Sziasztok!
Ez a tápszer dolog tényleg elbizonytalanított... Gondoltam rá egyébként, hogy adok neki reggelente tápszert, mert a szopi már tényleg semmi, volt, mikor elmaradt és Kincső nem is kérte. A hajnali szopi is csak úgy hatásos, ha előtte vizet is itatok vele. Ez a védőnő pedig tényleg...3x találkoztam vele eddig, mind3x tápszert ajánlott, na most megvettem. A régi védőnőm soha nem tett megjegyzést Nyuszi súlyára, pedig elég lassan kezdett gyarapodni. Most sajnálom, hogy nem erőltettem jobban a szopit tovább, de Kincső már nagyon tiltakozott ellene napközben. Egyébként tényleg rengeteget mozog, mászik, áll, járkál egész nap. Már Kálmán is elbizonytalanított, hogy nem adok a gyereknek eleget enni
. Aztán lehet, mert a tegnap esti tejpép gyorsan elfogyott és kis hiszti volt utána, pedig már nagyobb adagot csináltam neki. De napközben pedig rendkívül határozottan tolja el a kanalat, mikor jóllakott.
Rik-de jó, költöztök!!! Ott is lesz neted? Akkor sétálhatunk és játszizhatunk sokat a gyerkőcökkel!
Viol-ma megpróbáltam ám a letevést, de gyenge jellemként az első nyikkra bementem és olyan hálásan bújt hozzám. Most meg szenvedünk a fáradtságtól
, mert persze, halálosan álmos, iszonyú karikái vannak
.
Jó nyaralást kívánok én is!!!
Andi- Az új védőnő azt mondta, hogy nem rossz a súlya, de azért valamit gyarapodni illene a kisasszonynak. Tényleg nagyon sok a tápszeres baba környezetemben, gyorsan feladják az anyukák a szopit. Szerintem én is feladtam volna, ha a régi védőnőm nem mondta volna állandóan, hogy csak szoptassam, be fog indulni Kincső súlya. De ma újra adtam neki kölest, az a múltkor is nagyon megdobta a súlyát. Most 8 kiló a kisasszony és 73 centi.
Mutatok néhány képet az én kis éhezőmről:
Itt nagyon megijesztett bennünket, mi már csak azt láttuk, hogy áll rajta, anyum ugrott oda, le ne essen!
Anikó