Új privát üzeneted érkezett!

Verőfényes szép vasárnapot!

Dimet mingyá szülsz :lol:
De megnyugondtatok,hogy nincs semmi baj és egy jó dokit is találtál :wink:

Babszika rég nem írtál, mizu??
Ciklus,ház ??

Norka mimegmondtukhogypélesz!!! :D
Tök szuper!!

Kavicska naccságoskismamiasszonyság! :D
Hogy van??
Semmi nyafi, izgulászás,ingyom-bingyom,izé-mizé???
Minden a régi??
Csúcs csaj vagy! Pusszancs!

Lafi már nem tudom írtam e,hogy örülök a jó eredményeknek!

Gina ezt holnapra küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Nagyon meleg van! Ahogy csak tudom locsolom magam,vagy kádban vagy kertben , egy medence igazán fantörpikus lenne..
Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Vendégeink voltak.
Megetettük, megitattuk őket. Megnéztük a Forma 1-et. Győzött Alonso! :D

Dimet!
Nem vagyok jós és nem is értek hozzá, de szerintem az első 10-15 fokos lehülésnél tutti szülni fogsz.
KisZsének idekint is melege lesz! :lol:
Én pont azt hallottam, hogy jön a lehülés. Vagy azért hallom ezt, mert ebben reménykedem??? :roll:
Én is nagyon nehezen bírom.

Csipike!
Megkaptad a levelet?
Vajon milyen gyors ez a posta :?: Gondolom szükséged van az "anyagra". :roll:

Norka!
Gratulálok a PÉdhez.
Úgy müködsz mint egy svájci óra. :D
Lassan kezdhetünk drukkolni a második csemetéhez? :lol: Szólj ha kell némi drukk. Ahhoz nagyon értünk.

Kincsecske!
Nagyon tetszettek a giffek. :lol:
Szerintem beszéld meg a pároddal és építsetek egy medencét. Nem kell olimpiai méretű. Csak egy helyes kis kör alakú, hűs vízü.
Egész nap benne üldögélhetsz. :lol:
Én sem bánnám ha lenne az erkélyünk alatt egy kb. 10 méter mély medence tele vízzel. Szívesen beledobálnám magam naponta többször is. :lol:
Vendég

Sziasztok lányok,

nem voltunk a hétvégén, most értünk haza, beugrottam megnézni, ki hogy van.

Norka, tök csúcs, hogy volt pé-d ! Egyre inkább azon vagyok, hogy visszakérem én is az Avandamentet.... :? Az a gyógyszer egyszerűen jobb, mint a sima metformin...

Dimetke, jajistenem, szóljál ám azonnal (ha egyáltalán eszedbe jut majd.... :lol: ) ha beindul.... ne izgulj, kiszsé rápihen a nagy útra...!!!! Juj de izgi !!!!

Nikikém dárga, bár már nem olvasod, de nagyon jó pihenést kívánok neked !!!

Lafi, rettentően örülök, és fellélegeztem ,hogy milyen arányszámokat mondtak.... ! Ezek tényleg jó eredmények !

Rólam: ma reggel megjött, 34. cn-on, 20. napi pé után pont 14 napra jött meg.... ez eddig stimmel, csak éppen az avandamet 30 napra beállította a ciklusomat, merckformin pedig szépen egyre jobban tologatja arrébb..... már 4 napos csúszás van 4 hónap alatt.... na, mindegy, ez van. Már nem is érdekel.
zsizsik

Sziasztok!

Megjöttünk mi is. :)
960 km-t mentünk összesen a hétvégén és nem a tengerparton voltunk. :shock: :D

Anyooka, Zsizsik!

Ha esetleg nem a hagyományos együttléttel próbálkoznátok a nem esélyes napokon, nem dobná kicsit fel a dologkat? :D
Csak hangosan gondolkozom, természetesen nem kell kitárgyalnunk a szerelmi életeteket. :)
Viszont ez nekünk ez bevállt eddig, pedig mint említettem a Párom nagyon kényes a "kell"re.
Most amikor biztos még nem lehet semmi, próbálok az Ő kedvében járni mindenben. Aztán amikor szükség van-lesz a közös eksönre, akkor úgy is jó és nem is jut eszébe hogy most miért is így szeretném. :D

Fáradt vagyok, ne haragudjatok hogy nem válaszolok!
Kicsit elszomorított amit az időről meg a várakozásról írtatok... :(
Biztos hogy kell egy érési folyamat, hiszen a kisbabával egy anyuka is születik, de nagyon sajnálom hogy ENNYI időt kellett Nektek végigszenvedni. Nem is tom mi lesz a lelkemmel ha nekünk nem jön össze x időn belül... :cry: :cry:

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, sajnálom, ha elszomorítottunk, nem állt szerintem egyikünknek sem szándékában.
Sajnos annyira nehéz időnként ez az egész, hogy ha pl nekem nem lennétek ti, lányok, lehet, hogy már bediliztem volna. Sokat segít az, hogy itt - legalább itt, ahol csak ti olvassátok meg persze a kukkolók, - kiönthetem a lelkem kínjait.... szóval az élet nem egy habostorta.... :(
zsizsik

Szia zsizsik!!

Kérd vissza az avandametet, aztán hagyd szépen csendben dolgozni. élvezd apát meg a családodat, aztán egyszercsak megtörténik a csoda! Aki kétszer teherbe esett, azt az isten sem menti meg a harmadik terhességtől! :wink: :lol:

állítólag elmúlnak ezek a nagy melegek pár napra, összeereszthetnénk a gyerekeket ahogy megbeszéltük, majd csörgünk, jó?

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Hazajöttünk. Elég kalandos utunk volt.
Egyrészt mert nincs légkondi a kocsiban. A kutya is nagyon szenvedett.
Másrészt Kecskemét előtt 5km-rel kigyulladt egy erdő. Akkora füst volt, h nem mertem áthajtani rajta. Inkább hívtam a tűzoltókat. Közölték, h már ott vannak a kollégák :arrow: így már továbbindultunk és csak remélni mertem, h a tűz nem talál meg minket (ugyanis a szemem láttára terjedt ide-oda a tűz). Azt szerencsésen megúsztuk....
Kevéssel Pest előtt (Albertirsa, Dabas) újabb füstre lettem figyelmes. Nem kellett túl sokat továbbhaladnunk, mikoris a rendőrök letereltek minket a pályáról....
Szóval, a szokásos 3 óra helyett most pontosan 4 és fél órába telt, mire hazajutottunk. Nem is magamat sajnáltam, hanem szerencsétlen kutyánkat. :?

Kincs!
Köszi kérdésed.... túl sokat nem tudok most mondani, mert ebben a nagy melegben nem dolgoznak a munkásaink. Talán kedden már fognak tudni falazni (remélem)
A ciklusom?? Hát.... semmi extra. Bár, most nem is nagyon foglalkoztam vele... de hogy lásd, itt a görbém:
Kép

Kavics!
Hozzánk bármikor jöhetsz fürcsizni, mert nekünk van egy "medansziénk". Tudod, olyan aminek a peremét fel kell fújni. És, ha gondolod, ott beledobálhatod magad :lol:

babszika

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Jaja Ginuska!SZORÍTOK NAGYON!Eljött a hétfő!Mikor derül ki az eredmény??? :D

Monácska mi van veled?Egész hétvégén nem voltál! :roll:

Norka én is örülök a PÉ-d nek!Hányszor örültem volna én is neki!MŰKÖDSZ RENDESEN!!!!!!!!!!Ez super! :D

Sziasztok!
Kép

Kép

Kép
lecso

Jó reggelt!!!

Ginuska! Nem is tudom mit írjak.............. Megvárjuk azt a vérvétel eredméynt, és kiderül, hogy sírunk, vagy nevetünk!! Nagyon gondolok Rád!!!

Lecsó! Itt vagyok! A hétvégén a Balatonon voltunk rengeteet pihentem. A barnázás minimálisra csökkent, a görcsölés is elmúlt. Viszont a balpetefészkem iszonyatosan feszít6fáj, nem tudom mitől lehet. Akár ciszta is, akár méhenkívüli is tudom...... Úgyhogy, akármennyire is nem akartam, azért holnap elnézek a dokihoz, lesse meg, jó helyen van-e babácska befészkelve!

Norka! Peteérés rulez!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szívből örvendek neked, ugye tudod!!! Példás ciklusod lesz, nem is sokára!!
Vendég

Jó reggelt kívánok!

Monácska!
Az lehet egy nagyon aktiv sárgatest is! :wink: De az UH biztos. Biztos, ami biztos. :wink:

Jók legyetek.

Ennyi kedvem van melóba menni. Kép
Vendég

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Megint hétfő, megint egy újabb hét :(

Norka, fantasztikus ez a pé. Gratula hozzá!

Zsizsik, Monee, Monácska, meg akik még nem voltak itthon a hétvégén, remélem kipihentétek magatokat és újult erővel kezditek a hetet.
Monácska, menjél csak dokihoz, meglátod megnyugtat és rendben lesz minden!

Hűű, Babszika, ez egészen akció filmbe illene, ahogy menekültök a tűztől. :lol:

Lafi, én még nem is gratuláltam neked ezekhez a a Jó eredményekhez! Akkor mostmár nyugi van!

Dimet, hogy vagy?

Ginuska, szorítok!

Pusz Mindenkinek!

Kép
apple

Fúú Kavicska, az lenne a legjobb, de akkor emg mitől barnáztam, ha ilyen erősen működik a sárgatestem???? Ááááh, mindegy is, holnap fény derül az igazságra!
Te hogy vagy???
Vendég

Gina nagyon szorítok!!!!!!!!!!
Mona, azért az jó, ha múlogat a barna!Nagyon drukkolok Neked is holnapra!!!!!

Kavics, hát kujvájanincspéntek és basszus, milyen messz van :twisted:

Babszi, horror lehetett......

Norka juhéj hajrá pé!!!!!

Köszönöm a jókívánságokat!!!!!

Ezek a tűzesetek borzasztóak, nem is értem, állítólag a nagy része azért van, mert mi, emberek szemetet égetünk az erdőben. Ez iszonyat, hogy van olyan okos, aki ilyen hőségben éget????Amikor hetek óta nem esett????Nagyon felháborító!!!!!!!!
Ne haragudjatok, hogy ezzel offolok. De a 15. kerületi erdő égett tegnap, az orrunk előtt......néztem a lángokat, a füstöt, katasztrofális élmény volt.
Aztán anyumék mentek haza és az M5-ön is égett az erdő és egy őzike ki akart menekülni a tűzből. Megijedt a sok tűzoltótól és visszafordult...........Anyuék elsírták magukat. hát ahogy mesélték, én is.
Vendég

Lafika!
Privát üzi ment!
Vendég

Sziasztok!

Lafi!
A durva az az, h nem kell égetni az erdőben!!!
Elég az a sok flakon, ami el van dobálva.... összegyűjti a sok fénysugarat és kész a baj. Vagy hogy mást ne is mondjak, a sok eldobott csikk.... :evil: :x :evil:

((((((((((((((((Gina)))))))))))))))) szorítok ezerrel!

A francba! Ma már dolgozom... :( Tele vagyok munkával, de munkakedvem az nincs. :? :?

babszika

Mona ment a válasz!!!!!!!!!!!!

Babszi, hát igen, a csikk is, szóval legalább lehetne annyi eszük, hogy nem dobják ki amikor szárazság van.....annyira érdekes, voltunk Észtországban,ott anyám olyan rend és tisztaság van, meg nem mondanátok, hogy Szu-hoz tartozott annó, mint a nyugat.....se csikk, se kosz , se semmi.........és mindenhol kuka van!!!!!És eszedbe sem jut eldobni a dolgokat, mert tiszta lelkiismeret-furdalásod lesz......
Vendég

Nem akarok tovább offolni, de az tény, h fel kell nőjünk ahhoz, h ne szemeteljünk.

Én már otthon Gyulán is észreveszem a különbséget. Kimentünk a strandra és végig mezítláb rohangáltama füvön, a kövön, mert szinte enni lehetett volna róluk, olyan tiszta volt. :roll:

Amíg a Garay utcában laktam, ott pl. rendszeresen kiakadtam azon, h a szomszéd banya a 2 kis kutyáját a kapu elé vitte le!!! Mikor mondtam, h legalább ne a kapu elé szarassa őket, nem értette, h most mit "izélek", hiszen "tök mindegy".... no comment!

babszika

Sziasztok!

Kavicska drága!
Még nem kaptam meg..szerintem mire hazaérek ott fog várni! Annyira hálás vagyok érte!! Hogy tudom megköszönni??????

Megyek visszaolvaslak titeket......jó sokat termeltetetk :) :)
csipi78

Gina!
Egy nagy-nagy kalappal!!!!!!

akik pihenni mentek, azoknak csak annyit, hogy minimum + 1 fővel térjenek vissza :) :) ( dr. House szerint pociban található "élősködővel" ).......

pusszancs
Csipi
csipi78

Jó reggelt!

Brrr. Hétfő :(

Jó sokat termeltetek hétvégén, visszaolvastam, de nem emlékszem mindenre, így akit kihagyok a sorból, attól bocsánat :oops:

Dimet: Tuti melege volt KisZsének, ezért nem volt kedve mozgolódni. Azért neki sem lehet könnyű. Lassan már bármikor jöhet, szóval remélem már összecsomagoltál minden szükséges cuccot ;)

Norka: Grat a szép péhez!!! Csak így tovább...

Gina: Egész hétvégén rád (is) gondoltam... Ma minden kiderül, ugye? Vagy holnap? Nagyon mennek a drukkok, nyisd az ablakot :D

Monácska: Holnap mész uhura? Te is nyiss ablakot, mert küldöm a sok drukkot :)

Kavicska Drága: Nekem is mintha a fogamat húzták volna reggel, annyira nem akarództam felkelni és bejönni "dolgozni"... Bár itt legalább van légkondi...

Tegnap voltam a Velencei-tónál. Húú, annyira szuper volt a 27 fokos vízben! Utáltam kijönni belőle, de még jobban utáltam este hazajönni...
Pém azóta sem volt :( Össze vissza ugrál a hőm, úgy hogy majd talán később lesz. Most még türelmes vagyok, de ahogy Ti is írtátok, néha én is elgondolkozom rajta, hogy mit tehettem, ami miatt így büntet a sors. Meg persze néha én is magam alatt vagyok, és ilyenkor előjön az az érzés, hogy milyen selejtes vagyok...

Na, megyek úgy teszek mintha dolgoznék.

Mindenkinek pussza és aki kritikus napon van, annak nagy-nagy kalappal!!!

Kép

Kép
bettica

mona, gina. helyzetjelentést kérek amint van vmi. :) hormontúltengéses terhes vagyok és türelmetlen.
megvagyunk. ma sem viszi túlzásba kiszsé. hát, rmeélem semmi baj. a reggeli joghurtra mocorgott, oszt ennyi. szívatja az anyukáját. viszont lehet megy el a nyákdugóm. de nem egyben, úgy darabokban. barátnőm mondta,hogy neki is napokig tartott. nem egybe jött ki. vagy ki tudja mi ez :)

mindnekinek kitartás a héthez. hátha hűvösebb lesz. tegnap már hüvibb volt este, annyira jó volt!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Óóóóóóóóóóó Dimet! Ez itt már akkor jel..... Innetől max két hét csajszi, és biza beindulnak azok a bizonyos fájások!!! Juppppííííííííí Kiszsé útra kel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mocorgás miatt ne aggódj. Belegondoltál már mennyire klausztrofóbiás lehet már azon a szűköcske helyen???? Naggggyon drukkolok ám neked a szüléshez!

Velem minden rendben, csak a bal oldali petefészkemet érzem igen erősen feszegetni..... És emiatt sokat gondolok arra, hogy talán nem jó helyen van megtapadva babácska...... De remélem, csak rémeket látok! :oops: :oops: :oops: :oops:

Ginát várjuk még a hírrel.... És drukkolunk neki most ezerrel.....
Vendég

mona, nyugi. nekem az első 3 hónapban csak a jobb oldali petefészkem sokat szúrkált. feszült.

Kép

dimet

Mona, ez a sárgatest.

Megmondom mi lesz: elmész a dokihoz, megmondod mikor mensiztél utoljára, aztán ahhoz fog viszonyítani és mivel a méhen belül semmit nem fogtok látni, kimondja majd hogy méhenkívülid van.

Jó pár ilyen eset volt már.

Leghamarabb petezsákot 5 hetesen lehet látni, te meg még csak 4 hetes vagy. Inkább pihenned kellene.

De persze te tudod!

Gina???
Vendég

Sziasztok Lányok!

Meg van a szajré :lol:
Aki postán kéri adja meg légyszi a címét priviben!( Wandrea a tiédet megkaptam, köszi)
A többieknek melyik nap lenne jó a minitalira?

A terhességi teszt 93ft-ra jött ki, az ovu teszt 143ft/db.

Norka!
Árajánlatot várom... valószínüleg nyaralnak.
De addig is kitalálhatnánk mi legyen rajta.

Lona
lona1

Lona!
Ügyi-rendi vagy!
írtam pü-t!

Gina!Mikor jössz?

Kincsecske!Nálad mi újsi?
kandi72
Budapest III. kerület

Oh, Lona örök hála ezért az ügyintézésért. Küldtem pü-t. Egyébként ezeket a teszteket, gondolom ömlesztve adták vagy azért egyesével be vannak csomagolva? Hogyan kell őket tárolni? (Feltételezem, hogy vmi jól zárható, száraz hely kell neki.)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok,

az érintettek megkapták a módosított szigtitkos táblicskut!!!!!Így könnyebb a szajré szétosztása is :wink:
Vendég

A tesztek szigorúan zárt csomagban vannak egyesével csomagolva!!!!! Még nedvességmentesítő granulátum ios van benne!

Nem bóvli..... :):):):):):):) (Vicc volt!! )
Vendég

Ahha, nem láttam még ilyet, azért kérdeztem. De akkor megnyugodtam :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Lona!

Küldtem mailt! :wink:

Többiek!

A száz éve megígért diétás cuccot elküldtem mindenkinek mailben!
Aki esetleg nem kapta meg szóljon! :)
(ÁÁÁ, most jöttem rá, hogy csak a mellékletet nem csatoltam hozzá, uh meg minnyá mégegy mail. Szokásom nem hozzácsatolni a dokksit... :oops:)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee köszike, megkaptam!!!!!!!!
Vendég

Monee köszike, megkaptam!!!!!!!!
Vendég

Lafika!

ment pü!

Monee kedves!

Én is megkaphatom azt a szupi diétás cuccot????

Pusszancs
csipi78

Sziasztok!

Monee köszike én is megkaptam!

Tényleg!!!Kedden kérdeztem tőletek van-e valaki aki eljönne Zentai
Andihoz tanácsadásra!Ha nem jön senki én sem megyek!
Én már voltam a csepp fiammal a pocakban diatetikusnál!Szerintetek az is megfelel?
Holnap megyek nődokihoz íratni fel gyogyit és ha meglátja Tűű javaslatát biztosan elküld diatetikushoz!
Nem tudom,hogy különbözik-e valamiben is a kettő!Ez szénhidrátdiéta!!!Van egy kis füzetem hozzá,melyik élelmiszerben
mennyi a szénhidrát.Anno meg volt szabva mikor mennyit ehetek,én most is ehez tartom magam.
Az Andi féle diéta is szénhidrát diéta???

Monácska hogy vagy???

Ginuska van hír???

Kavicska van már émelygés???

Dimet csak kitartás!!!A frontra jönnek a babák!!!

Lafi köszi a táblázatot!

Kincs!Ástatok medencét már? :wink:

Kép

Kép
lecso

Hátha érdekel valakit, vagy még nem láttátok...
Nézegettem görbéket, hihetetlen dolgokat láttam. ;)

http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml

Vannak még érdekes görbék, a menüből el lehet érni őket. Mondom, én helyenként dobtam el az agyam :D

Monee: Megkaptam, nagyon szépen köszönöm...

Lafi: tábla is megjött... Hogy bírod ezt a hőséget? Te most még szabin vagy, vagy még csak most fogsz menni?

Kép

Kép
bettica

Szia Bettica!

Én ezt az oldalt ismerem!Ezen az oldalon Leonóra(Leo),ha elküldöd a görbédet megnézi és a legjobb tudása szerint válaszol!
Én is elküldtem ide a görbém!Igaz ő azt mondta még pém se volt,jöhet a norcolut.
Meg is lepődött amikor bejelentettem neki,hogy babát várok!Fel akarja rakni az én görbémet is.

Sok olyan görbe van ott amiről az ember nem gondolná baba lesz!Nekem is sok reményt adott ez az oldal!!!!!!!!!!!!!!!Ilyen görbék láttán bárhol lapulhat egy zug zebra!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Köszönöm hogy gondoltatok rám, szurkoltatok!

Sajna a női megérzésem most sem hagyott cserben, a vérteszt is nega. Ráadásul is a menzi si kopogtat :( Most önsajnálom kicsit magam. :) ( és töröm a fejem, miert nem sikerülhetett)

Puszika!

Dimet!
Wow....pár hét és kezedben a baba...nyári kicsinkód lesz :)

Monácska!
Holnap UH? vagy ..?

Gina
Vendég

Ginuska Kép
annyira sajnálom! Olyan nagyon megérdemelnéd már!

Kép

Kép
anyoooka

Monee, köszi, én is megkaptam!

Lafika, a táblázatot is!

Dimet, már nagyon a finisben vagy!!! Izgi nagyon!!! :wink:

Pussz, este jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Gina ne törd a fejed! Erre nem lehet rájönni.sajnos ha valaki rájönne a nyitjára...hááát.

De nem tudok semmi okosat mondani neked. sajnálom.

Kép

Kép
rejo

Gina: :( Nagyon, nagyon...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Gina???

Monee én is köszönöm!!!
(ha nem titkos leírnád mivel foglalkozol,egyszer írtad hogy fellépés..ha jól emlékszem,jöhet priviben is..) :)
Ja és ne keseregj,sokan ripsz-ropsz babásodnak lehet hogy az ő táborukat fogaod gyarapítani :wink:
Igazából sztem a cél lebeg a szemünk előtt ezért nem (vagy csak néha) azon gondolkodunk,hogy milyen rég próbálkozunk,hanem hogy egyre közelebb vagyunk..

Mona örülök,hogy már jobban vagy,és az sztem is a sárgatest,emlékszem az augusztusi topiktalin Nóra1 fogdosta a hasát hogy nagyon szúródik..és most Vilivel babázik..

Ma bekaptam az első déli adag metforminomat! :D (remélem nem lesz hasmars..)

Rejo a metforminnal semmi gondod nincs??

Kavicska én is a pénteket várom mert aztán szombat és vasárnap :D :D úúúúgy szeretem a hétvégéket,nyugalom csend,nem vagyunk időhöz kötve.... ha kismami leszek minden napom ilyen lesz,nagyon várom

Zsizsik én is azt mondom,ha nem lennétek senkivel nem tudnám megbeszélni a dolgokat.pedig ez egy nőnek kell.
És sztem ne agyalj azon,hogy x nappal később volt pé-d és a ciklusod is hosszabb,van pé-d és ciklusod így a babának semmi akadálya!! mindegy hogy a 14 vagy a 20cn fogan :wink: :wink:

Szia Babszika!

Lecso még nincs medence ,marad a locsoló (azt is élvezem):roll: :lol: :lol:
Az este nem vmi jól aludtam így próbáltam most picit pótolni,hát mire elszunnyadtam,csörgött a telefon :evil: :x

Lafi írok pü-t!

Hűsölős délutánt!
Vendég

Már látlak Gina...
Nagyon bíztam...
Szomorkodd ki magad,nagy puszi!!!!
Vendég

Szia Ginuska!

Kimondhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel ,várnak rád még jobb napok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

Gina annyira sajnálom!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Gina drága.
Nem is tudom mit írjak.....
De a gondolataimat elküldtem! És küldök sok-sok erőt is mellé!
Vendég

Ginuska, sajnálom Nagyon!

Kép
apple

Monácska, Lafi megkaptam az emíleket! Köszönöm!

Kép
apple

gina :(

nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb legyen pocaklakód!!!

képzeljétek. férjem mesélte,hogy egyik kolléganőjét kirúgták ma, merthogy sokszor volt táppénzen, és rosszkor -meg állítólag más is volt a munkájában, de párom szerint nem- (no comment...) miután közölte,hogy azért volt táppénzen,mert 2 hónaposan elvetélt és nem tudott jönni (főleg gondolom lelkileg....) dolgozni.
ráadásul heteken belül lesz az esküvőjük.......jó, mi???? :? :shock:
azért ez elég nagy kiba......

kiszsé lustaaaaaaaaaaa.......grrrrrrrr.

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?