Új privát üzeneted érkezett!

Zafi: Rékának sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKép-ot küldök!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zafi!
Rékának sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKép megy!
Bogancsi!
Drukk is megy holnapra a gyógyKépKépKép:KépKépKépok mellé.

Római tál: ha feltétlen meleg sütõbe kell tenni, akkor se szabad elõmelegíteni a rácsot, amire kerül!
Menta!
Luca köszöni a gratulációt!
Jó éjt!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Solya!
Megnéztem, nekem is ugyanazt írja ki (Javascript void (0)), de még mûködik is.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Solya!Az volt a rossz,hogy elôbb olvastam itt Lina eredményét,mint az altalad küldött mailt.Bar lila gôzöm sem volt rola,hogy miket irt ide Lina,amig el nem értem az utolso kérdéshez.De amugy is kék csavarhuzo lett volna!KépKép
A 7-es bejött(ez a szerencseszamomKép)az F-eket összeszamoltam sikeresen és én zellerre gondoltam:KépKép

Menta!Lehet,hogy én vagyok az érthetetlen,de Piros micsoda???Kép

Bogancsi!Jaj,de összeszorult a szivem,amikor olvastam,hogy sirdogalsz,de nem volt idôm irni.Reméltem,hogy a többiek megnyugtatnak és lam!Tényleg nagyon rendes férjecskéd van!KépNagyon fogok drukkolni holnap!!!!!Addig is Tominak sok-sok gyogyKépKépKépKép és de jo,hogy evett!!

Zafi!Rékanak is küldjük a gyogyokat!KépKépKépKépVoltatok dokinal és elküldtek titeket a Laszloba??

Henke!Jo ez a sztori a nevekkel!Kép

Menta!Plafon!Kép

Marti!Gratulalok Vilka méretéhez!Kép

Nevek:A Henrikrôl azt hittem,sokkal több van belôle.Igaz,ezek 2001-es adatok,akkor 69-en kaptak ezt a nevet.Kivancsi lennék a tavalyi adatokra is.KépKép
Apa ajanlotta egyébként,bar ô a Sandort rakta volna elôre,de én nem engedtem.KépKépKép

Megirigyeltem tôletek a palacsintat,ezért ma sütöttem!KépLencselevest csinaltam hozza!

Tegnap éjjel 8 orat aludtam egyhuzamban,mint akit fejbe vertek.Annyira jol esett!!KépKépKépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Bogancsi: örülök, hogy jobban vagy lelkileg és a férjed melletted van. Biztosan kinõvi majd Tomi ezt a szemölcsöt!

Fõzés: Lányok köszönöm a tippeket, hogy hogyan gyürjem le az antimotivációmat, most kedvem is lett sütni-fõzni. Erre a férjem nem hajlandó semmit sme megenni, mert fogyózik, így hogy legyen sikerélményem???Kép

Fáradt vagyok én is, nem tudok sokat írni.

Nevek: fiúban nekünk Andor lett volna. Ha lányunk lesz mégeygszer: Lujza. Még tetszik: Péter, Kristóf, Ottó. Na ezt jól megmondtam.

Beja: Köszi szépen a ruhákat, nagyon jók, a férjemnek is tetszenek, így meglettem dicsérve, már ki is mostam õket. Bálint igazi kis férfias fiúcska, kár, hogy Dorka ennyire magánakvaló volt, így nem tudtak játszani.Kép

Képzeljétek Dóri leszokott a Turó Rudiról, most a favorit: SONKA, kefir, kakaó.

Zafi: Reméelm jobban vagytok és nem kell kórházba mennetek, elég szörnyû, amit leírtál. Gyógyuljatok meg gyorsan! De legalább iszik!!!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Bogancsi! Kép Szegeny Tomi! Kép Szegeny Te! Kép Nagyon, nagyon, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Tomival es vegre elfeledhessetek ezt a remalmot! De tenyleg ne edd magad azon, hogy miattad tortent! Ki lathatta elore hogy ez fog tortenni? Egyaltalan tuti, hogy a babauszason szerezte? De ne hibaztasd magad, mert ilyen erovel mashol is osszeszedhette volna... Hidd el, minden rendben lesz es Tomi pikk-pakk meggyogyul! Kuldok neked sok-sok Kép Kép Kép Kép Kép es drukkolok a holnapi dokihoz!

Most muszaj mennem! Sziasztok, Danimama
danimama

Zafi!
Ha Réka sokat iszik, akkor nem lesz semmi baj! Gyógyok mennek: KépKépKép
Menta
menta

Sziasztok!

Márti, Menta
Köszi a megnyugtató szavakat.Kép A Péter persze nekem is tetszik, bár eredetileg mást akartam, de apa olyyan konzervatív ezen a téren.Kép Meg a Gergelyhez nem is olyan könnyû jó keresztnevet találni. Amik tetszettek, az mind foglalt volt, igaz az egyik uncsitesóm is Peti.

Solya
A Dénes nekem is tetszik, arról is azt hittük, hogy hû milyen gyakori lehet.

Henke
Dehogy gáz a Boldizsár!Kép
A Barnabás nekem onnan tetszik, hogy az egyik szállodában, ahol tréninget tartottam, az egyik portást így hívják, és tök szimpi meg helyes pasas. Lehet hogy apa titokban ezt sejtette és azért nem engedte ezt a nevet?Kép

Menta
Beázás.KépKép
Mi úgy jártunk, hogy mielõtt kifestettüünk, tapétáztunk volna, 2x beáztaott 2 hónapon belül a felsõ szomszéd a mosógéppel. Felújítás után 1-2 hónappal is sikerült neki. Na ekkor már pipa voltam. Mondjuk nálunk szerencsére nem csöpögött nagyon, de a folt megmaradt az elõszobában is.Kép

Zafi
Gyógyok mennek!KépKépKép

Tegnap este Peti úgy döntött, hogy ideje 5 lépésnél többet is menni, így meg sem állt, amíg be nem tettük végre a kádba fürdeni.Kép Olyan jó! Érdekes, hogy mindezt úgy, hogy a kezében szorongatta végig a báránykáját és nem volt hajlandó elengedni.Kép

Megyek, mert megint éhes a drágám. Mostanában folyton enni akar. Minket most ért el a farkasétvágy, ami Árminnál is kezdõdött pár hónapja.

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Mindenkinek!
Örülök, hogy megnövelhettem a Népesség-nyilvántartó honlapját!Kép

Bogancsi!
Örülök, hogy jobban van Tomi. Hidd el erõs kislegény, holmi szemölcsökkel hamar elbánik!Kép De azért még küldök szemölcs és virózisûzõ(vagy mi a manó) extra gyogyókat!KépKépKépKépKép

Zafi!
Szegény Réka, borzasztó lehet.Kép Remélem azért láza nincs hozzá. Dupla adag extra gyogyókat küldünk!KépKépKépKépKép

Edit!
Nekem is meghozta a palacsintázási kedvemet és tegnap sütöttem is! Elég mókás volt, mivel életemben elõször kellett dobálva megfordítanom a palacsintát(mivel olyan vékony és lány tészta volt)Kép Az elsõ pontosan a gázrózsára esett. Gondolhatjátok micsoda látvány volt, na meg a bûz, amit a ráégett tésztának köszönhettem. Ezután lassan belejöttem a dobálásba, sõt legtöbbször a nagy lendületemnek köszönhetõen visszaesett ugyanarra az oldalára!Kép A lényeg, hogy néhány azért sikerült és mi is ettünk belõle nem csak a kutya...
Fincsi csokikrémmel és lekvárral ettük...NYAMKépNYAM

Képzeljétek Zsani ma 1/2 10-kor ébredt!!!Kép Ilyen késõi kelésre már nem is emlékszem!Kép Igaz mostanában napközben is képes 3-4 órát durmolni, pedig nem beteg. Lehet, hogy a fogai miatt aludna ennyit?

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

sziasztok! Most nem érek rá olvasni semmit, majd du vagy este jövök.

DE! KépKépKépKépKépKépKép ilyen a hangulatom. Remegek, és sírok örömömben. Most telefonáltak az iskolából, hogy az 58 felvételizõ gyerekbõl 21. lett a Pityu, és 28 gyerkõcöt vesznek fel a mateg tagozatra.
Vége a bizonytalanságnak, MATEK TAGOZATOS a fiam ötödiktõl.KépKépKép

Mindenkinek köszönöm a drukkot, most már én is letudok ereszteni a témában.

Sziasztok! Zsuzsa, aki éppen semmit nem lát a billentyûkbõl.

beababa

Zsuzsa!
Hurrá! Hurrá!KépKépKépKépKépKépKépHurrá! Hurrá!
Nagyon ügyik vagytok!!!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsuzsa: gratula! KépKépKépKépKép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Zsuzsa
Nagy-nagy gratula Pityunak!KépKépKépKép Így legalább van siker élménye, volt értelme a küzdelemnek és persze fontos a matek tagozat is a következö pár évet tekintve!
Örülök nektek! KépKépKépKép

Heni
Velünk is jól kitoltak, leígérgették az eget is kifezettetek egy csomó dolgot, no meg végleges adás-vételi szerzödés kellett,ami az eladónak pár millió elöleget is jelentett /ezt befektette lévén kellett neki is egy lakás ahol majd lakhat/ aztán a végén felhívtak és közölték hogy közel 2 M Ft-tal kevesebb kölcsönt tudnak adni annál amit kértünk és ezt mielöbb készpénzben kell átadnunk a vevönek.
Erre három nap múlva megint telefon mehetünk a szerzödést aláírni ha minden rendben!
Hát hogyne azért akarok kölcsönnel szórakozni mert van +2M-om csak titkolom. Amit a felújításra tettünk félre az ugrott még jó hogy már jó pár dolgot megvettünk és még kellet kuncsorognunk apuéktól.
Most aztán tele vagyunk adóssággal és a felújításban úszunk de lagalább csinálhatjuk!
Azt nem értem miért nem lehet az elején egy étékbecslöt kihívni az becsül, ök meg döntenek mennyit adnak, mi meg arról hogy jó vagy nem /ez potom két hónap volt/.
Az elöleget nem lehet vissza kérni a mi részünket is kifizettük mert ezt is igazolnunk kellett, a másik fél ezt felhasználta jó hiszemüen de hát akkor is, tehát ott álltunk hogy vagy elö kapunk valahonnan 2M-ót vagy várunk hónapokat míg egíálltalán a mi pénzünk vissza kerül hozzánk és ugyebár másik házat kereshetünk!
Szóval felháborító, én egyébként még nem hallottam olyat hogy annyi kölcsönt kapott volna vételhez amennyit kért szerintem ezzel biztosítja be magát az OTP.
Bocsi többiek Off volt kicsit!

Gorsi
Mert a bariba kapaszkodott! KépKépKép
Én nem gondoltam, hogy le lennél taglózva gyermeked neve miat, hiszen neked tetszik ezért kapta ezt töletek, ezért is nem írtam ne búsuljokat, egyébként az apukám is Péter és a kicsi fiam második nevének is ezt akartam adni csak az apja nem egyezett bele /miért az én apám után, és nem az övé után/.

Nekem fiú névnek a Kende is tetszik azt szerettem volna ha Napocska fiú lett volna KépKépKép Lánynak pedig a Kíra
Ebben a nevesdiben pont aza jó hogy mindenkinek más tetszik ezért nem minden gyereket hívnak egyformán, nem?
Egyedi nevet meg nem lehet adni mert ha egyszer már anyakönyvezhetövé válik elöbb-utóbb jön valaki akinek ez lesz a legjobb .......

Solya
Látod csak én nem tudtam erröl a névröl akkor eddig!
Hát a Varró Napsugár éppen olyan jól hangzik mint a Debreceni Napsugár! de nem baj...KépKépKép

Menta
Mi is áztunk már be! KépKépKépKép
Ha rendesen vannak fütve a lakások kiszárad és nem lesz gond, bízzunk benne! KépKépKép
Nálam az utánna megjelenö penész volt a probléma! KépKépKépKépKép

Zafi
Réka jobban van??? gyógyik már mennek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi
Látod egy ilyen kedves férj mellett mit neketek némi betegség! KépKépKép
Bízom benne hogy minden jól alakul a kórházban is és csupa jó híreket hozol majd! Nagyon rátok férne már! KépKépKépKépKépKép

Edit, Szilvi
Palacsinta?
Én három napig tegnappal bezárólag /én is, én is látjátok!/ vacsorára palacsintát sütöttem! Naponta közel 40 db-ot. Nálunk a Nutellás a nyerö, Napsi is megeszik belöle kettöt! Ma már unom mást kell kitalálnom!

Tegnap sikerült leképeznem amikor Napocska "olvasott " és mutatta a kutyát a kis kezével, ma meg bilizett! Délután felteszem a képeihez itt az Ism. meg egymástba ha érdekel valakit!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Köszi a gyógyokat!
Réka reggel kihányta a szopit, valószínûleg azért, mert egy óra cicizés után ivott egy kis gyümilevet.Kép Aki már látta a gyerekét sugárban hányni...KépKépKép

Fosi folytatódik, csak most már zöld színû és nem annyira vizes. Eddig még csak egy ruhacsere volt. Egy kiflit majdnem teljesen megevett, de most nem iszik olyan nagyon sokat.
Doki azt mondta, hogy ha szépen issza ezeket a rehidráló bigyókat, akkor nem lesz gond. De azért lassan ehetne valami banánt, vagy répát, vagy ilyesmit, nem? Már két napja nem eszik!Kép
Most elaludt, remélem utána már jobbra fordul a helyzet!
Csak félek a hétvégétõl, mert ha gond lesz, csak a kórházba tudom vinni és ráadásul apa vidékre utazik középiskolai kosárlabda döntõre!Kép

Bocsi, hogy most másra nem reagálok, majd este megpróbálom!

ZafiKépKépKépKépKépKép nagyon szomorú!!!
zafi

Borcsa!
Köszi! Valószínûleg köhög a Java. Kép Hétvégén kitalálunk vmit!

Zafi!
Itasd, itasd, itasd! Nézd a pociján a bõrt, ha olyan lesz, mint a kiskutyáknak, ráncosodik nagyon, akkor mindenféleképp vidd orvoshoz újra, mert nekünk azt mondták, ez is a kiszáradás egyik jele. Kép

Gorsi!
Valamibe csak kapaszkodni kell, nem? Kép Ha bárány, hát bárány! Kép Bárcsak Máté indulna már el! Már 14. hónapos és még csak vezetve. De így is tökéletes! Kép

ZSUZSA!

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép Na ugye! Kép

Dzsili!
Szerintem mi annyit kaptunk, amennyit kértünk. De messzirõl elkerültük az OTP-t. Az csak a folyószámla kezelésére alkalmas, másra nemigen. Bár néha még azt is elbökik! Szerencsémre Andris otthon van ezekben a dolgokban, így viszonylag jól jártunk. Szegények, azért nem irigyellek!

Gorsi!
Én is gondolkodtam a Péteren. Apukám mindig azt mondta, ha megkívántam vmi finomat, de nem akartam megenni, hogy meg kell ennem, "el ne menjen a Péterkém". Aztán a 3D-s UH döntött, ilyen fejjel csak Máté lehetett! Kép

Palacsinta: Nálunk mindkét családban hagyomány, hogy a palacsinta a fiúk dolga. Kép Bár tudnék, de nem sütök, mert lány vagyok, így aztán csak akkor eszünk, ha apósom vagy apum süt. Kép Andris nem egy konyhatündérKép Viszont sokszor elmosogat helyettem! Kép

Bogancsi!
Tudtok már valami okosat?

Megyek kezdem a húsvéti nagytakarítást! KépKépKépKép

Solya
solya

LÁnyok!

Hívtam a biztosítót és képzeljétek telefonon keresztül kikérdeztek mindent és így kapunk pénzt a festésre , tapétázásra! Úgy örülök, mert akkor legalább ezt a részét megúsztuk herce-hurcának!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen is van, hogy nem jön ki senki és így fizetnek, Akár hazudhattam volna nagyobb kárt is és akkor többet is kaptunk volna. szerintem azért ehhez elég nagy bizalom kell a biztosító részérõl.
Na mindegy! Kicsit ez is megnyugtatott!!

Zafi! Normális, hogy nem akar enni. Igyon, igyon, sokszor keveset. És persze szopi, szopi! Ha akarsz adni neki valamit, akkor sós kekszet adj neki, az segyt a hidratáslásban.

Gorsi! jaj, de ügyes Peti is! Ráérzett az ízére és most már csak rohanhasz utána! helena is szeret úgy menni, hogy valami kis figurát szorongat a kezében. Fõleg az utcán.

Solya! meglátod Máté is hamarosan elindul! Tök jó lesz! Kép

Menta
menta

Zafi!
Küldök egy kis jókedvet, megntugtatást! KépKépKépKépKép Rékának pedig gyógyokat! KépKépKépKépKép Ne aggódj, hogy nem eszik, ha iszik rendesen, akkor nem lehet baj még az egyheti koplalûás sem, fõleg, ha szopizik, akkor még több sem árt meg! Hagyd szopizni, amennyit csak kér, inni pedig úgy ityasd, hogy egyszerre mindig nagyon keveset (néhány kanálkányit), de ezt akár 5-10 percenként is! Így kisebb az esélye, hogy kihányja! Nem tudom, kaprtatok-e gyógyszertári port, ami ásványi anyagokat, sókat tartalmaz (Ármin nem itta meg, elég vacak az íze), ha azt megissza Ráka, jó, ha nem, az sem baj: a teájába tegyél kicsi cukrot, és egy icipici sót is (ne érzõdjék az ízén, csak legyen benne) ez is jó sópótlás! Adhatsz még neki reszelt alma, narancs, répa, cékla levét, hátha elfogadja! És ne aggódj, hamarosan rendbe jön! Rajtam õsz óta már háromszor tört ki ez az undokság, szerencsére Ármin csak egyszer kapta el: nagyon vacak, de elég gyors lefolyású! Kitartás!!!!! KépKépKépKépKép És nem muszáj bevinned a kórházba, kimegy az ügyelet is! Nálunk egy nagyon kedves doki járt már kétszer is, készséges volt, kedves, udvarias, amennyire féltem az ügyelet kihívásától, annyira megnyugodtam a doki láttán - és még pénzt sem fogadott el! Kép Garamvölgyi Kálmán (?) a neve, ha hozzátok is a Heim Pál küld ügyeletet, lehet, hogy nektek is õ jut! De remélem, nem kerül rá sor! KépKépKép

Bogancsi! Tominak is küldöm a vírus- és szemölcsellenes gyógyokat! KépKépKép És neked is nyugigyógyokat is! KépKépKép

Solya! Nekem a 9, egy uborka, piros traktor (??????? nem vagyunk egy mezõgazdászcsalád! Kép) - viszont csak két F-et találtam meg (holott szoktam vállalni korrektorkodást Kép) - ezek szerint én egy máskéánt gondolkodó idióta vagyok????? KépKépKép

ZSuzsa! Matekhoz gratula! KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok! Kép Kép Kép

A lényeg: kutya baja Tominak Kép Kép Kép Annyira izgultam, hogy úgy mutatkoztam be a dokinak: Bognár Tamás Kép Ezzel aztán meg is alapoztam a vidámságot Kép Megvizsgálta tetõtõl talpig - Tomi ránevetett -, megnézte az összes leletet, és azt mondta, hogy bár minden betege ilyen egészséges lenne, mint ez a kisfiú. Az összes tünet - amelyek egyébként, mióta nem szedi az Isoprinosine-t, javulnak! - el fog múlni, amint kiürül a szervezetébõl a bogyó. No gyógyszer, no vérvétel, no pisivizsgálat, csak Vitacolant szedjünk. Eszik, amennyit eszik, azt, amit akar. Aluszékonyság: tavasz van Kép Szemölcsök: idõnként le kell szedetni, majd elmúlik, de nagyon hosszú idõ alatt. Semmi gond. Különben az orvost jó szívvel ajánlom, bár ne legyen rá szüksége senkinek! De már ránézni is megnyugvás.
Kifelé nem jöttünk Tomival, hanem repültünk Kép Kép Kép
Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek, hogy mellettem "álltatok", jó érzés volt!!!

Zafi: itasd, itasd Rékát!!! Esetleg egy jó kis gyönge csibehúsleves??? Szombaton nem, de vasárnap egész nap, ha kell, tudlak vinni bárhová!!! Hívj bátran a mobilomon!

Menta: beázás Kép

Andi: vér - brrrr.

Gorsi: Barnabás Kép Szerintem is a legjobb báránykába kapaszkodva járni Kép Tomi is szokott cipelni magával mindenfélét, nehogy elessen Kép

Szilvi: megyek hozzátok kutyának, csak szólj, amikor legközelebb palacsinta lesz Kép

Zsuzsa: óriási GRATULA Pityunak!!! Klassz gyerek!!!

nevek: Zsófi és Juli Márton lett volna, Dani Csilla, Tomi Ágnes.

palacsinta: nálunk kéthetenként péntek este van palacsintavacsora - apa elõadásában. Azért nagyon klassz, mert akkor mindnyájan ott sündörgünk körülötte és jól kibeszéljük magunkat Kép

Jaj, lányok, most ollllyan jó! Kép Kép Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Gyors leszek:
Bogancsi, nagyon örülök! KépKépKép
Zsuzsa! Szintén, és gratulálok Pityunak! KépKépKép
Menta! Beázás Kép, de jó, hogy a biztosítós része simán megy. Kép
Dzsili: én el se mondom, mit mûveltek velünk. Kép Nem tudom, miért nem mondják azt, hogy bizonyos összeg felett nem adnak pénzt, és hogy mi is lesz pontosan a menete. Andris szerint akkor senki nem venné fel a hitelt. Kép
Rékának pedig repül a többi gyógyító mosolyka!!! KépKépKépKépKép

Zsuzsi, kérdeztél a dobozokról: mi szereztünk pl ruhaboltból inges dobozt, illetve zöldségestõl banánost, az nagyon jó. OBI-ban is adnak hátul napközben, este mindig megsemmisítik, ami megmarad. Sok sikert és kitartást!!!

Puszi mindenkinek:
Heniék
gesztenye

Ui: Andi: neked milyen cipõd van? Halmor flexi blue tip? Ma szeretném megrendelni! Jössz, ugye?

H.
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi! Örülj, hogy a férjed fogyózik, fõzz olyat, amit te szeretsz! Igaz, én is jobban szeretek úgy fõzni, ha más is eszik belõle, csak a magam kedvéért nem olyan jó.

GOrsi! Kinek a káddugó, kinek a bárány.... Gratula Petinek!KépKép

Zsuzsa! Gratula Pityunak!KépKép

Zafi! Együttérzésem! Nagyon szörnyû, ha egy kisgyerek hány. Lucával együtt estünk át rajta, õ is sugárban hányt ki mindent, eleinte még a szopit is. Legelõször meg a reggeli paradicsomot,majdnem elájultam, mikor megláttam a lepedõn a piros foltokat, azt hittem vér.... Luca nem itta meg a rehidráló lötyit, csak szopizott, deén is folyamatosan hánytam. Nagyon féltem, hogy kiszárad, de szerencsére megúsztuk. Engem sokkal jobban megviselt a betegség, mint õt.
Neked jókedvet küldünkKépKépKép, Rékának meg sok gyógyitKépKépKép!

Solya! 7, répa (az volt elõttem az asztalon...), zöld fûrész, az F betûket mind megtaláltam.
Jó takarítást!Kép

Menta! BiztosítóKép Nekünk is fizettek, amikor belénkcsapott a villám, pedig elõször be sem akartam jelenteni.

Bogancsi! De jó hírek!KépKép Elhiszem, hogy most jó a kedved!

Luca ebédelni szeretne, irány a konyha... (a levesen már túl van, eddig cicizettKép)
Puszi
Andi

Andi
andi3

Heni! Halmor super flexi blue tip. Igen, készülök, remélem, Zoli idõben végez.
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Tegnap este írtam, de most látom, hogy valamiért nem ment el. KépKép

Zafi,
Rékának nagyon sok gyógyi megyKépKépKépKépKép

Tettem fel új képet a profilomba, Hanga éppen uzsonna után van közvetlenülKép.

Hú, ez az ElektroWorld...megnyílt ugye kedden, már nincs kordon v. ilyesmi, se tömeg, viszont akkora nagy szemét van a parkolójában, hogy az csak naKép, meg a bejárat elõtt is. És sajnos senki nem csinál semmit.Kép

Bogancsi,
de jó, hogy Tomi jól vanKép!

Nevek:
ha fiú lett volna, nagy valószínûséggel Márton lett volna a neve. Ha Hanga nem Hanga lenne, akkor Sárának hívnák.Kép

Henke,
az Ágoston az nagyon szép név, és a Boldizsár egyáltalán nem gáz.

Most ennyit tudok írni, mert megyek kajálni, éhes vagyok már.

Puszi
Szila

Ui.: Menta, Hangának esténként pár napja hõemelkedése van, fél panadolt adok neki, meddig lehet ezt adni így?
szila

Bogancsi!
De jó, hogy minden OK!KépKépKép Örülök, hogy ilyen kedves dokit találtatok, aki nemcsak orvos, hanem EMBER is tud lenni! Ha izgul valamiért az ember idõnként még azt is elfelejti, hogy fiú-e vagy lány.Kép De a bemutatkozással legalább sikerült magadban is feloldanod a feszültséget. Bevallom, nem bírtam ki kuncogás nélkül.Kép
PalacsintaKép, a kutyánk igazi mindenevõ. Már a palacsintasütés megkezdése elõtt szépen leült az ajtó elé, bízva a bénázásomban.Kép

Zafi!
Nekünk azt mondta a gyerekdokink, hogy 2 napig semmi bajuk nincs a gyerkõcöknek, ha nem esznek. De a lényeg, hogy igyanak, fõleg ha megy a hasuk.Kép Remélem hamar megjön az étvágya Rékának.

Zsuzsa!
Gratula a matek tagozathoz!

Gorsi!
Biztosabban lépked Peti, ha közben valaki fogja a kezét: a bari pedig mindig hûségesen szorítja a kezét, ha véletlenül megbotlik.KépKépKép

Menta!
Legalább az ürömben lett egy kis öröm! Telefonon keresztül is lehet kárt intézni? Nekem ez új, de tényleg rendes tõlük.

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Majd olvasok. Most csak annyi, akinek kellenek költözéshez dobozok, nekünk van még jó néhány a átrolónkban szívesen odadaom.

Bogancsi! Örülök Kép Kép Kép
Zsuzsa! Hurrá! Kép Kép Kép

Norci
norci

S.O.S.

Rebi!
Annak idején a diófalevél teát pontosan mire kaptátok? Milyen hatása van? Korábban írtad, hogy mikor Csengének hasmenése volt, ezt is ajánlotta a dokitok.
Rákerestünk a neten, de erre nem írták a diófalevelet, ezért a férjem nem hiszi el, hogy erre is jó!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Réka babának még sok-sok gyógyi! KépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kaptam egy álom házat emilben, kizárólag hölgyeknek valót!
Tele csupa izmos pasival, nem nagyon túl öltözve! KépKépKép
Kéri valaki?

Heni
Azt hiszem én sem kezdenék még egyszer az OTP-vel, de ez egy biztos régi darabnak tünt a piacon!
Nekünk is az volt a gond hogy magas volt a kölcsön összege!
A párod meg beletalált a közepébe pont ezért nem mondják meg...

Menta
Jé, ilyen is van? Legalább valami jó hír is! KépKépKép

Bogancsi /alias Bognár Tamás/
Örülök, hogy kitalálták az okosok, hogy Tominak nincs is semmi komoly baja! KépKépKépKépKép Ó és hogy egy kicsit sikerült megnyugtatnia annak a kedves és lekiismeretes orvosnak! KépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Szila
Ezen a képen már olyan nagy lányos Hanga! Aranyos! KépKépKépKépKép
Le van vágva a haja elöl?
A Márton név nekem is tetszett de egy ismerösöm elöttem szült egy hónappal és ez lett a fia neve így ez ugrott, no meg lányom lett! KépKépKép
Napsinak is volt hogy höemelkedése volt így pár napig féltem hogy beteg lesz, nem lett, szerintem a foga volt! Én nem adtam neki gyógyszert, gondoltam ha nem a foga /mert más panasza nem volt, illetve én nem láttam/ akkor belázasodik és viszem a dokihoz mert akkor beteg.

Remélem nem lesz semmi gond!

dzsili

Bilizös és olvasós dolgok itt:
Napsugár képeit [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/9971.html?1032815324" TARGET="_top]ezen az oldalon[/url] találjátok.

dzsili

Sziasztok!

Köszi csajok a bíztatást, a gyógyokat, meg a jó tanácsokat!
Bogancsi!Kép Aranyos vagy, de nem is tudom a mobilszámod!Kép Köszi, de azért lesz Telkinél közelebbi is, aki segít, ha nagyon kell! Bár lehet, hogy apa nem megy sehova, mert õ is ugyanúgy néz ki, mint Réka!Kép

Egyébként délután hényt még Réka egy hatalmasat, eléggé megijedtem! Továbbra sem evett semmit, azóta ivott még kb. fél litert, abból is viszajött, de már csak minimális, fosi azóta nem volt, most szopizott és alszik.

Márti! Köszi, fel is hívom a Heim Pált, csak hogy beszéljek valakivel, az is megnyugtat! Eddig mindig nagyon kedvesek voltak, ha felhívtuk õket. Egyébként van is ott egy ismerõsöm, valami Csaba, még anno Szekszárdon énekeltünk együtt egy kórusban!Kép (errõl biztos mindenki ráismerKép)

Dzsili! Nekem küldheted a padikat, rám fér egy kis vicc!

Megyek, mert ki tudja, milyen lesz az éjszaka!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Dzsili: Kérem az álomházat az álompasikkal! Bár a férjemet most épp nem akarom lecserélni Kép Kép Kép

Zafi: a lényeg, hogy szopizik Réka! Te meg egyél sok-sok vitamint és igyál, hogy bõven legyen tejci neki. Remélem, jól fogtok aludni!!! Fosi ellen nagyon jó a Smecta-por.

Újdonság Telkibõl: jön Tomi egyik rágófoga!

Én is megcsináltam a meglepõ tesztet: 7 Kép répa Kép zöld Kép kalapács Kép 3F Kép De apának 6F lett Kép

Jó éjszakát!!! bogancsi, aki nagyon happy Kép

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Zafi!
Rékának gyógy Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi!
Készítssovány husikat salátákkal, az fincsi és fogyokúrázókank való.

Dzsili! Heni!
Hitelügy Kép én biztos még alaposabban körbejárom atémát mielõtt belevágok.

Menta!
Beázás Kép Biztosító Kép Nálunk üvegkár volt (mindkét lakásban a felújtásnál) és elég volt nekik a számát bevinni, majd kiutalták a pénzt, X. összegig nem megy ki a biztosító elég a számlát vinni (99-ben ez 10ezer ft volt) gondolom most jóval több.

GOrsi!
Gratula PEtinek!

Jó éjt.
Norci
norci

Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulákat, átadtam az illetékesnek.KépKépKép Közölte, hogy ez azért sikerült, mert mindenki drukkolt neki, és õ is azt üzeni, hogy köszöni szépen.KépKépKép Nagyon-nagyon boldog.KépKépKép
MEgünnepletük, mert Apának kiadtam az ukászt, hogy vegyen valami inomat, gyorsan megcsináltam amit rendelt a Pityuka. Apa hozott még Tiramisu tortát, és kölök pezsgõt, úgyhogy volt ereszd el a hajam.KépKépKép Ja, meg apa meglepte a fiacskáját egy telefonkártya feltöltõ kártyával. Ennek is borzasztóan örült.Azt mondta, hogy ezért megérte ez az egész 2,5 hónapos tortúra. Mondjuk nem szoktunk így jutalmazni, hogy ha 5-öst hozol haza, akkor ez és ez lesz, de ez most egy kivételes alkalom volt.

Beusról egy kicsit!
Lehet, hogy megint egy fogacska idétlenkedik, de én már örülhetek, mert már csak 6 fogat kell kinövesztenünk.Kép Értelmi szintje egyre magasabb Beának. MINDENT megért, az már más kérdés, hogy nem mindent csinál úgy ahogy kell. Ja, és orrot is tud fújni, vagy legalábbis próbálkozik vele. Önkiszolgálsá van anya zsebébõl, és irány az orr fújás.

Kajálás! Ha nagyon kiéheztetem, akkor néha sikerül egy kis fõtt ételt is bediktálni a leányzóba.

Bogancsi!
Úgy irigykedtem, hogy neked milyen okos gyerekeid vannak, de most egy kicsti megnyugodtam.KépKépKépKép
Örülök, hogy Tominak nincs semmi baja, most már csak az a dolga, hogy gyógyulgasson.!KépKépKép

Mindjárt folytatom, csak most egy kicsit pihizek, meg chatelek.
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Ma fõztem gombalevest és gondoltam, ha kész a leves, akkor felhívom 90 éves nagymamámat. Erre mielõtt kész lettem volna jött a telefon, hogy hirtelen megállt a szíve, szerencsére pont nála volt az ebédes, így nem egyedül érte... Szóval meghalt, nem is tudom, mit érzek. Az az érdekes, hogy hiába jött ez a szomorú hír, ha Dorkára nézek rögtön mosolyogni van kedvem, hiszen õ is csak mosolyog. Még sosem halt meg senkim, nem tudom mit kezdjek most magammal. Nem is akarom elhinni.Kép

Zsuzsa: Gratulálok fiadnak és Neked, nagyon ügyesek vagytok! Jó lehetett a bulizás!Kép

Márti: nem tudtam felhívni a csoporttársnõmet, vagyis felhívtam, de csak a szüleivel tudtam beszélni, így még nem tudtam neked cseh ügyben segíteni, de majd utánanézek, igérem!

Mikor lesz már jó idõ????

Dorka nagyon élvezte ma a tücsök zenét, mindenkihez odament és egy nagyot kiáltott és mosolygott, ez nem szokásaKép

Zafi: remélem most már tényleg gyógyultok!

Holnap hagymás rostélyost sütök, remélem jó lesz, már pácolom a húst!
Úgy néz ki a segítségetekkel végre benyomódott a sütök-fõzök gomb az agyamba, elkezdtem konyhatündér lenni...De még van mit fejlõdnöm.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Sokkal szebb ma a világ!Kép
Éjjel minden rendben volt, 5-ig teljesen nyugiban aludtunk, utána szopi és még aludtunk egy keveset.
Réka reggelizett!!!Kép Csak egy kiflit, de nagyon örültem neki! Azóta se fosi, se hányás! Igaz, már nem is iszik sokat. De ebédre megevett egy kevés fõtt krumplit és délelõtt majszolgatott kekszet is! Többet evett ma délelõtt, mint az elmúlt 3 napban együttvéve!Kép
Remélem most már renben lesz!

Bogancsi, még nem is mondtam, hogy tök jó, hogy Tomi egészséges!Kép A bemutatkozásodon jót nevettem!

Zsuzsi!Kép Nagymamád miatt! Az én nagyim is 90 évesen halt meg, õ volt az elsõ családtagom, aki meghalt!Kép Beteg volt, tudtuk, hogy meg fog halni. Talán ezért nem is nagyon sirattam, mikor megtudtam. De a temetésen már kijött belõlem minden és azóta is nagyon sokat gondolok rá! Idõvel már Te is fogod tudni kezelni az érzéseidet. Emlékezz a szép dolgokra!

Solya! Tetszett a teszt!Kép eredmény: 11, 4F, répa, sárga kalapács
Férj: 9, 5F, répa, kék - és számnak olvasta a szerszámot, ezért az nem érvényes!Kép

Nevek: Márton nekem is nagyon tetszik, apukámat hívják így, de ha fiunk lesz, Péter lesz, apai ágon ez már hagyomány.Kép
Ha lányunk lesz megint, bajba leszünk, a Rékát is elég nehezen találtuk meg, a Diána tetszett volna, de nem passzol a vezetéknevünkhöz, a Csilla lett volna még, de volt már a családban és meghalt.Kép
De a nyilvántartó oldalán lehet keresgélni, köszi Szilvi a linket!Kép

Szilvi sz"anya"tigris! Neked akartam még írni, hogy Rékánál is találtak 2 hónaposan a kakiban klebsiellát!Kép De amin Ti mentetek keresztül Zsanival, az tényleg rémes!Kép Mi 3 nap kórházzal + egy-két vizsgálattal megúsztuk, bár kb. 3 hónapos koráig randa zöld volt a kakija. Nálunk inkább a mellem sebesedésével lehetett összefüggésben, mert szinte egyszerre múlt el a két probléma!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zsuzsi!Ôszinte részvétem a nagymamad miatt!KépMost egy darabig nagyon furcsa lesz minden,hosszu ideig nap,mint nap mas érzések lepnek majd el.De tovabb kell tudni lépni és nem szomorunak latszani marcsak a gyermekeink miatt is.
Az én nagymamam 3 honapja halt meg és még mindig olyan hihetetlen.Kép

Zafi!Hogy van Réka?Hatalmas gyogyik neki tovabbra is!KépKépKépKép

Szilvi!Gratula a palacsintadobalashoz!KépKép

Menta!De jo,hogy fizet a biztosito és még jobb,hogy ilyen könnyen ment!Kép

Zsuzsa!Gratulalok Pityunak!Irany a matektagozat!Hurra!KépKépKép

Szila!Nagyon aranyos Hanga az étlapos ruhajaban!Kép
Amugy milyen az ElektroWorld azonkivül,hogy szemetes?

GOrsi!Gratula Peti baranykaba kapaszkodo lépegetéséhez!KépKép

Bogancsi!Nagyon örülök,hogy Tominak kutya baja!Kép

Rebi!De eltüntél!

Riki mostanaban nagyon jol alszik.KépRemélem nem kiabalom el!Csak egyszer ébred,vagy egyszer sem.Viszont napközben még mindig elég összevissza alszik,de majd csak kialakul.
Elérkezett abba a korba,hogy hiaba almos,nem akar aludni.Csak amikor mar esik-kel a faradsagtol.

Tegnap apa csinalt zöldbabfôzeléket!Kép

Edit
edith16

Zafi!
De jo,hogy Réka jobban van!KépKép

Dzsili!Meglestem Napocskat!Olyan kis szép,fôleg az olvasos képen!KépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Edit
Köszi a hiányolást... Kép Kicsit kipurcantam, mert a héten zh-t is írtunk, Csenge meg kb. egy hete alig aludt (ez nála azt jelenti, hogy szó szerint szinte semmit)... Maximum az olvasásig jutottam, de az sem jött össze minden nap...
nekem meg CSengu tegnap megette a zöldbabfõzelékemet .. Kép

(a zh-ról annyit, hogy jó esetben 2-es lesz - ott is csak az olvasásig jutottam Kép... és még írunk vagy 3-at... hasonlóan szenya témából... vagy még olyanabból)

bogancsi
Tegnap mi is Telkiben jártunk .. Kép ott is nézünk majd házakat .. ha már egyszer Budajenõn is .. Kép
De jó, hogy Tominak nincs baja .. Kép
A vérehulló fecskefû nálam is teljesen elmulasztotta a szemölcsöt, amit pocakos koromban szedtem össze ... (Húú, de dühös voltam, amikor a szomszéd kigyomlálta a "gazt"... Kép)

Név: nálunk elvileg a magyar nevek jönnek szóba... de a vezetéknévhez nem túl könnyû olyan nevet találni, ami passzol... Kép a Csenge sem passzol ...Kép) Ami hangzásban jó, az nekem nem tetszik ... (lánynévben pl. az Emese) Ami biztos, hogy ha Csengu fiú lett volna, akkor Attila Csaba lenne (és a Csabát használnánk...) .. .úgyhogy következõ gyerkõcnél fiúnév van... lány nincs .. az Emese csak akkor jöhet, ha jön az 5. gyerek, és az IS lány .. Kép

Tegnap már azon röhögtünk, hogy amikor megyünk házat nézni, és bemutatkozunk, akkor majd apósom azt mondja, hogy ez a sor a Zámodicsné, ez meg a Z. Attila .. KépKép fõleg ha jön a nagyanyós is, és lenne egy fiúnk is ... de remélem elõbb találunk házat, minthogy meglesz a III. Z.A. Kép

Zsuzsi
Nagymamád Kép

Dzsili
Nagyon édi Napocs ... Kép

Zsuzsa
Pityunak GRATULA!!! KépKépKép

Orsi
Nagyon aranyos lehet Peti a bariba kapaszkodva .. Kép ... Csengussal még most is úgy indulunk el, hogy a két kezében van valami .. Kép pedig már elég régóta gyalogol .. Kép (babakocsiban már vagy 4 hónapja nem ült...)

Henke
A Boldizsár nem gáz!! Kép

ha még érdekel valakit a TALI: hétfõn lehet a Molnár utcában ... ha jó az idõ, át lehet menni a Károlyi-kertbe, vagy a Gellért-hegyre...

... na mennem kell... hiszti közeleg ...
üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Edit!
Köszönöm! KépKépKépKép

Zafi
Nagyon örülök, hogy szépen gyógyul Réka! KépKépKépKépKépKépKép
Nekem anno a két fiam lett volna Diána, de miután az az ominózus hercegnö meg halt olyan fel kapott lett, hogy lemondtam róla!

Zafi, Bogancsi
Pasik mentek, illetve csak a képük! KépKépKép
Többiek miröl maradtok le?! KépKép

Zsuzsi
Részvétem a nagymamád miatt! Szerencsére szép kort ért meg.

dzsili

Rebi
KösziKép

Jó a Zámodics sor! KépKép Legalább nem lehet elrontani! KépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Peti nevében is köszönjük a gratulákat!Kép

Zsuzsi
Részvétem a mamád miatt.Kép

Zafi
Most már biztosan hamar erõre kap Réka. Gyógyok még mennek.KépKépKép

Zsuzsa
Gratulálok a tagozathoz!Kép

Menta
Nálunk is ugyanígy volt a biztosító. Már nem is tudom, hogy mennyit, de meglepõen jó összeget kaptunk.Kép Jó, hogy legalább ezzel nincs több gond, mármint az ügyintézéssel.

Rebi
Mi mennénk talira.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Mindenek elõtt ezer és ezer gyógy KépKépKépKép Rékának!!!!!! Hajrá Zafi, szerintem már kifele mentek belõle, úgy sajnálom, hogy bejött a "jóslatom", és Réka hánytKépKépKép Az, hogy már enni kezdett, a lehetõ legjobb út a gyógyulás felé.

Bogancsi, örülök, hogy nincs gondKépKépKép

Solya! Hát ez a teszt nagyon jó volt!!!! Nagyon tetszett! El voltam ámulva, mégha nem is "varázslat" KépKépKép
Részemrõl: 7, répa, 3F, piros kalapács Kép

Gyermeknevek: Nekünk a Bálint név iszonyatosan nagy "szülés" volt, valamikor a 9. hónap elején döntöttük el nagy nehezen, hogy ez legyen. Nem tudom, mi lesz, ha a köv. bébi is fiú lesz! Kép Ha lány lenne, akkor Dóra, ez már évek óta el van döntve, mégha "tömegnév" is.

Zsu, szia! Örülök, hogy "bejöttek" a rucik! Bálint miatt pedig Kép, szerintem nagyon zizi volt, megijeszthette Dorkát, ilyen még sosem volt... Kép

Bálint olyan bigyó lettKép Üt (na jó, nem nagyot...), dob, lök, tol és egyébként is... Kép Ugye elmúlik??? Remélem, ez is csak egy "korszak" a többi közül...

Szeretnék én is benevezni a MOlnár utcába! KösziKép

Megyek, fürdés-time...

Pussszantás mindenkinek
Beja + Rosszka
beja

Sziasztok!

Dzsili! Nagggggggyon jók a pasik!!!Kép Nekem a fürdõs meg a szomszéd a kedvencem!Kép

Köszi a további gyógyokat, hatnak!Kép Délután is evett még kekszet és vacsira már majdnem egy egész krumplit megevett Réka!Kép

Mi a talit még kihagyjuk inkább, nehogy valaki miattunk kerüljön "dögrovásra"! meg aztán a dokihoz is vissza kell mennünk, úgyhogy velünk már csak húsvét után fogtok találkozni!

Apa délután elutazott Nagykõrösre, õ is meggyógyult az éjjel. Most kihasználom, hogy egyedül az enyém a gép és böngészek egy kicsit a nagyvilágban! És vettem magamnak egy kis adag búûzõ somlóitKép, most aztán jól kirúgok a hámból!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zsuzsi: nehéz vígasztalni ilyenkor, de hidd el, ez a legszebb halál, amit el lehet képzelni.

Zafi: de jó!!!

Dzsili: húúúúú!

Tegnapról mára volt 2 felébredés, de megoldódott némi teaivással és Nurofennel. Ez a bal alsó rágófog megkínozza Kép Ma egész nap megint alig evett és volt 2,5 hasmenés is. De nem pánikolok!!! Este bekevertem neki a tápocskába egy kis Smectát, remélem, segít.

OFF: Julcsival ma megvettük Zefírt Kép Gyönyörû fehér-világoskék hullámos papagáj. Nagyon barátságos, érdeklõdõ madárka. Remélem, jóban lesznek Kivivel Kép

Jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Dzsili, Edit,
kösziKép!

Dzsili,
de le van vágva Hanga haja, de nem olyan bilifazonra, hanem az ujjam közé csíptem, felemeltem függõlegesig, és úgy vágtamKép. Jaj, és én is kérem a jó pasikat!Kép

Edit,
kicsit zsúfolt az EW, nincs rajta ablak, rengeteg elektromos cucc van. Annyira nem mélyedtünk bele a kínálatba, mert a digitális fényképezõket néztük csak.
(Én csak nagyon pici betûkkel és nagyon halkan: Hanga is elég jól alszik mostanában megint, pont, mint RikiKép. A nappal meg nálunk is így volt egy idõben - kb. 3-4-5 hónapja -, hogy teljesen változó idõkben aludt el, volt, hogy kétszer is, így alig lehetett szervezni vmit, de aztán szépen kialakult.)

Zafi,
de jó, hogy Réka jobban van márKép, mennek még a gyógyik:KépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi,
Kép a nagymamád miatt.

Csajok,
az létezik, hogy a felsõ kettõ fog után alul nõjön fog? Mert most a bal alsó kettesnél látok valamit, de nem érzek semmit. De erõs a gyanúm, hogy az fog...a szájpenész valahogy nem így nézett ki, és különben is: csak ez az egy izé van ott.

Puszi
Szila
szila

Sziasztok!

Zafi! Hajrá, gyógyuljatok csak így tovább!KépKép

Zsuzsi! Kép Engem is nagyon megviselt a nagymamám halála...

Dzsili! Elküldheted nekem is, úgyis túl sok itthon a lány. Legalább javul a nemek aránya.Kép

Rebi! Mi is jelentkezünk a talira! Zámodics sorKép

Bogancsi! ZefírKép Tominak mennek még gyógyikKépKép

Jó éjt!
Andi

Andi
andi3

Beja
Napocska meg karmol az általad felsoroltak mellett! Én is remélem, hogy ez csak egy újabb korszaka.
Tegnap is véresre kaparta a kezemet mert nem tudtam mindjárt rá figyelni KépKépKép

Zafi
örülök hogy tetszett, akkor ma szalma vagy? Kicsit "kidühöngheted" magad legalább, mindennek van jó oldala is! KépKépKépKépKép

Szila
Mindjárt küldöm öket! KépKépKép
Aranyos Hanga frizurája! KépKép Képzeld ma én is levágtam a haját elöl megint mert már a szemébe hullott, pont úgy ahogy írtad, ma volt elöstör, hogy nem álmában nyírkáltam ! KépKépKép
Én fog ügyben már mindent hallottam úgy hogy szerintem lehet! Napocskának meg az alsó hátsó rágó fogacskái után most a mellette levök jönnek megint mind a kettö egyszerre és lent! Úgy hogy felül van négy foga alul meg 6 és most megint itt jön kettö. Mondtam neki, hogy a felsö fogsorát is "megcsináltathatná" ! KépKépKépKépKép

Bogancsi
Ugye, ugye házas embernek is lehet kicsit fantáziálgatnia, lányaid látták? Rájuk nézve ártalmas is lehet! KépKépKépKépKépKépKépKép
Tominak hasmenés üzök az ágyacskájába, már biztosan alszik! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

dzsili

Sziasztok!

Dzsili!Kérem én is a pasikat!!Kép

Bogancsi!De jo,hogy lett Kivinek parja!Kép

Szila!Köszi a helyzetjelentést!Kép
Sajnos fogakban még tapasztalatlan vagyok.Nekünk most felsô utan felsô jön sajna elég lassan.

Rebi!Reméljük a zh-k jobban sikerülnek,mint 2-es.KépDrukkolunk!Csengének küldök sok-sok alommanot!KépKépKépKép

Képzeljétek Rikinek van egy halacskas-tengeres könyve és meg tudja mutatni benne a polipot,a meduzakat,a teknôcöt .Ha megkérdezem,hogy csinal a halacska,akkor olyan édin tatog!KépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Rebi! De jó, hogy újra itt! Én is hiányoltalak! És mi is nagyon szeretnénk menni talizni...

Andi! Találkozunk az Örsön? Megpróbálok ott a környéken leparkolni - lehetõleg ingyen Kép (Az orvosi mellett elég jól lehet.)

Dzsili - kérem szépen a jó pasikat, igaz itthon is van egy szuper, de nem árt a változatosság (vizuálisan Kép). Küldd légyszi a savate@elender.hu címre!

Zafi, örülök, hogy Réka javul!!! Kár, hogy nem jöttök hétfõn!

Edit! Barni is kb egy éves kora körül tért át a napi 1 alvásra, de nem ment teljesen simán. Viszont az átmeneti idõszak óta nagyon jól beállt a dél körüli alvásra.
Beja! Van esetleg melegítõd kb 92-es méretben, illetve nyári játszó együttesek? De majd hétfõn megbeszéljük a részleteket, jó? Barni is szokott csapkodni, ha nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok, de arról már kezdem leszoktatni, hogy engem üssön, mindig azt mondom, hogy mondjuk a széket, vagy magát verje, és attól hamar elmegy a kedve. De az is mûködik, ha észre sem veszem a balhét, hanem jól megszeretgetem helyette.

Bogancsi! Zefír Kép Én a Mangó nevet akartam javasolni, de a tietek jobb! Köszi a Petõ doki infot, csak azt nem írtad, hogy ezek szerint ez magánrendelõ? Van ultrahang készüléke is?

Zsuzsi: nagymamád: Kép De õ legalább láthatta Dorkát, nekem mindig fáj a szívem amiatt, hogy a nagyszüleim nem érték meg Barni születését KépKépKép Illetve egy nagypapám igen, de õ nagyon elvarázsolt világban él Kép

Most mennem kell, puszi mindenkinek,
Heniék
gesztenye

Edit!
Küldöm a hapsikat neked is, bár lehet hogy a párod mellett nem is lesz olyan nagy szám! KépKépKép
Édi lehet Riki ahogyan halat játszik! KépKépKépKép

Andi
Küldeném neked de vissza dobja, mondván hogy a kiszolgáló vissza utasítja ezt a nevet! Az az e-mail címed ami a profilodban van?

Dzsili
dzsili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?