Hello Lányok!
Ma is dög meleg lesz. Kitartás!!
Bocsi mindenkitől, hosszú leszek. PÓTOLOK! (ilyen hétalvó baba mellett lehet lazitani
)
Márti!
Én még nem is üdvözöltelek. Üdv közöttünk, és mielőbbi pocakosodást. Gratula, hogy vállaljátok a 4. babát is. Jó, hogy vannak ilyen nők is. Nekem sajnos már az idő sem engedné.
Maci!
A pisilés bármi lehet, de nem kell beleélni magunkat. Inkább legyen kellemes meglepi (azért csendben nagyon drukkolok)
Timi!
Rosszban a jó! Hát jó lenne, ha nem lenne ez a véralvadásos gond. Ezt gondolom, nem lehet kinőni, meg kell tanulni vele élni. Nagyon sajnálom, de ha a legalacsonyabb mértékű, akkor talán tényleg nem vészes. Gyógyszert sem kell szednie?
Judit!
Ez a baba nagyon édes. Úgy érzem, fiad lesz, de ezt azt hiszem, már irtam. Végül is mindegy, csak egészséges legyen. Úgy örülök, hogy minden rendben volt. Szerintem még nem az AFPt csinálják, mert azt a 16. héten szokták. Ez a kombinált tesztnek a vérvételes része lehet. Bár azt itt nálunk helyben megcsinálják, egy órán belül megvan az eredmény. Mindenhol másképp csinálják. Augusztusban készültök Mo-ra? Az ajánlat továbbra is áll. Férjedet nagyon megviselte az apukája elvesztése? Túl van már rajta? (de hogy is lehet ilyenen túl lenni?)
A képhez továbbra is ragaszkodom, és igérem, itt senki sem a hájakat nézi.
Évi!
Köszi a Sziszkó-dicséretet. Dóri sem marad ki a sorból. Hiányzik már, jó lenne látni valamikor. Ő hogy birja a meleget? Bent a házban milyen a hőmérséklet?
Piroska pedig menjen a fenébe. Szégyelhetné magát, hogy ennyire szemtelen, nem hivják, és mégis jön. ÉS te egy nagyon jó anyuka vagy, nem hinném, hogy a Jóisten igy gondolkodik.
Juca!
Sziszkót utolérte az álomkor. A drágám ma fél 7-kor felkelt, evett, egy kicsit nézelődött, magyarázott (biztos az álmát mesélte), aztán megfürdettem (mert a láza ismét egy kicsit felment, 38-ra végbélben mérve), és ment vissza aludni. A szemével kéri, hogy „anya, tegyél le aludni”. Hol tartjátok azt a medencét? Erkéylen? Látom, Kinga nagyon szereti. Kis cukipofa.
Nézem-nézem a rucikat, de nekem nem jeleniti meg a képeket. Pedig úgy megnézném. Mennyi a végösszeg, postázással együtt? Vagy azt csak később tudjátok meg?
Syry!
Nagyon ügyi vagy! Én is tervezek valami tanfolyamra menni, talán nyelvet szeretnék tanulni. Folytatnám az olaszt, ha találnék akkreditált nyelvsulit itt Vácon. És nem kell félned, mert a heti 1-szeri alkalom nem sok, és ez nem egy olyan dolog, amit magolni kell otthon.
Norwell!
Nálunk is felment 29 fokra a házban. Úgy látszik, ezek a falak sem birják a kiképzést. Van egy hosszú előszobánk, és ott talán hűvösebb van. Ott alszik hatalmasakat a babám. Nem is tudom, hogy lehet ezt kibirni egy örökmozgó gyerekkel. Pocakod hogy van?
Pupy drága!
Nagyon-nagyon hiányzol. Fenébe ezzel a sok melóval. (nincs ott valami más is a háttérben? – rossz hangulatra gondolok. Tudod, én megérzem nálad az ilyet)
Eszter!
De jó neked, mész Erdélybe, ráadásul közel a szülőföldemhez. Mennék veled most nagyon. Főleg, hogy egy hét múlva megy a családom, és én idén nem mehetek velük. Vigyázz magadra, és várlak vissza.
Nyuszi!
Örülök a menszinek. És akkor végre lehet próbálkozni. Hajrá!
Andy!
Hát, ezeket a gyerekeket nem lehet kiszámitani. Egyik pillanatban szeret valamit, aztán a másikban már utálja.
Virág!
Nagyon csini a pocakod. Anyósod sem semmi. Nagyon fiatalosnak néz ki. Jóban vagytok? Most nem lennék a helyedben ebben a melegben ilyen nagy pocakkal. De te ügyi vagy, és ezt is leküzdöd. Még pár nap, aztán vége ennek az elviselhetetlen hőségnek.
Ja, és mindig irni akartam, hogy lánynév nálam Lilla volt az első helyen, Liliként becézve. De férjem hallani sem akart róla, mert a legjobb barátnőmet úgy hivják, és annyira nem csipázták egymást az elején.
Anitta!
Végre visszakeveredtél! Üdv újból közöttünk. És hajrá lombik!!! Gyere gyakrabban, ha tudsz.
Anikó!
Közben láton, hogy irtál.
Azért kapta be az oltást, mert semmi jele nincs, hogy beteg lenne. Mindent megnézett előbb, torka sem piross, teljesen tiszta a légzőrendszere. A dokinő azt mondta, hogy nem beteg a gyerek, és ez a köhögés attol is lehet, hogy felköhögi a büfit vagy valami irritálja a torkát. Hát nem tudom, minden doki másképp csinálja, de bizom benne, hogy nem lesz gond. Ez a nő Vácon az egyik leghiresebb gyerekorvos. Gondolom, tudja a dolgát.
Tegnap találkoztunk az utcában egy kislánnyal, aki 6 hónapos, és ugyanúgy 35. hétre született 2700 gr-val. Meglepődtem, amikor az anyuka mondja, hogy 6 hónapos, mert Szilárd már most nagyobb tőle.
Ez a félrenyelés nem hangzik valami jól. Nálunk is volt ilyen, de inkább a szopizásnál, és mindig felköhögte elég hamar, és vett levegőt. Reméljük, nem lesz semmi gond. A légzésfigyelő jó dolog.
Meleget hogy birjátok? Légkonditok van? Igaz már többször kérdeztem (nem akarok tolakodni), nincs kedved talizni vmikor?
Kacsa!
Köszi, hogy leirtad a tapasztalataidat. Reméljük, hamarosan végleg megoldódik ez a dolog. Súlygyarapodás megállt Timcsánál? Húrkák nálatok is vannak rendesen. Most mennyi is Timike?
Brill!
Valószinű, hogy a félhomály is rásegit a sokalvásra. Most pótolja a lemaradását
De nem bánom, mert nekem sem lenne erőm ebben a melegben folyton szórakoztatni őt.
Meg fogod dögönyözni, csak menjen már el ez a meleg. Ha mást nem, én megyek.
Lilia!
Sziszkónak már kihullt kb fele haja. De még igy is cuki. Apák néha nagyon meg tudnak változni. Náluk később jön minden, de a lényeg, hogy jön. Hajrá július!
Még annyi, és már itt sem vagyok (megyek főzni - ebben a melegben - de muszáj): Sziszkóm ma megfordult! És ez rendes megfordulás volt. Hasról hátra, egyik karjával átbillentette magát. Jól meg is ijedt szegény, el kezdett sirni, hogy mi történt. Utána is megismételte egy párszor. Azt hittem, hogy a kis kerek popsiját egy ideig még nem tudja semerre mozgatni. Tévedtem!