Sziasztok!
Látom,mindenkinek elege-melege van
....
Robcsi
Örülök,hogy jobban jössz ki a lábdagadással,nem lehet kellemes
....
Tegnap akartam írni,hogy azért a gátvarrás tényleg nem leányálom.nekem Bulcsúval érzéstelenítettek,neked is azt tették,mert belső varratnál adnak lidocaint.Nekem 2-őt adott a doki,de aztán mondta,hogy a végét így is érezni fogom,így az utolsó két öltést éreztem,de az nem volt gáz.ezzel szemben Villőnél semmit nem kaptam és bár volt gátvédelem és icipici repedések voltak a gáton,amit kicsit összeöltögetett a doki(ami -mint megtudtam-merőben bonyolultabb,mint egy sima zoknistoppolás
),baromi szar volt.Meg is emlegettem neki párszor,hogy miért nem lehet azt érzésteleníteni,ha valakinek fáj...sőt,fel is ajánlottam neki,hogy cseréljünk,én is szívesen elvarrogatok az ő gátján érzéstelenítés nélkül n:mgreen:!
Szl azért túl fogod élni,ha mégis kell,de kérj gátvédelemet,ha lehet
!
Kriszti
Koleszterin köszi,én is próbálok hinni benne,de nagyon szar érzés,hogy esetleg életem végéig szednem kell a gyógyszert...na de így legalább sokáig élhetek
!
Jaj,örülj,hogy a migrén elkerült
....
Ha 37. héttől leszel kórházban,akkor 1 hetet bírj ki,aztán jöhet a csajszi
!
Kocsi,ne is mondd...ma megint levitte apa,mert most meg hülye hangot ad,aszonta a szerelő,hogy egyenlőre nem komoly,vmi csapágy,de még bőven lehet vele menni,mert egyébként húzós a szerelése és csak végső esetben szerelik
!
Allergia
:(:(...jaj,és semmi nincs rá,amivel enyhíteni tudnád?Vagy a meleg múltával ez is múlik?
Móni
Jaj,de ügyesek vagytok,hogy Ramóna baba így gyarapodik
.Egykettőre összeszedi magát
.
A szopin elalvás szt is ilyenkor még sima ügy....később nem árt vele óvatosnak lenni nyilván,amikor már éberebb...én Bulcsúval megszívtam
.
Szl te is migrénes vagy...Remélem,most nem kapott el
.
Szánikáim
Jaj,jaj,nem is írok semmit,csak csendben drukkolok,egyrészt,hogy ezt a lelki terhet jól bírjátok,másrészt a mihamarabbi sikerekért....
Bár valóban nem tudom teljesen átélni,mit is jelent ez,de a Ti fájdalamatok egy picit az enyém is
....Ami ugyan nem vigasz,tudom,tudom,de mindig az eszemben vagytok....
Azért egy kérdés is mindegyikőtökhöz:gondolkoztok örökbefogadáson?(tényleg azért kérdem,mert érdekel...
)
Junko
Jaj,de jó lehet azért nálatok a hűvösben
:)!Én is pőrén vagyok egész nap,amíg ki nem lépek itthonról
...
Kokusz
Azért nem dobnád fel a görbét ide,hogy lássuk?Szt a meleg simán bezavarhat a ciklusba,szl ebből még ne vonj le messzemenő következtetést.Ha most nem is volt rendben,nem jelenti azt,hogy a következő nem lesz okés...
Angel
Nem csak akkor illik ám előbújni,amikor a többiek is!!!!!Egyébként meg én mindig lekövetlek a másikból,ha nem bánod
...szeretem tudni,mi újság
...
Jaj, a kencéket ne is mondd,nekünk is mindegyik vízfolyékonyságú lett,mire hazaértünk
....
Na lépek még takarítani,mert ma még nem volt elég...
Ha már Apáék moziznak,legyen nekem is jó
!