Sziasztok,
Én meg Kilimanné vagyok, mert most én vagyok itthon Ambrussal, apa meg éjszakázik Bernáttal a kórházban.
Kata-húg,
A belgyógyászaton vannak, szintén Heim Pál... a száma: 30/308-1040. Nyugodtan felhívhatja, legalább nem fognak unatkozni, holnap délután 3-ig ő lesz bent Bernáttal. Aztán majd cserélünk.
Ne haragudjatok, de muszáj leírnom a mizériánkat, kezd mostmár eldurvulni a dolog.
Bernát betegsége javul, a duzzanat egész jól visszahúzódott, holnap megy majd ultrahangra, ahol ki fog derülni, hogy műtét vagy nem műtét. Én nagyon remélem, hogy nem műtik, és az antibiotikumok hatására megszűnik a gennyezés.
Szóval ebből a szempontból jól van a gyerek, DE van egy másik pici probléma:
Mivel az első éjszaka, és az első nap délután 6-ig nem tudtak baba-mama szobát biztosítani, ezért egy szobában voltunk egy 8 hónapos cigány gyerekkel. Nem kertelek, leírom: cigány volt
Tudom, hogy nem tehet róla, hogy milyen körülmények között él, és milyen a családja (az anyjának van már egy másfél éves gyereke, és már most 5 hónapos terhes a harmadikkal, és kb. 17 éves), de ha ő fertőzi meg a gyerekeimet meg minket is, akkor rohadtul nem érdekel, hogy mennyi idős és honnan jött. Most lehet, hogy elítéltek, de akkor is k...va mérges vagyok.
Ugyanis ma délután (hogy miért csak most, nem tudom, a gyerek már hetek óra kórházban van) bejött a dokinő (aki felvett, és nem annyira szimpatikus), és közölte, hogy van egy "nem annyira jó híre". Kiderült, hogy a kisgyerek (aki egyébként cuki volt, tényleg...) hepatitiszes lett (A). Ezért Bernátot beoltják holnap (!!!!), hogy még beleférjen a 72 órába. Örjöngtem, hogy akkor Ambrus miért nem????????? (Szülőkről meg aztán végképp szó sem esett). Mert hogy ő is bent volt a szobában, sőt játszott a gyerek játékával. Válasz: ő nem volt felvéve az osztályra, oldjuk meg külön, ahogy akarjuk. Szerintem ez egy nagy pofátlanság a kórház, a gyerekkórház részéről. Nekik nem tart semmibe sem lekérni még egy adag vakcinát, amit persze ha kell, akkor mi kifizetünk. De nem, mi jelentsük az ÁNTSZ felé, menjünk el a körzeti dokihoz, stb. Mindezt úgy, hogy az egyik gyerek a kórházban, és még a mi oltóanyagainkat is el kellene intézni, mert pl. én is többször odaadtam a gyereknek a cumiját.
Arról nem is beszélve, hogy a szomszéd szobában pedig két kisgyerek van, akinek tele van a szájuk valami fertőző izével. Az ilyen gyerekeket miért nem lehet elkülöníteni????
Szóval most sík ideg vagyok, és felháborító ez az egész magyar egészségügy.
Bocs, hogy most én írtam, és ilyen hosszút, de ki kellett adnom.
Detti