Új privát üzeneted érkezett!

Baba!

Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Annának és Zsófinak!

Kép

Meme
szinta

Régóra ígérem a keresztelős képeket:

Kép A csinos Bence

Kép A merengő Luca

Kép Vidám keresztszülők kevésbé vidám keresztgyerekek

Kép Gyere Tesó, lépjünk le!

Kép Kérsz még Tesó???

Kép Édes Istenem, de jó, hogy adtál nekem egy kis kukoricát!

Ennyi dióhéjban...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Jaj,lányok,köszönjünk,hogy ennyire hiányolni fogtok bennünket a taliról!

Lilla!
Több okból is kénytelen voltam lemondani ezt a talit.Nincs autóm (apa azzal dolgozik).Ha nagyon muszály lenne,meg lehetne ezt oldani.De vezetni se tudok és per pillanat nem tudok "sofőrt" szerezni.
Egyedül egyébként se indulnék el velük,mert ismeretlen helyen elég kiszámíthatatlanul viselkednek.Lehet,hogy mindhárom a s...be bújva bőgnének,de az is előfordult már,hogy a "háztetőről" kellett leszedni őket! :wink:
Ismeretlen strandra (Velencei-tó) meg még ketten se megyünk el velük,mert hihetetlen találékonyak a "mit nem szabad" csinálniban.
Annak meg semmi értelmét nem látom,hogy tök idegesen rohangáljak utánuk és üvöltözzek velük.
Na és az időjárás sem kedvez a talinak.Mi délelőtt tudtunk volna menni,mert a Lolo nem tud az autóban aludni.Így alvás után már későn lett volna elindulni.
Szóval remélem,legközelebb mi is ott leszünk!Majd meséljetek!Remélem,készít valaki képeket!!!!! :lol:

Meme!
Jó lett a terasz!El se engedd a klímást,amíg be nem szerelte a klímát!Inkább altasd ott,hátha az gyorsabb munkára öszötnzi!!! :wink:

Baba!
BOLDOG SZÜLINAPOT A LÁNYOKNAK!

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Vikóka!
Haláliak ezek a képek!Anynira édesek az autóban!És a kukorica-evős! :P

Edit

Kép

Kép
edit73

Hello!

Baba

Boldog Szülinpaot a lányoknak!!!!! Képeket rakj mindenképp!

Vikóka

Nekem is nagyon tetszenek a képek!

Lányok

Küldtem mindenkinek privit, aki még nem járt nálunk. Brigi, Cat és Baba, Ti idetaláltok. 8)

Akkor maradjon a helyszín nálunk. És reménykedjünk egy kis enyhülésben...

Innivalót hozzon aki tud, bár én is vettek 2-2 karton szénsavas és mentes vizet. Ja, meg egy hűtőt! :wink:
Hozzatok mindenképp fürdőrucit, úszógumit, strandszandit, meg a homokozóhoz lapátot, vödröt. Kismotort, babakocsit-mármint akinek van játékbbkocsija. Ezek szoktak leni a nagy veszekedés okozói. 8) Fürdőrucit magatoknak is!!!!! Meg papucsot, mert a medencénk helyén eddig egy romos házikó volt, amit lebontottunk végre, de még fű nincs a helyén..... :?

Dávid kicsit köhög tegnap óta, de dokinéni szerint nem vészes. Adok neki mindenféle gyógyit, hogy rendbe jöjjön vasárnapra. Drnéni szerint addigra nagyjából oké lesz, de valszeg nátha még lesz kicsit. Niki már túl is van rajta szinte. Majd még holnap beszámolok a fejleményekről. Kinél kizáró tényező egy kis nátha-maradvány?

Ja, képzeljétek, már bemerészkednek velünk a medencénkbe és élvezik is nagyon. Kaptak kis úszógumit, azzal kavarnak. Niki tegnap rájött arra is, hogy fenntartja a vízen és nay büszkén mondogatja, hogy Niki úszik! :D Annyira cuki, meg kell zabálni!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést mindenkinek! :D
Képeket a végére teszek.

Lilla,
mi biztos, hogy viszünk fürdős cuccot, mert én itthon is csak úgy bírom ki... :wink: A csajok meg imádnak pancsolni! Elég hamar megunták a beülős úszógumi szabta határokat, így vettem 1-1 rendes úszógumit (kicsit), hónajba felhúz, azt had szóljon! 8)
Nekünk épp 3-4 között kezdődik a délutáni alvás, de azt hiszem elautókázgatunk velük, és akkor már nálatok ébrednek.

Vikóka,
tényleg nagyon szuperek a képek, kár lett volna, ha elfeljeted felrakni! :wink:

Edit,
de kár, hogy nem jöttök, annyira kíváncsi lettem volna rátok is!! :(
Bari szuper a vizes csúzdátok, nem csoda, hogy élvezik a kölkök! :D

Meme,
klassz a terasz, meg a pancsolótok, csak így lehet elvisselni ezt a meleget! Zsófid jó barna! 8)
Na, lesz klíma? :wink:

A tegnapi buli:
hááát, nálunk nincs evés közben kajába, meg szájba nyúlkálás, így aztán nem is nagyon mertek hozzányúlni a tortához eleinte. :oops: Persze kaptam is a családtól, hogy mit csodálkozok... De azért a végére belejöttek. :lol:

Jaj, maszatos lett a lábam!
Kép

Kép
Kép

Kép
baba888

Sziasztok!

Jók a képek :)
Én csak kutyafuttában, mennem kell, egy percet kaptam :oops: :
ahogy olvasom, délutáni tali lesz, akkor mi kihagynánk, mert mi úgy terveztük, hogy 4-kor eljönnénk, azért az 1 óráért meg nem utazunk, ha nem gond. Majd talán máskor :)

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!
Annának és Zsófinak pedig BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ditke
ditke62

Sziasztok! :D

Baba :)
Nagyon boldog szülinapot kívánok Annának és Zsófinak!

Jók a képek!

Lilla :)
Nátha maradvány nem érdekes. Megyünk!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Baba!
Isten éltesse az 1 éveseket!!!!!!! Már alig várom, hogy babázhassak!!!!

Vikóka!
Nagyon helyesek a gyerköcök! Ahogy a kocsiban ülnek, csúcs!

Lilla!
Mi is megyünk!

Ditke! Edit!
Kár, hogy nem jöttök, jó lett volna titeket is megismerni...

Meme!
Szuper a terasz, lassan nekünk is meg kellene csinálni, mindjárt vége a nyárnak..., akkor meg már minek??? Mi van a légkondizokkal? Nálunk nincs és nem is lesz, bár lehet, hogy előbb-utóbb rászánjuk magunkat. Én nem vagyok egy légkondi párti, de persze sokkal jobban érzem magam légkondis helyen... :? Most 28 fok van, szenvedünk. Mindig azt mondom magamnak, ezt a pár napot kibirom.

Edit!
Nagyon tetszenek a képek, tök jó csúzdát találtatok ki!!!

Jó éjszakát, elrakom magam mára!

Kata

Kép
kateduo

Cat!
Köszi a sampon infót.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Baba!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk a lányoknak! :):)

A bulihoz pedig jó szórakozást! :):)

Eriék
simones

Sziasztok!

Mivel most mindenki a talira készül,én meg ráérek egy kicsit itt a hűs szobában,ömlengek egyet a nyaralásunkról!

Bőszénfán (somogy megye) voltunk a Meseszállóban.Mi nagyon jól éreztük magunkat,nagyon családias,közvetlen hangulatú és nagyon-nagyon csendes(a templom harangját leszámítva),igazi falusi hely.Azoknak tudom ajánlani,akik szeretik a nyugit,azt,hogy nevén szólítják a gyerekeket és a tiszta levegőt.
A szoba és a hozzá tartozó wc,fürdő tiszta volt.Kaptunk kiságyakat,volt bili,a fürdőben pedig zuhanyozós kád.
Teljes ellátást kértünk.Így a reggeli a szokásos felvágott,tojás (főtt és rántotta), virsli, paprika, paradicsom, sajt, vaj, joghurt, gabonapehely,tej,tea,kávé összeállítás volt. Persze azért nem Kolping hotel,de finom,friss volt minden.
Ebéd meleg étel két fogásból.Néha táj-jellegűen főztek,de éhesen sose álltunk fel az asztaltól.Eleinte külön-külön adagolva hozzták az ételt.De mi kértük,hogy tegyék egy tálba,mert a fiúk annyit nem esznek meg,amennyit kaptak.Kár lett volna elpocsékolni annyi ételt.
Vacsora is szintén meleg étel volt:valami egytál étel +süti Vagy gyümi.Ez mondjuk annyira nem feküdt a piciknek,mert itthon max. tojást vagy virslit esznek este ,de azért mindig ettek valamennyit. A brassói aprópecsenyét kimondottan tömték,mert nagyon finom lett!
Az udvar nagyon szuper,a teraszról szinte mindent látni.Van 2kutya: egy labrador meg egy foxi.rengeteget simogatták őket,nagyon jámbor ebek.

A szálló és a terasz:
Kép

Az udvar
Kép

Kép

Kép

Kép

Folyt.köv!

Kép

Kép
edit73

Még egy kép az udvarról:
Kép

Volt több méretű medence is (bébi pancsoló,kicsit nagyobb pancsoló,meg olyan 4-5személyes vízforgatós medence is),de mivel nem volt jó időnk,így azokat nem tudtuk kipróbálni.
Viszont helyette sokat kirándultunk:

ott helyben van a kaposvári egyetemnek egy szarvastelepe,ahol van néhány jámbor szarvas,amit meg lehet simogatni,meg vaddisznót etetni illetve van egy kiállítás is.Ez volt a favorit!Iszonyúan élvezték,el se akartak jönni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Aztán a közelből (Almamellékről) indul egy kisvonat,fél órás út erdő,völgyes részen keresztül.Nagyon szép volt,a fiúk nagyon élvezték!

Kép

Folyt. köv.!

Kép

Kép
edit73

Voltunk egy parasztgazdaságban is (Katica-tanya),ahol mindenféle állatot lehetett látni,etetni,illetve nagyobbaknak voltak különböző kézműves foglalkozások (kenyér sütés,kosár fonás stb)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Aztán elmentük egy vidratelepre is.Ez inkább nagyobbaknak való,14tóból áll.Mindegyik tónál van leshely,ahonnan lehet figyelni az állatokat.Mi csak az elején a vidrát,a madarakat (fehér és fekete gólyát,kacsákat) meg valami görényszerűséget néztük meg.Talán ha nagyobbak lesznek,egyszer visszamegyünk oda.
Azért a vidra etetés nagyon tetszett a piciknek.A halőr a hídról dobálta a halakat a Lucának (így hívták a vidrát).Ő meg szépen elkapta és megette.

Kép

Kép

Kép

Folyt. köv.!

Kép

Kép
edit73

Kecske etetés lemaradt!
A disznók meg 2szer kerültek fel,bocs!

Kép

Kép

Kép
edit73

Aztán voltunk Kaposváron az élményfürdőben is (vVrág-fürdő),ami 6év alatt ingenes!!!
Na ez is nagyon bejött a fiúknak!Ez egy teljesen új,tavaly átadott fürdő.Nagyon szép,tiszta,igényes hely.Hatalmas fák (tölgy és fenyő) veszik körül,rengeteg az árnyékos rész.Szuper játszótere van,minden játék alatt gumiszőnyeg.A fű nagyon zöld,nagyon puha!!!Egyetlen problémánk volt,hogy a tobozok,amikkel játszani szerettek volna (rengeteg volt belőlük) nagyon ragacsosak voltak. Mivel nem szerettük volna,hogy minden gyantás legyen,ezt aztán kihagytuk.
Sajna a medencékben nem tudtam fényképezni,mert a fiúk nagyon beindultak és nem mertem apát egyedül hagyni velük még pár kép elkészítésének idejére se!A bébi pancsoló 20-80cm volt,több csúszdával,két ágyúval (ebből is jött víz) meg egy bohóccal.A pihenő medence (ahova még bementünk a kicsikkel) egyik felében ejtőzni lehetett,a közepén egy barlang volt,ami alatt kellett átúszni.Itt vízesések voltak.A másik felén pedig többféle élmény elem:pezsgőfürdő,gomba,meg olyan hát-nyakmasszírozó illetve sodró-folyosó.Na onnan az én kölkeimet alig lehetett kiszedni.Nagyon élvezték,hogy viszi őket a víz.Löködték a kezünket,hogy ne fogjuk őket,mert egyedül akarnak benne "úszni"!
A Dávid mesélte,hogy szuperek a csúszdák is,ő nagyon élvezte.Alig láttuk.Mi ezt sajna kihagytuk,mert nem volt bébiszitterünk!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
edit73

Na és egy legeslegutolsó kép:

Így utaztunk
Kép

Mindenkinek jó hétvégét!Érezzétek jól magatokat a talin,aztán élménybeszámolót és képeket kérek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

Fantasztikusan jó élménybeszámolót írtál!!! Olyan jó volt olvasni ilyen részletesen!
Nagyon klasszak a képek, Dávid olyan aranyos, ahogy segédkezik a piciknél.
Tényleg kár, hogy nem tudtok jönni.

Kata

Kép
kateduo

Edit :)
Szuper volt az élménybeszámoló, igazán klassz nyaralásotok volt! :)

Az én élménybeszámolóm:
A mai napon prepartyt tartottunk Lilláéknál, az én balgaságomból. :evil: Okos Anyuka azt hitte, hogy ma van a party ezért 2 kiló pogácsával és egy halom cuccal felszerelkezve délután 4 órakor megjelentünk Lilláéknál. :D Már gyanús volt, hogy nem volt 1 autó sem a ház előtt, és Robi is furcsán szólt bele a kaputelefonba. :D Amikor az udvar is üres volt, akkor leesett a tantusz, hogy én valamit nagyon elkapáltam. 8) Szerencsére Lilláék nagyon kedvesek és vendégszeretőek voltak így egy szuper estét töltöttünk velük, kipróbálva a medencét és a házi macska tűrőképességét. :D

Szóval mégeygszer nagyon köszönjük Lilláéknak, és elnézést a hülye agyamért. Viszont tényleg jöjjön mindenki holnap, mert szuper volt, és ismét ott leszünk mi is, mert a kölkök szuperül érezték magukat. Olyannyira, hogy Samu ott akart aludni, és egész este azt kérdezte, hogy hol alszik a Lilla. :lol: :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat

Máskor is tévedjetek ide nyugodtan!!!! :D :wink:

Edit

A képek alapján nagyon jó lehetett a nyaralás! 8)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat!

Tök jót nevettünk a párommal!!!!! :D :D :D :D :D

Kata

Kép
kateduo

Boldog szuletesnapot a csajoknak! A kepek halalosak...

Cat :)

:lol: :lol: :lol: Remelem a pogacsabol hagytatok... :D

Edit :)

Szuperek a kepek es az elmenybeszamolo, latszik hogy nagyon jol ereztetek magatokat!

Judyt :)

Mi van veletek? Atika felepult mar teljesen?

Mi vegulis 4-en megyunk, remelem nem gond. Apukam elvallalta hogy besegit a csajok pesztralasanal, meg nem utolso sorban a szallitassal. :wink: Ugyhogy 3 hipofeherseg erkezik holnap, azt hiszem nekunk a legfobb felszereles a fenyvedo krem lesz... :roll: Ja, es strandszandink az nincs, feltetlen kell? - mert akkor holnap delelott meg megprobalhatok valahol szerezni...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Lilla!
Nagyon jó volt a party, jól éreztük magunkat. Köszi a meghívást mégegyszer. És ha a házigazda kér valamit, akkor azt muszáj megtenni, úgyhogy íme néhány kép a mai taliról.

Ha valaki kér képeket, akkor dobjon egy mail-címet, és küldök.

Pá, Vikóka

Kép Egy ikerpár...

Kép ...meg mégegy ikerpár...

Kép ...meg mégegy...

Kép az sok ikerpár!

Kép Baba család

Kép 4 féliker...

Kép Cziráki ikrek

Kép Hány fogad van Oli?

Kép A party...

Kép Apu, apu!!!

Kép Zsolt, mint óvóbácsi!

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Lilla, köszi még egyszer a bulit, nagyon jól éreztük magunkat.

Küldjétek el priviben a címeteket, és küldök képeket CD-n.

Ízelítőnek, hogy irígykedjen aki nem tudott eljönni.

Itt még csak két vendég volt...
Kép
és egyre többen lettünk...
Kép
Kép

Kiliman

KépKép
kiliman

Csak gyors bekukk, mert sajnos elkapott a 7köznapi gépszíj.

Nagyon köszönjük a vendéglátást, és persze a nem kis áldozatot, mert nem lehetett egyszerü a romokat eltakarítani!
Bármikor nyitottak vagyunk egy következö talira, ha vidéken van ott is. :D

Vikóka :)
Szuperek a képek, hát még a képaláírások. Én kérem a többit is, mert a weboldalunkra is akarunk felrakni. Mail: filu@freemail.hu

Kiliman :)
Írok címet priviben, és elöre is köszönjük a CD-t. De én kérem a padlizsánkrém receptet is, mert világbajnok volt! Nyammi...

Nagyon szuper volt mindenkivel találkozni, tele vagyunk élményekkel. Élöben még sokkal jobb fej mindenki, igazán remek kis banda.

Majd még késöbb benézek, csók!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mi is szuper délutánt tudunk magunk mögött. Nagyon jól éreztük magunkat.

Lilla, külön köszöntet Neked/ Nektek. Először is az ötletért, hogy legyen, aztán a helyért, amit biztosítottál.
Romokat eltudtátok már takarítani?

Vikóka, Kiliman, írtam privit.
:wink:

Mi mint vidék, tényleg komolyan gondoltuk, hogy szívesen szervezünk egyet, ha aktuális lesz, megbeszéljük. :wink:

Mindenkinek kellemes napot, pusza:

Meme
szinta

Nagyon köszönjük a lehetőséget. Szupi volt így együtt látni sokmindenkit. Remélem hamar kihevered. :) :) :)

A lányok imádták az egészet. Annyira felpörögtek, hogy mégsem aludtak el az autóban, mint gondoltuk. Sőt! De este azért nem kellett altatni őket. :wink: :wink: :wink:

Most mennem kell.

Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Tali szuper volt, köszi hogy jöttetek!!! Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Aminek nagyon örültem: este Robi megjegyezte, hogy tök jó volt és máskor is szervezhetünk ilyet. :D ÉN benne vagyok!!!

Romeltakarítás meglepően gyorsan ment, mire Robi végzett a retkes gyerekek beáztatásával, én nagyjából végeztem a pakolással. A terasz felmosása megmarad holnapra a taksinéninknek, ő se maradjon ki a buliból. :wink:

Lehetett egy zajszint, mert ma reggel a szomszéd csaj azzal indított, hogy na, kibuliztátok magatokat?! :D

Nem hiányzik senkinek egy: kék homokozólapát (Cat, sztem tiétek), egy kalapka, egy plüsskutyus, egy műanyag pohár és egy naptej? :)

Szóval tali nagyon jó volt, jöhettek máskor is. Komolyan!
Úgy van, ahogy Cat írta, mindenki még jobb fej élőben, kár, hogy olyan hamar vége lett, volt akivel 2 szót se sikerült váltani, mindig elkerültük egymást.

Vikóka, Kiliman

Képek nagyon jól sikerültek, de azt hiszem, azt a káoszt nem tudják hűen visszaadni, ami itt volt. :wink: Valami körpanoráma kellett volna, nem? :wink:

Kiliman

Az én címemet tudod, az irányítószám pedig 1171.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Látom, jó buli volt :D
Azt hiszem hozzánk is szervezünk egyet, akkor biztos nem maradok ki :)
Csak várjuk meg, hogy hűvösebb legyen :wink:

Ditke
ditke62

Ditke!

Ha szervezel egyet, akkor legalább mi is eljut(hat)unk egy talira. :lol: Már ha meghívtok :lol:

Lányok! Tényleg nagyon szuper lehetett a tali, mert mindegyik képen ez látszik :lol: :lol: "Zsolti óvóbácsi" tök jó, meg a medencés képek, ahogy egy csomó picur lubickol :lol: :lol:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Először is Lilla! Köszönjük a vendéglátást, hogy bevállatatok ennyi embert! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, nagyon szuper volt a buli és tök jó, hogy most már a nevekhez arcok is tartoznak. :D

Vikóka!
Emil címem: kongokatinka@yahoo.com

Kiliman!
Küldök privit a címemmel, szeretnék egy cd..., kérhetek mellé egy Thomast is.... 8) Persze, ha nem nagy gond. Ja, és még egy padlizsánkrém receptet! Isteni volt!

Ditke! Meme!
Szavatokon fogunk!

Szóval tök jó, hogy megismerhettelek titeket személyesen is, bár tényleg kevés idő volt dumcsizni.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kata

Kép
kateduo

Mi is koszonjuk a vendeglatast es a tali szervezeset! Nagyon jol ereztuk magunkat, a csajok el se aludtak hazafele az autoban... Reka vegig dumalt, legsurubben a 'David lepisilte a csuzdat' tortenet kerult elo... :wink: :lol: :lol: :lol:
Aztan itthon meg fel 11-ig nem aludtak el, annyira felporogtek.

Orulok, hogy ilyen sokmindenkivel sikerult megismerkedni!

Vikoka :) Kiliman :)

Jok lettek nagyon a kepek, irok email cimet/cimet, legyszi kuldjetek a tobbit... Ja, a padlizsankrem receptjet en is szivesen vennem... :wink:

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Andi!

Persze hogy meghívunk, ne viccelj :wink:

Mutatok Neked (is) valamit:
majdnem kész a Micimackós naptáram, falvédőre lesz az egyik csaj ágyához. A másiknak meg kezdem a következőt. Kellettek nekem ikrek :lol:
Ezúton is köszi a mintát!

Kép

A kisautósat nem felejtettem el, csak nincs elmentve a gépemre, meg kell keresnem honnan töltöttem le.
ditke62

Lilla!

Mi is jól éreztük magunkat,köszönjük a meghivást!
Igazi gyerek paradicsom volt.

Vikoka,Kiliman!

Kérnék én is képeket!
bellissima75@freemail.hu

Köszi Rita
bellissima75

Sziasztok!
Irigy-irigy vagyok a tali miatt!!!!
Nagyon jó lehetett!!!!

Mi most a balcsin vagyunk, ezért nem jelentkezetem.
Vasárnap megyünk haza.
Majd akkor írok élménybeszámolót.

Puszi

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Lilla,
mi is köszönjük mégegyszer a lehetőséget, szuper volt, és bárhol legyen is a következő, számíthattok ránk! :wink: Tényleg az a legjobb, hogy mostmár arcok, meg hangok is tartoznak a nevekhez. :lol:

Kiliman,
dobom a privit, és légyszi te is írd meg majd a címedet, hogy tudjak küldeni üres csere cd-t!

Vikóka,
előre is kössz a képeket!! :D

Kép
baba888

Jo otlet! Tenyleg Kiliman :) ird meg a cimed es mi is kuldunk csere CD-t!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Egy kis türelmet fogok kérni, mivel hétfő reggelre Bernát álla alatt bedagadt, és estére már egy almányi volt....
Háziorvos kizárta a mumpszot (így szerencsétek van :twisted:
), de különben passzolta a dolgot. Cserébe este bevittem a HP-ba, és ott 2-3 óra vizsgálat után azt mondták, hogy CT, ahhoz meg altatás. Uh. tegnap este 11-kor altatták, majd CT. Szerencsére nincs "beolvadva" azaz nincs tályog, de bent kell lenni néhány napot. Egy klassz hokedlin éjszakáztam :( A kölke meg kapja intravénásan az antibiotikumot :(
Most én jöttem haza Ambrussal pihenni, de este megint csere.
Nem tudom ki volt ott közületek, de az apalítványi szoba is csak egy kicsit nagyobb egy gyufásdoboznál, ráadásul Ambrust nem is vihetjük be (mondjuk el sem férne....)

Uh. most hétvégéig biztos nem fogunk tudni CD-t írni, hacsak, nem este a korházban. (Kisvakond miatt mindig velünk a laptop :))

Kiliman

KépKép
kiliman

Ez nagyon nem hangzik jól!! :( Szegény!
És mit mondtak mitől lett, és mi az??
Gyógyuljon meg minél hamarabb!!

Enyémek ma meg vannak bolondulva. Réka folyamatosan nyüszít valami miatt. Na jó vannak szünetek, de nagyon rövidek, és utána jön egy éktelen visítozás, hogy ő nem akarta, hogy: felvegyem a könyvet, letegyem a könyvet, levegyem a cipőm, kimenjek a szobából, bemenjek a szobába, segítsek bemászni, segítsek kimászni, etc ..........................
Kivagyok!!!! Remélem tényleg jön valami, nemcsak potyára szenvedek. :wink:

Na megyek, mert fél órája csend van. Egymás pelenkázzák. :roll: REmélem még egyben mindenki!

Szép estét nektek,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Jobbulást Bernátnak! Mit mondtak ez mitől van? Vírusfertőzés?

Nálunk meg ma telefonáltak a bölcsiből, hogy Samu lázas, menjek érte. Elvittem a dokinőhöz, de nem talált semmit, csak kicsit piros a torka, viszont a gyerek levert. Ja és az én torkom is fáj. Szóval aki benyalta a talin esetleg Samutól, attól elnézést kérünk. Jó kis munkakezdésem volt, 1 napot mentem, aztán megint itthon. :twisted:

Brigi :)
Ne panaszkodj, mert fél óra csend nálunk csak álom. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Kiliman

Jobbulást Bernátnak! Elég rosszul hangzik a dolog, de hátha kiderül, hogy semmi komoly.

Cat

Hát, lehet, hogy Samu meg DÁvidtól szedte?! :oops: Bár neki nem fájt a torka, de pénteken még neki is piros volt picit. ŐK mára gyógyultak ki teljesen a takonykórból. Szóval lehet, hogy szombaton kpata el. :(

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Kiliman,

Mielőbbi gyógyulást Bernátnak!!! Biztosan már ez "dolgozott" benne a talin is, mert mondtátok, hogy extra nyűgös. Szegénykém.
Megtudják majd mondani, hogy mi ez?
Nektek pedig kitartás!
Egy címet én is kérek a csere cd-re.
De, persze, ha ezen túl lesztek, első a gyerek. Ha szabad perced akad, pihizz, mert a kórházasdi borzasztó.
Nagyon rendes tőled, hogy bevállalod az éjszakákat. Mikor Zsombival voltam anno -kétszer is- nálunk valahogy fel sem merült..... :roll:

Cat,

Samunak is jobbulást. A talin még semmi jel nem volt.
Azt meg, hogy bárki is elkaphatta, azért nehogy már elnézést kérjél, ezt mindannyian válalltuk, mikor elmentünk. :!:

Lilla,

A pulcsi tökéletes, felpróbáltuk. Ami meg külön nagy szám, hogy elsőre örömmel tette a próbát! ( Zsombinál ez óriási szám)

Brigi,

Nálunk Zsófi a hiper-szuper nyüszi.... Én is kész vagyok tőle...

:twisted:
Főleg, hogy ő nem szokott.
Hidegfront. Legalább is én neki számlázom.

Nálunk semmi extra, ma még strandoltunk kicsit.
Kristóf edző táborozik, de ezen totál kiakadtam. Mert eddig az egyel idősebb korosztállyal voltak összevonva. Most, hogy külön váltak, neki mindkettő edző tábort végig kell csinálni, mert meccsen mindekttő korosztályban szerepelhet, s számítanak is rá!
Persze ő, örömmel , sőt büszkén megy!

Jó éjt:

Meme
szinta

Szerintem nem Dávidtól nyaltuk be, mert azt mondta a dokinő, hogy nyári meghűlés, lehet valami hideget ivott stb. De teljesen mindegy, mert estére már pörgött ezerrel, sőt extrán nyomta. :evil:

Meme, Brigi :)
Nálunk Oli volt ma veszett nyüszi, de Samu is hozta a formáját. Egész délután és este tépték egymást Samuval, én meg üvöltöttem velük mint egy elmebajos. Az előbb tettem le őket, hát nagy megkönnyebbülés volt. :)

Cat
Kép
cateye

Remelem Bernat gyorsan gyogyul! Nem hangzik tul jol a dolog, remelem Kisvakond enyhit a dolgon...

Cat :)

Samunak is gyors gyogyulast!

Nalunk Reka volt extra nyugis es hisztis. Delelott meg a reggeli fulbevalo belovesnek tudtam be, de delutanra ezt mar nem tudtam mentsegkent betudni... foleg hogy Eme meg teljesen jol turte a torturat... Estere megjott a vihar, es Reka hisztije is alabbhagyott szerencsere. :roll: :)

Bilizessel kapcsolatban vagyok most egy kicsit tanacstalan. Reka tok jol csinalja, jon magatol es mondja hogy kakilni vagy pisilni kell, neha van pici becsuri, de eddig nem volt komoly baleset. Eme viszont vagy siman megy a bilire, vagy minden gond nelkul bepisil, ma 2x is, es nem is szolt hogy bepisilt (elotte mindig szolt)... nem tudom eldonteni hogy eroltessem-e, vagy meg varjak inkabb... Szerintetek?

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Bernátnak,Samunak jobbulást!

Cat!

Megmértem Dorkát és 101cm,remélem nem lesz tul magas.
Ma volt a nagy nap hogy lecseréltük a rácsos ágyat és "nagylány" ágyat kaptak a csajok.
Fuuu,nagyon tetszett nekik.
A MaxCityben bezárt végleg egy nagyon tuti kis gyerekbutor bolt és igy sikerült megcsipnünk 1 áráért két gyönyörü dán ágyat.
a kokuszmatracosnál is kialkudtam egy "ikres"árat,szóval meg vagyok elégedve magamma! :D

Aztán lehet hogy hajnalban érkeznek át hozzánk?Kiváncsi leszek....

A padlizsán krém is isteni volt,de találkoztam egy sürü kakaós sütivel is ami nagyon finomra sikerült!Ki volt az elkövető?

Rita
bellissima75

Gyöngyi :)
Nekem abszolút tapasztalat, hogy nem szabad eröltetni semmit a szobatisztasággal kapcsolatban. Egyik napról a másikra fog jönni, föleg ha látja Rékát. Az elején Samunál is elöfordult, hogy annyira koncentrált valami játékra, hogy bepisilt, és nyugodtan játszott tovább. EZ akkor volt, amikor én döntöttem el, hogy leveszem róla a pelust, mert nyári szünet van, itt az ideje a szobatisztaságnak. Persze Samu még nem így gondolta. Viszont 1 héttel késöbb magától kérte a bugyit, és onnantól kezdve egyszer sem pisilt be, söt reggel is szárazon ébred. :P
Olival parkolópályán vagyunk, mert Ö nem akarja egyáltalán levenni a pelust, dehát Ö mindenben Samut követi 2-3 hónappal késöbb.

Rita :)
Csak nem a Mobilogic-ban vettétek az ágyakat? A miénk onnan koppintás, csak asztalos alkotta.

Remélem nem volt éjszakai vándorlás, nálunk sosem volt ilyen. Ma nekem éjjel Oli lesett az ágyáról, de halál nyugodtan aludt tovább a szönyegen, így csak hajnalban találtam meg. :D

Jó magas Dorka! Szerintem veri a korosztályát. Most menjetek el a lányokkal vidámparkba, mert 100 cm-ig ingyenes, talán még be tudtok jutni. :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

sziasztok,

kiliman,
kateduo huga vagyok, a tesom kert meg, hogy kerdezzem meg,melyik korhazban vagytok, mert sajnos o is korhazban van a gergovel (Heim Pal), tegnap ejjel megcsiphette valami, amitol teljesen feldagadt az arca es a fule, total felismerhetetlen lett szegeny pici fiu. Az egyik szemet ki sem tudta nyitni, de szerencsere mara mar javulni latszik a dolog, de meg bent tartjak a korhazban, nehogy ejszaka befulladjon.
Kulon toltotte Vendel es Gergo az ejszakat, Vendel folyton Gergo kisagyara mutogatott, el kellett neki magyarazni, hogy most korhazban van a testvere.

Na roviden ennyi, bovebben a tesom ugyis elmesel majd mindent

kiliman, remelem azt irod, hogy mar nem is vagytok korhazban:)

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

Én meg Kilimanné vagyok, mert most én vagyok itthon Ambrussal, apa meg éjszakázik Bernáttal a kórházban.

Kata-húg,

A belgyógyászaton vannak, szintén Heim Pál... a száma: 30/308-1040. Nyugodtan felhívhatja, legalább nem fognak unatkozni, holnap délután 3-ig ő lesz bent Bernáttal. Aztán majd cserélünk.

Ne haragudjatok, de muszáj leírnom a mizériánkat, kezd mostmár eldurvulni a dolog.
Bernát betegsége javul, a duzzanat egész jól visszahúzódott, holnap megy majd ultrahangra, ahol ki fog derülni, hogy műtét vagy nem műtét. Én nagyon remélem, hogy nem műtik, és az antibiotikumok hatására megszűnik a gennyezés.
Szóval ebből a szempontból jól van a gyerek, DE van egy másik pici probléma:

Mivel az első éjszaka, és az első nap délután 6-ig nem tudtak baba-mama szobát biztosítani, ezért egy szobában voltunk egy 8 hónapos cigány gyerekkel. Nem kertelek, leírom: cigány volt :twisted:
Tudom, hogy nem tehet róla, hogy milyen körülmények között él, és milyen a családja (az anyjának van már egy másfél éves gyereke, és már most 5 hónapos terhes a harmadikkal, és kb. 17 éves), de ha ő fertőzi meg a gyerekeimet meg minket is, akkor rohadtul nem érdekel, hogy mennyi idős és honnan jött. Most lehet, hogy elítéltek, de akkor is k...va mérges vagyok.

Ugyanis ma délután (hogy miért csak most, nem tudom, a gyerek már hetek óra kórházban van) bejött a dokinő (aki felvett, és nem annyira szimpatikus), és közölte, hogy van egy "nem annyira jó híre". Kiderült, hogy a kisgyerek (aki egyébként cuki volt, tényleg...) hepatitiszes lett (A). Ezért Bernátot beoltják holnap (!!!!), hogy még beleférjen a 72 órába. Örjöngtem, hogy akkor Ambrus miért nem????????? (Szülőkről meg aztán végképp szó sem esett). Mert hogy ő is bent volt a szobában, sőt játszott a gyerek játékával. Válasz: ő nem volt felvéve az osztályra, oldjuk meg külön, ahogy akarjuk. Szerintem ez egy nagy pofátlanság a kórház, a gyerekkórház részéről. Nekik nem tart semmibe sem lekérni még egy adag vakcinát, amit persze ha kell, akkor mi kifizetünk. De nem, mi jelentsük az ÁNTSZ felé, menjünk el a körzeti dokihoz, stb. Mindezt úgy, hogy az egyik gyerek a kórházban, és még a mi oltóanyagainkat is el kellene intézni, mert pl. én is többször odaadtam a gyereknek a cumiját.
Arról nem is beszélve, hogy a szomszéd szobában pedig két kisgyerek van, akinek tele van a szájuk valami fertőző izével. Az ilyen gyerekeket miért nem lehet elkülöníteni????

Szóval most sík ideg vagyok, és felháborító ez az egész magyar egészségügy.

Bocs, hogy most én írtam, és ilyen hosszút, de ki kellett adnom.

Detti

KépKép
kiliman

Szia Kilimanné :)

Ez borzalmas. :( :( :( Annyira felháborító, hogy szóhoz sem jutok. Ez nem csak az Egészségügy problémája, hanem emberileg is a mélypont. Nemhogy próbálták volna minél jobban és gyorsabban megoldani a problémát, amit ők okoztak, még tovább húzzák!!! Nagyon együttérzek veletek, és ha valaki ezek után lerasszistáz és nincs időd elküldeni a fenébe, nyugodtan irányítsd hozzám.

Remélem minél hamarabb meggyógyul Bernát és nektek sem lesz semmi bajotok!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Kilimann/és -né :)

Nagyon sajnálom Bernátot, remélem hamar rendbejön és könnyen megússza a dolgot, műtét nélkül.
Amit a cigány kiscsajról és a gyerekekről leírtál, azt sajna náluk mindennapos és nekik természetes. (Mikor bent feküdtem a csajokkal a kórházban, volt egy kiscsaj, 16 éves, az első gyerek még nem volt egy éves, állami gondozásban van, most várta az ikreket. Végig cigizett, egy falatot sem evett szinte, mert a kórházi kaját odaadta az apukának, aki (szerintem csak emiatt) bőszen látogatta, és 37 hetesen még vígan egyben volt, míg én 34 hetesen már megszültem. :evil: )
Amit a dokinő mondott, azt azért megmagyarázom: ha nincs felvéve az osztályra Ambrus akkor nem rendelhet neki oltóanyagot. Nem mert nem akar, hanem mert milyen alapon tenné? Neki elvileg semmi köze hozzá, ha megbetegedési veszély van az a házi gyerekorvos hatásköre. Nyilván emberileg értem, de sajnos erre az a hivatalos válasz, hogy miért vittétek be Ambrust a kórházba, ők nem hívták. A felnőttek pedig a háziorvoshoz tartoznak. Nem akarok bunkó lenni, mondom, mint ember értem, csak mint orvos megmagyarázom, hogy miért nem teheti. Ők csak az osztályon fekvő betegekért felelnek, mindenki más saját felelősségre van bent. És a gyógyszerrendelés sok dokumentációval jár, ráadásul a hepát jelenteni kell az ÁNTSZ felé, szóval nem csak annyi, hogy leszól a gyógyszerraktárba, hogy eggyel több adagot hozzanak. Persze ezt ő is elmondhatta volna.
Nálunk a fertőzőeket külön a gyerek fertőző osztályon tartják, nem tudom a Heim Pálban miért nincs ilyen.

Katahúg! :)

Remélem Gergő is hamar rendbejön, úgy látom most mindenki kifogta :(
Mi jövő héten megyünk vissza Pepével, bár azt hiszem megint nem leszünk okosabbak :(

Sajna most ennyire futotta, egyszerűen képtelen vagyok utólérni magam :(

Ditke
ditke62

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?