Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!
De egyszerre írtunk! :lol:
szilbee

Nálunk is vannak olyan bogarak. Este már nem nyithatom mi az ablakot se... így éjjel ventillátorozunk. De az legalább elnyomja Ádám horkolását!! 8) :lol:
Viszont éjjel én is csapkodtam egy párat. Reggelre tele volt a szoba hullákkal. :x
szilbee

Tündi
A másik szolnoki topikban már kitárgyaltuk hogy elbogarasodtunk. Szinte mindenkinél van. :evil: :cry: :evil: A becsületes nevük : mezei futrinka csak azt nem tudom miért nem a mezőb futrinkáznak. :? :evil: :twisted:
Timinek nagyon tetszenek :P

Szilbee
Jók a képek :D Kedvet kaptam a pancsizáshoz. Azt hiszem ha felébredt indulunk a ligetbe :D

Mi szerencsére egész jól alszunk. Éjjel 1x ébredt.

Ma akkorát nevettem Timinek :lol: :lol:
Ha megyek pisilni akkor Ő temészetesen jön velem :oops:
Ma tépett egy kis wc papírt (mint mindíg) felhúzta a szoknyjáját és megtörölte a nuniját :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: amíg én pisiltem
haladunk :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

:lol: :lol: :lol: De aranyos lehetett! :lol:
szilbee

No megrendeltük a torát. Sajna nem formatorta lesz, mert csak nehéz krémes töltelékkel tudják csinálni és azt a család nem igen szereti. Így diótorta lesz a tetején egy kisvakond marcipánnal. Ja és a Maciból lesz!

Dorka!
Ha olvasod!! Akkor remélem el tudtok majd ti is jönni, ha Szabolcs is úgy akarja! :wink: A torta nagyon fincsinek ígérkezik!! :wink: 8) :lol:
szilbee

Jó reggelt csajszik és babák :)

Ki hogy aludt? Nincs vmi ötletetek,hogy hogyan tudnék aludni?Már 2 éjszaka alig aludtam,tiszta nyúzott vok :(

Petri,menteteke a ligetbe? Élvezte Timi a pancsit?

Mi tegnap kimentünk horgászni a Tiszára,ott a parton a fák alatt elviselhető volt a meleg :)

Szilbee, biztos nagyon szép és fincsi tortátok lesz :) Majd várjuk a képeket :)

Ma délután 5re megyünk a 4D-s uh-ra,már nagyon várjuk apával,hogy megnézzük a kis Luca babánkat :)

Kép

Kép
Kép
tundi24

itt is elújdonságolom!
csak kétszer ébredtünk az éjjszaka,szóval fitt és üde vagyok! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Katlina!
No, ez tök jó! :D 8) És hány órakkor kelt Robika az éjjel?
szilbee

Tundi
Persze Timi szeret pancsolni :D és én is :D
Végül is tegnap Túrkevére jutottunk el, ma megyünk a Tiszaligetbe.
Délutánra pedig jó mozizást nektek!

Katlina
Az már elviselhető :D
Timi ismét átauldta az éjszakát :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok!
Mi holnap megyünk a Ligetibe! Ha valaki arra jár és lát minket, rikkantson már ránk! Valamelyik gyerekmedence közelében verünk tábort. 8)
szilbee

Katlina az nagyon szupi:) Jó lenne ha én is tudnék ennyit aludni,de sajna nem megy :(

Petri,a mozizás meglesz,már be vagyok nagyon sózva :) remélem ti meg jót pancsiztok :)

Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Remélem este teszel fel képeket a piciről!! :)
szilbee

Helló mindenki!

Reggel csak olvastalak titeket, de most alszanak a gyerkőcök, így tudok egy kicsit írni is. Szilbee, olyan szép kismami vagy, és a pocaklakó is szépen gömbölyödik. na Levente meg kész nagyfiú. Jó erőben van.
Voltam ma a hathetes vizsgálaton, ok minden, azt mondta Zoboki dokibá, hogy nem valószínű, hogy valaha is lesz valami nőgyogyi bajom. Hurrá!Nagyon hamar végezem, bocsi végeztünk, mert petike is jött velem. Nagyon tetszett a dokinak Petike, azt mondta, igazi tökéletes babuci. Nekem meg persze hízott a májam.

8) Ja, de égő volt, ahogy kászálódok le a vizsgáló asztalról, és még a doki is segített, belekapaszkodtam a lábtartóba, ami persze a kezemben maradt. Kérdeztem is, hogy ami a kezemben marad azt vihetem is? :oops: 8)
Beszéltünk még egy pár mondatot, doki leült az ágyra én egy széket céloztam meg, kicsit megigazítottam, hát a háttámlájából kisesett egy szög....meg is jegyeztem, én már semmihez nem érek hozzá....hú de ciki.

Olyan édi peti, szeret a hasamon feküdni. Én is szunytam egy kicsit petivel a hasamon, de már letettem, mert hát fekve nem lehet gépezni.

Amúgy tegnap tiszta depis voltam, még bőgtem is, de szerintem ez a hormonok miatt van, vagy mi, gondolom most áll helyre a szervezetem hormonháztartása. Olyan rossz belegondolni, hogy én már nem leszek kismami soha többé, és ez nagyon elszomorít, biztosan én vagyok rosszul öszerakva, hiszen van három szép és egészséges gyermekem, de akkor is, ezt valahogy valami veszteségképpem élem meg most.....hüpp, hüpp, már bőgök is. De nem sírok, kemény vagyok, mondaná Imike. Na én biztosan gyogyós vagyok.

Na megyek, még visszanézek :cry:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi!
Én Levente születése után nagyon sokáig depis voltam. Most sem hiszem, hogy másként lenne... Nekem is hiányzott a pocim... nagyon... :? Nehéz ez az "elválás", de mekkora öröm lehet látni a két fiút meg a nagylányodat együtt játszani, gyönyörködni bennük! Mikor bőgős hangulatom volt, akkor anyukám tanácsát követve, mindig összebújtam Leventével, hallgattunk valami kellemes zenét és jól kibőgtem magam. :oops:
szilbee

Hát Ildi!
Nekem is nagyon hiányzik a pocak és az egész minden!
Mostanában gondolkoztamrajta milyen szép volt ez a kilenc hónap és hogy elrepült,és hogy hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21:15körül aludt el,és 1:45-kor ébredt,utána meg 4:30,és 6:15,de az már jó volt mert úgyis keltem volna!
Remélem ilyen lesz a mai is,szegénykémegésznap nyűglődött,pedig már csak pelusban nyomjuk!

Kép

Kép
katlina

Én ugye írtam valamelyik topicba hogy nekem csak hullám frontjaim vannak amikor tökre rosszul voltam vagyok, de olyan konkrét depressziom szerencsére nem volt lehet amiatt hogy nekem erre nem nagyon volt van időm mert ahogy suliba jártammindig emberek között voltam.
Hát de biztos nem egy jó dolog

amugy én is imádtam kismama lenni

Ildi örülök hogy minden oké volt és nem tudom olvastad e a másik topicot de gyönyörű kisfiad van!!! Hát kár hogy a szemecskéjét nemláthattam de nagyon kis helyes srác lesz belöle ha fel nő az tuti
majd ha lesz időm írok privit

puszika és szép napot

Kép
kbernadett

Kép a kicsi Viviről!
Kép
szilbee

Szilbe itt is köszi!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Ma elég húzós napom volt, Antónia úgy döntött, hogy nem alszik ebéd után.
Sajnos mióta ez ameleg van azóta nagyon nehéz esténként elaltatni, rendszerint 22:00- kor alszik el, de a múltkor majdnem este 11-ig ébren volt.
Ezért nem jelentkeztem az elmúlt napokban.
Pedig a lakásban nincs hőség, mert este be szoktuk kapcsolni a klimát.
Katlinához hasonlóan én is várom a lehülést, remélem visszazökken minden arégi kerékvágásba.

Cleo! Elfogyott már a kukoricátok?
én is úgy megkivántam, ma főztem is délután néhányat.
Hogy telnek aminden napok a gyerekekkel? Strandoltok?

Szilbee! Levente megint rengeteget nött azt nézem ,hogy már lassan nagyobb lesz mint Antónia. Nagyon csini kismama vagy.
Utaztok-e valamerre a nagy szabi alatt?
Attila is nem sokára szabin lesz, már nagyon várom.

Vivi baba nagyon szép.

Tündi! Örülök, hogy jó lett a terheléses cukrod.
Akkor gondolom most már többször nem kell menned.

Szirén! Nagyon jók a fotók, a kislányod tényleg kész hölgy.
A Városmajor úton lakunk úgy kb. a közepén.
Most pontosan nem tudom, hogy hogy áll Anya a vizsgálatokkal, szerintem időpontra várhat, még nem volt.

Ildi! Szoritok a szopihoz, remélem a bogyók használnak. Tudod az en ismerősöm is a 3. gyerköcöt tudta a legtovább szoptatni/ 1.5 éves és még szopik/ pótlás mellett is.

Hát az új játszótérrel még barátkoznom kell, de tényleg nagyon szép.

Kézeljétek a mai Néplapban meg benne van Antónia, a" megyei tükör" rovatban. A cikk a fogyasztóvédők ellenőrzéseiről számol be, ami az ugrálóvárakat is érintette és mellékletként betették Anta fotóját.
A kép május elsején készült róla, észre sem vettem, hogy lefotózták.
Ez volt a mai meglepetésem.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Ildi örülök én is,hogy minden rendben van veled :)

Velünk is menden rendben van. A tegnapi 4d-s uh elég jól sikerült.csak a kisasszony nemigen volt hajlandó mutogatni magát,teljesen bebújt a méhlepénybe,ezért kép is csak 1 van ami jobban sikerült.
1400g már :) A néni is mondta,mint a doki is,hogy nem lesz kis baba ha igy fejlődik tovább. :) Egyébként nagyon kis formás csajszi,és tiszta apja, dagadt is a melle apának,hogy milyen édi és szép arcú lánya van :) Nagyon jó volt látni Lucát,eltelhetne már ez a 11 hét,de annyira lassúnak tűnik nekem.

Mongi, sajnálom,hogy Antónia nem tud aludni,nekem ez a 3ik éjszakám volt hogy alig aludtam vmit borzalmas komolyan.De pénteken megyünk anyósékhoz és majd ott kialszom magam a hűvös szobában :)
Cukroterhelésre majd 36 hetesen kell menni,de legalább nem hetente,meg 2 hetnete mert az borzalmas lenne.

Szilbee, aranyos a kis Vivike,szép nagy haja van és kis kerek pofija :)

Mindnekinek kellemes napot,jó hűsölést és strandolást :)

Kép

ilyenek vagyunk :)

Kép
Kép
tundi24

Betti ismerőse a kis Vivi! Én csak segítettem a képet feltenni.
Én csak a felső képet látom, de azt nagyon jól! :D 8) :lol:
Délutáni alvás után megyünk csobbanni! 7:30-ig bizti ott leszünk! 8)
Kép
szilbee

Hali.

Most tényleg 1-2 szóra. :wink:
Tegnap voltunk a Tiszaligeti strandon-nagyon jól érezték magukat,csak néha paráztam,hogy nehogy napszúrást kapjunk,de mindíg volt a lurkókon kalap+kentem őket ezerrel.

Szilvi.jó pancsizást nektek.

Tündi.örülök,hogy minden oké,ari a kis pofija a képen :)

Letti.meg is nézem mindjárt a képet a Néplapban!!!!!!!

Most házi fogságban vagyunk már a maradék napokban,mert Apa Pesten dolizik és elvitte a kocsit. :( :( .Pedig olyan mehetnékem van :twisted:

Léptem,puszi mindenkinek

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo
Hát nem futottunk össze tenap a strandon :cry: vagy nem ismertuk meg egymást :cry:

Tündi
Szép kis profilja van a kis szégyenlős Lucának! :D
Hidd el tényleg gyorsan el fog telni a 3. trimeszter! MAjd visszasírod még a pocakot. A legjobb helye mindíg odabent van.
Tudom most ezt nem hiszed de jövőnyáron már tuti Te is ezt írnád!

Nálunk a lakásban már 28-29 fok van :shock: Ma hajnalban felkeltem hogy jó nagy huzatot csináljak de rá kellett jönnöm semmi értelem. 26 fok volt 5 órakor is :shock: :shock: azt hittem hűvösebb van

VALI
El vagytok veszve!!!!
Dobj már egy füstjelet!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jaimee!!!!
Beszéltem Mosonyi feleségével és júli 28-tól nem rendelnek!!!

Úgy rémlik te 30-án akartál menni, azért szólok!
szilbee

Petri.

Mi mindíg csak kerülgetjük egymást :( :lol: -múltkor Abony mostmeg.... :) .Pedig tuti hogy kb egy időben voltunk..mi kb 9:30-16:45-ig,csak össze-vissza járkáltunk,váltogattuk a 3medencét :lol: -igaz a kacsaúsztatóban most keveset voltunk-mert ott dél körül tuti a napszúrás...

Letti.Megkukk Antóniát.Nagyon édi a képen...lassan sztár lesz a nőből :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Halihó, már egy kicsit elvieslhetőbb az idő!

Mongi, gondolom kilehetsz az alváshiánytól. Én már csak tudom....

Tündi, örülök, hogy rendben van veletek minden. Igaza van petrinek visszasírod még a pocakodat higgyél nekünk. Ebben a nagy melegben tudom elég szenvedés a terhesség. Imikét én is nyáron hordtam ki. de nézzük a dolgok jobbik oldalát, nem kell cipőt húzni, lenge ruhákat hordhatsz és nem fázol. Ancsikát télen hordtam ki, hát az utolsó időben már a csizmámat is a férjem adta rám, na és a cipőfűz.....

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi

Hol :?:

Én azt hiszem bekrepálok a melegtől. Mikor lesz már vége?????
Kiizzadom az agyamat is. NEm is írok többet mert kész vagyok.
Hiába nyitom ki az ablakot így este 10-kor még mindíg 32 fok van kint...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát nem is csodálom hogy nyűgös a gyerekem,már tegnap énis teljesen kivoltam,bevagyunk zárva már napok óta,nemmintha a lakásban hűvösebb lenne,ez már kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És éjjszaka sincs jó idő,én is huzatolni akartam egy kicsit de megsem mozdult a levegő,nembánnám már ha vége lenne!
Reggel az jutott eszembe hogy szegény újdonsült anyukák hogy szenvedhetnek a korházban most!
Egy kis nézegetni való! Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Nagyon kis hurkás lett Robika! :D Jó tejcsid lehet! 8) Micsoda pampuskái vannak! :lol
:
szilbee

Sziasztok!

Köszönjük szépen a kedves hozzászólásokat és tanácsokat:) Az biztos,hogy fog hiányozni a pocak,de már azért jó lenne rajta túl lenni,és a kezemben tartani a mi kis szerelmünket :)
Tegnap hazamentem abonyba,és a házban sokkal jobb idő volt,egyszerűen már nem bírtam tovább a lakásban.Ma meg anyósékhoz megyünk,vasárnap jövünk,legalább kialszom magam :)

Vizesedés ellen nincs vmi jó módszeretek?
Tanácsadáson almakúrát mondtak,de nem igen rajongok az almáért.

Szép napot mindenkinek,és strandoljatok jó sokat :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Anno nekem is azt mondták!
Én sem ugráltam érte de használ az bizti!
Én iazságszerint a sót vontam el magamtól,és voltak délelőttök hogy csak zöldséget ettem,és nekem ez bejött!
Valaki azt mondja kevesebb folyadékot igyál,na ezt ebben a melegben nem ajánlom!
Feküdj le és póckold fel a lábad,ha ülsz akkor se lógjon rajd fel egy másik székre,én igazándiból ezeket tudnám ajánlani!

Szilbee!
Hát igen dagadunk :D

Kép

Kép
katlina

Katlina, Petike is hurkásodik már. A reggeli nagydolog már teljesen sárga volt, gondolom azért, mert mindig cicn van. Na jó azért kap még tápit is, mert nem elég a tejcsim, de fejek is, ha érzem, hogy folyik. Reggel elmentünk a boltba, még nem volt olyan meleg, elaludt a babakocsiban, csak délben ébredt fel. Ebéd után, amíg Imike a kádban húsölt én eltologattam Petit ugyancsak a kocsiban, azóta alszik.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Én is szedem a bogyókat,tegnap keztem el,te mikor kezted el érezni hogy már több a tejed?????????????

Kép

Kép
katlina

Katlina, nekem szinte azonnal hat a bogyó. Szopi után még 40-60 ml-t is le tudok fejni. De nem mindig fejek.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Akkor nálam valami gond lehet! :shock:
Mert én még csak most veszem észre hogy mint ha több lenne de nem túl sokkal,szerintem én már reménytelen eset vagyok :(

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Én meg se éreztem anno a bogyesz hatását. Bizti alkati kérdés. Lehet azért nem érzed, mert egyébként is van tejed. A bogyesz meg talán annyira hirtelen nem durrantja be a cicit, hogy tejcsomó is legyen. Az annál kíméletesebb... mint a Fitolac vagy a Laktoherb. Dehogy vagy reménytelen eset. Ügyesen csinálsz mindent, külünben Robika nem lenne ilyen kis hurkás!!! :D 8)
szilbee

Sziasztok!

Katlina!
Sztem se izguljál, a melled nem marad mindig kemény, és az nem azt jelenti, hogy nincsen tejed!

Petri!
Ma nálunk is zenebona van! Gondolom, Ti is élvezitek!Így is lüktet a fejem, na de ez a valami...!

Most gyorsabban hűl a levegő, hátha már jobb éjszakánk lesz!

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJudit!

Te meg mit keresel itt? :lol: :P Hi,hi,hi.....

Katlina ne aggódj, jól csinálsz mindent. Nekem pl, Imikével egyáltalán nem használt a bogyó, Ancsikánál meg még nem volt ilyen szer, csak a laktoherb, de attól sem volt tejem. Úgy látszik, most érett meg a szervezetem arra, hogy tápláljam a kicsinyemet. Na meg szerintem az is számított, hogy Petike húzta ki a legtovább, és az sem utolsó, hogy kaptam oxitocin infúziót, és a szülés után még egy dózist, mert nem folyt le a fele sem. Szóval hálás lehetek Zoboki dokinak, hogy beadatta a plusz dózist.

Katlina, emlékszel még, amikor mi szenvedtünk attól, hogy már nagyon várjuk a pocaklakó érkezését? Hát most Tündi van ebben a cipőben.

Szilbee, neked hogyan változik az érzelmi élete? A pocaklakó hozott már változást benned? Szoktál borzongani a gondolattól, hogy kétgyermekes anyuka leszel hamarosan?
Én a mai napig beleborzongok, ha ránézek a gyerkőcökre.

Holnap grillparty lesz nálunk, megint. kajcsi bepácolva a hűtőben, reggel vargabélest csinálok. Vasárnap meg apósom szülinapját ünnepeljük a hobbijukon.

Kellemes hétvégét mindenkinek, lehetőleg víz közelében. Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hát igen Tündi tudjuk mit érzel!
Már én is anno számoltam a napokat,most meg hiányzik a pocak!

Kép

Kép
katlina

Katlina én csak annyit tudok mondani a tejcsire hogy ne idegeskedj mert az nem tesz jót igyál sokat meg egyél rendszeresen táplálót, és ne idegeskedj mert az nagyon nem tesz jót, nekem is volt olyan időszakom amikor ideges voltammert nem volt nyugodt Bettike és éreztem a tej mennyiségén is hogy csökkent aztán azóta próbálok mindig nyugodt leni és még most is cicizik bár most már én próbálom le szokatni róla mi viszonylag jól megy.

Tundi én mindig felpockoltam a lábam amikor csak időm volt!!! Mert a végén nekem is vizes volt a lábam :(

Katlina utólag is boldog hófordulót!

nah most megyünk pancsizni mert itt benn folyik rólam a víz

puszik és enyhébb napokat

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés!

Szerencsésen hazaértünk, nem vagyunk csokibarnák,mert fehér bőrűek lévén agyon kentem magunkat naptejjel. Háááát, volt már jobban sikerült nyaralásunk. Rengeteget idegeskedtünk, a horvát népség nem csípi valamiért a magyarokat. Végül is Csongi volt aki totálisan élvezte az egészet, karúszóval úszik. Kicsit hosszú a történet, és még sok dolgom van ma, de ígérem holnap részletesen beszámolok!

Évi és
Kép
csongianya

Ildi!
Most, hogy Ádám itthon van és Levente teljesen rácuppant az apjára ( néha féltékeny is vagyok már :twisted: ), sokkal többet tudok foglalkozni a pacilakóval. Kicsit trenírozom is magam, hogy milyen lesz, de nem csak a kellemes dolgokra, hanem a nehézségekre is próbálom magam felkészíteni.
Próbálom már most megosztani a figyelmemet, úgy hogy mégis azért mind a két gyerekkel foglalkozzak. Mivel a pici már nagyon sokat mozog, ez nem is olyan nehéz.
Az is olyan fura hogy a két gyerkőc már most teljesen össze van hangolva. pl.: A pocilakó szokta jelezni, ha Levente felélbredt a délutáni alvásból. Persze lehet hogy ez hülyeség, de ezt minden nap eljátszák. :shock:
Nekem mondjuk az is fura volt, hogy egy gyermekes anyuka leszek. Mindig úgy éreztem magam, mint egy leányanya, pláne hogy sokan nem hitték el, hogy az első várandóságom alatt 26 éves voltam. De Levente végett sok mindenben változtam... felnőttem... ami mondjuk nem mindig szerencsés dolog... de legalább racionálisan látom, hogy mi várhat rám és nem kergetek rózsaszín felhőcskéket.
Nekem az a legfurább, hogy a családomban legkisebb gyerekkénet leszek elsőként kétgyerekes anyuka. Valahogy mindig úgy képzeltem, hogy nekem lesz legutoljára gyerekem.
szilbee

Letti!
De jó Antónia új vonalzós képe! 8)
szilbee

Sziasztok!

Hú, jó sokat termeltetek, alig győztem végigolvasni. Most ha nem haragszotok egyelőre reagálni nem nagyon tudok, de majd igyekszem.

Szóval a nyaralás nem sikerült túl jól, de azért többnyire jól éreztük magunkat.
Már az első autópálya fizetésnél átvertek bennünket, ezek után a férjem mindenhol bankkártyával fizetett, ahol lehetett.
A "szálloda" 3. emeletén kaptunk szobát, se hűtő, se a kádba dugó. Szerencsénkre Csongi már a szállás elfoglalása előtt összehaverkodott egy szintén 6 éves kisfiúval, aki a nagymamájával volt, így egy hétig sülve-főve együtt voltunk. A horvátok mosolyogni nem tudnak, úgy szólnak az emberhez, hogy legszívesebben kifordultunk volna egy-két helyről. Félpanzióval voltunk, a reggeli minden nap ugyanaz volt, a vacsora bőséges, de valahogy nem az én számíze szerint főztek. Ami szörnyű volt, hogy még egy vizeskancsót sem raktak ki az asztalra, 2 dl üdítő 5-600 Ft volt, ennyi volt az ásványvíz is, ugyanennyibe került fél liter sör is. A pénzünk kb. 70 %-át italra költöttük!
Gond volt a férjem útlevelével, kedden este beköltözött kb. 200 német tizenéves a szállásra és akkor "bulit" csaptak, hogy már az összes magyar az erkélyen volt és az anyjukat szidta. Másnap mindenki panaszkodott, így a következő két éjszaka már "türhető" volt. A parton nem volt egy darab büfé sem, csak étterem. Jó lett volna egy hot-dog, vagy hamburger, vagy szendvics, de nem tudtunk ilyet enni, maximum pizzát.
Én tiszta ideg voltam az első napokban, mert iszonyúan féltettem Csongit. Nem tud úszni, élővíznél még sosem volt, csak strandon, és a másik kisfiú nagyon eszetlen volt, vitte bele minden hülyesébe. Aztán ahogy láttam, hogy egyre biztonságosabban érzi magát a vízben, én is lenyugodtam és akkor kezdtem élvezni az egészet.
Ami pozitívum volt, hogy a part 2 percre volt a szállástól, jó időnk volt, és a víz isteni meleg és gyönyörű tiszta volt. Csongi ki se akart jönni belőle! Végül is összességében nem volt rossz, csak rengeteget bosszankondtunk ami azért rányomta a bélyegét az egészre!

Jó volt hazajönni, de amikor kiszálltunk a légkondis autóból azt hittem leég a légcsövem a melegtől. A lakásban 32 fok, szóval azért a tengerparton elviselhetőbb volt a meleg :lol:

Holnap nem jön valaki a ligeti strandra? Ma gondoltam, de már elment a kedvem, biztos rengetegen lesznek, azt meg nem szeretem.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok

Évi.Üdv itthon.Sajnálom,hogy nem alakult minden felhőtlenül,de a lényeg,hogy összességében jó volt.Pedig én valahogy abban a hitben voltam,hogy a horvátok kicsit magyarbarátabbak..dehát meglátszik,hogy nem voltam még ott :wink: De akkor hová érdemes menni még ahol kicsit jobban bírnak bennünket?

Szilvi.ari amit írtál. :) Én is hiszem azt,hogy a pocaklakók sok mindent megéreznek és bizti van már most is valamiféle összhang a tesók között.
Szülinapi előkészületek?

Letti.Ari Antónia képe. :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

SOS segítségre lenne szükségem. A barátnőmnek rossz lett az AFP értéke, kb. 3,3. 4D-s ultrahangra szeretne menni, de még szerdáig, mert csütörtökön mennek nyaralni Olaszországba!
Ha valaki tud nevet, telefonszámot, azt nagyon megköszönném! Jó Pesten is, bárhová elmegy, csak csinálják meg neki!

Volt egyébként valakinek ilyen tapasztalata, hogy rossz lett az AFP?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Ildi!
Nem tetszett figyelmesen olvasni! Már a múltkor is írtam! Na, jó, megbocsátok, a három gyerek, gondolom sokat kivesz belőled!

Évi!
Azért biztos jó volt! Hasonlóak lehetünk, mert én is sokat parázok a gyerekek miatt. Néha belegondolok, hogy miért is? Hát itt tényleg pokol van, és vízközelben biztosan kellemesebb elviselni, meg ott a klíma is más.

Cleo!
Pozsonyba se menj! Méghogy magyar királyi város, meg ilyenek! Csuda hogy nem vertek meg, mikor magyarul megkérdeztem a trafikost, hogy beszéli a nyelvünket. Aztán már csak németül, és angolul próbálkoztunk! De gondolom a kérdésed költői volt, igaz? Csak felháborít, hogy ők (horvátok, szlovákok...)haragszanak ránk, holott Trianon... (Bocsi, történelem a kedvencem, főleg a XX.század)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi!
A szomszédasszonyomnak 4,5 MOM lett, és semmi probléma a kisgyerekkel. Már 8 éves, és szuperpasi. Szolnokon Balogh Artúrt, vagy Jakab Tamást próbálta? Telszámot sajna nem tudok, de itt biztosan tud valaki!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak egy gyors kukkra jöttem jelentem még megvagyunk :) Ha ma lesz egy szusszanás időm elmesélem mi újság nálunk.

Évi!
Dr.Jakab Tamás telószáma:06/209126365 ő csinál 4/D ultrahangot.
Kép

KépKép
diÁcska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?