Sziasztok!
DOMO????
Kicsibé! Vigyázunk a víznél. Hááát, járólap, tényleg figyelni kell. De sikerül. Én szeretem az ilyesmi melót. A lakást is ketten festettük ki, anno. De van amit muszáj is az embernek megcsinálni, mert az iparos a pénzt jól elkéri, de nem úgy csinálja meg, mint szeretnéd. A lakás pl tök erős színes, és a festő haver megmondta, hogy ő nem merte volna ilyenre festeni. A bolt alja pedig kétszeri feltöltés után is lejt a közepe felé. Ezt vagy kiegyenlíteni kellett volna, ami még 3 zsák ragasztó, vagy követni és csalni közben. Ha ragasztót teszel, nem jó, mert van egy max, amit elbír vastagságban. Csalni meg nagyon aprólékosan lehet. Na én ezt kijátszottam. Alig látszik a "gödör".
Bbilona! Kicsi kacsa vagyok. Ha jó a víz, imádok pancsolni..A baj az, hogy fel kell jönni levegőért... Meg utálom, ha a víz az orromba megy. Így kell a szemüveg. Az a nagy, amiben az orr is benne van. Ezermester azért nem vagyok.
Ráadásul most kell is bírnom, mert nemsokára kezdődik és addig nagyon sok dolgot meg szeretnék csinálni. És biztosan emlékszel, úgy számolgattam, hogy talán szept.-re férünk be a Dévaiba. Így tényleg bele kell húzni.
Kata! Én nem bírtam volna ki teszt nélkül. Hú de várom a holnapot. A vérvételnek mikor lesz eredménye? Remélem, jó rövid időn belül!!!!
Odry! Nyugi! Kijön a pocok, ha itt az ideje. Sógornőm erre a hétre, 26-ra van kiírva. A múlt héten már szülni akart. De kishugim másképp gondolja!!
És most megint belecsapok a lecsóba. Szombaton kaptunk egy franciaágyat. Nem új, de nagyon szép. És meg kell csinálnom a helyét. Ami azt jelenti, hogy ma át kell rendeznem két szobát.
Mondtam már valamikor, hogy Uuuuuuuuuunatkozom?!
Most nem!!!