Sziasztok!
Zsuzsa
Nagy-nagy gratula Pityunak!
Így legalább van siker élménye, volt értelme a küzdelemnek és persze fontos a matek tagozat is a következö pár évet tekintve!
Örülök nektek!
Heni
Velünk is jól kitoltak, leígérgették az eget is kifezettetek egy csomó dolgot, no meg végleges adás-vételi szerzödés kellett,ami az eladónak pár millió elöleget is jelentett /ezt befektette lévén kellett neki is egy lakás ahol majd lakhat/ aztán a végén felhívtak és közölték hogy közel 2 M Ft-tal kevesebb kölcsönt tudnak adni annál amit kértünk és ezt mielöbb készpénzben kell átadnunk a vevönek.
Erre három nap múlva megint telefon mehetünk a szerzödést aláírni ha minden rendben!
Hát hogyne azért akarok kölcsönnel szórakozni mert van +2M-om csak titkolom. Amit a felújításra tettünk félre az ugrott még jó hogy már jó pár dolgot megvettünk és még kellet kuncsorognunk apuéktól.
Most aztán tele vagyunk adóssággal és a felújításban úszunk de lagalább csinálhatjuk!
Azt nem értem miért nem lehet az elején egy étékbecslöt kihívni az becsül, ök meg döntenek mennyit adnak, mi meg arról hogy jó vagy nem /ez potom két hónap volt/.
Az elöleget nem lehet vissza kérni a mi részünket is kifizettük mert ezt is igazolnunk kellett, a másik fél ezt felhasználta jó hiszemüen de hát akkor is, tehát ott álltunk hogy vagy elö kapunk valahonnan 2M-ót vagy várunk hónapokat míg egíálltalán a mi pénzünk vissza kerül hozzánk és ugyebár másik házat kereshetünk!
Szóval felháborító, én egyébként még nem hallottam olyat hogy annyi kölcsönt kapott volna vételhez amennyit kért szerintem ezzel biztosítja be magát az OTP.
Bocsi többiek Off volt kicsit!
Gorsi
Mert a bariba kapaszkodott!
Én nem gondoltam, hogy le lennél taglózva gyermeked neve miat, hiszen neked tetszik ezért kapta ezt töletek, ezért is nem írtam ne búsuljokat, egyébként az apukám is Péter és a kicsi fiam második nevének is ezt akartam adni csak az apja nem egyezett bele /miért az én apám után, és nem az övé után/.
Nekem fiú névnek a Kende is tetszik azt szerettem volna ha Napocska fiú lett volna
Lánynak pedig a Kíra
Ebben a nevesdiben pont aza jó hogy mindenkinek más tetszik ezért nem minden gyereket hívnak egyformán, nem?
Egyedi nevet meg nem lehet adni mert ha egyszer már anyakönyvezhetövé válik elöbb-utóbb jön valaki akinek ez lesz a legjobb .......
Solya
Látod csak én nem tudtam erröl a névröl akkor eddig!
Hát a Varró Napsugár éppen olyan jól hangzik mint a Debreceni Napsugár! de nem baj...
Menta
Mi is áztunk már be!
Ha rendesen vannak fütve a lakások kiszárad és nem lesz gond, bízzunk benne!
Nálam az utánna megjelenö penész volt a probléma!
Zafi
Réka jobban van??? gyógyik már mennek!
Bogancsi
Látod egy ilyen kedves férj mellett mit neketek némi betegség!
Bízom benne hogy minden jól alakul a kórházban is és csupa jó híreket hozol majd! Nagyon rátok férne már!
Edit, Szilvi
Palacsinta?
Én három napig tegnappal bezárólag /én is, én is látjátok!/ vacsorára palacsintát sütöttem! Naponta közel 40 db-ot. Nálunk a Nutellás a nyerö, Napsi is megeszik belöle kettöt! Ma már unom mást kell kitalálnom!
Tegnap sikerült leképeznem amikor Napocska "olvasott " és mutatta a kutyát a kis kezével, ma meg bilizett! Délután felteszem a képeihez itt az Ism. meg egymástba ha érdekel valakit!
Pussz: Dzsili