Sziasztok!
Hat nalunk nem olyan egyszeruek a dolgok..ezert is nincs idom jonni...Szegenykem total kivan a melegtol...
Allandoan cicin lenne....es alig alszik nappal
Es olynakor csak sir-sir...
Persze mindent kiprobalok,pelus,cici,mecsek-tea..mittomenmi..de van,hyog semmi nem jo...tudom,faradt es nem bir elaludni...
Cicin meg alatalban bealszik ugy 5-10 perc utan..aztan almaban meg szivogat,de azert nem akarom,hoyg orakig csocsalja a cickot sem,mert igy sem 100as a bimbom...
Szoval nem egyszeru,neha en is sirok..volt olyan,hoyg ketsegbeestem,hoyg vmi baja van,es azert sir...
Szoval nehez ez,mert az embernek a szive megszakad,ha sir...
Most nagy nehezen elaltattam,egy oraja alszik..elotte szerintem ma 2x aludt fel orat...
Par napja meg semmi ilyen gondunk nem volt....aludt-evett...de utolert minket is
Pocija biztosan nem faj,mert ha kezben van,akkor nezelodik,elvan..a kis ravasz..gondolom,ha ott lenne a gond,akkor akkor is sirna..nem?
Meg az utcan sem voltunk,jol kicseszett velunk ez az ido..pedig ha tologatnam,tuti megnyugodna....
E hulla vagyok,mert bar ejjel altalaban alszik 4orat van,hoyg meg tobbet is,de utana nem iagzan akarodzik neki...en meg akkor lendulnek csak bele...szoval eber komaban ucsorgok vele a fotelban...
De hat ismeros ez Nektek is,nemde?
Szoval nem egyszeruek az elso hetek...mindenki mondja nekem is,hoyg ne aggodjak majd beall a szopi is,nem fog kerni orankent,meg ossze-vissza orok eleteben...
De ha sir,es azert mert ehes,akkor megszoptatom,nem hagyom sirni...nem birom...Gyerkorovos meg azt mondja,de ugye nem szoptata meg fel oarankent-orankent?Probalja nyujtani az idokozoket..
konyorgom,hogy?Hogy hagyom uvolteni?
En nem birok akkor masra koncentralni..
Tegnap is Anyum fogta,mig en probaltam enni,de nala nem nyugodott meg...hat enni sem birtam a sirasatol...
Ma is fel4kor ebedeltem....
na jol kipanaszkodtam magam
De amyug semmivel nem cserelnem el ezt a faradtsagot!!!!!!!!!!!!!
Tejci az van rendesen,szepen gyarapszunk is.Csak van,hoyg bealszik es akkor tudom,hoyg kevesebbet szopizott,ugyhoyg varhato,hyog kelni fog...de van,hoyg az sem kell neki....ki erti ezt?
Sztem rendelek hordozokendot,mert azt irtatok abban megnyugszanak a manok.Akkor itthon is magamra kothetem,meg minden,hatha bevalik.
De aztan lehet,hoyg elmulik ez a nyugosseg,ha vegre nem lesz 40 fok...
Na meglatjuk!
Puszi,ne haragudjatok,hoyg nem irtam senkinek....