Sziasztok!
Reggel jó furán abbahagytam, de mégiscsak cicit kért a fiatalúr, aztán pedig rohantunk el.
Dzsili, nektek hogy sikerült a hitelfelvétel? Velünk úgy kicsesztek (bocsánat), hogy mostani eszünkkel nem kezdtünk volna bele...
De nem nagyon volt más megoldás sajna.
Andi, ilyen variációt én is szoktam csinálni, fini! Ismeritek a remoska nevû cseh vagy szlovák elektromos fõzõedényt? Nagyon szuperül összeérnek benne az ízek! Római tálon már én is régóta gondolkodom, de már több helyrõl hallottam, hogy elpattant nekik. Mit csinálhattak rosszul? Túl forró volt a sütõ?
Bogancsi! Ne magadat vádold!!! A bébiúszás nagyon szuper dolog, és a szemölcs valóban hajlam kérdése! Barátnõmnek a vérehulló fecskefû nedve mulasztotta el végleg, pedig nagyon csúnya volt a keze. Fel a fejjel!
Nevek: Márti, engem is régóta érdekeltek, és én is meg szoktam nézni a jelentésüket. Pl. Barnabás=próféta, illetve prófétai szó.
GOrsi, képzeld, én gyerekkoromban mindig azt mondtam, hogy Péternek fogják hívni a kisfiam. A lánynevemre viszont nem emlékszem! A Barnabás nekem a Végtelen történetbõl tetszett meg, (de úgy nem annyira szeretem, hogy Barnus, se Barna, még a Barni elmegy). Lehet, hogy a lányunk pedig Momo lesz?
Sajnos családi elõfordulás miatt nálunk is sok szép név kiesett, valamint gyakoriság miatt is (Ádám, Máté, Gergõ lettek volna még esélyesek, lánynévnek pedig Gréta és Maja). Továbbra sincs semmi fiúnév ötletem! A Boldizsár szerintetek nagyon gáz? Ágoston is tetszik, de azt hogy becézzük? Ajjaj. Szerintem kisfiunk lesz megint, de lánnyal most könnyebb lenne ebbõl a szempontból.
Solya! Nem lehet, hogy nincs a gépeteken java, és az kell? Vannak ingyenes helyek, ahonnan le lehet tölteni! Egyik barátunk meg tudja neked mondani, honnan:
www.domjan.hu, és Gergõnek hívják.
Ja, Domóval találkoztam tegnap,
, nagyon csodálkozott, hogy ismerlek!
És a teszt: egyik barátunk is épp most küldte el, eredmény: 9, retek, 6 f, zöld ásó. ???
Nyuszimanó, azt hiszem, még meg sem köszöntem a lasagne receptet! Vissza kell majd keresnem, de nem baj! Babácskát novemberre saccolom, szóval még nagyon fiatalka, de jövõ héten megyek doktor bácsihoz, és õ majd pontosít.
Tényleg, Bogancsi, te voltál már Petõ doki új rendelõjében? Honnan közelíthetõ meg a legjobban? Ez magánrendelõ akar lenni?
Sokan kérdeztétek a gombás palacsinta receptet: hát, sajnos fogalmam sincs róla! De ha megpróbálom (elõbb-utóbb), biztos, hogy úgy csinálom, hogy gomba megpárolva, borssal, fûszerekkel, szerecsendióval, besamel mártással keverve, beletöltve a palcsikba, és az egész még leöntve besamellel, és kicsit átsütve. ? De megkérdezem az ismerõsömtõl, aki fantasztikus finomra csinálta!
Muszáj mennem, rögtön jön a "patapa"! (=fürdés)
Sziasztok!
Puszi,
Heniék