Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Na én is előbújok .... de csak mert Junko kérte :) Junkokám tudom mit érzel, hasonlóan érzek én is. Bár ez nem vigasz tudom. Nem értem és sosem fogom megérteni hogy miért kell ezen az úton végigmennünk. De a vége csak az lehet hogy terhesek leszünk. És ebben hinnünk kell. Bár néha tudom, hogy ezt is nehéz elképzelni, főleg ahogy telik az idő. Nagyon sokat gondolok rád és Angel-re is és persze szurkolok nektek nagyon.

Na és akkor most én is panaszkodjak egy kicsit. Meghülyült bennem is valami. Eddig olyan szép hőgörbéim voltak mostmeg borzalom. Nem is tudom volt e peteérésem vagy sem mert nem egyértelmű a dolog. És ettő is kész vagyok. Próbálom magam azzal vigasztalni hogy majd a Forgácsban úgyis segítenek na de akkor is idegesít hogy ami eddig jó volt azzal most mi történt. És akkor el is dugultam ....

Utálom ezt a meleget ....
Kismamik és gyerekőcösök kitartás ....
kokusz

Üdv!
Ha minden száni előbújik, akkor én is! 8)

Ez a meleg már nekem is kezd sok lenni :roll:

Kókusz,
nem zavarhat be a ciklusba, a mérésbe? :?
Jó volna ha mégse kéne forgácsozni...

Junko drága,
abszolút értem az érzéseidet...

Az jutott eszembe, hogy odakint a lefüggönyözött apartmanban megforrósodott a naptej és egyéb kozmetikumok, ezt itthon még nem tapasztaltam, de talán majd ma! :wink:

Boni,
drukkolok neked is!

Anyapoc,
nagyon teszett a képes bemutató! :)

Hasasok, kitartás!
Igenbizony, én ilyen ilyen őrült melegben is már szívesen átélném :oops:
angel37

Angel .... egyetértek én is átélném szívesen még ilyen rohadt melegben is .....

Nem tudom hogy bekavar-e már nekem is eszembe jutott. Majd kiderül ..... én is és a férjem is annak örülne ha nem kéne Forgácsozni .... de aszem nem tudjuk elkerülni ....
kokusz

Sziasztok!

Anyapoc!
Tegnap elfelejtettem írni, hogy szuperek a képek!!! Szép helyen voltatok!

Junko! Boni! Kokusz! Angel! És minden babára váró.
Igaz már 3 gyerekes édesanya vagyok, de tudom milyen érzés gyötör benneteket. Ramóna 2 év után jött, 3. inszemre. És hasonló gondolatok forogtak a fejemben anno nekem is. Van egy könyv, amit tavaly a 2. sikertelen inszem után olvastam el: Zita West: Babát szeretnék, avagy hogyna essünk teherbe. nekem ez a könyv hozta a fordulatot az életembe, miután elolvastam teljesen máshogy láttam mindent, és okt.-ben már pozitívat teszteltem az inszem után. Szerintem nagyon sokminden fejben dől el! Zsuzskának januárban adtam kölcsön, és ugye májusban ő is kétcsíkosat tesztelt! Ő is dícsérte a könyvet. Persze nem csodakönyv, de nekem sokat segített lelkiekben.

moni

Szasztok szánik!

Kokusz!
Tudtam-tudtam hogy benézel. :wink:
Én mostanában azért siratom magam, mert elfogyott a segítségem. Egyedül vagyok a problémával, erre már nem lehet tanácsot kérni/tanácsot adni ahogy ezt egy kedves ismerősöm jól megfogalmazta. És egyedül lenni a gondolatokkal a legszarabb. Én már abban sem annyira tudok hinni hogy de tuti lesz baba. Számomra már ez sem hiteles magamtól, mert bent van a kétely.
Ezért sem írok ide (kivéve ma, mert egyedül vagyok az irodába)
tudom hogy midnenki szorít, de senkit nem akarok abba a helyzetbe hozni, hogy már nem tud mit írni.

A hőgörbe csak egy viszonyítási alap, azért nem tuti. Én már nem mérek semmit, mert csak ideges leszek tőle amikor meglátom a 36,9-et és ez nem is mozdul se fel se le.
Sztem azért nem rossz ha eljuttok a Forgácsba. Csak bele kell törődni hogy ők majd segítenek. És akkor sikerülni fog.
Sajnos nekem ez nem megy még mindig, a beletörődés. egyszerűen nem értem hogy kerültem ilyen helyzetbe. És nem értem én sem a miértet. (ahogy te sem) Átvizsgáltam már az egész életem, de azért nem hiszem hogy azért mert egyszer csokit loptam a boltban és puskáztam fizikából (nem egy napon :mrgreen: ) ezt érdelmem . Ráadásul nem csak én vagyok ebben érintett, hanem mindenki aki szeret minket. A férjem és az én családom, és a barátaink. Mert nekik is rossz, ha nekünk az.
És a legrosszabb hogy elkezdesz midnenben kételkedni, magadban, a kapcsolatodban, az életedben, eddigi választásaidban, mindenben. És ez az amit más nem ért meg, aki nincs ebben a helyzetben. Hogy a dolog sokkal összetettebb.

Angyal!

Tudom ám én azt. :wink:
Nálunk ma a tetőn dolgoznak otthon. Csak bízni szeretnék benne, hogy mire hazaérek ne három munkás matrica várjon a szépen megtisztított cserepeken. Szegények, gondolj bele...

Móni!

Hát ha Zsuzskának segített a sikerben akkor lehet én is belekukkantok, ő is megszenvedett. Sokszor átrágtuk már ezt a fejben dől el dolgot, de pont ez az amivel nem tudok mit kezdeni. Lombik alatta mikor éjjeleket nem aludtam, és előjöttek a rossz gondolatok, nem tudtam máshgy gondolni. Próbáltam a kezem a hasamra tenni, de nem volt hiteles. Érted?
Ennek ellenére megnézem majd ezt a könyvet, köszi az ajánlást. Olvasni szeretek, ártani meg biztos nem árt.
gyerekek hogy bírják a meleget?
Vendég

Móni,
köszi az ajánlást, de nem hiszem egy könyvön múlna! Azért ha valahol belefutok, kinyitom! :wink:

Azt most inkább nem sorolom, miken vagyok túl, mik az akadályok és lehetőségek... :roll: Ennek ellenére abszolút optimistán vágok bele a következő próbálkozásba! Ha fejben dől el, akkor nincs hiba! :wink:
A nyomorult üresjáratokban pedig belefér egy kis önsajnálat! :lol:
angel37

moni köszönjük, mindenképpen utánanézünk ennek a könyvnek! :lol:
Vendég

Junko,
jáááj, vizuális típus vagyok - értem ezt most a munkás matricákra :roll: Már csak nem! :wink:

Az eszmefuttatáshoz: azon igazán nem érdemes elmélkedni, hogy miért jutott ez nekünk, főleg magunkat ostorozni! Semmi olyat nem követtünk el, aminek a következménye lenne ez, ez biztos! :)

Abban nagyon igazad van, hogy szeretteink (is) megsínylik ezt az egészet...

Ami miatt érzek magamon némi nyomást, hogy nincs tesó se nekem, se a páromnak. Párom szülei ráadásul nem is tudnak semmit a próbálkozásokról, és nem szeretném megélni azt a pillanatot, hogy egyszer eléjük kell állnom, hogy sorry, de nincs unoka, és nem is lesz :?
De most sikerülni fog, ha nem most akkor a következőnél, és nem kell soha ilyen bejelentésre kényszerülnöm!
:wink:
angel37

Sziasztok!

Látom,mindenkinek elege-melege van :?....

Robcsi

Örülök,hogy jobban jössz ki a lábdagadással,nem lehet kellemes :?....
Tegnap akartam írni,hogy azért a gátvarrás tényleg nem leányálom.nekem Bulcsúval érzéstelenítettek,neked is azt tették,mert belső varratnál adnak lidocaint.Nekem 2-őt adott a doki,de aztán mondta,hogy a végét így is érezni fogom,így az utolsó két öltést éreztem,de az nem volt gáz.ezzel szemben Villőnél semmit nem kaptam és bár volt gátvédelem és icipici repedések voltak a gáton,amit kicsit összeöltögetett a doki(ami -mint megtudtam-merőben bonyolultabb,mint egy sima zoknistoppolás :D),baromi szar volt.Meg is emlegettem neki párszor,hogy miért nem lehet azt érzésteleníteni,ha valakinek fáj...sőt,fel is ajánlottam neki,hogy cseréljünk,én is szívesen elvarrogatok az ő gátján érzéstelenítés nélkül n:mgreen:!
Szl azért túl fogod élni,ha mégis kell,de kérj gátvédelemet,ha lehet :)!

Kriszti

Koleszterin köszi,én is próbálok hinni benne,de nagyon szar érzés,hogy esetleg életem végéig szednem kell a gyógyszert...na de így legalább sokáig élhetek :D!
Jaj,örülj,hogy a migrén elkerült :(....
Ha 37. héttől leszel kórházban,akkor 1 hetet bírj ki,aztán jöhet a csajszi :D!
Kocsi,ne is mondd...ma megint levitte apa,mert most meg hülye hangot ad,aszonta a szerelő,hogy egyenlőre nem komoly,vmi csapágy,de még bőven lehet vele menni,mert egyébként húzós a szerelése és csak végső esetben szerelik :twisted:!
Allergia :(:(:(...jaj,és semmi nincs rá,amivel enyhíteni tudnád?Vagy a meleg múltával ez is múlik? :roll:

Móni

Jaj,de ügyesek vagytok,hogy Ramóna baba így gyarapodik :).Egykettőre összeszedi magát :).
A szopin elalvás szt is ilyenkor még sima ügy....később nem árt vele óvatosnak lenni nyilván,amikor már éberebb...én Bulcsúval megszívtam :(.
Szl te is migrénes vagy...Remélem,most nem kapott el :).

Szánikáim

Jaj,jaj,nem is írok semmit,csak csendben drukkolok,egyrészt,hogy ezt a lelki terhet jól bírjátok,másrészt a mihamarabbi sikerekért....
Bár valóban nem tudom teljesen átélni,mit is jelent ez,de a Ti fájdalamatok egy picit az enyém is :(....Ami ugyan nem vigasz,tudom,tudom,de mindig az eszemben vagytok....
Azért egy kérdés is mindegyikőtökhöz:gondolkoztok örökbefogadáson?(tényleg azért kérdem,mert érdekel... :roll:)

Junko

Jaj,de jó lehet azért nálatok a hűvösben :):)!Én is pőrén vagyok egész nap,amíg ki nem lépek itthonról :oops:...

Kokusz

Azért nem dobnád fel a görbét ide,hogy lássuk?Szt a meleg simán bezavarhat a ciklusba,szl ebből még ne vonj le messzemenő következtetést.Ha most nem is volt rendben,nem jelenti azt,hogy a következő nem lesz okés... :roll:

Angel

Nem csak akkor illik ám előbújni,amikor a többiek is!!!!!Egyébként meg én mindig lekövetlek a másikból,ha nem bánod :roll: :oops:...szeretem tudni,mi újság :roll:...
Jaj, a kencéket ne is mondd,nekünk is mindegyik vízfolyékonyságú lett,mire hazaértünk :roll:....

Na lépek még takarítani,mert ma még nem volt elég... :? Ha már Apáék moziznak,legyen nekem is jó :D!

anyapoc

Na akkor szép sorban:

Junko nagyon igaz mindaz amit leírtál és a csokilopós puskázós résznél jót kuncogtam magamban :) látom azért van még humorérzéked. Én is ugyanezeket már végiggondoltam de csak arra jutok hogy nem tehetünk erről ami van, nem a mi hibánk. De nem akarok prédikálni. Remélem hogy hamarosan mind boldog kismamik leszünk. REMÉLEM!
Munkásmatrica :) szegények

Angel, de jó hogy te is itt vagy :) Gondolom nektek sem egyszerű főleg ha tényleg így várják az unokát ..... :roll:

Móno köszi a tippet én megszerzem a könyvet. Ártani biztos nem árt.

Anyapoc feldobhatom a görbét .... :) azon ne múljon. Nem filózok rajta értelme nem sok van .... köszi hogy gondolsz ránk :)
kokusz

Íme a görbe, úgyis rég látattok már ezen a topikon ilyet :)
Na csak annyit hozzá hogy a 16. napon mért hőt két hőmérővel mértem mert az egyik hülyéskedett. Az egyiken 36,6 volt a másikon 36,7 így lett belőle a kettő közötti érték. 36,7-nél nem is rak be a ferty ovulációt.

Kép
kokusz

Anyapoc mi beszélgettünk már róla. és nem zárkózunk el tőle8 bár én nem vagyok Száni klubtag)

Kókusz remélme a 24. napi leesésed valaminek a kezdetét jelenti
:wink:
Vendég

Jaj, Lanyok! :cry: :cry: :cry: En ugy sajnalom!!! :(
Tenyleg bormalmas lehet varni es varni es bizonytalansagban elni, ugy drukkolok Nektek!!!
Tenyleg csak annyit tudtok tenni hogy nem adjatok fel es biztok abban hogy sikerulni fog!!!
Az ikres topikban is van egy-ket lany akinek sok-sok ev utan sikerult, az egyiknek 8 ev!!! :shock: utan szoval kitartas es talan nemsokara ott talalkozunk! :wink:

Jaj, en ugy orulok hogy mar a 28. hetnel tartunk (azert nem akarom elkiabalni, kopp-kopp) most mar talan minden rendben lesz!!!

KépKép
KépKép
tontica

Nem bormalmas hanem borzalmas! :lol: :evil: Bocsi!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok!

Tontica nagy gratula a 28. héthez! :lol: Remélem megnyugodtál már Anna baba ügyében?! :wink:

Junko, Kókusz , Angel, Boniko,
Hihetetlen mennyire ugyanezek a kérdések kavarognak mindannyiunkban... :? Az én mérlegem is gyakran a bizonytalan oldalra billen, de aztán jön mégis valami ami visszabillenti.Legalábbis eddig mindig jött...
Ezt a könyvet én is megnézem majd magamnak.
katica_75

Kitartás mindenben és Mindenkinek ebben a borzasztó melegben, és úgy egyáltalán.
zsazsóka73

Hát én sem vagyok túl jól .Idegeim padlón....rengeteg gondunk támadt.Nem tudom ezt a nyomást meddig bírom elviselni. Kép Ráadásul Ada is magán kívül napok óta...szal elegem van.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta

Mi a baj :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

anyapoc

Sziasztok!

Megint csak nagyon rövidke kukk, bocsesz érte!

Szóval a kórházból saját felelősségre jöttünk haza, de amúgy is hazaengedtek volna legkésőbb másnap, ugyanis 3 nap után mehetnek, akik jól vannak. Én is javultam, és nem volt még hőemelkedésem sem a kórházban, csak amikor hazajöttem, rá pár napra lettem rosszabbul, magam sem értem, mitől. Sőt, a nődokim már megvizsgált múltkor emiatt, és semmit nem talált, ami okozhatná. Most szedem az antibiotikumot, C vitamint, homeopátiás bigyóbogyókat+vasat, hát nem tudom, még mi a csuda kell, sőt, még ma elkezdtem kamillateát is inni gyulladáscsökkentés végett. Ha ez nem használ, akkor szerintem semmi, csak a giotin. :lol:

Másik kérdésetekre a válasz, miszerint miért is küldtem haza apucit, amikor elkezdtem vajúdni? Hát csak azért, mert a vajúdóba nem engedték be, akkor meg minek várakozzon odakinn a szerencsétlen a padon. Inkább pihizzen, akkor többet tud segíteni a szülőszobán. Én sem értem, miért nem mehettünk be ketten a szülőszobába vajúdni, mint anno Szilinél, szerintem a szülésznő nem hitte el, hogy megindult a szülésem, és hogy ilyen gyors lefolyású lesz. :roll:

Nos, ennyit rólam, rólunk.

És most pár szót hozzátok, de már most elnézést attól, akinek nem írok, de nem is tudom követni a topicot sajna, így ami megragadt a tyúkeszemben, arra reagálnék.

Móni, nagyon jó, hogy szépen növekszik Ramóna baba, az én Endim is többnyire csak cicin hajlandó elaludni.

Robcsi, nagyon szép a pocikád!

Kriszti, nagyon sajnálom, hogy gondjaid vannak, meg hogy Ada babóval is küzdened kell, azért remélem, hamarosan megoldódnak ezek a dolgok, és meg tudsz nyugodni!

Tontikám, látod, már a 29. hétben vagy, ez csodálatos! És most már tessék elhinni végre, hogy szerencsés vagy, és hogy nem lesz semmi baj, viszont lesz két szép babócád nemsokára a kezedben, és majd hamarosan ketten rágják szét a cickóbimbóidat, és ennek még örülni is fogsz. :wink: :lol:

Kókuszka, klassz görbusz eddig, remélem, szép lesz a folytatás is!

Angel, Junko, Boniko, nektek további kitartást kívánok, remélem, hogy jó úton jártok a baba felé, csak sajnos hosszabb ez az út, mint amit mások járnak be ennyi idő alatt. (Ez most vígaszbeszéd akart lenni)

Anyapoc, csókoltatlak, klasszak a képek, nagyon jó kis nyaralás lehetett! Most irigy-irigy picikét! :)

Szirom, a te pocid is csinike, és látszik is, naná!

Zsazsó, neked viszont! Én úgy izzadok, mintha egy kancsó vízzel öntöznének folyamatosan. :P

Akinek nem írtam, nagy pusszantás, és drukk, és minden egyéb!!!

Meg persze csóka minden kedves topicostársnak! :D
Vendég

Na,itt vagyok rendesen,apa el :(,most egint szalmán,de 2 hét múlva eltűnünk 2 hétre :):)....

Kokusz

Na ezt a 36,6 -os leesést nem igazán értem,de kíváncsi lennénk,most hogy áll a görbe!!!!

Athiz

Remélem,hogy hamar rendbe jössz... :roll: Nem elég kívülről neked a meleg???? :?:
Most mondjam azt,hogy én is irigyellek Téged :wink:???

Kriszti

De tényleg mivaaaan?Nagyon megijesztettél!!!!!!

Tontica

Szuper,már tényleg kifelé mész :wink:!Minden rendben lesz,aztán 10 hát múlva azt sem fogod tudni,hol áll a fejed :D!

Angel

Mikor kezded a szúrást????

anyapoc

Szirom

Neked akartam még írni,de kimaradt :oops:....

Én voltam Villővel pocakosan apázni 2 hetet Bulcsúval.Akkor még E 111 néven futott az úniós betegbiztosítás,ami az EU-s országokban teljeskörűen biztosít,asszem csak a 38. héttől nem :roll:...
Most pedig van már EU-s betegkártya,amit kb 10 perc kiváltani,szintén uzt tudja.Inkább az a megfontolandó,hogy hova mer elmenni az ember EÜ ellátás szempontjából! Tonticáékhoz Sapnyolba tuti nem mennék :D:D:D!(bocs,Tontica :roll:)
A Balcsit pedig kifejezetten ajánlják pocakosoknak.inkább,mint a medencés dolgokat,mert a természetes vizek öntisztulása sokkal jobb.Én is fürödtem terhesen,és most is sok kismama úszkál hatalmas pocakkal(én meg irigykedek :roll:)....Szl ha nincs nyitva a méhszáj,szt nyugodtan válalljatok be egy hosszú hétvégét :):)...

anyapoc

Sehol senki? :cry: :cry: :cry:

anyapoc

Sziasztok

Boniko hát az a leesés a görbén nemtom mi volt ... én nem reménykedek semmiben.

Tontica remélem jól vagytok, ott is meleg van?

Katica nálad mi a helyzet? Én kezdek izgulni, jövő hét hétfőn megyünk a Forgácsba.

Zsazsóka köszönjük, ti hogy vagytok?

Okr, mi történt? Már ha publikus.

Athiz vigyázz magadra ..... Endibaba hogy bírja a hőséget?

Anyapoc a görbe iszonyat ronda .... szerintem nem volt ovulációm ... ma meg fáj a hasam reggel óta .... én nem is értem ilyen ronda görbém sosem volt.
kokusz

sziasztok.

robcsi,gratulalok.

junko,olyan jo hogy "latlak"nagyon ritkan vagy,mindig keresem hol bukkansz elo.nagyon sajnalom hogy szomoru vagy,en sem vagyok a toppon de mostmar egyszeruen nem tudo ezzel foglalkozni.
puszzillak,mint regi babaprojektes:)

Kép
monyo83

De jo, irtam Mindenkinek es nem kuldte el! :evil: :evil: :evil:
A fene!!!

KépKép
KépKép
tontica

Totnica

Tessék ismételni :D!

Kokusz

Akkor vagy most ovulálsz,vagy jön a mensi :shock: ????
Juj,izgi lesz,hogy már nemsokára mentek :):)!Nagyon kíváncsi vagyok,mit fognak mondani!!!

anyapoc

Anyapoc én már nem tudom, de totál el vagyok kenődve .... brutálhorror a görbém ... még mikor nem voltam rendben akkor sem volt ennyire ronda .... :roll: ki érti ezt?
Már a mensit sem bánnám ....
Én is kíváncsi vagyok nagyon és eléggé izgulok is miatta :)
kokusz

Kokusz

Az biztos,hogy a meleg is bezavar.Meg hát ha nem lennének egyéb bajaid,akkor is előfordulhatna simán ilyen görbe,hiszen nem biztos,hogy minden ciklusban van PÉ.tudom,hogy ez nem vigasztal,de tényleg ne vonj le nagy következtetéseket ebből!!!Eddig szuper görbéid voltak,ez most csak egy a többi közül!!!!
Hidd el,hogy a Forgáchban is ezt fogják mondani!Már ha egyáltalán érdekelni fiogja őket a görbe .wink:!
Én arra vagyok kiváncsi,milyen vizsgálatokat fognak csinálni!!!!

anyapoc

Anyapoc

Igazad van :) tudom ám ....

Nem tudom még mik lesznek, csak annyit hogy teljeskörű kivizsgálás. Mind nálam mind a férjemnél. Annyi szerencsém van hogy a laparom megvan .... és azt elfogadják.
kokusz

bocs a belekottyert de kokusz,bizti a melegtol brutal a gorbed,nekem a meleg miatt eletemben eloszor megjott 26 napra.betojtam en is hogy mi van,de mivel az ido sem normalis,nemcsoda hogy a testunk is kiakad.
druk a kivizsgalasokhoz:)

Kép
monyo83

Sziasztok!

Meleg van, munka van, olyan nemtudommilyen vagyok, de az a lényeg, hogy tegnap bevettem az utolsó ( :!: ) fogibogyót, és péntektől végre valahára szúrhatok! :lol: Hát újra itt tartok! :wink:

Anyapoc,
szóval még 4 nap!
Sajnálom ,hogy újra apátlanok vagytok, de majd jön két tuti hét! :)

Kókusz,
nem értem a görbédet :? , de nagyonis lehet, hogy a meleg összezavarta a hődet...

Monyóka,
szia, jó hogy néha téged is látni! :)
angel37

Kokusz

Tudom,hogy tudod :lol: :wink: !Na persze más ésszel és más szívvel... :roll:
Azért is vagyok nagyon kíváncsi,mert hát ugye úgy néz ki,hogy nektek sikerült egyszer a baba tk spontán(ha jól emlékszem,akkor semmit nem kaptál...) és ezért lesz izgi,hogy mit derítenek ki :roll:...

Angel

Jaj,nem irigyellek most a munka miatt :?...bár én majdhogynem szívesebben lennék a melóhelyemen,mert ott tuti van jó kis hűűűűűűs :wink:!
Olvastam,hogy megvolt az utolsó bigyóbogyó :wink:!
Uhhh,Te sem hitte,hogy egyszer eljön ez is mi????

anyapoc

Na, most tudok csak ismetelni, elaludt a nagyfiam. Valami nincs rendben Vele, lehet beteg lesz mert nagyon nyugos es tegnap ejjel olyan 2 korul folkelt es iszonyatosan elkezdett sirni, nem lehetett megvigasztalni, kerdeztem Tole hogy hol faj de erre csak meg jobban sirt meg dobalta Magat az agyon, nem tudom mi lehetett, talan rosszat almodott szegenykem. Nagy nehezen nyugodott meg az olemben ugy hogy ringatni kellett aztan velunk aludt. Alaposan megijedtunk! :roll:

Pakolok ezerrel mert du. jon a festo es mar nagyon faj a hatam ugyhogy most pihenek egyet itt a szamitogep elott (bar igy, ulve is faj a hatam).

Kriszti: MI a baj? Jobban vagy? GYere es ontsd ki a szived ha valami bant! Sajna a problemak valahogy mindig csostul jonnek de aztan szepen minden megoldodik magatol, nyugi!!!

Athiz: de jo hogy irtal!!! Hianyzol am!!! :wink:
Mar jobban vagy, nincs hoemelkedes? Alszol Te eleget? Lehet hogy ki vagy merulve, van segitseged?
Mar nagyon varom hogy az enyemek szetragjak a mellbimboimat!!! :lol: (Bar akkor lehet ezt nem igy fogom gondolni! :lol: )

Anyapoc: Itt vagyok ragyogok! Szoval nem jossz hozzank nyaralni?! :evil: :lol: Na, nem mindegyik doki ilyen am, vannak jo orvosok is csak en mindig kifogom ezeket. Bar lehet a magyar dokikat is kiakasztanam otthon! :lol:

Kokusz: en is a melegre tippelnek, szoval ez a kanikula tenyleg mindenbe bezavar, en is nagyon rosszul voltam de hala Istennek kicsit lehult a levego es mar jobban vagyok! :lol: De jo hogy a jovo heten mar megkezdodnek a kivizsgalasok, nagyon kivancsi vagyok, remelem mindent rendben talalnak!!!

Angel: ez aztan a jo hir!!! Eljen, most aztan szurkald Magad Te kis mazochista! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

kókusz neked ! és nekem múlt hét kedden volt egy 20 mmmes tüszőm

Kép
Vendég

Kókusz,
Tök izgi, várod már a randit a dokival,mi? :lol: Ha minden vizsgálat megvolt lehet h.inszemre küld Titeket is 1ből,nem?

Angel,
szorítok nagyon Neked! Te melyik intézetbe is jársz?
Velem semmi, pihis hónap, bár most volt pé.-m feszült mint stimus hónapban..bár a closty hathat még így.És ma nagy örömömre megkaptam az uccsó Ginevac szurimat is! :wink: Ja és a hugom már 10 hetes,hogy megy az idő!

:roll:
katica_75

Sziasztok!
ANyapoc!
És hova tűntök el 2 hétre? Kettesben van gyerekestől?

Athiz!
Remélem rendben lesz minden. És milyen hosszú ideig szopizik Endi? Mert Ramóna sokszor képest 2 órát cicizni, kisebb nagyobb pihikkel. Mondjuk meg is látszik rajta.

ANgel!
Nem azt írtam, hogy a könyv miatt sikerült, hanem azt próbáltam leírni, ezek szerint rosszul, hogy miután elolvastam a könyvet, azután teljesen megnyugodtam. Előtte is mondogattam magamban, hogy nyugodta vagyok, meg stb., de a könyv után tényleg az is voltam, nem borultam ki mensikor, és amikor megrepedt a tüszőm magától, én már elkönyveltem, hogy nem lesz inszem, nem is bántott a dolog.

Katica!
Te hány éves vagy, hogy 10 hetes húgod van? Ha nem akarsz nem muszáj válaszolni, ám! :wink:

moni

Sziasztok!

Jól eltűntem, mert a múlt hetet végigbetegeskedtük, vagyis a leányzó. Szerdán kezdődött hőemelkedéssel, csütörtökön is még csak hőemelkedése volt, aztán péntek reggelre már láz. Addig azt hittem a fogától lehet, de pénteken elvittem dokihoz, hogy ne hétvégén az ügyeletre kelljen vinni. Egyébként azon kívül hogy lázas volt az égvilágon semmi baja nem volt. A dokinál az egész váró ilyen betegekkel volt tele, semmi más gond nincs csak a láz. Doki se tudott sok mindent mondani, adjam továbbra is a Nurofent. Szombatra már 39 fokos lázat mértem neki, na akkor már igen hisztis volt, ami végül is nem csoda, mert a levegő is 1000 fokos volt, + még a magas láza, de ez volt a holtpont, vasárnap már újra csak hőemelkedése volt és szerencsére tegnap már semmi sem volt.
Tegnap apjuk elment Tonticáékhoz és csak pénteken jön haza úgyhogy szombatig meg van tiltva a szülés :roll:

Kókusz, kíváncsi vagyok mi fog kisülni a görbédből.

Angel, drukk a szurikhoz! Olyan izgi már milyen régóta várod/várjuk veled együtt, hogy elkezdődjön.

Anyapoc, hova mentek?

Moni, nagyon ügyi Ramóna, hogy ilyen ütemben gyarapodik :) (Katica tesója 10 hetes terhes :lol: )

Athiz, örülök, hogy jelentkeztél, gondolom ez a remek idő nem segít a javulásban.

Mostanában én is azon gondolkodom, hogy már nagyon jó lenne külön lenni, de szegény kicsi bébi hogy megkínlódná ezt az időt. A lakást most úgy ahogy sikerült 30 fok alá hűteni (29-re :wink: ). Éjjel-nappal megy a ventilátor, de még így is kész vagyok.

Kép
Kép
robcsi03

Móni!
Édes vagy! :lol: Kicsit hülyén fogalmaztam 10 hetes terhes a hugom! :lol: Egyébként 31.
katica_75

Szaisztok!

Anyapoc, Tontica, Robcsi,
köszi :) :) :)

Anyapoc,
Azért reméltem, hogy el fog jönni, ha lassan is, az idő már csak ilyen! :)

Robcsi,
Akkor Réka már jól van? :)

Tonti,
szegény Rate!
Én is akkor baromságot álmodtam az éjjel, hogy az nem igaz... :roll: Viszont párom azt, hogy teherbe estem! :lol: Alig akarta lemondani - babonából, de ezen úgyse múlik! :)

Katica,
neked is köszi! És viszontdrukk a Clostys ciklusodhoz!
Bp-i Kaáli! :)

Kókusz,
a Forgácsban nem fogadnak el minden eddigi eredményt?
Mondjuk egy hormontükröt talán akkoris fognak kérni... Azért várjuk ki, mit hoz ez a furi görbe! :wink:

Móni,
Katica húga 10 hetes terhes.
Nem?
angel37

Sziasztok!

Jelentem,lányok,hajókázni megyünk Apához,mindkét gyerkőccel...egy kicsit izgulok is,szt hulla fáradtan fogok hazajönni,pláne,hogy jövünk-megyünk majd folyamatosan,na meg hogy én leszek az egyedüli pesztra :?...Igazából az alvástól félek kicsit,utazóágyat nem nagyon akarnék már vinni,nem tudom,hogy fognak a törpök egymás mellett aludni.Horvátországban ment a dolog délutánonként,szl ebből indulok ki....

És akkor egy kérdés:

Láttunk Horvátországban egy olyan kis kétkerekű toligát,amibe két gyerek kényelmesen belefér.Kicsit hasonlít a bicikliutánfutókhoz,de nem háromkerekű volt és kisebb is volt.Hátulról egy hosszabb nyéllel lehetett tolni.Nem otthoni készítésű volt,az látszott rajta-Égen -földön keresem a neten,de nem taláálok.
Nincs valakinek ötlete????
A lényeg az lenne,hogy ne kelljen két babakocsit felvinni,meg tologatni,ha hosszabb kirándulásra megyünk... :roll:

Tontica

Szegény Rate,biztosan rosszat álmodott,ebben a korszakban igen gyakori... :roll: Egyébként olyankor én is be szoktam fosni,mert úgy tud üvölteni,mint akit gyilkolnak :roll:...
Kifestettek már? :) Pedig nálatok nemrég volt festés,nem :roll: ?
Ahh,lehet,hogy a magyar dokikat is kiakasztanád,de szt azért van abban vmi,amit írtam :wink:!

Angel

Na igen,filozófiából pont tanultuk az idő kapcsán a relatívságot,hogyan éli meg az ember.... :?

Móni

Maratoni cicizések :).Jól bírja a csajszi :).De gyorsan össze is szedte magát :wink:!

Robcsi

Nálunk is 29 fok van :?...
Szegény Réka,örülök,hogy már jobban van :).Nálunk is volt hasonló,amikor csak a priznic vitte le a lázukat :(....Még jó,hogy Te nem kaptad el...gondolj csak bele :?...
Szt a kicsi babáknak (mármint újszülötteknek) ez az idő inkább ideális,mint rossz.mert a hőháztartásuk még gyenge,éppen kiszabadultak a belső 37 fokból...még hideg is lenne nekik :D!A nagyobbacskák már megszenvedhetik... :roll:

Boni

Neked is aztán érdekes görbéd van :shock: !

Katica

Engem is megmulattatott a dolog :wink: :lol: :lol: !

Zsazsóka?Bildi??????

anyapoc

Anypoc kb mennyi kunát érdemes váltani ?
Vendég

Na így nézett ki tegnapelőtt este a lányom,mikor végre 3 nap után kibontottam a haját a fonatból :lol: :lol:

Kép

anyapoc

Boni

Az attól függ,hogy mire akartok külteni :D!
Mi először napi 5000 Ft-nak megfelelőt váltottunk.Ha visztek kaját,akkor nem fog sok fogyni és elég lesz az egyebekre.Nagyjából uolyan kajaárakkal számolj,mint itthon.Az autópálya egészen a partig 36+57 kuna egyik irányba +uennyi hazafelé.A komp attól függ,hogy melyik szigetre mész(milyen messze van).Nekünk Rab-ra 102 kuna volt(két felnőtt+kocsi).
De mindenhol lehet váltani szinte,szl ha megszorultok,akkor sincs gond,csak vigyetek vagy Ft-ot vagy Eurot.És ne az utcán váltsatok :?....

anyapoc

Természetesen költeni :lol:

anyapoc

Anyapoc köszike! egyébként Pula mellé megyünk!
Vendég

Helló!

Csak Móni kérdésére egy gyors válasz, mert természetesen a csemetéim felváltva aludtak, így én nem is tudtam pihizni. :( :(

Szóval Endi amikor nem alszik, szinte mindig cicit követel, azért kb. negyed-fél órákat elvan néha magában a kiságyában vagy ilyesmi, de többnyire mellbolond a drágám. Hát rajta is meglátszik, hogy jól eszik, tegnapelőtt mértem, 4220 grammot nyomott a drágám, és ugye holnap lesz 3 hetes, a kórházból 3610-zel engedték ki, ha jól emlékszem. :roll:

Bocsi többiek, mindenkit ölelek!!!!!!
Vendég

Boni

Akkor Ti más irányba és gondolom Zágrábnál másik autópálány mentek tovább :).
Van kalkulátor,ami kiírja,hogy mennyi az autópályadíj.Sőt,mi a viamichelin.com -on az úttervet elkészítettük és az is kiírja,hogy mennyit kell fizetni(ezt utólag vettem észre :oops: )!

anyapoc

Anyapoc,
micsoda kis ősasszony frizura! :lol:
angel37

Vagyok én is, csak még időhiányban szenvedek. No, meg ez a meleg..... :shock:

Anyapoc! Édes a kislányod!

Angel! :)
zsazsóka73

Angel

Ősasszony :mrgreen: !Na ez még nem jutott eszembe...és itt már meg volt fésülve :shock: !

Zsóka

Azért majd pötyögj magatokról :wink:!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?