Sziasztok!
Gina???
Monee én is köszönöm!!!
(ha nem titkos leírnád mivel foglalkozol,egyszer írtad hogy fellépés..ha jól emlékszem,jöhet priviben is..)
Ja és ne keseregj,sokan ripsz-ropsz babásodnak lehet hogy az ő táborukat fogaod gyarapítani
Igazából sztem a cél lebeg a szemünk előtt ezért nem (vagy csak néha) azon gondolkodunk,hogy milyen rég próbálkozunk,hanem hogy egyre közelebb vagyunk..
Mona örülök,hogy már jobban vagy,és az sztem is a sárgatest,emlékszem az augusztusi topiktalin Nóra1 fogdosta a hasát hogy nagyon szúródik..és most Vilivel babázik..
Ma bekaptam az első déli adag metforminomat!
(remélem nem lesz hasmars..)
Rejo a metforminnal semmi gondod nincs??
Kavicska én is a pénteket várom mert aztán szombat és vasárnap
úúúúgy szeretem a hétvégéket,nyugalom csend,nem vagyunk időhöz kötve.... ha kismami leszek minden napom ilyen lesz,nagyon várom
Zsizsik én is azt mondom,ha nem lennétek senkivel nem tudnám megbeszélni a dolgokat.pedig ez egy nőnek kell.
És sztem ne agyalj azon,hogy x nappal később volt pé-d és a ciklusod is hosszabb,van pé-d és ciklusod így a babának semmi akadálya!! mindegy hogy a 14 vagy a 20cn fogan
Szia Babszika!
Lecso még nincs medence ,marad a locsoló
(azt is élvezem):roll:
Az este nem vmi jól aludtam így próbáltam most picit pótolni,hát mire elszunnyadtam,csörgött a telefon
Lafi írok pü-t!
Hűsölős délutánt!