Sziasztok!
Ragota,
Isten eltessen sokaig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szupik a kepek!!!!!!!!!!
Huuuu megorulok ettol a melegtol...
Dragasagom alszik...vegre...reggel ota csak nyuglodott,meg a vedono is volt.Egy het alatt 160g-ot hiztunk,es nagyon meg lettunk dicserve!
En ugy bele vagyok szeretve a fimaba...aaaaaaa ez elmondhatatlan erzes..de Ti tudjatom mirol beszelek
Tegnap nagyon gaz napom volt,kezdodo mellgyulladassal..38.2 volt a lazam es total kemeny,csomos lett az egyik cickom....kezs voltam...egezs nap meleg borogatast tettem ra,pihiztem,amennyire tudtam,fejtem es a gyerkocot szopiztattam ezerrel..estere lement a hom..de meg ma is melegitem,nehogy....meg vedono mondott egy kremet,amivel be kell kenni a mellet,ha ilye van es akkor az"feloldja" a csomokat,konnyebb kimasszirozni,konnyebben leszivja a baba..a neve Burow,sak ha esteleg vkinel lenne ilyen..de ne legyen!!!!!!!!!!!
Ugyhogy igy vagyunk....
Ejjel Atti 11-4ig aludt majd 5-f9ig Olyan ugyes!
Azon gondlkodtam,hoyg velunk duplan is kiszurt az ido,mert most,hoyg lassan vihetnem utcara Attit,nem lehet,mert brutal hoseg van...ugyhoyg majd csak akkor,ha lejjebb megy a homerseklet..pedig mar ugy varom a babakocsizast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagymamam korhazba kerult... Egy nappal azutan,hoyg hazajottunk-penteken..alig mertek nekem megmondani...
Ugy nez ki egyelore,hyog epeko es veseko is van...de nagyon megijesztett minket,mert eleinte felre is beszelt..remleem,hogy jol kiviszgaljak...rohej amugy,hoyg mi van abbana korhazban...ilyen,hyog nincs vizit...hetevgen semmilyen vizsgalatot nem csinaltak..eloszor hetfon viszgaltak meg...rohej!!!!!
Lattam a bombis kepeket,nagyon kiraly otlet!!!Szuperjo alanyok a gyermekeink ugy latom
Nekunk meg nincs ilyen fotonk,na nem mindtha nem sorna soha,csak akkor nem szoktam fotozni,de majd lezs ilyen is
Mostanaban pedig minden erzelmes dolgon bogok,na meg maskor is nagyon konnyen elerzekenyulok....
Plane,hoyg ilyeneket kuld nekem mindenki:
Kis Angyalkák
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Egy napon a gyermek így szólt Istenhez: „Azt beszélik, holnap leküldesz a földre”
“de hogyan fogok ott élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?"
Isten azt válaszolta:
„A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked.
Várni fog téged, és vigyázni fog rád".
„De” mondta a gyermek,
„itt a Mennyországban nem csinálok mást, csak énekelek és mosolygok.”
Erre van szükségem, hogy boldog lehessek!"
Isten így szólt:
„Az angyalod minden nap fog énekelni neked.
És érezni fogod az angyalod szeretetét, és boldog leszel".
„És, mondta a gyermek,
”hogyan fogom megérteni az embereket, ha nem értem a nyelvüket?"
”Az könnyű", mondta Isten
“Az angyalod meg fogja tanítani neked a legszebb és legédesebb szavakat, amiket valaha is hallani fogsz,
és az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni".
A gyermek felnézett Istenre, és így szólt:
”És mit fogok tenni, ha veled akarok beszélni?"
Isten rámosolygott a gyermekre, és azt mondta:
„az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni".
A gyermek azt mondta: „Úgy hallottam, a földön rossz emberek vannak.
Ki fog engem megvédeni?"
Az Isten megölelte a gyermeket, és azt mondta:
„az angyalod óvni fog téged, akkor is, ha ez az élete kockáztatásával jár!"
A gyermek szomorúan nézett, és így szólt: „De mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged".
Isten megölelte a gyermeket
„Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam, és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek".
Ekkor nagy békesség volt a Mennyben,
de már hallani lehetett a földi hangokat.
A gyermek sietve megkérdezte:
„Istenem,
ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét!"
Isten így válaszolt:
„Az angyalod neve nem fontos...
Egyszerűen csak így fogod hívni:
“ANYUCI!"
Megint nem tudtam visszaolvasni....
Olyan jo lenne uj kismami!!!
Remelem Mindenki jol van,es par nap mulva mar kepben leszek,hyog kivel mi ujsag...
Azt neztem,hogy Porsinal mar vannak fejlemenyek
Nagyon izgi kezd lenni!!!!!!!!!!!!!!
Puszi Nektek!