyon merem fürdetni, az ekcémát szárítja a vízű, ugye? Este is úgy kell fürdetnünk, hogy sázrazon bekenjük a fürdetővel és szódabikarbónás vízben mossuk le! :)

kacsa14

Kacsa!

Nem nem bízom, hanem félek. A kettő távol áll egymástól. És az eszem frankón tudja mit kellene éreznem, de ugye két vetéléssel a hátam mögött nem tudom magamba programozni az ellenkezőjét annak, amit érzek. Vágyom a gyerekre, de félek, hogy mi lesz.

tjuca

Sziasztok,

Megvolt a nyaralás 1. fele, visszajöttünk Zalakarosról. Nagyon szupi volt, azt leszámítva, h nem is gondoltam volna, hogy 38-40 fokban nem jó nyaralni menni :) Ez már túlzás!!! Amikor nem tudsz bemenni egész nap a kinti medencébe (maradt a benti, nem kevés vizecske - szóval azért nem panaszkodom annyira), mert annyira éget a nap, hogy félsz, hogy a gyereken nem marad a nap végére bőr :evil: Ez már télleg horror... :evil:
Szupi volt a hely, tényleg ajánlom mindenkinek, volt az apartmanban pelenkázó, kiskád, szagelnyelős pelenkatartó vödör, kajamelegítő (Aventes), és termál víz folyt a kád vízcsapból! Volt küldön szoba nekünk, meg egy nappali, ott aludt laura, így nem zavartuk egymást :roll: Élveztük nagyon! :)
na nem panaszkodom... Viszont azt leszámítva, h júliusban indult volna a babaprojekt, és egész júliusban volt valami bajom (1. hete menzis gyötrelem, 2. hét megfázásos cucc,
. héten nyaralás közben volt egy kis hasmenésünk Apával, pár napig feküdtünk... :(, most, h végre hazajöttünk, megint folyik az orrom, és Lauráé is... :( Szóval azt hiszem, aug-ban indul a babaptojekt... :)
Már meg is vettem az LH-tesztet! :) Apával együtt vettük! :) Akkorára nyitotta a szemét, h ez ennyibe kerül? Jah... kérem... :) :)

Képeket is igyekszem feltenni, csak az a gépünk, amin le tudtuk vadászni a fényképezőről bedöglött (azon dolgoztam, köszi, gép... :( ), így most egy másik gépre cuccolok át, és ez eltart egy kis ideig... :) De azért a babanet-függőségem megmaradt :twisted:

Figyuszka, nem tud valaki olyan helyet itthon Mo-on, ahol ezt a homokozót meg lehetne venni?

Kép

Rájöttem, h a másik nem teljesen okés, amit vettünk, így az megy Anyuékhoz, ott is elkél egy homokozó... Laura el tud 1 teljes óráét is homokozni, annyira szereti :)

Évi :)
Ne bánkódj már! :) Fel a fejjel! Én is abban bíztam, h majd most, Laura után 1.-re összejön, de ez nincs így, és bízom benne, h majd 2.-ra :)
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk :) (tudod, de ez természetes!)
Mentek nyaralni vmikor?

Juca :)
Nem szabad így hozzáállni, ejnye! Ez nem az a Juca, akit én ismerek! :) Igenis lesz tesó, igenis összejön és Veletek marad!
Jövő hét után mentek nyaralni?
Kinga tündéri az uszis képeken (is) ! :)

Kacsa :)
De szépek vagytok! :) Jó Rátok nézni! :)

Andy :)
kíváncsi vagyok, mit beszéltek Apával! Ezt mindkettőtöknek egyformán kell akarni, úgy a jó! :)

Fleur :)
Nagyon csinos kismami vagy! Gratulálok! mennyit híztál? Nem látszik semmi! :)

Lányok, képzeljétek, 62,5 kiló vagyok! 61-el lettem terhes Laurával :) :) kezd visszatérni az önbizalmam :) :)

Puszi

KépKép
unique

Most meg itthon nyaralunk, Anyósom szabin van, ő vigyáz Laurára, mi ma moziban voltunk Apával, annyira szupi volt! :) Úgyhogy most ritkábban fogok tudni jönni, de azért benézek majd!

Puszi

KépKép
unique

Juca!

Elhiszem, hgoy félsz!

Én, vetélések nélkül, is félek egy köv. terhességtől, mert tudom, hogy az elsőt is hogy végigaggódtam, edig hülyére tudtam magam pihenni. Most meg már itt van Timcsa, mint "pihenést zavaró tényező".

Unique!

Örülök, hogy jól telt a pihi!

---

Megyek, mert Timcsa TV-zik egyedül (nézi a Tényeket) és már kiabál értem, bár lehet, csak a híreket kommentálj! :wink:

kacsa14

Lenne egy szigorúan SZAKMAI kérdésem mamikhoz CIPŐ témakörben:

milyen cipő a jó cipő? Gondolom, tartsa a bokáját a dednek, ne legyen túl szoros, nem árt, ha tiszta bőr, azt olvastam, h ne legyen benne harántemelés, de ezzel kapcsolatban is megoszlanak a nézetek...
Szerintetek? Ti mit olvastatok?
Vagy melyik márka? Asso, Elefanten, Skippy, Baren, rengeteg van...

Csak eszembe jutott, régóta filózom rajta...

Kacsa :)
Hát igen, van benne rizikó, az biztos, de szerintem az ember lánya is jobban viseli, ha már van mellette egy lurkó, leköti a figyelmét, kevesebbet tudja magát begetre aggódni a terhesség alatt... lehet, h ez csak az én filozofikus agyam szüleménye, de most így látom... :)

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Timika!
Tényleg elég ijesztően hangzik Kristóf eredménye..., de jól kezelhető "csak" oda kell figyelni a dokiknak is!

Syry!
Nagyon jók a képek! :)
És dobáljad őket... tudod, hogy mindenki szereti! :)

Angie!
Sziszkó csuda édes!!! (jó a szerkó is :wink: )
És visszatért a "régi" énje! :lol: :lol: :lol:
A TV nézés látom Nálatok is bejön! :D Apa most talált egy adót, amin egész nap babaműsor megy... zenével és színes rajzolt állatokkal, figurákkal... Erik nygyon bírja!!! :D (én kevésbé... :lol: )

Aniko!
Ágoston jó masszív! :wink:
Nagyon jók a képek!
Magam elé képzeltem Dívát... :lol: ennyire félne a víztől??? Marshall imádja! :D Hétvégén voltunk a telken, ahol van saját medencéje..., na látnod kellene! :lol: Azt a pacsálást és sártengert... :D

Jucmuc!
Én is várom a fotót! :D
Részvétem (mert elmaradt :oops: )

Tina!
örülök, h minden rendben Veletek! :D

Norwell!
Amióta nem iszom az édeskömény tartalmú teákat, szerencsére nincs hasgörcse Eriknek! :D Tényleg nagy szerencse, ha nincs hasfájás!
Talán enyhülni fog az idő egy kicsit... Kitartást Nektek (is)!

Fleur!
Kár, hogy nem kaptál képet Lilláról. Minden rendben és ez a lényeg! :D
Elhiszem, hogy lábásztatva könnyebb volt elviselni az időt. :D Pont tegnap láttam egyik barátunról egy videót, ahogy dolgozik a melóhelyén (szakács mint Apa) ... ugyanez a sztájl, csak 2 vödörben állva. :lol:

Évi!
Nagyon drukkolok!!! és még mindig suttogok...

Eddig jutottam... :oops:

Puszó Mindenkinek!
Brill
Kép

Kép
brill

Hahó!

Bocsánat, most egy picit önző leszek... Szabad? :oops: ;) Megyünk holnap délelőtt 10-re 12 hetes uh-ra!!! Kicsi drukkokat kéretik gyűjtögetni és elküldeni irányomba... ;) :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Csak egy percre ugrottam be, igazából csak olvasni. Ma egész este sirt Sziszkó, az esti szopi után viszont szerencsére beájult a szokásos módon.

Anikó!
Igen, anyuéknál van egy állandó utazóágy. Ott tartjuk. Szeret benne aludni. Ott is három orákat alszik most a melegben.
Talit lebeszéljük, ha hüsöl az idő.

Brill!
Marshallt elképzeltem a tócsájában hemperegni.

Judit!
Nagyon várom azt a képet, és a privit is.

Juca!
Szegénykém, biztos nagyon rossz lehet most neked, de kérlek bizzál Istenben, hogy ad Kingának tesókát. Én hiszek benne, hiszen jó anya vagy, és megérdemled.

Futok is zuhanyozni aztán ugrás az ágyba, mert leragad a szemem. Babám kiszivott a nap végére, pedig ma nem is volt olyan vészesen meleg.

Puszó!
Vendég

Sziasztok!

Fleur
1. Az avatarodon az egyik baratnőmre nagyon emlékeztetsz.
2. A kánikula hatására pont a napokban kuncogtam, hogy régen ugyanígy lavorban áztatták a lábukat az emberek, a fejükön sarkaiban csomózott nedves textilzsebkendővel, a fehér ujjatlan trikóról nem is beszélve :) Bocsi, csak fantáziáltam.
3. A kenyérsütőt a minőség miatt szerettem volna. Olyan finomságot süthetek vele, amilyet akarok (és amilyen sikerül) és tudom miből készült. Ezek a bio magvas kész kenyerek szerintem elég drágák és a himi-humira is a legesélyesebbek (kávézacc stb.) Szerintem drágább és olcsóbb kenyeret is elő lehet vele állítani. Nálam nem ez volt a szempont. Sütés közben az illatától meg fejre lehet állni, akkor nem azon jár az eszem, mennyibe volt... :)
4. A hétvégét Miklóson töltöttük anyunál (légkondi).

Kacsa
Timi hallatlanul édes a képeken!

Unique
Tesómat megkérdezem, asszem nekik is ilyen van.

Jucmuc
Szép nevek. Letizia különleges, főleg, hogy ismerünk egy csinosat belőle :) Érdekes, hogy én is lánynevekből vagyok felkészültebb :)

Norwell
Legyen sok örömötök a holnapi napban!

Évi
Nekem is ezen járt az eszem. (Vajon mennyibe kerül, ha minden hónapban "figyeltetem" magam, ui. én csak egyik oldalról szuperálok.)

Andy
Kívánom, hogy előbb-utóbb ugyanott lyukadjatok ki :) Hogy mit kéne csinálni? Te tudod a legjobban.

Lilia

Kép
lilia

Sziasztok!

Megvan az eredményem: jobb oldalon szinte semmi, a legnagyobb tüsző is csak 6 mm, de a balon van egy ígéretes 13 mm-es (szerintem ez is kicsi, de dokinéni elégedett vele :)). Méhnyálkahártya 8 mm. Mindez a 6. napon, 10. nap körül szokott a repim lenni. Most ezerrel tüszőt növesztek és mnyh-t vastagítok :) Csütörtökön újra látni kíván a dokinéni :)
Kicsit orvosos hét lesz ez, mert ma meg csípővizsgálatra viszem a sarjamat (drukoljatok neki léccccci), holnap nekem nyaki uh, csütörtökön megint tüszővizit, péntekre egyelőre nincs semmi.
Tényleg, nem is meséltem, hogy múlt héten voltam az endokrinológián, és hát kicsit emelkedett a pajzsmirigyhormon szintem, picikét nagyobb adag gyógyszert kell szednem, és néznek egy nyaki uh-t is, ez lesz holnap.

Norwell!

Az én drukkjaimra feltétlenül számíthatsz! Képet hozzál a babóról :)

Egyelőre csak ennyire fussa, majd dél körül jövök bővebben is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Még mindig nagyon utálok korán kelni! :?

Andy
Nálunk beindult a project. A párom már az előző hónapban belevágott volna, de az 1 hónap gyogyimentességet ki akartam várni, meg ugye az endokrinológia eredményét is.
Remélem, sikerült megbeszélni apával a tesóprojectet.

Évi
Milyenek lettek az eredények?

Jucmuc
Majd átadom neki. :)
Nagyon szép neveket találtál. És ha fiúkcska lesz? ;) (Főként lányneveket nézegetek én is. ;))

Tina
De jó, hogy említed, igazából a zaj eszembe se jutott. :roll: :oops:
Az áruházban mindig olyan halknak tűnik. :D A splitklíma olcsóbb, de az a baj, hogy nem saját a lakás. :( Abban tutira szerzük be valami "hidegcsinálót". :)
Pocilakó hogy van?

Unique
Tavasszal mi is kinéztük Zalakarost. :) Végülis nem jutottunk el. :(
Mielőbbi gyógyulást nektek!

Norwell
Nagyon szorítok!
Jók lettek az eredmények? Kép?

Angie
Gyógyulgatsz? Hangod rendesen előkerült?
Vendég

Évi
Drukk a csípővizsgálathoz!
Nekem jövő hét eleje lesz kicsit dokis. Vérvétel és nyaki uh. :)
Szorítok a tüszőcskének!
Vendég

És a lényeg majdnem lemaradt:

Kinga!

Nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Kingának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Későb próbálok jönni, bár ma megyünk oltásra.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Kinga reggelre belázasodott. Anyu itt van, mi színházba készültünk, erre... Mondjuk volt már ilyen "röpláz" és utána semmi.

Valamint Kofa a vonaton felejtette a munkatársuknak a céges nászajándékát, semmi különös, két feliratos póló, meg egy szív alakú lufi. Öt perc múlva már nem volt meg. :cry:

Remélem a Ti napotok okésabban kezdődik!

Amúgy vissztérve arra, hogy félek, egy percre nem jut eszembe, hogy ne lenne több gyerekem. Fura na, itt asszem egyedül Dido, aki valami hasonlót érez(het). Nem vagyok letörve ez nem jó szó, egyszerre akarom, és rettegek. Na mindegy ejtsük a témát, nem ez a topik trágya. :wink:

Dobok még a vizicsibémről egy vasárnapi képet, szerintem nagyon elkapott. Puszi:

Kép

tjuca

Panka
Sok szerencsét az oltáshoz.

Juca
Boldog névnapot a vizicsibe Kingának! :)
Lement a láza? Remélem, nem lett beteg.
Vendég

Évi
Nem is szabad elkeseredni. Remélem a kukkoláson szép dolgokat látsz majd.
És amúgy nemsokára te is újraéled a boldog pocakos időket.
Szerintem a 6. napon nagyon is szép nagy az a tüsző.

Kacsa
Megsimiztem :)
A tied is egy kis tündérmackó.

Andy
:) hát akkor üdv a tetőteresek táborában. Amúgy általában több előnye van, mint hátránya szerintem
csak ezt a pár hetet kell kibírni. Jövőre már ez sem lesz probléma :). Nektek van kondi?

Anikó
Jajj ne is mond, kezd a beszartam állapot erősödni. És jajj anya leszek, és jajj mi lesz...hát még rutintalan
első gyerekes anyuka vagyok :).

Tina
Hát bocsi :). Ti megnéztétek az új hidat? Szuper volt a felénél rámjött a pisiroham :).

Juca
Nem szabad már előre félni (bár könnyű mondani tudom) Minden rendben lesz és beköltözik az új lakó.
A lányod egyre édesebb. Imádom ezeket a vigyori képeket.
Boldog névnapot Kingának :)

Unique
Hát én el tudom képzelni, hogy ez a hőfok talán nem az ideális nyaralóidő.
Köszönöm. +10-nél tartok :)
Wow de jó valakinek. :) Mit néztetek?

Brill
Úristen szegények ilyenkor konyhában sündörögni halandó embernek nem nagyon van kedve. Kép nincs róla?

Norwell
Drukk és várjuk az eredményt.

Lilia
1. Az jó :) remélem kedveled a barátnődet :)
2. Hát a textilzsepi eszembe juthatott volna.
Ami a kenyérsütőt illeti mi is elsősorban azért gondolkozunk rajta, hogy tudjuk miből van.

Ma mintha már jobb lenne az idő. Remélem tényleg itt az enyhülés :). A tegnap esti alvás nem nagyon akart összejönni.

Na pusza

KépKép
KépKép
fleur

Évi!

Ne lélgy telhetelen!

Direkt előkerestem! Nekem az 5. closty-s és a 7. cn-en volt 1 db említésre méltó 5-6 mm-es tüszőm, a többi még az említést sem érdemelte ki. És, mint tegnap is említettem, mára már igencsak méretesre nőtt ...

Úgyhogy én mindneképpen biztatónak venném a méreteit! (Igaz, hogy nekem is később repedt, mint a doki saccolta, de az már más tészta.)

Csípőre drukk nagyon!

Én is most aggódom picit, mert pár napja nagyon sír Timcsa a torna alatt és kicsit megtekergettem neki a lábát és kattan egy ponton és félek, hogy kitörtem a lábát. Szívem szerint megmutiznám vkinek, de a csípőszűrésen iszonyat futószalag rendszer van, oda nem szívesen vinném, meg sem hallgatnának rendesen. Elvileg 2 hét múlva amúgy is megyünk vissza kontrollra ...

Kinga!

Sok Boldog névnapot!

kacsa14

Sziasztok!

Hát, a tegnapi beszélgetés nem igazán járt sikerrel.
Illik vagy sem leírom, hogy volt:
Ugye, mi "kelenföldön kiszállunk" módszerrel védekezünk, és gondoltam, nem szólok apának, majd kiderül mi lesz. Hát, mi lett? Nem lett éles próba. Erre a végén azt mondtam neki: látom akkor te már döntöttél.
Szóval ezután megint jött a duma, hogy ráérünk még, nem vagyunk elkésve semmivel, meg hogy Dani legyen okos és nagy fiú, mire jön a tesó, így nekem könyebb lesz!
Jó, valahol igaza van, hogy nekem könyebb lenne, de könyörgöm, én leszek velük otthon és ha én vállalom ezt , akkor meg mi a fenére várunk??
Persze, úgy szép, meg úgy jó, ha mindketten akarjuk. De ezaz, hogy eddig akartuk is mindketten! Hiszen ő mondta, hogy júliustól kezdjük!
Erre az volt a válasza, hogy türelmetlen vagyok.
Hát, köszi!!!!
Eldöntöttem, nem nyaggatom tovább, majd egyszer úgyis eljön az idő. Csak én meg úgy vagyok vele, ha sokáig tétovázik, akkor szívem szerint inkább keresnék valami munkát itt Sárváron és visszamennék dolgozni. Tudom, hogy butaság és gyerekesnek hangzik, de már csak "bosszúból" is! Csak így magammal is kibabrálnék! Nem?
Na mindegy! Csak a szám jár ám! Nem tenném ezt, csak olyan tehetetlennek érzem magam, hogy én már úgy szeretném a tesót ő meg nem. Lehet, hogy valóban türelmetlen vagyok??? Vagy ez természetes érzés? Hiszen itt többen is vagyunk, akinek hasonló korú a babója és már jön a tesó vagy tervben van. Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen aki vágyik a másodikra!
Húúúúúúúúú.... Ez kicsit hosszóra sikerült és kicsit csöpögősre.
Vessetek meg érte, én akkor is vágyom már egy zebrára!

Fleur!
Nincs még légkondi, szintén anyagi okból. Majd jövőre. Addig is be kellene szerezni valahonnan egy ventillátort.

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok,

Juca :)
Nagyon boldog névnapot Kingának! Nagyon édes ezen a képen! :)

Évi :)
Teljesen okés az a tüszőbaba :) :) Ne aggódj ezen! :) Koncentráljatok Apával arra a repis napra :twisted: Nekem egyelőre rendben van a TSH-m, de lassan megint kellene mennem vérvételre... :)

Lilia :)
Megtennéd nekem? Köszönöm! :)

Maci :)
Köszi, aranyos vagy! Érzel már valamit, vagy ne kérdezzek hüleségeket?

Norwell :)
Mesélj, mi volt az UH-n!

Andy :)
Ez nem hangzik valami túl jól... :( Én is biztos kilennék, ha Apa ezzel állna elő... Egyébként a "kelenföldnél kiszállunk" módszerrel is simán teherbe eshetsz ám, úgyhogy az lenne csak az igazi kis "bosszú".... :) :)
(na én is kis boszi vagyok...)

Fleur :)
10 kiló???? 32. héten??? AZ SEMMI!!! Gratulálok hozzá!

LÁnyok, a cipős kérdésemet nem láttátok, vagy hagyjam inkább a témát? :(

Puszi

KépKép
unique

Unique!

Cipővel kapcs az a jó, ami jól áll a lábán. Most hiába írok márkát, az lesz a jó, ami Laura lábán okés. Tartsa a bokáját stabilan, legyen benne haránt cucc, legyen bőr, és smakkoljon a lábához.
Kingára még a 18-as is nagy. Most találtam egy szandit a DM-ben, ami a kritériumoknak megdelelt. 4500 Ft köröl volt. Bearschue a márkája, viszonylag no name. Sem az Asso, sem a Siesta nem állt ennyire jól, de próbáltunk egy csomó félét. Úgyhogy hajrá, és kitartást a mászkáláshoz. Kertben meg homokon pedig meztilláb a legjobb.
Mivel Kinga még mindig 4 ponton nyomja, ezért nálunk még mindig csak dísz funkciót tölt be. :twisted:

Most remélem segítettem 8)

tjuca

Deichmannban :twisted:

tjuca

Andy
Sajnálom, hogy apa ennyire negatívan áll hozzá a tesóhoz. :(
Szerintem este, 1 üveg itóka mellett, higgadt fejjell beszéljétek át. Vesd fel, hogy esetleg visszamennél dolgozni. Hátha ettől meggondolja magát. :)
Vendég

Unique
Egyelőre nem. Állandóan aludnék, időnként bérletem van a mellékhelyiségre. :)
Jövő hét elején mindenre fény derül. :)
Vendég

Unique!
A sógornőméknél a Siesta vált be nagyon. Nem ócsó!

Juca!
Kingának nagyon boldog névnapot kivánunk Sziszkóval.
Ha ez csak ilyen 1 napos láz, és holnap már semmi baja, és ha rá is érnél, akkor átugranék a szopipárnával. Közben egy játszóteret is beiktathatnánk. Állitólag jön a jégkorszak, 28 fok.
Vendég

Nacsáááááááá :)

Aranypipikém alszik, tehát remélhetőleg van jóóóóóóóóóó sok időm :)

A csípővizsgálaton minden okés volt, rendben van a csaj. Villamossal mentünk, csak pár megálló, és mivel a villamosmegálló is közel van hozzánk még babakocsit se vittünk. Nagyon nagylányosan nyomtuk :) Persze a vizsgálatot végigbőgte, mint minden egyes orvoslátogatásunkat, de mikor indultunk kifelé a rendelőből azért visszaszólt a doktornéninek, hogy szia :) Nem volt olyan nagy a sérelem, hogy ne köszönjön el :) A doktornő meg majd lefordult a székről annyira tetszett ez neki :)

Norwell!

Na mi volt az uh-n? Ugye kaptál képet?

Unique!

Bocsi, de egy kicsit megmosolyogtalak, mikor ezt írtad, hogy kicsit ritkábban jössz majd :twisted: Még ennél is??? :twisted: :twisted: :twisted: hehe, ne hragudj, de ezt nem hagyhattam ki. Úgy látszik a gonoszabbik ingem van rajtam :)
Cipő: én a Dórinak Asso cipőt vettem, meg a szandija is ilyen, árban középkategóriás, van benne harántemelés, tartja a bokáját. Szerintem vagány. Ez a játszóteres zúzós szandi. De van egy "kimenő" csukája is, ez csini, szép, de kínaiban vettem 2500 Ft-ért. Szintén harántemeléses, tartja a kis bokáját. Csak akkor hazsnáljuk, ha mgyünk valahova, akkor csini legyen, mert a játszósban nem lehet megjelnni sehol. Napok alatt "lelakta".
Fogyival szuperügyes vagy!!!
Tök jól esett, hogy tüszőbabának nevezted :) Reméljük meghálálja a bizalmadat :)

Lili!

Nekem 2000 Ft az uh, nem egy nagy érvágás :) Nem tudtam, hogy csak egyik oldalad üzemel :oops: A másikkal mi a gond? Ha írtad már, akkor bocsi :oops:

Juca!

Hihetetlen édes Kinga a pancsis képeken is :) Leszel szíves ezentúl minden oldalra legalább egy Kinga-képet biggyeszteni :)
Abszolút megértem a félelmeidet :(
Jobban van Kinga?

Kacsa!

Direkt a kedvemért kerested elő a leleteidet? Tündér vagy :) Amúgy sztem egy baba lábát nem lehet csak úgy kitörni, azért azt nem állná meg szó nélkül :) Gyerekorovosnak nem tudod megmutatni, vagy a védőnőnek?

Andy!

Jót nevettem ezen a kelenföldes elnevezésen :) Így még nem hallottam sose hívni :)
Sajnálom, hogy egyelőre nem jutottatok dűlőre :(

Maci!

Tüneteid biztatóak, majd meglássuk :)

Tegnap olyan jót nevettem magamban :) Doki után bementem a Mamutba, mert Subway szendvicset ígértem apának vacsira. Szóval megvettem a két 30 centis szendvicset meg három sütit, és a csávó kérdezi, hogy elvitelre lesz? Nem, helyben kívánom elfogyasztani... Persze, hogy elvitelre lesz :) Tényleg ordas nagy belem van, de azért ennyire... :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie
Akkor célbaért a hideg-rendelésem. :)

Évi
Köszi! :)
Dóri nagyon ügyi volt. Ez a visszaszólás. :D:D:D Meg kell zabálni! :D
Ez a szendvicses nagyon jó. Kicsit nagy étvágyad lett.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Aniko :D

Igen, kb. egy napig nyugi aztan mar azon agyalok mikor lathatom ismet... :D

Tina :D

Köszi szepen! :D Ezek a nevek! :lol: :lol: :lol:
Aztan vegül is tegnap beszeltem az orvosommal es azt mondta, hogy nem lesz külön AFP-m mert a mostani teszt az sokkal megbizhatobb ami a down kort illeti a nyitott gerincre pedig azt mondta, hogy amikor megyek aug. közepen akkor ugyis lesz ultrahang es az többet er mint a vervetel es ugyis latszik rögtön hja baj van. Hat remelem igaza van...De en bizom benne elegge.

Brill :D

Köszönöm! Es most lesz foto is! :D

Norwell :D

Nagyon drukkolok a mai uh-hoz! Bar lehet, hogy mar tul vagy rajta.. :D

Angie :D

Most rakom a kepet, a privit pedig kora delutan! :D Remelem Sziszkonak ma jobb napja van! :wink:

Lilia :D

Akkor lehet, hogy nekünk lanyunk lesz? :wink: :D 8) Ki a csinos Letizia?

Evi :D

Gratulalok a 13mm-eshez es drukkolok a tovabbiakhoz! :D Es persze Dorcikanak is! :D

Macika :D

Köszönöm! :D Igen, valahogy inkabb a lanyneveket nezegetem.. :wink:

Juca :D

Boldog nevnapot kivanok Kinganak, :D sajnalom nagyon, hogy belazasodoptt! :(

Es akkor az igert kepek:
Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Évi!

Nem volt nagy fáradtság, megvolt a gépen a mensinaptáramban.

A házidoki eszembe sem jutott. A védőnő igen, de ő meg lehet szabin van. Bár a mi dokink is. OK, ki nem is törtem, de kificamíthattam. Bár Apa is aszongya, hogy akkor fájna neki máskor is. Viszont csak kb. az 5-6. tárogatásnál kezd sírni (20-30-at csinálunk egyszerre). Kúszatásanál és sétáltatásnál nincs semmi, azt csinálja, ahogy régen. Igyekszem lenyugodni, csak annyira bevette magát a bogár a fejembe.

Dóriva mi volt? egyébként? Miért kellet menni kontrollra?

Juj, de megkívántam a szenyákat! Mi volt bennük? Had csurizzam a nyálam .. Itt, Balkánon semmi ilyen nincs ... Na, azért én sem panaszkodhatom, mert ma 2 ebédet rendeltem (paprikás csirke tésztával és ananászos cs.mell b.pürével), az egyik ebéd, a másik uzsi lesz! Mondjuk Apa tegnap meg is jegyezte, hogy szülés után óta volt már kisebb a körméretem is, nem? :oops:

kacsa14

Jucmuc!

Szépen alakul a pocak :) Valahogy lánynévből nálunk is több volt, ami mindkettőnknek tetszett :) Ha rajtam múlik, akkor a Dóri most Hanna lenne :) De apa olyan lelkes volt, hogy Dórit szeretne, hogy beadtam a derekam.

Kacsa!

Nincs baj a Dorcival, csak nálunk van egy csípőkontroll akkor, amikor már stabilan jár a gyerek. Kicsit ellazáztuk a vizsgálatot, mert már 5 hónapja jár... :oops: :oops: :oops:

Jó kis szendvicsek voltak, csirke terijakival, édeshagymás öntettel és sok-sok fincsi zöldséggel. Két süti pedig csokis volt, a harmadik M&M's cukorkás (ha jól írtam).
Azért a Te ebéded és uzsid se hangzik rosszul :) Kell a tápanyag a tejcsigyártáshoz :) Kiszámoltam, hogy 14 hónap szoptatás alatt, 30 napos hónapokkal, és csak 3 dl napi átlaggal számolva 126 liter tejet termeltem ki.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szitaagy-szindróma... Tudom, hogy valamit még feltétlenül írni akartam:

Timi!

Bocs, hogy nem válaszoltam az sms-re :oops: A telefonomat a táskámban felejtettem, és ma délben néztem rá legközelebb :oops: Asszem ebben kicsit hasonlítok Jucára, hehe :twisted: :oops: :twisted: :oops:

Csibe!

Csak tüszőnézőben voltam, semmi extra :) Azééé' persze izgultam előtte jó szokásomhoz híven :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jucmuc!

Szépen alakul a pocak!

Évi!

Aha! Értem! Hát, ha így folytatjuk, tuti minket is visszarendelnek majd! Bár lassan már oda is költözhetünk! :(

Hát igen, tejtermelésre fel! Mikor magam alatt vagyok és enni sincs kedvem, csak az lelkesít, hogy a tej miatt enni kell!

Épp tegnap kérdeztem egyébkén Apát, hogy én mikor mehetek szabira? Aszonta majd elmegyünk az egyik ismihez, az majd vigyáz Timcsára, de arra már nem tudott mit válaszolni, hogy ismi hogy fogja szoptatni ...

Jó dolog szoptatni tényleg, de néha már kicsit besokkalok ettől a tejtermelősditől, főleg, hogy nem fürünk a tejben és iszom + a gödény + pihengetek, de így meg semmi nem halad itthon. Tudom, csak 6 hótól kellene, de én 4 hósan elkezdenék hozzátápiztatni, főleg a szopisztrájkosdi után. Ti hogy kezdtétek? Azt tudom, hogy 1 hétig 1 íz + de. adni, hogyha baja van tőle, estére kijöjjön. Inkább a gyakorlat érdekelne. Szopi előtt vagy után? 2 szopi közt? (Ha mondjuk idővel cél lenne 1-1 szopi kiváltása.) Meg honnan tudom, hogy ízlik-e neki? És nem azért löki ki a kanalat, mert csak kanálundoritisze van, hanem, mert étnyleg nem ízlik. Nálunk a fintor sem jön be, mert az anyatejre is olyan pofát vágott, mint akit kakival akarnak megetetni ...

kacsa14

Kacsa :D Evi :D

Köszi szepen! :D :D

Evi,

A hanna is szep nev, igazabol annyi szep nev van, hogy sokszor nem is tudnam eldönteni melyiket valasztanam. :)

Kép
Kép
jucmuc

Kacsa!

No hari, de itt vigyorgok, ennyit aggodalmaskodni elméletben! És ha Timcsa egyből eszik, és vagányan nyomja kanállal? Akkor azon fogsz sopánkodni, hogy vajon normális-e ha 4 hósan ilyen vagesz a kanállal? :twisted: :twisted: :twisted: Bocsi.

Szóval elméletben a szopi után kell adni, mert ugye csak kóstoltatod izé. DE ez akkora hülyeség SZVSZ, mert ugye a cickóval eltömi a gyomrát, és a gyerekek többsége bevágja a szunyát, és te nem fogod kiverni a szeméből az álmot egy gyengéd sallerral két kanál őszibariért.
Tehát logikusabb két kajálás között vagy szopi előtt megkóstoltatni, akkor látod a reakcióin, hogy komálja vagy sem. Kinga pl. az első almát lenyomta úgy ahogyan volt (én nem leveztem előtte). Sem a kanál nem zavarta, sem az alma íze, sem az állaga. Ha viszont nem komálta volna, akkor egy-két napig szünet, aztán mással próbálkoztam volna. Mivel 4 hósan bepróbálkozol a pempővel, ezért van időd bőven kísérletezgetni. Hajrá, hajrá, és több bizalmat Timcsának!!!! 8) :twisted:

Évi!

Örülök, hogy minden rendben Dóri csipejével, láttam ám, ahogyan billegtette, na majd, ha 16 lesz, akkor lesz vele bajod, de arra már nem vállal garanciát a csípősorvos. :twisted:

Jucmuc!

Én mindig őszinte vagyok, most sem fogok szépeket írni, csak mert illik. Akkor te lyánykorodban nagyon vékony voltál, ha állításod szerint most ej de ki vagy gömbölyödve. Szerintem nagyon csinkó vagy, minden van, ami kell, de nincs hurka, meg úszógumi, meg semmi más, úgyhogy kéretik nem alábecsülni magad!

Fleur!

Le a kalappal, ebben a nagy kánikulában. A 10 kiló pedig korrekt, biztosan nagyon szép kislány lesz Lillából.
Kingával egyébként nem olyan egyszerű egy medencében pancsolni, megy, hogy dobáljad. Na jó a kacsaúsztatóban nem.
Amúgy meg pár hét múlva nem lesz időd azon morfondírozni, hogy jajj mi lesz. :mrgreen:

Andy!

A többiekkel értek egyet.
1. mindkettőtöknek akarni kell a gyereket, egy időben
2. meg kell beszélni higgadtan pro és kontra (mondjuk a miértre nem adott választ a férjed, érdemes lenne kideríteni
3. ne haragudj meg érte, de erre a legalkalmatlanabb pillanat a huncut utáni. Belőled egy kis sértődöttség szólt, mert nem tartotta a szavát, belőle meg a dafke, meg a félsz
4. nekem is tetszett a Kelenföldes szólás! :lol:

Lília!

Mi is itthon sütögetünk. Kenyeret is, meg kalácsot a kakaópartikra.

Junikbéjbe!

Én is le akartam csapni a poentost, de mindig én vagyok a genya anya. :-) Most ráhagytam Évire.

Timi!

Merre vagy???

Angie!

No most voltunk a dokinőnél. Semmi baja. Láza lement. DE ez lehet valami vírus, lehet a három napos láz is. Nem piros a torka, nem fáj a füle... Most én halasztanám a partit, nem kell a frissen gyógyult Sziszkónak, meg Neked sem egy esetleges újabb kórság. Lehet csak a meleg, lehet a foga is, de biztosra akarok menni. Majd jövő héten.

Amúgy meg nem kell valakinek a szopipárna? A múltkori Angie által feltett képen látható. :-) Ingyé elvihető, és ezzel humánus cselekedettel megszabadítotok egy 1 négyzetméternyi "lomtól".

Most megyek, harapok valamit!

J.

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?