Új privát üzeneted érkezett!

andi, nálunk nem esik, de én is annyira várom, hogy lehüljön, kint voltam ebédelni, annyira leizzadtam, hogy csurom víz a ruhám..

domo, én a 28. nap körül teszteltem, szerintem azért várj még egy kicsit, mondjuk a 28. napig, okkés? mert ha kétcsíkos akkor jobban is látszik majd ......:lol: :P :wink:

kata érted is nagyon szurkolok, kedd lesz a nagy napunk :!:
és a vérvételből azonnal és ott megmondják a tutit?

zelem, te egy polihisztor vagy! de azért ebben a 80ezer fokban te is vigyázz magadra, te augusztusi 'programod is közeleg.

pandi? végeztél?

Kép
kicsiboris

ilona, hát igen már kíváncsi vagyok nagyon, ráadásul a 4D-re a szüleim is jönnek :lol:

Kép
kicsiboris

Csajok,
itt mindjárt esik, és csak 20 fok van! A repcsi 2 óra alatt itt van!! :wink:

Boriskám,
köszi, hogy izgulsz, én is! :lol: A vérvétel után majd délután 2-kor kell telefonálnom az eredményért. Az is izgis lesz!!! :lol:
katata

kata, tényleg elég húzós kedd elé nézünk :lol:

mindenkinek aki elutazik jó fürdést meg kikapcsot kívánok :lol: :lol:

még jövök...

Kép
kicsiboris

Megjöttünk!
Minden eredmény tökéletes lett a vérvétel és az uh is :lol: kicsit nagyobb a koránál Panda de ez csak jó :lol: kis ficánka annyira édes és gyönyörű még sírtam is :oops: :D Már 65 mm :lol:
Mindenkinek köszönöm a drukkokat :D
Vendég

pandácska, nagyon-nagyon örülök! szuper a híred és már ilyen nagy a babuka?? :P :P na akkor most nyugodt is leszel egy ideig biztosan, igaz?:lol: :lol: én is úgy szeretek uh-ra menni, olyankor mindig repdesek pár napig utána, most nektek nagyon szép hétvégétek lesz :lol: tényleg pandi, van már hasid? látszik? tegyél fel egy képet a pocakodról, lécciléccilécci :lol:

Kép
kicsiboris

szép hétvégét mindenkinek :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Kicsiboris! A 4D akkor már az is kiderül, hogy kisfiú vagy kislány lesz?

Kata, nagyon szurkolok magunknak :lol: Olyan szép lenne, ha egyszerre lennénk babásak :lol:

Szép hétvégét nektek!

Kép
domo

Panda, nagyon örülök, hogy minden rendben! Csak így tovább :lol:

Kép
domo

Pandus,
nagyon jó hírek! Örülök! :lol: Én is sírni fogok az tuti! 8) Nincs fotód??

Domo,
én is szorítok magunknak, tényleg nagyon klassz lenne együtt babázni! :wink:

Szép hétvégét!
katata

Köszönöm lányok :D

Boris,
Még várok 3 hetet és rakok pocis képet van már egy pici de még nem az igazi :wink:

Domo,
Drukk++++++++

Panda buksija oldalról:

Kép

Panda:

Kép
Vendég

Panda, köszi :lol:
Ezek nagyon jó képek, nagyon édi kis Pandátok van!

Kép
domo

Pandus!
De jó képek!! :D Nagyon édes Pandababa, olyan jól látszik az arcocskája is! :D

Domo,
hogy döntöttél, mikor tesztelsz? ++++++++++++++++++
katata

Kata,
Köszi :D Hol tartasz most hány napnál?
Vendég

Pandácska,
mihez képest hány nap?? És mi hány nap??
katata

Kata,
Hát az ET-hez képest hány nap?
Vendég

Ma van a 10. nap.
katata

Kata,
Akkor most már tényleg mindjárt kiderül :D és érzel valamit?mondjuk ha nem az se jelent semmit... Hogy vagy?
Vendég

Hát Pandácska,
izgulok, de nem érzek semmi különöset, csak már nagyon várom a keddet!!! Olyan hangulatváltós vagyok, de többnyire jól érzem magad, csak néha befurakodik a gondolataimba a kétely, de igyekszem gyorsan elhessegetni. 8)
Neked csitult már a rosszullét?
katata

Sziasztok!
Panda!
De örülök, hogy minden ok! :lol: Vigyázz magadra, csak így tovább!
A képek is jól sikerültek!

Kata!
Szorítok neked! :lol: :lol: Kedden pedig gyere az eredménnyel! :lol:

Kép
sapé

Sapé,
Köszi kedves vagy :D

Kata,
Már nagyon várom a keddet veled együtt de szerintem itt mindenki várja :wink: Most kicsit jobban vagyok megint :D
Vendég

Sapé, Pandus,
aranyosak vagytok,köszi! :D
katata

Sziasztok!

Panda!
Nagyon szép uh.-os képet kaptál! Nekem nem ilyen... :(

Csajok!

Ma Du.-án a National Geographic.-on 17.00.-kor ÉLET AZ ANYAMÉHBEN és holnap, vasárnap 16.00-kor ÉLET AZ ANYAMÉHBEN- IKREK lesz a műsor!!!! Feltétlen nézzétek, mert nagyon jó, szerintem... Én felvettem videóra és mindig néztem, hogy hol tart a babánk a fejlődésben és épp azon a héten milyen fejlődésen megy keresztül.
Szóval érdem felvenni.

Kép

Kép
odry

Kata, hétfőn fogok szerintem, ha lesz bátorságom!

Kép
domo

Domo,
akkor nagyon szorítok holnap reggelre!!! :wink:
katata

Sziasztok!

Szörnyű ez a meleg! Ti hogy bírjátok?
Nézte valaki az Élet az anyaméhben c. műsort?

Domo!
Én is szorítok neked! Gyere a hírekkel.

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak pénteken egész nap járólapoztunk, szombaton majdnem be is fejeztük. Aztán csak beültünk az autóba és irány a vízpart. A gépet sem kapcsoltam be.
Halat nem nagyon fogtunk. Sokat voltam a vízben. Gyékényesen bányatavak vannak, ahol kavicsot szednek ki. Bazi mély, vannak 18m-es vagy mélyebb részek is. Elég nehezen szokott felmelegedni. Nem bírom a hideg vizet. Most viszont simán belesétáltam, és ki sem akartam jönni. Még jó, hogy vittem szemüveget, meg békatalpat,mert le kellett úszni 1-2 m-t, hogy kicsit hűvösebb vizet találjak...

Az üzlethelység 30 m2. Az összes lapot én raktam le, drágám a ragasztót keverte, meg elvágta ha darab kellett.
Eszméletlen meló, nem csinálnám egy életen át. De jó érzés ám, főleg, amikor már látszik az eredménye. Jó lesz. Világosszürke, elszórtan, minden szabály, vagy rendszer nélkül pár darab sötétszürkével.

Pandus! Nagyon szép a babád!

Domo! Hú, de szorítok!
Kata! Te kibírod keddig?

Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
Kép

Zel,Odry
Köszönöm :D

Kata,
Már csak 1et kell aludni :lol: ügyes vagy hogy ilyen türelmesen vártál :wink:
Vendég

Odry,
egy kicsit tarts még ki, úgy néztem a neten, hogy szerától lehülés lesz. :wink: Itt sajna nincs az a tévécsatorna így nem tudtam megnézni.

Zel,
nagyon ügyike vagy! :lol: Én sem bírom a hideg vizet, de mondjuk a 40 fokos hőségben lehet, hogy én is bemerészkednék a vízbe. :wink:
Kibírom a holnapi vérvételig!! 8)

Pandácska,
már megtanultam várni, bár néha azért akadt még olyan hónap, hogy elcsábultam egy tesztre, de most hajthatatlan vagyok!!! :lol: De azért nagyon izgulok már. :wink:
katata

Domo,
teszteltél :?: :?: :?: Nagyon izgulok érted!!!
katata

kata, nagyon -nagyon szurkolok :!: Kép

domo :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: azt mondtad hétfőn tesztelsz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

zelem te egy csoda vagy! én nem vállalkoznék ilyen dolgokra, tök béna vagyok, meg ehhez precízség is kell, na az nekem nincs :shock: de az jó, hogy utána kipihentétek magatokat, azért drága anyu vigyázzatok annál a bányatónál...

odry, gondolom iszonyat neked ez a meleg, nálunk tegnap 35 fok volt a lakásban.....mit mondjak...

sapé? te hogy vagy?

csajok segítenétek? megkaptam az első genetikai vérvétel+uh eredményemet de nem találok semmit a neten.., nem tudjátok hol tudnék utánanézni? vagy valamelyikőtöknek nem voltak ilyen eredményei?
iderakom hátha tudtok segíteni:

fr. Beta 29.77 IU/ml 1.86MoM
PAPP-A 2.28 IU/ml 0.46MoM
Kombinált kockázat: 1:79
Korfüggő kockázat: 1:249

kössssssssssssssssssz

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Probálok kitartani, bár egyre nehezebb. A dokim itthon van, holnap találkozunk és minden vizsgálatot megcsinál, aztán remélem biztatni fog, hogy 1-2 hét és jön a baba. Nagyon rosszul alszom, nem csak a meleg, de most szinte minden éjszaka azon agyalok, hogy most még ne történjen semmi. Ez is csak azért van, mert ha a párom megy dolgozni, Pestre akkor éjszaka nem tudna haza jönni. Akkor kezdek többet gondolni, hogy majd hogyan élem meg a szülést..... tartok az ismeretlentől.

Kata!
Te is ma mész vérvételre? Nagyon szorítok!

Domo!
Neked is, drukkk!

Kisboris!
Nállunk is 34-35 fok van a lakásban és még itt huzatot sem tudok csinálni, mert álla a levegő és 1 ablak kivételével mind egy oldalra néz. Jöhetne már egy kis hideg..... Gondolom Te se nagyon mész sehova?

Kép

Kép
odry

pandácska, nekem is sírnom kell olyan klassz képek. Milyen jól ki lehet venni mindent rajta. Milyen klassz dolog ez az uh.

domo, remélem ma kétcsíkosat produkál a szervzeted!++++

katám, már csak egy nap naggggyon szorítok.

odry, nálunk sincs sajna National Geografic, de biztosan nagyon klassz lehetett. Nagy a különbség az ikerterhességnél? Terhesség hétről-hétre, vagy valami hasonló a könyv címe, amiben szintén jól le van írva, no persze az nyílván nem olyan. Itt a babaneten is van valami hasonló.

zel, te aztán birod szuflával! Nem figyeltem és lemaradtam a fotókról amit az üzletről tettél fel? Ezermester és még a víz alá is le mer menni, kezdek irígykedni.
bbilona

odry, ne izgulj a pocok csak jókor jöhet. A mentő is be tud vinni, apa meg addigra csak odaér. Apás szülés lesz?
bbilona

Most már mindenki Katának szurkoljon!

AZ én szervezetem csak azt produkálta, amit mindig is szokott.

Kép
domo

Sziasztok!

DOMO????

Kicsibé! Vigyázunk a víznél. Hááát, járólap, tényleg figyelni kell. De sikerül. Én szeretem az ilyesmi melót. A lakást is ketten festettük ki, anno. De van amit muszáj is az embernek megcsinálni, mert az iparos a pénzt jól elkéri, de nem úgy csinálja meg, mint szeretnéd. A lakás pl tök erős színes, és a festő haver megmondta, hogy ő nem merte volna ilyenre festeni. A bolt alja pedig kétszeri feltöltés után is lejt a közepe felé. Ezt vagy kiegyenlíteni kellett volna, ami még 3 zsák ragasztó, vagy követni és csalni közben. Ha ragasztót teszel, nem jó, mert van egy max, amit elbír vastagságban. Csalni meg nagyon aprólékosan lehet. Na én ezt kijátszottam. Alig látszik a "gödör".

Bbilona! Kicsi kacsa vagyok. Ha jó a víz, imádok pancsolni..A baj az, hogy fel kell jönni levegőért... Meg utálom, ha a víz az orromba megy. Így kell a szemüveg. Az a nagy, amiben az orr is benne van. Ezermester azért nem vagyok. :oops: :lol:
Ráadásul most kell is bírnom, mert nemsokára kezdődik és addig nagyon sok dolgot meg szeretnék csinálni. És biztosan emlékszel, úgy számolgattam, hogy talán szept.-re férünk be a Dévaiba. Így tényleg bele kell húzni.

Kata! Én nem bírtam volna ki teszt nélkül. Hú de várom a holnapot. A vérvételnek mikor lesz eredménye? Remélem, jó rövid időn belül!!!!

Odry! Nyugi! Kijön a pocok, ha itt az ideje. Sógornőm erre a hétre, 26-ra van kiírva. A múlt héten már szülni akart. De kishugim másképp gondolja!!

És most megint belecsapok a lecsóba. Szombaton kaptunk egy franciaágyat. Nem új, de nagyon szép. És meg kell csinálnom a helyét. Ami azt jelenti, hogy ma át kell rendeznem két szobát.

Mondtam már valamikor, hogy Uuuuuuuuuunatkozom?!
Most nem!!!

Kép
Kép
Kép
zel

domo, a kutya meg a macska :x Még a negyedikkel is hozhatod a statisztikát! Nagyon sajnálom.

zel, szeptember? És akkor mi van az augusztussal? Már megint nem figyeltem?
bbilona

Domo,
:(

Boris,
Ez neked a kombinált teszt eredményed? az ami nekem most volt? mert nekem ez van a papíron:
Down kockázat:
Életkori: 1: 1474
Magzatnál Számított: 1: 29470

13+18 triszómia:
életkori: 1: 12 083
Magzatnál számított: 1: 241639

PAPP- 1,14 MoM
Free b-hCG 0,66 MoM
Ez a két érték akkor jó ha 1 körül van ezt mondták.
Vendég

Domo!
Sajnálom, hogy nem sikerült, de azért még van remény! Én két negatív tesztet produkáltam, egy pozitív előtt! :wink: És most itt szenvedek a hőségben, úgy érzem magam mint egy bálna.

Odry!
Én is totál kivagyok, gyakorlatilag mindenre alkalmatlan vagyok. Ráadásképpen a Petyka is egyre hisztisebb a bezártságtól, időnkent teljesen kezelhetetlen.

Kicsiboris!
Megírom az én eredményeimet azzal összehasonlíthatod! Szerintem az értékek jók, de a kockázati tényezőt nem igazán értem, mert az elég magas az eredményekhez képest. Mikor mutatod meg az orvosodnak?
Fr. beta 18.90ng/mL - 1.00MoM
PAPP A 2400miu/L - 0.64MoM

Down kockázat 1:9200

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Nem Ilona! Én voltam félreérthető. Figyelsz te rendesen... Szóval én azt hittem, csak szeptemberre fogunk majd beférni, ehelyett augusztus lett belőle. Így egy hónapom van mindenre, amire azt hittem, kettő..... De nem bánom ám!!!! Sőőőőőőőőőőőőt.

Csajok! Akkor most tkp mit jelentenek ezek a teszteredmények? Mindegyik baba rendben van ugye?

Kép
Kép
Kép
zel

Andi, és hányadik napon produkáltad a két negatív tesztet?

Kép
domo

Domo,
nem egyszerű ez a tesztelgetés, főleg utro mellett. Mert ugye megjönni nem jön és ki tudja miért. Na én éppen ezért megyek vérvételre, az a tuti. Azért még ne add fel, lehet,hogy korán teszteltél, olyan megbízhatatlanok ezek a tesztek a korai terhesség esetében. Neked mit mondott a doki? Nem kell vérvételre menned? Miben maradtatok vele?

Zel,
nekem holnap délután 2-től lehet majd telefonálni az eredményért!! Persze azért még reggel el kell mennem leadni a vért! :wink:
A biztos eredményért képes vagyok ezért 3 órát kocsikázni, oda-vissza a klinikáig. De nem akarok kételkedést, mert azt már nem bírnám ki!!!
katata

Jaj Csajok!
tényleg elemezzétek már ezeket az eredményeket, mert én nem értek hozzá (még! 8) ). Ugye jó mindegyik? :lol:
katata

domo. ne keseredj el kérlek, mi itt vagyunk és a következőnél is nagyon szorítunk neked :!: :!: :!:

pandi, nem is írtam milyen édi a babád :P pedig az :lol: :lol:
az alsó kép az 4D-s ugye? döbbenet mennyire fejlett már...
köszi az eredményt, nekem ez az integrált tesz első felének eredménye a második fele a 16. héten lesz (jövő héten), de semmit sem tudtam leszűrni, nem értem a számokat, meg nálam mások a számok előtti kifejezések...béna vagyok..

andi, neked is nagyon köszönöm!! asszem felhívom a dokimat, hogy nézze meg :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Zel,
Az enyém azt jelenti hogy 1: 29470-hez az esélyem egy Down kóros babára és 1: 241639-hez az esélyem erre a 13+18 triszómiára(ez amúgy nem is tudom hogy micsoda :roll: ) szóval ezek azért jó esélyek egy egészséges babára.
Vendég

Boris,
Az lesz a legjobb ha felhívod a dokid mert én is csak akkor értettem meg ezeket amikor elmagyarázta a biológus :D nem ami szakterületünk :lol: Igen 4d-s az alsó.
Vendég

pandi, jaja, próbálom, de egyenlőre még nem tudtam elérni :cry:
na előbb utóbb...

kata, én nem tudom, hogy az enyém milyen, pandié szuper :lol: :lol: :lol: egy barátnőmnek az egyik fontos értéke alacsonyabb mint az enyém és nála gond volt, úgyhogy ezek után fogalmam sincs mi a jó eredmény :shock:

Kép
kicsiboris

Sziasztok lányok!

Nekem is volt egy inszeminációm és megmaradtak gyógyszerek. Ha valakit érdekel szívesen feladom postán (csak a postaköltséget kellene állíni)

Amúgy kidobnám, mert már nem lesz felhasználható mire esetleg megint szükséges lenne.

Amim van:
3 doboz Clostilbegyt
1 doboz Bromocriptin
2 ampulla Choragon

Kérlek privit írjatok!

Sok sikert nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Boris,
elérted a dokit? :?:
katata

Pandacska! :D

Gratulalok a kis Pandababahoz, nagyon szep a kepeken! :D

Boriska! :D

Nekem a free beta hcg 0.24 MoM a papp-a 0.40 MoM a tarkoredö pedig 0.6 mm.

A korom szerint 1:240 a vizsgalat szerint pedig 1:4801 a down-ra az eselyem.

Viszont a konklusioba azt irtak, hogy nagyon alacsony a riziko igy.
Neked nem volt semmi magyarazat odairva? Kerdezd meg az orvosodat mindenkeppen szerintem!

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?