Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pinkiné: barnázás elő szokott fordulni terhesség esetén is. Hűűűű de izgi!!!! SZORÍTOK!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Íme a bömbis kép, még bele is vörösödünk annyira sírunk :mrgreen: :
Kép

Nem tudom megállni, hogy még ne rakjak fel képeket :P na de ezek már nem bömbisek:

Kép Kép
szerika

Sziasztok Drága Lányok!

Nikolkám:D
Én már nem is tudom, mit mondjak, teljestanácstalanság... :shock: De szerintem is vedd meg azt a tesztet, az a biztos:D
Nagggggggggggggggggggggyyyyyyyyyyyyon szorítok!!!!!!!!

Vicky:D
A fene essen bele :evil: Nem baj, majd jövő hónapban.

Szeri:D
Igen, közelít a mi időnk.... Bali valami imádnivaló!!

Ágota:D
Nagyon tetszik a bömbis kép! Jó ötletvolt Dorkától ez a pályázat!

Fioo:D
Te milyen homeos bogyót szedtél a gátsebre? Elfelejtettem.. :oops: És úgy vagyok vele,hogy inkább legyen nálam.

Csajok, ma lesz az első CTG. Kicsit izgulok:D Még egy kis minipakkot is összeraktam alegszükségesebbekkel, hogy ha aztmondanák, maradjunk ott szülni ,de gondolom érezném, ha olyan állapotban lennénk, úgyhogy ez inkább a saját kis lelkem megnyugtatására van:D:D
Szorítsatok!
puszik

porsika

Émelygek :( A cicim pedig akkorára duzzadt, hogy nem férek bele a melltartóba, kicsit túllógok rajta :) De fájni, most nem fáj annyira. Iszonyatos álmos vagyok :roll: De lehet hogy azért is, mert hajnali 1/2 2-kor feküdtem le.

Na, megyek megint pisilni :)

Köszi a drukkokat. Holnap reggel úgyis okosabbak leszünk. :?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Sok mindent akarok írni, megint elfogom felejteni nagy részét. :oops: :roll:

Pinkiné!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mikor lesz már holnap reggel! Olyan jó, hogy tovább izgulhatunk valakiért. :D Remélem jönnek a többiek is utánad sorban. ( az én fejembe te már várandós vagy :lol: )

Porsi drága:
Arnika 15 CH 2×5 golyó ez vérzés és fájdalom csillapító, úgyhogy ezt akkor is szedheted, ha nin gátmetszés, főleg mert a baba köldökcsonkja is szebben gyógyul töle. (ehhez nem kell a babának külön adni, elég, ha te szeded)

Staphysagria 30 CH 2×5 golyó Ez már kifejezetten vágott sebekre, sebgyógyulást serkent, és szintén
fájdalomcsillapító.
Akartam már írni, hogy léteznek olyan hordozók is, amiket nem kell kötözgetni. (nem a kengurukra gondolok)

http://www.kozycarrier.homestead.com/

[url]http://www.premaxx.com/en/products/baxx/general_information.aspx
[/url]

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm
Ez csak csepp a tengerben. :lol:

Nán-dorka írtam privit pár napja. Megkaptad?

Viky, akarok privit írni, de tegnap elment a földhivatalos dologgal szinte az egész nap. :shock:

Szeri, Bali babáról nagyon jó ez a sorozat. Nevetős, merengős, bömbis, szinte minden van. :D

Ágota, milyen jó fej férjed van! :mrgreen: Ahogy elnézem ti is sokat nevettek otthon! :lol:

Bömbis kép nekünk nem sok van. Na, nem mintha nem ordítana, csak olyankor gyorsan bedobom a kendőbe. :twisted:

Átmeneti állapot:

Kép

És Lilla produkciója (ezt nem tudom kihagyni) :twisted:

Nem találom! :x Ha egyszer meglesz megmutatom. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Adri: mi zujs veletek??? Rég jelentkeztél...

Fioona: édes ez az Oli gyerek :D
szerika

Tudom mit akartam még. Szeri, Kriszti mikor mentek első oltásra?

KépKép
KépKép
fioona

Dicsekedni is akartam! Oli 4-5 napja átalussza az éjszakát. Este 8-9 körül szopi, aztán reggel 8-9 körül a következő. Mégis hulla fáradtnak érzem magam minden reggel......... :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Fio: de ügyes Oli!!!! Bárcsak az én fiam is átaludná már az éjszakákat!!! Már a múltkor kétszer is hajnal 4-kor kelt, reménykedtem, hátha majd kitolja még ezt az időpontot, de sajna nemhogy kitolta volna, hanem kezdtük elölről és hajnal 1-2 között kelt :(
Mi hétfőn megyünk először oltásra. Remélem, hogy jól viseljük majd. Ti mikor mentek Fio?
szerika

Sziasztok!

Niki, izgulok érted.

Jók a bömbis képek, majd egyszer én is teszek fel egyet. :lol: :lol: :lol:

Hétvégén agykontroll tanfolyamon voltam, és most hétvégén is megyek, már programozom magam, gyerköcre is. :wink:

Orsi, nem irigyellek, de csak azt kéne elérni valahogy, hogy le tudjatok ülni beszélgetni egymással, nehogy késö legyen.

Hajni, gyógyulj meg hamar, kérünk képeket a nyaralásról.

Szeri, jó hogy a férjed már otthon lehet.

Fio, kitartás az ügyekhez.

Bodzi, kíváncsi vagyok az esküvővel kapcsolatos minden részletre!!!!!!!!!!!!!! Van esetleg fénykép pl meghívóról? Én már akartam kérni régebben is, de elmaradt. Kíváncsi vagyok, a tietek milyen lett. Gyűrűtök milyen? Hol lesz az esküvö, lagzi? Hányan lesztek, mi lesz a menü? Milyen a ruhád? Most más kérdés nem jut eszembe. :lol:

Porsi szorítok nektek is!

Vivinek sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágota, ismerősömék között sem sok idő van a két gyerek között, mondjuk ők már nagyok, de mindig mondják, hogy olyanok, mintha ikrek lennének. :twisted: Ezt csak biztatásként :twisted:

Hol lehetnek a többiek?

Velem egyenlöre semmi újság, most épp dolgozom, jövöhéten pénteken elutazunk, és egy hétig nem leszek, megyünk nászútra. A hétvégén Hódmezövásárhelyen leszünk, vasárnaptól meg Cserkeszölön. Bízom benne, hogy nem pont akkor akar majd megjönni.
Szedem a bogyókat szorgalmasan, csinálom a feladataimat, úgyhogy dolgozunk a gyereken rendesen. Na majd kiderül. :P

Kineziológusnál kiderült, hogy az elsö "traumma" 1 éves koromban ért, ami befolyásolja a gyerekdolgot. Mivel anyu fiatalon szült, /17 évesen/ a szomszédasszonynak volt egy megjegyzése, hogy minek egy gyereknek baba. Hát nekem sem kellett több, elraktároztam a tudatalattimba, és az folyamatosan dolgozott eddig. De most én dolgozom rajta, hogy átírjuk ezt a dolgot. :wink:

Ha eszembe jut valami, jövök.

Kép
nikóska

Megtaláltam! Ez volt Lilla, azon a ponton, mikor már meghökkentéssel akartuk kihozni a hisztiből. Persze nem hatotta meg, hogy az asztalra került. :lol:

Kép

Szeri, nálunk szerdán van tanácsadás, és akkor oltatjuk, de apa munkarendje miatt csúszik. Aug. 1-én vagy 8-án. Lillának is esedékes a 3 éves, ezért egyikőjük 1-én, másik 8-án.
De eléggé tartok tőle. :roll:

Bali baba lehet, hogy az idő miatt esett vissza. Oli is többet szopizik nappal. Ti meg nem tudjátok gondolom sűríteni a tápit. (nem értek hozzá :oops: ) Ezért lehet, hogy éjjel szomjas nem? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora: bocsi, kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot kívánok az új jövevényhez, és mindkettőtöknek jó egészséget.

Köszi Fio, igen, ezt kerestem. Sajnos még nem nekünk kell :(

Bocsi, hog ycsak ilyen ritkán jövök, de mindíg van valami... A munkahelyemen csak olvasni tudok, mert elég körülményes a netre jutás, de akért olvasok rendszeresen, csak írni nincs időm.

Kitartás mindenkinek ebben a nagy melegben.
Nyaralóknak jó nyaralást!

Vivinek szorítok, hogy minden rendben legyen. Ha valaki meg tud valamit, várjjuk a híreket.

Hajnikám, gyógyulj meg hamar! A barátnőm is tök náthás, biztos te is csak az vagy, ne aggódj.

Arwen: remélem minden rendben megy :lol: Bár én tudom, hogy Te nagyon ügyes vagy, feleslegesen aggódom :wink:
Ati baba biztos egy kis angyal. Úgy nézem, hogy nagyon jó gyerek.

Bocsi, akinek nem írtam.

Pussz
Timi
toti77

Sziasztok!

Hát, a teszt negatív. De már olyan edzett vagyok, hogy meg sem lepődöm. :wink: Lehet, hogy egy pozitívtől meg sokkot kaptam volna, így az oktatás utolsó napjára :lol:

Na, nem baj.

A dokihoz nem jelentkeztem be, mert arra gondoltam, hogy így a 29. napon még nem nézne. Úgyhogy most még várok, kb. a 35. napig. Az jövőhét szerda. Ha addig nem indul el, még 1 teszt, aztán akármi az eredmény, irány a doki bácsi.

Holnap az esti indulás előtt még úgyis annyi helyre kell rohangálni, hogy el se jutottam volna hozzá :)

Du. 3-tól műkörmösnél és fodrásznál ülök, előtte még be kell majd mennem a munkahelyemre, majd Budára cascot kötni (de lehet, hogy elintézem jöjjenek ki Ők) :twisted: , az Oep-hez a Teve utcába, mert visszadobták a passzív táppénzes papíromat, de a csajt aki a levelet írta, nem lehet elérni. :evil: :evil:

Úgyhogy, mókás lesz a holnapi lesz :)

Valamikor pedig még csomagolni is kéne erre a 2 napra :) Mire kitaláljuk, hogy mit akarunk vinni :):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drágáim!

Sikeresen túlestünk a CTG-n, Ákos nagyon jól érzi magát, fixen 140 körül van a pulzusa, szép egyenletes. Viszont a mészájam egyre jobban nyitva -a dokival még röhögtünk is rajta,hogy nem lesz gond a tágulással, mert már nem sok kell neki- , és 40-50 %-os erősségű fájásokat produkálok már most - görcsoldó melllet, hmmmmm-, úgyhogy a doki szerint "legkésőbb nyolcadikán megszüljük ezt a babát". Hááááááát, kíváncsi leszek:D Végre megismerkedtem a szülésznőmmel is, nagyon szimpatikus, kedves nő, határozott, talpraesett és nagyon-nagyon jóindulatú. úgyhogy nagyon örülök, körbevezetett a szülőszobákban is, nagyon tetszik minden. Úgyhogy mondtam a Kisfiamnak, hogy még a Nagynénje esküvőjét meg az átköltözést húzzuk ki egyben, aztén jöhet:D Ahogy hazaértem, látom, hogy valami véres-nyálkás cuc jön belőlem-na, mondom, oké, hogy nagyon várom már a kis Drágát, de azértmég nem most, ezugyenem nyákdugó...de aztán rájöttem, hogy valszeg csak a vizsgálat utóhatása, és a doki is megerősítette. :D Na, kb. ennyi volt a tegnapi nap.

Ninokám:D
Még nincs veszve semmi, babám, amíg nincs mensi, addig van remény! Nem kéne azért beszélned a Palival?

Drága vagy, köszi az infot:D Oliot megkell zabálni, annyira aranyos! Ahogy görbül a kis szája....na és Lilla....csodásak, na:D

Niko:D
Most ezt az őssejt tabitszeded? Húúúúúú, kíváncsi vagyok, milyen ! A kineziológus meg isteni dolog szerintem, biztos sok érdekes tapasztalattal leszel gazdagabb!

Totikám:D
Vigyázz magadra, nehogy túlhajtsd magad!

millió puszi mindenkinek

porsika

Hahó!

Rohanóléptekben csak egy pár kép, ami tegnap készült. Nagy hancúr volt!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

No megyek, mert jönnek vendégek, és még sehogysem állok rendrakásügyileg.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Ágota: nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kép
meriann

Még gyorsan annyit, hogy szebbnél szebb fotókat raktok fel a babucikról. Jól meggyomroznék mindenkit szívem szerint.

Pinkiné: még ne add fel ezt a hónapot, még nincs veszve semmi.
Drukk Neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni: jobbulást !

Porsika: élvezd ki az utolsó Ákos a pociban napokat! Pihenj sokat, mert nemsokára Neked is jönnek a babás bulis éjszakák!

Nikó: kellemes nászutat!

Olvasgatni én is szoktam, ne maradjak le nagyon. Kedden volt a földhivatallal egy jó kis sztorim. Olyan dühbe jöttem, hogy jobb nem is beszélni róla. Rettenetes ez a magyar közigazgatás. Voltam a gázszolgáltatónál is, hát az sem semmi. Mindenütt leépítés volt, de nagyon úgy tűnik csak azokat küldték el, akik dolgoztak, mert most az ügyintézésnek nevezett procedúra szégyen és gyalázat.
Mivel makacs vagyok piszkosul, hát győztem. De öregedtem 5 évet tutira.

Most muszáj mennem, mert a páromért megyek ebben a rekkenő hőségben.
Ti hogy bírjátok a meleget? Nálam már kezd elszakadni a cérna, de nagyon. Még hab a tortán, hogy most valahol csőtörés van és elzárták a vizet. Előre láthatólag estig. Szuper. Még jó, hogy kaptam infót, így gyorsan lezuhiztam és palackoztam csapvizet.
meriann

Sziasztok!

2 napja én is azon agyalok, hogy el ne felejtsek ma

Boldog Szülinapot!!!!!! kívánni Ágotának! :D

Kép

Merike, cérna nálam is szakad!!!! Ráadásúl főúton vagyunk, így ha este kinyitom az ablakot, akkor a kamionoktól, és autóktól nem tudunk aludni! :evil:

Ágota olyan tüneményesek ezek a fotók!!!! :mrgreen: Nem is soványka Csongor! :shock: Legalábbis Nimródhoz képest, biztos nem. :wink:

Porsi hajrá-hajrá. MIlyen jó is lenne a légkondicionált szülészeten! :wink:

Pinkiné ne add fel, Lehet csak korai a teszt. Olyan szép tüneteket soroltál fel. Csak 1 tesztet vettél? :wink: :lol:

Pusszi!

Kép

Olivér szerint apa az Isten!!! (és milyen igaza van)

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ágota Boldog szülinapot, úgy látom szinte egyszerre ünnepelünk! Jó fejek a fiúk a képeken, és aranyosak vagyotok együtt.

Úgy látom, a földhivatal sehol nem egyszerű, itt is állandóan várakozni kell egy csomót, és mint a lassított felvétel, úgy dolgoznak néha.

Porsi, igen, az őssejt tabit, meg egy csomó vitamint.

Iszonyú meleg van erre felé kint, még jó, hogy a lakásban elég hűvös van, ajtó ablak becsuk, redőny lehúz. Így elviselhető.

Meri, hogy alakul már a házikó?

Kép
nikóska

RAGOTA: Kép BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Közben rájöttem, hogy mi még nem is jelöltük egymást az iwiwen, így jelöllek.
Klasszak a fotók a fiúkról :D
szerika

Sziasztok!

Ragota,
Isten eltessen sokaig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szupik a kepek!!!!!!!!!!

Huuuu megorulok ettol a melegtol...
Dragasagom alszik...vegre...reggel ota csak nyuglodott,meg a vedono is volt.Egy het alatt 160g-ot hiztunk,es nagyon meg lettunk dicserve!
En ugy bele vagyok szeretve a fimaba...aaaaaaa ez elmondhatatlan erzes..de Ti tudjatom mirol beszelek :lol:

Tegnap nagyon gaz napom volt,kezdodo mellgyulladassal..38.2 volt a lazam es total kemeny,csomos lett az egyik cickom....kezs voltam...egezs nap meleg borogatast tettem ra,pihiztem,amennyire tudtam,fejtem es a gyerkocot szopiztattam ezerrel..estere lement a hom..de meg ma is melegitem,nehogy....meg vedono mondott egy kremet,amivel be kell kenni a mellet,ha ilye van es akkor az"feloldja" a csomokat,konnyebb kimasszirozni,konnyebben leszivja a baba..a neve Burow,sak ha esteleg vkinel lenne ilyen..de ne legyen!!!!!!!!!!!
Ugyhogy igy vagyunk....
Ejjel Atti 11-4ig aludt majd 5-f9ig Olyan ugyes!

Azon gondlkodtam,hoyg velunk duplan is kiszurt az ido,mert most,hoyg lassan vihetnem utcara Attit,nem lehet,mert brutal hoseg van...ugyhoyg majd csak akkor,ha lejjebb megy a homerseklet..pedig mar ugy varom a babakocsizast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagymamam korhazba kerult... Egy nappal azutan,hoyg hazajottunk-penteken..alig mertek nekem megmondani...
Ugy nez ki egyelore,hyog epeko es veseko is van...de nagyon megijesztett minket,mert eleinte felre is beszelt..remleem,hogy jol kiviszgaljak...rohej amugy,hoyg mi van abbana korhazban...ilyen,hyog nincs vizit...hetevgen semmilyen vizsgalatot nem csinaltak..eloszor hetfon viszgaltak meg...rohej!!!!!

Lattam a bombis kepeket,nagyon kiraly otlet!!!Szuperjo alanyok a gyermekeink ugy latom :lol:
Nekunk meg nincs ilyen fotonk,na nem mindtha nem sorna soha,csak akkor nem szoktam fotozni,de majd lezs ilyen is :lol:

Mostanaban pedig minden erzelmes dolgon bogok,na meg maskor is nagyon konnyen elerzekenyulok....
Plane,hoyg ilyeneket kuld nekem mindenki:

Kis Angyalkák

Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.

Egy napon a gyermek így szólt Istenhez: „Azt beszélik, holnap leküldesz a földre”

“de hogyan fogok ott élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?"

Isten azt válaszolta:

„A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked.

Várni fog téged, és vigyázni fog rád".

„De” mondta a gyermek,

„itt a Mennyországban nem csinálok mást, csak énekelek és mosolygok.”

Erre van szükségem, hogy boldog lehessek!"

Isten így szólt:

„Az angyalod minden nap fog énekelni neked.

És érezni fogod az angyalod szeretetét, és boldog leszel".

„És, mondta a gyermek,

”hogyan fogom megérteni az embereket, ha nem értem a nyelvüket?"

”Az könnyű", mondta Isten

“Az angyalod meg fogja tanítani neked a legszebb és legédesebb szavakat, amiket valaha is hallani fogsz,
és az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni".

A gyermek felnézett Istenre, és így szólt:

”És mit fogok tenni, ha veled akarok beszélni?"

Isten rámosolygott a gyermekre, és azt mondta:

„az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni".

A gyermek azt mondta: „Úgy hallottam, a földön rossz emberek vannak.

Ki fog engem megvédeni?"

Az Isten megölelte a gyermeket, és azt mondta:

„az angyalod óvni fog téged, akkor is, ha ez az élete kockáztatásával jár!"

A gyermek szomorúan nézett, és így szólt: „De mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged".

Isten megölelte a gyermeket
„Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam, és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek".

Ekkor nagy békesség volt a Mennyben,

de már hallani lehetett a földi hangokat.

A gyermek sietve megkérdezte:

„Istenem,

ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét!"

Isten így válaszolt:

„Az angyalod neve nem fontos...

Egyszerűen csak így fogod hívni:

“ANYUCI!"

Kép

Megint nem tudtam visszaolvasni.... :roll: :roll: :roll:

Olyan jo lenne uj kismami!!!

Remelem Mindenki jol van,es par nap mulva mar kepben leszek,hyog kivel mi ujsag...
Azt neztem,hogy Porsinal mar vannak fejlemenyek :lol: :lol: Nagyon izgi kezd lenni!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Nektek!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Ragota, Nikó:
Isten éltessen Benneteket. :)

Képek nagyon édesek, minden baba gyönyörű.

Arwen:
mamidnak jobbulást.

Porsika:
júúúj, Te vagy a következő. Izgi. :)

Jaj csajok, én kivagyok ettől a melegtől. Nem bíírrrrrrooom. :evil: :evil: :x
Vendég

Jaj Nikó, ezer bocsi a figyelmetlenségért!!!! :oops:

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!

És bocsi, hogy így megkésve... de benne vagyok a 3 napban :lol:
szerika

Sziasztok!

Tegnap haza jöttünk.minden ok igaz éjjel 4 órát aludtam

Ja és természetesen Álmos lett Lurkó neve ezt használjuk... :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó, Ragota: remélem emlékezetes a szülinapotok, kicsit mesélhetnétek, hogy hogyan is telt.
szerika

Sziasztok Drágáim!

Niko, Ágota:D
Isten éltessen Titeket nagyon sokáig!!!!

Ág:D
Naggggggggggyon édesek a képek!!

Eszotra:D
ISten hozott itthon! Mi jelöltük már egymást iwiw-en? Szerintem kimaradt, úgyhogy ha nem bánnádm légyszi dobj egy prü-t, hogy hogy talállak meg. Hogy vagytok, hogy telnek az első közös napok?

Arwen:D
Elhiszem, hogy bele vagy szeretve a Fadba, olyan gyönyörű ezen a képen is...meg én is így vagyok az enyámmel, pedig még "személyesen" nem is találkoztunk:D:D:D

Hát ez megint mennyire édes kép!! Ja, és Oli nagyon ügyes, hogy már átaludta az éjszakát!

Hajni:D
Hogy vagy? MEgnyugodtál toxo-ügyben?

MErikém:D
Én is naggggggggggggggyon nehezen tűröm ezt a meleget...ma szinteegésznap a kádban ültem, amikor nem főztem vagy ilyesmi...hát, az is egy pokol volt, direkt megfőztem délelőtt, hogy hátha akkor még normális idő lesz...hát, így is rossz volt.:D
Házikótok hogy áll?

puszik

porsika

Köszi a köszöntést, az én napom elég emlékezetes volt, reggel elmentem dolgozni, és ma reggelig dolgoztam. Úgyhogy dolgosan telt el. :lol:

Más velem nem történt.
Most mennem kell, üdv Nikó

Kép
nikóska

Kép

Nikó: utólag is nagyon boldog születésnapot!

(Az iwiw-en nekem nem hozott az ünnepeltek között valamiért. :?: )

A kert már sokat javult. Annyira borzalmas állapotok uralkodtak, hogy ott kellett kezdeni. Az egész "kert" hatalmas betondarabokkal volt tele. A ház terve készen van, először kerítünk, aztán jöhet a tető.
Megyek is dolgozgatok kicsit, mert mindig van mit.
Hallottátok holnapra még melegebbet jósolnak?! Nem fogom kibírni.
Puszik
meriann

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hát, pirike még sehol, de szerintem hamarosan jönni fog. Leesett a hőm 37 alá. :evil:

A pocim az fájogat, nem túl erősen. Ha hétvégén nem jön meg, felhívom a dokkancs bácsit, hogy most ez a szitu, aztán meglátjuk, mit tervez.

Istenem Ragota, ez a gyerek annyira édes :) Pláne, ahogy hancúroznak a pokrócon :) Boldog Szülinapot!

Porsikám, mégis csak igaz lesz, hogy Ákosunk hamarabb jön a kiírtnál :) De azért reméljük még a hétvégét+a jövőhetet kibírja :)
Jaj tényleg, megírnád nekem Anna számát priviben? Felhívnám, ha nem baj. :oops: Mégis csak igába hajtja a fejét :) Te meg nagyon vigyázz majd magatokra ebben a nagyon melegben. :?

Mi este indulunk le a balcsira :) Már alig várom, csak lelkerőt kéne gyűjtenem a csomagoláshoz :)

Nikó, utólag is boldog szülinapot neked!

Esztora, Isten hozott benneteket itthon :) Remélem hamar kialakul a napirendetek és többet fogtok tudni aludni, mint 4 óra :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jajjjjj, annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!!!

No most csak ennyire futotta. Hát elmondhatom, hogy ez volt életem egyik legboldogabb szülinapja! Üzentem is a pici Fiamnak videón! Meg az Apukájának :-)

NIKÓ! NEKED IS KÍVÁNOK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, DE MINDENEKELŐTT EGY ÉDI BÉBIT ÍGY SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!

pUSZA, MEGYEK ALUDNI, MERT Kiscsákó elaludt.

Pusza

szörnyű ez a meleg!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ág és Nikó,
utólag is Isten éltessen Titeket sokáig.

Ág,
annyira édes ez a baba.

Esztora,
üdv itthon!!

Pinkiné,
jó Balcsizást Nektek, fürödj sokat!!!

Porsikám:
kezd izgalmas lenni a helyzet :)

Niko,
köszönöm az érdeklődést :)
Visegrádon lesz az esküvő. a Királyi Palotában lesz a szertartás és a Reneszánsz étteremben a vacsi. Nekem nagyon tetszik, mert hangulatos hely és fincsi a kaja :)
a meghívónkat mi csináltuk, szerintem jól sikerült. Reneszánsz a stílusa :) Sajnos nincs róla fotó, így nem tudom megmutizni nektek. balga módon magunknak nem csináltunk emlékbe, de maradt még papír, úgyhogy ha lesz kedvem és időm, nyomtatok még egyet. na nem áradozom tovább, mert órákat tudnék mesélni :)

pusz mindenkinek!

Kép
bodzi

Mi is beszállunk ám a versenybe! :lol:

2 bömbis kép: Kép Kép

És ezt nem bírom megállni, hogy ne tegyem fel: Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Akartam volna még írni ám, de úgy látom felébredt a kis bestiám... Majd jövök még! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok lányok!

Isten éltessen Titeket Nikó és Ágota, így kicsit megkésve is! :D

Angyalka, Csenge nagyon édi bömbisen is, a hatalmas égnek álló hajával :lol: :lol:

Vannak híreim...
A párom eredményei 2 paraméterben is elmaradnak az optimálistól, mozgékonyság 30% (50 fölött jó) és koncentráció 17 millió (20 fölött lenne jó).

Állítólag ingadozhat, de nem tudom van-e értelme megismételni. A doki szerint ez simán lehet az ok. Nálam meg ugye az eddigi vizsgálatok szerint minden rendben, már csak a hormoneredmények hiányoznak.
Azt mondja a doki, hogy ez inszemre alkalmas lehet. Ha meglesz nekem is minden eredményem, akkor megyünk konzultációra megint.

Hát most nem is tudom, mit gondoljak. Igazából attól is féltem, hogy nem találnak semmit (mert attól még nem jött össze, és akkor még megoldás sincs), de attól is, hogy találnak valamit. Szóval nem is tudom, most ez eléggé felkavart. Alig mertem elmondani neki.

Valakinek van ötlete (homeós szerek, vitaminok, ilyesmi), hogy lehetne ezt természetes úton javítani??????????
vickybabe

Sziasztok!

Vicky nem tudom, mi segíthet. Én csak annyit hallottam eddig, hogy az E vitamin jót tesz a pasiknak is. (a tojás e téren, népi hagyományos gyógymód :mrgreen: )

Nikóska! Nekem se mutatott az Iwiw ünnepesnek!

Boldog Szülinapot!!!!

Kép

Ezt az 1 éves emléket a kezelésen ásták elő, vagy anyukád mesélte? És milyen egy ilyen kezelés? El se tudom képzelni. :oops: :shock: Tényleg durva lehetett ezt hallani. És az a legvérlázítóbb az egészbe, hogy egy idegen nyögte be. :x ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a buta emberek! Nagyon nagy felelősség a gyereknevelés, de persze búra alatt se lehet tartani őket.
Nekem unokatesóm mondta pár napja, hogy nem ajánlja senkinek a 3 gyereket. Neki annyi van, és mind lány! :roll: Csak annak örültem, hogy Lilla nem volt a szobába. :?
Pedig, ha más nem, irodalom óráról mindenki tudja, milyen visszafordíthatatlan következményekkel jár, ha csak a nevét (ezzel pedig jogát a létezésre) megtagadják a gyereknek.

Krisz, Csenge haláli a frizkójával! :wink: Ezekkel a bömbis képekkel remélem, nem tántorítunk el senkit. :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Ja, és Arwen megsirattál!!!!!!! Csodaszép idézet. El is mentem, ha megengeded. :lol:

Ugyan ilyen bodynk van nekünk is! :wink: Csak már kinőttük. :D
És babánk is ilyen szépséges, mint a tiétek!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Kakabajnokság???

Kép

:twisted:

KépKép
KépKép
ragota

ja, közben szopizik a Szentem :-)

KépKép
KépKép
ragota

Itt esett az eső, és 30° van kint!!!!!! :mrgreen:
Csak az a baj, hogy bent is! :?

KépKép
KépKép
fioona

Na végre elaludt... Alig alszik ma. Mondjuk nem csodálom, hogy 31 fokban nem tud aludni.

Pinkiné! én nagyon drukkolok még neked! Amíg nem jön meg, semmi sincs veszve! :wink:

Ragota, Nikó! Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek így utólag is!

Vivi! Nagyon sokat gondolok rád! Remélem minden rendben van nálatok! Amint tudsz jelentkezz!

Arwen! Sajnálom a mellgyuszit! Nagyon édes Atti baba! Zabálnivaló! :D

Porsi! te vagy a következő! Izgulunk ám érted! :wink:

Mi szerdán kapjuk a 2 hós oltást. Éjszakák: Úgy tűnik, hogy az esti kajcsi (9 körül) után bírja kb 4-ig, aztán visszaalszik és bírja 8-9ig. A 4 órai kelést jó lenne kitolni 6 órára. Az már egész elfogadható lenne. :)
Vasárnap lesz a keresztelő! :lol: A ruhácskája megvan már! Tündéri! Csak az a baj, hogy akartam volna venni hozzá hajpántot neki, olyan fehér kis csipkéset, hát erre nem kapok. Olyan idegesítő, mikor kigondol az ember valamit, és akkor nem kap olyat. Na majd még holnap körbenézünk.... jó lesz ebben a hőségben. Olyan elviselhetetlen!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Boldog szülinapot Ágotának

Kép

és Nikóskának!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

No és a 2 hónaposaknak is

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Üdv mindenkinek innen a Balcsiról :) Dög meleg van.

Hát, ez az én szerencsém, barnácska visszatért. :evil: Mindenféle fájdalom nélkül. :shock: Néha mondjuk éreztem hogy mintha húzódna, de nem fájt.
Egyébként reggel már biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, mert lement a hőm 37 alá. Úgyhogy már "vártam" is. De hogy pont a balatoni hétvégére :evil: Disznóság! :cry: Annyira akartam fürdeni. :(

Lányok, kellemes csalódás ért. Pestről egy 15 perces szakasztól eltekintve, végig autópályán lehetett jönni a Balcsira. Nagyon szupi volt. Érdemes volt este 6 körül elindulni, mert nagyon jól lehetett jönni.
Szerintem vasárnap is valami hasonló időben fogunk hazaindulni.

Viszont a fodrászt lekéstük :( Ő meg elment 3 hét szabira, úgyhogy másik fodrászt kell keresni, aki megnyír :(

Holnap megyünk át Balatonlellére, vár minket egy díszes társaság :)

Ragota, nem semmi ezt a "gitt" mennyiség. Fiacskád lett a Gitt Egylet vezetője? :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Üdv mindenkinek innen a Balcsiról :) Dög meleg van.

Hát, ez az én szerencsém, barnácska visszatért. :evil: Mindenféle fájdalom nélkül. :shock: Néha mondjuk éreztem hogy mintha húzódna, de nem fájt.
Egyébként reggel már biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, mert lement a hőm 37 alá. Úgyhogy már "vártam" is. De hogy pont a balatoni hétvégére :evil: Disznóság! :cry: Annyira akartam fürdeni. :(

Lányok, kellemes csalódás ért. Pestről egy 15 perces szakasztól eltekintve, végig autópályán lehetett jönni a Balcsira. Nagyon szupi volt. Érdemes volt este 6 körül elindulni, mert nagyon jól lehetett jönni.
Szerintem vasárnap is valami hasonló időben fogunk hazaindulni.

Viszont a fodrászt lekéstük :( Ő meg elment 3 hét szabira, úgyhogy másik fodrászt kell keresni, aki megnyír :(

Holnap megyünk át Balatonlellére, vár minket egy díszes társaság :)

Ragota, nem semmi ezt a "gitt" mennyiség. Fiacskád lett a Gitt Egylet vezetője? :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Gyönyörűek a babucik!

A férjemnek meséltem a bömvis pályázatot, kérdezte, h én bírálom-e el. Persze, hogy én :lol: - csak előbb megvárjuk az összes pályázónkat, a pocaklakókat is és Kicsitotit, Kicsimerit, Kicsinikóskát, Kicsicsipcsabot, Kicsivikit, mindenkit! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Kicsipinkinét is, ha mégsem pocaklakó még. Ha vkit kihagytam, hátha azért történt, mert ő már pocaklakónak sorolható be! :wink: :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, tudom könnyú azt mondani, de sztem örülj, h megvan a lehetséges ok. Mert onnan már van mi felé tartani. Látod, mondták is, h az inszem jó lehet így. Hidd el, ezzel is közelebb kerültetek egymáshoz Kicsivikivel!

Kép

Kép
nán-dorka

Kicsit túltengek, de aztán nem nagyon leszek kb. egy hétig, szüleimhez utazunk. Kicist félek, h ott még nehezebb lesz a meleg miatt, de majdcsak túléljük.
Épp a bp-i melegrekord napján voltunk 6 hetes kontrollon, és nem is volt vészes. És rendben is vagyok, de olyan nehéz elhinni, h megint mindent lehet. A strandolástól különösen tartok. Csináljam vagy ne csináljam, nem tudom. :?

Orsi, vajon mit csinálna szívesen a férjed? Ha esetleg oylan progarmaot csinálnátok együtt, tudnátok beszélgetni. Na, már ha nem pl. a motoron száguldás az egyetlen program, amit el tud képzelni. vagy a program után. Nekem néha megdöbebntő, mennyire mások vagyunk egymással, ha pl. elmegyünk étterembe, mint otthon. Egy idő után elkezdünk egymásra figyelni...

Kép

Kép
nán-dorka

pöttyök, Fioona, nem is tejpöttyök, hanem seborrhea, a fiamnak is volt. De már kicist jobb. azt mondta a doki, h nem szabad sokáig fürödnie, és nagyon alaposan meg kell törölgetni utána. És hintőport véletlenül sem szabad használnunk! (persze h a védőnő azt ajánlotta...)
azt hittem, megússzuk, mert nem téli baba, de már most szinte mindenben majmolja a bátyját, ebben is... :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Most már végképp elvesztettem a fonalat. Barnácska megint itt hagyott :shock: :shock: Kezdek zabos lenni :evil: :evil: Most fürödhetek vagy sem? :evil:

Ami a legrosszabb, hogy a közérzetem is pocsék. :( Aludtam majdnem 9 órát és mégis úgy érzem magam, mint akit kerékbe törtek :( Iszonyú fáradtnak :( A cicik pedig még mindig fájnak. Hétfőn most már tényleg kénytelen leszek felhívni a doki bácsit, hogy mi a búsbánatos fene történik most velem?

Na, megyek öltözni mert indulunk át Lellére az ismerősökhöz.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?