Új privát üzeneted érkezett!

Látom megjött mára az iráskedvetek. Nekem ma vendégeim voltak igy 0 idom va.
Reggel voltunk oltason. Most estére sajnos belázasodott. 39-re ment fel, aztán a kup lehozta valamennyire. Remélem ettől van és nem a köhögésétől. Nekem már van némi hangom, de inkább csak dörmögni tudok.

Ma szó szerint egész nap aludt a gyerekem. Csak enni ébredt fel, plusz 1x megfürdettük. Az oltás és ez a meleg ezt hozta ki szegénykémből.

Itt egy kép Brill kedvéért :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Emili! Boldog névnapot!

Angie
Ettől aztán elolvadok! Ez a hajzuhatag bámulatos :) Nagyon szép pofija van.

Hááát. Mit is mondhatnék. Vége a nagy hajtásnak. Rég dolgoztam ilyen hosszan. Alig verdes a szívem. Ráadásul amikor tegnap lefeküdtünk aludni, alvás helyett egy órát röhögtünk, aztán csak két-három órát aludhattam. Most menekülünk Miklósra aludni.

Vajon mit hoz ez a hónap? :D
Ja, apa nagyon érdeklődő, sőt együttműködő lett :) Minden nap rákérdez, hogy hol is tartok? Sejtettem, hogy előbb utóbb eljut ide.
Mit szóltok?

Pussz
Lilia
lilia

Maci!
Csak nem??? :wink: :lol:

Fleur!
Persze, hogy engem is érdekelne a tali :lol:
És nagggyon szép a pocid :D

Kacsa!
Jajjj, de édes Timcsa! :D
Nekünk is ilyen szinű a fal itt-ott a lakásban! :D

Angie!
Jajjj de komolyan tudtok nézni...tündéri :D

Lányok!
Pupy még mindig versenyt fut az idővel, de nemsokára talán lesz egy kis ideje visszakapcsolódni!
Most vettek új modemet, és bütykölik otthon a masinát, úgyhogy talán már nemsoká újra lesz!!!!
Pupy!
Várunk!!!!! :D :D :D
Én ma elutazom Erdélybe, mert Félsziget lesz Marosvásárhelyen. Sajnos 30-ig nem tudok jönni!Addig meló és meló és meló... :?
De remélem sok zebrára jövök vissza, meg talán hozok is magammal :wink:

Addigis puszi mindenkinek, és vészeljétek át valahogy ezt a nagy meleget :D

Sziasztok: Eszter :D

Bocsánat akinek most nem írtam, de rohanok melózni... :?

eszter82
Budapest

Sziasztok lányok!
Mi is nehezen viseljük a meleget!Klimázunk és még az állatok is itt vannak bent! Kép Ágoston jol érzi magát,jokat alszik(egyenlöre)!

Angie!
Sajnálom a köhögést és a hangszálgyulladásod!
Semmi esetre sem szeretnék frászt hozni rád de nem kellett volna az orvosnak várni az oltással amig elmulik Sziszko köhögése?Szerintem azért lázasodott be!Nekünk a kéthos oltás azért csuszott mert Ágoston orran folyt és mondta a doktornö várunk amig almulik!
Gyönyörü a képen!Igazi kis husi-bébi!És még az én tejem jo?! :wink:

Brill!
Gyönyörü szemei vannak Eriknek!
Nagyon aranyos!És az alvos képen(szopi után)beszarás milyen édes!Nálunk is megy a tévézés :wink: :lol: !
Marshallt vizezed ilyenkor?Diva hullamerevséget kap amint elkezdem ovatosan vizezni a fejét! :lol: Csak egy kicsit fél a viztöl! :shock: :lol: Talán még levegöt sem vesz amig nem végzek vele! :D

Lilia!
Örülök,hogy a férjed ilyen együttmüködö!
Nálunk az volt az elsö sorsdöntö kérdés :-mikor kell megjönnie? na akkor már tudtam hogy ö is partner a gyerekprojektbe!

Macika!
Pisis lánykára nekem is van egy tippem!De ne kiabáljunk el semmit! :wink:
Kellemes hétvégét nektek és sok-sok összebujást! Kép

Nyuszi!
Aranyos vagy ahogy lelkesedsz! :D

CsHeni!
Nagyon csinos vagy!Szép pocakod van!
Nevetek van már?

Juca!
Nagyon édes a kis pocakos a pancsiba!!!

Syry!
De le a kalappal hogy félé éves koráig tuttad ugy szoptatni hogy elsö idötöl potolni kellet mert sok baba leszokik a ciciröl mert könnyen jön a cumibol a hami!Nagyon ügyesek voltatok!

Norwell!
Egy honapos volt Ágoston amikor elkezdtem a Motherlovet szedni!Nekem nagyon jol bevállt!Én folyamatosan szedem!Szegény kis Kende a pocakfájás miatt!Tudod hogy mitöl volt?Neked vannak tüneteid már?

Panka!
Örülök,hogy Emili már jol eszik!!!!
Ügyes kis lány!!!
Nagyon boldog elsö névnapot kivánok neki! Kép

Tündi!
Olyan jo volt olvasni,hogy milyen nagy élményetek volt Rolival!
Ügyes vagy,hogy elsöre betudtad pelenkázni!Én is szedem ezt a terméket nekem bevállt!A szaporito fejés amit Kacsa irt az nagyon nagyon jo!Feltétlenül probáld meg!
Ananászlé nagyon jo és a görögdinnye!

Kacsa!
Örülök,hogy rendezödni kezd a szopi helyzet!Megizzasztott a kis bestia! :wink: :D
De ügyes vagy a taktikával!
Én most azt probáltam a fejés terén(a Kaális forumon kaptam az infot)mivel egy ciciböl eszünk igy evés után kifejem a cicim és hagyom még a gépet rajta és 2-3 perc mulva mikor már nem jön semmi megint elindul!Amikor igy totálisan kifejem akkor következö etetésre jol bedurran!Ágoston már sokat eszik mert 7kg fölött van már és kellett neki hogy több legyen a tejem!De talán igy jo lesz egy darabig! :D

Oriandy!
Sajnálom a párodat!És a riadalmat!
Nagyon jok a képek rolatok!

Timika!
Én sokszor ugy tudok haragudni az orvosokra!Annyira felületesek!Sajnálom a betegséget Kristofnak!Remélem rendezödik igy hogy már kideritették mi a baj!
Gratulálok az uj lakáshoz!!!

Leveleztem Ágival jol van csak nehezen birja a meleget.Jönni fog nemsokára és irni fog nektek!
Kébzeljétek nálunk meg uj dolog vette kezdetét!
A félrenyelés! :evil: Annyira sok nyál folyik a kis szájábol hogy még álmában is képes félrenyelni! :evil: Egy másodpercre sem merem magára hagyni igy babakocsiban alszik és még a fürdöszobába is beguritom magammal!Tegnap 3x napközben csinálta az egyiktöl ö maga is ugy megilyedt mert nem kapott levegöt hogy mire rohanva odaértem már orditott is!Félelmetes volt!Meg persze hajnalban is produkált egy hasonlot de azonnal ugrottam és kikatam az ágybol!
Álmomba csináltam mert arra keltem fel hogy a légzésfigyelö figyelmeztetö hangja elkezdett kattogni!
Viszont most már sokat koketál velünk nagyon édes hangosan kacarászik gögicsél és ugy jár keze lába mint aki elakar repülni! :lol: Olyan édes amikor meglátja Marcit és beszél hozzá Marcikám akkor ugy kalimpál keze lába és ugy nevetgél!!!Tündériek!

KépKépKépKép
aniko24

Tudtam,hogy még irni akrtam valakinek!
Hát a nászasszonyomnak!
Évi! :D
Sajnálom ezt a szemét menzit! :(
De lehetséges hogy megint egy kis rásegités kell a tesohoz! :wink:
Egyszer már bevállt! :wink: :D
Eszembe jutottál a hétvégén!
Szülinapi zsuron voltunk és persze megrohamozták Ágostont!Szegénykém nézett rám az emberekre-rám-az emberekre én teljes eröböl mosolyogtam,hogy lássa nincs baj és a végén csak legörbült a kis szája és elkezdett ugy sirni hogy mindenki szét reppent mert ugy megilyedtek! :shock: :D Egyböl te és Dorci jutottatok eszembe! :D

KépKépKépKép
aniko24

Hello Lányok!
Ma is dög meleg lesz. Kitartás!!

Bocsi mindenkitől, hosszú leszek. PÓTOLOK! (ilyen hétalvó baba mellett lehet lazitani :) )

Márti!
Én még nem is üdvözöltelek. Üdv közöttünk, és mielőbbi pocakosodást. Gratula, hogy vállaljátok a 4. babát is. Jó, hogy vannak ilyen nők is. Nekem sajnos már az idő sem engedné.

Maci!
A pisilés bármi lehet, de nem kell beleélni magunkat. Inkább legyen kellemes meglepi (azért csendben nagyon drukkolok)

Timi!
Rosszban a jó! Hát jó lenne, ha nem lenne ez a véralvadásos gond. Ezt gondolom, nem lehet kinőni, meg kell tanulni vele élni. Nagyon sajnálom, de ha a legalacsonyabb mértékű, akkor talán tényleg nem vészes. Gyógyszert sem kell szednie?

Judit!
Ez a baba nagyon édes. Úgy érzem, fiad lesz, de ezt azt hiszem, már irtam. Végül is mindegy, csak egészséges legyen. Úgy örülök, hogy minden rendben volt. Szerintem még nem az AFPt csinálják, mert azt a 16. héten szokták. Ez a kombinált tesztnek a vérvételes része lehet. Bár azt itt nálunk helyben megcsinálják, egy órán belül megvan az eredmény. Mindenhol másképp csinálják. Augusztusban készültök Mo-ra? Az ajánlat továbbra is áll. Férjedet nagyon megviselte az apukája elvesztése? Túl van már rajta? (de hogy is lehet ilyenen túl lenni?)
A képhez továbbra is ragaszkodom, és igérem, itt senki sem a hájakat nézi.

Évi!
Köszi a Sziszkó-dicséretet. Dóri sem marad ki a sorból. Hiányzik már, jó lenne látni valamikor. Ő hogy birja a meleget? Bent a házban milyen a hőmérséklet?
Piroska pedig menjen a fenébe. Szégyelhetné magát, hogy ennyire szemtelen, nem hivják, és mégis jön. ÉS te egy nagyon jó anyuka vagy, nem hinném, hogy a Jóisten igy gondolkodik.

Juca!
Sziszkót utolérte az álomkor. A drágám ma fél 7-kor felkelt, evett, egy kicsit nézelődött, magyarázott (biztos az álmát mesélte), aztán megfürdettem (mert a láza ismét egy kicsit felment, 38-ra végbélben mérve), és ment vissza aludni. A szemével kéri, hogy „anya, tegyél le aludni”. Hol tartjátok azt a medencét? Erkéylen? Látom, Kinga nagyon szereti. Kis cukipofa.
Nézem-nézem a rucikat, de nekem nem jeleniti meg a képeket. Pedig úgy megnézném. Mennyi a végösszeg, postázással együtt? Vagy azt csak később tudjátok meg?

Syry!
Nagyon ügyi vagy! Én is tervezek valami tanfolyamra menni, talán nyelvet szeretnék tanulni. Folytatnám az olaszt, ha találnék akkreditált nyelvsulit itt Vácon. És nem kell félned, mert a heti 1-szeri alkalom nem sok, és ez nem egy olyan dolog, amit magolni kell otthon.

Norwell!
Nálunk is felment 29 fokra a házban. Úgy látszik, ezek a falak sem birják a kiképzést. Van egy hosszú előszobánk, és ott talán hűvösebb van. Ott alszik hatalmasakat a babám. Nem is tudom, hogy lehet ezt kibirni egy örökmozgó gyerekkel. Pocakod hogy van?

Pupy drága!
Nagyon-nagyon hiányzol. Fenébe ezzel a sok melóval. (nincs ott valami más is a háttérben? – rossz hangulatra gondolok. Tudod, én megérzem nálad az ilyet)

Eszter!
De jó neked, mész Erdélybe, ráadásul közel a szülőföldemhez. Mennék veled most nagyon. Főleg, hogy egy hét múlva megy a családom, és én idén nem mehetek velük. Vigyázz magadra, és várlak vissza.

Nyuszi!
Örülök a menszinek. És akkor végre lehet próbálkozni. Hajrá!

Andy!
Hát, ezeket a gyerekeket nem lehet kiszámitani. Egyik pillanatban szeret valamit, aztán a másikban már utálja.

Virág!
Nagyon csini a pocakod. Anyósod sem semmi. Nagyon fiatalosnak néz ki. Jóban vagytok? Most nem lennék a helyedben ebben a melegben ilyen nagy pocakkal. De te ügyi vagy, és ezt is leküzdöd. Még pár nap, aztán vége ennek az elviselhetetlen hőségnek.
Ja, és mindig irni akartam, hogy lánynév nálam Lilla volt az első helyen, Liliként becézve. De férjem hallani sem akart róla, mert a legjobb barátnőmet úgy hivják, és annyira nem csipázták egymást az elején.

Anitta!
Végre visszakeveredtél! Üdv újból közöttünk. És hajrá lombik!!! Gyere gyakrabban, ha tudsz.

Anikó!
Közben láton, hogy irtál.
Azért kapta be az oltást, mert semmi jele nincs, hogy beteg lenne. Mindent megnézett előbb, torka sem piross, teljesen tiszta a légzőrendszere. A dokinő azt mondta, hogy nem beteg a gyerek, és ez a köhögés attol is lehet, hogy felköhögi a büfit vagy valami irritálja a torkát. Hát nem tudom, minden doki másképp csinálja, de bizom benne, hogy nem lesz gond. Ez a nő Vácon az egyik leghiresebb gyerekorvos. Gondolom, tudja a dolgát.
Tegnap találkoztunk az utcában egy kislánnyal, aki 6 hónapos, és ugyanúgy 35. hétre született 2700 gr-val. Meglepődtem, amikor az anyuka mondja, hogy 6 hónapos, mert Szilárd már most nagyobb tőle.
Ez a félrenyelés nem hangzik valami jól. Nálunk is volt ilyen, de inkább a szopizásnál, és mindig felköhögte elég hamar, és vett levegőt. Reméljük, nem lesz semmi gond. A légzésfigyelő jó dolog.
Meleget hogy birjátok? Légkonditok van? Igaz már többször kérdeztem (nem akarok tolakodni), nincs kedved talizni vmikor?

Kacsa!
Köszi, hogy leirtad a tapasztalataidat. Reméljük, hamarosan végleg megoldódik ez a dolog. Súlygyarapodás megállt Timcsánál? Húrkák nálatok is vannak rendesen. Most mennyi is Timike?

Brill!
Valószinű, hogy a félhomály is rásegit a sokalvásra. Most pótolja a lemaradását :) De nem bánom, mert nekem sem lenne erőm ebben a melegben folyton szórakoztatni őt.
Meg fogod dögönyözni, csak menjen már el ez a meleg. Ha mást nem, én megyek.

Lilia!
Sziszkónak már kihullt kb fele haja. De még igy is cuki. Apák néha nagyon meg tudnak változni. Náluk később jön minden, de a lényeg, hogy jön. Hajrá július!

Még annyi, és már itt sem vagyok (megyek főzni - ebben a melegben - de muszáj): Sziszkóm ma megfordult! És ez rendes megfordulás volt. Hasról hátra, egyik karjával átbillentette magát. Jól meg is ijedt szegény, el kezdett sirni, hogy mi történt. Utána is megismételte egy párszor. Azt hittem, hogy a kis kerek popsiját egy ideig még nem tudja semerre mozgatni. Tévedtem!
Vendég

Sziasztok! :D

Brill :D

Köszönöm szepen! :D :D :D

Fleur :D

Valoban rohan az idö s, hogy Te mar 31... :shock: 8) :D

Timi :D

Bosszanto, hogy az orvosok csak most talaltak meg mi a gond! Sajnalom nagyon de remelem akkor nem annyira veszes legalabb tudjatok mi van!

Maci :D

Köszike! :D :D

Angie :D

Remelem ma mar jobban van Szilard, es remelem Te ia hamarosan teljesen felepülsz! Annyira gyönyörü kis husibaba! Nagyon szep! :D

Kép
Kép
jucmuc

Anikó!
Közten látom, hogy irtad hogy klimáztok. Hiányzik most nekünk is.
Ja, és köszi az infot Ágiról.

Ági!
Várunk!

Judit!
Hát ez a husibaba elnevezés tényleg illik most rá. Szó szerint az.

Virág!
Mi volt a dokinál? Kapunk UH képet?
Vendég

Sziasztok!

Ma megint meleg lesz!! A fene vigye el, pedig jöhetne egy kis zápor!
Tegnap délután elmentünk a barátainkhoz egy kis medence party-ra. Olyan jó volt, este fél 8-ig ki sem szálltunk a vízből. Dani is nagyon jól bírta. Jól vacsizott, aztán mielött indultunk haza tisztába tettem (tudtam, hogy úgyis elalszik a kocsiban), így itthon már csak be kellett raknom az ágyába és kész. Egész jól aludt éjszaka is, pedig megint 1000 fok volt a szobájában (nyitott ablak mellett)!
Dobok két képet is. Ezeket ma reggel csináltam Daniról. Tegnap kapta a barátainktól névnapjára a masinát(merthogy ma elutzunk és nem leszünk itthon a hétvégén).

Kép
Kép

Andy

Kép
oriandy

Azt hiszem számomra lefőtt a kávé mára.

"Ja, és köszi az infot Ágiról." (Angie-Anikónak) -> Mióta becézik Ágostont Áginak? Hajmeresztő brrrr.... Mire Kapcsoltam. Na megyek, kell egy kis hideg zuhany, hogy helyreálljon egy kicsit a megtépázott agyműködésem.

tjuca

Csajok!
Most mondjátok meg! NORMÁLIS VAGYOK ÉN??? PALACSINTÁT SÜTÖK ÍGY 1000 FOKBAN!
De ha egyszer úgy megkívántam.............

Kép
oriandy

Jucmuc!
Nagyon édes a kisbabád!
Valahogy én is fiura tippelnék!
Öszinte részvétem aposod miatt! :(

Juca!
Tölem is kérdezték,hogy becézzük Ágoston ugy hogy Ági? :roll:
Mondtam,hogy nem igazán tudom majd jön magátol!De észre sem veszi az ember és jönnek a becézések!Ágolo, Ágili meg sok van még csak egy kettö nem is a nevéböl adodik! :wink: :lol:

Andy!
Édes Dani ahogy takarit!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Brill: semmi baj, én is le szoktam maradni a dolgokról! Köszi a drukkot és a dícséretet! :lol:

Angie: nagyon sajnálom a gyulladást! nem elég ez a nagy hőség, még ez is...Gyógyuljatok hamar!! Nagyon édes husis a pasika :lol:

Anikó: köszi a dícséretet! Nevünk még nincs...illetve ötletek vannak, de igazán csak szeptembertől kezdünk belemélyedni a dolgokba...Akkor indul a nagy vásárlós szezon is és csak a babácskámra fogok figyelni...Bár elvileg októberig dolgozom :lol:

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Angie!
Akkor biztos nem attol lázasodott be ha nem az oltástol!Marcinál is mindegyik más reakciot váltott ki!Az egyik meg sem kottyant neki a másik meg nagyon megviselte!Ha kicsit jobb lesz az idö felölem mehet a tali én benne vagyok nagyon szivesen!Nálatok olyan idö van mint nálunk légkondival mert én 28-29 fokra állitom annál lejjebb nem!Igy pont jo az idö itt bent!Különben Ágoston haja is kihullott mondjuk nem annyi volt mint Szilárdnak! :wink: :D

Teszek egy pár képet én is!
Ilyen ügyes vagyok már!
Kép
Hurkákrol egy közeli!
Kép
Járokában!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Ágoston baba is szépen kerekedik. Húrkábol nincs nálatok sem hiány. Nagyon nagyfiús, és bár sokkal pufibb, mint Marcika, szerintem nagyon hasonlit rá.
Már akartam kérdezni, hogy milyen játszószönyegetek van?
Én is akarok venni, de valami többfunkciósat, amit nem un meg, mert Sziszkó hamar megunja a dolgokat. Sokminden kell, hogy legyen rajta.
Vendég

Angie!
Mi ma nagyon kukorékolunk itt a forumon! :lol:
Én a Brendonba vettem,nagyon jo pont azért választottam mert sok mindent csinál igaz kicsit lányos a szine de Ágostont nem zavarja :lol: !Zenél,csörög,zörög,sipolo is van benne és tükör ami tépözárral van letakarva amivel el lehet bibelödni egy orát is.A tetején a kis játékok meg levehetöek vagy is az egész ugy ahogy van mobilis nincs a szönyeghez rögzitve!!Van még egy játszo szönyegünk még Marcikámtol de az annyira kis nyomi ehez képest az nem tud semmit! :? De van egy jo honlap amin még tudsz nézegetni:www.interstore.hu
Semmivel sem drágább mint máshol és két nap alatt házhoz szállitják!
Én sokmindent innen rendelek hogy ne kelljen a babát cibálnom állandoan!De már rendeltem a Brendonbol is!Amit csak tudok azt rendelem és csak a legszükségesebbért megyek el itthonrol!
Ágoston pont ugyan ugy néz ki mint Marcikám ennyi idösen csak egy kilo eltérés van közöttük!Igy legalább tudom nem cseréltek el semmit a Kaáliba! :lol:

KépKépKépKép
aniko24

Angie!

Ha veszel egy játszószőnyeget ha tükör elé rakod az kétszer olyan izgi. :-) Pláne, ha már meg is tud fordulni!
Meg tudom, hogy te olyan kis varrós vagy, most az IKEA-ban nagyon olcsón lehet kapni mindenféle színes kis játékvackot, azokból is varrhatsz, és csak fület kell rá tenni, és lehet cserélgetni, arra a rúdra.
Valamint én ugyan nem csináltam, de tervben van, az anyag már megvan hozzá (tudod a konyhapult csúnya farostlemez hátuljára) egy zsebes pakolóst. Amikor már nagyobbak, tudnak, mászni, meg ülni, na oda lehet beletenni mindenféle kincset, mint üvegkupak, fémkanál, hajcsat, meg tudod ilyen vicik vacakok, amik amúgy ezer felé vannak, de oda te is bedobálhatod, ő meg pakolhat ezerrel. Ilyet lehet csinálni szekrényre, kiságyra... Na lelövöm magam.

Csajok, ha beleférek az északDuna partiba, akkor én is mennék.

tjuca

Anikó!

Még a Ton véggel lehetnek kezdeni valamit. Amúgy pörfikt a név, nem tudom mi alapján választottátok, de nagyon szép. Ráadásul, szent Ágoston sem egy kis alakja a történelemnek. :lol:

tjuca

Norwell!

Mi az a misung?
Utánanéztem, ez valami habarcs, de milyen misungom???? :roll:

tjuca

Annyira rendes vagy, köszönöm! Hamarosan azt is megtudjuk, hogy fiu-e vagy kislany... :wink:
Most utananeztem, PAPP-A amit neznek, ez is valamilyen magzati feherje mar teljesen belekeveredek ezkbe a vervetelekbe...
Igen, itt is megvolt mar masnap hivtak telefonon de csak ma este megyünk a leletert.

Augusztusban megyünk haza bar most elkezdtem szamolgatni, hogy ha a 16. heten kell mennem vervetelre akkor lehet, hogy egy hetet csuszik majd az utazas de mindenkeppen megyünk es keresni foglak! :D

Pont a 16. heten van vagy a 16. het utan? Es ez csak egy vervetel?
Na most belevetem magam a nyomozasba...

A ferjem jobban van de meg mindig nagyon nehez. Borzalmasan hianyzik nekem is. Ilyenkor csak az idö tudja enyhiteni a fajdalmakat.

Hetvegen csinalunk kepet es felrakom! 8) :D :wink:

Andi :D

Danika tünderi ahogy porszivozik! :D

Aniko :D

Nagyon szepen köszönöm! :D Haaaat ha Te is fiut mondasz... :wink: Gyönyörü nagyfiu lett mar Agoston es valoban O is szepen hurkasodik mint Szilard! :D

Kép
Kép
jucmuc

Nezd csak mit talaltam! Akkor ezek szerint most is az alfa fötoproteint neztek es majd a 16. heten is...

Az AFP értékét általában nanogramm/ml-ben szokás megadni, de mivel szintje több tényezőtől is függ, ezért egy átláthatóbb meghatározása terjedt el a terhesszűrésben. A MoMk érték egyrészt a terhesség pontos ultrahangos korához (12. heti ultrahang szűrés fontossága!) és az anya folyadéktereihez (ezt a testsúly megadásával becsüljük ) viszonyítja a magzatban megtermelt és az anyai vérbe átkerült (!) alfa-fötoprotein mennyiségét.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Ennyi kihagyás után végre eljutottam ide.

Jucmuc!
Jó, hogy jelentkeztél! :D Azt néztem, hogy nálad január 27-e, nálam meg január 28-a a szülés várható ideje. :) Az AFP idejét nekem augusztus 17-re írta ki a doki.

Anikó, Angie!
Gyönyörű szép hurkásak-formásak a babák. :)

Maci!
Halkan a háttérből szorítok Neked. :)

Eszter!
Irigyellek az erdélyi utazás miatt. :) Vigyázz magadra!

Andy!
Sajna az én férjemnek is volt veseköve, még mielőtt megismerkedtünk. Neki lépcsőznie kellett, meg sok folyadékot innia. Szerencsére a végén sikerült kipisilnie. Jobbulást kívánok a férjednek!
Dani tüneményes, ahogy porszívózik. :)

Fleur!
Nagyon csini pocakod van! :)

Panka!
Köszi az érdeklődést! A meleget egész tegnapig elég jól viseltem, de a mai nap már szó szerint szenvedés. A mai napon ráadásul úgy érzem, mintha a hasam is feszülne.
Emilinek névnapja alkalmából sok boldogságot kívánok!

Márti!
Üdv közöttünk! :)

Emlékezetből most ennyire futja, bocsi, akit kihagytam.

Hétfőn voltam 12 hetes UH-on, ahol mindent rendben találtak és azt mondta a szonográfus, hogy a méretei alapján is 12 hetesnek felel meg a mi kis Picúrkánk. (A férjem nevezte el így. :) )Képet beszkennelni sajna nem tudok, de ha meglesz a memóriakártya a gépünkbe, akkor lefényképezem és felteszem. :)

Kellemes hétvégét Nektek és próbáljatok hűsölni!
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Anikó!
Úgy látszik ez a mi kukorékolós napunk :D Bár ha nem használom, én kikapcsolom a gépet, most, hogy ilyen meleg van, mert az is fűt.
Köszi a tippeket, és a tietek egyáltalán nem lányos szin. Nagyon tetszik nekem. Meg ha Ágoston nem reklamál, akkor semmi gond :)
Este böngészek egy kicsit a neten. Már én is rendelten neten pihenőszéket. Másnap itt volt a futárral.

Juca!
Csupa jó ötleteket adtál, mert pont azon filóztam, hogy Sziszkó hamar megunja a figurákat, és valahogy cserélgetni kellene őket. Köszi a tippet. És az a zsebes cucc is nagyon tetszik. Azt hiszem varron én is olyat, és majd a szobájában (amit télen csinálunk meg neki) megtaláljuk a helyet, de lehet, hogy mobilisat csinálok, hogy lehessen több helyre is felakasztani. Gondolom, az a lényeg, hogy minél nagyobb és szinesebb legyen. Egyébként ezt a szőnyeget hány éves korig használja egy gyerek?

Judit!
Szerintem hasonlót csináltak mint nekem, mert az enyémet is kombináltnak nevezték. A dokid gondolom megmondja, hogy pontosan mikor akarja csinálni neked az AFPt, de azt hiszem, hogy maximálisan 2 hét áll rendelkezésre. És várlak nagyon. (na jó, nem eröltetem a képet :) )

Tina!
De jó, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben van. Hányinger? Hogy birod ezt a meleget? Várom az UH sztárfotót.

Andy!
Csatlakozom hozzád, én sem vagyok normális, hogy most állok neki főzni, de ha egyszer Sziszkó most éli az álomkorát. Máskor úgysem hagy érvényesülni a konyhában (pedig nagyon szeretek főzőcskézni), igy most gyorsan kihasználom a lehetőséget. Főztem egy bödön zöldséglevest, és találtam a hűtőben egy fél kilós tegnap lejárt túrót, igy azt is gyorsan megcsináltam gombócnak. Nem izzadtam egy cseppet sem a tűzhely mellett :wink: :D

Na megyek, zuhanyzok egy jót. A fiamat ma már háromszor pancsiztattam. Nagyon élvezi, és a hőmérséklete is rendeződött, 37,2-37,4 között mozog.
Vendég

Igy nézem a tévét (azért nem engedem nézni ilyen közelről ám, csak ez valahogy igy sikerült):
Kép

És akkor itt egy pár napja készült kép (Juca, nem ismerős valami? :) ). Ilyen komolyan szoktam szelmélni a világot:
Kép
Vendég

Juca!
Téged nem hagynánk ki, ne viccelj!
Még Narcot kellene csatlakoztatni ha van kedve!Meg persze mindenkit akinek van kedve ilyen messzire kijönni!
Jo nektek,hogy ilyen ügyesek vagytok én annyira béna vagyok a varráshoz hogy nagyon! :?
Köszönöm a név dicséretét!Nekem is nagyon tetszett és mindenképp magyar nevet szerettem volna!Igazábol egy barátnöm kisfia 5 évvel ez elött született és az ö neve lett Ágoston!Annyira tetszett,hogy mondtam is neki ha nekem az életben még egy kisfiam lesz akkor Ágoston lesz a neve,csak apával vivtunk végig a terhesség alatt mert ö mást akart de Marci nevét ö adta most én voltam a soros! :wink: :D

Angie!
Tündéri Szilárd!
Szuper a szopipárna!Az enyém olyan kemény mint a beton! :(
Nem is használom,eldugtam a szekrény aljára!Turo gomboc az nagyon fincsi!

Jucmuc!
Szoritok a vizsgálathoz!Rendben lesz minden!
Azért gondolom,hogy talán kisfiu a babácskád mert szép nagy a korához képest!De majd lehet,hogy meglepödöm! :wink: :D

Tina!
Örülök,hogy jol vagy!
Gratulálok az eredményhez is!!!
Várom a képeket a picurrol!!!

KépKépKépKép
aniko24

Hűvös napokat!

A barátnőmnek kisfia lesz. :) Egyelőre a Kornél néven gondolkodnak. Tudtam, hogy fiú lesz!!! :D :D :D

Eszter
Nem hiszem. Rögtön elsőre?!

Anikó
Nem hinném, hogy az. De másfél hét és minden kiderül. :)
7 kg Ágoston? Azta mindenit! Nagyon ügyesek vagytok. :) Sajnálom a félrenyelést, remélem, gyorsan rendeződik.
Jó hűvösölést!

Angie
Köszi a drukkot. :)
Sziszkó baba láza lement? Mielőbbi javulást!
Gratulálok a megforduláshoz! Nagyon ügyi! :)

Jucmuc
Nagyon aranyos a vonalzód. :)
A képet meg nagyon várom. :)

Andy
Dani már most milyen házias. Nekem is segíthetne porszívózni. :D:D:D
Jó hétvégét!

Tina
Köszi. :) Lassan megtudod, hogy ki is lakik a pociban. :)

Pupy
Merre kószálsz?

Egyik baba tüneményesebb, mint a másik. :)
Vendég

Sziasztok!

Angie! Anikó! De édesek a fickók! Sziszkó kíméletes módját választotta a hőség átvészelésének. Jobbulást!
Anikó, sugárzik az elégedettség és az öröm a soraidból.

A többségtől eltérően én ma jobban bírom a meleget. A szaunához is fokozatosan szokok hozzá. Igaz a munkahelyem be van klimatizálva, de azon kívül ma már nem szenvedtem.

Juca! Nagyon örülök!! Gondolom megkönnyebbültél.

Maci! Azért én is pártolom, hogy sikeres hónapotok legyen.

Azt bírom, hogy mi mindenből viccet csináltunk. Jó pár percet elszórakoztunk a témán.

Mamizunk meg anyuzunk a hétvégén. Mert megérdemlem.

Lilia
lilia

Lilia
Köszi a drukkot. Remélem, igazatok lesz. ;) :D
Vendég

Hahó!

Juca!
Hát nagyon jó volt... :D A misung keveréket jelent, magyarul szíp szülőkből szíp gyerök lesz... ;) :D Ezt az Ágit én is lejátszottam magamban... :twisted: :lol: Apa meg is kérdezte, mit röhögök... :D

Anikó!
Sziasziaszia, de jó, hogy itt vagy! Látom, Ágoston jót aludt napközben! ;) :D Unokaöcsém is Ágoston, őt Ágónak szokták becézni, sztem nagyon aranyos.Csudaszép a kisfiad, és milyen hurkás! :D Köszi a kérdést, jól vagyok, bár ma egy kicsit húzódott a pocóm meg a derekam... A meleg, meg a gyerekem egész napos menetelése nem kis energiát követel tőlem. És csak egy órát tud délutánonként szegényem aludni, egyszerűen olyan melege van. A tünetekből kezdek kikopni, a reggelenkénti émelygés csitult. Esténként már van egy kis hupli, apa szerint a derekam meg a fenekem is olyan kismamás már... (Hogy ez bók vagy sem??? :twisted: ) Csinálok egy fotót vmelyik nap, és felrakom.

Angie!
Sziszkó jobban van? Az jó, hogy van egy hűvösebb helyiség, nálunk anyósom szobája ilyen, de pl. tegnap du. nem volt itthon, mondta, hogy nyugodtan menjek be Kendével, és altassam ott. Hát azt hiszed, elaludt? :lol: Gratula a forduláshoz!!! Jó korán kezdi Szilárd is… ;)

Timika!
Örülök, hogy nincs nagy gond Kristóffal! De azért a mai magyar egészségügy… egy kalap xar… :?

Brill!
Szegény kicsi Erik, ennyire érzékeny a poci? Épp apának mondtam, hogy összetehetjük a két kezünket, hogy Kende nem volt hasfájós, szerencsére nem sokszor volt ilyen, mint a múltkori. Igazad van, nem szabad görcsölni, a lényeg, hogy kap anyatejcsit!

Kacsa!
Érdekes ez a cicisztrájk, hogy ezek a gyerkők mi mindent ki nem találnak az idegeink erősítésére… :D Örülök, hogy oldódik a helyzet. Amúgy a lyányod nem úgy tűnik, hogy ki van éheztetve…

Fleur!
Nagggggyon csinike vagy! :D

Jucmuc!
Én sem vagyok a topon ebben a hőségben… Tényleg, neveken gondolkodtatok már?

Oriandy!
Rá fog jönni, az biztos, míg meg nem tanul úszni… ;)

Syry!
Most, hogy szopi már nincs, tesóprojekt? ;) Jól emléxem, hogy nem akartok sokat várni Ti sem?

Lilia!
Esetleg egy vonalzót nem készítesz Magadnak? ;)

Ma megint borzasztóan szenvedtünk a melegtől... Ja, és a tegnapelőtti jó alvás után a tegnapi éjszakánk borzasztó volt... :? Nehezen is aludt el a drágám, meg egy csomószor fenn volt... Hajnal ötkor szenderedett aztán igazán el, és akkor aludtunk hétig... Azért remélem, hogy a tegnapelőtti éjszaka nem csak egyszeri alkalom volt…

Megyek, lezuhanyzom, hátha frissít rajtam egy kicsit, bár csak pár percig tart úgyis…

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D

Sajna csak gyorsan átfutottam az írásokat, meglestem a képeket, de nálun most nagy grillpartí készül, így csak gyosran egy pár sort:

Fleur!
Nagyon csini vagy!Nem híztál semmit ugye jól látom?

Andy!
Nagyon édes a kisfiad azzal a rózsaszín porszívóval!
Párodnak jobbulást!

Angie!
Sziszkó nagyon kis ügyi hogy így forog, Emili visszafogta magát, de ha kicsit segíteke neki átfordul, csak vhogy a lendület hiányzik belőle.De ő nem is egy elkapkodós fajta, csak szépen lassan sorjában :wink:

Brill!
Erik is nagyon gyömnyörű, rád hasonlít! :wink:

Bocsi, most csak ennyi, nem tudtam jegyzetelni, itt van a dédi mama is.
Emili egész l eszik mostanában, amióta nagy melegek vannak :shock:
És azóta alszik jól is(lehet melegmániás mint az anyja :lol: )
Hétfőn volt az ELSŐ ÁTALUDT ÉJSZAKÁNK!!!Este 3/4 9-től reggel fél 6ig aludt!Én 4kor felébredtem, látom már világos van, rohanok a gyerekhez, ő meg durmol.Na lestem egy nagyot, de aludni már nem tudtam tovább, hiába no, nincs ez nekem megszokva :wink:

Tegnap Gyulán voltunk a strandon, nagyon jó vlt, így elviselhető a meleg.

Én már jobban vagyok, de Emili is taknyos egy kicsit, az itteni doki azt mondta, hogy Neomicynes szemcseppet cseppentsek az orrába! :shock:
Ilyet még nem is hallottam.És azt is monda, ha fájna a torka, akkor Betadin oldattal fültisztítóval kenjem be a száját, és amit lenyel belőle, az fertőtleníti a torkát! :shock:
Hát én csak lestem, de ez egy nagyon tapasztalt dokinéni, anno az én gyerekorvosom volt 18 évig, megbízok benne.

Na de szerintem ezekre nem lesz szükség, mots szívom az orrát, az elég, szerencsére jókedvű, és eszik is rendesen.Főleg a gyümiket!Nagyon örülök neki!

Na mennem kell, etetek! 8)

Puszi, aztán ha majd visszazökkenek arégi kerékvágásba, jövök bővebben.

Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Anyuéktól irok pár sort! Látom, senkinek nincs kedve a meleg gép mellett ücsörögni.

Fiam még mindig átalussza a napot, de szó szerint. Ő csinálja a legjobban. Így menekül a meleg elől. Kevesebbet eszik, nincs nagy étvágya. Úgy be van ájulva szegénykém.

Panka!
Én hallottam ilyet, hogy szemcseppet orrba. Orvos öcsém, gyógyszerés sógorőm van, és ők mondták, hogy jó. Sziszkó sem fordult meg azóta, igaz, folyton alszik, mikor is tenné :)

Puszi MINDENKINEK. Én is csak eddig birtam. Itt anyuéknál még melegebb van, mint nálunk, de legalább kint fúj a szél. Nálunk áll a levegő, éjjel sem mozdul semmit.
Vendég

Sziasztok!
Húha, jól eltűntetek!De én is csak próbálom behozni a lemaradásom, mert a meleg laptop a combimon nem olyan kellemes.
A tegnapi party elég jól sikerült, most férjecskémnek, meg apának macskajajj van :lol: úgy kell nekik! :twisted:
Én már egész jól vagyok, már van hangom is , Emili sem lett rosszabúl, szívom az orrát.És falatokzik rendesen.Mostmár ha meglátja a kajásüveget, meg a kanalat, akkor csorog a nyála, elkezd nyammogni, meg türelmetlenül sírni. :lol:
Na lépek, mert a gépbe csöpög rólam az izzadtság. :? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Megérkeztünk a mami+anyuzásból :) Elmenekültünk belvárosi otthonunkból, már kibírhatatlan volt.
Júj de furcsa volt megint miklósinak lenni. Egész lámpalázam volt :) De már nem az a régi város, mint anno, nem biztos, hogy ide jönnék vissza. Élvezem az itteni ismeretlenséget.

Norwell
Kösz a tippet, megpróbálkozom vele. :) Ha nem megy, majd kiabálok.

Panka
Combot melegítő laptop, ismerős... :)

Kitartás (kis)mamikák! :) Most már esténként van egy kis frissülés. Így mi is hazamerészkedtünk.
Új szenvedély ütötte fel nálunk a fejét, a kenyérsütés! Nyami.

Jó éjszakát!
lilia
lilia

Sziasztok!
felrakok pár képet, még az egy hónappal ezelőtti nyaralásról. Első adag a Vadása tónál készült. (Oriandy :D ) Kép Kép Kép

Kép

Kép
syrynx

Máté ismerkedik a falevelekkel. (a magyar-szlovén-osztrák hármashatár emlékműnél.)
Kép Kép Kép

Kép

Kép
syrynx

Fazekasok háza belül és kívül. A ficánkoló, színes akváriumi halacska nagyon bejött Máténak. :lol: Kép Kép Kép

Kép

Kép
syrynx

Még az előző képhez: Stílszerűen a pólója is halacskás. :shock: És még 2 kép. (ez már az uccsó. úgyis ritkán küldök. :oops: :wink: ). A szállásunk kívülről, Máté alvókuckója.
Kép Kép

Kép

Kép
syrynx

Kacsa
örülök, hogy újra alakul a szopi, mégha küzdeni is kell, de meg van az eredmény. (fotoszintézisen jót nevettem. :wink: )

Anikó
köszi, hogy írtál Ágiról. Várjuk, hogy jelentkezzen. :wink: :lol: Félrenyelés elég ijesztően hangzik. Máténak volt olyan egyszer még a kórházban pár naposan, hogy egy pillanatra nem vett levegőt (vagy félrenyelt) vörös lett a feje, hú nagyon megijedtem. de valahogy ösztönösen kikaptam az ágyból és minden ok volt. (de nem felejtem el a pillanatot, ahogy megijedtem. és nem szopi után volt, hanem jóval később.)
Anikó-Juca, nálunk a családban van két gyerkőc, ahol a testvérek: Eszter és Szilveszter. A fiút Sziszinek becézik. :D Úgyhogy van még egy két ilyen párosítás.

Angie
tök jó, hogy most Sziszkó sokat alszik. Úgy látszik mindenkire másként hat a meleg, mert Máté meg fordítva "működik", ő napközben most sokkal rövidebbeket alszik a meleg miatt gondolom. (meg persze már nagyobb is, és egyre több az ébrenlétes szakasz, de ennek ellenére most kevesebbet szunyál. szerencsére éjszaka gond nélkül alszik.) Ma du. másfél órát sírt. Valami nagyon fájhatott neki, vagy a melegből volt elege? Mindenesetre csak a hasamon tudott elaludni. (ilyen utóljára 2 hós korában volt.)

Panka
gratula az átaludt éjszakához!!! Szuper, reméljük így marad. És örülök, hogy jó étvággyal eszik Emili.Megfázás :twisted: szerintem most hamarabb át lehet vészelni egy ilyet, mint télen. Már előre félek ettől az orrszívó-porszívózástól. Pedig fel kell készülni rá. Laptopos combmelegítés neked ok. Csak a potenciális apukajelölteknek nem, mert csökkentheti a virgonc katonák számát, állítólag.

Norwell
tesóprojekt: azért nem vágunk bele rögtön. októberben esedékes a rákszűrés, akkor megkérdezem a dokim, hogy minden ok. és hogy lehet-e próbálkozni. (császár után általában fél évet mindenképp javasolt várni.) amúgy új kórházba ment a dokim, mert ahol dolgozott, azt bezárták.épp a héten nyomoztam ki. hogy viseled a meleget? várjuk a pocakos képet!

Kép

Kép
syrynx

Hűvös reggelt!

Panka
Gratulálok az első átaludt éjszakához! Emili étvágya is jól megjött. :)
Mielőbbi gyógyulást nektek!

Lilia
Az ismeretlenség nagyon jó tud lenni. Mikor felköltöztem fehérvárra, élveztem, hogy nem botlok bele lépten-nyomon valaki ismerősbe. :D
Csak nem beszereztetek 1 kenyérsütőt?

Syry
Nagyon jók a képek, főleg a halacskás. :)
Vendég

Maci!

De! :D

lilia
lilia

Lilia
Mi is kértünk a jézuskától. :D Nincs is jobb, az otthon sütött kenyérnél!
Mifajta? Mármint a kenyérsütő.... :D
Vendég

Maci!

Hát igen, nekünk is évek óta a listán volt és most elérkezett az idő.
Kinéztünk egy akciósat, Akai 2 kev. lapátos. Egyelőre jól szuperál. Szép lassan kipróbálok vele mindent. A következő a kalács lesz! Bár a kenyér, amit csinált legalább olyan finom lett.
A nagymamámat is megfertőztem. Neki régebb óta van, de nem használta és kedvet csináltam hozzá, na meg kenyeret. Nem élte meg, hogy kihűljön :lol: .

Közben tudnál segíteni vonalzani? Már megcsináltam, hogy kell ide varázsolni?

Köszi
Lilia
lilia

Vajon megérdemlem a barna haj címet? (bocs szőkék :) )

És igen igen igen! :D

lili

Kép
lilia

Most már még szebb. :idea:

Rohanok dolgozni.

Bocs a floodért meg az offért :)

lili

Kép
lilia

Lilia
Az első kenyér nálunk is gyors pusztulásra volt ítélve. :D
Mi nem megy vonalazásügyileg?
Vendég

Nem is kell segítség, megy ez. :D
Vendég

Sziasztok!

Most csak pár fotót hoztam gyorsan, de majd még jövök vlamikor ma. Csak kicsit szeretnék házimunkázni is, a nagy melegre trekintettel eléggé hanyagoltam ezirányú dolgaimat ...

Egyedül fürdöm:

Kép

Kánikula pizsi:

Kép

Pelenkás hasaló:

Kép

kacsa14

Sziasztok!
Megjöttünk a szüleimtől! Nagyon szuper volt, voltunk a Balcsi fürdeni és lássatok csodát: Dani rájött, milyen jó is az úszógumi, mert hátra lehet benne dőlni és így úszni a vizen. na, nem sokáig bírta, de legalább megült benne egy picit és nem hisztizett rögtön, hogy ki akar szállni!
Pár pancsis kép:

Kép
Kép
Kép

Anyuméktól és a tesóméktól egy nagyon jó "kis" játékot kapott, élvezte ő is és az unokatesója is. Íme:

Kép
Kép
Kép

A tőlünk kapott könyvet is szívesen olvasgatta:

Kép

Da legjobban az unokatesójával volt el, aki csak 4 hónappal fiatalabb nála (nem nagyon látszik a különbség, mi? )

Kép
Kép

Aztán tegnap indultunk haza a mamiéktól. Mindenki vitte a maga ki motyóját:

Kép

Hát, ennyi a hétvégi kis élménybeszámoló.

Pusz mindenkinek.
Most alszik a Tökmagom, de ezer dolgom van. Majd még jövök!

Andy

Kép
oriandy

Bellanitta
Gratulálok a sógornődnek :). Szorítok a szeptemberi lombikhoz. Mi az ami miatt még nem döntöttetek amúgy?

Andy, Brill, Tina, NOrwell
Köszi.

Kacsa
Köszi. Nagyon ügyik vagytok, és ne add fel!.
Jó hogy leírod a tapasztalataidat, mert ki tudja lehet én is hasonló helyzetbe kerülök, akkor legalább van
valami tippem, hogy mivel próbálkozzam és nem esem kétségbe.

Andy
Ha engem kérdezel, már kezd nagyon elegem lenni ebből a melegből. Nálunk alig lehet megmaradni a tetőtérben.
Idén nekünk sem fér bele a légkondi, de jövőre tuti összeszedjük rá a pénzt. Picúrral együtt ezt már nehezen lehet
elviselni.
Így meg elmenekülök az uszodába. :)
Ez a két gyerek, mint két tojás :) akár tesóknak is lehetne nézni őket.

Timika
Legalább már tudjátok mi a helyzet és Kristóf is jól van már. Végre túl vagytok rajta.

Maci
:) ez van besózták a seggem. Lehetne, hogy megpróbáld még 1x ezt a hideg kérést? :)

Juca
ÁÁ de jó Kingának, beülhetek mellé? :)

Angie
Örülök, hogy már jobban vagy. Aztaa Sziszkó már tiszta szumós :). Ezek szerint jó az étvágya szerencsére :)
Aha igen alapvetően jóban vagyunk az anyósommal, kicsit nehéz a természete és néha vannak zördülések, de nincs
okom panaszkodni.
Látod milyen egyforma az ízlésünk :). Mi is Lilikének becézzük, meg Lilinek :). Szerencsére az én férjemnek tetszett ez a név.
A másik lehetséges név a Fanni lett volna, de barátném lenyúlta :).
Gratula a forduláshoz, húú úgy megy az idő :).

Lilia
Ez szuper, jó úton vagytok. Csak szeressétek egymást.

Eszter
Na szuper akkor egyeztetünk. KÖszi.

Anikó
De aranyosak lehetnek :)Jók a képek.

Puppy
Nekem is nagyon hiányzol, várlak vissza mihamarabb. Gyere inkánn írj ki magadból mindent, ami bánt.

Tina
Nagyon várjuk a képet.

Pankaa, hát azért egy picit, de az nem számít. +10 kg-nál járok. Teljesen jónak tartom :).
Szegény Emlik baba, de remélem már jobban van a drága.

Syry
Nagyon szép helyen voltatok.

Lilia, Maci
Mi is gondolkoztunk egy kenyérsütőn, de egyik ismerősünk elég negatív szakértősködött és azt mondta így sokkal drágább a kenyér.
Tényleg?? Mi a ti véleményetek?

Dokinál minden rendben volt, Lilla nagyon szépen fejlődik és teljesen a korának megfelelő méretekkel rendelkezik.
Amúgy képzeljétek már 1800 gramm körül van a súlya. Felkértem azt a szülésznőt is akivel az orvosom dolgozik, nagyon édes nő és mindig
olyan kedves és nyugodt, de ugyanakkor határozott.
Sajnos kép nem lesz, mert nem kaptunk UH képet. Viszont nagyon jó volt, mert a doktorbácsi mindent elmagyarázott.
Még mindig fejjel lefelé, már nem is valószínű, hogy megfordul és most már azt is tudom, hogy a háta a bal oldalamon van és ott a kezével szokott
kalimpálni, a popója van a hasam jobb felső részénél és a lábával kalimpál jobb oldalon.
Most már egész jókat lehet vele játszani :).

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Andy
Kicsit irigykedek, hogy a sok vizeskedés miatt. Párolódtam a 31 fokos lakásban és a Balcsiról ábrándoztam. Persze, nagyon messze lakok ám tőle. :D
Dani jópofa, ahogy "olvas". :)

Kacsa
Timcsa hálókája... teljesen levett a lábamról. :)

Fleur
Tetőtér?! Ott tud lenni a legmelegebb. Mi is elgondokodtunk egy mobilklímán, de egy ventillátort tutira veszünk. :)
A hűvösebb időt folyamatosan rendelem, de lehet, hogy rossz helyre küldözgetem a rendelést?! :o :D
Mi kicsit utánaszámoltunk és az jött ki, hogy kb. 100 Ft-ba jön ki egy kilós kenyér villannyal, mindennel együtt. Nem utolsó szempont, hogy tudod, miből csináltad a kenyeret és sokkal finomabb, mint a bolti.
Vettem magvas kenyérlisztkeveréket, elég húzós - 850 Ft - egy kiló, de ebből 6-7 kenyér lesz.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?