Új privát üzeneted érkezett!

Fioona, köszi a tippeket :D Közben olvasgattam, a Zita West könyvben egy egész fejezet ezzel foglalkozik, ott is sok tippet kaptam.

Nándorka, köszi a kedves szavakat, jól esik, tényleg, hogy 2 gyerekes anyukaként is így át tudod érezni a dolgaimat. Köszönöm még egyszer!
vickybabe

Ja és Jó utat Nektek, jövő héten talán már elviselhetőbb lesz az idő! Ha tehetitek, menjetek vízpartra, még ha nem is fürdesz, ott azért kellemesebb 8) 8)

Megbeszéltük tegnap, hogy előre nézünk és minden lehetséges utat végig fogunk járni! Akár párhuzamosan, többet is. Csak már haladnánk! Persze nem pont így terveztem a gyerekvállalást, de ha ez van, akkor ez van.

Marietta, Nálatok mi újság???? Nagyon régen voltál már!
vickybabe

Sziasztok Lánykák!

elnézést, hogy csak egy-két kép erejéig néztem be, de Kiscsákó elég nyűgös. Újabban fel kel hajnalban, megszoptatom, aztán nagyolat mosolyogva hancúrozik, mintha kávét ivott volna (pedig én sem iszom :wink: ). Apa nem engedi, hogy betakarjam, pedig tudom, hogy szüksége van egy kis pelusra legalább, ha már egyszál pelusban alszunk. No de mától lebírkózom Apát, és nem érdekel (persze Ő is a kis paplankájával alszik... :evil: ). Szóval mérges vagyok, de ma estétől nem engedek, mert ezért ébred fel a Manó.

Pinkiné, ezek jó jelek, kíváncsi vagyok, hétfőig eltart -e. Mikor csinálsz tesztet?

Vicky, szerintem is jó, jobb, hogy találtak valamit, mert ez orvosolható!!!!!!!!!!!!! :)

Olyan édesek a Picik!!! Hát Anygalkrisz, nem semmi haja van a Csajszinak, jókat röhögtem rajta :lol: A nyelvét pedig leharapnám, olyan édi.

Olika és Lilla is tündibündik!!!
Atti naggyon pasis!!!
Én is elsírtam magam azon az idézeten, Arwen. pedig már olvastam. Ne izgulj, én is mindenen pityergek. A legszebb, hogy altatásnál a József Attila Altatóját szoktam Neki mondani, meg Zelk Zoltán, Este jó versét, és a végén mindig könnyezem, mert olyan szép:

Főleg ezeken: "A távolságot, mint üveggolyót megkapod, óriás
leszel, csak hunyd le kis szemed, aludj el szépen kis Balázs."

Zelk Zoltán
Este jó, este jó

Este jó, este jó
este mégis jó.
Apa mosdik, anya foz,
együtt lenni jó.

Ég a tuz, a fazék
víznótát fütyül
bogárkarika forog
a lámpa körül.

A táncuk karikás,
mint a koszorú,
meg is ha ehy kis bogár:
mégse szomorú.

Lassu tánc, lassu tánc
táncol a plafon,
el is érem már talán,
olyan alacsony.

De az ágy, meg a szék
messzire szalad,
mint a füst, elszállnak a
fekete falak.

Nem félek, de azért
sírni akarok,
szállok én is mint a füst,
mert könnyű vagyok...

Ki emel, ki emel
ringat emgemet?
kinyitnám még a szemem,
de már nem lehet....

Elolvadt a világ,
de a közepén
anya ül és ott ülök
az ölében én.

Még a Bóbiát szoktam Neki énekelni. Egyből elalszik ezeken.
Tud valaki olyan oldalt, ahol ilyen jó kis mondókák vannak, versek, altatók?

No megyek pihizni.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

No ez lesz a következő, amit megtanulok:

Beney Zsuzsa: Anya dúdolja

Azt kérdezed tőlem
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jön az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget-
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap illatát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret-
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget-
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.

KépKép
KépKép
ragota

na találtam a babfalván egy párat, jól kibőgtem magam:

Nadányi Zoltán: Anyu

Tudok egy varázsszót,
ha én azt kimondom,
egyszerre elmúlik
minden bajom, gondom.
Ha kávé keserű,
ha mártás savanyú,
csak egy szót kiáltok,
csak annyit, hogy: anyu!
Mindjárt porcukor hull
kávéba, mártásba,
csak egy szóba került,
csak egy kiáltásba.
Keserűből édes,
rosszból csuda jó lesz,
sírásból mosolygás,
olyan csuda-szó ez.
"Anyu, anyu! Anyu!"
hangzik este-reggel,
jaj de sok baj is van
ilyen kis gyerekkel.
"Anyu! Anyu! Anyu!"
most is kiabálom.
Most semmi baj nincsen,
mégis meg nem állom.
Csak látni akarlak,
anyu, fényes csillag;
látni, ahogy jössz, jössz,
mindig jössz, ha hívlak.
Látni sietséged,
angyal szelídséged,
odabújni hozzád,
megölelni téged.

KépKép
KépKép
ragota

Köszi, Ragota, én is... :cry: :D

Arwen, nem is írtam, h sajnálom a mellgyulladást, és nagyon ügyes vagy, h így úrrá lettél rajta!

Kép

Kép
nán-dorka

Csak olvasni akartam, de nem állom meg:

Homeos gyógyszerek 2 hós oltáshoz:

http://home.tvnet.hu/~a3807/oltas.htm

Mesés oldalak:

http://egyszervolt.hu/ret/fomenu/index.html

http://gedeon.fw.hu/

http://www.ok.hu/linktar/001/002/index.html

http://meseorszag.extra.hu/meseorszag.html

http://www.partedli.hu/linkek.htm

http://gribedli.hu/

Kifestős oldalak vannak még, ha érdekel valakit.

Nán-Dorka jó utat. Nálunk most a hőség miatt jöttek elő megint a patik. :( De ezek legalább nem olyan vörösek. :roll: Nem ártana már valami szelidebb idő!
A virágot köszönjük! :wink:

Ágota te is megrígattál! :cry: És mennyit kerestem Zelk Zoltán versét!!!!! De még könyvben se találtam. :shock: Köszönöm!!!!!! :mrgreen:

A kakis képet, hogy jutott eszetekbe fotózni? :mrgreen: Nálunk ilyenkor apa-pánik indul. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
A törcsiből itélve tapasztaltak lehettek! :lol: :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Na kellett nekem beneznem.... :wink:

Ragota,
uuuuuuuuuuuuuugy bogtem,hoyg hihetetlen....

Annyira jok a kepek!!!!

Nikonak is sok boldog szulinapot kivanok igy megkesve is!!!!!!!!!Kivanom,hoyg minden almod valosagga valjon!!!!!!!!

Nandorka,jo utat,es erezzetek jol magatokat!

nemsokara jonnek Anyumek,megprobalunk takaritani,kivancsi leszek,hoyg sikerul porszivozni,mamrint mit szol hozza a fiatalur..
Most alszik,meg elotte is jot aludt,csak eppen hajnal f5kor felkelt es nem akart aludni f10ig...en bezzeg....szoval elszorakoztattuk egymast... :roll:

Vicky,
szerintem is jo valahol,hoyg tudjatok az okot es igy konnyebb haladni,keresni a lehetosegeket.Mi nagyon drukkolunk,es tuti eredmenyes lesz a kitartasotok!!!

Pinkine,
de jo Nektek Balcsiiiiiiiiiiiiii,raadasul Lelle a szivem csucske,mert gyerekkoromban minden nyaron ott nyaraltunk ugy 16 eves koromig....
DRukkolok,hoyg ez a barnazas elmuljon...es ne jojjon meg rendesen..

Marietta hol van?Meri?

Remelem Vivi jobban van,sokat gondolok rajuk!

Jaj annyi mindent akartam megint,de mire idejutok.....

Alig varom mar,hoyg kicsit huvosebb legyen..ez embertelen....es raadasul setalni sem tudunk menni....pedig mar babakocsiznek...de talan jovo heten nem lesz 1000fok.....nem lehet megmaradni a lakasban,csaka ventillator elott,de ha a kezemben a baba,akkor ugye nem lehet odaallni...uyhogy szopinal kellemesen osszeizzadunk.....

Akarok rendelni horodozokendot,jut eszembe...
Ti mit is mondtatok,melyik jo?Nektek milyen van?Es a babot mikortol lehet beletenni?Vagy mar mostantol?

Nagyim holnap hazajohet a korhazbol :lol:

Ocsem pedig ma este erkezik meg Olaszorszagbol,meg nem is latta az Unokaoccset :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok. :)

Én is megvagyok, bár már nagyon döglődök a meleg miatt. Nem bííírrrrooom.
Ömlik a víz rólam, olyan a lábam, mint Shrekké. A lakásban lent 31, fent 35 fok van. Ha megy a klíma fulladok ( ugye a megfázás) ha nem meg nem bírok megmaradni. Szval ááááááááááááá. :evil: :evil: :evil:

De holnap lemegyünk Balcsira, remélem ott jobban bírom a gyűrödést. Ma repülőnapra szerettünk volna, de ilyen melegbe sehova....

Minden baba gyönyörű. :)

Pinkiné: drukkkk
Nándorka:jó pihenést. :)

No megyek , nem bírom ezt a mai napot ( sem. ) :x
Vendég

Hajni, illene a melegnek alábbhagyni, már csak a Te kedvedért is!!! és a klíma sem segít, a fenébe is!

Köszi.
Direkt jó volt, h írtad, h jó pihenést, új megvilágításba helyezted a dolgot. Komolyan. Én egy kihívásnak veszem az utazást, úgy látszik, hajlamos vagyok túlszorongani dolgokat. Csak nem tudom, h kéne, h nem. Néha ha rábízom a gyerek(ek)et másra (családtagra, akik mind imádják), lelkiismfurdim van, h nem én foglalkozom vele + a másikat terheli. Mintha egyedül kéne felnevelnem a kölyköket. Röhej, nem?
(Bocs, most jön ki a kevés alvás hatása.)

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota, köszönöm a biztatást! Jók a versikék, már alig várom, hogy én is ilyeneket tanulhassak :) :)

Arwen, jó takarítást és öcsizést! És továbbra is várjuk a szüléstörténetet!

Én is próbálom persze így felfogni a dolgot, biztosan könnyebb lesz így, hogy végre nem a sötétben tapogatózunk, hanem tudjuk, merre induljunk. Csak még barátkoznom kell ezeknek a gondolatával, mert pl. egyáltalán nem egy nőgyógyásznál képzeltem el a teherbe esést. De sajnos az élet az nem kívánságműsor...szóval most egy kicsit nehéz, de előre nézek és már alig várom, hogy történjen végre valami NAGYON JÓ dolog velünk.
vickybabe

Arwen az legjobbak a bio pamutok. Vékonyabbak, mint Nandu, ami szintén pamut, de nem bio.
Én Nandut legolcsóbban a www.rmed.hu oldalon találtam.
Magyarországon, 1 helyen lehet rendelni biopamutot. Ez a Lana kendő, itt: http://www.hordozokendo.hu/

Valami csoda folytán az én kendőmnél kibukott, hogy pár éve lehetett Magyarországon venni Didymos kendőt. Ez is pamut, és állítom isteni! Jobb mint a Nandu!
Nos egyik csaj utána nézet van e még. Ide másolom mit írt:

jártam Kikában ma.
jelentem a hír igaz, kapható didymos kendő a bébiosztályon
összesen 3
2 a Róbert Károly körúton
egy 6os méretű Till 26490Ft-ért
és egy 7es Indio kék/fehér 28990Ft-ért

a 3. pedig egy 420m hosszú Olaf a Budaörsi áruházban

a többiben nem érdemes keresni és nem is lesz több itt sem, mert senki nem veszi.

jó ütött-kopottak voltak a dobozok, gondolom már évek óta, várják a vevőt. Nem is nagyon lehetett rájuk találni, de az eladónő tudott róla.

Én ezt ajánlom. Itt a hivatalos oldala.
http://www.didymos.de/cgi-bin/didy.pl?nachvorn.htm
Itt kötésmódot is találsz, illetve azt is milyen méret a neked való. Nekem 5-ös 4,20 méteres "Olaf" van. a táblázat szerint bizonyos kötésekre nem elég, de mégis megtudom kötni. :shock: Ilyet lehet venni a Budaörsi Kikába.
Egy kép kedvcsinálónak: :mrgreen:

Kép

Újszülöttek is hordozhatók, csak nem minden kötésfajtával. Viszont Angolul is olvashatod a hivatalos oldalt, ott eről is találsz infot. :lol:
No megyek dinnyét enni! Szerencsére Olinak nem fáj a pocija tőle.

Ja, Lanát is sokan dícsérek, csak arról nincs saját tapasztalatom.
De Indianyó nagy Guru kendő ügyben, őt is faggasd. Többet tud segíteni mint én, és valamilyen kendőt nála is vehetsz, csak nem tudom milyet. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hát nem semmi volt visszaolvasni annyit írtatok!!! Rég nem jártam erre velünk pörögnek az események utazgatunk stb........
Sokmindent szeretnék írni Nektek de bocsi ha közben elfelejtem és lesz aki kimarad!!!!!

Először is!!

Arwen, Esztora!

UTÓLAG IS (ÉS EZÉRT ELNÉZÉST) NAGYON GRATULÁLOK A CSEMETÉITEKHEZ!!!!!!!!!!! sOK ÖRÖMÖT EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!

Ragota,Nikóska!

Nektek is utólag Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!

Kedves anyukák!!

egyszerűen csodálatosak a csemetéitek: Nem győzöm csodálkozni bennük. Mindegyik gyermek külön külön egy kis angyalka. Méltán lehettek büszkék rájuk!!!

Rólunk!
Forog a kerék velünk rendesen.
Szélsebesen haladunk az inszemináció felé. Túlvagyunk a 2-ik vizsgálaton is a páromnak. Múlt hét szerdán volt az andrólógiai vizsgálata ahol uhták őt meg kézzel megvizsgálták és a kiskatonákat is nézték. Minden rendbe vele külsőleg de kiderült hogy jó a menyiség és ami van anyag az is nagyon jó csak a normál értéknek az 1/3-a!!!!!!!!!!! :shock: Tehát kevesen vannak. Elvileg ezzel lehet menni inszemre csak több lesz a meló a klinikai dolgozóknak. Csütörtökön pedig ezzel a szakorvosi véleménnyel kellett menni a klinikára ondóvizsgálatra. Ennek az eredménye jövő héten lesz meg. Aztán jönnek az én vizsgálataim. Úgy számolom ha minden oké akkor aug vége szept elején meglesz az inszem. Jó érzés hogy haladunk bár már tarthatnánk elöbbre az időben. Nem keseredtünk el egy kicsit se azért hogy nem minden oké nála mert a férfiaknak nagyon könnyen tudnak segíteni. Gyógyszerrel feltúrbózzák aztán kész!! Azért tegnap volt egy pillanat hogy kiborult a párom és ilyenek mondott hogy Ő milyen egy f@sz mert neki még a spermája se jó. Na aztán gyorsan leállítottam őt. Megmondtam neki hogy elhiszem hogy kellmetlen az amit csinálnia kell de ő legalább egyedül van egy szobában még bennem vagy 5-en túrkálnak. És ha szeretné ezt a gyereket akkor nekünk ezt végig kell csinálni és hamarosan meglesz az ereménye!!!!!!!!

Úgyhogy Vicky fel a fejjel!!!!! Könnyen segítenek a párodon. Örülj hogy nálad minden rendben mert egy nőnél sokkal bonyolultabb a dolgokat kezelni!!!!! És hát teljesen megértem az érzésediet és se nőgyógyásznál teveztem a teherbe esést de mostmár annak is örülnék/és örülni fogok ha így sikerül!!!!!! Úgyhogy kitartás!!!!!!!!! Szorítok nagyon!!!!!

Pinkiné!!!

Nagyon drukkolok neked hogy baba legyen a dologban. Nekem is volt ilyen de sajnos nem ezért. Mielött megjöttt elötte egy hétig össsze vissza barnáztam és hát kiderült hogy azért nem bírt megjönni mert cisztám volt. De ez nem azt jelenti hogy neked is az van. De sajnos a closti képes ilyen csodákra!!! Tapasztalat mert több hónapig szedtem.

Arwen, Vicky!!
Köszönöm a hiányolást és hogy gondoltatok rám!!!!!

egyébként hétvégenként pattanunk az autóba és megyünk össze vissza ilyen hosszú hétvégékre. Múlt héten is 772km-ert mentünk!! :shock:
Ja Vicky,nekünk is egy csuda jó kis yarisunk van amit nagyon nagyon imádunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

További szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!!!
csipcsab

ja én is tudok ám gyermekes képet mutatni!!!!!!!

Kép az én drága keresztfiammal
csipcsab

Marietta, örülök, h. végre hallunk Rólatok!!!!!!! :lol: Annak meg főleg, h. haladtok előre!!!

Köszönöm a drukkokat! Én is nagyon drukkolok ám Nektek, azért is hiányoltalak már, mert nagyon érdekelt, hogy álltok! :)

Aranyos a kerifiad! :lol: milyen nagy fiú!!!!

Hú jó sok vizsgálaton voltatok, most kicsit meg is ijesztettél, h. ránk is ez vár majd :shock: :shock:

Nektek milyen vizsgálatok vannak még hátra?

A párod érzései érthetőek, az én páromat is nagyon frusztrálja a dolog, csak persze nem nagyon beszél róla.
Azért nálam is csak nyugtával dicsérem a napot, a hormon eredményeimről még semmit nem tudok, aug. elején derül ki. Nagyon remélem, h. mindent rendben találnak. :roll: :roll:

Amúgy meg tök jó, hogy Nálatok is Yaris a nyerő!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem, az is közös lesz bennünk, hogy 2 hónapon belül babásak leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :wink:
vickybabe

Vicky!

Annyira jólesik hogy ennyire örülsz annak hogy végre jöttem!!!!!!!!! :D :D :D Nagyon ari vagy!!!!!

Hát igen tényleg nagy srác a kerifiam. Már 8 éves most megy 2-ba. Olyan szövege van hogy hanyatt dobod magad Tőle. :lol: :lol:
Ő a nővérem gyermeke és hát ők is 2 évet vártak rá aztán jött is orvosi segítséggel.

Hát igen elég sok vizsgálat van és ez még csak a páromé. Nekem is hormonvizsgálatok lesznek még aztán annak függvényében jön a stimuzás! Gyógyszer szuri hogy legyen vagy 2-3 szép érett tüsződ. Uhval követik és mikor megfelelő méretű/ek akkor tüszőrepi és rá 2 napra inszem. A párod leadja az inszem elött 2 órával a cuccot szétcentrizik hogy csak a legjobbakat kapd vissza és akkor jön a beavatkozás. Pár perces csak katéteren kersztűl juttatják fel őket és aztán még a klinikán kb pihizel 30percet. Röviden ennyi.

Hát igen az én párom is úgy adta elő hogy milyen lazán veszi a dolgot de amikor egy kicsit feszültebb volt akkor csak kijött belőle hogy bizony zavarja őt a dolog. Aztán leállítottam őt azzal hogy mikor én voltam kiborulva a bébi miatt hogy milyen selejtes vagyok akkor ő is azt mondta nekem hogy ezért nem kell így éreznem úgyhogy ő se érezzen így. Hát ez hatott. Kérdés meddig???!!! :roll:

Igen imádjuk a kis Yarisunkat. Soha nem hagyott még bajban minket. Pedig már gyűrjük egy ideje. Nekünk már 5 éves. Nagyon sokat használjuk. A párom nagy álma A Toyota Corolla Verso.
Nem mondom hogy nekem nem tetszik de én bizony nem adnék egy kocsiért 5-6 millót! Ja most mondja a párom hogy kérdezzem meg Tőled hogy milyen motorral van a kicsi kocsid??? Ezt most nagyon fontos hogy tudja. :lol: :lol:
Képzeld tegnap is mikor voltunk vásárolni akkor egy idős házaspár vmilyen toyotával volt és egyből ment megkérdezni hogy mennyi az átlagfogyasztásuk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez neki nagyon fontos ezt is szereti nagyon a Yarisunkba hogy nagyon jó a fogyasztása.
csipcsab

Ja abban pedig benne vagyok hogy 2 hónapon belül együtt legyünk babásak!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán csinálunk egy pocakos meg egy Yaris találkozót!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

A párodnak üzenem, hogy 1.3-as SOL :lol:

A Verso nekünk is tetszik! Mire megtöltjük gyerekkel (elfér 5 is benne), addigra a Verso is meglesz :wink: :wink:

A taliban benne vagyok persze pocakosan hamarosan :wink:
vickybabe

Köszike a gyors választ!
Mostmár biztosan nyugodtan fog aludni!!!! :lol:
Azt mondja hogy akkor olyan mint a milyenk csak a Tiéd egy picivel nagyobb motorral van.
Hát igen bőven elfér benne egy jópár gyermek.
De én egyenlőre eggyel is megelégszem!!!
csipcsab

Sziasztok!

Na, hát barnácska megint itt van. Minimális mennyiségben. Baromira nem akar elindulni. Még a Balcsiban is tudtam fürdeni!!! :):):):) :lol:

Hát, lehet, hogy kedden reggel csinálok egy tetszet, ha addig nem indul el. Aztán felhívom a doki bácsit. Ciszta nem hiszem hogy lenne, mert nem fáj egyáltalán semmim. Már pedig akkor eléggé szokott. Csak a mellbimbóim, azok viszont kellemetlenül. Majd meglátjuk, a vak is azt mondta :)

Marietta nagyon örülök, hogy ilyen roham tempóban haladtok :) Meg annak is, hogy párodban ennyire tudod tartani a lelket. Ők legalább olyan rosszul élik meg, mint mi. Már az én férjem is többször felajánlotta, hogy elmegy kiskatona vizsgálatra. Mert mi van ha...? :shock:
Mondtam neki, hogy szerintem először az én problémámat rakjuk rendbe, aztán ha akkor sem jön össze, akkor ígérem, mehet Ő is vizsgálatra :lol:

Ragota, ezek a versikék nagyon édesek és szívmelengetőek. Nekem sokszor a Koncz Zsuzsa: Mama kérlek meséld el nekem című száma jut az eszembe :) Az is olyan szép.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ezennel benevezünk mi is a kakiversenyre: :P :evil:

Kép
szerika

Bocsi, de nem tudok most mindenkinek írni, a gyerkőcöm egész nap igényel és bár nagyon jó dolog anyának lenni, de fárasztóóóóó :o

Adri: merre vagy? nagyon eltűntél... remélem nincs semmi gond. Gabi babával mi a helyzet, fáj még a hasa??? Gratula a 3 hónaphoz! Szerintem mostmár könnyebb lesz nektek!

Angyalkrisz: haláli a bömbis képetek!!! :D Milyen volt a keresztelő?
szerika

Pinkiné, drukkkkkkkkkkkk keddre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húúúúúú Szeri ez a zöld szín, nem semmi!!!!!!! :lol: :lol:

Boldog 2. hónapfordulót Nektek!
vickybabe

Lányok, valamit nem értek.

Látom a vérzésen hogy kicsit erősödik (mennyiségben) de még mindig nincs "vér" színe :shock: Sötétbarna. Ennyi.
Most már kezdek aggódni, hogy vajon mi lehet a baj? :? Mitől nem indul meg rendesen? Ráadásul nem is fáj semmim.
Holnap reggel fel is hívom a doktor bácsit. Valami tuti nem stimmel. :roll:

Szeri, ez aztán a mennyiség :) Csoda, hogy nem a háta közepéig :) :twisted:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Ne aggódj biztosan nincs semmi baj!!! Pláne nem komoly. Rendetlenkednek a hormonjaid!!!! Ennyi az egész!! Mikor nekem is cisztám volt (nem is 1* még szedtem a clostit) nekem se fájt semmim. Sőt úgy szívódodott fel hogy bizony azt se éreztem pedig mondta a doki ha erősödő fájdalmat érzek akkor egyből irány hozzá. Nekem ugyaenezek a tüneteim voltak. Ja és minden mensi közepétől iszonyúan fájtak a melleim a bimbóimról nem is bestélve. De mióta szedem a bromot azóta megoldódott ez a probléma is!!!!! És most ezzel nehogy azt hidd hogy beakarom neked beszélni hogy tuti cisztád van csak gondoltam leírom hogy nálam ez volt. Nagyon drukkolok hogy baba legyen a dologban!!!!!!! :wink:
csipcsab

Marietta, a bromo nem magas prolaktinre van? úgy nem szeretném, ha azzal is baj lenne :(

Holnap tuti felhívom a dokit, hogy mi ez az egész? Volt egy rózsaszínes valami a 24. napon utána semmi. Aztán a 27. napon jött egy kis barna, majd a 30.-ig semmi, amikor is újra elindult. Most meg már csak erősődik. Nekem még ilyen sosem volt és most már kezdek baromira zabos lenni. Nem igaz, hogy ez sem tud normálisan működni!! :evil: :evil: :evil:

Sosem lesz kis babám, mindig csak másik gyerekeit fogom imádni. Utálom, hogy ha egy problémát megoldunk, akkor tuti sz@rik valamit a kutya és jön más, amit kezelhetünk. Elegem van.

Ha gyerek nélkül élem le az életem, akkor nélküle. Elég volt. 10 hónapja csak szurkálnak, bögdösnek, ultrahangoznak, a nagy semmiért. Nem változik semmi. Egyik ciklus sem jobb a másiknál. :cry:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, fel a fejjel!!!!!!!!! Amíg nem jött meg rendesen, addig bármi lehet!!!!!!!!! A reményt meg soha nem szabad elveszíteni, próbálj meg előre nézni!!!! Igenis hogy lesz gyereketek, még nagyon fiatalok vagytok, hidd el, nem maradtatok még le semmiről!

Tudom, milyen nehéz neked, hiszen én is hónapról hónapra ezt élem át, már több mint egy éve. De hidd el, máshogy nem megy, mint hogy előre nézünk és mindig a következő lépésre koncentrálunk!!!! Amíg van következő lépés (és az mindig van), addig nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!

Én nagyon drukkolok Neked!!! És tessék menni élvezni a nyaralást!!!!!! 8)
vickybabe

Halihó Pinkiné!!!!!!

Fel a fejjel!!!!!!!!!!! Ne írj ám ilyeneket mert virtuálisan is elverlek ám!!!!!!!! :D
De igen a bromo magas prolactinra van. Napi egy szemet veszek be belőle mostmár 1 hónapja. Szerintem is jó lesz ha mész a dokidhoz és nézzen meg. Az a biztos!

És igenis Neked is És nekünk is lesz kisbabánk. Csak idő kérdése. Nekünk vmiért ezt az utat kell végigjárnunk érte. Lehet ez által válunk jobb szülőkké majd hogy ennyire megküzdünk értük. Lehet amikor már majd a gyereked a padlóra küld mert úgy kiborít és legszivesebben már a hajadat tépnéd idegedbe akkor eszedbe jut hogy hé hát erre vártam mióta akkor most miért is idegeskedek és lehet ezáltal lehiggadsz majd. :lol: :lol: Na ezt jól meg mondtam. De gondolom azért érted.

Teljesen megértem az érzéseidet de nem szabad lemondanod a babáról. Akármennyire el is vagy keseredve. Tapasztalatból beszélek. Gondolj arra hogy vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők és hogy te milyen szerncsés vagy hozzájuk képest. Itt vagyok én példának. 3 éve küzdünk igen keményen. Nekem endom volt/van. Ezzel műtöttek aztán szurikúra. Mellé még párosul az is hogy nem működik rendesen a dolog hogy legyen pésem. Gyogyi nélkül nincs is és azzal se mindig. És most ráadásul kiderült hogy a páromnál se minden oké. Nem keseredtem el tovább küzdök még keményebben. Mert egy gyermeknél csodálatosabb dolog nem történhet veled ebben a romlott világban!!!!!!!! És bizony én is arra gondolok hogy még nálam is vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők és hogy én szerencsés vagyok hozzájuk képest. Annyi lehetőség áll még elöttem mielött elkezdhetnék parázni. Ott van 6 inszámináció ami ha nem sikerül ott van 5 lombik. És inkább hálát adok a sorsnak az égnek hogy megengedhetem magamnak anyagilag hogy végigjárjam ezt az utat. Ugyanis ez a rohadt állam csak a beavatkozást támogatja a gyógyszereket nem amik igen húzós 10ezrekbe kerülnek egy alkalommal. Gondolj bele abba hogy vannak olyan helyzetben lévő párok aki nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást és talán ezért nem lehet gyermekük.

Úgyhogy fel a fejjel leszel te még hulla fáradt meg a gyereked nem hagy aludni meg hasonló dolgok!!!!! :lol: Járd az utat ami a babádhoz visz akármilyen nehéz is!!!!!!!!!!!!!

Bocsi hogy hosszú lettem!!!!
csipcsab

Sziasztok Drága Lányok!
Bocsi, de önző módon először magunkról írnék egy kicsit:
ma megvolt a -ha minden igaz- utolsó ultrahang. Nagyon jó volt, kisit furcsa érzés, hogy Ákossal már nem megyünk ilyenre...de nemsokára gyönyörködhetek benne állandóan 4D-ben-hanggal:D:D:D
Nagyon jól van, hála Istennek, csinált adoki flowmetriát is-az is rendben teljesen. A súlya 2870 gramm-ideális, a méretei a korának megfelelőek. A doki azt mondta, úy készüljek, hogy maximum két hétvégém van még az Urammal kettesben:D:D:D Nagyon várom már!!
Rakok náhény képet:
Kép

Kép

Kép

Kép
édes kis grimaszai vannak, nem? :oops:

porsika

Hát, Lányok, ezek a kakis képek nem semmik!!! Nem is tudom, ekkora Gyerekekbe hogy fér ennyi:D:D:D

Ágota:D
Én is nagyon szerettem ezt a Zelk verset kiskoromban! Nagyon szépek, amiket leírtál!

Marietta:D
Én is nagyon örülök, hogy hallunk Rólad! Ésjó, hogy ilyen erős, kiegyensúlyozott vagy! Hajrá a babáért!

Vicky:D
Remélem együtt babásodtok Mariettával, Ninokával, Nikoval, Merivel és Totikával:D
Mivel viszonylag ég nincs új kismamink, szerintem most ez simán beleférne:D:D:D:D:D

Bocs Drágáim, de szét vagyok esve...valamikor pótolom, ígérem....millió csók

porsika

Sziasztok!

Hazaértünk a Balatonról, annyi ember volt. Gyűlölöm a tömeget. :?
45 percet álltam sorba kajáért. ÁÁÁ, semmi nem jó nekem. :evil: :evil:
De legalább már nincs 40 fok.
A víz nagyon jó volt, bár én kicsit fáztam. 8)

Képek nagyon édesek. :)

Porsika:
nagyon szép Ákos baba, jesszus, pár hét és ő is kibújik, olyan hihetetlen... És utánad már mi jövünk. :wink:

Most L. pakolni.
Vendég

Porsi!

Tündéri ez a gyermek. Milyen helyes kis pofija van. Nagyon édi.
Hihetetlen hogy így megy az idő és már Te is hamarosan babázól.

Hát igen igazad van abban hogy erős és kiegyensúlyozott vagyok!
Jó pár hónapja érzem magam másként. Olyan mintha megváltozott volna bennem vmi. Sikerült elfogadnom a dolgokat úgy ahogy van. És ezáltal nagyon nyugodt vagyok. Elmondani nem tudom mikor viselt meg utoljára az hogy megjött és rég nem ejtettem egy könnycsepett sem a baba miatt. És ez jó érzés. Ugyanúgy szeretném ezt e babát semmivel se vágyom rá kevésbé de vhogy elmúlt belőlem a görcsös akarás. Azt hiszem ez most olyan mint mikor Neked volt az hogy na most akkor megnyugodtál és utána jött is Ákos. :D
csipcsab

Sziasztok!

Na, kis szervezetem végre meg emberelte magát. Megjelentek a görcsök ahogy mensi előtt illik, úgyhogy holnap be fog szerintem indulni, rendesen.

Ha minden jól megy, kedden kezdhetem az újabb Clostyt. A jó az egészben, hogy nagyjából pontosan jött!!! :D 16. napon volt pé, ha így nézzük, csak 2 napot késett :) Végre ezt is megértem :) Bár, a barnázás már a 30. napon elindult :) 12. napon pedig ultrahang. :) Úgyhogy akkor - és addig is - áldozunk a szerelem oltárán, nagy lelkesedéssel :)

Porsikám, hatalmas izgalommal várom ezt a nagy Fiút :) Most már itthon leszek hétvégente, úgyhogy nem fogok lekésni :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Porsi, gyönyörű ez a nagyfiú!!!!!! Mindjárt megpillanthatjátok egymást!!!!!! :D
A babásodással kapcsolatban meg, legyen igazad!!!!! :D

Marietta, azt akartam még írni, hogy köszi, h. részletesen leírtad az inszemet. Ha nálunk lesz, akkor nálunk is szeptemberben leghamarabb. Közben már én is egész sokat olvastam róla. Az aggaszt még, hogy ha mondjuk nálam minden rendben van, akkor is teletömnek hormonokkal az inszem miatt? De gondolom erre választ kapok majd, ha itt lesz az ideje.
vickybabe

Vicky!

Na hát kiderül hogy a végén tényleg együtt fogunk babásodni. Mert ugye nekünk az első inszem sikerülni fog. :wink:

Azt hiszem attól ha nálad minden rendben lesz attól talán kapsz egy kis pótlást hogy növeljék az esélyét. Pl több tüsződ legyen érőben aztán meg tüszőrepi. Csak nem annyit mint mondjuk én akinek egyáltalán nincs gyogyi nélkül. De nem kell félni tőle. Én már hosszú hónapok óta kapok hormongyogyikat és semmi bajom nincs tőlük.
csipcsab

köszi! Az meg teljesen egyértelmű, hogy elsőre sikerülni fog!!!!!!!! :wink: :wink:

Szép mosolygós, végre nem forró napot mindenkinek! :D :D
vickybabe

Sziasztok!

Nagyon jól siekerült a kersztelő! Egyáltalán nem sírt alatta, és még be is aludt...

Itt még a hajpánttal: Kép

Itt már leesett a hajpánt:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisszi:
nagyon édes Csenge. :)

Én is örömködök kicsit, van babakocsink. :)

Nagyon szupi, azt hittem már soha nem találok megfelelőt, mert igények azok voltak ám. :)

Ez az:
Kép

Kép

Kép

Kép

És egy Lilla lak.:)
Kép
Vendég

Hajni, nagyon szupi ez a babakocsi :) Valami hasonlóra vágyom én is, legalább az autós ülés tuti, hogy ilyen kell legyen :) Nagyon szép pocid van! :)

Na, ugrott minden teszt és doki hívás. Végre elindult :wink: :wink:
Úgyhogy holnap reggel indul újra a Closty! :P Ha minden igaz, akkor pedig jövőhét pénteken uh :) Remélem, most már sor fog rá kerülni.

Porsikám, kezdődik a 2. Clostys hónap, úgyhogy most rajtad is a sor :) Azt mondtad, ebben a hónapban babás leszek :) Mi elintézzük a fizikai részét, a másik felét beszéld le Te az illetékesekkel! :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nikolkám:D
Parancs, értettem:D:D:D:D

MArietta:D
Örülök, hogy úgy ézel,ahogy:D Nagyon meg fogja gyorsítani a folyamatot, hidd el! Ésigen, nálam is így volt,ahogy megnyugodtam, egyből bejelentkezett Ákos:D

Hajni:D
Hogy Te mennyire csinos vagy még mindíg!! Irigy-irigy:D:D:D Már alig várom, hogy elkezdhessek futni járni Ákossal:D MEg jógázni persze:D

Fiooo:D
Annyir ÉDES a hordozókendős kép, hogy kezdem sajnálni, hogy nem vettem:D

Krisz:D
Egy kis Angyal ez a Gyerek!!!:D

Állítólag szerdán kezdhetjük a Lak takarítását!!!!!:DD:D:D:

porsika

Sziasztok!

Hat nalunk nem olyan egyszeruek a dolgok..ezert is nincs idom jonni...Szegenykem total kivan a melegtol...
Allandoan cicin lenne....es alig alszik nappal :?
Es olynakor csak sir-sir...
Persze mindent kiprobalok,pelus,cici,mecsek-tea..mittomenmi..de van,hyog semmi nem jo...tudom,faradt es nem bir elaludni...
Cicin meg alatalban bealszik ugy 5-10 perc utan..aztan almaban meg szivogat,de azert nem akarom,hoyg orakig csocsalja a cickot sem,mert igy sem 100as a bimbom...
Szoval nem egyszeru,neha en is sirok..volt olyan,hoyg ketsegbeestem,hoyg vmi baja van,es azert sir...
Szoval nehez ez,mert az embernek a szive megszakad,ha sir...
Most nagy nehezen elaltattam,egy oraja alszik..elotte szerintem ma 2x aludt fel orat...
Par napja meg semmi ilyen gondunk nem volt....aludt-evett...de utolert minket is
Pocija biztosan nem faj,mert ha kezben van,akkor nezelodik,elvan..a kis ravasz..gondolom,ha ott lenne a gond,akkor akkor is sirna..nem?

Meg az utcan sem voltunk,jol kicseszett velunk ez az ido..pedig ha tologatnam,tuti megnyugodna....

E hulla vagyok,mert bar ejjel altalaban alszik 4orat van,hoyg meg tobbet is,de utana nem iagzan akarodzik neki...en meg akkor lendulnek csak bele...szoval eber komaban ucsorgok vele a fotelban...
De hat ismeros ez Nektek is,nemde?

Szoval nem egyszeruek az elso hetek...mindenki mondja nekem is,hoyg ne aggodjak majd beall a szopi is,nem fog kerni orankent,meg ossze-vissza orok eleteben...
De ha sir,es azert mert ehes,akkor megszoptatom,nem hagyom sirni...nem birom...Gyerkorovos meg azt mondja,de ugye nem szoptata meg fel oarankent-orankent?Probalja nyujtani az idokozoket..
konyorgom,hogy?Hogy hagyom uvolteni?
En nem birok akkor masra koncentralni..
Tegnap is Anyum fogta,mig en probaltam enni,de nala nem nyugodott meg...hat enni sem birtam a sirasatol...
Ma is fel4kor ebedeltem....

na jol kipanaszkodtam magam :wink:
De amyug semmivel nem cserelnem el ezt a faradtsagot!!!!!!!!!!!!!

Tejci az van rendesen,szepen gyarapszunk is.Csak van,hoyg bealszik es akkor tudom,hoyg kevesebbet szopizott,ugyhoyg varhato,hyog kelni fog...de van,hoyg az sem kell neki....ki erti ezt?

Sztem rendelek hordozokendot,mert azt irtatok abban megnyugszanak a manok.Akkor itthon is magamra kothetem,meg minden,hatha bevalik.
De aztan lehet,hoyg elmulik ez a nyugosseg,ha vegre nem lesz 40 fok...
Na meglatjuk!

Puszi,ne haragudjatok,hoyg nem irtam senkinek....

Kép

Kép
arwen07

Most,hoyg ezt leirtam,3 oraja alszik...
Egyem meg a szivet...

Kép

Kép
arwen07

Kriszti, tündéri a kis Angyalka!!! :D És milyen ügyes volt a keresztelőn! :D

Pinkiné, hajrá új hónap és fel a fejjel!
:D
Hajni, mekkora már a pocid! De irtóra csini vagy még mindig! És szuper kocsit vettetek! :D

Porsi, akkor lehet, hogy Ákos már az új házba érkezik majd haza?? :D

Arwen, elhiszem, hogy nem könnyű, főleg ebben az embertelen hőségben! Remélem, hamar elmúlik ez a meleg aztán beáll az új életritmusotok hamar! Az meg nagyon jó, hogy van bőven tejcsi!!! :D

Többiekkel mi lehet? Vannak jó páran, akik már nagyon régen nem voltak...
vickybabe

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért....olvaslak Titeket, gyönyörködöm a babákban és drukkolok a még nem babás Lányoknak is!

Köszönöm soraitokat a párommal kapcs. Pár napja azt hittem javult kicsit a helyzet, de ismét csalódnom kellett benne...már kezd nem is érdekelni a dolog...na jó most nem mondtam teljesen igazat... :roll:

Közben (15.-én) meghalt a Mamikám. :cry: :cry: :cry:
Holnap lesz a temetés...ma indulunk anyuékkal mert vidékre kell menni...
Amúgy jól vagyunk amennyire ilyenkor lehet.

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Drágáim!

Arwen:D
Milyen kis rafkós ez a Nagyfiú:D:D:D: De kis Tündér, hogy most hagyott egy kicsit szusszanni! Kitartás, csak vge lesz ennek a 40 foknak egyszer....

Orsikám:D
Szegénykém, nagyon sajálom :( millió ölelést küldök!

Vicky:D
Hát, nagyon remélem, hogy Ákit már oda tudjuk vinni:D:D:D

sok-sok puszi mindenkinek!

porsika

Orsi drága, nagyon együtt érzek veled, millió ölelés Nektek.

Arwen nagyon kis rafkós a kis legény :) Igényli anyu ölelését :) De mégis hagyott Téged pihenni, meg valószínüleg Ő is kidőlt :)

Vicky, nagyon bizakodó vagyok ebben a hónapban is :) Igyekszem megtenni mindent (na, meg apa is).

Tegnap egy baráti párral töltöttük az estét és beszélgettünk a baba projektről. Elégg szíven ütő mondat volt, amikor a párom közölte, hogy számára minden hónap egy kész gyötrelem, hogy sikerült-e. Úgy félek, hogy ezt én ültettem belé :( :shock:

Egyébként direkt megkért rá, hogy ebben a hónapban ne mondjam meg neki, hogy mikor van pé, mert Őt nagyon frusztrálja az, hogy "teljesítenie" kell. Önmagával szemben.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

vagyok én is csak a mi gépünk darabokban Anyutól meg csak ma tudtam lehozni.
jól vagyunk Álmos jó baba igaz neki is vannak nehezebb napjai (eddig 2szer aludt velünk).tegnap le esett a köldökcsonk nekem meg vasárnap végre megvolt a varrat szedés.
megprobálom leírni a történéseket nem tudom meddig jutok most.

Szóval folyamatosan mérni kellett a vérnyomim pénteken mert a gyógyszer sem vitte le igazán.aztán 4 óra felé azt mondta dokibácsi hogy megbeszélte az ügyeletessel hogy megyek.csak azt nem gondoltam hogy egyből a szülőszobánál kell jelentkezni.ha ott egyszer bemész...
újra megvizsgáltak m.víznézés aznap már 2.szor.két újnyira voltam nyitva.
papir kitöltés, nst, utána várakozás.
műszak váltás ujabb vizsgálat ismét mvíz nézés 8ezt már kezdtem zokon venni majd pedig mondták hogy műtét lesz.mert faros és még lábvégű tartásban van tehát nincs más megoldás.
mondtam hogy szóljanak Ricsinek mert kint vár.nekem pedig infúzió,borotválás,katéter majd pedig át kelett menni a műtőbe.
jött az anesztes fiatal doki alig találta meg a jó helyet mert vizes volt a hátam is picit.akkor már dokibácsi is bemosakodott Ricsi is várta hogy bejöhessen.
pillanatok alatt kiemelték Lurkót és már orditott is.elvitték éppen csak 1 pillantást engedtek.Ricsi ment vele ,engem pedig összeraktak befoltoztak.anesztes doki végig mondta mi történik éppen.kivittek az örzőbe útközben mégegyszer megmutatták Lurkót .
itt rámrakták a v.nyomi mérőt ami negyedóránként mért igy ha tudtam volna se aludtam szinte semmit.(szerencsére feladta a gép éjjel igy a nővér leállította)mivel este volt a műtét igy hagytak reggelig pihenni csak utána jött a gyötrelmes első felkelés amire tényleg igaz hogy mindig könnyebb lesz.
behozták Lurkót is probálkoztunk a szoptatással.akkor még nem sok sikerrel.
a végleges helyemre dél körül költöztem és akkor megint kihozták és nagyon édesen aludt éjjelre azért kivitték hogy pihenjek. most ennyi a történet.
esztora

Hello!

Na, most beszéltem doktor bácsival, jövőhét pénteken mehetek 12. napi UH-ra :) Kiváncsian várom, mit fog találni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Milyen jó, hogy megint izgulhatunk zebrás tesztért is, és Ákos érkezése miatt is.

Pinkiné, neked nagyon drukkoltam, teljesen beleéltem magam, hogy babád lesz. :(

Esztora várom a történeted folytatását. Megnéztem Álmost, és nagyon aranyos! :wink: Remélem hű lesz a nevéhez, és te is aludhatsz. :lol:

Arwen, nem tud ilyenkor okosat mondani az ember. Talán csak annyit, hogy kitartás. Remélem már nálatok is hűvösebb van, és jobban telnek a napok. Én ilyenkor azzal vigasztaltam magam, hogy ez csak átmeneti állapot. A kendőhöz azért még pihenni kellene egy kicsit a gátadnak. Tényleg, volt gátmetszés? Vagy írtad, csak nem emlékszem? :oops:

Orsi, nálunk is voltak hasonló dolgok. Hónapokig tartott, és volt "visszaesés" is. :( Elhúzódó problémára nem lehet azonnali gyógyírt találni. Nyilván mindketten sértettnek érzitek magatokat. Nálunk az volt a megoldás, hogy nem hagytam békén, amíg el nem mondta mi zavarja. Aztán megértettem vele, hogy az miért volt. Persze mindenki más, de próbálkozni kell, nem szabad feladni. :wink:

Porsika, nem tudod véletlenül, van szoptató helység az Ikeába? Nem véletlen, hogy töled kérdem! :wink: Örülök, hogy hamarosan költöztök! :wink: Bár mi is........... :roll:

Laci kapott 50.000Ft-os üdülési csekket váratlanul! :mrgreen: Csak az lesz nagy szívás, ha még az idén kell felhasználni. :? Meglátjuk.

Közben a cégénél elbarmolták a családi pótlék kérelmet, így valszeg buktuk a májusi hónapot, mert csak 2 hóra visszamenőleg fizetnek ki. :evil: Ráadásul a biztosító is 20.000-el kevesebbet utalt! Komolyan mondom, nem tudom mi megy itt! Semmit nem dolgoznak az irodisták, csak a papírokat adják, hogy töltsük ki. Persze nem jó nyomtatványt, és mikor kicseréltetem, nem tudták, hogyan kell kitölteni. Ááááááááááááááááááááááá.........
.................................... Nagyon mérges vagyok erre a cégre! :evil:

Hajni, olyan szép a pocid, hogy én is vágyom a várandóságra!!!!!! :lol:

Kriszti, szép lehetett a keresztelő! Kár, hogy titeket nem látni a képen.

Maritta üdv! Tessék többet írni! :!:

Szeri, oltás megvolt? :shock:

Többiek hol jártok? Adri??????????????????????????

Ja, és lett egy macskánk nekünk is. Lilla imádja! Nagyon játékos. Még a párom se látott ilyen lökött macsekok, pedig náluk volt, hogy egyszerre 10 is lakott. :shock:

Mennem kell: puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Hali Lányok!

Most csak gyors magamról mert megyek is már dolgozni.
Beszéltem ma a dokival,a párom eredményei minden további nélkül megfelelnek az inszeminációhoz!!!! :D Úgyhogy szeptemberbe meglesz mostmár tutira az inszem!!!!!!!Azért akkor mert most augusztusban szabin lesznek. És mondta hogy az augusztust megkapjuk hátha összejön most. Szednem kell a clostit miután megjön 5 napig napi 2 szemet. Kicsit tartok tőle mert nem szeretném hogy megint ciszta legyen belőle. De hát próbálok bízni benne hogy nem. Lehet elkezdek megint tornázni mert az jó a ciszták ellen. Jaj úgy izgulok. Már annyira várom a szeptembert.

Vicky!
Ez mostmár biztos hogy együtt fogunk zebrásodni!!!!! Veled is Pinkiné!!!!! Csak Te egy kicsit elöttünk leszel!!!! :D :D

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?