Sziasztok!
Hú, jó sokat termeltetek, alig győztem végigolvasni. Most ha nem haragszotok egyelőre reagálni nem nagyon tudok, de majd igyekszem.
Szóval a nyaralás nem sikerült túl jól, de azért többnyire jól éreztük magunkat.
Már az első autópálya fizetésnél átvertek bennünket, ezek után a férjem mindenhol bankkártyával fizetett, ahol lehetett.
A "szálloda" 3. emeletén kaptunk szobát, se hűtő, se a kádba dugó. Szerencsénkre Csongi már a szállás elfoglalása előtt összehaverkodott egy szintén 6 éves kisfiúval, aki a nagymamájával volt, így egy hétig sülve-főve együtt voltunk. A horvátok mosolyogni nem tudnak, úgy szólnak az emberhez, hogy legszívesebben kifordultunk volna egy-két helyről. Félpanzióval voltunk, a reggeli minden nap ugyanaz volt, a vacsora bőséges, de valahogy nem az én számíze szerint főztek. Ami szörnyű volt, hogy még egy vizeskancsót sem raktak ki az asztalra, 2 dl üdítő 5-600 Ft volt, ennyi volt az ásványvíz is, ugyanennyibe került fél liter sör is. A pénzünk kb. 70 %-át italra költöttük!
Gond volt a férjem útlevelével, kedden este beköltözött kb. 200 német tizenéves a szállásra és akkor "bulit" csaptak, hogy már az összes magyar az erkélyen volt és az anyjukat szidta. Másnap mindenki panaszkodott, így a következő két éjszaka már "türhető" volt. A parton nem volt egy darab büfé sem, csak étterem. Jó lett volna egy hot-dog, vagy hamburger, vagy szendvics, de nem tudtunk ilyet enni, maximum pizzát.
Én tiszta ideg voltam az első napokban, mert iszonyúan féltettem Csongit. Nem tud úszni, élővíznél még sosem volt, csak strandon, és a másik kisfiú nagyon eszetlen volt, vitte bele minden hülyesébe. Aztán ahogy láttam, hogy egyre biztonságosabban érzi magát a vízben, én is lenyugodtam és akkor kezdtem élvezni az egészet.
Ami pozitívum volt, hogy a part 2 percre volt a szállástól, jó időnk volt, és a víz isteni meleg és gyönyörű tiszta volt. Csongi ki se akart jönni belőle! Végül is összességében nem volt rossz, csak rengeteget bosszankondtunk ami azért rányomta a bélyegét az egészre!
Jó volt hazajönni, de amikor kiszálltunk a légkondis autóból azt hittem leég a légcsövem a melegtől. A lakásban 32 fok, szóval azért a tengerparton elviselhetőbb volt a meleg
Holnap nem jön valaki a ligeti strandra? Ma gondoltam, de már elment a kedvem, biztos rengetegen lesznek, azt meg nem szeretem.