Sziasztok!
Olvasgattam, de nem jegyzeteltem...
bocsi!
Így írom, ami megmaradt!
Rita!
Az a fogcsiszolgatós rész megrázott ám! Jópofa Kitti és a maszat! vagy inkább fordítva?
Külföld kicsikkel
Azt hiszem azért vagyok ilyen bátor, mert velem is járták a világot anyuék annak idején. be is kaptam olykor-olykor valami csúfságot, de ha Anyuék is el tudták intézni, akkor mi is, ráadásul a nyelvtudásunk is bőségesebb, mint az övék volt.
Másrészt, magyarul sem érte sokszor, mivel halandzsáznak latinul, legfeljebb itthon utánanézek, mi a baja a kölöknek. Annyit ott is megértek, mint amennyit itt. ha meg ők nem értenek engem, eljátszom, lerajzolom bánom is én, ha majomnak néznek is!
Ha meg nagyobb a baj, olyan messze (már) nem megyünk, hogy ne érnénk haza egy hosszú éjszaka alatt!
Szerencsére most tényleg nem volt semmi. se hasmars, se hányás, de még egy picike hőemelkedés em!
Sátrazás
Gyerekeknek nagyon tetszett. Marci is élvezte a kupacokban turkálást, kúszást-mászást. Alatatás annyiban tért el, hogy a tejecske mellé a hasamra kellett fektetnem, de legtöbbször pár pillanat és már aludt is.
Olivér nehezbben fáradt el, de ő is mindig szépen elaludt délután is és este is.
Apukának már kényelmetlenebb volt az egyik éjszaka.
Olivér szólt, pisilni kell. én kinyúltam a biliért, odatartottam, ám ekkor emberem nagy lendülettel felkapott, " Mi az isten folyik a nyakamba
!!!", és a bili elszállt.
Olivér még félálomban volt, így amikor mondtam, adom a bilit, már el is engedte magát.... csakhogy Apa ott feküdt alatta...
Apró malőr mindig van!
Egcsi
Heg... ehhez nem igen tudok hozzászólni. De most akkor van egy egyenlőség jeled!
bocsi....
kis pipaszárak édesek!
Orsi!
Olivér 18-án pont egy méter volt, a mérlegünk szerint 13 és fél kg körül lehet. Marci lassan utoléri súlyban, és azt hiszem idővel magasságban is átveszi majd a vezető szerepet. Ránézésre senki nem mondja meg, hogy két év van köztük!
Tesóügyek!
Az első fél év nagggyon kemény tud lenni, a második már "csak" kemény. Mostanra már nem Marcit kell félteni Olivértől, hanem fordítva. Most ő hajigálja és csapkodja meg bátyót, és mit mondjak, van szusz a kölökben. Még mi is megérezzük, amikor kedvességből odacsap!
ugyanakkor Olivérben kezdem látni a felelősségteljes bátyót. Sokszor hallom, ahogyan terelgeti Marcit, magyaráz, istápol. Még ha ő is lett lecsapva, akkor is azt mondja marcinak, nembaj, nem sírok, mindjárt elmúlik4
Megeszem őket!!!!
Még akartam valamit, de nem jut eszembe.....
Vakili!
Tánc! Juhéééé! Helyre rak meglásd!
megyek kelteni csemetéket!
eszter