Sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok, de esténként már olyan fáradt vagyok, hogy fürdetés, altatás után csak aludni van kedvem. Fõleg ha a férjem nincs itthon este, és egyedül csinálom
Éva!
Én is megkérdeztem egy-két egészségügyis ismerõsömet, és õk is azt mondták, hogy jó ekcémára is. Van hozzá OXY spray is, ami azért kell, hogy a kezelés alatt ne száradjon ki a bõr még jobban, ezt lehet külön is venni, én csak Újpesten tudok ilyen boltot, de biztos van máshol is.
Az ára boltban 100 ezer forint körül van, én 75 ezerért eladnám, ha kellene, mert nekünk tényleg fölösleges a kettõ.
Apósom használta lábszárfekélyre, meg Andrisnak a fülgyulladását kezeltük vele, egyébként mindenféle sebre jó, a lényege az, hogy elõsegíti a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.
Köszönöm a gratulációkat, remélem minden oké lesz, és kihúzzuk még egyben legalább augusztusig.
Sajnos nekünk sincs autónk, két gyerekkel még elmászkálok mindenhová, néggyel már egy kicsit bonyolultabb lesz, fõleg, hogy ikerkocsival nem lehet buszra szállni...
Molnárka!
Miért nem volt jó a testvérfelálló? Én is azon gondolkozom, hogy Zsófi még csak 13 hónapos lesz, amikor az ikrek megszületnek, és neki is szüksége lenne még babakocsira...
Kriszti!
Tényleg nagyon jók a képek!
Marcsi!
Nálunk is mind a két gyerek júliusi, Zsófi is most fedezi fel a lakás minden pontját, a konyhától a fürdõszobáig. Természetesen õt is minden jobban érdekli, mint a saját játékai. Ahol tud, megkapaszkodik és feláll, egyszer már a WC-t is fel akarta hajtani
Nyitogatja a konyhaszekrényeket, már csináltam neki egy olyan polcot, ahol kedvére pakolhat. Most a kedvenc elfolglaltsága, hogy egy nagyobb tálba belepakol sok apróságot, aztán kiönti, és kezdi elõrõl. Egész sokáig elvan vele
Vicces lenne, ha esetleg az ikrek is annyival hamarabb jönnének, és õk is júliusiak lennének. (én is az vagyok...)
Szerintem Zsófinak is jön egy foga, mert nagyon nyûgös egy pár napja, az orra is folyik, és az evéssel is gondok vannak, pedig eddig nagyon jól evett. Most meg eszik egy pár falatot, és elkezd sírni, aztán fél óra múlva látom, hogy éhes, megint eszik, megint sír, stb. Elég fárasztó...
Na megnézem az albumokat, milyenek lettek!
Zizi