Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megkaptam a levelet, április 27-én 10órakor lesz az ikertalálkozó itt nálunk Budakalászon a Faluházban. Azt írták rá, hogy értesítsem róla az ikres ismerõseimet 0-99éves korig. Aki tud jöjjön el!!! Legalább személyesen is találkozhatnánk egymással.

Cili

MI pont úgy vagyunk, mint ti, mi is szeretnénk még egy negyedik babát, de majd csak 5-6év múlva, mikor már az ikrek is nagyok lesznek, iskolába járnak stb.
Hát nem lesz könnyû három felé szaladni, nekem nemrég indultak el a fiúk és a játszótéren sosem tudom, hogy melyik után fussak a három közül. Hintáztatni nem is merem õket egyedül, mert valamelyik kiugrik.
Tényleg, te tripla pénzt kapsz a babákra?

Zizi

Már sajnos nem emlékszem, hogy hol találtam a kerti játékot, de a www.apro.lap.hu oldalon nagyon sok hírdetési oldal van és ott alul van egy csomó bababörze stb. és valahol ott.
HOgy vannak a babák a hasadban és a nagyobbak? Irj, hogy mi volt az uh-on!

Gabi

Sajnálom , hogy az ikrek is megbetegedtek. Ti jobban vagytok már? Én is nagyon várom már a jobb idõt, végre már szaladnának a fiúk a játszótéren, erre megint itt a rosszidõ.

Zsuzsi

Hogy vagytok? Jöttök az ikertalálkozóra? Jó lenne , ha el tudnátok jönni!
Nagyon édesek a kiskutyák, tegnap lefoglalóztak megint egyet, már csak egynek kell gazdi, de biztosan lesz, mert sokan érdeklõdnek.

Vikics

Dolgozol minden nap? HOgy bírod? Tök jó, hogy ilyen jó fejek a nagyszülõk nálatok. NÁlunk nincs senki , aki egy óránál tovább bírná a fiókkal, de azért engem mindig kritizálnak. Hát ez van. Majd talán, ha nagyobbak lesznek több jelentkezõ lesz, aki vigyázna rá. ANyukám imádja õket, és jönne is,de az apu féltékeny a kicsikre, mindig szól érte anyunak, ha átjön hozzánk, mert vele akar lenni. Ezért mondtam anyunak, hogy miattunk ne veszekedjenek és inkább maradjon otthon. Másik nagyi meg csak takarítani szeret.
Jöttök az ikertalálkozóra? Gyeretek, ha tudtok!!
Ott lesz a MÉtneki Júlia is.

Tegnap eladtam a mûanyag kiscsúszdánkat, igaz a fiúknak még jó lett volna, de minek ennyi csúszda ide.
Most babaülést akarok venni a fiúknak, mert a hordozóból már igencsak kilógnak. Most azt nézegetem a neten.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Így mostmár jó, hogy 27-én lesz, mert 26-ára színházjegyünk van (reggel 10-re), de így nem ütköközik vele, és tudunk menni!KépKép Le tudnád írni, hogy pontosan hol van a Faluház? Én arra csak a Corát ismeremKép
Sajnos biztosan anyám is el akar majd jönniKépKépKép
Egyébként mi jól vagyunk, eddig minden elkerült minket, bár azért kivennék egy kis szabit a suliból, de szerencsére mindjárt itt a szünetKépKépKép
Nem vagy szomorú, hogy elviszik a kutyusokat? Akit Te mentettél meg megtartjátok?

Gabi!

Én is kíváncsi vagyok a tesztre, hogy mi lesz az eredménye, majd ha meg lesz az eredmény kiszedem belõle!
Járunk edzésre csak így egy kicsit húzos, 5 perc jut a kutyasétáltatásraKép, ebédelni meg nem nagyon jut idõnkKép De tényleg nagyon gázKép
A sulink még áll, továbbra is annyit fizetünk, mindenki hallgat, mint a sír! Ez már csak jövõre fog kiderülni.Kép
Azért szeretünk odajárni, ma is tök jót poénkodtunk, a táblaíró filccel összefirkáltuk a tanári széket, fellocsoltuk egy kis vízzel, hogy fogjon, a tanárnõ meg beleültKépKép Tök jól nézett ki utána a gatyája!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

Budakalász lenfonó állomáson kell leszállni a HÉvrõl és onnan két perc gyalog. Bárki meg tudja mondani, ha valakit megkérdezel. Ja , és azt kérték , hogy enni és innivalót mindenki hozzon magával, mert arra már nem futotta, ezt a rendezvény ugyanis a védõnõk szervezték.
Tök jó lesz, remélem sokan eljönnek.
Azt a kutyust, amelyiket én mentettem meg megtartjuk. Fruzsina lett a neve.

Megy valaki holnap a budakalászi Elektrowordbe?

Éva
p.éva

Éva!

Köszi az útmutatást!KépKép
zsuzsi

Sziasztok!

Marcsi!

Nagyjából egyidõsek a babáink!KépKép

Zizi!

Mi volt az uh-n? Mit lehet tudni a babákról? Jól vannak?
Szerintem a nagycsalád az igazi, ezért szeretnénk még feltétlenül gyerekeket, legalább még 2-t. Az sem baj, ha egyszerre megint, de az orvosok semmi rendellenességet nem találtak egyikünknél sem, ami miatt nem jöhetett össze a baba, dehát mégse jött, de lehet, hogy legközelebb összejön természetesen is.Kép Az lenne a legjobb!
Lehet, ha nem mindhárom egyszerre jött volna, már nem akarnánk többet, de szeretnék majd még késõbb is babázni!Kép

Nálunk, gyerekkoromban nem volt testvérféltékenység úgy igazából, mert nagyon nagy a korkülönbség.

Szerintem nálunk lesz, mert ez természetes dolog, és akárhogyan is szeretem õket, nem tudom, hogy el lehet-e kerülni. Még túl kicsik, ezt még nem figyeltem meg!

Gabi!

Hát igen, azt tényleg senki nem tudja garantálni! Ismerek egy olyan családot, ahol már volt két kisfiú, és nagyon szerettek volna egy kislányt, megprobálták, és fiúikreik lettek. Így egy kislány helyett lett + 2 kisfiú! Valóba a nagy család sok változást igényel, de szerintem is igaz az, hogy csak szervezés kérdése az egész, és sok jó ember kis helyen is elfér!Kép A húgom egyik barátnõje 1 szobában vannak 4 gyerek (15,10,3,3 hó)+ a két felnõtt, és nagyon boldogok!

Éva!

Tökéletesen megértelek, mi is pont ezek miatt várunk a negyedikkel!
Most én tripla gyest kapok 60 ezer körül. Nagyon örülök ennek a támogatásnak!

Csilla!

Tényleg, errõl jut eszembe, hogy Te most csak 1 gyest kapsz?? Egyet a három gyerekre??A picike miatt kérdezem!

Zsuzsi!

Arra gondoltam a megnyugtatásnál, hogy Te nem érzed úgy, hogy egyikõtöket jobban szerették! Én úgy gondolom, hogy mindig azt a babát ajnározom, aki jobban igényli, nálatok ezek szerint a Tesód volt az, és Te ennek ellenére sem érzed úgy, hogy kevésbé szerettek.
Elég érdekes, amit írsz, hogy Ti nem versengtek egymással. A könyvek általában azt írják, hogy a versengés az ikrekre fokozottabban igaz. De van abban igazság, hogy úgysem tudják késõbb, hogy melyikõtök volt pl. az ügyesebb!
Szerintem is a személyiségtõl függ a dominánsság, hogy melyik iker erõsebb jellem, ezt már én is megfigyeltem!

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Éva, Gabi!
Elraktározom az idõpontot a találkozó miatt!! Már nagyon várom.
Most dobtak be egy szórólapot hozzánk is az elektroword nyitási akcióiról, de én tutira nem megyek. Amit a budaõrsinél csináltak annakidején az nagyon gáz volt. Amúgy meg elköltöttem a piacon az összes dugipénzemet. A maradékot meg tovább kell gyûjteni, mert lehet, hogy nem krétára megyünk a nyáron, hanem egy nyugat-európa körútra az meg aztán elég húzós lesz! Lehet, hogy a kövezésnek is lõttek. De belehalnék ha a többiek mennének mi meg nem.
Már nem dolgozok sajna, mert elfogyott a munkám, de negyedévenként lesz mindíg 1-1/2 1 hónap melóm valószínûleg. Aztán meg megint feladok egy hírdetést maximum. Bár a nyáron nem nagyon szeretek dolgozni. Kép
Rossz lehet, hogy apukád ennyire féltékeny! Miért nem mennek vigyázni együtt? Vagy viszed Te õket hozzájuk?
Én most fogom beszûntetni a hétközbeni vigyázgatásokat, mert inkább hétvégére kell már a segítség és nem akarom, hogy ott legyenek már lassan többet. Meg aztán néha a segítségnek is megvan az ára! Hallgathatom a sok baromságot és az aggódásokat a köbön. Anyósom teljesen ki van bukva. hogy a Levi 30dkg-al soványabb mint a Nándus és nem is eszik annyit. Hát na bumm! Azért nem egy vézna gyerek õ sem. Nem úgy néz ki mint aki beteges étvágytalanságban szenved, pláne, ha gumicukorról van szó. Kép Szóval néha már rosszul vagyok tõle. Szerencsére hazajöttek anyukámék a balcsiról és most hétvégén oda mennek. Kép

A babaülést mi a corába vettük asszem kb 8e ft-t Safety baby-t nagyon szépet. Használtat meg szerintem a legolcsóbban 6-7e ft látsz majd.

Hát azért nem vagytok semmik, hogy simán egy negyediket is elvállalnátok!!! Én a harmadikat is csak elméleti síkon tervezem, de sosem lesz valószínûleg. Nincs is akkora lakás amibe beférnénk úgy. Kép És akkora autó?? Mi hárman vagyunk testvérek és régebben velünk élt a nagymamánk is , de komoly vakarózás volt mikor a kocsivásárlásra került sor. Mondjuk akkor még nem is volt túl nagy választék. Kép Most meg csakis kisbusz.
Egyszer nyaralt nálunk egy Luxemburgi család ahol csak a manus dolgozott mint orvos. Volt 3 saját gyerekük + 3 örökbefogadott is. Még kis négerfiú is volt köztük. Hát õk megtehették. És nem éltek csövesen az is biztos, mert teljesen ajiba meghívták a húgomat 1 hónapra magukhoz úgy, hogy mindent állni akartak. Ez a gondtalan élet.
Na mindegy addíg nyújtozkodok amíg a takaróm ér. Kép
Mindenesetre most a kettõ is éppen elég és minden elismerésem a tiétek akik akár hármat is nevelnek kevesebb segítséggel.
Na megyek mert elálmosodtam...

Jaj!! Zsuzsi!
Ha jössz a talira szóljál elõtte, hogy vigyem a képeidet!
Holnap még írok..

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Már 4000ft-ért is találtam nagyon szép ülést a neten, majd megnézem. A Lorának is a corában vettünk 8000ért, de most ezért a pénzért inkább kettõt vennék.
Ma elmentem az elektorworld elé, nagyon sokan voltak, inkább haza is jöttem, majd talán délután kevesebben lesznek. Tök jó, hogy jöttök a találkozóra, már én is nagyon várom, csak mindenki hozzon enni-inni magával, mert az nem lesz.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Tegnap voltam uh-n, minden rendben van, úgy néz ki mind a kettõ fiú Kép Igazából mindegy volt, de azért nagyon kíváncsi voltam! Örülök, hogy azért egy lányunk van már, nem csak fiúk lesznek! Rendesen fejlõdnek, mindenük megvan, külön magzatburokban vannak, de ettõl még mindig lehetnek egypetéjûek és kétpetéjûek is. Majd meglátjuk...

Nem hiszem, hogy én el tudok menni az ikertalálkozóra, nekünk az elég messze van, meg hát még nincsenek is ikreink, csak pocakban. De biztos érdekes lesz.

Gabi!
Remélem meggyógyultatok már! Az anyag egyáltalán nem sürgõs, hiszen egyenlõre csak elméletben érdekel a dolog, gyakorlatban van még egy pár hónapom addig Kép
A jövedelempótlékhoz beadtam a kérelmet, úgyhogy ha megkapjuk, akkor én fogok a legjobban örülni Kép

Szerencsére mi is be tudjuk fogni a nagyszülõket, ha kell, csak hát anyósom még dolgozik, úgyhogy csak hétvégén jöhet számításba, de ha ráér, és hívom, még egyszer sem mondta azt, hogy nem jön Kép Most lesz hétvégén pl. egyetemi csoporttársaimmal találkozó, és elvállalta, hogy lefekteti a gyerekeket este, sõt ott is alszik nálunk, szóval egyáltalán nem kell sietnem haza Kép A férjem vidéken lesz, õ is csak éjfél fele fog hazaérni.
Nyáron is elvitték 10 napra nyaralni magukkal, mikor utolsó idõs terhes voltam, nagyon jól esett ennyi pihenés, bár természetesen hiányzott, hogy nincs otthon....
Édesanyám meg napközben van itthon, õ már nyugdíjas, és mivel egy házban lakunk, ha néha nekem kell reggelente Andrist oviba vinnem (egyébként általában a férjem viszi), akkor Zsófit itt tudom hagyni, nem kell vinnem magammal.
Szóval elég kényelmes, de persze õ sem ér rá mindig...

A lakáson már mi is törjük a fejünket, hogy hogy rendezzük be 4 gyerekre, azért el fogunk férni, csak kissé szûkösebben. Autónk eddig sem volt, ezután meg már csak a 7 személyesek, vagy a kisbuszok jöhetnek számításba.

Zizi
debyand

Éva!

Igazad van, ha találsz inkább használt legyen olcsón! A bababizóba néztétek az Árpád híd pesti hídfõjénél?

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Ott még nem néztem, de régebben körülnéztünk és nagyon drágának találtam ott mindent.
Multkorira most válaszolok:
Apu nem szokott soha átjönni, még ha hívja anyu magával akkor sem. Ha meg átviszem õket, inkább bemegy a szobájába tévézni, anyu unszolására elõjön, de amúgy rájuk sem nézne. Õ ilyen, engem már nem is izgat. Az ölébe is vagy kétszer voltak, mióta megszülettek. Hát én nem akarok ilyen rossz nagyszülõ lenni majd az biztos.

Vasárnap voltam a Lorával a mesevonaton. A nyugatiból indul egy nosztalgiavonat és ott várt egy beöltözött Garfield és egy nagy maci. Kb. 20perc utazás után megérkeztünk egy vasútparkba és ott volt egy "sínház" ahol zenés elõadás volt a gyerekeknek. Nagyon jól éreztük magunkat!!! MIndenféle móka volt. Ki lehetett próbálni a régi vonatokat stb. Minden vasárnap indul ilyen vonat 9:45kor és 13:15kor ér vissza a nyugatiba. Nagyon jó kis program, menjetek el. Nézd meg a www.mesevonat.hu oldalt!

Éva
p.éva

Gabi!

Te hol tartasz ezzel a 6700 ft-os témával? Mi a fejlemény? Elolvastam a fórumot, de nem minden tiszta!
Te beadtál egy fizetési felszólítást és azóta vársz? Én egy kérelmet, de szerintem ebben az esetben az tök mindegy. Most várni kell az elutasító határozatra? Vagyí Te már megkaptad? Aztán fellebbezés ügyvéddel?
Vikics

KépKép
vikics

Vikics

A férjem olvasta a neten, hogy a legfelsõbb bíróság másodfokon elutasította a kérvényeket, így nem kaptok pénzt. A férjem el is magyarázta, hogy miért nem ,de nem értettem meg igazán.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics!
Sajnos én is kérelmet adtam be, mert lusta voltam végigolvasni a fórumot. Márc. 14-én adtam fel postán, tehát még nem kaptam választ, mert elvileg 30 napon belül kell válaszolniuk, de ezt meghosszabbíthatják 30 nappal. Jól látod, ezt mindenképpen elutasítják, az ellen kell fellebbezni, azt is elutasítják másodfokon, akkor megint fellebbezni, és azután lehet bíróságra menni. Emiatt lett volna jobb a fizetési felszólítás, mert annak letelte után egyböl lehetett volna kérni fizetési meghagyást a bíróságtól, és azután nekik kellett volna bizonyítani, hogy nem voltunk jogosultak a pótlékra. Így viszont ha perre megyünk, nekünk kell bizonyítani. De azt is írták a fórumon, hogy nem a forma, hanem a tartalom alapján kell elbírálni a beadványt, és ha abban pénzt kértél, akkor az tartalmilag fizetési felszólítás. Egyelõre várunk, de nem sok esélyt adok ennek a pénznek.

Éva!

Lehet, hogy mi is elmegyünk a találkozóra, ha rá tudom venni a páromat, ö ugyanis utálja az ilyen tömeges rendezvényeket. Vagy csak én megyek a kicsikkel, ö meg itthon marad Gergövel.
Egyébként Gergö is volt már azon a mesevonaton anyukámmal, neki is nagyon tetszett.

Zizi!

Tegnap eljött anyósom megnézni a gyereket, itt is maradt vigyázni rájuk, így elmentem páromhoz a munkahelyére, lemásoltam az újságokat, és beraktam egy boritékba, hogy majd ha lesz más postájuk is, akkor adják fel ezt is. Szóval úton van az anyag!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Azt tapasztalom, hogy egyre hidegebb van!KépKépKép

Vikics!

Jó, szólok, 99,9%, hogy megyünk! Majd valahogy lerázom anyámat!
Egyébként nálunk is az van, hogy a Tesóm sokkal többet eszik, mint én, persze van is 2 kg közöttünk, de én sem éhezem, csak nem eszek annit, mint õ! Persze anyám ugyanúgy tömni akar, és nem érti, hogy attól még, hogy ikrek vagyunk, nem eszek annyit! Hát ilyenek az anyósok!Kép
Egyébként anyukám nagyon szeret az unokáira vigyázni, csak neki meg nincs rá alkalma, mert elváltak a bátyámék, és a bátyám is csak ritkán hozhatja el, ide meg még ritkábban...KépKép

Éva!

A mi nagymamánk is hasonló volt, mint a Te Apukád. Csak õ azt mondta, hogy minek 2 gyerek után egy harmadik, fõleg, amikor megtudta, hogy egyszerre 4-ik is lesz, felénk se nézett! Kétszer ha láttam, de nem is bánom!
A bátyám is volt a kisfiával a vonaton, õk is nagyon élvezték!!Kép
Kutyusok??? Jól vannak?? Juj, olyan szörnyûségeket olvastam a kölyökkutya-kereskedelemrõl!KépKépKépCsak remélem, hogy nem igazak!Kép

Zizi!

Gratula a kisfiúkhoz!! KépKépKépÖrültök, hogy fiúk?? Vagy jobban szerttétek volna, ha vegyesek lesznek?? Tudom, hülye kérdések, mert nem ez a lényeg!Kép
Hogy két burok van még izgalmasabbá teszi, nem?? Valóban lehetnek egy-és kétpetéjûek is, lehet, hogy még a dokik sem fogják tudni!

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!

Hol olvasta a férjed? Írd ide légyszi, kiváncsi vagyok, nagyon szeretném elolvasni.
Köszi

Gabi
efgabi

Zizi

Én is gratulálok a fiúkhoz, az a lényeg, hogy egészségesek legyenek! Már tudjátok mi lesz a nevük?

Gabi

Jó lenne, ha ti is eljönnétek!! Várlak benneteket! Lehet, hogy meg sem fogjuk egymást ismerni.
A férjem tegnap az origon olvasta a híreken, azt mondja tegnap mindenhol ez volt a fõ téma a tv-ben.

Zsuzsi

Jól vannak a kutyusok, futnak, játszanak, ugatnak, nagyon édesek. Én is láttam tegnap azt a szörnyûséget a tv-ben, hogy miket csinálnak a kutyákkal, elevenen megnyúzzák õket és élve megfõzik. Ez szörnyû. Én azokkal az emberekkel ugyanezt csinálnám.
Gyeretek az ikertalálkozóra!!! Remélem, megismerjük egymást valamirõl.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Szerintem is nagyon szörnyûKépKép Én is megnyúznám, és megfõzném õket, az biztos!

Én megfoglak szerintem Bennetek ismerni a fiúkról, ha nem olyan régiek a képek!KépKép
Majd leírom hogy milyen ruha lesz rajtuk( persze egyforma, mint mindig)Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

Már levágtam azóta a hajukat és a Lora is rövidhajú már, de biztosan meg fogjuk ismerni egymást.
Megyek, nézem a barátok köztet, végre elaludtak a gyerekek, de az Ádi még biztos fel fog kelni, még mindig jönnek a fogai és sokat sír éjjelente.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Gabi!
Megkaptam az anyagot, köszönöm szépen, remélem fogom tudni hasznosítani! Kép
Én is kérelemként adtam be az igénylést, nem tudom, hogy lesz-e belõle valami... Kép

Zsuzsi!
Szomorú, amit a nagymamádról írtál, annyira nem tudom megérteni, ha valaki ennyire nem tartja a kapcsolatot a saját családjával...

Köszönöm a gratulációt, valóban nem lehet tudni, hogy hány petéjûek, majd szülés után kiderül! Ha már a nemüket tudjuk, legalább ez legyen meglepetés! Kép

Neveket még nem tudunk, illetve már vannak lehetõségek, de még nem döntöttünk véglegesen. Van még idõ augusztusig.

Más téma: nem akar esetleg valamelyikõtök Bioptron lámpát venni? Nekünk véletlenül kettõ is lett (Zepter edénykészlet rendelés mellé kaptuk ajándékba) és az egyiket szeretném eladni. Teljesen új, ki sincs bontva, garanciális. Ha valakit érdekel, írok még róla szívesen.
Bocs a nem ide való téma miatt, de hátha kell valakinek...

Zizi
debyand

Zizi

Az nem jó véletlenül ekcémára az a lámpa? Ha igen, engem érdekelne. Irj róla légyszi.

Nekünk is két burok volt és egy lepény és nem derült ki a szülésnél, hogy hány petéjûek. Máig nem tudjuk.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

100%, hogy megyünkKépKép
Majd még anyámat kell valahogy lerázni,bár nekem nem gáz, ha jön, de nagyon kíváncsi rá õ is, így ez nehéz dolog leszKép Ercsiben is azt csinálta, hogy leült a padra, és nézte az ikreket. Csak az a baj, hogy õ nem tud errõl a topicról, csak a tesóm, így egy kicsit nehéz! Majd kitalálok valamit. Nincs ötletetek??

Egyébként nálunk a burok számát nem lehet tudni (vagy csak anyám már nem emlékszik), a lepénybõl 1 volt, amit megvizsgáltak, hogy fuzionált-e, vagy valóban egy, és valóban 1 volt, nem összenõve. Így nálunk ez biztos.
Szerintem egyébként 3-4 éves kor után egyszerûen el lehet dönteni, csak rájuk kell nézni, hogy egyformák-e, pl. hajszín, szem, paraméterek, arcberendezés, testalkat, stb. Nagyon ritka az olyan kétpetéjû pár, akik még nagyobb korban is olyan egyformák, mint az egypetéjûek.( kivétel: Olsen ikrek). Hogy a hajuk minõsége, színe, szemük színe is teljesen egyforma legyen, kivétel a kínaiak, négerek, stb.
Persze az anyukájuknak egy iker sem tûnik egyformának, de egy kívülállónak az egypetéjûek megtévesztésig egyformák, és folyton összekeverik õket.
De elõfordul, hogy néha a szülõk is összetévesztik õket, velünk is elõfordul, általában ritkán, de pl. a múlt héten 1 nap 2-szer is ledórizott anyám, szóval elõfordul néha.
Ídõvel biztosan kiderül, mégha az orvosok sem tudták megmondani!

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

Mond azt anyukádnak, hogy az iskolában szólt az egyik tanár nektek errõl a találkozóról. Hátha elhiszi.
Örülök, hogy el tudtok jönni!!! Már nagyon várom.
MOst fektettem le a fiúkat, de még nagyon kiabálnak. Egyfolytában az apjukat hívják: "Apa! Apa!!"
Neki meg hamar meglágyul a szíve és kiengedi õket a nappaliba és akkor tízkor sem lesz itt alvás. Én nem engedem már ilyenkor ki õket, mert a Lorát is mindig hagytuk játszani, aztán azóta is tízig itt rohangál. Nem akar aludni, most éppen a kiskutyákat hurcolássza és tologatja õket a babakocsijában. Azok meg tûrik. Nagyon édesek.
Megyek fürdeni, aztán jó lenne egyszer már idõben lefeküdni, mert a fiúk hatkor kelnek reggel.

Éva
p.éva

Sziasztok!
Nagyon eltûntem, de géphez csak annyi ideig jutottam, hogy olvassak. Esténként a párom dolgozik raja (határidõs phd, nem is merem zavarni), napközben meg sosem érem utól magam.
Cili!
Örömmel vegyes érzéssel olvaslak, jó, hogy minden rendben ment nálatok. Nekem is hármasaim születtek 31 hétre, de ketten maradtak. És azóta spontán fogant egy most már 11 hónapos gyerek.
A kisebb gyerekünk majd 11 hónapos volt mire kibújt az elsõ foga. (múlt héten) Állítólag 1 éves korig illik a fognak elõbújni, akkortól érdemes komolyabban figyelni, ha még nem történt meg.
Mi most cseréltük le a nagy egyterünket egy szabályos középkategóriásra, és elfér mindhárom gyerekülés. Elõtte persze lemértük, ez ugyanolyan széles, mint az elõzõ.
Csilla!
Kitartás! Nem tudom, hogy közlekedsz a hárommal, meg tudtad-e oldani? Mi vettünk testvérfelállót, egyáltalán nem jött be, egyszer sem használtuk. Az ikrek pedig egyszerüen leszoktak a babakocsiról, gyalogolnak. Azért érdekel ez a dolog, mert, ha jól emlékszem hasonló korkülönbség van a gyerekeink között (nálunk 17 hónap)

Nyaralás. Tavaly mi is Alsópáhokra mentünk (Marci 4 hónapos volt, az ikrek 21 hónaposak), de szerintem egy kicsit nagyobb gyerekekkel jobb lett volna. Az ikrek azért jól elvoltak, és a bölcsi is tetszett nekik. Idén megkockáztatjuk a tengert.
Mindenkit üdvözlök !Marcsi, Gabi, Éva, Zsuzsi, Vikics, Zizi!

Molnárka
molnárka

Zsuzsi,
olyan jó, hogy írtál, remélem, Petra tényleg nem érzi úgy, hogy kevésbé szeretem.
Cili, külön sétát még csak egyszer csináltam, tényleg ráment az egész délután.
A hosszabb válaszokat szerintem érdemes Word-ben megírni és közben mentegetni. Én legalábbis ezt csinálom, mióta nekem is elszállt egyszer kétszer.
dkriszti

Zsuzsi (meg akit érdekel, a
[url=http://babavar.mode.hu/html/berku_kepek.html" TARGET="_top]http://babavar.mode.hu/html/berku_kepek.html[/url]
oldalon találsz képeket a lányokról.
dkriszti

Kriszti!
Ezek a lányok gyönyörüek!!!! Érdekes az az oldal is, ahol a képek láthatók.
Mostanában nagyon izgalmasak a napjaink. Kisfiúkat már minden jobban érdekli, mint az agyon vizsgált és rágott játékok. Eszik a viharvert szönyeget, ajtót csukogatnak, nyalogatják a parkettát... Mindezt a forgás és kúszás- kezdemény egyvelegével. Édesek Kép Kép
Ti mivel mostok fel egyébként?
Mi a találkozóra sajnos nem megyünk. Még túl nagy falat: metró, hév, babakocsi. Remélem nyáron sikerül Pécsre utaznunk vonattal, babakocsival és egy rakat holmival. A szülinapjukat szeretném ott ünnepelni egy seregnyi rokon körében.
Cili! Tényleg közel egyidösek a kicsik. Ez a július nagyon iker gazdag hónap!
Szép napot mindenkinek!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Éva!

Köszi a tippet, már azt mondtam neki, hogy itt olvastam valahol a neten, csak már nem emlékszem, hogy hol. Csak az a baj, hogy egyáltalán elmondtam neki( persze nem szép dolog hazudni, ezt tudom, csak néha hasznos), mert most õ is tökre kíváncsi az ikrekre, és el akar õ is jönni! És ez a baj! Hogy jönni akar! Majd kitalálok valamit ellene!
És egyébkénz mikor kelnek?? Mert írtad, hogy néha 10-ig fent vannak, és akkor Te mikor alszol?? Valóban nagyon édik lehetnek a kutyusokkal, ahogy játszanak!Kép

Molnárka!

Örülök, hogy írtál!KépKép
Hogy vagytok??

Kriszti!

Tündériek a lányok!!!! Nagyon édesek, és tök jó, hogy a kezdettõl máig raktál fel képeket!Kép
Egyébként minden iker más, valamelyik egy kicsit jobban igényli, hogy odafigyeljenek rá, a másik meg nem annyira, és sem igényeltem annyira, mint a tesóm, így természetes, hogy õ jobban kiharcolta, hogy pl. ölben lehessen, én nem akartam annyira, és ezért nem is álltam le vele, de nem vettem zokon, és nem éreztem úgy, hogy õt jobban szeretnék. Ha Petra nem áll le Dalmával hadakozni, akkor biztosan õ sem igényli annyira a babusgatást, és jobban megvan nélküle, mint Dalma!

Zsuzsi
zsuzsi

Jaj, még azt akartam kérdezni, hogy a Word-bõl hogy lehet ide átrakni??

Ja, és unatkoztam, ezért csináltam ide is egy albumot, rólunk, a testvéreinkrõl, bátyánk gyerekeirõl, és az állatainkról. Sajnos újak nincsenek, a legújabb 4 hónappal ezelõtti, mert elrontottam a webkamerát még régen, és azóta nem mertem megmondani, így még mindig rossz!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Azt elfelejtettem. hogy Ikrek+ a tesók néven van.
Ti nem raktatok fel újat?KépKépKépKépKép
zsuzsi

Molnárka

Örülök, hogy felõletek is hallottam! Nekem is egy rohanás az egész napom, valamit mindig kell csinálni. MOst éppen a férjem házi dolgozatát írogatom a volt Szovjetunióról. Egy kicsit segítek neki, mert mire õ ezt legépelné megõszülne.

Kriszti

Nagyon édesek az ikreid! Gratulálok! Nagyon jók a képek!

Marcsi

Sajnálomm, hogy nem jöttök a találkozóra, de megértelek, gyalog én sem vágnék neki a ti helyetekben. Én kocsi nélkül szinte sehová sem tudok elmenni a három gyerekkel. A Hévre fel sem férne az ikerkocsink, aztán ölben meg nem bírnék ennyi gyereket. Egy csomószor nekem sincs autóm, ha a férjem dolgozik és olyankor mindig meg kell kérnem valaki ismerõst, hogy vigyen el pl. orvoshoz stb. Megígérte a férjem,hogy nyárra vesz magának egy robogót és azzal fog járni nekem meg itthon marad az autó, mert nagyon rossz nélküle.

Éjjel Ádám lázas volt, nem tudom mi van vele.
Megyek,mert felébredtek és egybõl az apjukat szólítgatják.

Éva
p.éva

Zizi

Engem komolyan érdekelne a lámpa. Ird meg légyszi, hogy mennyiért szeretnéd eladni! Olvastam az ekcémával kapcsolatban és ott írták, hogy az jó rá.
Köszi

Éva
p.éva

Sziasztok!

Zsuzsi!

Nagyod édes kisbabák voltak!

Egyébként én is kedvet kaptam a fotóalbumhoz, és csináltam én is egyet! Raktam bele szülés után 1 percceli képekez, Rékuson még ott van a magzatburokKép

Kriszi!

Nagyon tündériek a lányok!KépKép
Mi még nem sétáltunk külön, de valóban az egész napom elmenne rá! De lehet, hogy megérné..!

Éva!

A találkozóra mi sem tudunk elmenni, nekünk is túl messze, még kocsival isKép Azért majd mesélj, írtó kíváncsi vagyok!!
Ádika fogzik?? Én is most eléggé ki vagyok, 3 napja alig alszok, mert nagyon nyûgõsek, lehet, hogy hamarosan kijön a 6ik foguk.

Zizi!

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, gratulálok a kissrácokhoz!!KépKép
Szilvásy Cili (cilii)

itt a folytatás( az elõbb el kellett mennem):

Szóval a hánypetéjûség nálunk biztos volt, mert csak kettõt ültettek vissza, és hárman lettek, így biztos volt, hogy az egyik petesejt spontán ketté osztódott, és ketten a háromból egypetéjûek, és mivel Rolcsi nem lehet a lányokkal, ezért világos volt, hogy a két lány azKép

Molnárka!

Nem is tudom, mit mondjak/írjak! KépKép Nekünk valóban nagy szerencsénk volt, õk is a 31. hétre születtek, nagyon aggódtunk is miatta, de minden jól alakult, az volt a szerencse, hogy õk jó nagy 1500-1700 gr körüli súllyal jöttek.
Gratulálok a kisfiúhoz! Mi is nagyon szeretnénk, ha a 4-ik, ill. 5-ik babánk spontán születnénekKép Az orvosok már biztattak, amikor kiderült, hogy a tervezettnél egyel többen vannak, azt mondta, hogy ez jó jel! És semmi bajt nem is találtak nálunk, ami miatt nem jött össze spontán, így talán késõbb majd sikerül! Nagyon szeretnénk!

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!
Csatlakoznék a fórumhoz egy tündér lánykával és egy gyönyörû picifiúval. 15 hónaposak,rohangálnak és belakják az egész lakást. Fantasztikus dolog átélni naponta két különbözõ jellemû picurka fejlõdését, okosodását, ebbõl sosem elég. Nem is tudom mi lehet az oka annak, hogy néhány anyuka megõrül otthon a babájával. Ezt az idõszakot semmi pénzért nem szabadna kihagyni.
A Kristóf imád enni de sajnos az Esztike egyszerûen útál!
Ha van valamelyikõtöknek valami vigasztaló ötlete szívesen fogadnám.
Ambrosia

Ambrózia

Örülök, hogy ránk találtál. A másik fórumon már írtam neked, hogy nekem is 15hónaposak az ikreim. Ádám és Zolika, január 7én születtek. Ti?
Nálunk háromhavonta változnak a fiúk, és hol az egyik a jobban evõ, hol a másik, de olyan nálunk sincs, hogy mindakettõ jól enne. Ne aggódj, ha szépen fejlõdik nincs baj.
Én is csodálatosnak tartom ezt az idõszakot, imádom õket , ahogy futkároznak, ahogy játszanak, ahogy egymást szeretik. Én csak az éjszakázástól szoktam kilenni és nekünk még van egy hároméves kislányunk is és õ állandóan nyúzza õket és félek, hogy valamai komolyabb bajuk lesz egyszer és ráadásul még iszonyatosan féltékeny, de majd csak kinövi.

Cili

Majd mesélek az ikertalálkozóról. Különben nincs olyan messze. Tavaly mi Kunhegyesre is elmentünk ikertalálkozóra és az több ,mint 200kmre volt tõlünk. MI szeretünk utazgatni a gyerekek is.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most írok, de esténként már olyan fáradt vagyok, hogy fürdetés, altatás után csak aludni van kedvem. Fõleg ha a férjem nincs itthon este, és egyedül csinálom Kép

Éva!
Én is megkérdeztem egy-két egészségügyis ismerõsömet, és õk is azt mondták, hogy jó ekcémára is. Van hozzá OXY spray is, ami azért kell, hogy a kezelés alatt ne száradjon ki a bõr még jobban, ezt lehet külön is venni, én csak Újpesten tudok ilyen boltot, de biztos van máshol is.
Az ára boltban 100 ezer forint körül van, én 75 ezerért eladnám, ha kellene, mert nekünk tényleg fölösleges a kettõ.
Apósom használta lábszárfekélyre, meg Andrisnak a fülgyulladását kezeltük vele, egyébként mindenféle sebre jó, a lényege az, hogy elõsegíti a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.

Köszönöm a gratulációkat, remélem minden oké lesz, és kihúzzuk még egyben legalább augusztusig.
Sajnos nekünk sincs autónk, két gyerekkel még elmászkálok mindenhová, néggyel már egy kicsit bonyolultabb lesz, fõleg, hogy ikerkocsival nem lehet buszra szállni...

Molnárka!
Miért nem volt jó a testvérfelálló? Én is azon gondolkozom, hogy Zsófi még csak 13 hónapos lesz, amikor az ikrek megszületnek, és neki is szüksége lenne még babakocsira...

Kriszti!
Tényleg nagyon jók a képek!

Marcsi!
Nálunk is mind a két gyerek júliusi, Zsófi is most fedezi fel a lakás minden pontját, a konyhától a fürdõszobáig. Természetesen õt is minden jobban érdekli, mint a saját játékai. Ahol tud, megkapaszkodik és feláll, egyszer már a WC-t is fel akarta hajtani Kép Nyitogatja a konyhaszekrényeket, már csináltam neki egy olyan polcot, ahol kedvére pakolhat. Most a kedvenc elfolglaltsága, hogy egy nagyobb tálba belepakol sok apróságot, aztán kiönti, és kezdi elõrõl. Egész sokáig elvan vele Kép
Vicces lenne, ha esetleg az ikrek is annyival hamarabb jönnének, és õk is júliusiak lennének. (én is az vagyok...)

Szerintem Zsófinak is jön egy foga, mert nagyon nyûgös egy pár napja, az orra is folyik, és az evéssel is gondok vannak, pedig eddig nagyon jól evett. Most meg eszik egy pár falatot, és elkezd sírni, aztán fél óra múlva látom, hogy éhes, megint eszik, megint sír, stb. Elég fárasztó...Kép

Na megnézem az albumokat, milyenek lettek! Kép

Zizi
debyand

Na végre, hogy bejött ez az oldal. Valamiért egésznap nem tudtam behozni ezt az oldalt. Nektek sikerült?

Éva
p.éva

Zizi

Sajnos ennyi pénzem nincsen erre, nem tudtam, hogy ez ilyen drága dolog. Az áráról nem írtak, csak arról, hogy jó az ekcámára. Ennyiért sajnos nem tudom megvenni, pedig nagyon jó lett volna. Azért köszi.
Nem lehet könnyû terhesen picivel, nekem két éves volt a kislányom, amikor az ikrek születtek és még akkor is nehéz volt vele, mindig üvõltött, amikor szoptattam és még máig is nagyon féltékeny. Nem lesz könnyû dolgod négy gyerekkel.
Ádámnak több,mint egy hete nem tud kibújni alul az egyik foga, már megõrülök tõle, anyit visít szegénykém, egy darabig kentem neki dentinox-al, de szerintem nem sokat segített. És lehet, hogy a füle is fáj megint, mert állandóan odakap. MÁr elegem van , hogy szegénykéim állandóan a fülükkel betegek, mindig középfülgyulladásuk van.
Szorítok, hogy kihúzd augusztusig!

Megyek,mert nagyon nyûgösek a fiúk.

Ma voltam az elektroworldben, de semmi jó nem volt. De végre a tömeg már elment.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Tegnap volt az elsõ külön tartott nap! Elvittem a Nándust a Margit szigeti vadasparkba. Nagyon szépen megcsinálták, ajánlom mindenkinek. Tegnap ingyenes is volt, de azt nem tudom meddíg. Nándusnak nagyon tetszettek az állatok, bár mikor az egyik pónilovacska rászusszant kicsit megijedt. Amúgy egész nap alíg beszélt. Elég ledöbbentõ volt. Mondjuk életében nem látott annyi villamost meg buszt meg ilyesmiket. Mint aki a ki a marsról jött úgy bámészkodott, mert utána elmentünk a körútra aztán meg a mekibe ettünk. Na mindegy azért folytatom amit elkezdtem és még egy párszor elismétlem ezt a külön programosdit csak nem túl sûrûn. A furcsa az volt, hogy így is rengetegen megbámultak minket. Állítólag a Levike is mintagyerek volt tegnap.

Ambrosia!
Csatlakozzál hozzánk! Örülünk neki!
Igazad van abban, hogy ez a legszebb kor, de tulajdonképpen minden kor éppen a legszebb egy gyerek növekedésében. Mindíg tud valami újat produkálni amitõl okosabb lest és akkor az lesz a legszebb kor. Kép Az én fiaim januárban voltak két évesek és azt mondom, hogy ez a legszebb kor. Kép De 15 hónaposan is azt mondtam amikor már szaladgáltak. Most meg már folyamatosan beszélnek és megtárgyalják a világ nagy dolgait. Néha félelmetes miket mondanak. Kép Azt sem tudom honnan szedik.
Az evés miatt meg ne aggódj ha azért gyarapszik én is azt mondom! Nálunk most a Levi már 30 dkg-al kisebb súlyú mint a Nándus, de mégis õ néz ki gömybölyûbbnek. Szerencsére azért az evéssel nincsenek gondok, bár néha ösztönöznöm kell õket valami finomsággal. Kép

Zsuzsi!
Szerintem word-bõl úgy tudod iderakni, hogy egyszerûen átollózod. Kijelölöd aztán ctrl C aztán beilleszted ctrl V. Ennyi. Csodálkoznék ha lehetne másképpen is.
Nagyon le vagyok most maradva itt olvasásilag a topicba mert megszállt az üzletelés remélem bejönnek. KépTudod az e-bay-en. Már egy csomó dologra rájöttem és licitáltam is már és most megnyertem egy vadi új babakocsit 101 euroért. És licitben vagyok még 2-3 használtban is és az olyan mint az enyém volt. Azok kb 40-50 euronál tartanak most és még van 1-2 nap. A baj csak az, hogy a hétvégén nem leszünk itthon és félek, hogy valaki rámlicitál. Na mindegy ha már 1 marad az is jó.
Éva!
Lázas még Ádika? Valószínûleg a foga nem? A kúp sem segít?
A párom volt már Kehidakustányba a cégel és azt mondta, hogy nagyon fejedelmi volt, csak az ára is. Hozott egy prospaktust és majd kiugrottak a szemeim. De hát a minõséget meg kell fizetni. Mi idén úgy néz ki europa túrára megyünk a párommal motorral. Idén lesz 10 éve augusztusban, hogy együtt vagyunk. Hát ez még gombócból is sok! (ahogy apukám mondta mikor az ellenõrzõmben maszolázta az egyeseket Kép) Úgyhogy ünneplünk!

Molnárka!
Jó, hogy elõkerültél! Bár azt hiszem így a jóidõ közeledtével egyre kevesebbet fogunk amúgy is beszélgetni, de remélem öszre megint helyreáll a rend! Kép
Azért bátrak vagytok, hogy bevállaljátok a tengert! Jövõre azért lehet, hogy mi is. Egyik barátunknak van egy kis lakókocsija majd azt elkunyizzuk. Kép

Gabi!
Köszi a felvilágosítást a kieggészítõ ügyében. Most nincs idõm vele foglalkozni, de ez még nincs lejátszva az tuti. Kép

Most már megpróbálok naprakész lenni a válaszokkal. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Kriszti!

Megnézetm a csajokat! Nagyon édesek! Jó, hogy külömböznek! Milyen géppel csináltátok a képeket. A nagyrésze annyira szé éles és a színek is marha jók! Nárkát típust is írj ha tudsz!!
Köszi.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Cili!

Nagyon jók a képek, nagyon édesek az ikrek!
Sajnálom, hogy nem jöttök a találkozóra! És Ercsibe se a nyáron?? Akkor már nagyobbak lesznek a babák!

Vikics!

Köszi, hogy leírtad, majd megprobálom!!
Hogy viselte Nándi a külön napot?? Élvezte?? Nem hiányolta Levit?? Levivel is mész majd?? Nem csoda, hogy megbámultak, mert külön is ugyanolyan édesek!Kép Lesz babakocsitok?? Drukkolok, hogy sikerüljön!Kép

Ambrosia!

Én is üdvözöllek!Kép Van fent valahol kép a gyerkõcökrõl??
Jöttök az ikertalálkozóra?

Zizi!

Valóban jó hónap a július, mi hárman születtünk 15-én ( mi + apánk), a nõvérünk meg 13-án! Anyám mondta, hogy nehezen is viselte velünk, amikor olyan nagy volt a hasa!
Gondolom nálatok is jó sok ajándékot kell venni ilyenkor!

Éva!

Sajnálom, hogy már megint beteg ÁdikaKép! Zolika jól van?? Ha Ádi sír este, nem kelti fel?? A kutyusok jól vannak? Hányan vannak még?

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok Mindenkinek!
Ezekkel a francos fórumokkal kivagyok a vízbõl, mindíg valami bajuk van. Némelyiket el sem tudom érni, mert összekevertem a jelszót.
Azt hiszem ez az oldal tetszik, mert itt az ikrek a fõszereplõk. Az evés...hjaj... Eszti olyan mint a ropi!
Szerintem még kilenc kiló sincs, sõt biztos. Egyedül az vígasztal, hogy az immunrendszere piszok jó mert nem nagyon kapja el senkitõl a takonykórt, pedig sajnos a vendégek nem mindig figyelmesek.Kép(

Zsuzsi: A képeket leszedtem a fotóalbumból, mert valaki rám ijesztett, hogy felhasználhatja bárki. Csak a chat-en van fent a profilomban, de ott is csak az Esztit sikerült beoperálni.

Vikics: Az Esztirõl véletlen sem tudom azt állítani, hogy gömbölydedKép) Azt hiszem inkább hosszában nyúlik, mert lehagyta a Kristófot.

P.Éva: Az enyémek jan. 15-én. Mi baj van az éjszakákkal? Nem alusszák végig? Igazad van mindíg az adott idõszak a legszebb. Elõre rettegek hogy egyszer vége lesz, mert megnõnek. Kit fogok dajkálni, kényeztetni??? Apát?... Õ már nagyfiú! Kép))
Ambrosia

Sziasztok!

Zizi!
Nekem vannak tippjeim babakocsi ügyben amivel még a buszra is felférnétek. Nekünk egy hauck twin 6-unk volt ami egymással szembefordítható ülései vannak tehát igen nagy korukban is jól el fog férni a lábuk. Testvérkocsi igaz, de nekem a manus kitörte a üléstartó pöcköt így fektetni is lehetett mindkettõt és ettõl nem szenvedett semmilyen csorbát a kocsi. Lehet, hogy valami tartót azért nem ártana rászerelni a biztonság kedvéért, de szerintem azt egy ügyes férfi vagy nõ pillanatok alatt megcsinálja. És a harmadik gyereknek meg most láttam a neten egy külön babakocsira szerelhetõ ülést. Ugyan nem tudom hogyan lehet rátenni de már láttam pár féle kocsin. Ja és ez a hauck twin 6 kocsi olyan, hogy le tudod szerelni az egyik ülést, így ha csak az egyiket kell valahová vinni olyan mint egy egyes kocsi.
Persze lehet, hogy ez csak elméletben mûködik. Utána kell járni. De szerintem a dupla kocsi is felfér a buszra, a villamosra már nem hiszem és a vonatra sem.
Megpróbálom ide tenni az a pótülést amit láttam:
image {szék}
image {szék2}
Zsuzsi!
Láttam olyan kossit is mint amit egyszer meséltél. Legalább is azt hiszem. Jó méreg drágán és 3 kerekû jogger volt.
Most nyeretem meg 101 euroért egy vadi új babakocsit és intézem, hogy ide kerüljön. Nagyon szép. Azt hiszem bizniszelni fogok vele, mert én továbbra sem tágítok a hauck twin-tõl.
Írtam az elõbb milyen volt a külön nap. Nem adom fel! Kép Szombatra terveztem, hogy viszem a Levit, de kaptam melót így keddre tolódik. Kíváncsi leszek mit szól majd hozzá, mert õ nehezebben tûri a közlekedési eszközöket. A Nándus nem cirkuszolt csak egy kicsit nyöszörgött aztán mutogattam neki a dunát meg az autókat és már nem is volt annyira fontos, hogy min utazik.

Ambrosia!
Ha a védõnõ és a doktornõ nem rosszalja a súlyát akkor nem lehet baj. Az én nagyon kedves védõnénim azt mondta, hogy egy gyerek sem halt még éhen úgy, hogy elõtte volt a kaja. Kép Lehet benne valami. Nálunk a Levi most dackorszakát éli (kicsit korai). Mindenre nemet mond, így sokszor az ebédre is. Olyan kor felajánlom az ebédjét a Nándusnak így rögtön kapósabb lesz a Levinél is. Ha ez sem jön be akkor elterelem a figyelmét és akkor észre sem veszi és mindent megeszik. Kép

KépKép
vikics

Valamit elcsesztem, megpróbálom megint.

Kép
Kép

KépKép
vikics

Szia Vikics!
Azt hiszem úgysem tudok változtatni rajta, tehát elfogadom.
Eszik amit és amennyit akar. A dokibácsi azt mondta, hogy makk egészséges, ha pici hát pici. Mondom, én sem vagyok nagy.Kép Sajnos nem jöttek be a cselek. Mi a véleményetek a Peritol szirupról mint étvágy gerjesztõrõl? A doki írta fel. De mégiscsak gyógyszer.
Twins

Vikics:
Bocs, ez a másik felhasználói nevem.

Ambrosia
Ambrosia

Vikics:
Megnéztem a babáid képét, gyönyörûek!!!
Ambrosia

Vikics:
Megnéztem a babáid képét, gyönyörûek!!!
Ambrosia

Ambrosia!

Köszi!!!
Én polyvitaplexel etetem õket és most egy ideig béres cseppel is. Elvileg mind a kettõ étvágy gerjesztõ. Már úgy két napja elég rendesen esznek, azt is mondhatnám, hogy falnak. Most vagy a levegõben van vagy a béres csepptõl mert azt kb 1 hete kapják. Az nem gyógyszer nyugodtan kipróbálhatod. Az egyik barátnõm 1 éves gyereknek adja immunrendszer erõsítés céljából, bár ahogy írtad szerencsére arra nincs nagy szükség. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics: Köszi a tippet, lehet hogy kipróbálom. Azt hiszem ezt a Peritolt elfelejtjük, mert a picilány megkergült tõle. Egyszerûen kishijján elaludt a földön. A dokibácsink kissé vaskalapos, a védõnõt felhívtam és azt mondta, hogy ezt még a Rákóczi szab.harc idején használták, mekkora sikerrel? Ki tudja, az a nemzedék már nem él.Kép Komolyra fordítva, tényleg megpróbálom a Béres cseppet, kárt nem okoz. Mégegyszer kösz a tippet!

Lányok, ha akartok gyönyört látni a csemetéiteken kívül akkor íme: [url=http://www.annegeddes.com/" TARGET="_top]http://www.annegeddes.com/[/url]
Ambrosia

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?