Sziasztok!
Naittenvagyok
Már teljesen rendben vagyok kedvileg, újra bizakodó és lelkes vagyok, de a gólyás vonalzót nem teszem vissza. Szét idegesít, ahogy egyre csak számol vissza, hogy hány napom van mensiig. Nekem ne számolgasson itt
Na.
Ma tüszőleső uh-ra megyek, meg talán még csütin is, és lehet, hogy repiszurit is kapok. (
El se hiszem, hogy már megint itt kell tartanom...) Pct-t a Kaáliban sem csinálnak, úgyhogy kimarad. Ennyit a nyűgjeimről
Drukkolnátok egy kicsit ma délután az állandóanpicsogóésmagátsajnálóÉvinek???
Éééééés akkor a lemaradásom:
Syry!
Grat a tanuláshoz! Megemelem a kalapom azok előtt, akik gyerkő mellett tudnak tanulni! Nagyon ügyes vagy! És klasszak a myaralós képek, szépek vagytok!
Norwell!
Sose gondolnék olyat, hogy "persze, neki könnyű, ott a tesó a hasában". Köszi neked is a lélekápolást
Nagy puszi a kis fájós Kendepocakra! MInden rendben már?
Nyuszi!
Akkor most kivételesen, és utoljára örülünk a mensidnek. Jó darabig most már kerüljön el!!!
Emili!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánunk neked! És tartsd meg lécci ezt az éjszaka-átalvós szokásodat, anyáék nagyon fogják díjazni
Timcsa!
Ha jól emlékszem, Te pedig aznap voltál 100 napos
Boldog 100 napos szülinapot!!!
Tündériek a fürcsis képeid
Fleur!
Nagyon csinos kismama vagy! Szép nagy baba már Lilla
Gondolom milyen megnyugtató, hogy már a szülésznő is megvan
Olyan jó, hogy tudod, hogy melyik kis alkatrésze merre van a csöppnek. Én is mindig leltároztam a Dorcit, mikor kalimpált. Boldog pocakosidők
Anitta!
Drukk a lombikhoz, és gratula a sógornődnek a kisfiához
Timika!
Örülök, hogy Kristóffal nincs nagy baj
A dokik néha tényleg hihetetlenek
A Kaáliba egyelőre nem megyünk vissza. Úgyis észreveszem majd magamon azt az őrületes türelmetlenséget, és baba utáni vágyat, és majd akkor. Addig reménykedünk a spontánban... Hátha...
Olyan naiv tudok lenni, mint egy négyéves...
Márti!
Sajna semmi ötletem nincs ronda szúnyogcsípésre, de van egy anyuka itt a házban, ők kínlódtak ezzel, majd megkéredezem neked, jó?
Juca!
Tündéri a pancsoló kislányod!
Angie!
Szilárd is csoda édes
Látszik, hogy jódóga van
Gratula neki a forgáshoz, nagyon ügyes!
Dórikám egyelőre jól viseli a meleget, csak az étvágya sínylette meg, ami egyébként se volt túl fényes.
Anikó!
Hú, ez a félrenyelés a frászt hozná rám is...
Tök jó lehet látni, hogy mennyire szeretik egymást a fiaid
Kis drágák
Ágoston zabálnivaló kis hurkagyurka, úúúúgy megrágnám
Hát igen, a Dórikám is ilyen kis mimóza volt pici korában
Most meg épp az ellenkezője, válogatás nélkül haverkodik fűvel-fával
Kivéve a biztonsági őr a Sparban, na, azt az ürgét nem bírja elviselni, hehe
Andi!
Nagyon házias fiad van, neked már nincs gondod a porszívózásra. Sikerült beszélned az alsó szomszéddal?
Palancsintát sütöttél?! Atyagatya... Nálam már porosodni kezdett a főzőlap, mert egy hete be se kapcsoltam